URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Octombrie 2014, 17:35

PMO TV: Samsung a donat şase televizoare Primăriei pentru informaţii de interes public

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Primăria îşi trage televizor. Compania Samsung Electronics Magyar a donat luni municipalităţii şase televizoare de tip led în valoare de circa 6.000 euro.

"Vreau să mulţumesc în mod public companiei Samsung pentru donaţia făcută", a spus primarul Ilie Bolojan, luni, în cadrul unei conferinţe de presă. La eveniment au mai luat parte managerul financiar al companiei, Lucian Şerfezi, şi managerul de resurse umane, Silafaar Juhasz, care a şi semnat actul de donaţie.

Potrivit lui Bolojan, televizoarele vor fi montate în cele mai vizibile locuri din Primărie. "Vom folosi această donaţie pentru o relaţie mai bună cu cetăţeanul după modelul practicat în aeroporturi. Vom amplasa patru monitoare în piramidă, în spatele ghişeelor, astfel încât orădenii care aşteaptă la rând să poată urmări un flux de informaţii legat de taxe şi impozite, orarul de funcţionare al diferitelor instituţii şi ştiri locale", a declarat edilul.

Bolojan a mai spus că un monitor va fi amplasat, în acelaşi scop, în cantina Primăriei, iar un altul în sala mică, în care conducerea municipalităţii îşi ţine de obicei conferinţele de presă. Acesta din urmă va fi folosit la prezentarea unor proiecte, schiţe sau imagini.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
여기 읽기
"Domnisoara" Sila, e urat sa fii calcata in picioare...poate asta e o lectie de viata pt tine...invata sa te comporti si sa vorbesti si mai lasa sovinismul de care dai dovata...aici suntem in Romania. Pacat ca nu vad managerii maghiari si coreeni comenturile astea...ar fi cazul sa deschida si ei ochii
Postat 15 Octombrie 2014, 22:50 de kkk
Analfabeta Juhasz
De unde sa stie ea corect limba romana din momentul in care nici macar lucrarea de licenta la super facultatea din Oradea cu Frecventa redusa pe care a terminat-o in 2013 la nu a fost capabila sa o scrie,la varsta ei si geniul care se tine trebuia sa aiba 2 Master la ASE bucuresti....probabil a facut si liceul la FF si nu ajungea la timp la orele de Limba Romana motiv pentru care ...SE VEDE REZULTATUL....oricum cine o cunoaste poate confirma ca bancurile cu blonde sunt REALE si inspirate din viata ei....
Postat 15 Octombrie 2014, 21:29 de Agricel
Analfabeta Juhasz Silafaar
Era odata ca niciodata, era o firma de coreeni care au hotarat sa deschida in Romania o mica productie pentru ca romanii, recte maimutele de aici sunt mult mai usor de dresat, cu bani mai putini decat in tara vecina...zis si facut! Au cautat muuuult pana au reusit sa gaseasca pe singura analfabeta de limba romana din oras...si au pus-o responsabila cu functie. Atat i-a trebuit semidoctei, ca a si inceput sa devina fudula , sa emane prostie fara limita si sa insulte pe oricine, chiar pe oricine considera ca ii sta in cale . Azi, analfabeta a evoluat si face acte de caritate, adica doneaza resturi de la masa altora, de ochii lumii... bine ca nu ati pus-o sa scrie sau sa citeasca ceva in limba romana...va garantez, crapau televizoarele de jena si rusine !!!
Postat 15 Octombrie 2014, 20:59 de observator
Nu inteleg...
Nu inteleg cum de "nebuna" mai lucreaza in samsung...locul ei e la nebuni. Respect samsung pentru locurile de munca oferite in oradea dar nu cu salarii de mizerie. Iar in rest citez: "oamnilor de la primarie, acelea sunt cadouri otravite. Macar a fost in stare analfabeta sa intocmeasca corect (in limba romana) actele de donatie?"
Postat 15 Octombrie 2014, 11:13 de Atti
varza
Varza sunteti daca va laudati cu donatii d-astea de *. Atata caz pt 6 mii de euro, in contextul a 200 mil. euro buget.
Postat 14 Octombrie 2014, 22:58 de vrz
cu nebuna la primarie
Domnilor de la primarie, acelea sunt cadouri otravite. Macar a fost in stare analfabeta sa intocmeasca corect (in limba romana) actele de donatie?
Postat 14 Octombrie 2014, 22:30 de stupid
reclama mascata?
Au platit cei de la Samsung pentru acest articol, de fapt reclama mascata? La cat de prezenti sunt in Romania ma mir ca au curaj sa-si faca reclama. Practic nu produc nimic ci platesc un pumn de orez unor parliti de coreeni care-i exploateaza pe cei mai amarati dintre oradeni. Nu-ti pute nimc in treaba asta mai Bolo?
Postat 14 Octombrie 2014, 21:32 de samsung
SAMSUNG eterna evaziune
Pentru cei care au uitat ce se intampla la samsung, recomand articolul aparut in ebihoreanul.ro la 22.10.2012, vezi linkul de mai jos : ?mobile=no Doar acum se face curat in escrocheria numita samsung...la aproape 2 ani de la dezvaluiri... ??? Ce alte descoperiri mai urmeaza in aceasta firma evazionista...asteptam cu interes !!!
Postat 13 Octombrie 2014, 22:51 de Uitucul
Viva SAMSUNG !!
6 televizoare au ajuns la primarie,iar restul pana la 10..15..?? au ajuns acasa la bolojan,malan,mmuresan...etc..etc.
Postat 13 Octombrie 2014, 22:42 de Vojtek
Afara e vopsit gardul...inautru e GUNOIUL!
SPAGA ACOPERITA DATA ORGANELOR DE CONTROL ALE STATULUI. Samsung-ul unguresc nu face decat sa plateasca sub forma unei asa-zise donatii, spaga de rigoare la institutiile de control ale statului. De ce oare ITM-ul si ANTIFRAUDA continua sa ocoleasca acest focar de evaziune fiscala si nereguli in statele de plata ale angajatilor??? S-a intrebat cineva care este forma legala in care tot felul de insi coreeni, lucreaza aici fara nici un document legal in Romania, fara sa achite contributiile pentru salariile uriase incasate??? Pe de alta parte, romanilor se platesc salarii mizerabile iar oamenii fug de rup pamantul, cum gasesc ceva mai bine platit. Incompetenta si lipsa de profesionalism este la ea acasa in domeniul resurselor umane si nu numai, asa zisa sefa de la samsung neavand nici macar studii de specialitate...Prostia si sovinismul acestei femei sunt la rang de cinste in samsung . CAT MAI DOARME ITM-UL SI ANTIFRAUDA DE NU VAD ILEGALITATILE DIN samsung ???
Postat 13 Octombrie 2014, 21:44 de juhasz.s
D-na Manager
D-na Manager de resurde umane trebuia sa-si duca si asistenta poate ii obtinea o pila la Bolojan sa o recomande la rubrica Fata Zilei ca e pacat asa o frumusete sa nu apara in ziar...
Postat 13 Octombrie 2014, 21:24 de sugus
Ati numarat gresit televizoarele si amplasamentul !!!
Cel mai mare si mai smart 3D a inlocuit TV-ul lui Bolojan din apartamentul 101 al primariei !!!
Postat 13 Octombrie 2014, 20:58 de WinDos
salarii minime
Samsung primeste in schimb garantia ca in parcul industrial Oradea vor ramane cele mai mici salarii, in cazul coreenilor minimum pe economie. Intrebatii cati angajati mai au iar cei care pleaca, de ce pleaca..
Postat 13 Octombrie 2014, 20:00 de oradean
Sug
samsung ce primeste in schimb?
Postat 13 Octombrie 2014, 18:48 de Sam
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON