URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Septembrie 2012, 20:50

Pentie Junior s-a căsătorit! Mirii, plimbaţi prin oraş într-o decapotabilă de epocă (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Radu Pentie jr., comisar general adjunct la Garda Naţională de Mediu, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Aurelia Bogdan, tot membră PDL, fosta şefă de cabinet a Ionelei Pop Bruchental pe perioada cât aceasta a fost deputată. Cununia civilă a fost oficiată la restaurantul Grand Palace din Oradea, al cărui patron este chiar tatăl mirelui, Radu Pentie senior, unde în aceeaşi seară are loc şi petrecerea.

Cu aproximativ 10 minute după ora anunţată, 18.30, mireasa şi-a făcut apariţia la Grand Palace într-o maşină de epocă decapotabilă, alături de alesul ei, după o tură dată, pentru şedinţe foto, prin mai multe locuri din oraş. Având o rochie vaporoasă şi un voal lung, mireasa a fost întâmpinată cu admiraţie, mai ales de doamne. 

Sigură pe ea, Aurelia şi-a luat iubitul la braţ şi a păşit pe covorul roşu aşternut pe terasa localului, cuplul fiind însoţit de naşi, în aplauzele celor prezenţi şi în acordurile imnului nupţial, interpretat de un cvartet. Atât mireasa, dar mai ales mirele, au spus un "da" hotărât când angajata Serviciului de Stare Civilă Oradea i-a întrebat dacă se "iau".

După un pahar cu şampanie, mirii au pornit apoi în grabă spre Biserica cu Lună, unde slujba a fost oficiată de cinci preoţi. La ceremonie au participat rude, prieteni şi colegi de partid ai celor doi, precum Ciprian Caciora, Simona Vesa şi Alin Bobiţan. Cu toţii s-au întors apoi la restaurantul Grand Palace, unde se aşteaptă ca petrecerea să dureze până spre dimineaţă.

Meniul este unul diversificat, conţinând preparate tradiţionale şi feluri speciale, din icre şi carne de viţel sau de raţă.

În vârstă de 32, respectiv 30 de ani, Radu şi Aurelia au o relaţie din 2006. Potrivit miresei, la nuntă au fost invitate 340 de persoane, iar cuplul a avut nu mai puţin de patru perechi de naşi: Ionela Pop Bruchental împreună cu fiii săi, managerul spitalului Judeţean, Gheorghe Carp, cu soţia, deputatul Ştefan Pirpiliu (PDL-ist trecut recent în partidul lui MIhai Răzvan Ungureanu) şi o altă familie, Kovacs.

Nunţile politice din acest weekend nu se opresc aici. Duminică va fi rândul unui alt cuplu cunoscut să îşi pună pirostriile: Cristina Avrigeanu şi Alex Mang, fiica vicepreşedintelui PDL Bihor Ionel Avrigeanu, şi fiul fostului ministru al Educaţiei, Ioan Mang.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
mang
sper sa crape umflatii astia doi piiiiizzzzdelisti sa n apuce sa se bucure de milioanele de euro pe care le au furat de la stat....
Postat 13 Septembrie 2012, 11:00 de ioan
iarba verde de acasa
@alin: dar poate consuma iarba? nu ptem sti daca da sau nu!
Postat 11 Septembrie 2012, 08:01 de TDS
taran
CE TARAN ESTI TDS.DE AIA E ASA GRAS MIRELE.CA MANINCA TOATE PROSTIILE ALEA.AR TREBUI SA MANINCE IARBA.MIREASA CAM SCHIMBA BARBATII IAR ALIMENTELE ASTEA DUCIND LA IMPOTENTA PE EA O VA DUCE LA ALT ORGAN
Postat 10 Septembrie 2012, 15:44 de alin
prostii
@direct: vorbesti prostii! stii ce buna e mamaliga cu foie gras cu strugure pe mar copt? vezi ca nu stii! dar cartofii umpluti cu icre negre umplute la randul lor cu icre rosii? nu stii! ca sa nu mai zic de parfait-ul din fasole batuta cu sos de fructe de padure! habar n-ai! totul e sa fie cu oua proaspte, nu d'alea de folose senioru' pentru inghetata de la gong!
Postat 10 Septembrie 2012, 00:18 de TDS
...
ASA O SA L INSELE SI PE GRASUL ASTA CUM L A INSELAT PE ALA CU CARE ERA MARITATA CU ASTA CU CARE SE MARITA?
Postat 09 Septembrie 2012, 22:32 de alin
Hallo!
Scrie doct autorul articolului ca printre nasi a fost si Carp cu sotia! Pai n-o fi prost sa-si scoata amanta la nasit!?!?!?
Postat 09 Septembrie 2012, 17:56 de Zizin
nu manac laturi de porci pline de viermi :)))
@direct manca tu cu ma -ta ce manaca viermi sociali :)))) la urma urmei tot ce mancati voi e platit cu banii vostri nicidecum ca sunt capabili sa va dea sa mancati:))).
Postat 09 Septembrie 2012, 17:00 de @direct
Matase
La ce dracu faceti reclama viermilor astia umflati din furturi? Doua nultitati care vor umple in curand oradea cu alte nultitati, sugative de bani publici la randul lor.
Postat 09 Septembrie 2012, 14:51 de SamiJr
direct
normal ca nu e schelet ca voi ca doar nu mananca mamaliga si 3 cartofi pe saptamana ca voi da va dau un pont ma saracii invidioase azi la ora 9 se imparte ce a ramas de la nunta bagati viteza primii au sanse si la prajituri ultimii o sa suga numa oasele da pt astia ciudosii merg si alea
Postat 09 Septembrie 2012, 14:50 de direct
hotii ne conduc si ne fura, asta are banii daca taica su nu i in stare sa i dea un loc de munca?
ce bani au muritoari astai de foame , taxele noastre? daca taica suuu nu i sustine in afacerii si il trimite la partid sa cerseasca munca? ce banii are ? muritor de foame cu tot neamul lui intretinut din banii publici !! munciti ca altii suuug din munca voastra, mai rau ca sclavii ati ajuns.
Postat 09 Septembrie 2012, 14:18 de @direct
direct
bata-va bolile de ciudosi ordinari mancatori de ccat ce aveti cu ei vi ciuda ca nu aveti bani nici sa va platiti un meniu la casa de cultura din ciumeghiu ma besiti de tarani fomisti mai bine comentati restantele care le aveti la banca ca via-ti amanetat garsoniera in care stati inghesuiti ca sobolanii si aia bine inteles mostenita ca nu aveti bani nici de hartie de buda saraciile dracului
Postat 09 Septembrie 2012, 14:02 de direct
alin si petrica
ei, acum am vazut ca nu a lipsit de la petrecere alin! pai bine, mai aline, ca_copil de suflet al lui petrica filip, tu n-ai trecut la USL? se poate, mai? uite ce baza se poate pune in petrica! petrica fara frica! sau e infiltrat in PSD?
Postat 09 Septembrie 2012, 12:56 de TDS
sunt fudul
@Syda: pai, prostul nue prost destul daca nu e si fudul! stie un oras intreg ce prostie zace in capul de medic al lui carp! asa ca?
Postat 09 Septembrie 2012, 12:51 de TDS
PARVENITII ORASULUI!
Pai ce sa faca ma NENEA CARP, el nu vezi cum arata???? Catalin Botezatu de Oradea!
Postat 09 Septembrie 2012, 12:40 de Syda
nenea doctoru
Nenea Carp, nenea Carp, mirele e cam supraponderal! fa-i ceva! Am zarit in fotografii si un cvartet de coarde!(de ce va ganditi la prostii! e vorba de un cvartet...muzical! alea la care va ganditi banuiesc ca_canta la instrumente de suflat!)! tinutele doamnelor sunt de rasu' lumii! mai ales cucoana aia in rosu cu voaleta care a vrut sa o imite pe Sidonia Ionescu! Bleah!
Postat 09 Septembrie 2012, 11:45 de TDS
ca sa vezi
ca sa vezi! am stat o ora sambata in fata PMO in speranta ca aici va fi cununia si cu dorinta de a le face cateva strigaturi(ce numai Syda si Ebola sa aiba parte de asa ceva?)si cand colo, cununia civila s-a tinut la Grand Palace(este posibil asa ceva? eu stiam ca numai in Primarie sau la Casa de casatorii). Un lucru este cert: ceea ce am crezut dintotdeauna, sangele apa nu se face si un PD-L-ist nu va deveni niciodata altceva! drept pentru care sustin in continuare ca "medicul" Carp tot la PDL e! Cat despre Ionela, nu inteleg de ce nu l-a luat pe Coriolan partener! Intrebare pentru Rovana Plumb: cat il mai tineti pe junior la Garda nationala de Mediu? Imi inchipui ca e cel mai tare specialist dar totusi, ma gandesc ca omul are sechele de pe vremea cand tac'su l-a gonit impreuna cu sor-sa si ma-sa(ma-ta are cratima!)din casa, plasandu-i intr-unul din apartamentele detinute in proprietate! nu aveau nici televizor iar de mancat mancau de mila! Intrebarea 2: "Vedeta" locala O.M. a fost la nunta?
Postat 09 Septembrie 2012, 11:37 de TDS
Un mire frrumoss
Ce mire frumos...
Postat 09 Septembrie 2012, 11:33 de kaboom
in 2012 mai vedem si penibilitati!!!
ce penibili! vedem o nevasta de infractor , vedem spuma de interlopi cum isi duc traiul in inchisoare :)))
Postat 09 Septembrie 2012, 11:16 de penibil
aa
politia in loc sa isi faca treaba a blocat circulatia pe la miezul noptii pe toata strada ...daca era o nunta de oameni normali probabil l-e dadea amenda.RUSINE SA VA FIE !
Postat 09 Septembrie 2012, 10:50 de aa
orbi precum chiorul de la Cotroceni?
hai PDD si ia toti viermii din drumul Rom aniei, USL+PDL au distrus Romania, jooos cu parazitii sociali de 22 de ani suuug si suuug din sangele nostru! au bani si mai vor nu i satura stomacul de cata prostie duhneste in ei!
Postat 09 Septembrie 2012, 08:27 de vedeti sau sunteti
Procente pt PDL
Vin vremuri grele, au început pedeleprele sa se f uta între ei, ele... Pedelepra europarlamentara mostenitoarea bashitului chioralau suprem a dat tonul si voie la imperecherile din cotetul portocaliu de nuanta kcatului!
Postat 09 Septembrie 2012, 08:27 de Natalie
orbi precum chiorul de la Cotroceni?
vai de noi vedeti unde sunt taxele si impozitele noastre in genul asta de viermi sociali !!! MUNCIM, muncim sa hranim ce ? mai real traim ca scalvii umiliti de taxe ca sa hranim niste nulitatii politice? daca taica su are baniide ce mai suge asta si nevasta sa banii de la STAT? sunt oamenii care mor de foame ca nu au locuri de munca si cu 2-4 copii!!!!!
Postat 09 Septembrie 2012, 08:25 de vedeti sau sunteti
?!
Vorba cuiva, cine-s prapaditii astia ?! Eu stiu un pentie, un trombonist, care pe vremea lui pingelica facea pantaloni trapez, avea blat la fco si primea (furau si-i aduceau) material la pret bun... sa fie fiu-su ?
Postat 09 Septembrie 2012, 08:18 de pinonel
lol
Ce fatza are saracu' :) Iar masina aia de "iepoca" statea pe-oparte din cauza greutatii hahaha
Postat 08 Septembrie 2012, 22:49 de PDL
parvenitii orasului
Cine is astia ? Au facut ceva pozitiv comunitatii in care traiesc ? Sunt in Oradea oameni mult mai bogati din orice punct de vedere ( bani , cultural , etc ) si nici nu ii stiti . Iai sunt adevaratii smecheri. Apropo : am mai citit zilele trecute de doi ratoi care s-au dat in spectacol pe pietonala + ca maine pun pariu ca citesc si de fiul lui copy-paste. In aceeasi troaca sunt toti . Atata valorati.
Postat 08 Septembrie 2012, 22:26 de parventii
mafia PDL
mafioti neennnnnooorociti...
Postat 08 Septembrie 2012, 22:22 de be
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON