URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Aprilie 2012, 17:27

Poliţist de 23 de ani în stare gravă, după ce a intrat cu BMW-ul într-un cap de pod

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un tânăr de 23 ani, agent de poliţie în cadrul secţiei Poliţiei Rurale Tinca, a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, în urma unui accident rutier petrecut, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 24, în localitatea Gurberdiu.

Aflat la volanul unui BMW, tânărul, Sergiu Zgărdău, 23 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autoturismul a lovit parapetul din beton din faţa podului de peste râul Gurbediu.

În urma impactului maşina s-a răsturnat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar poliţistul a fost proiectat în albia râului.

Sergiu Zgărdău a fost rănit grav, fiind internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea.

"Pacientul a suferit leziuni foarte grave la nivelul capului, toracelui şi abdomenului. În prezent este în comă indusă", a explicat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs din vina poliţistului. "Verificările făcute la locul accidentului au condus la concluzia că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil umed", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
129 Comentarii
MUCLES
pe cine sa lase ba ... atunci cand nu mai ai replica tre sa taci esti cu botul pe labe recunosti greselile si taci asa ca GURA.adevarul e intodeauna deasupra sa stii si tu fraiere PA PA.
Postat 17 Mai 2012, 22:34 de ZUZU ZUZU
...
Nu le mai dati motive de discutie! Lasati-i !!!!!!!!
Postat 17 Mai 2012, 21:23 de ...
NE CUNOASTEM CURAND PROMIT
PENTRU BH 95 DAL MI-AI JIGNIT PARINTI IAR PENTRU ASTA NU TE IERT O SA AFLU CINE ESTI SI O SA REGRETI CA AI INTRECUT MASURA TINE CONT.FRAIERE MA TIN DE CUVANT.ATENTIE!
Postat 17 Mai 2012, 14:09 de ADI
TREZITIVA VOI CARE DORMITI
ma idiotule pe langa subiect estu fara sa iti dai seama ce scoala ma taci nu mai zi nimic da nimic de judecat tu judeci tu explodezi si DAL matianu MILITIANU voi aveti fite ce legi cine a incalcat-o ce sa ierti pe el nu la iertat soarta prostule ce pedeasa ba el a gresit esti complet nebun nu mai stii ce vorbesti nu mai stii ce scrii esti dezorientat trezestete cretinule pe ce lume traiesti BA TREZIREA .
Postat 17 Mai 2012, 14:00 de ZUZU ZUZU
Mosquito
Pentru linistea voastra nu sunt \\"profesor de scris\\" si nici \\"militian\\", dar daca as fi fost as fi procedat ca si Sergiu, incalcarea legii se pedepseste dupa gravitatea situatiei, nu v-as fi iertat. De scoala nu mai incape vorba, deoarece sunteti pe langa subiect, ar trebui sa incepeti cu gradinita nu cu scoala primara, cum scria cineva mai jos. Vorbiti de \\"fite\\", dar nu va uitati la voi ca sunteti gata sa explodati de cate \\"fite\\" si prostie aveti in loc de creier. Va credeti Dumnezeu? Nu mai judecati voi pe toata lumea, deoarece nu sunteti in masura. Uitati-va la voi nu la altii.
Postat 17 Mai 2012, 13:41 de Mosquito
VITEZAAAAAAAAAA
NU MAI ZICI NIMIC DE SCOALA ACELASI VOCABULAR ATAT POTI asta e vocabularul tau dupa scoala la wc uri prin spate mars in alta parte la dirijat prin intersectii neaparat cu vesta verde sa nu dea vreunul peste tine. n-ar fi rau zau inca unul aut.MULT NOROC
Postat 17 Mai 2012, 13:19 de ZUZU ZUZU
PENRU TAMPITI CU FITE
inca 2 cacati sau tezit sa vorbeaca par a fi militieni injura jignesc vocabular de maidan de la pre multa scoala prin wc scolilor dau lectii ei dau m... verdicte amenintari lectii de omenie de bunatate sa nu criticam etc dar in final isi dau arama pe fata cui credeti ca ii este frica de voi ma incultilor ba voi nu aveti nici cei 7 ani de acasa dupa cum vorbiti ce scola ce educatie milogilor mort de beat cu vitaza carosabil umed fara centura rezultatul coma cinei de vina masa tatasu primaru da el idiotilor e plina lumea de prosti ca voi si vorba ta mai si claxonati mare prosti MILITIENI ATAT.
Postat 17 Mai 2012, 13:06 de MARCUS
zuzulici
dragutule!!! ai uitat sa-ti pui hartiuta igienica pe frunte.Asa sta frumos unui cacatel
Postat 17 Mai 2012, 12:54 de BH 95 DAL
PENTRU profesori de scris.
ma cum stiti voi raspunde dar oare de ce va simtiti oarecum vinovati cu musca pe caciula ca tare vehementi mai sunteti in legatura cu scoala voi vorbiti ma zabalosilor de scola dupa vocabular nici maturatori si aia vorbesc mai frumos ma zabalosilor cui sa dati voi m... ma cacaciosisilor nu voi cersiti ca tigani nai rau ca paduchiosi va supara adevarul credeti ca lumea nu stie stie mai multe decat credeti voi ma dupa limbaj sunteti de ultima speta pe ce sa fim invidiosi pe voi ce aberatii adevar gunoaielor .LIMBA ROMANA scoala uitate prostule cum a-i scris tu ma tu mai tre sa faci celputin 7 ani de scoala ca sa vorbim de la egal la egal retardatule tu a-i citit ce ai scris da nu mai trebuie MILITIAN ATAT.
Postat 17 Mai 2012, 12:46 de ZUZU ZUZU
pt Adi
Era sa uit fiinta demna de mila. mai dute vreo doi ani la scoala. termina-ti lectiile de Lb romana si invata sa citesti.invatamantul primar e inca gratis.Profita. Cat despre faptul ca toti politistii sa te suga e cam greu deoarece politistii dau * nu primesc. spala dintii si asteapta...va veni si randul tau,cu toate ca socotesc ca ar fi pacat sami umplu p..a de cacat
Postat 17 Mai 2012, 10:27 de BH 95 DAL
pt Adi
Dragul tati Adisor,mamica ta ar trebui trecuta in cartea recordurilor...stii de ce ?? e prima femeie care a nascut pe cur...si ai aparut tu.adica un mare cacat,cred ca ai avut vreo 3 kg.(prostie e mare).Sincer esti demn de mila... Vreau sa-ti spun puiule ca fiecare raspunde pentru faptele sale...va veni si randul tau si vei avea nevoie de multa hartie igienica sa-ti revii Sa fii sanatos si D-zeu sa-ti de-a intelepciune.Niciodata nu-i tarziu sa-ti revii
Postat 17 Mai 2012, 10:20 de BH 95 DAL
Mosquito
Tu care graiesti adevarat:)))- esti ceva raritate si nu ne dam noi seama:))))))) Esti invidios! Cu siguranta ai incalcat legea si ai fost amendat. Dai cu pietre in om, dar te-ai gandit ca ai putea fi tras la raspundere pentru ce scrii? Cu siguranta nu ca, daca ai fi gandit putin nu ai fi scris asemenea aberatii.....
Postat 17 Mai 2012, 08:19 de Mosquito
Mosquito
Pt. Adi: Eu nu am cum sa fiu "prost" si nici daca te mai nasti de 100 de ori nu ai cum sa intelegi NIMIC, pentru ca efectiv nu poti. Cand un om are doar atat nu ai cum sa ai asteptari mai mari, exact asa esti si tu, nu ai cum sa intelegi pentru ca oricat te-ai chinui nu te duce "mansarda". Nu te obosi sa mai raspunzi, pentru ca oricum scrii numai tampenii, atata poti.
Postat 17 Mai 2012, 07:29 de Mosquito
O MARE RUSINE
BERE MICI GRATARE MULT ALCOOL CHEFURI BENZINA etc toate platite de infractori in avans militieni stiu pe unde RUSINE RUSINE RUSINE cei care ar trebui sa vegheze la aceste lucruri le incalca cu desavarsire si mai au curajul si nesimtirea sa mai si vorbeaca capu jos NESIMTITILOR.
Postat 16 Mai 2012, 23:43 de ADEVAR GRAIESC
VAI DE VOI
boschito tu ori esti prost ori esti prost e singurul vinovat ATAT. in rest sa traiasca 1000 de ani chiar mi se rupe de el iar pentru DAL ma pacaliciule sa decuc ca esti militian ca alceva din ce ai scris nu inteleg lucruri fara legatura habar nu am ce vrei sa spui cu viteji jegosi babardit ect dar daca esti gabor nu mai am nevoie de explicatii e clar. in rest cu cerneala poti sa mi-o sgi si tu si ceilalti militieni ti-o spun clar. TOTI PE RAND
Postat 16 Mai 2012, 23:02 de ADI
VAI VOUA
lipseste motanu din batatura si sau trezit vitejii de potzoci si soareci plini de capuse sa-si spuna parerile.halal fiinte sunteti jegosilor.as vrea sa va pot jigni dar sunteti prea neinsamnati ca sa-mi irosesc cuvintele,in schimb imi voi irosi cerneala cu voi...incet incet..in ritmul in cere veti scoate gamaliile din gaurele. supararea voastra e ca va babardit prietenele si consoartele....asa cum de altfel fac toti cei dotati spre disperarea voastra sliita vai voua pacatosilor
Postat 15 Mai 2012, 18:58 de BH 95 DAL
Mosquito
PT. Adi: Multumesc ca te adresezi la masculin, desi habar ca nu ai daca e bine sau nu, dar s-ar putea sa ai dreptate in aceasta privinta. Eu nu am asteptari din partea ta nu de alta dar n-ai inteles nimic din ce am scris mai jos; tocmai de aceea am pus puncte de suspensie sa-ti dai seama ca nu meriti nici macar un sfat din partea cuiva \\"perfectiune intruchipata\\". Sa stii ca pe mine nu ma impresionezi cu atitudinea ta, atata poti. Ti-am mai spus si iti repet TU, esti vinovat pentru ca te bagi in seama, nimeni nu ti s-a adresat personal, tu ai fost cel care a intervenit in discutii, puteai linistit sa scrii parerea ta si PUNCT, deoarece nu esti in masura sa intervii...Sper din suflet sa nu te cunosc si sa nu am ocazia sa te cunosc vreodata, nu de alta dar, as fi dezamagit sa stiu ca Dumnezeu mi-a dat ocazia sa intalnesc asemenea persoane \\"perfecte\\". Daca consideri ca e bine sa continui cu atitudinea asta si insulte la adresa mea, fa-o ,dar te informez ca nu se prind de mine, numai ai grija sa nu se intoarca la tine. O zi frumoasa iti doresc.
Postat 15 Mai 2012, 08:52 de Mosquito
mospisito PE EL
ma prostule ce sfaturi sa dai tu prost esti tu cu mata si tot neamul tau e prost da mare PROST cinei de vina mata sau cine el prostule .
Postat 14 Mai 2012, 18:35 de ADI
Mosquito
Pt. Adi: tu esti vinovat ca te bagi in seama si pe langa faptul ca esti prost mai si semnalizezi.............tu esti unul din cei care, daca nu poate sa te ajute te incurca, ar fi bine sa-ti schimbi atitudinea si comportamentul... asta pt tine nu pt altii...am crezut ca nu mai exista oameni cu sufletul de piatra, dar al tau e stanca... si iti dau un sfat... nu astept raspuns
Postat 14 Mai 2012, 07:19 de Mosquito
pentru prosti
GABRIELA : shut your self DA CINE MASA-I DE VINA NU EL ?
Postat 12 Mai 2012, 15:17 de adi
Sanatate Sergiu
ce fel de oameni sunteti?nu aveti chiar nici un pic de mila fata de bietul baiat?nu conteaza daca era beat si fara centura,ce fel de om era.tot ce conteaza ii ca el sufera ca are nevoie de sprijinul nostru nu de critici.ganditi-va daca ati fi voi in locul lui?atunci a fost el......poate maine vei fi tu.nu se stie niciodata cum ii vine randul sa treaca prin suferinta.cred ca nu v-ar placea la niciunul dintre voi sa stie ca in momentele in ai trecut prin suferinta atii te-au criticat si le-au parut bine de raul tau.Multa sanatate Sergiu Ps:eu nu-l cunosc
Postat 11 Mai 2012, 00:11 de gabriela
Mosquito
Doamne, cate aberatii puteti scrie.... mai bine v-ati uita in cutea voastra, nu in cutea celorlalti...dar, din pacate sunt multi care isi traiesc viata criticand pe altii fara sa se uite la propria lor persoana...asa vorbiti de parca ati fi perfecti, sfinti pe icoane, nu uitati ca toti gresim pentru ca toti suntem pacatosi si nu exista om fara greseli, dar din pacate mai exista si altii, ca voi, care se cred Dumnezeu si judeca pe toata lumea...niciodata sa nu spui niciodata...Nimanui nu-i doresc rau, dar nu inteleg de unde atata rautate la unele persoane... "E asa ciudat ca avem atata vreme pentru ura, cand viata nu-i decat o picatura, intre acest moment si celalalt. Si e neinteles de trist ca nu privim la cer mai des, ca nu culegem flori, ca nu iubim...Noi, care atat de repede murim…”
Postat 07 Mai 2012, 14:46 de Mosquito
DRAGASTOSUL
ganditiva ca-ti nu au acces la internet ca ti nu stiu de articol ca ti nu stiu pune un comentariu si apoi realizati amploarea evenimentului.BAIAT BUN DE ALTFEL
Postat 01 Mai 2012, 18:10 de ALT PRIETEN
DESPRE BUNATATE
ce are oare lumea cu el de ce isi bate joc de el de ce sunt atat de rai cu el de ce sunt oare niste barbari de ce lipsiti de sentinente de ce sunteti nemernici de ce lipsiti de cultura si educatie oameni nenorociti ce sunteti .de ce nu sunteti altfel cum a reusit oare sa adune atata ura in asa putin timp. FITI BUN CU EL CA SI EL A FOST CU VOI SI VA EXECUTAT DE CATE ORI A AVUT OCAZIA . TOTUSI IUBITI PE CEI CE VA URASC.e o porunca.
Postat 01 Mai 2012, 17:35 de UN PRIETEN
Nemernicilor!
Nemernicilor, cum puteti sa va bateti joc de un om aflat in suferinta? Chiar nu mai aveti niciun Dumnezeu? Nu aveti parinti, nu aveti frati, nu va ganditi ca maine puteti fi voi in locul lui ??Sunteti rai pana in adancul sufletului,sunteti niste barbari lipsiti de sentimente, lipsiti de cultura si educatie.Se vede dupa exprimarea pe care o aveti, dupa greselile gramaticale.Nici sa injurati in scris nu sunteti in stare. Dumnezeu sa-l aiba in paza pe acel copil iar familiei sale multa putere si speranta, oamenii normali, oamenii cu suflet sunt alaturi de ei.
Postat 01 Mai 2012, 14:32 de o MAMA
EU AM STAT LA MASA CU SERGIU
EU AM STAT LA MASA CU SERGIU DE MULTE ORI SI NU ESTE UN GUNOI!!!!! FIECARE AVEM GRESELILE NOASTRE SI PANA LA URMA TOT CE DUCEM CU NOI DIN LUMEA ASTA SUNT DRAGOSTELE NOASTRE, URILE SI ADVERSIUNILE NOASTRE....
Postat 01 Mai 2012, 00:02 de Laviniu
ASA PUR SI SIMPLU
am scapat de un gunoi nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi si fara celalalte gunoaie asta am facut stai si tu la masa cu ei sau de ce ii aperi iar daca nu-ti convine ceva cum a spus zuzu carate in alta parte .LA REVEDERE.
Postat 30 Aprilie 2012, 06:25 de ADI
asa pur si simplu
DE ce improscam cu noroie are rost? Daca a facut accident ce a-ti rezolvat hienelor? nimic
Postat 30 Aprilie 2012, 01:29 de Laviniu
somn usor
faci umbra pamantului degeaba vad ca iar te-ai< coborat> la nivelul nostru daca nu-ti convine ceva ti-am mai spus VALEA . REPEDE.
Postat 29 Aprilie 2012, 16:12 de ADI
politisti curajosi ( cacaciosi) 3
asta be-a cu ei la masa de ai-ia le i-a apararea mai bine il inpusca italianul si pe el in cap scapam de un prost mai repede si premiat de politie pe deasupra mare curaj ca italianul nici nu stia de ce este oprit crezand ca e oprit la un control de rutina nici nu realizase ca e urmarit .shut your self zzz.
Postat 29 Aprilie 2012, 15:57 de adi
...
Nu stiu cine esti si nici nu sunt curioasa pentru ca atat tu, cat si "ceilalti" pentru mine sunteti inexistenti.Stai linistit ca nu murim cand vrei tu.
Postat 29 Aprilie 2012, 15:47 de Ramona I.
spionul
VEZI SA NU CRAPI DE CURIOS ! INTREAB-O MAI BINE PE RAMONA.I SI O SA AFLI CA EA LE STIE PE TOATE. daca na murit ca n-am mai auzit de ea? SAU LAS-O MOARTA PANA LA URMA CE CONTEZA ADEVARUL CONTEAZA SI ADEVARUL IL STII SI TU DAR TE INCAPATINEZI SA-L NEGI cu mici exceptii.
Postat 29 Aprilie 2012, 15:41 de conspirativ zuzu zuz
tristii politistii
conduc morti de beti, cu viteza si fara sa si puna centura, apoi se mai si mira ca zboara prin parbriz cu capu inainte......... militienilor cu cap patrat si mintea intr un colt, asta nu se numeste greseala ci PROSTIE, prostie care se plateste... N a crapat inca?
Postat 29 Aprilie 2012, 15:40 de tristii polisitistii
.
Pai zuzule ti-as spune cand imi pun roti patrate, dar tu esti prea las sa-mi spui cine esti. Esti cam anonim . Stii cam toate . Cu cine a fost la cabana , ce viteza a avut, ce au zis cei de acolo. Toate le stii. Mare spion sub acoperire .
Postat 29 Aprilie 2012, 14:45 de ZZZ
PATRATUL ROTUND SI ROATA PATRATA
referitor la roata mai citeste desteptule etimologia cuvantului roata si mai vorbim apoi roata= cerc miscare circulara rotund etc.NU PATRAT GEOMETRIE PURA TATAE ! si lasa sensuri figurative emisiuni tv trasnite etc. CALDURA MARE MONCHER CALDURA MARE.
Postat 29 Aprilie 2012, 14:39 de zuzu zuzu
DISCOVERY CHANEL 2
TE-AI PUS ROTILE PATRATE ITI UREZ DRUM BUN
Postat 29 Aprilie 2012, 13:39 de zuzu zuzu
BAUTURA
chiar uni din cei prezenti la chef i-au atras atentia ca nu e bine ce face la bautura ma refer nu ca ei erau mai treji tot ca el erau chiar mai rau uni .SUB INFUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE DECE SA URCAT LA VOLAN .NU DE ROATA PATRATA E VORBA ASTA A FOST ASA PE LANGA SUBIECT.DA POATE ROATA SA INTORS DA NU ERA PATRATA SIGUR CUM ZICEA ANA DA IMPOTRIVA LUI . NU MA BUCUR SA STII SI TU CHIAR NU MA BUCUR.
Postat 29 Aprilie 2012, 13:33 de zuzu zuzu
viteza
referitor la scris dupa cum scrii tu ai putea sa-mi zici bunicule da stii cum e nu se vede omul pe el vede intodeauna pe altul atunci cand o sa-ti pui rotile patrate sa ma anunti si pe mine sa crap de ras nu alceva o sa te zgaltaie ceva vezi sa nu-ti sara creierul din cap vezi sa nu uiti de casca ca cine stie sa nu primesti vreo amenda ceva de la prieteni tai .CU VITEZA DE CE CONDUCEA colegi sai au costatat asta din cercetarile de la fata locului [ din articol daca l-ai citit ] ?
Postat 29 Aprilie 2012, 13:19 de zuzu zuzu
centura
bine nenea tu insusi recunosti ca e inutila ei au mers cu i-a exact cat a durat filmarile la ce foloseste un lucru inutil inseamna ca nu foloseste la nimic costructiv deci e egal cu zero prosti nu i-am facut decat pe cei care meritau din plin si ca atare vad ca au coborat la nivelul lor 0/ au vazut ca sunt prosti si atunci au luat-o cu ciorapi cum fac cei mai multi bine ca sau carat referitor la elicopter cele mai multe elicotere nici nu au roti intradevar exita si cu roti dar niciodata patrate te uiti prea mult pe discovery poate tot acolo ai vazut si acel elicopter mai vorbeste si de ceva costructiv nenea ca de lucruri inutile sunt satul peste cap . CENTURA CENTURAAA DECE NU PURTA?
Postat 29 Aprilie 2012, 13:01 de zuzu zuzu
Continuare
Nu m-au interesat chestiile voastre cu ,,Se invarte roata , chiar daca e patrata\". Mi-a sarit in ochi faptul ca toti sunt prosti pe aici (parerea ta) si tu foarte sigur pe tine de tot ceea ce spui. Asa ca nu te mai contrazice ca roata patrata nu se invarte , ca se invarte. PS. Am vazut odata un elicoper cu roti patrate. O sa incerc la Racheta mea Honda. Merci de idee. Daca vrei sa mai filozofam despre roata patrata putem oricand . Doar sa-ti faci programare. mai sunt vreo 2 pe aici cu care mai schimb replici.
Postat 29 Aprilie 2012, 01:22 de ZZZ
.
In primul rand. Baiatule. Dupa cum scrii precis ai putea sa-mi zici nenea . Zi-mi o persoana pe care tu nu o faci proasta si in toate felurile. Chiar si cei de la Mithbuster sunt mascatici. Mai dao naibi. Cum sa-ti explic eu tie despre prostie ,, baiatule\" cateva randuri mai jos te dadeai cu curu de pamant ca nu exista roata patrata. E uite ca exista. Stai sa-ti detaliez sa nu faci confuzii din nou. In urma cercetarilor tale din dex ti-ai dat seama ca nu exista cuvantul ,,roata patrata\". Pai ,,baiatule \" Dexul e pentru cuvinte. Daca luai un Dictionar de Expresii poate gaseai. Ca nu e uzual folosita si utila ,roata patrata , perfect de acord. ,,Baiete\" exista!!! Se si ivarte ca despre asta era vorba mai jos. Al doilea rand. Sergiu nu era in timpul programului, nu stiu de unde asta cu conduita in afara programului, mai e si zicala aia pe care toti Romanii o accepta,, Nu fa ce face popa. Fa ce zice popa\". Exact si aici . Nu fa cum a facut Sergiu. Fa cum zice el. Si totusi ai inchis postarea apoteotic. M-ai impresionat pana la lacrimi de la inceput cu sarcasmul tau si la sfarsit cu siguranta ta. ,,Baiatule\" cei de la Mithbuster chiar au mers cu o masina cu 4 roti patrate.
Postat 29 Aprilie 2012, 00:55 de ZZZ
roata
ma-i baiatule 85 % din ce fac mascarici aia doi pe dicovery nu foloseste la nimic practic prostii care tin exact cat tine filmare in rest 0 iar daca a mers puneti si tu poate merge si la tine incearca pe motocicleta sau masina parca asa zice-ai ca ai daca tu ai vazut vreodata avion tren tranvai masini motociclete etc cu roti patrate eu sunt cel mai mare prost recunosc dar daca nu atunci cine-i prost eu sau tu. iar aici e vorba de un politist care a gresit ai recunoscut si tu problema e urmatoarea daca eu ca politist nu respect legea sa nu am pretentii sa o respecte altul da atat in rest sa se faca bine DOAMNE AJUTA CAT MAI CURAND POSIBIL da nu mai incuraja prostia ca maine iar se nenoroceste altul si iar povestim 2 saptamani .de invartit se invarte sigur pamantul da nu roata patrata .
Postat 28 Aprilie 2012, 23:52 de zuzu zuzu
.
Ce mare realizare ! A demonstrat ca esti asa cum esti :))) lol. Ce tare. Defapt si-a dat seama ca nu poti fi alfel . Cu roata cred ca era pentru mine. Zicea cineva ca nu exista roata patrata. Chiar si cei de Mythbusters au pus roti patrate pe un Ford si au mers cu el. Deci? Se invarte . E pour si mouve
Postat 28 Aprilie 2012, 16:43 de ZZZ
CARATIVA
dupa ce naiba mai puneti comentarii daca tot spuneti ca nu va coboriti la nivelui unuia sau altuia de aici CARATIVA DRACULUI IN ALTA PARTE la nivelul vostru la roata patrata aveti grija sa nu va scuture pre tare cand demarati .VALEA
Postat 28 Aprilie 2012, 14:06 de xfiles
carate naibi
ma! gunoi esti tu si prost da mare prost cine a inceput cu jignirile eu sau tu in legatura cu ciorapi si alceva ti-am demostrat ca esti asa cum esti de fapt nu poti fi altfel mai devreme sau mai tarziu ti-ai dat arama pe fata ce legatura are toata patrata din poze haiose cu ce a scris cumatra iar de niVeL unde sa mai cobor esti prea jos nu mai ai unde sa cobori ANIMAL cand ti-am demonstra ca esti prost ai luat-o cu ciorapi ti-a iesit din minti dar degeaba boala se poate trata da prosti ba.
Postat 28 Aprilie 2012, 13:05 de zuzu zuzu
...
Nu exagerezi deloc ZZZ, dar nu putem purta o discutie cu GUNOAIE asa ca nu merita sa ne coboram la nivelul lor,iar in legatura cu administratorii probabil nici ei nu sunt constienti de consecinte si sa le fie rusine ca isi fac publicitate pe astfel de comentarii.Asta e Romania,trebuie sa promovam PROSTIA si toti macaronarii ca de altceva nu sunt buni niciunii care se ocupa de presa.
Postat 28 Aprilie 2012, 10:16 de ...
.
http://churry-burry.ro/poze-haioase/pozehaioase/roata-patrata.html. E un link . Incercati-l :) . Asa ma distreaza deja comenturile astea. S-a trecut de la dorinte de moarte ,pe la acuzatii de spaga, la ebrietate la formula 1 . Nu a lipsit lectia de gramatica, iar spectatorii au inceput la teste de IQ acum, bineinteles dupa o serie epitete , comparatii si metafore. Exagerez :) ? Dupa meci se lasa cu box ,ca asa-i la noi. Ce sa facem. Asa stim purta noi o discutie. Se porneste un subiect si le dezbatem pe toate. Administratorii nu vor inchide comenturile. Nu vedeti mai jos ca mie si inca cuiva ne-au cenzurat un coment.
Postat 28 Aprilie 2012, 00:34 de ZZZ
...
Nu crezi cumva ca asteapta "ordinul" tau sa fie sterse?"MARELE DESTEPT", stii care sunt consecintele afirmatiilor tale?Studiaza......apoi vii sa stam de vorba.Noi suntem oameni,nu GUNOAIE asa ca nu ne coboram la nivelul tau.
Postat 28 Aprilie 2012, 00:01 de ...
FKY
ACUMA LE STERGE IMEDIAT. doare adevarul da! deci tot prost ramai asa cum esti de fapt dar nacar ai incercat ASTA E
Postat 27 Aprilie 2012, 23:54 de zuzu zuzu
...
ADMINISTRATORII STERGE-TI ACESTE COMENTARII!!!
Postat 27 Aprilie 2012, 23:46 de ...
FKY
GRAMATICA TREBUIA INVATATA IN CLASELE 1-4 NU COPIATA DIN DEX =DOOM PE ENGLEZA MARE PROST MON CHER MARE
Postat 27 Aprilie 2012, 23:42 de zuzu zuzu
FKY
mai citeste odata cum ai scris tu nu in dex se invata sa scrii ca nici nu mai stiu cum sa-ti zic acolo sunt cuvinte sinonime etc se vede ca tu te-ai uitat prin el sa scrii se invata in clasa 1 idiotule nu in dex nici in doom le ai se vede alta TUFA SI DACA AM GRESIT E OMENESTE NU O VIRGULA UN PUCT DA ROATA PATRATA N-AM GASIT IN DEX NICI IN DOOM
Postat 27 Aprilie 2012, 23:28 de zuzu zuzu
....
SA-I S*GE-TI CIORAPII....asta pt ca nu pot aparea cuvinte vulgare,sa intelegeti si voi
Postat 27 Aprilie 2012, 23:18 de ...
....
Cei care-l vorbiti de rau pe Sergiu,stati linistitI ca se face bine si dupa ce aleraga o saptamana, o sa va dea sa-i * ciorapii.\"Zuzu\" draga tu vorbesti de analfabetism si scrii \"A-M SCRIS\"? Vad ca ai un vocabular ft bn dezvoltat ca in afara de \"TUFA, TOANTA, FRAIER\" nu stii nimic,iar legat de \"roata patrata\",exista in limba romana si sensul figurat al cuvintelor.Eu va dadeam amenzi in locul lui de va ustura c*ru.....ca nu a facut-o fara motiv.I-ati dat voi sa manance?I-ati dat voi bani?Vedeti-va de AXA si daca tot vreti atentie,faceti-va SEMN DE CIRCULATIE poate asa va observa si pe voi cineva,ca sunteti niste viermi!!!ADMINISTRATORIII.......aveti de gand sa stergeti sau va faceti publicitate pe suferinta omului?Va credeam oameni seriosi cei de la Bihoreanul!!!
Postat 27 Aprilie 2012, 23:13 de ...
N-are sens
Invata sa pui virgule + ca desparti ca si un afon! "a-m", "a-i" .. uitate legat. Dureros...dureros.. Lasa calculatoru ca nu e de tine, pune-te si citeste DEXU si DOOMU daca stii ce-i ala.. Nu vreau sa va aud vorbind ca-mi dau palmi pentru rusinea voastra dupa dictia care o aveti. Oricum topicul ar trebuii inchis, e deja exagerat ce se scrie pe aici. Adminii dorm se pare.
Postat 27 Aprilie 2012, 23:07 de facepalm
FKY
DOARE SE VEDE DE LA DISTANTA tu vorbesti de gramatica tu critici cainele meu are un coeficient de inteligenta mai mare si ca serJ si sa nu mai vorbim de ANA uitate guta cum a-i scris incredibil tupeu inca o TUFA SI FRAIERE UNDE A-M SCRIS EU DE MOARTE DE CARTE -I VORBA PSIHOPATULE APROPO TU A-I VAZUT VREODATA ROATA PATRATA SI LASA ENGLEZISMELE CA NICI ROMANA NU O STAPANESTI LECTURA PLACUTA.
Postat 27 Aprilie 2012, 22:52 de zuzu zuzu
Gramatica killarita!
Moama.. traim in Romania si nu stim scrie bine, dar comentam ca niste "academici" zuzu, invata sa scrii. Doare prostia, iar pe tine te mananca rau in c*r. A gresit, toti gresim e firesc sa gresesti! Dar las-o-n p*la mea odata cu rautatea/dorinta de moarte. Frate viatia-i viata. Nimeni n-are dreptu s-o ia sau sa judece . Sper si pentru el ca a invatat ceva din asta. Si sper sa se faca bine. Doamne ajuta! peace
Postat 27 Aprilie 2012, 22:31 de serJ
ANA CE-A PROASTA
nu stiu cine esti femeie da esti icredibila sa mor nu alceva esti batuta rau in cap DEZASTRU dute dracu si pune mana pe carte PUPAZA
Postat 27 Aprilie 2012, 22:12 de ADI
ana ce-a patrata
gunoi esti tu si cei care nu teau educat ce greseli de scris proasto unde-i gresala cretino care adevar eu vorbesc de adevar roata patrata si de amendat nu m-a amendat jur care lege PROASTA EL A INCALCAT LEGEA care gunoaie tu esti un gunoi mare de tot proast-o lasa calculatorul si pune mana pe carte TUFA.
Postat 27 Aprilie 2012, 21:54 de zuzu zuzu
27.04.2012
nu stiu a cui ii mai patrat.se vede cat de tare doare adevarul..nu imi pun mintea cu toti cretini sau cretinele...spre deosebire de unii am curajul sa ma afisez cine sunt.tocmai ai demonstrat cat de analfabet/a esti.invata sa scrii si dupa aia mai stai si tu de vorba.da tocmai asta ii problema cum zice zzz va amendat si de aici porneste totul..fff bine o facut isi face meseria asa cum trebuie aranjeaza gunoaiele care traiesc pe lumea asta asa cum trebuie asa cum zice legea.in legatura cu mintea mea stai linistit/a am mai multa decat tine in orice caz.nu sunt aici sa ma cert cu toti/toate fenomele ciudate care dau tarcoale pe aici.astia nu au curajul sa se afiseze ce curaj sa aiba sa iasa in fata unui criminal si in puls si inarmat tremura pantalonii pe ei de frica knd aud asa ceva..
Postat 27 Aprilie 2012, 21:06 de Ana
ana are mere ana nare minte
ce inventii proasta de inventat a-i inventat tu fara sa stii ROATA PATRATA patrat e capul tau toanto o roata nu poate sa fie patrata niciodata de analfabetism vorbesti tocmai tu incredibil ce invidie proasto ce ciuda pe ce sa le fie ciuda ce respect pentru ce pentru nebunia lor nu stiu cine esti ANA da sigur multa nimte nu a-i % dute si mai pune mana pe carte tufa de venetia ce esti. DUTE!
Postat 27 Aprilie 2012, 20:33 de zuzu zuzu
ANA
niciunul dintre acesti anonimi nu au curajul sa zica in fata dak au ceva de comentat nici curaj nu au macar sa isi puna numele lor aici doar inventi.nu stiu care ii mai analfabet dar stiu k la unii ii mare invidia si ciuda k unii politisti isi fac treaba asa cum trebuie sa si o faca si sunt respectati pentru acest lucru chear dak nu sunt respectati de toata lumea chear nu ne intereseaza acest amanunt.pentru voi anonimilor nu uitati niciodata k roata tot dea roata se invarte chear dak ii patrata ea tot se invarte o data..
Postat 27 Aprilie 2012, 18:26 de ana
.
Da mai terminati cu rautatile astea odata. Cred ca nu sunt 2 luni de cand a arestat un criminal, pe Italianul care a omorat un om pe Aluminei. Sigur toti au auzit. Cati dintre voi a-ti fi iesit in fata masinii Italianului stiind ca suspectul e inarmat , tocmai omorase un om si incearca sa fuga. Nu am vazut nici un coment de lauda atunci. V-a amendat si el ca a-ti gresit si acum hai sa-i taiem capul ca a gresit si el . Pe Sergiu il stiu ca un baiat cu constiinta si sigur nu o sa se laude cu ceea ce a facut. Cu siguranta o sa-si invete lectia. Nu-l disculpa nimeni pe Sergiu. Mie ce nu mi-a convenit a fost ca unii au zis sa crape , unii sunt sunt siguri pe niste presupuneri , altii ca e nu stiu cum ...Cea mai mare vina e ca e politai, ca daca era agricultor , toti ziceati saracul , munceste pe branci si uite ce a patit si injura-l pe Basescu si Boc :) Ps . Cred ca Sergiu a mai fost cu cineva in masina . Cel de mai jos le stie pe toate. Cat de baut a fost ce viteza a avut...
Postat 27 Aprilie 2012, 17:47 de ZZZ
pentru s ina ramona zzz etc
repet din nou sa inteleaga si cei m-ai grei de cap in timpul serviciului sau in afara lui 1nuconduci sub infuenta alcoolului 2nu conduci cu viteza peste limita legala3 carosabil umed ca ploua 4 centura de siguranta m-ai ales ca tu le pretinzi altora sa o poarte daca nu i-i si sanctionezi in timpul liber nu faci ce vrei ca esti angajat MAI si tre sa a-i o anumita conduita si nimenea nu i-i doreste raul dar la cat de ;IUBIT ;a fost sigur ca a-i un anumit sentinent fata de el intelegeti acum asta e si vinovat e nunai el si nu alcineva .
Postat 27 Aprilie 2012, 14:46 de trezitiva
:|
D-zeu sa-l ajute, sa se faca bn, iar familiei i doresc multa multa putere sa il poata ajuta, incuraja si sprijini in tot ce are nevoie! Curaj ca totul av fi bine!!!
Postat 27 Aprilie 2012, 11:41 de Ramo
tristii politistii
conduc morti de beti, cu viteza si fara sa si puna centura, apoi se mai si mira ca zboara prin parbriz cu capu inainte......... militienilor cu cap patrat si mintea intr un colt, asta nu se numeste greseala ci PROSTIE, prostie care se plateste...
Postat 27 Aprilie 2012, 11:37 de tristii politistii
...
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor ,vindeca-l pe Sergiu si ridica-l din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el si indeparteaza de la el durerea, ranile,vindecandu-l pe Sergiu !!!
Postat 27 Aprilie 2012, 02:24 de ....
...
A gresii e omeneste si nu avem dreptul sa judecam pe nimeni ,iar daca Sergiu a gresit a gresit in afara programului ,cum pot unii sa vb asa ..nu au suflet ..daca ati trece si voi prin asa ceva nu cred ca ati mai vb asa usor ...e o viata de om ..cum poti dorii raul cuiva ...unii nu pot fi numiti oameni . Cel mai important e ca Sergiu sa isi revina , sa se faca bine , sa fie in afara oricarui pericol...
Postat 27 Aprilie 2012, 02:01 de S.Ina
...
Sergiu toti suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine! Tu esti puternic si o sa treci peste asta!
Postat 27 Aprilie 2012, 00:17 de Ramona I.
zuzu zuzu
tu n-ai unde sa te cobori toanto ca esti sub pamant cu mult daca ar dorea prostia a-i urla toata ziua nebuno .
Postat 27 Aprilie 2012, 00:10 de zuzu zuzu
florina
hopa inca un gabor pe interval ba cacaciosule cine vrea sa moara ba voi sunteti batuti toti in cap ce sufletisti ce sa treaca cu vederea ce arama ba ei si-au dat arama pe fata ba nu asta rupea gardul de la restaurant nu asta intra in sant in cociuba ce stii tu ba .
Postat 27 Aprilie 2012, 00:06 de xfiles
...
Imi pare rau pentru tine,dar nu imi permit sa ma cobor la nivelul tau nici a celorlalti! Du-te si ia buletinul si iti invata numele,apoi poate stam de vorba.
Postat 26 Aprilie 2012, 23:58 de Ramona I.
zuzu zuzu
tufa de venetia ce stii tu de citit si retinut de jigniri ce roata sa se intoarca toanto cine-i de vina eu tu altul sau el ?
Postat 26 Aprilie 2012, 23:54 de zuzu zuzu
...
Sergiu Cote,stai linistit ca nu au curaj niciunul dintre ei.Daca aveau curaj,le spunea lor in fata,nu acuma si nu in spatele monitorului.Probabil nu sunt capabili sa isi citeasca numele din buletin,ca de retinut ma indoeisc ca ii duce capul.Dragi "anonimi" degeaba va ascundeti identitatea ca oricum stim cine sunteti,dar asta este mai putin important....inainte de a face o afirmatie ar trebui sa va ganditi la consecinte si sa va purtati voua de grija,nu altora pentru ca fiecare raspunde pentru faptele lui.Ganditi-va ca poate fi oricine in locul lui,asa ca incetati cu jignirile si vedeti-va de treaba pentru ca roata se intoarce...
Postat 26 Aprilie 2012, 23:35 de Ramona I.(rrr)
Trist
În primul rand ma leg de cei care arunca vorbe fara sa le gândească, oameni buni polițist sau nu e și el om, trăiește respiră, nu poți să îi dorești moartea unui apropiat, unui seamăn, e ca și cum ți-ai dori singur moartea. Eu îi cunosc pe amandoi fratii, îi stiu de foarte multa vreme, sunt doi baieti sufletiști, să vă spun eu cu ce au greșit ei de când sunt polițiști, nu au trecut cu vederea nimic, au sancționat pe toți cei care au încălcat legea(oameni care acum vin pe aici si se bat cu pumnul în piept că au habar despre viața lor), a greșit că nu a purtat centură de siguranță, dar greșeala e omenească. Cei care spuneți că merită să moară sau cei care iși fac griji pentru acel pod, VOI nu puteți fi numiți oameni, sunteți niște ,,gândaci”. Nu mai aruncați cu pietre pe aici sub anonimat, ați prins ocazia vi-ați dat arama pe față, are vreunu din voi curajul să își asume ceea ce a scris ? Să vad atunci câți pot să își susțină afirmațiile și câți mai sunt așa cocoși.
Postat 26 Aprilie 2012, 23:03 de Sergiu Cote
profesorul
aici e forum ba -i nu dictare in clasa 2 pe nota MARS IN ALTA PARTE
Postat 26 Aprilie 2012, 22:13 de berila
suflet
Dumnezeu sa-i dea putere sa se faca bine si sanatos!!! toti avem copii, parinti, frati sau surori! toti suntem oameni! toti avem suflet! sa nu ne lasam condusi de alte ganduri! sa gandim cu sufletul si sa ne rugam pentru o lume mai buna!
Postat 26 Aprilie 2012, 20:53 de suflet
pentru Andrei
'' a-ti se scrie despartit atunci cand ''ti'' are functie de pronume, adica atunci cand inseamna ''iti''. '' ati'' se foloseste scris impreuna atunci cand se subintelege ca este vorba despre ''voi'' (voi ati....)...s.a.m.d. In ceea ce-l priveste pe Sergiu, Dumnezeu sa se indure de el si sa il ajute sa se faca bine !
Postat 26 Aprilie 2012, 20:52 de Gramatica limbii rom
mor de ciuda
mor de ciuda ca m-am bmw luat in rate si de fapt nici el nu m-ai are a avut o sa-l cumpar eu acuma sa a-m si -eu de ciuda sa stii sa faca ce vrea nu poate ca e angajat MAI si in timpul serviciului si in afara lui dar tu nu stii ca esti prost ca a intrecut limita o recunosc si colegi lui mai in varsta i-ar cand vine vorba de uscaturi a-i dreptate uscaturi sunteti si tebuiesc ocolite vezi ca aparandui s-ar putea sa le faci numai rau si sa plangi i-ar peste ceva vreme sau tu sau ei dupa tine si luzar esti caaperi niste cioturi si vinovati pe desupra .
Postat 26 Aprilie 2012, 16:42 de berila
xxx pofticios la bere
ma xxx atat vb de lada de bere si de masini .....ce tie asa ciuda frate....e si el om daca esti sofer ai luat amenda inseamna ca ai incalcat legea nu te inteleg ce tot ai atata invidie...probabil omu in timpul serviciului isi face meseria iar dupa program cred ca poate sa faca ce-si doresti omu doar e democratie frate .....Doamne ajutai la Sergiu
Postat 26 Aprilie 2012, 16:13 de sisi
.
Ce * de om poti sa fii cand in aceeasi fraza il folosesti si pe D-zeu si doresti raul cuiva. Stai linistit ca blestemele astea nu me impresioneaza si nu ma tem de ele. Ai dat dovada cat de prostalau esti si cum te arunci cu capul inainte fara sa gandesti. Nu are rost sa-i bagam in seama pe toti idiotii, ne obosim degeaba prieteni. Ei cu a lor noi cu ale noastre. Fiecare plange ce vrea. Nimeni nu poate si perfect pentru toata lumea. Sergiu sa se faca bine si in restramaneti voi cu ceea ce credeti voi despre el. Ignoranta e cea mai buna pt oameni ca tine. Uscaturi sunt peste tot , doar trebuie sa le ocolesti
Postat 26 Aprilie 2012, 15:30 de ZZZ
hai sictir
CENZURAT
Postat 26 Aprilie 2012, 15:29 de ZZZ
.
Foarte interesant , le stii pe toate despre toti , despre Andrei , Sergiu, lazi de bere, centura etc Dar cand e vorba sa zici cine esti nu ne mai cunosti. Luzarule, ti-am zis ca a gresit ca om, dar ca nu si-a pus centura , etc, dar voi l-ati condamnat ca politai. Am scris mai jos deschide ochii bine e vorba despre prietenul nostru , fiul cuiva , fratele cuiva, poate amantul lui prietenata . Aici e tragedia. Daca nu ar fi accidente ar fi perfect. Se poate intampla oricui. Defectul romanului e ca el e intotdeauna sigur pe ce presupune el. Asteptati dreptul la replica a lui Sergiu, nu ii taiati capul inainte sa stim adevarul.
Postat 26 Aprilie 2012, 15:06 de ZZZ
pentru zzz
sa mor daca nu esti idiot sa dea dumnezeu sa se faca bine si cand se va intoarce de la un alt chef tot asa in forma sa dea peste tine si sa te nenoroceasca si apoi mai vorbim cat despre centura ce spune legea idiotule ca e politai doctor primar sau portar tre sa poarte centura idiotule atunci cand conduci autovehicul sau poate tu ai luat permisu pe pile asa cum au ajuns si ei politai si apropo nu stiu cine esti si nici numi pasa zzz?
Postat 26 Aprilie 2012, 14:08 de zzz
.
Bai ametitule!!! . In primul rand daca tot stii atat de multe sigur stii cine suntem. Daca nu iti spun fara nici o problema ,,,zzz e nr meu de la masini si de la motocicleta\\\" deci sigur stii acum. Daca nu iti detaliez mai concret. Daca ti-e rusine sa scrii aici cine esti poate ai demnitatea sa ne-o spui in particular , nu sa faci pe grozavul dupa monitor. Vezi ca nu te-am atacat direct. Ti-am dat doar un exemplu cam cum ar putea fi cu prietena ta, dar vad ca te-a deranjat rau...hmm cine stie? Eu nu am fost cu Sergiu in masina sau unde a fost el sa vad cat de baut era. Poate ai fost tu cu el , desi ma indoiesc. Poate el a evitat alta masina care i-a taiat calea , poate vreun animal... Exact in acel loc acum cativa ani eu m-am intors cu masina din cauza unei turme de oi , tot noaptea. Daca era baut sigur o sa apara in fisa medicala, cat despre reparatia la pod se plangea cineva ca e din banii lui. Nu sunt de la asigurare. Boule nu judeca omul dupa profesie , la asta ma refeream. Comenteaza cand e in hainele de politie ca nu avea centura. Cat despre tras vezi ce-ti doresti. Sa-ti fie rusine needucatule ca judeci pe cineva subiectiv. El a gresit ca om nu ca politai PS . Prost esti tu
Postat 26 Aprilie 2012, 13:33 de ZZZ
musculosul
de ce sa-le stearga ba sau sa nu afle poate ca omul are probe sau va e frica de faptele voastre iar tu andrei nu-ti mai incorda muschi pe aicea ci vezi de treaba ta canu-e frica ninanu-i de tine s-au te crezi vreun politist texan pui de bruce lee vezi naibi de treaba ta ca e mai bine .
Postat 26 Aprilie 2012, 08:48 de gogu
andrei
BA nu -si bate nimenea joc nici nu -si doreste sa moara nimenea nici sergiu DOAMNE AJUTA SA SE FACA BINE dar daca asta e adevarul si ei stiu prea bine ca asa e cine-i vinovat eu ADEVARUL E MA-I PRESUS DE ORICE SI ASTA E ADEVARUL nu la pus nimenea sa faca ce-a facut iar de politia romana m-ai uitatete si tu pe la tv idiotule crminali hoti acopera interlopi acopera prostitutie acopere etc etc etc etc in legatura cu raspunderea pt fapte perfecta dreptate a-i o s-a raspunda sigur consecintele le avem deja .
Postat 26 Aprilie 2012, 08:37 de r.RRRRRRRRRRRRRRRRRR
...
Nu cred ca suntem niciunul in masura sa comentam, cu atat mai mult sa jignim sau sa ne batem joc.Fiecare sa raspunda pentru faptele sale,nu sa fie \"viteaz\" in spatele monitorului si sa comenteze la adresa altora.Inainte de a face o afirmatie ar trebui sa va ganditi la consecinte si la faptul ca ar trebui sa dovediti ce spuneti.De ce nu ati avut niciodata curaj sa le spuneti in fata,cum a zis Andrei?Iar daca stam sa vorbim despre analfabetism am observat cine nu este capabil sa lege o fraza.Sa va fie rusine celor care jigniti Politia Romana si organele de stat...cand aveti nevoie mergeti si va plangeti sa va ajute,nu meritati niciunuii care vorbiti asa.Sergiu, toti suntem alaturi de tine,stim ca esti puternic si ai sa te faci bine.Ne rugam neincetat la Dumnezeu sa iti fie alaturi!
Postat 26 Aprilie 2012, 02:00 de rrr
mda
ROG UN ADMIN SA DEZACTIVEZE SECTIUNEA DE COMENTARII. NU-SI ARE ROSTUL CU OAMENII DE GENUL.
Postat 26 Aprilie 2012, 01:42 de mda
GO HELL
mai citeste odata comentariul ca poate n-ai inteles si vezi sa nu ti-otrag eu tie sigur era beat manga sigur avea viteza foarte mare sigur nu purta centura de sigurata sigur nu agresit cu nimic o sa-l pictam pe pereti intre sfinti in biserica de aia a pati-o caera foarte onest .daca tu nu porti centura sigur e foarte corect sa-i sanctionezi pe alti corectnu BOULE daca te urci manga la volan e corect sa-i sanctionezi pe alti nu etc VEZI CA ESTI PROST .
Postat 26 Aprilie 2012, 00:48 de PENTRU. ZZZ
.
Unii nu au suflet ...:| fara cuvinte ...
Postat 26 Aprilie 2012, 00:37 de S.Ina
catre @Andrei
@Andrei, eu am curaj sa-ti spun si tie cum i-am spus si lui. Banuiesc ca esti fratiorul. Si el la fel a reactionat, ca tine aici (adica arogant si amenintator). Daca si tu ai aceleasi apucaturi, n-ar strica sa nimeresti si tu un cap de pod! Asta asa, intre noi fie vorba! Nu ca sa mori, ca nici naiba nu vrea sa muriti. Ci asa, ca sa vedeti cat sunteti si voi de vulnerabili.
Postat 26 Aprilie 2012, 00:34 de Cristi
Doamne ajuta!!!
Trimite din cer puterea Ta cea tamaduitoare dandu-i sanatate si putere la Sergiu , potolindu-i patima si suferinta.
Postat 26 Aprilie 2012, 00:19 de S.Ina
.
De la a auzi si pana la a fi adevarat mai e mult. Poate eu am auzit ca umbla pe la gagicata si i-o tragea de-i sareau ochii din cap, dar nu stiu daca e adevarat, iar daca tu ai fost cel ce a platit berea sau ... Ai grija ca sunt acuzatii grave care trebuie sa le probezi si vei suporta consecintele . Sau mai bine era sa-ti platesti amenda si sa supoti consecintele faptului ca esti un sofer care a gresit cu ceva. Sigur nu a amendat nevinovat pe nimeni . Sa nu dam la stat nimic , doar sa cerem Dai spaga gresesti de 2 ori. Plateste-ti amenzile daca gresesti daca nu taci dracu din gura
Postat 25 Aprilie 2012, 23:51 de ZZZ
CRIZA MARE
de mafie nam auzit nici de bin laden sau elodia dar de lazi de bere platiti in avans pe la diferrite abc uri din zona da de benzina pe la peco de ceva mancarica etc adevarul pur PAROL
Postat 25 Aprilie 2012, 23:32 de WC
.
Rog un administrator al sieteului sa stearga postarile astea de * . Deja s-a ajuns la la afaceri cu mafia , blesteme de moarte... Nu mare mi-ar fi mirarea sa aflam aici ca saracul Sergiu e implicat si cu Elodia sau cu Bin Laden .
Postat 25 Aprilie 2012, 23:24 de ZZZ
materie cenusie lipsa
ANDREI e fratiorul tot politai si dansul acelasi caracter tras la indigo
Postat 25 Aprilie 2012, 23:23 de pentru garcea
bai andrei
dupa cum scrii se vede ( \"a-ti scris\"? analfabetule) pun pariu ca si tu esti un pui de militian cu cascheta in virful pulanului.... sper sa auzim si de tine, ca ai crapat la fel ca si betivu pe care l aperi... ma pis pe tine militianule
Postat 25 Aprilie 2012, 23:14 de garcea
materie cenusie lipsa
VAD CA SUNTETI BOLNAVI INCURABILI SI NIMIC SU POATE SA VA SCIMBE VA MERITATI SOARTA iar tu esti omni existent omni prezent iar in legatura cu frustarea cel frustat sigur esti tu si cred ca ai si destule motivesa fii asa.
Postat 25 Aprilie 2012, 23:13 de creier mic mic mic
garcea
garcea e numele vostru, cocalarilor in uniforma de militian, pulanul din dotare are mai multa minte ca voi, niste bettziivi si infractori ordinari pusi sa dijmuiasca si sa imparta afacerile mafiotilor de tot felul, astia sinteti militienilor....... si cel mai bun militian e ala care crapa in BMW din dotare.... ....., voi sinteti si sustineti mafia in tara asta.
Postat 25 Aprilie 2012, 23:10 de garcea
.....
Daca aveti vreunul dintre cei care au scris aici demnitatea si curajul sa imi spuneti tot ce a-ti scris mie in fata, va rog, daca nu, nu ascunde-ti dupa monitoare, pentru ca atat sunteti, niste inexistenti, si asta va frustreaza.....
Postat 25 Aprilie 2012, 22:48 de Andrei
SATI FIE RUSINE IDIOTULE
nu se bucura nimenea de raul lui tontule ca nu la pus nimenea sa bea si sa se urce mort de beat la volan sa conduca cu viteza exagerat de mare sa nu poarte centura de siguranta asa cum el le pretindea altora mai ales ca ploua si carosabilul era ud in legatura cu baiatul extraordinar este parea ta si pastreazo pentru tine PA.
Postat 25 Aprilie 2012, 18:22 de CUNOSCUTUL
sa va fie rusine idiotilor
Sa va fie rusine tuturor care nu aveti bunul simt si va bucurati de raul altuia,cred ca nu ati vrea sa fiti in situatia lui sergiu,nu va bucurati asa de tare ca maine ati putea ajunge voi in situatia lui!!!sunteti niste nesimtiti!!!! il cunosc pe sergiu de cand era mic,am copilarit impreuna ,e un baiat extraordinar,Sergiu lupta sa traiesti suntem alaturi de tine,fii tare!!!ma rog ca bunul Dumnezeu sa iti dea insanatosire grabnica!!!!(NEAGRA)
Postat 25 Aprilie 2012, 17:56 de anonim
Nu stereotipuri
Nu stereotipuri sunt necesare aici. Nu faptul ca e politist la 23 de ani si are deja BMW (luat in rate) e definitoriu pentru a ne arunca cu prejudecati asupra lui. Insa cine-l cunoaste si cine a avut de-a face cu el de cand a venit acolo in zona (1-2 ani cred) stie ce fel de om de joasa speta este si cum se comporta in uniforma la cei 23 de ani ai sai (cu arogante pe care unii nu si le permit nici dupa o viata ca politisti). Eu nu vreau sa moara, insa ce a patit sper sa fie o lectie pentru el. Pentru ca in orice caz s-au "rugat" multi pentru el :) Ii doresc insanatosire.
Postat 25 Aprilie 2012, 12:22 de Cristi
drunkers
pentru aaa parazit esti tusi parinti tai care nu te au educat de asemenea cred ca cel care are probleme la cap esti tu se vede de departe si inca mari probleme iar cu bautura tu stii cum e vad probabil si tu esti manga in fiecare seara ca si ei de a-ia stii asa de bine ca esti familiarizat cu etanolul iti curge prin vene probabil ai mare grija sa nu ei foc CIROZATULE iar de BACHUS nu tre sa scapam noi ca o sa ne scape ciroza de el.
Postat 25 Aprilie 2012, 09:16 de pentru AAA
In tot raul e si bine !
E rau ca a distrus parapetul si capul de pod. Acestea vor fi reparate din banii nostri. E bine ca s-a pocit singur, n-a mai tras si pe altii. E bine ca va deveni donator de organe, salveaza alte vieti si va fi primul lucru bun pe care-l face !
Postat 25 Aprilie 2012, 07:35 de pinonel
lol
minuneeeee! garcea au invatat sa buchiseasca, au descoperit ca exista internetul si acum pun mesaje pe forumuri! cum v-ati alfabetizat, bai organelor ? ati colectionat etichetele de pe sticlele de bautura ?
Postat 25 Aprilie 2012, 06:10 de xfiles
aaa
auziti ma..BETIVANU si BAUTURA...toate probleme voastre pornesc de la cap..si sunt chiar foarte mari..nu vad de c va intereseaza pe voi unde petrec oamneii sau ce fac...care-i problema?...nu va convine ca voi nu sunteti chemati sau?...sunteti niste paraziti si nu o sa ajungeti niciodata acolo unde ati vrea...si nici nu o sa scapati de "bachus"....asa ca abtineti-va si nu mai comentati ...vorbiti fara sens..si pun pariu ca in fiecare seara sunteti morti de beti;)
Postat 25 Aprilie 2012, 01:09 de nu conteaza
ovi
zzz somn usor
Postat 25 Aprilie 2012, 00:55 de ovi
.
Nu tu Ovi :))) . De xxx ziceam
Postat 25 Aprilie 2012, 00:47 de ZZZ
ovi
frustat nu sunt ca nu am dece sa fiu sa le dreg nu incerc ca nu am dece iar la aruncatul cu vorbe nu stiu la ce te referi la relitate poate itiplatesc si tie in avans o lada de bere poti sa mergi sa o bei sonm usor
Postat 25 Aprilie 2012, 00:43 de ovi
Pentru idioti
Atentie la neatentie :) . De la a aproba ceea ce a scris garcea ,cel cu crapatul , sau ce a vrut sa insemne xx , pana la sa iti doresti sa se faca bine ... Hmm . Parca le cam dregi acum. Habar nu am cine esti si cine-i Ovi dar sigur amici nu sunteti. Mie imi pari cam frustrat , sincer. Incerci sa gasesti o solutie la o frustrare de a ta si arunci cu vorbe fara sa gandesti.
Postat 25 Aprilie 2012, 00:32 de ZZZ
ovi
vezi ca tiam platit o lada de bere pe terasa sa nu ma bati te rog frumos ca mor de frica
Postat 25 Aprilie 2012, 00:21 de ovi
xxx
amice fara amenintari MARE ATENTIE CA SI EL ERA MARE SMECHER ASA CA ATENTIE sau esti unul dintre cei ce te sinti cu musculita pe caciula.
Postat 25 Aprilie 2012, 00:12 de aroganta prostie bet
Pentru idioti
xxx lol nu ma pot abtine :))) cu atatea scoli si masterate de ne-ai dat pe spate si ne-ai bagat in buzunar de nu mai stim pe unde sa iesim ti-ai ales un nume atat de porno. Foarte reprezentativ pentru ideologia ta.
Postat 25 Aprilie 2012, 00:07 de ZZZ
xxx
de el eu nu o sa am nevoie iar daca am spus niste realitati si asta e realitatea si purul adevar si inca ceva eu nu ma bucur de raul nimanui ce mas bucura daca sar face bine si o sa se faca sunt convins 100% dar macar sa invete ceva din aceasta drama daca poti face bine sau rau fa binele intodeauna amice.
Postat 25 Aprilie 2012, 00:06 de aroganta prostie bet
PT aroganta prostie betie
sa te pup in fund ? :) .. hai lasa un nr de tel si te sun sa te pup.
Postat 25 Aprilie 2012, 00:05 de ovi
xxx
o sa ma pupe exact in fund si tu si ei cat despre scoala ei si tu mai trebuie sa termine 2 facultati si un masterat ca sa fim egali apoi mai vorbim pana atunci mana pe carte si ciocu mic
Postat 24 Aprilie 2012, 23:58 de aroganta prostie bet
PT aroganta prostie betie
Buey ratatule...dupa cum vad esti unul dintre oamenii care sunt foarte stapani pe ei in spatele monitorului...sa dea Domnu` sa ai nevoie de el dupa ce se face bine...si sa`si bata si el joc asa de tine cum iti bati tu acuma :) .. amandoi au facut o scoala bai .. scoala pe care tu n-o s-o faci pentru ca nu poti...in fine..Sergiu fa-te bine ! Doamne ajuta !
Postat 24 Aprilie 2012, 23:50 de ovi
xxx
tarani prosti cu bmw si audi luate pe credite si ajunsi peste noapte mari militien iniste redusi mintal betivani notorii la 23 de ani care stau mai mult prin baruri si sunt beti aproape non stop si spagari lazi de bere etc
Postat 24 Aprilie 2012, 23:48 de doi zabalosi
aroganta prostie betie
nu ma bucur de raul nimanui insa ce au facut acesti doi pacalici de cand sunt politisti arata muuuuuuulta lipsa de educatie de caracter de bun simt etc la fel de fapt ca si cel care i- promavat primarul BACHUS un betivan ca si ei cu dosar penal pentru conducere sub infuenta bauturilor alcoolice si tot circu bine cunoscutlaferent
Postat 24 Aprilie 2012, 23:38 de bautura
lol
la cati militieni, securisti si jandarmi au avut accidente, ar cam trebui sa creasca coeficientul de inteligenta al speciei. bine zis: un garcea mai putin. un singur lucru bun a facut basescu: a mai dat afara dintre voi si v-a trimis acolo unde va e locul: in agricultura!
Postat 24 Aprilie 2012, 23:37 de xfiles
aroganta prostie betie
PENTRU ZZZ sa mori tu ca na facut rau la nimenea
Postat 24 Aprilie 2012, 23:28 de BETIVANU
PACALICI
BMW.......pfuuuu cand vor intelege romanii astia cocalari posesori de BMW ca BMW ul nu este o masina decat pentru impresii,zero barat toti isi cumpara BMW ca au impresia ca \"\"mere tare\"\" ,da calitate ZERO cele mai multe accidente se intampla de obicei cu BMW uri sau cu posesori de BMWuri cotetze pt gaini gen pisicuta,treiar etc...
Postat 24 Aprilie 2012, 23:23 de NOKIA
arogata prostie betie
inca ceva de adaugat la ce a omis sa spuna ALINA DINU ce cauta domnul politist la ora 24 acolo de unde venea ca venea nu se ducea sa va spun eu de la un chef de sf GHEORGHE care gheorghe ? prieteni stiu locatia foarte familiara de altfel sectiei de politie tinca chefuri pe bani celor care incalca legea cate o lada de bere mici gratare etc . platite de infractori in avans pe la diverse abc uri din zona LOCATIA :PADUREA GORONISTE GURBEDIU politistul venea cu BMW ul din dotare luat pe credit mort de beat cu viteza foarte mare desi afara ploua si carosabilul era ud fara sa poarte centura de siguranta ca altfel daca o avea pusa nu era proiectat din masina pe usa si poate astazi avea doar cateva zgarieturi nu era in coma eu insa ma intreb ceilalti prieteni cu care a chefuit ca doar nu a chefuit singur credeti ca erau mai trezi sau au plecat acasa pe jos va spun eu ca nu ci tot ca el ca oricum nu e prima data cand conduc sub influenta bauturilor alcoolice si nici ultima cat despre victima cunoscut prin anturajul sau ca un betivan notoriu pe care il puteai gasi de fiecare data la birturilede pe centru in afara orelor dcum au ajuns ei politisti e o alta poveste primarul BACHUS stie
Postat 24 Aprilie 2012, 23:13 de betivanu
Pentru idioti
Garcea idiotule , esti un stereotip Romanesc . Te bucuri de necazul altuia. Te-as injura in toate felurilepentru ce ai scris, dar nu ma cobor... Te gandesti putin ca acum putea sa planga maicata . Are 23 de ani si e un baiat foarte ok. Cat despre spaga , stai linistit , nu a facut rau nimanui. Sper sa nu lungim discutia si sa-ti dai seama ce ai zis. Sa dea D-zeu sa nu ajungi in situatia lui. Sper ca Sergiu sa se faca bine. Doamne ajuta-l !!!
Postat 24 Aprilie 2012, 23:09 de ZZZ
x
xx
Postat 24 Aprilie 2012, 22:26 de betivanu
roxy
D-zeu sa`ti dea sanatate si putere de vindecare. Insanatosire grabnica.
Postat 24 Aprilie 2012, 18:54 de roxy
...
Fii tare Sergiu .. prietenii si colegii sunt langa tine ! Insanatosire grabnica !
Postat 24 Aprilie 2012, 17:59 de ovi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON