URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Iunie 2014, 13:38

Patru dealeri orădeni de etnobotanice, arestaţi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a patru orădeni anchetaţi pentru trafic de etnobotanice de procurorii DIICOT Bihor.

Pataki Roland, Szakacs Remus, Szakacs Jozsef şi Daniel Todincă au fost reţinuţi, joi, pentru 24 de ore, în urma unei acţiuni a poliţiştilor antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, care au efectuat mai multe percheziţii şi care i-au ridicat iniţial pentru audieri.

Surse din anchetă susţin că cei patru sunt dealeri de etnobotanice şi aprovizionau piaţa orădeană cu prafuri interzise. De altfel, în timpul percheziţiilor, poliţiştii au şi găsit plicuri cu substanţe despre care bănuie că ar fi etnobotanice şi care urmează să fie expertizate de specialişti. 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
Nu mai vorbiti prostii
Nuu mai vorbiti prostii de Baieti din Rogerius Aici nu sunt etnobotanice ! Cine vindea LA 3 G sau zona blaga erau carnati din velenta BAietii din Rogerius Nu se ocupa cu gainariii ! Haiii sictir tiganii *
Postat 03 Octombrie 2014, 22:01 de Boss'u
te iubesc remus
Nu tot aruncati cu pietre in ei....voi fii alaturi de tne dragul meu....te iubesc si akuma
Postat 01 August 2014, 16:06 de amanta
fraieriii
va * pe toti i va torn pe fiecare cartier imparte velenta o a fie la putere jegoilor o sa ia o sa fie randu vostru fratii o sa iasa voi o sa intrati da altfel ei sunt acolo dar afara mai i cnv care e cu ochii pe voi fratii szakacs la putere o a vedeti gunoaielor o a p[utreziti
Postat 18 Iulie 2014, 14:22 de tiu tot
sa moara fraierii de ciuda
Inainte sa vorbiti ginditiva...ca s-ar putea sa va afecteze!!!!!!!!!!!
Postat 24 Iunie 2014, 23:18 de Joker
DADA
.
Postat 24 Iunie 2014, 23:10 de DADA
sa moara fraierii de ciuda
Sa-ti iau nfamilia in * (un smecher) de fraier ce iesti cine * mati iesti sa- permiti sa postez asa comentarii si tu si fraieru asta de (anonim) va * in gura de va aflu,poate va aflu pe voi cu ceva si va bag la puscarie de fraieri ce suntet.
Postat 23 Iunie 2014, 21:48 de Joker
Anonim :D
Dealerii astea apar ca si ciupercile dupa ploaie !!!
Postat 23 Iunie 2014, 10:54 de Anonim :D
Anonim :D
Cunoaste cineva pe fratii Foia din Rogerius ? Cunoaste cineva pe Puffu din Rogerius ? Cunoaste cineva pe EMI din Rogerius ? Cunoaste cineva pe Seba din Rogerius ? Cunoaste cineva pe Raul Lazuran din Rogerius ?
Postat 23 Iunie 2014, 10:52 de Anonim :D
Atentie !
Asa cum vam precizat strada italiana si zona parcului 3g de langa Lucian Blaga sunt un stub de dealeri
Postat 23 Iunie 2014, 10:47 de Atentie !
..........
toate astea se intampla peste tot in oradea in fiecare cartier se gaseste cate un diler care alimenteaza consumatorii de substante etnobotanice din oradea. daca a fost legale si acuma dintr-o data nu mai sunt lumea sa obijnuit sa fie haapy
Postat 23 Iunie 2014, 05:18 de paul
plm
ce bmw frate avea un cacat de seat ibiza... si era smecher ca il are :)) astea merita sa fie infundati bine sa nu mai scape si conducere fara permis nu merita iertat
Postat 23 Iunie 2014, 05:05 de un smecher
wsm
Nu vati făcut treaba ca lumea mai sunt care se ocupa de droguri in velenta are numa bmw dupa sănătatea altora inca lumea nu a auzit de acel șmecher. Dumnezeu e sus si va vede pe fiecare
Postat 23 Iunie 2014, 04:42 de anonim
atenție
Wsm de frați szakacs ei sa fie pedepsiți ca au făcut bani pe sănătatea copiilor si minorilor sa nu ii scape dumnezeu de acolo. Acolo le este locul sa putrezească in închisoare de tigani nenorociți
Postat 23 Iunie 2014, 04:35 de anonim
sa moara fraierii de ciuda
mersi Atentie pentru informatii......Si fraieri lasa sa moara de ciuda ca nu ii cum cred iei....
Postat 23 Iunie 2014, 00:23 de Joker
Mai poti?
Utilizatorul Atentie este cel mai probabil un apropiat ai celor arestati!Astfel el incearca sa dea vina pe cartierul Rogerius ca fiind capul retelelor de droguri din orasul nostru.Sa nu uitam ca cei mai sus mentionati locuiau in Velenta si mi-e greu sa cred ca isi vor da "in gat" prietenii din cartierul porumbeilor antifonati.P.S.:Cat Italiana e in floare,nici in p... nu ma doare!
Postat 22 Iunie 2014, 11:45 de RGS
Atentie !
STRADA ITALIANA DIN ROGERIUS SI ZONA PARCULUI 3G VIZAVI DE LICEUL LUCIAN BLAGA,ESTE UN CUIB AL COMERCIALIZARII SI CONSUMULUI DE ETNOBOTANICE !!!
Postat 22 Iunie 2014, 11:00 de Atentie !
Wsm
Niste Tigani nespalati, spalatori auto in Frunte cu Caco aka Remus si Dani Todinca care e din parinti penticostali..
Postat 21 Iunie 2014, 15:26 de Cook
Se face curatenie !
Stati linistiti sobolanilor ca veti merge cu totii la puscarie unde va este locul,in viata nimic nu ramane neachitat. Vati cumparat masini si tzoale de pe sanatatea tinerilor si prin distrugerea familiilor lor.
Postat 21 Iunie 2014, 11:36 de Se face curatenie !
SUNTEM ALATURI DE VOI BAIETII
CURAJ!!!!!!!!!!!!!SUNTEM ALATURI DE VOI .......TOTI!!!!!!!!!!!1M::::::E LA CEI INVIDIOSI.SA VENITI ACASA !!!!!!!!!!!!SA CERETI ANALIZELE NU AU FOST ETNOBOTANICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Postat 21 Iunie 2014, 11:33 de ALA CARE VA F''''TE
DE CE LEGE VORBIM
DECE JUDECATI CU COMENTARII CAND VOI OAMENI CU FUNCTII MARI LE CONSUMATI FARA RUSINE .BAUTURA TIGARILE SUNT MAI RELE CAND ASTEA LE ANTEZICETI ATUNCI VORBITI DE LEGE . SI ALEA SE VAND LA MINORI ORI CAND
Postat 21 Iunie 2014, 11:28 de ALA CARE VA F''''TE
!!! Atentie !!!
Tinerii din Rogerius trebuie sa fie foarte vizati fiind ca marea majoritate consuma si marea parte din ei se ocupa si de comecializarea acestor produse de tip etnobotanic,in ziua de astazi pe strazi e plin de cartoane in care sunt depozitate foitele si plicuri goale.
Postat 21 Iunie 2014, 11:28 de !!! Atentie !!!
Codul Penal
Art. 2 (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. (2) daca faptele prevazute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este ichisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
Postat 21 Iunie 2014, 10:20 de Codul Penal
NU SE TERMINA AICI
MESAJ PT DICOT-IANOVICI ce vreti voi sa se puna la zdup ....pe voi ar fii trebuit sa va puna la zdup cand ati legalizat asata ca sunteti niste egoisti ca voi nu recunoasteti greseala voatra ati deschis shopuri si timp de unsprezece ani at ar fi trebuit sa va dati cu capu de pereti cxa tot asa sau drogat inclusiv copii de doisprezece ani si sau distrus fiind ca sau obisnuit cu astea asa ca voi nu mai comentati asa cu tupeu de b*langiu ca nui frumos ca voi ati fost de vina nenorocitiilor ........pe voi ar fii trebuit sa va bagam la zdup ca atunci cand ati permis legal sa se consume .AT UNDE ERAU PARINTII COPIILOR MINORI ....*** ...ce parinte este ala care nu stie ce face copilu cand iese pe strada nesupravegheat ....
Postat 21 Iunie 2014, 10:19 de ala care va f*te
Se pleaca la zdup !!
Se pleaca la zdup !! Astfel de persoane comit niste fapte care ar trebui sa fie pedepsite cu ani grei de inchisoare,pe vremea magazinelor de vise se procurau substante halucinogene cat de cat de calitate din clasa etnobotanicelor dar in acest an s-a ajuns la limita cand acesti numiti ,,Dealeri,, alcatuiesc substantele acasa prin amestucul de otravuri si substante foarte toxice !! La puscarie cu voi !!!! Ne distrugeti copii si viitorul lor !!! Sa va pasca ani grei de inchisoare !!!
Postat 21 Iunie 2014, 00:58 de Se pleaca la zdup !!
Respect D.I.I.C.O.T
Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T Respect D.I.I.C.O.T
Postat 20 Iunie 2014, 20:26 de Respect D.I.I.C.O.T
Iancovici
Tot respectul in fata D.I.I.C.O.T -ului eliminatii pe toti fiind ca acesti nenorociti se gandesc doar cum sa isi faca avere prin distrugerea viitorului copiiilor nostrii. Trebuie sa luptam impotriva lor sa fie eliminati cu radacini sa nu mai poata aparea ca ciupercile dupa ploaie.
Postat 20 Iunie 2014, 20:25 de Iancovici
Gonzales
Baietii din Rogerius trebuie sa fie vizati !!!
Postat 20 Iunie 2014, 20:17 de Gonzales
Anonim
Atentie la cei din ROGERIUS !!!! Aici e capitala !!!! In Rogerius fiecare tanar stie minim 3 surse de unde sa isi procure etnobotanice de fumat inclusiv prafuri prizabile .
Postat 20 Iunie 2014, 20:09 de Anonim
Anonim
Mai noua asa apar dealerii in Oradea,ca ciupercile dupa ploaie. Toti tinerii consuma si se ocupa de achizitionare si comercializare. E timpul sa ii elimine pe toti.
Postat 20 Iunie 2014, 19:56 de Anonim
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON