URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Aprilie 2013, 16:21

Preşedintele TSD Bihor, Emilian Pavel, director în Ministerul Tineretului şi Sportului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Începând din 22 aprilie, PSD-istul Emilian Pavel, consilier judeţean şi preşedinte al organizaţiei Tineretul Social Democrat Bihor, va ocupa şi funcţia de director interimar al Direcţiei Administrativ şi Patrimoniu din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, condus tot de un PSD-ist, Nicolae Bănicioiu.

Direcţia coordonează activitatea administrativă şi în domeniul gestionării patrimoniului din cadrul Ministerului, inclusiv administrarea taberelor de sub tutela acestuia. Tânărul pesedist a fost numit pe funcţie, însă, este vorba despre un interimat, urmând ca în perioada următoare să se organizeze concurs pe post.

"Eu am avut o funcţie similară în sectorul privat, la un grup de firme. Din 22 aprilie încep munca în noua funcţie", a declarat pentru BIHOREANUL, Emilian Pavel, adăugând că noul post nu este incompatibil cu cel de ales judeţean, aşadar îşi păstrează şi locul în Consiliul Judeţean.

Recent, Emilian Pavel a fost reales în funcţia de preşedinte al TSD Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
rugăminte
Dacă cineva insistă să mă identifice cu Romanul Simplu, îl rog să aibă curajul să-şi asume această asociere şi să semneze cu numele real.
Postat 19 Aprilie 2013, 20:32 de Alin Avram
un prost
vai de capul ei de tara care promoveaza incompetentii de teapa lu prichindelu asta de pavel
Postat 18 Aprilie 2013, 09:22 de Rares
replica la redactia saptamanlului Bihoreanul
JOS CENZURA DE PE FORUMUL EBIHOREANUL!Redactia saptamanalului Bihoreanul nu mai cenzura opiniile comentatorilor de pe forum , dreptul la opinie si responsabilitatea opiniilor este garantat de Constitutia acestei tari ROMANIA, NU CENZURA!NU FII PARTINITOARE CUCLASA POLITICA CORUPTA USL.ADEVAR si DREPTATE inainte de toate , NIMENI NU ESTE MAI PRESUSU DE LEGE ... nici politrucul asta emilian pavel alias * famenul,poponarul care a compromis intodeauna toate actiunile tineretului social democrat prin atitudiunea lui si faptele lui si starea lui de ebrietate cind se prezenta la aceste actiuni , care se contramandau intodeauna , dar declaratiile de presa in stare de ebrietate ? dar debitatiile timpite in fata presei ? dar fotografiile facute pe la spatele lui Adrian Nastase (Bombo)? da cite si mai cite?Promovare ca si director pentru escapadele lui Banicioiu prin cluburile de sub pasajul Vulturul Negru impreuna cu asta micu si negriciosuPavel @roman normal popincuristul lui Pepea * hai SICTIR da-te dreacu, daca nu ai dovezi nu acuza persoanele , dar si daca ai avea dovezi este greu de demonstrat !:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 18 Aprilie 2013, 06:18 de Romanul Simplu
@Romanul Simplu
Tizule, alias Alin Avram, esti un mizerabil! Il cunosti foarte bine pe Emilian, stii ca nu a avut nicio functie publica si nu a lucrat la stat niciodata. Au trecut apele, dar au ramas gunoaiele. Emiliane, succes! Nu lua in seama rautatile umane. Sincer, munca ta de ani de zile in TSD Bihor trebuia, intr-un fel sau altul, rasplatita. Nu-i uita pe cei care au crezut si cred intine, iar pe cei care sunt de teapa Romanului Simplu, nu-i lua in seama! Tizule, ti se acorda importanta pe care nu o meriti! Esti un gunoi al speciei umane!
Postat 17 Aprilie 2013, 21:48 de Romanul normal
replica la articol
CENZURAT
Postat 17 Aprilie 2013, 21:17 de Romanul Simplu
las-o frate
articolul a fost postat pe site la 16:21 - au trecut 10 minute si Romanul Simplu inca nu a bagat coment - SABOTAJJJJJJJJ :))))))))))))))
Postat 17 Aprilie 2013, 18:31 de Ema
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON