URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Ianuarie 2011, 16:35

Uite protestul, nu e protestul! Interlopul Costi Mărie voia să facă miting în faţa Primăriei, dar s-a "răzgândit"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vineri seara, de la 21.30, cunoscutul recuperator Constantin Mărie intenţiona să protesteze în faţa Primăriei Oradea împreună cu prietenii săi, acţiune la care, spunea el, aştepta prezenţa a cel puţin 150 de persoane. „Eu nu incit la violenţă pe nimeni. Dar sunt sigur că vor fi şi alţii", declara el BIHOREANULUI vineri dimineaţa.

Interlopul, cunoscut ca recuperator, e nemulţumit de faptul că poliţiştii şi procurorii nu sunt la fel de fermi în cazul lui Neguş ca şi în al său. Ba, din contră, zice el, tărăgănează anchetele deschise pe marginea scandalurilor în care a fost implicat Romeo Markovics şi bătăuşii săi, ultimul avându-l ca victimă chiar pe naşul fetiţei sale, Dan Chiş, atacat miercuri seara în faţa brutăriei Tomis de pe strada Jean Jaures.

„Aici au fost martori, înregistrări video, se vede clar ce s-a întâmplat, iar agresorii sunt tot în libertate. Nu se mai poate, mi s-a umplut paharul. Eu am răspuns întotdeauna pentru faptele mele. Să răspundă şi ei. Dar văd că pentru clanul Neguş nu sunt valabile aceleaşi măsuri ca pentru mine", spune Mărie, aducând ca argument mai multe cazuri în care ţiganii au provocat scandaluri şi au agresat oameni în plină zi ori în localuri aglomerate, dar şi propriile lui păţanii cu aceştia.

Una dintre altercaţii a avut loc în toamna anului trecut, în piaţa Unirii, când Neguş, însoţit de Mihai Gabor, zis Grecu, şi încă alte două persoane, l-au atacat cu sabia, iar un altul din urmă cu trei ani, când aceleaşi personaje l-au agresat în benzinăria Lukoil din cartierul Nufărul. „Cu bâte, săbii, ne-au lovit, ne-au stropit cu benzină, au ameninţat că ne dau foc. Totul a fost filmat. Degeaba, de dosarul ăla nimeni nu mai ştie nimic", spune Mărie.

Interlopul părea decis să protesteze faţă de atitudinea de non-combat a Poliţiei, până când, zice el, se vor lua măsuri. „Vă garantez că nu voi fi singur pentru că nu e normal ca în 2011 ţiganii să bată lumea pe stradă, să-i atace în discoteci şi cluburi, să fure, să ceară taxe de protecţie şi, mai grav, să îi doară undeva de Justiţie. Se întâmplă asta pentru că li se permite", declara el vineri dimineaţa.

Mărie era conştient şi că protestul său, neautorizat fiind, va fi sancţionat. „Sunt sigur că voi fi amendat, dar voi plăti. Eu nu mai pot răbda, ne calcă în picioare nişte zdrenţe de 24 ani. Poate şi primarul are copii, şi alţii au copii. Lor le-ar conveni să-i atace în club, să le fure banii, să-i bată, şi să le râdă în nas? Nu mă interesează, să mă amendeze, dar să îi pună şi pe Neguş şi ceilalţi bătăuşi la respect. Iar dacă o vor face, voi ieşi din nou în faţa Primăriei ca să le mulţumesc", spunea recuperatorul.

După-amiază, însă, la scurt timp după apariţia ştirii pe portalul BIHOREANULUI, Constantin Mărie a fost chemat la o scurtă discuţie la sediul Poliţiei în urma căreia - deocamdată, spune el - a renunţat la ideea protestului.

„Mi-au spus că instig lumea la violenţă, că scot lumea interlopă în stradă şi nu-i las să-şi facă meseria, că nu-i aşa simplu cum cred eu. M-au rugat să renunţ, iar eu le-am spus că-i las o săptămână, să văd ce se întâmplă. Dacă nu se întâmplă nimic, vom ieşi în stradă", spune Mărie. Vineri seara, el va fi totuşi în faţa Primăriei, însă doar pentru a-i anunţa pe eventualii săi adepţi despre „schimbarea de program". Dacă a promis o treabă...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
58 Comentarii
Costi
COSTI ASTA TOT SE PLANGE ATATA DAR DE CE PE EL NU IL ARESTEAZA NIMENI CAND EL TERORIZEAZA LUMEA DA BANI IMPRUMUT CU DOBANZI DE 20 30 LA SUTA PE SAPTAMANA SI E LIBER TOTI CARE AU DEPUS PLANGERI SI LEAU RETRAS DE FRICA AS VREA SA VAD CUM FACE POLITIA CEVA SI IN PRIVINTA LUI NU SA SE TOT IA DE GRECU EL PT CA GRECU EU NAM AUZIT SA NENOROCEASCA PE NIMENI COSTI ASTA A NENOROCIT O GRAMADA
Postat 03 Martie 2011, 14:32 de George
PT ORADEA
PT TOTI DIN ORADEA :)))) INCLUSIV INTERLOPII SI PT TOTI CARE AU COMENTAT SI RESTU VA DAU **** =)))) direct de la Zalau :)) * pt toti fraieri din oradea =))
Postat 08 Februarie 2011, 14:07 de DonR
mda....
si bah stiu ca esti dinamita bah ksg lingemai pe pu.la
Postat 06 Februarie 2011, 08:50 de carol
mda....
vad ca esti prost si ai mancarimi la coaie dar romi ii da o palma la dinamita il fute del indoaie......ai inteles ksg bah fraiere
Postat 06 Februarie 2011, 08:48 de carol
COSTI FFFF//
ZUP ZUP DECE MA CAUC /COSTI DACA VREI SPUNE CE AI KU MINE////SI SE REZOLVA M KUM VREI TU.////////JAR DACA VREI FACEM FACEM /////////////NU UITA CA EST UN RATAT PETRU FAMILLIA NEGUS
Postat 05 Februarie 2011, 20:57 de ZUPZUP
SILE
carol sa moara mata,cui da romi o palma,..?
Postat 02 Februarie 2011, 19:53 de ksg
beshina
Hai Clostache ca lumea vea CIRCUL partea a II-a, sa vedem daca ai invatat balena sa sara prin inele, sau sa miaune, sau giugushlucuri dinastea gen CIRC!
Postat 02 Februarie 2011, 01:05 de ffåååsss
bravo
bravo costi! bine faci!
Postat 02 Februarie 2011, 00:57 de miha
jeguri
mancaiati * la costi ciorile dracului analfabete si toti sustinatorii lor de fraeri
Postat 01 Februarie 2011, 14:00 de romika
Mare panaramaaaaaaa!
!!!ATENTIE MARE!!! Circul Internationala Saraciilor va prezinta niste clovni, o balena, caini, pisici si hamsteri Haideti romanilor, mare panarama, mare galceava. mare targgg, il avem in fata noastra pe marele acrobist la trapez si balena lui dresata care ne vor prezenta un numar de toata pola. ei vor iesi in strada impreuna cu alti catei, motani si hamsterii in fata Primariei si vor starni lumea la greva foamei.
Postat 31 Ianuarie 2011, 15:31 de clostache
sunteti de tot slobozu
Bravoooo Costtiiiiiii!!!! Iesiiii in stardaaaaaaaaaaaa convoaca lumeaaa si faaaaaaasssssss cand o sa vezi atata singuratate in jurul tau fa crizeeeeeeeeee, cu capu de toate vitrinele de pe centru sa te dai, musca bordurileee din fata Primariei, urcate pe Primarie cu 10 litri de benzina la tine, ameninta`i ca iti dai foc daca nu baga lumea jos asa cum iti place tieeeee!!!! Si o sa vezi ca nici atunci nu te baga nimeni in seama, chiar daca esti tu gradat acolo. Hai Costache faaa MITINGURI! :))))))))))))))))))))) =))))))))))) fa rascoalaaaaaaa!!!!! Haideti la circ maaaaaaaaaaa ca dau drumu la clovni !!!!!!!!!
Postat 31 Ianuarie 2011, 01:42 de vai de voi
toti sunteti fraieri
toti carel vorbiti pe romi de rau sunteti niste prosti si aia care o zis ca vine dinamita vreau sati zic ca pfff...romi dei fute o palma ramne cu pulantre picioare....iar voi ceilalti unii zic ca romi sia luat prostiile de la taicasau dar nui adevarat taicasau este chiar foarte generos si bun dar recunosc ca chiar si romi so nascut la 8 luni......lasatil nul injurati ca dejaba il injurati ca doar il faceti sa faca mai multe rele lasatil in pace......
Postat 30 Ianuarie 2011, 16:11 de carol
to pt ei
Da de ce sa aprinzi luminari?pt adevar?sint oameni care au fost la puscarie din cauza lui LUNGU.exista dosarul acestui caz la tribunal la arhiva.sa fi hot tre sa ai talent.sa fi praduitor tre sa fi fetita.stiu ca supara adevarul.D-zeu nu bate cu bota.sa nu uiti sa aprinzi luminari pt ca ai nevoie.doar forta divina te mai poate salva .
Postat 29 Ianuarie 2011, 19:01 de alin
pt alin
Mai lasule, ce tot te legi de LUNGU, cine te crede mai infractorule, hotule, ii cinti in struna lui Grecu si Radeanu ti-au dat si tie carduri false? cite carduri ai primit bulangiule..cine te crede care tineri mai golanul dracului si lingaul lui grecu, ai uitat ca furai pe tramvai portofele, infractorule, ce bataie meriti,..te bate dzeu sa vezi.. iti aprind luminari in biserica daca te mai legi de Lungu fraiere.
Postat 26 Ianuarie 2011, 13:57 de anonim
esti un pisat costi
AUZI CACACIOSULE MAI BINE OCUPATE U DE PROCESELE TALE SI VEZITI DE ALE TALE VEZI CA NU PREA MAI AI OAMENI .SI SANDU MAI E LANGA U PANA CAND ISI DA SEAMA CA ESTI CU MAI MULTE FETE PT CA DACA ERAI UN PRIETEN ADEVARAT NU FUGEAI CAND LAU ATACAT.TE TII FFF TARE SI SMECHER DAR NEXAM PT CA ESTI 0 BARAT PISATULE NEGUS TE-A FACUT CUNOSCUT CACAMAS LA TINE IN GURA CADOAR EI TE-AU RIDICAT PT CA NU ERAI NIMENI NICI U NICI OTVOS SA MA CAC LA VOI IN GURA DE PRADUITORI
Postat 24 Ianuarie 2011, 15:18 de aaaa
esti un pisat costi
DACA VREI SA STI BAI CACATULE TZIGANI NU UMBLA IN CLUBURI.DA INF NU CONT COSTI MARE RECUPERATOR SI MARE SMECHER MANCA MATE DE GAINI LA TIGANI SI MORTACIUNI PT CA EL NU STIA CES ALEA.SI ACUMA FACE FIGURI A UITAT CA STERGEA PE JOS LA SANYI NEGUS SI CA TREBUIA SA II APRINDA SI O TIGARA SCRUMITOR IMPUTIT CE ESTI MAI TERMINA CU ATATEA PROTESTE CA MAINE DEVI VADIM NASOLULE
Postat 24 Ianuarie 2011, 15:14 de aaaa
costi cacatul
costi mai tii minte cand te-ai cacat pe tine fraiere!la propriu nu la figurat!
Postat 23 Ianuarie 2011, 18:03 de smardoi
sa facem greva fiscala
6 ;uni nu mai platim TAXE, nu mai muncim sase luni de vacanta dupa 20 de ani, sa vedem cum vor plati pensiile, profesile luber nu platesc CAS (avocatii) dar parintiilor lor cine le plateste pensia fraierii care muncesc ca salraiti, PFA -urile-activitati independente comerciale ? greva fiscala asa nu mai merge 1/4 sunt profesii libere salariatii ff putini cine va plati pensiile si salariile bugetarilor: FMI, UNIUNEA?
Postat 23 Ianuarie 2011, 17:38 de SOS
sa facem greva fiscala
6 ;uni nu mai platim TAXE, nu mai muncim sase luni de vacanta dupa 20 de ani, sa vedem cum vor plati pensiile, profesile luber nu platesc CAS (avocatii) dar parintiilor lor cine le plateste pensia fraierii care muncesc ca salraiti, PFA -urile-activitati independente comerciale ? greva fiscala asa nu mai merge 1/4 sunt profesii libere salariatii ff putini cine va plati pensiile si salariile bugetarilor: FMI, UNIUNEA?
Postat 23 Ianuarie 2011, 17:38 de SOS
tigani unguresti
bolojane cit mai tine circul asta ? DEMISIA!
Postat 23 Ianuarie 2011, 17:17 de flaviu
bravo
asa este ai adevarat cu faza de la no name dar atunci era alta vreme cretu majoros si curva au fost si i-au pus pistolul la cap la lungu de s-a cacat tot pe el si dupa ce au plecat de acolo au mai si tras un foc in fata unui politist erau alte vremuri si se rezolvau altfel conflictele dar oricum sifoanele tot sifoane raman
Postat 23 Ianuarie 2011, 15:07 de bobi
pt toti ca ei
Adevarul e ca cine se aseamna se aduna.ce vreti fratilor de la asta care este tovarasu lu LUNGU.ati uitat ce a facut si ciupa de cacat in urma cu citiva ani cind din marele smardoi al orasului a ajuns cel mai mare praduitor din oras.ma refer de cazul lui VIOREL CRETU.am sa relatez putin din cele intimplate pe atunci ca sa stiti si voi baieti mai tineri.ciupa de cacat era recuperator cum de fapt se crede si COSTI.intr o seara oameni sau suparat pe ciupa si au mers peste el la NO NAME.binenteles ciupa de cacat a fugit direct la garda si a bagat lumea la pirnaie.asa ca moda asta de praduitor pe fata a aduso in orasul asta SANDU LUNGU.asa sa stiti ca statea in boxa martorilor si a parti vatamata si arata cu degetul in sala de tribunal de fata cu tot orasul cine la lovit si ce iau mai facut.deci paraduitor pe fata .ai crezut ca sa uitat asta VACA.vad ca acuma iti inveti si discipoli sa faca la fel.pe tine tea invatat VIZER si la rindul tau dai mai departe invatamintul.intr o zi o sa dati socoteala toti pt praduiala asta de o aveti in cap si acea zi se apropie.nu o sa mai stiti de unde vine pt ca ati facut prea mult rau la oameni.oare pe cineva veti reclama la garda atunci?
Postat 23 Ianuarie 2011, 14:20 de alin
pt toti ca ei
Adevarul e ca cine se aseamna se aduna.ce vreti fratilor de la asta care este tovarasu lu LUNGU.ati uitat ce a facut si ciupa de cacat in urma cu citiva ani cind din marele smardoi al orasului a ajuns cel mai mare praduitor din oras.ma refer de cazul lui VIOREL CRETU.am sa relatez putin din cele intimplate pe atunci ca sa stiti si voi baieti mai tineri.ciupa de cacat era recuperator cum de fapt se crede si COSTI.intr o seara oameni sau suparat pe ciupa si au mers peste el la NO NAME.binenteles ciupa de cacat a fugit direct la garda si a bagat lumea la pirnaie.asa ca moda asta de praduitor pe fata a aduso in orasul asta SANDU LUNGU.asa sa stiti ca statea in boxa martorilor si a parti vatamata si arata cu degetul in sala de tribunal de fata cu tot orasul cine la lovit si ce iau mai facut.deci paraduitor pe fata .ai crezut ca sa uitat asta VACA.vad ca acuma iti inveti si discipoli sa faca la fel.pe tine tea invatat VIZER si la rindul tau dai mai departe invatamintul.intr o zi o sa dati socoteala toti pt praduiala asta de o aveti in cap si acea zi se apropie.nu o sa mai stiti de unde vine pt ca ati facut prea mult rau la oameni.oare pe cineva veti reclama la garda atunci?
Postat 23 Ianuarie 2011, 14:19 de alin
e baiat
a renuntat ca ia promis politia ca se va face dreptate si isi vor face treaba dar va zic eu ca daca nu se va intampla nimic baiatu asta ii in stare sa adune oameni multi si va iesii urat pana la urma .si voi ciorilor mucles ca nici la degetu mic de la picior nu o sa ii ajungeti la baiatu asta oricat ati vrea.ati uitat ca a mers si pentru voi totdeauna cand erati prieten de fapt astea se uita la voi ca voi caracter nu stiti ce inseamna sa aveti.COSTI SANTEM CU TINE ASA SA STII!
Postat 23 Ianuarie 2011, 09:32 de CLAUDIU
tot inainte
daca ar fi multi ca si baiatu asta costi in tara asta multe lucruri ar fi schimbate dar toata lumea tace si nu face nimic din cauza asta santem un popor de prosti care inchidem ochii la orice.JOS TIGANIMEA !!!!!!!!
Postat 23 Ianuarie 2011, 09:22 de flaviu
tot inainte
daca ar fi multi ca si baiatu asta costi in tara asta multe lucruri ar fi schimbate dar toata lumea tace si nu face nimic din cauza asta santem un popor de prosti care inchidem ochii la orice.JOS TIGANIMEA !!!!!!!!
Postat 23 Ianuarie 2011, 09:22 de flaviu
mergeti la scoala
pacat ca scoala nex la tiganii astia care vor si ei sa intre pe comentarii.iti dai seama de la o posta ca ei sant.nu se scrie costiiii .se scrie costi,nu se scrie iti mai pute,se scrie iti mai put.mugurel si asta e nume de cioara .schimbati si numele si pielea pentru ca altfel nu vei mai supravietuii mult in orasul oradea.
Postat 23 Ianuarie 2011, 09:18 de sebi
?????????
ce masuri ia politia pt ca scandalurile sa fie stopate ? ce masuri se iau pt siguranta cetateanului care nu mai poate merge in oras sa se relaxeze ? se aude dom' primar ? se aude dom' bucur ? se aude domnilor judecatori ? deocamdata se pare ca nu se aude nimic!!!!!!!!!! daca nu puteti sau nu vreti, plecati!!!!!!! pt ce va luati salariile ???????
Postat 22 Ianuarie 2011, 21:32 de Oradean
SILE
DINAMITA VINE CURAND....vedem
Postat 22 Ianuarie 2011, 20:51 de ksg
bravoo
costiiii......iti mai pute picioarele....te mai masturbezii de 3 ori pe zii?
Postat 22 Ianuarie 2011, 19:02 de mugurel
bravoo
costiiii......iti mai pute picioarele....te mai masturbezii de 3 ori pe zii?
Postat 22 Ianuarie 2011, 19:02 de mugurel
hittler
costi cred ca ai fost mare admirator a lui hitler sau tia placut istoria cand erai mic ca vrei sa faci rascoala in oras daca strangi 150 de interlopi si ii scoti in strada ii mai rau ca o revolta .bine faci nu te lasa ca esti tare de caracter se vede din poza/
Postat 22 Ianuarie 2011, 18:25 de laurentiu
asa trebuie
asa trebuie facut ca altfel nu-si deschid oamenii ochii trebuie facut ceva.ai dreptate andrei inca odata bravo,bravo ,bravo,bravo costi .
Postat 22 Ianuarie 2011, 18:17 de virgil
bravo
bravo costi bine faci esti de admirat .sa te ajute dumnezeu pentru tot cea ce vrei sa faci.
Postat 22 Ianuarie 2011, 18:15 de andrei
Singurul care are singe
DOREL...dte dracului de fraer!!!!!!ce CE TE BAGI
Postat 22 Ianuarie 2011, 16:59 de MARIUS din iosia
Singurul care are singe
om.....dte dracului de fraer!!!!!!ce rasistiilor ...
Postat 22 Ianuarie 2011, 16:52 de malec
ce tot costi
ce tot costi ii asa costi ii lingau da vad ca costi asta il tine coloana sa se certe cu lumea si pe buna dreptate.bine faci mai costi asa tineo tot asa ca lumea va fi de partea ta vei vedea.cel putin mai mult de jumatate din oras iti da dreptate.tiganii nu merita niciodata nici o sansa pentru ca nu stiu sa se comporte ca oamenii in societate.sper ca a auzit si primarul despre treburile astea si va lua atitudine
Postat 22 Ianuarie 2011, 08:21 de om
bine zis cornel
da ca bine scrii acolo cornel adevarat ca sustinatorii astai a tiganilor inghit literele la scris ca de exemplu; mncat,lucri,rupetzi,dumnezo,anpacativa.bai sa va fie rusine ca nici macar sa scrieti nu stiti lichenelor.
Postat 22 Ianuarie 2011, 08:17 de dorel
politia de cacat
totusi eu cred ca se va face ceva zilele astea .veti vedea .vor fi inchis cateii astia.
Postat 22 Ianuarie 2011, 08:12 de adrian
cacatii
vad ca aici numai tiganii isi dau cu parerea .dupa cum scriu imi dau seama.scoala putina mai aveti .macar costi asta daca face ceva face pentru toti romanii nu numai pentru el.nu va uitati ce a fost uitativa prostilor ce vrea sa faca pentru orasu asta .sa critici e ff usor hai sa va vad faceti voi ce face el.
Postat 22 Ianuarie 2011, 08:08 de cornel
Singurul care are singe
Din pacate singurul care-l vad ca iese in fata sa-i infrunte pe nemernicii astia care sar 10 pe 1 si apoi se dau mari interlopi. Bine faci porcule fati dreptate,fa ce nu poate face politia,da macar de s-ar mai gasi inca 10 ca tine sa-i puna cu botu pe labe pe nenorocitii astia iar voi care-l sustineti pe negus ginditiva ca o sa se mai termine mancarea la negus pe masa si atunci osa trebuiasca sa-l hraniti voi si atunci va vad,ca tiganul stie cum sa=si cumpere sageti
Postat 22 Ianuarie 2011, 03:25 de si eu
Da
LLOOOLLLLL Costi CAP DE PORC, recuperatorul....;-))))))))))))))))))))))))))))))))
Postat 21 Ianuarie 2011, 22:46 de Loja
SOLUTIE
O POSIBILA SOLUTIE PT TOTI TATUATII ASTI UMFLATI CU STEROIZI SI CA.CAT DOSPIT, ALBI SAU CIORI DEOPOTRIVA: 7.62 SAU 9 mm DIRECT IN CREIERELE ALEA MICI!
Postat 21 Ianuarie 2011, 22:06 de CUOSTICLA
niste femei niste ****
asa ca ciora nasoala cu voc de femeie ***tata repede ca te-ai si injosit dai * la barbati!!poponarule:))))asa e la voi la ciori toti va****in casa si nu stiti care al cui santeti!!niste javre!!pa zdrentelor ne vedem cand ne intalnim!!
Postat 21 Ianuarie 2011, 21:46 de din umbra
niste femei niste pizde
auzi Costi tata?da tu cu ce te ocupi sau ciorile cu ce se ocupa!toti santeti niste ***** si uh cu lungu vostru si ciorile cu negusu lor unflat ca o besica!!masaj pe oasele voastre va fi tatae din partea baietilor de cartier!voi santeti niste **** niste fraieri!!voi ******r ati inceput cu sifoneala!!nu santeti smardoi niciunul bai rahatilor!!numa la gramada sau daca nu puteti asa o dati in garda cand nu se mai poate!!niste obositi!!nu santeti nici macar bagabonti ci niste ******
Postat 21 Ianuarie 2011, 21:40 de din umbra
haha
nuah ***** in lungu prieteni lui is nu?? e si ala ca o * ii lasa in cluburi in loc sai rupetzi pe *******ca numa figurile is de ei o sa auzit cum mai fug ei pisamash pe ei de *****la ROMI tre sai zicetzi * nu interlop batai dmz de****....
Postat 21 Ianuarie 2011, 21:31 de anonim
z
LAS CA IESE DINAMITA
Postat 21 Ianuarie 2011, 20:28 de demi
abureala mare
inca odata Laura Gal ..ne arata ca se pricepe la inventii ... Jean Jaurez :)) Jean Jaures ..d-sora Gal ....ca ai terminat`n Lazar;) trebuia sa stii chestiile astea
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:52 de curios
aa
domnule costi, matale de unde ai u bani , lucrezi cu carte de munca , ia spune la ziar cum iti castigi u bani sa afle si lumea ?
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:41 de aa
ai grija
costi cand il lingi pe negus cand pe lungu nu ai deloc personalitate esti o c*** ma mir ca lungu nu te-a pus in 4 labe in fata lui ca pe gyurika pe vremuri pt ca ai fugit de langa el cand au venit tiganii peste voi si nu mai fa tu pe cinstitu ca poate iara ajungi la frana si incepi sa plangi pana iti da liber ca data trecuta cand te auzea si felixul cum plangeai in arest mai bine stai pe curu tau si multumeste la d-zeu ca esti liber ca ar trebuii sa stai toata viata la parnaie pt talhariile care le-ai facut pe afara
Postat 21 Ianuarie 2011, 18:08 de romi
pt costi interlopu
sa te bata dumnezo costi poi ce plm acm o dai cu garda si cu ziarele!!!acm nu mai esti smecher?sau esti smecher pe la ziare...esti un praduitor si un gunoi rpd fugi la garda sa bagi oameni la puscarie.poi daca te tii asa mare recuperator si interlop si smecher iesi cu ei la interval nu iesi la proteste.
Postat 21 Ianuarie 2011, 17:35 de aaa
ioi
buna reclama faceti de o vreme incoace pt ratatii de negus, grecu, marie, pele si ceilalti.numa' sa nu vi se intoarca!ca la astia nu merge cu argumente! ha ha
Postat 21 Ianuarie 2011, 16:51 de laci
haha
Costi nici u nu esti usa de biserica , si numi zi mie ca astia de la liberty nus figurati dai ma in plm , numa fitze si figuri au, si prin city cand merg si in alte locuri.U le tii parte la astia de la lyberti teai lingusit pe langa Lungu (grasu)
Postat 21 Ianuarie 2011, 15:40 de ..
mare om !!!!!
sat-i rusine ma ai mancat ai dormit la SANY NEGUS acasa erai cu ei mnacai cu ei la masa ....erati prieteni...acuma vreti sa va omarati!!..de ce?lasa ti batalia asta ....si anpacativa
Postat 21 Ianuarie 2011, 15:33 de duru
.CEL MAI CINSTIT OM DIN ORADEA VIL PREZENTAM PE COSTI
AUZI MA MERGE SA PROTESTEZE IN FATA PRIMARIEI?DAR TU UNDE LUCRI COSTI ESTI UN OM CINSTIT DUPA CUM TE CATALOGHEAZA SI ZIARUL ESTI UN RECUPERATOR CARE MERGE SI RECUPEREAZA DATORIILE ALTORA MERGI PESTE OAMENI IN CASA SI AI TORTUREZI.DUTE MA CA TOT FOAME ATI IERA CAND MERGEAI LA EI ACASA ,AI UITAT .MAI DUTE SI RECUPEREAZA CATE CEVA SI REVINOTI CU PICIORELE PE PAMANT.
Postat 21 Ianuarie 2011, 15:20 de negus
LA CRE AI FOST
sa-ti fie rusine... nici tu nu esti corect tu cand mergi la recuperat nici macar nu stai de vorba cu oameni tu ai bati ai ameniti nu conteaza ca-i femeie sau barbat sau ca are 30 kg dai in cap.....nu inteleg orcine poate fii recuperator an tara asta !!!!!?????????
Postat 21 Ianuarie 2011, 15:03 de druis
RASISTULE!!!!
Ce vrajala recuperatorul ...era sluga lui Sanyi Negus,manca la ei la masa si acuma se revolta ...nu-i rusine....asta-i vrajala ...da el e corect ,ii angajat cu carte de munca ...sa-ti fie rusine !!!!!!!!!!!!!! tu dai in cap mai repede de cat ..Negus....esti RASISTULE!!!!!!!!
Postat 21 Ianuarie 2011, 14:29 de malec
foarte tare....hmm..recuperatorul razvratit ...
recuperatorul....hahaha...super argumentat.....extrem de credibil recuperatorul....hahaha...protesteaza...hilar, pe bune...
Postat 21 Ianuarie 2011, 14:22 de Mura
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON