URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Februarie 2012, 22:14

Primarul Bolojan, despre deszăpezire: "Orădenii au dreptate să fie supăraţi!"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Căderile masive de zăpadă din ultimele două zile au transformat şofatul într-un sport extrem iar mersul pe jos într-o corvoadă.

Nu fac faţă

Primarul Ilie Bolojan a declarat sâmbătă seară că, deşi acţionează fără oprire încă de vineri, maşinile de deszăpezire nu au ajuns să intre şi pe străzile secundare ale oraşului. "Oamenii au dreptate să fie supăraţi! Deşi acţionează non-stop încă de ieri, cele 14 utilaje de deszăpezire nu au intrat niciodată pe străzile din cartierele de blocuri", a spus primarul, contactat de BIHOREANUL, care i-a expus nemulţumirile recepţionate de la cititori, prin comentariile de pe pagina web.

Bolojan a declarat că utilajele de deszăpezire lucrează la curăţarea liniilor de tramvai şi de autobuz, a podurilor şi a arterelor principale. "La această oră (21,00 - n.r) se acţionează pe bulevardele principale precum Matei Corvin, Ştefan cel Mare, Republicii, Magheru precum şi pe cele care asigură ieşirea din oraş. La noapte, după ce se va reduce traficul auto, vom intra şi pe arterele secundare din cartierele de blocuri", a declarat Bolojan, care sâmbătă seară era în teren şi coordona personal operaţiunile de degajare a zăpezii de pe drumuri.

Soluţii ineficiente

Edilul a afirmat că munca echipelor de deszăpezire este îngreunată de cantitatea mare de zăpadă care se aşterne în continuare precum şi de temperaturile extrem de scăzute.

"Problema este că ninge fără oprire, iar zăpada se aşterne la loc imediat ce a trecut plugul. Temperaturile extrem de scăzute fac nefolositoare materialele de deszăpezire. Clorura de calciu are eficienţă doar până la temperaturi de -5 grade Celsius, sarea dă rezultate cel mult până la -10 grade, în vreme ce afară sunt 12 grade sub zero", a spus Bolojan.

Primarul a dat asigurări că primele schimbări în bine vor fi vizibile duminică, după ce utilajele de deszăpezire vor fi intrat şi pe arterele secundare, dar transformări majore în starea drumurilor vor apărea abia după oprirea ninsorii, prognozată în cursul amiezii de duminică.

După oprirea precipitaţiilor, maşinile de deszăpezire vor putea acţiona mai eficient, chiar dacă temperaturile vor rămâne în continuare scăzute.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
83 Comentarii
iarna
IARNA NU-I CA VARA
Postat 16 Februarie 2012, 20:41 de ocsyy
Oradeni = Retarzi
Bha da prost ii poporu asta roman , cum se intampla ce cum toti sar in sus jos bolojan , basescu , boc etc. Bha prostilor ce vina are el ca rer'ul nu a facut fata , nu se astepta nimeni la asemenea ninsori ,zici ca tot ati crescut in new york si acu ca ati patinat 2 zile ati murit . Nu sunt simpatizant Bolojan , dar daca dai o tura prin oradea si iti circula neuronii aia cap se vede ceva dupa omu asta !
Postat 08 Februarie 2012, 20:19 de sictir
bolojan
BUNA ZIUA DOMNILOR ZIARISTI!A-TI SCRIS LA UN MOMENT DAT DESPRE BOLOJAN SI CLICA LUI PE URMA PAUZA,NIMIC.DE CE???NU A-TI M-AI AFLAT NIMICA DESPRE EXCROCHERIILE LUI SI A CELORLANTI COLEGI.DE CE DOMNII DE LA DNA NU S-AU SESIZAT?DE CE NU SE PUBLICA DOSARELE CE AU FOST,CE AU FACUT PINA IN 1989??? EX:AVOCAT MORAR ILIE FOST ANGAJAT CU GRAD MARE LA CONSILIUL DE STAT AL SECURITATII PINA LA INCEPEREA REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE 1989 M-AI EXISTA DOCUMENTE ACTE PE CARE NU A REUSIT SA LE FACA PIERDUTE,INEXISTENTE ASA CUM ISI DOREA,DUPA 1990 DE FRICA SI-A DESCHIS REPEDE CABINET DE AVOCATURA SA NU FIE LINSAT.IA MERS BINE MEREU NIMENI NU-L TRAGE LA RASPUNDERE ISI VEDE LINISTIT DE TREABA IN CONTINUARE.
Postat 08 Februarie 2012, 12:12 de zoltan
iarna nu-i ca vara
Am fost nevoita sa circul in weekend. Mi-am blestemat zilele, dar si noptile... sambata noaptea cand am ajuns acasa n-am putut intra in parcarea "amenajata" pt, care platesc, deoarece toate cele 3 intari au fost blocate de zapada impinsa de pe sosea. Nu mi se pare normal ca la ora 1 noaptea sa fiu nevoita sa dau cu lopata intr-o parcare publica. Cat despre "stradutele dintre blocuri" Decebal, Dacia, Cantemir ...... sub orice critica. Pacat.... se pare ca banii nostrii circula, dar in directia gresita.
Postat 06 Februarie 2012, 11:07 de Oradeanca
@marian
Ma inteligentule ! Nu stiu de unde ai vazut tu soselele din Oradea curatate de zapada de 5 utilaje . Probabil ca din "fundul' lui Bolojan unde te-ai bagat cu totul Si apropo , nu eu te-am facut prost ci natura n-a fost deloc darnica cu tine !
Postat 06 Februarie 2012, 08:06 de marian
lojiljkljbjglhgl@
ioi si vremea grea si baniu......
Postat 05 Februarie 2012, 23:48 de orban.groparulpustei
cetatean gospodar
:)))bai laba trista, iti tremura mana de la "cinci ori cinci, douazeci si cinci"
Postat 05 Februarie 2012, 23:43 de demi moore
@ astia cu reclamele la wazzub
bai amarastenilor sa va iau mamele in **** si sa le invart pana le ingheata neuronu
Postat 05 Februarie 2012, 22:56 de xfiles
j
in oradea e cea mai scumpa caldura din romania
Postat 05 Februarie 2012, 20:37 de j
@cetatean gospodar
vezi ca ai baut mai mult decat poti duce si iti tremura mana pe mouse
Postat 05 Februarie 2012, 20:21 de xfiles
la beius
La Oradea e bine...sa vedeti Beiusul. Dezastru. Abia Duminica am vazut un autogreder pe strazi. Vineri si sambata nimic... Ne-am luptat cu masinile sa ne facem drum prin nameti. Halal primarel, gospodar de doi bani.
Postat 05 Februarie 2012, 20:12 de comisarul
deszapazire
RUUUUSSSIIINNEEE BOLOJANE! Azi dimineata am vrut sa merg la Lotus sa-mi beau cafeaua si m-am ingrozit. Nici trotuarul din fata casei mele si nici masina nu erau curatate! Ce dreaq face RER-u? DE-MI-SI-A! sA VINA VUSCAN, Ca Domnul Vuscan face ordine!
Postat 05 Februarie 2012, 20:06 de cetatean gospodar
Asta nu e firma de dezapezire
Rusine domnule primar.In Nufarul e dezastru.Asta nu e firma de dezapezire e o gluma buna.Bine ca incaseaza bani dar dezepezire ioc.
Postat 05 Februarie 2012, 19:58 de Marius
hoppa, au iesit din weekend si "fanii"
odata cu hot line-ul catre Rer, vad ca s-au dat si neshte telefoane catre fani. Un mic boom, altu uluit, ca asa e cu contra-balansarea. Dar asta frate nu o putetzi explica, nuuuuuuuu, jenibil e toata stratejia marelui a-tot-stiutor, asta nu se rezolva cu un program soft si aplauda lumea, aci trebuia si putzina tactica, dar... asa iesi. Iar uluitule, cascatule, daca lama aia e rotita pe stanga atunci face proletarului un bine, daca nu , steie in curtea rer-ului , macar nu are motiv sa factureze anapoda. Cam slabutza artilierie ai dom` primar, astea nu is SF-uri si PT-uri, acilea trebuia oleaca muncit. PENTRU NON ACTIUNEA DIN WEKENDU AISTA, vor fi inaintate facturi grase sau va fi primordial ne-executarea conditiilor contractuale ??!!
Postat 05 Februarie 2012, 19:29 de Crinuletz Pontescu
@ (p)uluit
nu vreau decenta. vreau sa ma razbun! si razbunarea e atat de dulce incat nu ma intereseaza ca e arma prostului.
Postat 05 Februarie 2012, 19:09 de xfiles
@ (p)uluit
ai irosit degeaba cateva respiratii pe care le puteai folosi mai bine pupandu-l in k00r pe bolovan
Postat 05 Februarie 2012, 19:03 de xfiles
Oradea egal dezastru
Oradea nu are primar ! Nu are primarie ! Are doar o sleahta de incapabili bisnitari ahtiati dupa afacerile lor si ale gastilor din care provin !!! Anul trecut nu a fost nici un fel de cod, a nins, nu s-a vazut nici o masina. Acum 2 ani aceasi poveste. De cand ma stiu, in orasul asta nu s-a vazut vreun utilaj care sa curete drumurile intr-un mod relevant. Asta daca nu se tine cont de un tractor obosit, pe care l-am zarit anul trecut prin fata primariei. Pur si simplu acestor huligani, pe care prostimea, adica noi, ii votam din naivitate Nu le pasa!!! La ninsoarea de ieri se putea actiona daca cineva ar fi fost interesat. Austria nu are zapada? Elvetia are? Acolo sunt nu stiu cate viscole intr-un sezon da nu s-a pomenit ca drumurile sa nu fie dunga !!! Bolojan minte cu nerusinare la fel si cainii care ii are in subordine si latra mai jos !!! Ei se imbogatesc pe spatele nostru si se scuza penibil !!! Ce spuneti, ii mai votati ?!?
Postat 05 Februarie 2012, 19:01 de mircea
@anti politika
taci ma, pupincuristule. cand vine vorba sa puneti de vreo taxa noua ori la dat amenzi, nu va intrece nimeni. acuma cand e treaba de facut, sunteti pe nicaieri. nu mai pupa bolojan inca un mandat iar pupincuristii lui vor trebui sa-si caute de lucru
Postat 05 Februarie 2012, 18:26 de falimentarul orban
@anti politika
taci ma, pupincuristule. cand vine vorba sa puneti de vreo taxa noua ori la dat amenzi, nu va intrece nimeni. acuma cand e treaba de facut, sunteti pe nicaieri.
Postat 05 Februarie 2012, 18:23 de falimentarul orban
@horor si altii
daca se facea un contract cu 100 de utilaje si nu ningea asa cum a nins acum tot voi sareati la gatul primarului pt. ce a facut contract cu sute de masini de dezapezire daca nici nu ninge,de aceea au fost atatea masini pt ca asa prevedea contractul care la randul lui a fost gandit in media ultimilor iernii in care aproape ca nu a nins deloc,pe langa asta nu e o calamitate sa iasa armata,masinile au CIRCULAT nici una nu a ramas blocata pe sosea pt. ca asta e ideea cand ninge sa se asigure minimul de acces pe caiile rutiere principale,eu nu vad nici o sosea blocata,voi carcotasiilor vedeti stele verzii,straziile secundare nu sunt prioritare si in plus doar nu vreti sa se care zapada afara din oras de langa masina voastra parcata,avetii lopatica si doua brate puteti sa va dezapeziti masina ca nu e sfarsitul lumii,doar nu vreti sa vina primarul sa va si porneasca masina sa va astepte cu portiera deschisa sa iesiti din casa?nebunie totala.
Postat 05 Februarie 2012, 18:08 de anti politika
La fel ca ceilalti
Draga Bolovane ai lichidat URBANA, ne-ai cadicsit cu TURBOGIRATIE, nu stii nimic inafara de parcari si borduri, ai crescut gigacaloria, zapada din oras nu te intereseaza, cear fi sa ne lasi ca ti-ai facut planul, asai!
Postat 05 Februarie 2012, 18:07 de Unul din cei multi
bolovan coada de ciocan
sa iasa bolovan cu toti oamenii lui la deszapezire, ca vorba aia la salarii sunt sunt primi.
Postat 05 Februarie 2012, 18:06 de rouji cu gasca
MIZERABILII
Oare domnule primar sunt suficiente pentru un municipiu ca Oradea 14 utilaje de dezapezire! Oare cite utilaje de dezapezire a dislocat RER-ul pentru a onora contracte in alte localitati! Asteptam BOLO un raspuns
Postat 05 Februarie 2012, 17:57 de horor
@xfiles
asa mai vi de acasa,macar ai o motivatie si o explicatie,bine dar nu te explica in numele altora,pe altii nu ca nu i-ar interesa legiile naturii si a fizicii,ci efectiv nuu o cunosc,nu pot sa spun ca urasc ei pe primar ci efectiv nu inteleg ce ii inconjoara si dau cu pumnu in stanga si dreapta,aicia e buba,am mai vazut asemenea comentarii si la alte subiecte,efectiv nu inteleg.Dar nici cu tine nu imi e rusine,vocabular de "lele",l-ai auzit pe primar sa pronunte numele cuiva la misto?cum ar suna nick-name-u tau la misto ti-ar place? "xfiloi-bubuloi"etc.un minim de decente ca altfel cei care se exprima vulgarii nu pot fi luati in serios,sa nu ne golanim,cum zicea mai jos unul,sa fim obiectivi dar si o minima toleranta in limbaj,apropo civismul nu e pt. binele primarului,e pt. tine pt. mine si pt. toata lumea,poate si a familiei tale daca ai,intelegi ceva din ce ti-am scris?sau m-am chinuit degeaba?nu neaparat de acord.
Postat 05 Februarie 2012, 17:51 de uluit
obictiv?!
@uluit si boom... + cel ce-l pupa-n dos pe ilie prin acest articol... mai terminati cu " a nins de 24 de ore" ... e normal ca-n mijlocul iernii sa cada zapada... nu fac fata utilajele?!... poi ma petarda, ai incercat sa mergi Sambata sau chiar si azi cu masina prin oras?!... 1 utilaj am vazut ... pe traseul rogerius-nufarul si retur... si acel utilaj de la RER nici nu avea plugu-n zapada si nici nu arunca cu material... stiti macar ce a declarat directorul de la RER?!... ei bine si acele declaratii s-au dovedit niste minciuni fiindca iesirile din oras erau la fel precum erau restul strazilor din oras... Nu primaru tre sa curete zapada... el tre sa rupa contratu' sau sa-i ceara demisia directorului de la RER... primaru si satra lui de 'frati' tre sa verifice cum - cat -unde s-a deszapezit, fiindca el tre sa plateasca cu banii frumosi veniti din buzunarele noastre niste imbecili care ne fura cu ajutorul primariei.... si Boom... poate stai in velenta printre tigani... dar crede-ma ca lumea da la lopata... numa eu iti sugerez sa bagi si tu rapid la lopata fiindca maine vine ilie de la primarie si asa o amenda iti vara-n dos... ca numa cu ajutorul celor de la RER o sa o mai scoti...
Postat 05 Februarie 2012, 17:48 de al de la primarie
iarna pe ulita
bine bolo bravo ma,ce te iei tu dupa noi cetateni urbei?lasa ca se topeste zapada pana la vara ,ca oricum nu raspunde nimeni la nr de telefon de rer,nu sa fac vreo sesizare ci sa anunt ca am facut curatenie in fata casei si ii astept pe baieti sa inpinga zapada pe trotuar acolo unde am curatat eu, hai pa ca merg sa stau de sase.
Postat 05 Februarie 2012, 17:44 de io din velenta
@uluit
o sa fiu obiectiv, o sa ma intereseze legile naturii si fizicii si o sa imi pese de civism atunci cand o sa faca si bolovan toate astea. ura noastra pentru bolovan era mult mai mica daca era si el mai intelegator in ultimii ani. dar nu a iertat pe nimeni, a dat amenzi chiar si atunci cand nu era cazul (nu ma refer la cele de parcare), si-a batut joc de averea oamenilor. asa cum el a fost de neclintit si a aplicat \"legea\" doar in litera si nu in spiritul ei, asa suntem si noi inflexibili acum. dinte pentru dinte !
Postat 05 Februarie 2012, 17:33 de xfiles
plan operational
trebuie sa ne strangem in fata la RER si sa-i dam o mama de bulgareala la al mai imputit om din RER...directoru'... ca doar de la cap se impute pestele... mama lor de gunoaie ordinare
Postat 05 Februarie 2012, 17:32 de al mai suparat
RUSINICA
SA VA FIE RUSINE DOMNULE PRIMAR! E DUMINICA SEARA SI NU MAI NINGE DE APROAPE 24 DE ORE IAR DRUMURILE PRINCIPALE (SI NU CELE SECUNDARE) ARATA GROAZNIC. MAINE DIMINEATA INCEPE NEBUNIA SI ORICE SCUZA VA FI INUTILA IN FATA FURIEI OAMENILOR CARE VOR FI OBLIGATI SA SE DEPLASEZE PE DRUMURILE INCA INZAPEZITE. DACA TOT NU SE FACE NIMIC DE CE MAI EXISTA CONTRACTE PENTRU DEZAPEZIRE. CE BINE CA NU NINGE MAI SERIOS DOAR O SINGURA DATA LA CATIVA ANI. OARE CE NE-AM FACE DACA AR NINGE SI LA NOI CA SI IN CANADA?
Postat 05 Februarie 2012, 17:18 de ciprian
@Raph
uite unul,crede ca web inseamna eBihoreanul,nu stie ca mai sunt si alte site-uri si ca mai exista si facebook,dar ce sa le ceri daca nu au,aiurea,nu au doar scoala aia ca trenu.
Postat 05 Februarie 2012, 15:58 de uluit
@Boom
ai la cine cere sa fie obiectiv,astia stiu una si gata,primarul trebuie sa curete zapada si atat,nu-i intereseaza obiectivitatea,nu-i intereseaza legile naturii,legiile fizici,ei nu stiu si gata,mai mult nici nu stiu ce obligatii au ca proprietari ce sa mai spun de simtul civic dar al limbajului,astia-s genul ala de arunca chistoacele pe jos stau cu picioare pe banca si intreaba pe primar de ce nu e curatenie in oras,sa fie astia obiectivi?poate dupa o scoala de corectie ca pe timpuri.pe bune!
Postat 05 Februarie 2012, 15:56 de uluit
De-ale securitătii
... primarul, contactat de BIHOREANUL, care i-a expus nemulţumirile recepţionate de la cititori, prin comentariile de pe pagina web ... AŢI ÎNŢELES RELAŢIA BIHOREANULUI CU PRIMARUL ??? BIHOREANUL COLECTEAZĂ GLASUL STRĂZII ŞI, CA O URECHE BINE REGLATĂ ÎNCĂ DIN VREMEA LUI NEA SECU, RAPORTEAZĂ LIMITELE DE BUN SIMŢ VEHICULATE DE POPULAŢIE.
Postat 05 Februarie 2012, 15:51 de Raph
Sa fim obiectivi!!!
A nins incontinuu mai bine de 24 de ore, iar temperatura joasa a facut ca zapada sa se mentina si sa se tot adune.Nu putem avea pretentii ca toate strazile sa fie curatate rapid la cantitatea enorma de zapada cazuta, decat daca cei de la RER aveau zeci de utilaje.Ceea ce nu se justifica financiar, deoarece Oradea nu este un oras in care sa ninga abundent tot timpul.Stiti foarte bine cei care ati maturat in fata casei ca totul se aseza la loc in scurt timp.Si atunci de unde sa acopere utilajele toate strazile.Nu au cum fizic.Ar trebui sa fie plina strada de oameni care curata zapada asa cum se face in alte tari normale, mai ales ca este o zi libera de duminica.Mult mai bine ar fi sa dati la lopata decat sa umpleti forumurile de comentarii mizere care nu ne ajuta cu nimic si nici nu sunt justificate in mare parte.Cartierele sunt locuite de oameni, care ar putea sa dea dovada de spirit civic si sa curete zapada, nu sa astepte sa vina angajatii de la RER sa duca tonele de zapada ca nu au cum fizic.Stiti foarte bine!!!
Postat 05 Februarie 2012, 15:35 de Boom
incredibil
d-le primar,esti de vina ca a nins,altadata ai grija sa nu mai ninga,daca vine ninsoare mare vei plati din propriul buzunar mizeria de pe casele oamenilor,sa vi sa ne cureti si acoperisuriile ca noi nu ajungem,trimite elicoptere ca alea stau in aer,eventual fa un contract cu cei de la ufo sa ghideze ceva ozn incoace sa imprastie norii sa nu care cumva sa ninga ca vecinu are copii aia repetentii cu pretentii de asfalt uscat pe timp de iarna si cand merg la abc-ul din colt dupa covrig nu vor sa alunece saniuta lu taticu ca se sparge,sunt restantierii la plata dar nu conteaza vor vota usl sa ii ierte de datoria la stat,am auzit-o si pe vecina aia care a uitat sa isi doteze masinuta cu cauciucurii de iarna ca se mira de ce aluneca pe zapada si te blestema,sa mergi sa neaparat la vrajitoare sa te descante,ca ea nu stie ca exista asemenea cauciucurii si lanturiile alea din magazin lea dat la barbatu-so,a crezut ca ii ham sa-l tina-n lesa,la vara o sa stie la ce foloseste dupa ce rugineste o sa vada ea ticheta,nu te lua dupa noi,stim si noi sa ne luam dupa noi,sa trimiti o lopatica si cate un angajat rer la fiecare masinuta care iese din parcare sa se aseze in fata lor sa mature de zor.
Postat 05 Februarie 2012, 15:33 de uluit
Pt "uluit"
Esti un IDIOT!
Postat 05 Februarie 2012, 15:25 de Alinus Maximus
incredibil
incredibil si pe buna dreptate,cata lume tot atata prostime,unu cere dezapezirea prin cartiere celelalta cere sa nu arunce zapada de pe carosabil pe masina lui,ba frate da a inebunit lumea,fiecare asteapta sai faca lui si lui pe plac,altul vede plugul altei firme care se ocupa cu dezapezirea in afara orasului si reproseaza ca merge prin oras cu plugul ridicat de parca ar fi avut obligatia sa pluguiasca si in oras,da nu imi vine sa cred cat de prostonaci postaci exista,scrie clar si in legiile fizici ca sarea nu are actiune pe o temeperatura de -3 cand afara erau peste -10,dar ce sa le ceri daca nu au dat pe la scoala acum au pretentii de experti,altu mai protstonac daca nun vede masina cu plugul pe sosea cand scoate el capul la geam gata pt. el inseamna ca nu au fost masinile la dezapezit,mama da asta e culmea ironiilor,unu si altul acuza de contracte paguboase desi nu stie ce prevede contractele,sa intors lumea cu susu-n jos,ma miram eu de ce plange lumea ca n-are bani,uite aicia,ca dau banii mita la profesori sa le treaca clasa odraslele astea super dotate,pfaii ..pacat de romania asta,candva erau multi premianti si cautati peste hotare,acuma vin astia de ii angajeaza la pantofi.
Postat 05 Februarie 2012, 15:22 de uluit
Bolo esti JALNIC !
Sa-ti fie rusine ca-ti bati joc de cei pe care ar trebui sa-i reprezinti! Daca ai sange in tine, te asteptam prin cartiere, sa vii pe jos, sa vorbesti cu cetatenii! Sigur vei primi aplauze! Vai de mama ta! Nu sunteti buni de nimic! Neputinciosi ordinari!
Postat 05 Februarie 2012, 14:44 de Alinus Maximus
Dalai lama
Vai de lojica alora cu lama in fatza si cu arama tot acolo .... Azi dimineata au intrat astia printre blocurile noastre gri, si amu` o sa zica domnu din alejd, primar la FF in oradea ca nici cum nu e bine, dar stati sa vedeti. Au venit cu lama salvatoare, cum altfel , inclinata pe dreapta , cum trebuia sa zguduie tot orasu ieri 25/24h. Eeeiii, au venit si au blocat toaaaaate masinile parcate de-a inlaturi. Sa vina dom bolojan cu cele doua mandrutze zambitoare sa dea cu lopata pe stanga masinii mele , promit ca ii fotografiez si pun pe U-tube, cat de harnici gospodari este, care este. Noooo, a fost si aista un examen despre lege ordine si promptitudine, cu 4 de corijentza cu indulgentza din partea mia... macar de-ar fi drumurile de oradea alejd impracticabile vreo 2 saptamani, se poate guverna si prin videochat, ce mai ...
Postat 05 Februarie 2012, 14:39 de Lama Arama
domnule primar Bolojan
O perioada am crezut ca in sfarsit Oradea are un primar care face pentru oras si nu pentru partid, dar acum i-mi dau seama ca am gresit. Totul este minciuna cu interes financiar. Domnule primar nu sunteti cu nimic mai bun decat ceilalti politicieni, voi sunteti cancerul Romaniei, va dati reprezentanti a tot felul de asa zise partide, care de fapt nu sunt decat niste adunaturi de tot felul de gunoaie, care nu au alt scop decat sa faca bani din furt, procente, incuscriri, aliante, etc. fara pic de rusine si mai ales acum fara teama (doar justitia e cu voi). Si am sa va explic. Daca a-ti fi un primar corect de luni toti cei care au semnat contractul de deszapezire ar fi in puscarie si pusi sa plateasca daune de sa putem deszapezi 3 ierni fara nici un ban de la populatie. Daca nu, inseamna ca am dreptate si luati (sau tolerati sau tineti spatele) spaga, bani, mita, euro, comisioane, procente din toate contractele pe care primaria le are in derulare si care de fapt se executa doar pe hartie sau se executa cu preturi triple. Nici nu va mai verificati minciunile - un director din primarie spune ca 26 de masini de deszapezire asteapta zapada. Dumneavoastra spuneti ca 14 masini nu fac fata zapezii. Locuitorii din Oradea nu au vazut in oras mai mult de 3 masini.
Postat 05 Februarie 2012, 14:27 de petru
iarna pe ulita
bolo bravo ma lasa ca se topeste zapada ce te iei dupa cetateni?pai vrei sa consume aia de la rer motorina si solutii din alea scumpe,sa trimita numai factura la primarie.si daca se poate incepeti luni dimineata ca sa blocati traficul.........hai sa traiesti bolo si la mai mare
Postat 05 Februarie 2012, 14:16 de io din velenta
Bolovanul priceput
Eu îi rog frumos pe pupincuriştii şi aplaudacii lui Bolojan, să mă ajute să-mi scot maşina din nămeţii de pe str. Raphael. Din faţa casei şi vreo 30 m în sus şi în jos m-am descurcat cu nevasta şi băiatul cel mare, dar strada este izolată de restul lumii. De când cu zăpada asta, mergem la serviciu, la şcoală şi la grădiniţă, toţi patru pe jos. Cam 20 min. în jos către mag. Crişul şi cam 30 min. invers. În rest cu tramvaiul, până în Nufărul şi până în Rogerius. Cu maşina ne descurcam dar acum pierdem cam 2 ore cu deplasarea asta. Am întrebat dacă am reducere la impozitul pe maşină. Acolo, măcar de formă 5%. Mi s-a spus că sunt glumeţ şi să fac bine să plătesc totul până în 15 martie, că altfel plătesc penalităţi. Am vrut să merg în audienţă la dirigintele şef al oraşului dar mi s-a spus că dl. primar nu ţine în săptămâna asta. Aşa că doar comentez.
Postat 05 Februarie 2012, 14:05 de Raph
h
bolo numai ninge
Postat 05 Februarie 2012, 13:56 de h
pacat
toate fanteziile cu Dealul Ciuperca, P-ta Unirii pietonala ca sa nu mai zic de CET-ul pe gaz(rusesc, ca ceea ce se spune despre Marea Neagra e i9nca o iluzie!)au fost CLAR spulberate de zapada! Macar de-ar fi fost spulberat si initiatorul parinte! eu totusi il iert pe Bolojan dar atentie, EXAMENUL NU A FOST TRECUT!
Postat 05 Februarie 2012, 13:55 de TDS
Demisia!
Bolovan asta minte de ingheata apele, sa inteleg ca bulevardul Dacia nu era curatat inca sambata seara pentru ca e strada secundara?
Postat 05 Februarie 2012, 13:29 de AB
comentariu
DRAGI ORADENI CE SA MAI COMENTAM DESPRE DEZAPEZIRE CAND VICEDILA NOASTRA ROZI IN LOC SA FIE PE STRAZI SA VADA CUM SE CURATA STRAZILE ACEASTA VINERI SEARA SE DISTRA DE MINUNE LA O GALA A MEDICILOR .LA CALDURICA .ACEST ASPECT NU IL VEZI BOLOJANEEEEEEEEEEEEEEE???????
Postat 05 Februarie 2012, 13:20 de tr6ty
dispari bai la Alesd
Platim ca sa vina oligofrenu asta din Alesd sa faca pe desteptu.....
Postat 05 Februarie 2012, 13:19 de soso
h
bolo so oprit ninsoarea
Postat 05 Februarie 2012, 13:10 de h
h
bolojene bolojene ne ai lasat numai in izmene
Postat 05 Februarie 2012, 13:00 de h
comentariu
BOLOJANE TI-AI DAT ARAMA PE FATA IESTI NEPUTINCIOS .PE BANI TOTI STIM SA FACEM CEVA PT ORAS ASA CA DATI DEMISIAAAAAAA.LA ALEGERILE VIITOARE NU O SA MAI VOTAT DE CATRE ORADENI
Postat 05 Februarie 2012, 12:59 de tr6ty
comentariu
BOLOJANE LA ACCEASTA ORA ORADEA ESTE SUB NAMETI CHIAR NU TE INTERESEAZA DE LOCUITORI ORASULUI?????????DATI DEMISIA I LASA PE CINE ESTE IN STARE.TE-AM RUGAT SA LE SCOTI PE ROZI SI PE FLORICA PE STRADA DAR VAD CA TE DOARE IN COT DE NOI ORADENII.RUSINEEEEEEEEEE.SI CARE NU STIU DAR MULTI LOCUITORI AU IESI IN STRADA SA -SI CURETE TROTUARELE ,ORADENI NU SUNT LENSI ,BOLOJANE NOI PLATIM SI UTILAJELE ALE LUI RER CARE STAU IN GARAJ SAU PRIN CARTIERE LA O CAFEA DE 2-3ORE???????????????????
Postat 05 Februarie 2012, 12:55 de tr6ty
Trista realitate!
Neputinta, numele tau este Bolojan. Aroganta a palit in fata neputintei.
Postat 05 Februarie 2012, 12:48 de SAFE
nepasarea primariei
stau pe iuliu maniu.....nu e drum dintre bolocuri d-le Primar.....si nu e deszapezita de loc. Strada are un start de gheata si vreo 2-3 cm de zapada peste....asta e deszapaezire???avram iancu, piata unirii tot centrul e partie de schi.....si astea sunt artere principale....ce sa mai vb de calea clujului sau centura.....
Postat 05 Februarie 2012, 12:28 de elena
groaznic
Groaznic se circula in oras,iar la mine pe strada nu a intrat nici un utilaj,desi in programul de iarna apare strda,deci bani se platesc.Sigur ca RER castiga mai bine din stationarea utilajelor decat din folosirea lor.La fel se intampla si cu maturatul strazi,unde e programat marti si joi in fiecare saptamana si nu vin niciodata pe an.Bolojan pozeaza in NECRUTATORUL doar de fatada ,ca celor de la RER,CET,OTL,RAO si mai ales Selina nu prea le comanda el.El se poate razboi cu doctorii,cu cetatenii urbei sau cu angajatii din primarie.In rest doar gargara electorala.
Postat 05 Februarie 2012, 12:02 de tero
eu
@zoro, trifa: in fata casei mele trotuarul e(aproape)bec! cu alte cuvinte eu mi-am facut treaba! drumurile insa sunt vai mama lor! asa ca am sa stau in continuare la caldurica SI NU AM SA MUNCESC NEVER EVER PENTRU ALTII! Am zis!
Postat 05 Februarie 2012, 12:00 de dante
j
demisia demisia pdl si usl aceeasi mizerie
Postat 05 Februarie 2012, 11:47 de j
dezapezire
O SA-L VOTAM PE BOLOJAN CHIAR DACA VE-TI CRAPA DE INVIDIE PENTRU CA ESTE SINGURUL CARE MERITA SA FIE VOTAT. IAR ANIMALELE CARE COMENTEAZA IMPOTRIVA LUI SE POT CAZA LA ZOO SA LE VEDEM SI NOI.
Postat 05 Februarie 2012, 11:45 de zoo
papagal
aia stim si noi ca avem dreptul sa fim nemultumiti! nu avem nevoie de un papagal care sa repete ce am zis noi deja si nici de un psiholog care sa empatizeze cu noi. AVEM NEVOIE DE UN PRIMAR care sa puns osul si la greu, nu numai la usor, la dat amenzi si ordine catre slujbasii stresati din primarie. acum se vede cat esti de bun, ca iarna nu-i ca vara. bai bolojane, singura ta calitate e ca nu ai furat asa de mult cat a furat ticalosul de filip, in rest esti ZERO ! strazile sucevei, mihai viteazul, kogalniceanu sunt pline de zapada si nu sunt doar stradute laterale, cand te vedem cu lopata in mana, asa cum ai pretentia sa facem noi ? cu ce ma incalzeste pe mine ca sambata seara erai pe teren la impartit indicatii pretioase ca tovarasii de trista amintire, daca rezultatul e ZERO ? inseamna ca ori subordonatii tai sunt ineficienti, ori ca indicatiile tale sunt proaste! lasa ca vin alegerile bolojane si o sa te convingi ca poporul nu uita si nu iarta! si ca sa nu se creada ca sunt pupincurist pedelist, iete: bASE, bOC si cu uDREA, sa se duca-n **** mea !
Postat 05 Februarie 2012, 11:43 de xfiles
zapada
desteptii care nu au anvelope de iarna pe autovechicule normal ca nu se pot deplasa pe zapada dupa acesti desteptii primaria ar trebui sa le curete masinile de zapada
Postat 05 Februarie 2012, 11:42 de un oradean multumit
dezapezire
Pai daca stati linga calorifer nu vedeti utilajele de dezapezire gunoaielor.Niciodata nu am crezut ca Oradea are asa multe gunoaie.Lasati voi edilii sa-si faca treaba,dar daca credeti ca va pasa de Oradea,luati lopata
Postat 05 Februarie 2012, 11:42 de zoro
mariane mariane
marian jurate ca a fost doar un plug la dezapezire,ca nu te cred,chiar faci lumea sa fie proasta?daca tu locuiesti intre blocurii si nu le vezi pt. tine inseamna ca nu exista,uite pe mine ma faci prost prin afirmatia ta,eu am vazut cel putin 5 ieri,diferite tipuri,asa ca mariane probabil ai vazut doar unul,dar nu fa acuzatii aiurea,la cat a nins ieri nu avea cum sa fie curata soseaua.
Postat 05 Februarie 2012, 11:41 de @marian
dezapezire
Voi astia care comentati impotriva primarului,mai bine ati iesi cu cite o lopata in strada sa stringeti zapada nu sa stati linga calorifer ,macar in fata casei voastre sa stringeti zapada putorilor.Fiti siguri ca Bolojan are grija de sosele in Oradea,iar voi mai incet cu jignirile ca nu va baga nimeni in seama.
Postat 05 Februarie 2012, 11:38 de trifa
14 utilaje ?
D-le primar! Desi esti profesor de matematica stai rau pana si cu numaratoarea . Unde au fost 14 utilaje de dezapezit ? Probabil in tot Ardealul . Or fi avand RER-ul 14 utilaje , dar pariez ca 13 ,5 sunt pe butuci . Cele 14 figureaza doar la plata . Am vazut si eu un plug ieri pe la ora 19 , dar atat . Si nu imprastia nici un material antiderapant . Asta il vor justifica doar la facturare cand vom afla ca mii de tone de material antiderapant au fost imprastiate de zeci de masini si uite asa se vor mai construi niste vile ! Nu ne luade prosti bolovane !
Postat 05 Februarie 2012, 11:19 de marian
idiot taran
tu nici in fata locuintei tale nu ai fost in stare sa pastrezi curat si fara zapada dar ai pretentii de la altii? nici macar nu meriti efortul sa iti razpund,dar poate iti intra ceva la cap.
Postat 05 Februarie 2012, 10:59 de @taxi driver
NU VOTATI BOLOJAN
BOLOJAN STIE NUMAI SA PUNA TAXE SI IMPOZITE PE CAPUL ORADEANULUI PE CARE SA II FOLOSEASCA PENTRU INVESTITII FARA NICI UN ROST (DEAL cIUPERCA, DRUM RAPID VELENTA ONCEA) FARA A INVESTI IN TRECEREA INCALZIRII ORASULUI PE APA GEOTERMALA IEFTINA CARE AR ADUCE BENEFICII PENTRU TOT ORADEANUL,, SE STRADUIE SA DEA DE LUCRU CELOR DE LA SELINA DE UNDE IA COMISIONUL(PARANDARATUL) DE 10 %.. ASA CA ORADENI NU VA LASATI PACALITI SI NU IL VOTATI PE BOLOJAN CARE NU ACTIONEAZA IN INTERESUL VOSTRU CI AL SAU PERSONAL postat de: NU VOTATI BOLOJAN
Postat 05 Februarie 2012, 10:57 de NU VOTATI BOLOJAN
@petrache, @toszer gyuri si alti dobitoci fara autoturisme
Peste 15-20 cm de zapada poti sa ai anvelope de la Sf Petru, te misti, daca te misti, ca ochiul mortului ! O mentiune speciala pt. dobitocul care-si zice @petrache : tembelule, ce lopata vrei, poate una peste * de gura ! Ce sa fac, sa lopatez zapada pe toata strada sau mai corect, in tot orasul ? Dati-as * cu lopata tie si dobitocului intai ales pe care-l pupi-n cur !
Postat 05 Februarie 2012, 10:29 de taxi driver
Natural
Oradenii au dreptate nu pentru ca dl.primar Bolojan le-o ofera.Diversele fenomene naturale sunt de inteles,dupa cum e de-nteles ca municipalitatea n-are nicio vina daca ninsoarea-i mai abundenta decat media pe ultimul deceniu.\"Natura nu greseste niciodata\",nota Eminescu.Drept consecinta,Natura trebuie inteleasa:tinde ,vesnic,catre echilibru (dinamic).Chichirezul acestei situatii de moment nu consta in numarul utilajelor de deszapezire sau in cantitatile de sare/clorura de calciu...Capacitatea de mobilizare lipseste si spiritul organizatoric.Aici dl.Bolojan este intr-un ofsaid clar nu de ieri-de azi,la radacina fiind carentele de comunicare.Oameni fara bani (suficienti)exista si-n Oradea,lopetile s-au inventat ceva mai devreme,chef de munca se gaseste si de lucru parca ar cam fi-multumita ninsorii.Strazile orasului nu-s un loc de munca rusinos.Lipseste ceva din ecuatie? Sigur ca da:putina fantezie.Impotmolita undeva pe langa exercitiile de putere numite amenzi care,altminteri,ridica ziduri in loc sa creeze punti.
Postat 05 Februarie 2012, 10:00 de gyorgy tozser
Cereti ajutor
Cereti ajutor de la alte firme private care au in domeniu de activitate si deszapeziri, dar nu ne lasati asa, nu este normal sa se intample asa. Stefan cel Mare e strada de cartier? N-a fost curatata nici macar o data. Daca ningea 2 saptamani? Ce s-ar fi intamplat?
Postat 05 Februarie 2012, 09:55 de Jokeman
dezamagire totala
14 masini de dezapedire pt Oradea ???? e ff putin !!! daca ati scos Urbana din joc ca sa fie monopol la RER (asa cum faceti acum si cu CET) cum naiba sa fie orasul curat ??? pacat de orasul nostru . Iar daca pe pietonala de pe Republici nu s-a curatat deloc !!!! cum sa curete ei in cartiere ?!!!! d-le primar ...treceti lla o plimbare pe pietonala dar luati-va skiurile !!!! pt ca deja sunt munti de zapada ...putem organiza concurs de ski ...proba slalon printre munti in centru . Si oare cand vor interveni sa ridice zapada in camioane ??? ca de azi nu ninge si pot veni , dar sunt putini angajati daca e doar o firma acceptata...... monopol comunist e asta !!!!
Postat 05 Februarie 2012, 09:41 de radu
manipulare ieftina
domnule primar, chiar credeti in ceea ce spuneti ? ati verificat personal strazile din oras la care faceti referire sau doar va bazati pe niste raportari care sa dea bine...toti oradenii care au iesit ieri dupa-amiaza cu masina prin oras au fost de-a dreptul dezamagiti...niciun utilaj pe bulevardele principale, de strazile dintre blocuri ce sa mai vorbim...seara, cand s-a mai degajat circulatia se puteau vedea doar masini blocate si oameni care se chinuiau sa poata circula...din pacate NICIUN utilaj pentru curatirea/degajarea zapezii...m-am bucurat sa vad in schimb oameni cu spirit civic implicati in curatirea zapezii...DE CE VORBITI din birou domnule primar ? numai asta ne intereseaza, SA DAM BINE IN PRESA...iesiti pe strazile Oradiei domnule primar si atunci veti vedea cat de corect ati fost informat ! Oradenii nu au cum sa fie manipulati cu un simplu articolas de presa...REALITATEA ALBA din Oradea nu are cum sa fie minimalizata nici macar de domnul primar...
Postat 05 Februarie 2012, 09:36 de george
intrebare
probabil ca e adevarat, nu se pot achizitiona o gramada de utilaje sau plati persoane pentru cateva zile de zapada pe an, problema cu supararea e asa, primaria a ajuns la o isterie a amenzilor, si va dau exemplu personal, vroiau sa-mi blocheze masina pe strada in fata casei, la 49m distantza de semnul de oprire interzisa, dragutz, nu?apoi odata au vrut sa ma amendeze la firma cu nu stiu cate milioane tot idiotzii astia din politia comunitara, pentru cateva fire de iarba crescute intre zid si trotuar, dar cand au si ei de facut treaba non-stop prin oras, cine ii amendeaza, adica poti sa fii super intransigent cu orice aiureala, dar ar trebui sa fie si cu ei in anumite momente, nu?
Postat 05 Februarie 2012, 09:09 de gica
@joltika
Fix pix Finlanda&Norvegia, in Ungaria primeti tu bani dacă ninje p'afară. .... Ăla pe care l-ai văzut tu mergînd cu plugu' ridicat era de la Asfamixt, adică firmă udemeristă care cîştigă toate licitaţiile, aşa cum cîştigă Selina la Oradea. Vă agitaţi şi voi de parcă aţi fi nişte asistaţi social. Puneţi mâna pe lopeţi ..... Iarna nu-i ca vara
Postat 05 Februarie 2012, 07:57 de petrache
@w@
BOLO esti de vina pt ca nu ai relatii la Cel de Sus sa-i ceri incetarea imediata a ninsorii, curatarea instantanee a tuturor drumurilor, deszapezirea masinilor ..... bine ce nu-i cereti sa va spele si chilotii .... :)
Postat 05 Februarie 2012, 07:51 de cip
j
o singura solutie demisia vrem drum express peste zapada
Postat 05 Februarie 2012, 07:20 de j
Sa-ti fie rusine, mincinosule !
O singura ninsoare mai ca lumea si ne-a aratat competenta si profesionalismul tau si al echipei pe care singur ti-ai ales-o ! Minti si acum asa cum minti de trei ani, totul la tine e de fatada, e doar o poleiala ! Nu te-a vazut nimeni vineri seara, nu te-a vazut in noaptea de vineri spre sambata, nu te-a vazut sambata toata ziua....Ce vii acum si ne aburesti ca-i iarna, ca ninge si e si foarte frig ? Nu-ti place, lasa-ne si du-te primar in Congo ! Daca parazitii aia de la rer (unde esti si tu actionar !) incepeau sa se plimbe de vineri seara si sa PLUGUIASCA si faceau asta si sambata nu ne ingropa zapada. Da' nici dreaqu nu i-a vazut ! Sa vii in campanie si sa ne spui cati bani ti-ai platit la rer pt (in)activitatea din aceste doua zile !
Postat 05 Februarie 2012, 05:43 de .
dezamagire
si eu am fost dezamagit cand azi la ora 14,00 centrul(adica Piata Unirii viitoare pietonala)era...praf(ma rog, zapada). nici un utilaj(NICIUNUL!!!), doar niste muncitori de la RER zgribuliti, stand langa chioscul de ziare(asteptau ceva, nu mi-am dat seama ce). la ora 15,30 la fel. apoi nu mai stiu pentru ca am stat frumos la gura...caloriferului!
Postat 05 Februarie 2012, 01:50 de dante
oook....
oooook, am vazut cum se pot umple gropile cu noroi si pietre marca selina, am vazut cum se pot curata strazile cu 14 masini inexistente, multe am mai vazut de 3 ani incoace....dar la vara cu cine votam????
Postat 05 Februarie 2012, 01:09 de ady
io
Taranul aista din Aleasd, de ce nu trimeiteti in phizda masi?
Postat 04 Februarie 2012, 23:39 de haha
bolozapan
200 DE TONE DE SARE SA VA PUNA IN PRIMARIE NU VIII RUSINE SUNT STRAZI CENTRALE UNDE I TI RUPI MASINA SI VINE PRIMARIA SA TE AMENDEZE PT ZAPADA DIN FATA CASEI MARII GUNOAIE PUTETI FI PE VOI CINE VA AMENDEAZA LA CAT MINTITI CA ATI ARUNCAT SARE SI NISIP AR FI MAI GROS CA STRATUL DE ZAPADA DATA VIITOARE MAI BN VOTATI PE DRACU SAU PE MASA CA TOT UN DRAC II DECAT PE BOLORERU ASTA
Postat 04 Februarie 2012, 23:26 de po
bolozapan
200 DE TONE DE SARE SA VA PUNA IN PRIMARIE NU VIII RUSINE SUNT STRAZI CENTRALE UNDE I TI RUPI MASINA SI VINE PRIMARIA SA TE AMENDEZE PT ZAPADA DIN FATA CASEI MARII GUNOAIE PUTETI FI PE VOI CINE VA AMENDEAZA LA CAT MINTITI CA ATI ARUNCAT SARE SI NISIP AR FI MAI GROS CA STRATUL DE ZAPADA DATA VIITOARE MAI BN VOTATI PE DRACU SAU PE MASA CA TOT UN DRAC II DECAT PE BOLORERU ASTA
Postat 04 Februarie 2012, 23:25 de po
Super tare
Nu are nimeni treaba ca ie Bolojan sau Filip sau Gheorghe primar, atata timp cat utilajele RER nu ies sa stranga zapada. Se circula groaznic prin oras , deabea iesi cu masina din tre blocuri. La Piata Iosia nu puteau intra Taxi-urile in parcare, in centru era o masina care dezapezea, in rest am mai vazut de la sensul Bila 2 masini de dezapezire dar slab asta era intre19-20. da nu au iesit , centura la fel praff, ce sa zic. Strazi ca Cihei , nufarul , salcamilor, sovata , mestesugarilor , lapusului etc nimic. Pe unde or umbla utilajele
Postat 04 Februarie 2012, 23:08 de florin
Oradean
Un autospecial in fata mea a ridicat plugul pe str Stefan cel Mare si a continuat sa mearga spre Biharia, fara sa curete - plugul era in aer !!! 04.02.2012 Finnlanda, Norvegia - 1000 euro/km de drum deszapezit, Romania - 6500 euro/km drum deszapezit... Vsm!!!
Postat 04 Februarie 2012, 22:57 de Zsolt
natura
Numai fraierii isi pun mintea cu natura. Asta e ninge, e frig, bate vantul, normal ca Bolojan e de vina. Cand era filip si iarna era ca vara....
Postat 04 Februarie 2012, 22:55 de Ioenl
comentariu
domnule primar acum sa va aratati propria fata de edil cand oradeni nu pot iesi dintre blocuri cu autoturismele .cu ce va ocupati la aceasta ora ??????? chiar va bateti joc de populatia care va plateste. sa stiti ca nu sunteti mai bun decat ceilalti primari La alegerile viitoare eu nu am sa va mai aleg.rusineeeeeeeee. Si o ultima intrebare .De ce le tineti pe doamnele viceprimar in birou sau la domiciliu de ce nu sunt pe strada sa vada pe ce dam bani noi oradeni pe 14 auto pt zapada care nici jumate nu functioneaza.inca odata rusine si doamnelor viceprimar.
Postat 04 Februarie 2012, 22:48 de der
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON