URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Iunie 2012, 10:08

PDL, promisiunea finală: Groza şi Ţîrle vor închide Piaţa de vechituri duminica

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe platoul din faţa Casei Tineretului, simpatizanţii şi membrii PDL erau pregătiţi, joi seară, cu materiale electorale, încă cu un sfert de oră înainte de 19.00.

La eveniment au participat, ca susţinători, cei mai importanţi şi cunoscuţi lideri ai PDL: fostul prefect Gavrilă Ghilea, fosta şefă a Cancelariei Prefectului Adelina Coste, şeful organizaţiei municipale Oradea Dorin Corcheş, şeful organizaţiei judeţene Ionel Avrigeanu, şeful CS Crişul Ionel Bungău, secretarul general al PDL Bihor Cristian Ile, fostul inspector şcolar Nicolae Ungur, tânărul arhitect Cristian Puşcaş, dar şi fostul adjunct al Casei de Pensii, Ioan Pantea, nevoit să demisioneze anul trecut în urma unui scandal de natură sexuală.

Susţinătorii celor doi candidaţi ai PDL nu s-au echipat, însă, cu recuzita specifică unei campanii, precum tricouri ori steguleţe cu însemnele partidului, iar pe parcursul întâlnirii asistenţa a fost reţinută în manifestări, fără a aplauda ori scanda în favoarea preferaţilor şi fără a huidui adversarii.

Groza scurt, Ţîrle dezlănţuit

Într-un prim discurs, care a durat doar 5 minute, candidatul PDL la Primărie, Mihai Groza, a atacat principalele teme de campanie pregătite împotriva edilului în exerciţiu, Ilie Bolojan, arătând că acesta a scumpit traiul în Oradea şi mai ales gigacaloria, şi repetând că de îndată ce va prelua funcţia de primar va abandona proiectul pe fonduri UE pentru modernizarea CET pe gaz, deoarece are o alternativă "foarte clară, bazată pe specialişti", şi anume folosirea apei geotermale, care ar putea, conform spuselor sale, să asigure 80% din necesarul de energie termică a oraşului.

După epuizarea subiectului, a luat cuvântul candidatul la şefia judeţului, Radu Ţîrle, care şi-a început discursul spunând că în ultimii patru ani a alocat "sute de miliarde de lei" pentru municipiu, pentru reabilitarea clădirii Teatrului şi a Cetăţii. Imediat făcută introducerea, Ţîrle a atacat şi el subiectul termoficării, analizând problema de la momentul "criminal" în care Guvernul Năstase "a vândut resursele ţării" şi spunând că "este periculos să depinzi de Rusia", dar şi că are prieteni în ţară care renunţă la încălzirea pe gaz în favoarea celei pe lemne.

Tot cu patos, Ţîrle a trecut apoi la problemele judeţului, repetând că a modernizat Aeroportul, că Guvernul PDL a modernizat patru drumuri naţionale, iar CJ - sub conducerea sa - a modernizat 10 drumuri judeţene. De asemenea, Ţîrle a amintit că i se datorează spargerea monopolului pe lucrările publice şi descentralizarea programului lapte-corn.

În plin avânt, Groza l-a întrerupt pe Ţîrle, cum avea să facă de altfel în repetate rânduri, pentru a aminti, apropo de monopol, că el nu are nimic "cu o anumită firmă", dar şi că va rezolva problema parcărilor din oraş cu respect pentru orădeni, desfiinţând toate parcările cu plată pentru locuitorii oraşului, iar în centru va institui o vinietă cu stema oraşului, pe care orădenii o vor primi la plata impozitelor, la începutul anului, în locul bonificaţiei tradiţionale oferite celor ce-şi achită dările în primele 3 luni din fiecare an.

"Strigător la cer!", "Podul e al nostru!"

Ţîrle şi-a reluat discursul tot de la problema CET-ului, spunând cu şi mai mult patos că "este strigător la cer că noi aruncăm apa termală în Criş", fiind din nou întrerupt de Groza, care a susţinut că "firmele specializate în geotermalism nu au cui să vândă energia electrică produsă în cogenerare şi pe care o introduce în sistem".

De la CET, Groza a sărit apoi la Podul Sovata, spunând că realizarea acestuia nu este meritul actualului primar, ci al său, deoarece "este proiectul meu, când am plecat din Primărie l-am lăsat făcut pe masă". De asemenea, Groza a arătat că "ce nu se spune este că Guvernul Boc a alocat fonduri pentru centură" şi că "atâţia bani n-au venit din 1990 încoace în Oradea câţi au venit în ultimii patru ani", dar şi că "primarul nu are nicio contribuţie la centură, Primăria a dat numai autorizaţia de construcţie".

Din cauza lui Bolojan fug medicii

Preluând din nou cuvântul, candidatul la şefia CJ l-a făcut "ferfeniţă" pe Bolojan şi pe tema Spitalului Judeţean, pe care CJ l-a predat Primăriei anul trecut, după doar o jumătate de an de când îl primise în gestiune de la Ministerul Sănătăţii. "Am fost de acord să cedăm Spitalul Judeţean la Primărie în speranţa că vor fi asigurate servicii mai bune. N-a fost aşa. Consiliul Judeţean a alocat 50 de miliarde de lei, iar Primăria n-a dat niciun leu", a spus Ţîrle.

El a amintit că a pus-o manager pe doctoriţa Carmen Pantiş (acum candidat PDL la CJ), recent revenită de la o specializare în SUA, dar Bolojan a schimbat-o. "Lovim în medici!", a concluzionat Ţîrle, care a criticat dur şi faptul că parcarea din curtea exterioară a Spitalului Judeţean a fost luată de la medici şi dată aparţinătorilor pacienţilor, ceea ce îi expune pe doctorii care vin noaptea la urgenţe pericolului de a fi amendaţi de Poliţia Locală. "Nu putem să ne batem joc de medici aşa, şi apoi ne mirăm că pleacă din ţară?...", a punctat Ţîrle retoric, adăugând că "un profesor universitar, cu cărţi şi tratate scrise" i s-a plâns că în locul lui Pantiş Bolojan a pus la conducerea unităţii un inginer.

Din subiect s-a înfruptat şi Groza, care însă l-a atacat pe actualul manager al Judeţeanului, doctorul Gheorghe Carp, pe care l-a numit "tartor", şi a promis că imediat ce va ajunge din nou primar va transfera din nou spitalul către CJ, urmând ca municiplitatea să se ocupe doar de Spitalul Municipal.

"Duminica, ziua Domnului"

Groza a atacat şi problema pieţelor, după ce un simpatizant i-a spus că "trebuie făcut ceva cu pieţele, pentru că sunt prea puţini producători şi nu mai au loc de comercianţi". Candidatul PDL a afirmat că va rezolva problema, după care a atacat chestiunea Pieţei Obor.

"Imediat ce voi veni primar în Piaţa de vechituri voi desfiinţa ziua de duminică. Aceasta este ziua Domnului, pentru că duminică vine de la Domini, Dumnezeu. Este ziua Domnului, este ziua pentru biserică! Piaţa de vechituri va fi deschisă sâmbăta şi lunea. Şi n-o să-i cer 20 de lei unui amărât care vine să vândă doi rulmenţi pe un prosop, în noroi. Prima dată trebuie să creezi condiţii civilizate, apoi să ceri taxă. Şi dacă amărâtul acela nu reuşeşte să vândă rulmenţii?", a spus Groza, concluzionând: "Iată încă o situaţie în care respectul pentru orădeni lipseşte".

Întrunirea electorală a PDL s-a încheiat după aproape 45 de minute, cei doi candidaţi îndemnând orădenii să meargă duminică la vot şi să voteze, fireşte, reprezentanţii partidului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
65 Comentarii
raspuns pt Naomi
Am vrea sa iti putem spune si noi "distinsa doamna", dar nu putem. Mai potrivit ar fi pt tine "Javra ordinara", dar cum expresia e patentata de politisti, ne e frica ca ne vor cere drepturi de autor...asa ca....fiecare intelege ce vrea. In alta ordine de idei...ne intrebam cat de naiv si idiot poate fi cineva sa fi crezut, chiar si o singura secunda, ca te vei intoarce acolo de unde ai plecat cu suturi in fund si flegme in urma ta....deci...speram sa nu mai auzim de tine in veci vecilor! Amin!
Postat 12 Iunie 2012, 18:29 de Lia si Corina
Ce facem
Ce facem d-le Groza, azi ,e duminica !? Mergem la vot sa il alegem pe Ilie ,la biserica sau la ocska ! Pentru ca eu merg la votat si la ocska ?
Postat 10 Iunie 2012, 09:10 de alegator
idiot
Ce dobitoc ! votati-ma si va fac eu program ! huo
Postat 09 Iunie 2012, 21:26 de xlv
Inca un greco-catolic vopsit precum un penticostal
La biserica merg cind vreau eu, nu cind vrei tu ... dobitocule !?!
Postat 09 Iunie 2012, 20:38 de Carp III
DOI SOMERI ASTA VOR FI.....
Doi someri in plus vor fi .Au sa aiba tImp si de biserica duminica . Sau se vor duce si ei pe la piata de vechituri dumininica ca alceva nu ii vad in stare sa faca . Oricum si-au facut deja plinul amandoi pe 10 vieti , sa nu plamgeti soarta.
Postat 09 Iunie 2012, 18:26 de APOLITIC
@tirle
bravo tirle, ti-ai dat cu firma-n cap la faza asta! ce urmeaza ? sa nu fumam, ca tutunu e iarba dracului, sa nu facem sex inainte de casatorie, sa plecam in cruciade, sa dam zeciuiala la beserici si sa ne spovedim in fiecare seara ? unde te crezi bai fanaticule ? omul a ajuns pe luna si tu te comporti ca pe vremea inchizitiei! voiam sa te votez pe tine, pentru ca furaciosul de popa e varul miculelor si n-am chef sa ajunga tot judetul mosia chemical brothers, dar cu chestia asta m-ai convins sa NU te votez!
Postat 09 Iunie 2012, 18:13 de xfiles
decizia
@Roman: lasa poporul roman sa decida singur daca vrea sa fie crestin sau nu, daca vrea sa fie toate inchise duminica sau nu! despre asta e vorba! groza si tarlache n-au decat sa inchida piata dar sa nu vina cu motivatia cu care au venit. ma rog, e un fel de as pune, pentru ca "in disperarea" noastra stim de azi, sambata, 9 iunie ca nici groza, nici tarlache nu vor castiga!
Postat 09 Iunie 2012, 18:04 de TDS
CEAR FI ......
Ce ar fi daca voi doi va-ti inchide in fiecare duminica undeva sa nu va vada nimeni si sa faceti ce vreti . Cred ca ati suferii foarte mult ,ca de aceea mergeti la biserica sa fiti vazuti ,ori pentru asta lasatii pe ceilalti in pace ,, onorabililor,, ca nu o sa va voteze nici curcile .
Postat 09 Iunie 2012, 16:39 de observator
@roman
de ce dumnezeu? lasa-ma cu cartea ta de povesti pt copii prosti cum esti si tu! Duminica omul are timp sa mearga la piata! Luni noi lucram pana cand voi penticostalii imputit frecati menta si il s.ug.e.t.i pe dumnezeul vostru pana cand va f.u.t.e. in cur sfantul duh!
Postat 09 Iunie 2012, 13:06 de stv
Bihorenilor
CE disperati sunt USL-istii mai!!! Si-au dat seama ca vor pierde si au scos la iveala artileria grea! Ce a zis Groza si Tirle asa de grav ma de sariti asa pe ei??? Au zis doar ca schimba ziua de piata de vechituri din duminica in sambata si luni! Care e problema? Nu este poporul roman un popor crestin? Nu avem toti aceeasi Biblie in care una din porunci spune sa respecti ziua de Duminica si sa nu vinzi si sa nu cumperi nimic in ea? Cum vreti sa ne mearga bine daca nu ascultam deloc de Dumnezeu???
Postat 09 Iunie 2012, 11:55 de Roman
DISTINSEI DOAMNE
Asculta Corina Cartis! pentru toate mizeriile si minciunile pe care le scrii vei fi prima care vei zbura din CJ impreuna cu prietena ta Aurelia Dumiter. Vorbim dupa alegeri!
Postat 09 Iunie 2012, 11:49 de EU
cine va munci????
pocaitii nu muncesc... am colegi pocaiti, sunt lenesi, lenti, etc.... de luni pana duminica stau la biserica ore intregi! cand sa mai munceasca??? muncim noi pentru ei!??!!!
Postat 09 Iunie 2012, 09:55 de anti-pocait
Voi aveti timp de biserica ......
Adica noi ce multi care trebuie sa muncim si duminica ca voi sa puteti sa mergeti la biserica duminica sa va votam !? Mare greseala ar fi . Dar cred ca totusi nu va fi ,pentru ca nu o va face nimeni . Ghilea nu mai face campanie !? Sau se pregateste in liniste sa faca RETUR LA PSD cu gasca lui !? Votati programul ,, TOTI LA BISERICA DUMINICA ,,
Postat 09 Iunie 2012, 09:46 de cetatean
@safe
crezi? afirmatia ca penticostalii sunt oameni este mai mult decat supraaprecierea a unor viermi.
Postat 09 Iunie 2012, 09:40 de stv
Fara prostitutie politica penticostala.
Chiar si penticostalii s-au saturat de Tirle si Jolta Ilie. Acesti indivizi vor iesii din politica precum au intrat. Inainte de toate, chiar si penticostalii sunt oameni, iar duminica se va confirma acest lucru.
Postat 09 Iunie 2012, 09:37 de SAFE
POLITICA + RELIGIA
Cat de ,,CRESTINI,, !? sunt ei daca aduc biserica in politica . Cata credinta au ei daca se roaga la Dumnezeu numai duminica !?. El este cu noi in fiecare zi si noi cu el in fiecare zi ,nu cum ne fac program Groza si cu Tarle. Lasa-ti domnilor pe D-zeu si biserica in pace , cat mai departe de politica voastra murdara . Pentru ca poate numai ea ne-a mai ramas. Eu nu va mai votez NICIODATA !
Postat 09 Iunie 2012, 09:14 de POLITICOS
Vai si amar
3/4 din aceasta minunata adunare sunt membri pd-l. Mai bine se intalneau la sediul lor si le puteau vb acolo neincetat. Aveau sanse mai mari ca mesajul sa fie inteles. :))))))))))
Postat 09 Iunie 2012, 07:34 de Oradean
10.06
Of of..astia doi nu se pot numi adversari redutabili pt Bolojan. Pur si simplu sunt suptiri.
Postat 08 Iunie 2012, 23:28 de securistu
1+1= 0
In aritmetica 1+1 =2 ,in urma acestui mesaj total nedemocratic si discriminatoriu ,1 +1 =0 . Ghiciti ci ne sunt cei 2 de 1 si dece suma lor este 0.
Postat 08 Iunie 2012, 22:30 de MATEMATICIAN
OCSKA A FOST SI VA FI ......
Groza ! ce-ai spus a fost exact ca multe din ineptiile de final a PDL-ului. Ocska ,piata de vechituri a fost ,este si va fi cat va fi Oradea . Fraiere de acolo unii si nu putini isi duc traiul .Ce ai putut avea in cap cand ai debitat o prostie ca asta . Cu asta ti-ai taiat votul la o cifra. Orice as fi crezut de tine dar nu ca esti asa de prost sa-ti tai craca de sub tine.
Postat 08 Iunie 2012, 22:24 de politicos
Pt radu Tirle
Radu Tirle tu vei fi inchis pentru tunurile date impreuna cu Dana Tirle, Camelia Gaciu , Carmen Soltanel si Traian Bodea. DNA-ul e pe urmele tale.
Postat 08 Iunie 2012, 21:58 de Dana Tirle
Aparentele insala
Enormitati .Raductzu draga, de ce iti duci tu nevasta peste tot cu tine?Ii firma lu mama ta? sau esti slab de inger si te dai repede la fustitele altor femei si vine Dana pe post de dadaca si te tine in lesa?!cat despre Dana, parca nu mai este femeia sfioasa de acu 5 ani. Treptat a renuntat la batic, la fuste lungi si la credinta. Pentru un pumn de bani vad ca faci si pe dracu in patru. Dana, dana ce a facut banii si ... de Camelia Gaciu din tine. De fapt ea crede ca daca a trecut de la ortodocsi la penticostali s-a transformat din ... in doamna, nu????
Postat 08 Iunie 2012, 21:41 de raducutzu
Tarle, sectantul needucat
TARLE - SECTANTUL NEEDUCAT: Duminica e ziua Domnului pt ca atunci s-a odihnit dupa zilele dedicate creatiei, si nu in primul rand din ratiuni etimologice, lexicale... . Daca tacea .... .
Postat 08 Iunie 2012, 21:23 de Tarle
fratele p.lii
fiti siguri ca oradenii or sa voteze un pocait, ce banc bun, bai pocaitule si noi unde mai mergem daca inchizi tu piata? Degeaba mergeti la biserica pocaitilor, sinteti mai rai ca satana....
Postat 08 Iunie 2012, 21:08 de hahaha
vina lui bolovan
tarle este vina si pacatul lui bolovan! NU UIT!
Postat 08 Iunie 2012, 20:44 de bolovan
duminica
Dragi Pocaiti, SA NU UITATI ca DUMINICA este ZIUA DOMNULUI SI NU A VOTULUI! In ZIua DOmnului nu se fac alte activitati decat bisericesti! Mergand la vot VA PACATUITI SA AJUNGETI IN IAD!
Postat 08 Iunie 2012, 20:38 de anti-2
auzi nba tzirule?
Dar cind il rugai pe 'fratele' derecichei sa-ti obtina o scutire de plata la bordelul cu centiriste al sora-sii, atunci nu erai 'de-al domnului'? Luati aminte , credinciosi sau nu, a vota pe tziru asta si implicit pe ai lui pocaiti, inseamna a da votul unor nemernici si criminali, care v-au taiat salariile, pensiile v-au distrus familiile , linistea si sanatatea. A mai vota pdl - partidul dobitocilor si slugoilor - inseamna a accepta sa fii INJOSIT pentru inca 4 ani. Gata, astia trebuia sa IA drumul 'brutariei' cum zicea Ponta si daca vreti sa primeasca inzecit ce ne-au dat noua, atunci DUMINICA MERGETI LA VOT SI VOTATI CANDIDATII USL.
Postat 08 Iunie 2012, 19:58 de antipocaiti
mastur-bare
duminica pentru biserica??? hai sic! mai bine m.a.s.t.u.r.b.e.z.i decat sa-ti pierzi timpul cu prostii!! vine pocaitul imputit si ne va obliga s amergem zi de zi la biserica ca toti idiotii mizerabili de penticostali!!!!
Postat 08 Iunie 2012, 19:08 de anti-pocait
Tu Ofelia part 2
Cand mai citesc comentarii si vad cati oameni %$^@ sunt in orasul asta... cat de creduli si lipsiti de inteligenta sa fiti frate ? "Votati PDL ca e cel mai bun partid" ? Bun la ce ? La gatit ? la ce ? Cat de prost sa fii sa afirmi asemenea imbecilitati. Sa acopere incalzirea orasului in proportie de 80% cu apa termala ? Pai voi aveti vreo idee ce-nseamna asta ? Ca a zis Groza in campanie voi chiar sunteti atat de creduli si naivi ca il credeti ?
Postat 08 Iunie 2012, 19:07 de Marius
SECOLUL XXI !!!!
TRAIM IN SECOLUL XXI !!! NU IN EVUL MEDIU!! LASATI ACASA BASMOLOGIA BISERICEASCA! Ziua domnului??? ..!!
Postat 08 Iunie 2012, 19:04 de stv
Tu Ofelia
Cine nu lasa alte firme sa ia lucrari ? De aia exista licitatii (si Oradea e primaria cu cele mai transparente licitatii si achizitii DIN TARA), In ceea ce priveste santierul, nu stiu in ce parte te uiti tu, dar eu cand ma uit in oras nu vad plin de santiere. Normal, trebuie efectuate lucrari pentru a se-ntretine infrastructura si canalizarea. NU ? Pai tu ce gospodina esti ? Tu nu faci curatenie pentru ca intre timp se face dezordine ? De-ar fi groza primar, sa nu se mai faca nimic, orasul sa ajunga in paragina... atunci da turisti. Dute plimba vaca (sau ia-te singura de lantz)
Postat 08 Iunie 2012, 19:03 de Marius
VOTEZ CORNEL POPA
Votez CORNEL POPA
Postat 08 Iunie 2012, 18:46 de FARA PARTID
ce a mai ramas din PDL
Au ramas in partid cam cei care erau la adunarea de aseara,cam jumatate din cei ce veneau la o intalnire cu Bolojan prin cartiere.Si au fost zeci de intalniri!Cred ca si din cei prezenti jumatate(cea din fata) sta in anticamera USL-lui asteptand sa fie primiti.Vai de ei!!!
Postat 08 Iunie 2012, 18:26 de tero
scandal degeaba
Dar nu a spus nimeni ca se inchide piata Obor, au spus doar ca are sa fie deschisa sambata si lunea... daca sunt oameni care isi castiga banii acolo, poi la fel de bine pot sa ii castige si sambata cum ii castiga duminica... nu inteleg de ce va scandalizati asa pentru piata de duminica dar nu va scandalizati pentru facturile de incalzire sau pentru toti banii cheltuiti aiurea in acesti 4 ani! ar trebui sa priviti mai bine orasul si datoriile in care e ingropat si dupa aia sa vorbiti! ! ! ! ! ! ! !
Postat 08 Iunie 2012, 18:12 de Mihaela
Lasati ocska in PACE
Bai pedeleilor abia astept sa votez pe cine trebuie ca sa ramana OCSKA duminica!!!
Postat 08 Iunie 2012, 16:56 de Ioenl
pam pam
Nu lasati PDL-ul sa vina la putere, sunt multi oameni care depind de alegerile pe care noi le facem.Bolojan este cea mai buna alegere dintre toti politicienii corupti.In urma lui se vad multe....Hai Bolojan
Postat 08 Iunie 2012, 16:42 de popadriana
Hai Bolo
Sigur cei care vor sa vanda in Piata Obor nu vor fi incantati de planul vostru.Mi se si pare stupid, totusi sunt unii oameni care isi cumpara painea de zi cu zi cu banii castigati asa.Nu puteti sa le trantiti si ultima usa in nas.Ce sa faca saracii oameni.In loc sa ii ajutati le trageti un sut in cur.La asta nu va ganditi ca oamenii respectivi lucreaza sambata si luni???Bolojan nu ar face asa ceva niciodata!!!!
Postat 08 Iunie 2012, 16:33 de radu
oras viu ! nu santier!
ar face bine sa lase si alte firme sa isi desfasureze activitatea... cum spuneau si ei... prea li s-a urcat cascavalul la creier celor de la Selina... in plus nu mi se pare normal ca un oras atat de bogat in cladiri de patrimoniu sa fie in permanent santier < ba mai facem un podulet, ba mai tragem un sens giratoriu>. Daca noi tot anul suntem in santier, unde o sa mai putem aduce turisti? ganditi-va la cati ar vizita Oradea, doar din cei care vin in Felix....
Postat 08 Iunie 2012, 16:26 de ofelia
facturile....
este o idee foarte buna cea cu cetul ... ne vor manca facturile oameni buni la iarna ! sau o sa le plateasca Bolojan si Popa? ei nici macar nu au avut curajul sa stea de vorba cu alti candidati cum au facut cei din alte judete... au stat cu capul sub pamant ca strutii toata campania... ba nu scuze, vorbeau singuri la tv... ca doar , mai nou asa se face dialogul!!!!
Postat 08 Iunie 2012, 16:22 de Martina
biserica?
Inseamna ca nici la vot nu am voie- tre sa merg la biserica. Sanchi, ma duc la targul de vechituri. Bine ca s-a exprimat- cand ne indica si biserica?
Postat 08 Iunie 2012, 16:10 de coca
ONU
DAR DE DREPTURILE OMULUI ATI AUZIT??????????????????DOMNULE TARLE???????????????????DESI TE PLIMBI PRIN NEW YORK / SEDIUL CENTRAL ONU!!!!!!!!!!!!!!DE DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI AI AUZIT? CEA DIN 1948!!!!!!!! IA MAI STUDIAZA!!!!!!!!!!
Postat 08 Iunie 2012, 15:17 de BAN KI MOON
cireasa de pe tort
Este cum se spune in popor ,,cireasa de pe tort,, adica ce-i mai trebuia d-lui Tarle sa mai piarda din sustinatori.Nu trebuie sa ne impuna nimeni o anumita religie ci sa respecte religia pe care o avem fiecare si faptul ca dorim sau nu sa mergem duminica la biserica.
Postat 08 Iunie 2012, 14:57 de simplu cetatean
CE TUPEU
Sa afirmi asa ceva acum in campanie electorala. D-l de mai sus nu stie oare ca in fiecare Duminica este ziua Domnului ?
Postat 08 Iunie 2012, 14:17 de x
Bine ca ne-at zis de pe acum...
Bine ca am aflat ce vreti sa faceti, sa va mai voteze dracu!!!! Fratilor, noi lucram sambata majoritatea, duminica aveam ocazia sa mai iesim sa ne cumparam sau sa vindem cate ceva, asa suntem noi saraciii, mergem la ocska!!! Acum voi vreti sa ne trimiteti la biserica? ce legatura au astea intre ele? sa fim seriosi, nu mai pupati voi nimic la oradea cu asemenea intentii!
Postat 08 Iunie 2012, 13:59 de Pista
alegerii
cu astfel de angajamente sinteti la acelasi nivel ca vuscan criminalul
Postat 08 Iunie 2012, 13:56 de dorin
obor e in bucuresti
@tot asa. Exact! Nivelul de trai la care ne-au adus 8 ani de guvernare PDL!
Postat 08 Iunie 2012, 13:53 de hm
alegeri
La piata Obor ( de vechituri) , se vede nivelul nostru de trai si mai mult , nivelul nostru de cultura!
Postat 08 Iunie 2012, 13:46 de tot asa
piata
Nu-i nimika! se va deschide cite-o "filiala" a pietzii de vechituri in fata fiecarei biserici, nu? Cu iertare sa-mi fie...
Postat 08 Iunie 2012, 13:13 de doctor
cordeluta sau batic?
misule, doar nu te-ai pocait si tu? ce sa inchideti pietele! doamnele cu cordeluta sau bandaj(ca oricum baticul nu prea mai e la moda)oricum se vor duce la adunare! asa ca lasa-ne pe noi ceilalti sa mergem unde vrem! o sa fii in stare sa inchizi si strandurile ca nici alea nu cadreaza cu ziua de duminica....wow, ce va fi luni: DISTRACTIS SHOW! inca o data sper ca de luni sa fii "pa"de la hidro electrica!
Postat 08 Iunie 2012, 13:08 de TDS
USL- sunt MORCOVITI
Ce e cu comentarile aste?? USl si-a dat seama ca Tirle are mai mari sanse ca POPA. Cam tremura gacii pe voi, Ai!!!!
Postat 08 Iunie 2012, 12:38 de nelu
PDL, the final days
Eu ii inteleg frustrarea. Nu poata omul sa cumpere rulmenti, (de care are nevoie ca sa se joace cu bilele), pentru ca "fratii" il obliga sa mearga musai la biserica. Pana iese el de la adunare, s-a spart targul si nu mai gaseste rulmenti. Dar nici sambata nu e bine domle! Ce faceti cu sambatarii? Aia nu au drepturi? hahaha
Postat 08 Iunie 2012, 12:28 de mine
sa si inchida GURA cat o mai poate inchide singur
HOTUL spune si va spune mereu"imi apartine" dar si cu fapta omul cinstit spune imi doresc pot sau nu sa am ar e o logica , un rationament dorinta omului, a HOTULUI niciodata.Dcaa il intrebi de ce fura nici el nu stie de ce vede si VREA, atat nu si pune problea e a altora:)).
Postat 08 Iunie 2012, 12:09 de ha,ha, ha, ha, ha
ho
mai bogdan. cum adica fiecare merge unde vrea duminica? eu vreau la ocska de exemplu. sunteti penibili rau de tot
Postat 08 Iunie 2012, 12:07 de ho
sa si inchida GURA cat o mai poate inchide singur
PIATA de vechituri e a COMUNITATI nu a POCAITILOR :))) dar ma ROG cu PROSTUL nu te pune ca nu PRICEPE, handicap MINTAL.Si hotul cand fura ceav zice "imi apartine ")) ce caracter are ASTA!!!! ca PDL defapt, aici se potrivesc perfect.
Postat 08 Iunie 2012, 12:04 de ha,ha, ha, ha, ha
cum sa inchizi piata?!!!
In ultima perioada citesc porcarii din ce in ce mai mari din partea disperatilor dupa putere, simtind ca pierd teren se apoca si da cu capu in tampoane si nascocesc stupezenii. Pai fratilor, daca avem o piata care merge bine de ce draq vrei voi sa o inchideti? pai voi duminica ia mergeti la biserica si rugati-va si ptr noi, cei care suntem nevoiti sa lucram si cand voi frecati menta! Ma bucur ca ne ajutati sa decidem pe cine votam, aceste declaratii cu siguranta ne vor indruma spre drumul cel bun. Asta cu apa geo pe tot orasul iara e o vrajeala ca omu de rand sa se bucure, nestiind ca pe departe nu ar putea acoperi 80% din necesarul de incalzire... Nu va mai zbateti, de rau de bine tot Bolo va fi ales. UDMR isti - pisti, oricum au plecat cu bicicleta eco a lui Cseke, sa-i lasam 4 ani sa se mai dea cu ea, apoi sa revina cu solutii noi nu placute bilingve :))))
Postat 08 Iunie 2012, 11:59 de Anka
BRAVO GROZA
Nu va obliga nimeni sa mergeti la biserica duminica,dar si la cluj este sambata piata,doar ca nu mai stiti de ce sa va legati.Fiecare merge unde vrea duminica,MERGETI DUMINICA SA DATI AMENZI CU BOLOJAN ATUNCI!!!
Postat 08 Iunie 2012, 11:37 de bogdan
alegeri
PDL este cel mai bun partid! Daca il huliti atat, va dati seama unde este USL?? Votati USL si ne meritam soarta! o sa stam si o sa ne plangem cat de greu ne este, ce tara e asta si o sa plecam cu totii!
Postat 08 Iunie 2012, 11:27 de tot asa
prost ca noaptea
cu cetu are dreptate in rest e un handicapat
Postat 08 Iunie 2012, 11:25 de bala
alo ,primaru!!!
cu treaba cu biserica si piata duminica ai pierdut jumate din si asa putinii votanti ce i-ai avut :):)
Postat 08 Iunie 2012, 11:19 de a
bla bla
duminica votez USL, pedeleii sunt penibili rau de tot.
Postat 08 Iunie 2012, 11:18 de unu
0
nici pe timpul comunismului nu era obligatoriu sa mergi la biserica,acuma vine timpul lui groza si tirle duminica va interzice consumul de bere,fumatul tigarilor,circulatia masinilor,folosirea banilor,viata sexuala numai wireles si incet oradea va fi raiul pocaitilor si cosmarul credinciosilor adevaratii
Postat 08 Iunie 2012, 11:02 de lya
0
tirlea=0,groza=0
Postat 08 Iunie 2012, 10:48 de doru
Tirle si Groza
Niste penibili .... astia nu merita sa poata candida, ii va zdrobi la numar de voturi Bolojan .... si sper sa nu mai auzim de nimicul asta de Groza
Postat 08 Iunie 2012, 10:47 de Gigi
tarle si Domnul, piei drace!
e ziua Domnului, ai? bah tarle, ce-ai tu cu Domnul? tu care minti precum respiri si le furi tot asa, iti aduci aminte de Domnul in campanie. du-te si arunca-te in cris, pe la podul sovata, tu si toti penticostalii tai fara Dumnezeu. pedistii de asemenea!
Postat 08 Iunie 2012, 10:36 de silviu
ahahaha
Tarle si Groza vor decreta duminica zi de mers la biserica, toate pietele, mallurile, magazinele si ABC-urile vor fi inchise, de asemenea, cei care se vor \"pocai\" vor primi subventie de la primarie.SUNTETI PENIBILI!!!
Postat 08 Iunie 2012, 10:19 de vlad
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON