URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Iulie 2016, 20:27

Primarul Ilie Bolojan, preşedinte unic al PNL Bihor în locul lui Cornel Popa şi al lui Gavrilă Ghilea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Biroul Politic Naţional al PNL a decis luni ca la conducerea organizaţiei judeţene Bihor să rămână o singură persoană în locul celor doi copreşedinţi Cornel Popa şi Gavrilă Ghilea, desemnându-l în această poziţie pe primarul Oradiei, Ilie Bolojan.

Hotărârea a fost anunţată public de copreşedintele partidului, Vasile Blaga, după încheierea reuniunii BPN. Blaga a adăugat, de asemenea, că alături de preşedintele unic Ilie Bolojan, organizaţia judeţeană va avea şi un prim-vicepreşedinte coordonator, în persoana fostului copreşedinte Gavrilă Ghilea.

Tot luni, BPN al PNL a desemnat preşedinţi unici în alte opt judeţe unde mai existau conduceri bicefale, copreşedinţi din partea fostului PDL şi vechiului PNL.

BIHOREANUL a încercat să-l contacteze pe Ilie Bolojan, însă până la ora transmiterii acestei ştiri, primarul Oradiei nu a răspuns apelurilor telefonice.

De asemenea, până acum nu este clar dacă fostul copreşedinte al noului PNL Bihor Cornel Popa, care a condus organizaţia judeţeană în calitate de preşedinte în ultimii 16 ani, a fost prezent la reuniunea BPN de luni, 11 iulie.

Ilie Bolojan a fost preşedinte al PNL Oradea din 2008 până la finalul anului trecut, când a devenit secretar general al partidului şi a cedat poziţia din conducerea organizaţiei municipale viceprimarului Mircea Mălan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
MAI ZI..
@1: Astept ceva, NERUSINATULE! @suporter_oradean : Pai, nimic ? De ce nu scrii si ca sunt "TEPUIT" de Filip care la randu-i a fost acoperit de Mr. B. I. G.?
Postat 13 Iulie 2016, 23:09 de TDS
!!!!!
@suporter_oradean: CORECT! Continua....
Postat 13 Iulie 2016, 10:09 de TDS
tds esti prost gramada
Intelege ca n-am treaba cu Bolo,nu mi-a zis nimeni sa scriu nimic,eu am ales sa-mi fac un user aici sa-ti zic vreo doua,te apropii de pensie ,ti-ai scris viata aici,ai cam 58-59 de ani,nu ai permis auto,toate tu le-ai zis.Urasti persoane si vorbesti aiurea,nici dracu nu te urmareste,pe cine sa interesezi si ce pericol sa reprezinti.Ce zici tu nu e altceva decat paranoia,dar e greu sa recunosti cand e vorba de propia ta persoana
Postat 13 Iulie 2016, 08:40 de suporter_oradean
LOCAL / NATIONAL
@Tinas: Da, te cred! Si sa stii ca am actionat si pe plan national! Ce-mi place pe plan local este ca sunt sigur ca se simt deranjati! Sunt monitorizat 24 din 24! Unii cred ca daca imi scriu numele ma enerveaza! Ei da, ca "nick"-ul ales de mine nu era CLAR din prima! Sincer, imi place sa le dau de...mancare! Dar, subliniez inca o data! O fac si pe plan national! ( vezi Referendumul ).
Postat 12 Iulie 2016, 23:14 de TDS
!!TDS
Exista mai multe situri..nationale..feed-ul este altfel.fa o incercare macar nu-ti pierzi timpul
Postat 12 Iulie 2016, 22:59 de Tinas
DA
@Tinas: Posibil sa ai dreptate! Chiar si asa nu ma opresc! Ceea ce simt pentru Bolojan ma face sa scriu! Pana ce moartea ne va desparti! Ramane de vazut a cui va fi prima! PS: aceleasi sentimente le am si pentru Filip dar cum el sta relativ "ascuns" nu am sansa de a-i zice si lui cate ceva! Filip este oricum pedelist! PSD-ul este un paravan!
Postat 12 Iulie 2016, 22:23 de TDS
@ tds
Ce nu intelegi tu..este ca le dai de maincare..opreste orice comentariu.esti viata lor..daca nu au comentarii morrrr de foame..Bolovanu i-a parasit...
Postat 12 Iulie 2016, 20:15 de Tinas
DALE ( de la mortul zilei )
@suporter_oradean: Sunt terminat cand sesizez greseli gramaticale! Pentru ca acestea sunt usor de depistat, nu se confunda cu o eroare de tastare! Cartirul Europa se asfalteaza anul acesta din cate stiu! Iar prescriptiile tale ma lasa indiferent! Daca iti place intre "dalele" Pietei Unirii, treaba ta! Mie si altora NU NE PLACE! Piata Unirii de dinainte de facerea bolojanista era mai frumoasa, mai calda, mai umanizata!
Postat 12 Iulie 2016, 17:49 de TDS
Haaa
Ghilea-i mai smecher..de ce sa apara in fata ..sa-l scuipe lume..ce-i al lui e pus de-o parte..
Postat 12 Iulie 2016, 16:04 de Tinas
obsesia tds=paranoia
Vezi tov Sarca,pt limbajul folosit si pt toate frustrarile pe care le ai ti-am prescris un psihiatru. Nu doar eu am ,multi alti,multi alti iti zic cand esti beat sa mergi sa te culci. Apropo se va asfalta la anu si cartierul Europa,va fi chiar de impact.Chiar mi-a placut in piata unirii la campionatul European,multi ,foarte multi apreciaza ce sa facut. In rest 71 %,restul in 2020. Pa
Postat 12 Iulie 2016, 12:48 de suporter_oradean
In sfarsit !!!
Da, o veste buna. Un om capabil,dedicat, care a facut ffffffffffff multe pentru acest oras. La mai mare si multe realizari.
Postat 12 Iulie 2016, 11:18 de elev
UNICUL, minuatul, NEPRETUITUL, fantasticul, .... nimic
Echipele lui bolovan din PMO sunt un mare ZERO , asa cum v-a fi si noua strategie a unicului lider local limbuit de subordonati !!! Bolova stie colabora doar cu el insasi in rest are nevoie doar de limbuti care sa'l limbuiasca !!!! Ghilea, o iei pe urmele lui Puscas si a altor fost pd-isti !!!!
Postat 11 Iulie 2016, 22:59 de scortosul
După cumul de funcţii era normală şi concentrarea lor
Insistenţa cu care sunt proclamaţi preşedinţii de filiale ca fiind UNICI arată tocmai contrariul. Că ei sunt bicefali este evident. Chiar Blaga a anunţat că coordonatorul este Ghilea! Aş spune mai degrabă că de azi încolo nu este preşedinte unic ci preşedinte singur.
Postat 11 Iulie 2016, 22:35 de eutanasiu
1 1 1 1 1
Era sa uit! "1", zici ceva?
Postat 11 Iulie 2016, 20:46 de TDS
SA NE TRAIESTI, MARIA TA!
Ce-ai prefera, stimabile Mr. B.I.G.? Niste "limbi" catifelate sau "un sarut" pro fund?
Postat 11 Iulie 2016, 20:41 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON