URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 August 2012, 16:47

Prim vicepreşedinta organizaţiei de femei a PDL Bihor, condamnată într-un dosar de corupţie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Biroul de presă al DNA a anunţat, luni, că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus pedepse cu suspendare în cazul cunoscutului om de afaceri italian, Giuseppe Paniccia, fostul administrator al grupului de firme Manfred Euro Aleşd, trimis în judecată de DNA alături de o secretară şi un fost inspector al Finanţelor Bihor, pentru fapte de corupţie.

Paniccia a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 5 ani sub acuzaţia de luare de mită şi spălare de bani, după ce a pretins si primit 712.100 lei de la Ioan Matei, administratorul Alucons Aleşd, în schimbul încredinţării unor lucrări de construcţie către această firmă, suma reprezentând 10% din valoarea investitiei.

Pentru a păstra aparenţa de legalitate, italianul a creat o firmă fantomă de consultanţă, "Silviacos" SRL Oradea, în contul căreia îi erau viraţi banii pretinşi ca mită sub pretextul unor servicii de consultanţă făcute pentru societatea de construcţii. Ulterior, Paniccia a folosit banii pentru a-şi cumpăra două apartamente în Oradea, un teren şi mai multe construcţii în Aleşd, precum şi un autoturism Mercedes.

Alături de Paniccia a fost condamnată şi Florentina Rodica Puşcău (în foto alături de Elena Udrea), fost inspector în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bihor, în prezent prim vicepreşedinte al organizaţiei de femei din PDL Bihor şi fost candidat pentru funcţia de consilier judeţean la alegerile locale din acest an.

Femeia a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 5 ani, pentru conflict de interese, fiind acuzată că, în perioada 2003 - 2004, deşi avea calitatea de funcţionar cu atribuţii de control fiscal la DGFP Bihor, a ţinut evidenţa contabilă şi a acordat consultanţă grupului Manfred Euro Aleşd. În schimbul acestor servicii, apartamentul ei a fost modernizat pe cheltuiala firmei private, lucrări evaluate la 31.900 lei.

Totodată, judecătorii Înaltei Curţi au condamnat-o şi pe Diana Anca Giurcă, secretara firmei paravan, pentru delapidare în formă continuată, după ce a fost prinsă că, în perioada 2004-2005 şi-a însuşit prin vânzări succesive de valută şi numerar, 27.200 lei din contul Silviacos SRL.

Magistraţii Curţii Supreme au dispus şi sancţiuni pecuniare. Astfel, italianul este obligat să returneze firmei Alucons Aleşd cele 712.000 lei, în timp ce secretara lui trebuie să plătească firmei Silviacos suma delapidată. De asemenea, judecătorii au confiscat de la Puşcău contravaloarea lucrărilor de modernizare, în sumă de 31.700 lei.

Pentru fostul inspector fiscal, care şi-a dat demisia din DGFP Bihor în 2006, imediat după ce a fost trimis în judecată, condamnarea a adus şi pedepse accesorii. Puşcău a primit interdicţia ca, timp de 2 ani după expirarea perioadei de încercare, să fie aleasă în vreo funcţie reprezentând autorităţile publice sau în funcţii elective publice ori să ocupe vreo funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
sunt o gramada in PDL lualti o si pe ADLINEEEEE , urmeaza si altele :)))
numai proastele inghit in gura pentru bani :))) face consukltanta si se baga ea pe ea la parnaie !!! o analfabeta PDL ista asta e CERT.
Postat 15 August 2012, 10:43 de analfabeta
italianul, prea scump
al naibi de scumpa puzta asta de italian 3 ani de inchisoare ? am vazut si Nastase cat le a dat celor ce l au indragit 5 ani de inchisoare sa vedem Udrea cati ani de inchisoare va lua pentru o puzta :))
Postat 15 August 2012, 10:38 de e scump
Pt.Den -cel-proFund Mirositor
RELAXXXXX ! Nu te-nerva Degetel ca ti se suie pisatul la creieru ala de gaina! Si nu mai fă confuzii puiule, n-o mai incurca pe mă-ta cu mamele altora. Daca ai vreo treaba cu maica mea , iti dau voie - mental- sa viseyi ca o pupi ...in dos, dar numai mental ca si-asa favorul pe care ti-l fak e mult prea mare pentru cat esti tu de mic si prost. Si nu te obosi sa-mi raspunzi, ca ma doare-n ....fîs de tine Porcusorule de Elesd care staz la koada s-ajungi sa mirosi vanturile lu asta despre care se vorbeste-n artikol
Postat 14 August 2012, 23:21 de IRA
272 milioane de lei
Anchetatorii au stabilit ca italianul Paniccia Giuseppe, administratorul firmei Manfred, se face vinovat de luare de mita si spalare de bani, infractiuni pentru care risca sa primeasca o pedeapsa privativa de libertate cuprinsa intre cinci si 12 ani. Conform cercetarilor, barbatul a pretins si primit peste sapte miliarde de lei de la reprezentantii firmei SC Aluncons Alesd, pentru a-i incredinta acesteia executarea unor lucrari de constructii. Suma solicitata ca mita reprezinta 10% din valoarea lucrarilor efectuate de Alucons, bani de pe urma carora italianul s-a ales cu doua apartamente in Oradea, precum si cu un autoturism marca Mercedes. Pentru a ascunde adevarata provenienta a banilor, Paniccia a infiintat o firma paravan, Silviacos SRL, cu ajutorul careia a inscenat prestarea unor servicii de consultanta si a efectuat transferuri bancare repetate. Procurorii oradeni au aflat despre cele intamplate chiar de la firma care a oferit mita, reprezentantii Alucons fiind cei care l-au denuntat pe italian dupa ce au intampinat dificultati financiare. "Italianul a fost trimis in judecata in stare de libertate, deoarece nu s-a impus masura arestarii preventive. In timpul anchetei, Paniccia se afla in Italia, dar a fost chemat la DNA de patru ori si s-a prezentat de fiecare data. In plus, a recunoscut faptele care i se imputa", a declarat seful DNA Oradea, procurorul Ioan Moldovan. Alaturi de administratorul firmei Manfred a fost trimisa in judecata si Florentina Rodica Puscau, fost inspector in cadrul DGFP Bihor. Femeia avea sarcina de a controla activitatea contabila a firmei din Alesd si, desi legea interzice inspectorilor sa ofere consultanta firmelor pe care le controleaza, oradeanca nu a respectat aceasta prevedere. In schimbul serviciilor prestate, Rodicai Puscau i-a fost modernizat un apartament pe cheltuiala firmei private, lucrarile fiind evaluate la suma de 319 milioane lei vechi. Totodata, procurorii au trimis-o in judecata si pe Diana Anca Giurca, secretara firmei paravan, care, dupa plecarea din tara a lui Paniccia si-a insusit, prin vanzari succesive de valuta si retrageri de numerar, peste 272 milioane de lei din contul SC Silviacos SRL. ...
Postat 14 August 2012, 20:09 de 272 milioane de lei
6 Mai 2011
6 Mai 2011 – Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte au candidat Florica Chintovan şi Rodica Florentina Puşcău, în timp ce pentru fotoliul de ...
Postat 14 August 2012, 20:07 de 6 Mai 2011
beahhhhh cata prostitutie pdl ista !!!
stim ca PDL are in narav orgile sexule dar nici chiar asa si salariatele se combina mai nou , o sa ne privim colegele ca pe zdrenzte !!! nu mai exista respect degeba intri in Biserica ca faptele nu se sterg .Lumea distruge tot ce este uman voi vorbiti daor de mita dar sunt lucruri mult mai grave spiritual, energii negative si multa minciuna.
Postat 14 August 2012, 09:12 de beaahhhhh
maine ii cer sefului sa mi modernizeze casa !!
explicati cum un patron modernizeaza casa unei salariate ? unde sunt banii returnati pe acte sau cu martori ? nu va e rusine ce DECENTA cereti o salariate se fuuuuuuuufuuuu cu seful , stapanul asta e un model in viata ?
Postat 14 August 2012, 09:09 de decenta !!! la hotie
Mai aveti tupeul sa scrieti de PD-L, gunoaielor ?
Pt asta doreste mizeria usl-ista sa puna mana cat mai repede pe tara si implicit pe justitie ...si aceasta lista cred ca ar putea fi completata pana la diminieata !
Postat 14 August 2012, 00:06 de DeniS
Mai aveti tupeul sa scrieti de PD-L, gunoaielor ?
1. Senatorul PSD Cătălin Voicu, cel care vota cu două mâini în ședința în care a fost suspendat șeful statului, a fost condamnat de instanța supremă, pe 1 iunie, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul de corupție în care a fost trimis în judecată alături de fostul judecător Florin Costiniu și de oamenii de afaceri Costel Cășuneanu și Marius Locic, decizia nefiind definitivă, urmând recursul la completul de cinci judecători de la Curtea Supremă, la fel ca în cazul lui Năstase. Voicu este acuzat că , în perioada iulie - septembrie 2009, „prevalându-se de prerogativele ce derivă din calitatea sa de senator“, ar fi primit de la Costel Cășuneanu, în două tranșe, sumele de 250.000 de lei (echivalentul a 60.000 de euro) și 200.000 de euro, în schimbul intervenției pe lângă magistrați din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție (Florin Costiniu, n.r.), în vederea adoptării unei soluții favorabile societății comerciale la care omul de afaceri era asociat. De asemenea, în luna august 2009, Voicu ar fi pretins și primit de la Marius Locic suma de 119.000 de lei în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă polițiști pentru a-i determina să propună o soluție favorabilă într-un dosar în care acesta era cercetat pentru fapte penale.Judecătorii de la Înalta Curte l-au găsit vinovat pe Voicu de trafic de influență, condamnându-l la 5 ani de închisoare. 2. Președintele de onoare al PC, liderul spiritual al USL, Dan Voiculescu, are un dosar aflat într-o fază avansată de judecată, fiind acuzat de folosirea de către o persoana care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, a influentei și autorității date de aceasta calitate în scopul de a obține, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite și spălare de bani, ambele în forma continuata. Concret, Voiculescu este acuzat în legătură cu privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare. Prejudiciul stabilit de anchetatori se ridică la 60 milioane de euro, motiv pentru care procurorii au dispus instituirea sechestrului pe o parte din averea lui Dan Voiculescu.      3. Deputatul PNL Relu Fenechiu, numărul doi în ierarhia liberalilor, a fost trimis în judecată luna aceasta de către DNA, în dosarul „Transformatorul“ fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată și continuată (39 acte materiale) și complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice dacă funcționarul public a obținut pentru altul un avantaj patrimonial, în formă continuată (7 acte materiale). DNA a trimis dosarul în judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție. Procurorii susțin că firmele lui Relu Fenechiu (SC La Rocca SRL, Fene Grup SA) ar fi cumpărat cu 20 de miliarde de lei vechi zeci de transformatoare, pe care le-ar fi revândut societății Electrica Moldova la suprapreț. DNA susține că prejudiciul total se ridică la 6.406.976 lei fără TVA, peste 2 milioane de euro. 4. Deputatul PSD Dumitru Ion. Completul de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție a decis chiar pe 25 aprilie, să admită recursul DNA declarat împotriva deciziei de achitare a fostului șef Romsilva, Ion Dumitru în cel de-al doilea dosar în care acesta era acuzat de abuz în serviciu. Dumitru, în prezent deputat PDL, fusese achitat în primă fază de completul trei judecători al instanței supreme. Completul de cinci judecători al instanței supreme a casat decizia pe fond din dosarul Romsilva 2, prin care deputatul Ion Dumitru și ceilalți inculpați au fost achitați, și a hotărât reținerea cazului la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), în vederea rejudecării. În acest dosar, Ion Dumitru este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, întrucât a dispus achiziționarea de către Romsilva a unui vehicul care nu a fost utilizat niciodată, total nefolositor, prejudiciul fiind de ordinul sutelor de mii de euro. 5. Morega Dan Ilie, deputat independent, ales deputat pe listele PNL si membru PNL la data comiterii faptei, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pentru folosirea influentei ori autorității de către o persoana care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii de foloase necuvenite și de instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice, în vederea obținerii unui avantaj patrimonial pentru altul. Procurorii DNA l-au acuzat pe Morega că, în perioada septembrie 2005 - martie 2007, în calitate de președinte al filialei Gorj a PNL, și-a folosit influența și autoritatea pentru a obține foloase necuvenite pentru partid. Aceste foloase au fost pretinse de la persoane care conduceau instituții publice sau societăți comerciale cu capital integral de stat și au constat în sume de bani destinate finanțării campaniei pentru alegerile europarlamentare programate să înceapă inițial la data de 13 aprilie 2007. Sumele pretinse au totalizat, potrivit procurorilor, aproximativ un miliard lei vechi, iar șefii de instituții au fost amenințați cu retragerea sprijinului politic dacă nu se conformau. 6. Deputatul PNL Tudor Chiuariu, fost ministru al justiției în cabinetul Tăriceanu, – trimis în judecată în decembrie 2010 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru altul un avantaj patrimonial. Procesul său se află în fază avansată la Înalta Curte. Tudor Chiuariu este acuzat că, printr-un șir de acte nelegale,a contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publică a Statului Român în proprietatea privata a SC Imopost Developments, demers prin care statul român a fost prejudiciat cu suma de 8.619.787 de euro. 7. Deputatul PSD Mitrea Miron, a fost trimis în judecata în martie 2009 pentru luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale în legătură directă cu infracțiunea de corupție și uz de fals în legătură directa cu infracțiunea de corupție. Miron Mitrea este acuzat că, pe vremea când era ministru al Transporturilor, s-a folosit de functia si autoritatea sa pentru a o numi pe Irina Jianu la șefia Inspectoratului de Stat în Constructii.Anchetatorii sustin ca, în schimbul acestui favor, senatorul ar fi pretins foloase în valoare de 5,2 miliarde de lei vechi, care constau în lucrări la casa mamei sale din Pipera. 8. Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu – trimis în judecată în mai 2009 pentru spălare de bani și complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul public a obținut pentru altul un avantaj patrimonial. Procurorii au constatat că, în cursul anului 2007, Mugurel Surupăceanu care deținea controlul firmei Voron Trans SRL, prin intermediul lui Sorin Busan, impus ca administrator, a făcut o înțelegere cu Dumitru Cristea, fost director general al Complexului Energetic Turceni.Afacerea consta în cumpărarea de către Turceni SA de la firma Voron Trans SRL a unui tractor forestier, uzat și nefolositor, la preț supraevaluat. Suma pe care a plătit-o fostul director de la Turceni se ridică la 836.570 lei, de patru ori mai mare decât prețul real. Din această sumă, 586.570,04 lei au fost transferați în contul SC Tutto Mobili SRL, societate controlată tot de Mugurel Surupăceanu prin interpuși. 9. Deputatul PSD Marian Ghiveciu, trimis în judecată în decembrie 2011 pentru instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor având drept consecință obținerea pentru altul a unui avantaj patrimonial – în formă calificată. Potrivit rechizitoriului, în perioada 2005-2006, la instigarea inculpatului Marian Ghiveciu, inculpații Dumitru Borcan și Costache Nicolae, profitând de funcțiile deținute și prin încălcarea atribuțiilor de serviciu, ar fi contribuit la eliberarea în mod nelegal a două titluri de proprietate pentru terenuri în zone cu potențial imobiliar, datorită vecinătății cu drumul european, în favoarea unor persoane care nu erau îndreptățite să primească acele titluri de proprietate. Ulterior, aceste terenuri au fost cumpărate de Ghiveciu Marian de la persoanele care au obținut titlurile în modalitatea descrisă. Persoanele care dețineau titluri de proprietate pentru terenurile respective, emise anterior în mod legal, au fost prejudiciate cu suma totală de 1.956.010 lei. Totodată, avantajul patrimonial realizat în modalitate descrisă este de 3.247.945 lei, reprezentând valoarea reală a terenurilor obținute în baza actelor de proprietate emise nelegal și cumpărate de Ghiveciu Marian. 10. Deputatul PNL Țurcanu Florin, a fost trimis în judecată în ianuarie 2011 pentru fals intelectual și uz de fals, fiind acuzat de 19 falsuri intelectuale si de noua fapte de uz de fals. Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie – iulie 2009, inculpatul Țurcanu Florin, deputat în Parlamentul României, in calitate de președinte al Partidului Național Liberal - filiala Botoșani, a semnat o serie de hotărâri în mod necorespunzător. Conform procurorilor, în aceste acte pe care le-a semnat Țurcanu se consemna, fals, ca diferiți membri ai PNL Botoșani au fost excluși din partid. Scopul: în locul persoanelor respective, care aveau funcții de consilieri locali sau județeni, sa ajungă alte persoane, din anturajul lui Florin Țurcanu. 11. Senatorul PC Mircea Banias a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în aprilie 2012, alături de alte 38 de persoane, în dosarul privind fapte de corupție din Vama Port Constanta. Potrivit DNA, senatorul Mircea Banias este acuzat de trafic de influenta, constituirea unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup, precum si de instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. 12. Senatorul PNL Sorina Plăcintă a votat suspendarea președintelui după ce a dezertat recent din rândurile PDL, pe motiv că partidul nu face nimic pentru a-l ajuta pe fiul său să scape de brațul justiției
Postat 14 August 2012, 00:02 de DeniS
.
Din pacate in tara asta o vorba e foarte adevarata: ,,tot rasul te rade in lume"... Persoane care datorita lipsei de caracter se ascund sub anonimat, vin si isi dau cu presupusul aflandu-se in necunostinta de cauza. Cu siguranta ca acest articol este unul platit, daca nu ar fi fost asa, persoana in cauza ar fi avut dreptul la replica, nu credeti ? Nu imi e rusine ca sunt roman...mi-e rusine ca cei din jurul meu sunt romani. Un popor care isi merita soarta...pt ca ne intereseaza doar ce e in gradina vecinului, nu ne uitam prima data in gradina noastra.
Postat 13 August 2012, 23:57 de Flori
Pt ira
K urva e scroa fa de ma-ta care te-a fatat. Marsh in pi z da ma-tii la coada vacii de lesinat(a) si vezi-ti de mizera ta viata.
Postat 13 August 2012, 22:57 de den
La Cocottella
OK urva buna la suflet....Proteja toata zona Alesd......Kontra kost bineinteles!
Postat 13 August 2012, 22:39 de IRA
DECENTA
Cum poti sa faci o asemenea afirmatie: Ai fost angajat si tu la aceea firma pe post de sfesnic ( adica esti obijnuit sa tii lumanarea ), ar trebui sa folosim cuvinte decent,. demonstreaza ca nu ai ganduri ascunse si cereti scuze, nu te gandesti ca arunci in aer afirmatii nefondate care pot distruge familii.
Postat 13 August 2012, 20:57 de popescu
asta e pdl ul
la cat a furat ghilea si seremi va ingroziti asta e fluturas pe langa ei :))) o larva in esenta :)))
Postat 13 August 2012, 20:55 de turma de infractori
asta e pdl ul
pdl asa isi recrutau fraieri in turma ca erau "oameni de afacerii" dar defat totii doar ca nu avem noi capacitate sa tirimitem pe toti nu sunt altceva decat infractori negru pe alb deoarece pdl permitea incalcarea legii asta era bonusul votului,acum scapa cine poate :))))) dar probe negru pe alb conform codului penal exista vezi vile ridicate si dividente nu, e simplu.infractorul reprezinta cetateanul ? nici vorba :)))
Postat 13 August 2012, 20:53 de turma de infractori
era amanta italianului, majoritatea firmelor au si sotie si amante :))
moral de ce i a modernizat italianul apartamentul intretineau raporturi sexuale pe langa cele profesionale , nu vad rostul ca un sef sa modernizeze casa salariatului decat daca e mai mult decat o colaborare profesionala. Toate firmele mari fac asta ii inchideti si pe ei? si mai grav administratorul raspunde de delapidare =furt , folosire banilor in alt scop decat al activitati firmei,complicitate la delapidare sunt mai multe acuzatii penale cum a luat numai trei ani?
Postat 13 August 2012, 20:50 de nu are cap si coada
Nu merita asta.Florentina capul sus!
De ce condamnati un om fara sa-l cunoaseti, nu merita, ar trebui fiecare dintre noi, inainte sa spunem ceva rau despre altii sa avem taria de caracter sa ne privim in ogilnda si sa ne facem autocritica, si daca in interiorul nostru putem sa recunoastem ca suntem fara de gresala, atunci sa comentam. O cunosc personal pe doamna Florentina P. si pot spune ca este o persoana sufletista si care nu merita sa fie balacarita intru-un ziar de tot rahatul, si intr-un articol scris se stie de catre L.G. Oare aceasta ziarisata este chiar asa de profesionista s-au scrie la comanda DNA pentru a crea senzatie si panica. Nu credeti ca si doamna Florentina are o familie si un copil, de ce trebuie sa acuzam, pentru a vinde un ziar si de a spune in sfairsit: DNA a mai rezolvat un caz de mare coruptie in Romania, nu credeti ca toate aceste subiecte de presa sunt publicate pentru a distrage atentia.Florentia pentru tine: Capul sus, viata merge inainte, nu te uita inapoi si inca ceva, cei care sunt cercetati de DNA reprezinta ceva in viata publica ( adica incurca pe cineva si trebuie maziliti), dar nu uita: ei cu ei ( oamenii de nimic, fara caracter), noi cu noi - oamenii care platim pentru altii.
Postat 13 August 2012, 20:40 de opinia publica
sau altii?
lista e lunga ca si ea sunt cu sutele :))) din ce se sponsorizeaza un Partid ?din DIVIDENTE :))))))))) niciodata !
Postat 13 August 2012, 17:37 de urmeaza si altele
ati vazut o in ORGANIZATIE la intalniri ?
eu pe femeia asta nu am vazut c fizic in ORGANIZATIA DE FEMEI PDL., cautati in arhiva poze cu ea , nici vorba! EVAZIUNEA< FRAUDA si PROSTITUTIA sunt sursele PDL ului, de ce ne miram, analfabeti nu au INTELECT sa faca ceva de lunga DURATA.
Postat 13 August 2012, 17:09 de care o cunoaste
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON