URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Mai 2012, 21:45

PDL-istul orădean Mircea Matei, schimbat de la şefia ANRSC!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primul ministru Victor Ponta a semnat, miercuri, o serie de eliberări şi numiri în funcţie. Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul l-a revocat şi pe Matei Mircea Leontin "din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice", locul său urmând să fie ocupat de Doru Ciocan.

Fost secretar general al PDL Bihor şi cunoscut ca apropiat al fostului primar Petru Filip, din funcţia de preşedinte al ANRSC, unde a fost numit din 2010, Mircea Matei s-a remarcat doar prin piedicile pe care le-a pus proiectelor municipalităţii orădene, cea mai edificatoare fiind retragerea licenţei de operare a societăţii Electrocentrale, în urma unor controale în cascadă făcute la sfârşitul anului trecut, respectiv în lunile ianuarie şi februarie ale acestui an.

Mai mult decât atât, aşa cum BIHOREANUL a mai arătat, la vremea respectivă, Matei a încercat să saboteze inclusiv proiectul de 77 milioane de euro în baza căruia urmează ca Oradea să construiască o termocentrală nouă. Cu toate că ANRSC nu are nicio competenţă în proiectele prin care primăriile ori societăţile de interes local din subordinea lor atrag fonduri europene pentru modernizarea serviciilor, pentru a opri proiectul, Matei a trimis în ianuarie o scrisoare Autorităţii de Management POS Mediu, reclamând că Primăria ar fi furnizat cifre false în documentaţia pentru accesarea fondurilor.

Şeful ANRSC era pregătit şi să pornească o procedură împotriva OTL, pentru a obliga societatea să vireze către Bucureşti 0,1% din cifra de afaceri, adică aproape un milion de euro, retroactiv, invocând o prevedere legală din 2006, neaăicată, care ar stipula ca operatorii de transport local să plătească această taxă.

În ultimii ani, Mircea Matei a mai făcut obiectul unui scandal cu iz amoros, cu fosta şefă a ITM Bihor Simona Iancu, şi s-a remarcat şi prin faptul că a vrut să îşi tapeze de bani fosta concubină, pe Daniela Pusta, cu care are doi copii.

Totodată, BIHOREANUL l-a deconspirat pe politician că şi-a făcut cont "acoperit" de Facebook, ca să-şi atace duşmanii şi să se laude pe sine. Matei nu a ezitat să îşi bată joc de colegi din PDL şi să lanseze "fumigene" la adresa rivalilor politici de acasă, aducându-şi laude la persoana a treia, dindărătul pseudonimului Tarabostes Dacus. În ultima perioadă, mai ales de la schimbarea Guvernului, "clona" lui Matei a intrat în silenzio stampa.

Mai multe detalii, în articolele:

Matei, pericol public: După CET, şeful ANRSC ameninţă OTL

Matei, fii bărbat! Cum a vrut Mircea Matei să-i ia mamei copiilor săi jumătate din apartament

Uite cine vorbeşte! Mircea Matei şi-a tras cont "fals" de Facebook ca să-şi execute adversarii

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
54 Comentarii
colega...
p.uletele nu e matei, e tarabostes.:)) cu totii stim ca nulitatea are obiceiul sa se dedubleze si sa -si traga limbi de unul singur, ca nici dracu nu-l mai baga in seama. moare de frustrat ce e. Mai are un pic si rupe tastatura.
Postat 27 Mai 2012, 11:48 de petru filip
DACA ESTY MATEI SA TE IA MA-TA DE ...OFERTA
Bine zici mai Matei pe noi ne inconjoara prostia da pe tine te patrunde de te identifici cu ea.........Da ne cam doare-n basca de tine, esty un neica nimeni de nicaieri, ramas pe dinafara.Numa spumele la gura au ramas de tine.Mai du-te-n aia de care te prinzi singur....ca numa aia ti-a mai ramas! Te manca pizma ? Bai paduche lat...care esti!
Postat 27 Mai 2012, 09:56 de TDS
euglena si limbricul
@Daca-s matei...: mai sa fie! m-am distrat copios! desi daca stau sa ma gandesc bine, pe tine cred ca te-au facut euglena verde si limbricul cel alb! asa ca poate nu e de ras ci mai degraba de plans!
Postat 27 Mai 2012, 01:57 de TDS
Daca-s Matei de ... sa mă ei :)
Bă TDS ești atât de prost, mă dar așa de prost ca mă tot întreb dacă mă-ta in prostia ei si cu boul de TACT-tu au știut de nulitate si ce ZERO pot sa FACĂ! Tu ești din balega de VACA si pista de bio Schiopu si fără Sula ... Astai istoria ta genetica mizerie ordinara!
Postat 26 Mai 2012, 20:45 de @TDS
Daca-s Matei de ... sa mă ei :)
Daca-s Matei da Sula sa ne ei! Nu-s Matei si nu ca asta ar fi o mare problema! Atâta timp cât idioti ca si tine si sunt sigur ca încă gravitateaza o mulțime in jurul nostru care cred același lucru, înseamnă ca sunteți cu toții niste simpli idioti! Pentru asta nu am ce sa va fac...dar tare rău îmi pare de prostia care va inconjoara! Cred ca oricine, care-l cunoaște pe Matei își da seamăna cand este si cand nu este! Doar Vacile si Boii ca si voi nu! Așa ca ... Sa va dau cu maciuca in cap sa va între la Buci :) ... poate va place!
Postat 26 Mai 2012, 20:40 de @TDS si alți fraieri
desteptaciune
@Victor Pontas: bine ca esti tu destept! si mamica ta la fel! stii ceva? nu ungurii ca nationalitate sunt problema ci cei care " ii reprezinta"! cu regret, n-am cum sa-i transmit ceva lui Cris pentru ca nu-l cunosc! daca ai ceva de transmis, se pare ca ai si facut-o!
Postat 26 Mai 2012, 12:16 de TDS
SAH MAT LA MATEI!
TARE SUPARAT e Jidvei -Tarabostes-Sex-Scoboratorul din functia cea inalta!FACE spume la gura!!!!!!!!!E bat mort si turbat de furie....a ajuns sa scrie sub 100 de nume de parca nu-l cunoastem!Toate comentariile de KaKat si cu Kacat sunt ale lui.A halit atata KaKat in cariera lui politica incat s-a transformat untr-un MARE KA Kat.Incearca el sa scrie-n versuri da n-are rima!SORY Rahat expirat , nici ai tai nu te suporta si stii ceva PDL-istii se bucura cel mai mult pt.suturile-n Kur pe care le-ai primit Stii de ce ratatule? PENTRU CA LE MERITI! ESTI UN KAKAT,ESTI UN RATAT, NOI AM INVINS TU AI KLAKAT! DIN TARABOSTES ESTI BARABULA, ESTI NULA/ZERO,MAI DUTE-N P Y U L A! YESSSSSSS!
Postat 26 Mai 2012, 09:19 de PDL BIHOR
@TDS
Mai TDS, din partea mea poti sa fi si mă-ta ca tot prost, fraier si papagal ești! Dar dacă ai fi numai tu, singurul prost din zona n-ar fi rău, așa ca apreciază pe cine vrei ca ... tare m-as bucura ca ungurii sa va tragă pe toți in Teapa si SuLa si sa va pună sa recitati poezii patriotice, in ungureste, pe podul de pe Cris de lângă KaKaT-ul vostru de Primărie. Iar ca tot a venit vremea si ai pomenit de viermele de Adrian Cris, **** cu condeiul între buze, transmite-i din partea mea ca-i doresc lui si catelei de serviciu, un Ham, Ham, Ham sănătos si oprită definitiva! Întreabă-l pe jegul de Cris Adrian, dacă încă mai sta in apartamentul comunitar primit de la Primărie si câte articole mai trebuie sa scrie pana se amortizeaza investiția in creierul lui de KaKaT? ... dacă tot suntem la momentul întrebării, afla-mi de la el TDS-ule, ce zi este mâine in lumea lui de KaKaT?
Postat 26 Mai 2012, 02:15 de Victor Pontas
atac
cand l-am apreciat pe bolojan, pedeleii au zis ca sunt platit de selina(?????!!!!!). acum, daca o sa zic ca apreciez bihoreanul, tot pedeleii vor zice ca de fapt sub pseudonimul TDS se ascunde spre exemplu adrian cris! asa ca ziceti ce vreti, personal il apreciez pe bolojan(carea va castoga clar Primaria)si apreciez si bihoreanul! pedelei, sariti la atac!
Postat 25 Mai 2012, 20:02 de TDS
out
@vasile: mai vasilica, inainte de a fi numit matei la ANRSC era altcineva! deci boc este o hiena! corect? in alta ordine de idei, daca si mircea matei este un om de valoare, atunci ce sa mai zic! PS Pentie jr., Out! Oana te asteapta acasa(adica sincer sa fiu nu stiu daca mai e cu oana dar zic si eu asa!)
Postat 25 Mai 2012, 19:56 de TDS
hiena ponta
era doar o chestiune de timp pana hiena de ponta si-a pus una din hiene si la aceasta conducere, PONTA ISI BATE JOS DE TOTI OAMENII DE VALOARE PENTRU CA NU SUNT DIN CULOAREA LOR POLITICA
Postat 25 Mai 2012, 17:25 de vasile
Așa sa va ajute D-zeu!
Tare de tot m-as bucura sa câștige alegerile pentru Primărie, domnul Cseke! Așa cu siguranță intra in faliment Bihoreanul, sau "e" Kaka cum ii spun eu si treceti toți la serviciul de salubritate ca tot v-ați antrenat atatia ani de mâncat KaKAT. Sa o primiti la mumu de la unguri. Asta merita un oras de KaKa si unde legea este făcută de 2 fituici si 2-3 Papagali de pseudo-jurnaliști. Voi si cei care va comanda, o echipa de trepadusi ați distrus un oras întreg, semanand întriga si ura, minciuna si *! Rusine gasca de ratati ! Voi meritati botnite iar catelele voastre ... Ham, Ham, Ham!
Postat 25 Mai 2012, 15:32 de Victor Pontas
usl
Bucurati-va domnilor "in rosu" de la Bihoreanul. Cel care a depistat neregulile si a intocmit Nota de verificare pentru Electrocentrale Oradea a ajuns secretar de stat. Cum se spune in randul "rosului" comunist: O MANA SPALA PE CEALALTA!
Postat 25 Mai 2012, 10:32 de ANRSC
@ USL
Așa-i pentru analfabeti ... cu despartire între ... Dar ce îmi mai bat eu mintea, oricum prostimea citește ... după dictate. Așa ca mormolocilor, aplecati-va urechile la vovea Komandantului Fraieri pana la MoArtE ! Pentru USL!!! Voi cei de la USeLe / Pupati-i in KUR pe PeDeLe / Ați ajuns si la putere / Fără cap, fără creiere / Dar va faceți de KaKaT / Revolutia ne-ați furAT! / Iliescu, Nastase, Geoana, Ponta si PeSeDe / Ceaușescu PeCeRe / Comu-nisti de KaKaAt / La furat si intepAt / Ne-ați distrus viața, așa-i? / Crin, Voiculescu, Vantu si imbecili lui! / Ne-au dat foc neamului... / Libertatea ne-ați furat / Viitor? Simplu ipotecat / Iar acum la votare / Va doriți o decimare / Ziiii mamaaaaaa ! La Oradea ca nicăieri :) va KakaTi pe Voi ... dar pute a definitiv si ... irecuperabil. As spune ceva patognomonic oradean :) Quelle que chose pour le connaisseurs ... Voilà!
Postat 24 Mai 2012, 23:10 de Victor + Crin=Felix
@ USL
Pentru USL!!! Voi cei de la USeLe / Pupati-i in KUR pe PeDeLe / Ați ajuns si la putere / Fără cap, fără creiere / Dar va faceți de KaKaT / Revolutia ne-ați furAT! / Iliescu, Nastase, Geoana, Ponta si PeSeDe / Ceaușescu PeCeRe / Comu-nisti de KaKaAt / La furat si intepAt / Ne-ați distrus viața, așa-i? / Crin, Voiculescu, Vantu si imbecili lui! / Ne-au dat foc neamului... / Libertatea ne-ați furat / Viitor? Simplu ipotecat / Iar acum la votare / Va doriți o decimare / Ziiii mamaaaaaa ! La Oradea ca nicăieri :) va KakaTi pe Voi ... dar pute a definitiv si ... irecuperabil. As spune ceva patognomonic oradean :) Quelle que chose pour le connaisseurs ... Voilà!
Postat 24 Mai 2012, 23:06 de Victor + Crin = Feli
Forumistii de Ka Ka + Oradeni de Merda
Scuzeee! Am publicat de trei ori ca mi-o tremurat mana pe ugerul Vacilor care vor alaptat! Nu va apucati sa spuneti ca-i Matei sub acoperire sau la cerere! Da îl cunosc de foarte multi ani si îmi permit sa scriu, așa ca si voi, sub nume fictiv...adică mă cobor la voi, la rahati ratati, fiindcă știu o mare parte al adevărului. Sunt extrem de fericit ca am plecat din \"buda\" voastra de multi ani! Cine respira Timișoara, respira adevăr, respira democrație si civilizatie! Ramaneti in intunericul vostru, in prostie, mizerie si păcat! Oras ratat, oameni de nimic si Papagali pana la moarte! Rusine ! Rusine ! Rusine ! Dacă știam, ce știu astazi făceam medicina, in special ginecologia, si va ajutam mamele voastre sa scape de atât de multi idioti si idioate ratate! Niciodată nu-i prea traziu poate reușesc la nivelul al doilea al generației voastre de ratati si ignoranti. La revedere Forum de Ka Ka ... sa va dea Domnul tot ce îmi doriți si ganditi voi mie x 10, pentru toată gasca voastra de ratati si idioti. In situatii din astea, as fi preferat sa mă nasc ungur :) La Ka Ka cel mare...dacă-l vedeți pe Ponta, pupati-l in KUR din partea mea si pe Crin ...lângă KUR
Postat 24 Mai 2012, 22:20 de Crin PNL AripaTânara
Pentru oradeni + Forumistii de Ka Ka
Atentie Ka Ka Ți oradeni si Forumisti de trei lei si 25 bani, In general sunteți toți niste fraieri, impotenti, foarte curajosi, deontologi fără scula si limbuti analfabeti! Vorbiti cu kaka in gura, fără creier si nu știți decat sa injuriati. Așa ca, trebuie sa mă cobor la nivelul vostru de bocanc si picioare murdare si sa va dau peste BOT-ul vostru, unde v-au dat micuta voastra lapte ... de VACA. Mai bine va dădeau cianura sau pelin, aveam un oras lipsist de atâta mizerie. Vine vremea cand veți ajunge la vorbele lui Matei sau a altor bihoreni adevarati. Ramaneti in kakatul vostru de gunoaie si de Papagali! Fraieri pana la moarte!
Postat 24 Mai 2012, 21:24 de Victor Pontas
Jos bolojan
Hai PDL
Postat 24 Mai 2012, 20:43 de ana
BALADA LUI JIDVEI TARABOSWTES
Mateuta, Rapandula Ai ramas stapan pe P**A Dupa atat ka..kat mancat Esti Kloset ...adevarat Stai akolo,unde esti LUZER SEF de BUCURESTI! Zi maaaaaaaaa!
Postat 24 Mai 2012, 15:39 de USL
idi, oli,etc.....
@.: dacă e vorba de încondeiere cred că au făcut-o alții înaintea mea! iar tu poți să mă faci cum vrei(idiot, oligofren, nebun, imbecil), NU MĂ DERANJEAZĂ DELOC! Hai pa!
Postat 24 Mai 2012, 13:35 de TDS
@tsd
Ramane cum am stabilit, esti un idiot, dar fac o exceptie si-ti voi explica ce ai facut. Pt. a-l incondeia ca fiind un consumator asiduu de alcool, adica betiv, ai folosit o figura de stil, repetitia. Explicatii :,,Figurile de stil sunt procedee prin care se modifică înțelesul propriu al unui cuvânt sau construcția gramaticală uzuală pentru a da mai multă forță unei imagini sau expuneri.....Repetitia constă în reluarea unui cuvânt sau a unei expresii în diferite poziții ale enunțului.'' Rau te-ai indobitocit....nu mai posta daca nu stii ce scrii ! Si lasa dex-ul,nu-i de tine !
Postat 24 Mai 2012, 13:25 de .
DEX
@.: alcoolic=persoană care face abuz de băuturi alcoolice; betiv. nu înseamnă că o persoană care bea cognac sau vin ocazional este alcoolică! iar de când mi-a plecat "amicul "la bucurești chiar "plâng" neîncetat! PS văd ca îmi urmărești constant comentariile din moment ce îți aduci aminte toate detaliile lor. mulțumesc!
Postat 24 Mai 2012, 12:53 de TDS
@ Mircea si OTL ul
Cica se pregatea si dea si OTL ul in judecata. Ca apoi sa aiba iar motive sa nea creasca biletele. Multumim mult Matei. Retrage-te in Elvetia tata direc ca sigur ai bani de o parte. Nici nu mai venii in Oradea, te rugam!!!!!!!!!!!!!
Postat 24 Mai 2012, 12:44 de @ Mircea
@tsd te prostesti pe zi ce trece....
Il intrebi ce a baut, apoi ,,punctezi'' : coniac/vin de Jidvei. Da' tampit cum esti, uiti ce ai zis cu nici o ora inainte si-i zici ca nu l-ai facut alcoolic... Asa e, nu l-ai facut alcoolic... Si nici pe tine nu te-ai facut de ras.... De fapt esti de plans, ti-a plecat amicul la Bucuresti, inaltat in ranga si asta te-a dilit si mai rau.
Postat 24 Mai 2012, 12:36 de .
restart
Mai Tarabostes (ca vad ca la apelativuL Jidvei esti sensibil), tre sa ai mare tupeu sa zici ca ai muncit din greu pentru fiecare ban, cand toata viata ta ai fost un parazit intretinut sau de muieri, sau de partid, sau de "stat". Iti amintim numai de spagile de la FC Bihor si CSM, de trantelile cu buxusii din 2004 si de apartamentul invartit pe numele concubinei tale, in buricul targului. Nu ti-e rusine, gunoiule, sa faci pe moralistul? Acuma urla muritorul de foame din tine, ca ai ramas fara fonctzie, masina sub cur si lovele! Dar las ca iti trece, o iei de la capat, cantand la nunti, si iti revii!
Postat 24 Mai 2012, 11:45 de Bihorenii
NU
@Matei Mircea: eu nu te-am făcut alcoolic, doar te-am întrebat ce ai băut! sigur că nu suntem frați(ar fi culmea să fiu eu frate cu vreun pedelist!)dar așa vine vorba! însă de ce să-mi tai eu venele? mai bine să te arunci tu de la înălțime! în sensul de bungee-jumping!
Postat 24 Mai 2012, 11:24 de TDS
@TDS,Calin&gunoaie
Sunteti demni de mila, animale care asculta comanda si stau cu limba scoasa sa primeasca ceva de ros.Cand o sa beti voi ceva cu mine atunci sa scrieti ca sunt alcoolic, impertinentilor! V-ati nascut pt ca cineva na avut curaj sa avorteze, imbibatilor cu formol! Iar frate nu sunt cu nimeni, cu atat mai putin cu trei litere tampe ce dovedesc curaj si barbatie. Nu va mai obositi, nu voi mai scrie deloc o luuunga perioada, asa ca daca nici macar nu voi mai citi cugetarile voastre nascute in cimitir, ce va mai ramane ? Taiati-va venele, poate asa va veti reveni, ca si caii (care se impusca, nu-i asa?) !
Postat 24 Mai 2012, 11:14 de Matei Mircea
bine ca l-a schimbat pe gonoiu
a plecat betivanu alcoolistu ''mai are curaj sa se plimbe prin oras''.esti un rebut ''MIRCEA MATEI''
Postat 24 Mai 2012, 10:37 de calin
si beu, beu, beu
@Matei MIrcea-Oradea-ce-ai baut frate? Cognac Jidvei sau vin Jidvei?
Postat 24 Mai 2012, 10:27 de TDS
Pt papagalii de pe forum
Papagali cu pene care papati KKT la greu. Scrieti despre voi, despre ce ati facut voi, scrieti cu numele vostru si nu mai aruncati in mine cu kkktul din gura voastra. M-am saturat de impotenti ca voi, mi-e greata de onanistii de la bihoreanul care in fiecare articol scriu aceleasi idiotenii si dobitocii le citesc si mai si comenteaza. Care piedici idiotilor? Nu va intereseaza ca va fura CET-ul? Nu va intereseaza ca numai ce face primarul e bine si toti ceilalti sunt nulitati pe laga el? Nu va pune asta pe ganduri nemernicilor? Si nu am stat pe banii vostrii loazelor, ci am muncit la greu pt fiecare leu toata viata mea. Mie nu mi-a dat nimeni nimic gratis ca celor de la ziar care iau bani in toate felurile posibile. Iar cat am muncit di gacut eu pt oradeni in general, voi aveti de muncit mult pana veti realiza o mica parte din asta. dar sunteti ocupati sa scrieti ineptii pe forum, sa faceti pe desteptii, sa atacati pe la spate decrepitilor ! Mi-e greata de voi ! Dupa 3 luni am intrat sa vad ce mai zic preetenii mei de la bihoreanul si surpriza ! Nu s-a schimbat nimic. Exact ca acum 2 ani . De 2 ani v-am lasat in pace si voi ce faceti ? Slujiti la stapan la greu, dati limbi in Kur !
Postat 24 Mai 2012, 10:22 de Matei Mircea-Oradea
?
@tareDetot: ca să poți coabita cu traian băsescu trebuie să vrea și el! cam greu! minștrii competenți? compar-o pe mariana câmpeanu cu pocăita boghicevici, pe ioan rus cu igaș, pe dobrițoiu cu oprea, pe mircea diaconu cu kelemen hunor, pe helvig cu petrescu și vezi ce-ți dă! salariile bugetarilor se reîntregesc(în două etape dar nici nu a zis că o face de a doua zi!)! de schimbat a schimbat numai secretarii de stat(eu unul aș schimba și conducerile deconcertatelor, sper să o facă!)și prefecții/subprefecții(adică reprezentanții Guvernului în teritoriu! dacă e cineva incompetent acela se află la MDRT, este orădean și a absolvit trei facultăți!
Postat 24 Mai 2012, 10:20 de TDS
de ce de ce TSD
Nu ştiu de ce lui Ponta îi tot creşte nasul ca şi la Pinochio. A promis un guvern competent. Avem un guvern competent. A promis ca va depolitiza instituţiile. A doua zi a început să le depolitizeze masiv cu oamenii USL A promis că va coabita cu Băsescu. Azi se plimbă amândoi numai ţinându-se de mână. A promis că va reîntregii salariile bugetarilor. Nu numai că le-a întregit dar a mai dat ceva în plus. A promis că în România cinstea va fi pe primul loc. A început să facă din marii penali oameni cinstiţi. Staţi liniştiţi. Ponta nu a terminat încă toate promisiunile
Postat 24 Mai 2012, 10:07 de tareDetot
?
@ale(r)gator: despre ce modificare a Constituției vorbești? Legea electorală, respectiv Legea referendumului nu au treabă cu Constituția! ele au fost schimbate de PD-L, acum se schimbă la loc!
Postat 24 Mai 2012, 10:02 de TDS
fals
@tareDetot: nu sunt membru PSD, nici PNL! susțin însă USL ca să zic așa, pe aripa liberală! acordul cu FMI a fost semnat înainte de PD-L-ei! cu alte cuvinte nu poți să-l rupi chiar așa, cu una cu două! și pe linia asta sunt convins că în primul rând florin georgescu știe ce face! de la Poșta Română au fost dați afară directori! sigur vor fi disponibilizați și lucrători obișnuiți pentru că asta este situația, activitatea Poștei s-a redus puternic(ce naiba, câte scrisori se mai trimit în ziua de azi?)! cât privește Dosarul lui Năstase acesta oricum a fost instrumentat politic(înclin să cred că Năstase nu a fost un îngeraș dar sub alte aspecte care se pot dovedi mai greu/cum a fost și cu flota, doar că acolo personajul a fost altul! știi care? exact cel cu casa din mihăileanu!)
Postat 24 Mai 2012, 09:59 de TDS
realitate si adevar
..aceasta agresivitate de a schimba in mod nedemocratic Constututia ( pina acum o luna erau impotriva a tot ce se propunea) ,aceasta guvernare ce trebuia doar sa organizeze alegeriile si administreze tara pina la alegeriile din octombrie-noiembrie..isi permite fara votul direct al cetateanului sa abordeze mari schimbari de legi si functionare a unei tari, Ponta spune ceva si face exact contrariul..se incearca fortarea , ocuparea si stapinirea in forta a intreguui sistem cu schimbari de personal stric politic si de interes, aceleasi metode ca in anii 1945-1952..si apoi dupa 1990-1996,2000-2004 ..se bazazea pe distorsionarea statului de drept si justitia inca blocata in servilism ,interese de partid...E foarte grav daca nici acum societatea civila si institutiile statului nu se apara ,Constututia asa cumeste sa fie respectata, referendum respectat...se vor face mari fraude electorale ..intimidare ,amenintari...blocare a persoanelor credibile.O tara debusolata in propria minciuna de democratie facuta de comunisti...pentru ei.
Postat 24 Mai 2012, 09:58 de ale(r)gator
TDS
dau afara muncitori de la posta romana si angajeaza consilieri la guvern,sa multumeasca toata clica politica proaspat instalata,asta da actiune sociala?sau anti sociala cum se vrea psd draga tsd... tie o sa iti fie bine si te bucuri pt. ca o sa ai relatii..daca esti membru psd,normal nu o sa fi impotriva,numai laude,vezi doar partea placuta si care te intereseaza,restu nu exista pt. ca nu e in interesul tau,ia zi ceva de actiuniile lui Ponta,isi scapa sefu o ba?pe nastase ma refer,ia zi mintea ponta cand era toata ziua la tv si spunea ca nu mai vrea sa aiba de a face cu FMI cand ajunge la putere?ha?ia zi cum era impotriva celor trimisi peste hotare sa lupte in interesul alianelor la care sa angajat romania,iar zilele trecute sa pozat cu militari aflati in misiunii,ia zi?mai e acum Ponta ala din opozitie plin de miere?ca tot ce declara nu sa cam tinut de cuvant,procuroru lu'peste,marioneta de sacrificiu al partidului,nu vezi pt. ca nu vrei,da sti tu ce sti,vi si etalezi maruntisuri ca pe mari realizari,asa este partidul social,sa aliat cu liberali,stau si ma intreb cum se pot impaca,liberali cu socialisti,a fi sau a nu fi?pacaliti lumea,asta faceti...
Postat 24 Mai 2012, 09:46 de tareDetot
neam de zdrenzte
curatati Oradea de ODL isty spurcati ca ne au spurcat viitorul sa l traga pe BOOOC de coarne si pe EBA de BUZE siliconate si pe nuti de ce vor ca asta au sustinut: bataia de joc a ROMANULUI, mars javrelor ! cu sechele am ramas de la regimul lui BOC vrem sa raspunda totii PDL sti care au marcat tara si au devenit milionari ajutati de turma PDL ista aveti noroc ac nu va omoram pe strazi , face Dzeu drepate incet incet oricum.
Postat 24 Mai 2012, 09:44 de huuuu PDL
oh, da!
@tareDetot: miliardul ăsta de euro e mizilic pe lânga miliardele prăduite de nutzi! în plus nici nu s-a luat ci chiar va avea rol de siguranță(nimeni nu știe la acest moment cum vor evolua lucrurile în privința Greciei!). prețul la combustibil oricum este influențat de ceea ce se întâmplă pe plan extern! aparatul bugetar s-a mărit cu ce?
Postat 24 Mai 2012, 09:33 de TDS
TDS
si cand te gandesti ca abia sa instalat... pana la noile alegeri.. oare cat o sa mai faca... tot asa?
Postat 24 Mai 2012, 09:27 de tareDetot
TDS
sa mareasca aparatul bugetar,sa faca promisiuni electorale,sa scada pretul la paine dar sa mareasca pretul la combustibili,sa se imprumute cu 1 miliard de euro de la FMI desi a declarat ca nu mai ia bani imprumut,sa isi protejeze apropiati,,cam multe a facut in 17 zile,doar in cei priveste pe apropiati sai,nu in ceea ce ne priveste pe noi.
Postat 24 Mai 2012, 09:26 de tareDetot
TDS
da,am observat ca poate sa faca altceva,sa isi scape SEFI din partid si alianta USL,nu-l intereseaza de NOI ci de EI.
Postat 24 Mai 2012, 09:16 de tareDetot
desteptule
@tareDetot: băi, azi se împlinesc 17 zile de la învestire!!!!!ce se putea face mai mult în 17 zile? că problema salariilor bugetarilor a fost rezolvată, problema CASS-ului reținut ilegal pensionarilor s-a rezolvat! toate pe rând!
Postat 24 Mai 2012, 09:14 de TDS
copilul Ponta
Lupul isi schimba parul dar naravul...ba, unde este laptele si mierea promisa de "fomistii" de la USL?.Acum incearca sa scape pe cei mai coripti oamnei din sistem, incepand cu A.Nastase, C.Voicu si pe motanul "Felix".Tot inainte tovarasi.....
Postat 24 Mai 2012, 09:04 de tareDetot
adevaratul motiv USL
Ceea ce s-a întâmplat acum la Inspecţia de Stat în Construcţii pare să fie o schemă pe care USL a gândit-o pentru salvarea politicienilor judecaţi în mari dosare de corupţie. Schemă ce fusese intuită de Monica Macovei, fost ministru al Justiţei, dar care s-a aplicat prima oară, acum, în dosarul „Trofeul calităţii", asupra căruia planează urgenţa prescrierii faptelor.
Postat 24 Mai 2012, 09:03 de cucinecucine
aventura de bucale
ruga unor oradeni sa indeplinit,acum vine marea problema daca se muta inapoi in oradea,intr-un fel era bine sa ramana pe la bucuresti dar sa nu aiba nici o putere de decizie asupra orasului nostru,dupa una buna....vin zece rele,asa se intampla deobicei,acest domn nu a realizat nimic absolut cu mult minus sub zero pt. oradea,ne mai mira ca lumea uraste partidele cand au asemenea personaje negative?mai bine un partid mic si toti de aceeasi culoare,nu cum este in romania zilelor noastre,fara orientari politice sigure,azi intr-o alianta,maine poimaine in cealalta parte,fara doctrine sigure nu se va realiza nimic,plin cu oportunisti in politica romaneasca,putini cu o coloana dreapta,cum bate vantu asa si in plotica,putini au puterea de a sta si chiar a merge mai departe oricat ar fi vremea de rea.
Postat 24 Mai 2012, 08:34 de eucineva
nefasta
@pisi di: toata lumea o "jeleste"pe daniela (f)usta dar pe fond, nice ea nu e mai breaza! cand i-a rezolvat locuinta i-a convenit!
Postat 24 Mai 2012, 08:10 de TDS
BETIVUL MUT(U)T
Ce face Puleandrul ramane cu fufa la Bucale sau revine cu coada intre ....la nefasta?Eu am auzit ca-l ia Plagiatorul la PSD!
Postat 24 Mai 2012, 07:56 de pisi di
facebook
mircea matei, prieten pe facebook cu.....parintele bolos! ma rog, corb la corb! OK, mai trebuie readus la oradea si juniorul pentie!
Postat 24 Mai 2012, 07:49 de TDS
@oradean (?), @aa si alti cretini
In locul vostru nu m-ar f***te grija de dobitocul asta (fiti convinsi ca aia cu care-i inlocuieste usl-ul pe pdl-isti nu-s cu nimic mai breji, dar sunt ,,de-ai nostri'' !) ! M-as gandi ca vara-i ici, iarna-i colea si daca luati pulsul vietii politice veti vedea ca usl-ul vrea alegeri in octombrie. Oare de ce ?! O sa vedeti la primele facturi de la electrocentrale ! Astept sa vad atunci pe cine veti injura....
Postat 24 Mai 2012, 06:34 de un fost PeNaL
hai acasa ... jigodie
sa te poata scuipa oradenii in fatza...
Postat 24 Mai 2012, 00:00 de oradean
la puscarie!
MATEI LA PUSCARIE! DACA TOT SE MUTA ACASA SA I SE PREGATEASCA UN LOC INTR-O CELULA RECE SI INTUNECATA!
Postat 23 Mai 2012, 23:47 de 201b
no...mai lasa
mai al dracului Mircea asta,epulivalent se pricepe la tot ocupa tot felul de functii pe baza smecherie politica ,dar in realitate el nu a lucrat nici o ora undeva pe bune
Postat 23 Mai 2012, 23:04 de aa
La gunoi
Ra.ta.tii la gunoi.Era platit din banii nostri ca sa ne faca rau. Desfiintati aceste agentii unde pe bani grei munciti de noi colcaie lipitorile politice . Somerus tarabostes
Postat 23 Mai 2012, 22:57 de Tarabostes ratatu.s
Burebista Decebal
..nuuuuuuuu , de ce atata nedreptate, cu ce a gresit domnul Matei sa fie inlocuit? Trebuia numit pe viata acolo, i se potrivea atat de bine, :))) Cine va mai bloca de acum furnizarea apei calde in ORadea, la ce ne trebuie noua apa calda? ploua destul de des...
Postat 23 Mai 2012, 21:56 de Tarabostes Damocles
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON