URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Noiembrie 2011, 09:08

Paparazzi: Patronul Leonardo, orădeanul Florin Panea, fotografiat în timp ce se pupa cu o şatenă

Paparazzi: Patronul Leonardo, orădeanul Florin Panea, fotografiat în timp ce se pupa cu o şatenă (foto: cancan.ro)
Paparazzi: Patronul Leonardo, orădeanul Florin Panea, fotografiat în timp ce se pupa cu o şatenă (foto: cancan.ro)
Paparazzi: Patronul Leonardo, orădeanul Florin Panea, fotografiat în timp ce se pupa cu o şatenă (foto: cancan.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădeanul Florin Panea, patronul lanţului de magazine Leonardo şi unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din ţară, a fost fotografiat în timp ce se dedulcea cu o tânără şatenă.

Tabloidul Cancan prezintă fotografii cu omul de afaceri surprins zilele trecute în Capitală în timp ce săruta o jună "ce nu părea să aibă mai mult de 19 ani", după ce au luat împreună masa la restaurantul hotelului Ramada din Nordul Capitalei.

"Cei doi şi-au răsfăţat simţurile cu bucate alese şi băuturi fine, privindu-se cu subînţeles şi zâmbindu-şi pe toată durata cinei. După ce a achitat nota de plată, lăsând un bacşiş generos, Panea şi-a luat frumoasa de mână şi s-a îndepărtat spre uşa restaurantului. Fericită, tânăra a decis să-l răsplătească pe bărbatul care a insistat să achite cina aşa cum s-a priceput ea mai bine: cu un sărut. Impresionat de gestul fetei care are jumătate din vârsta lui, Panea a zâmbit satisfăcut şi a continuat drumul, aşezându-şi mai bine gentuţa de piele pe umăr", scriu jurnaliştii.

Cancan mai notează şi că "regele pantofilor" s-a plimbat apoi pe jos cu tânăra fată până la apartamentul închiriat "într-un complex rezidenţial de lux din Nordul Capitalei". "Cei doi au mai ieşit din apartament abia dimineaţa, când, grăbit, milionarul a urcat la volanul bolidului personal şi a demarat spre Oradea".

Ziariştii nu au precizat, însă, cine este tânăra cu care a fost văzut Panea în Capitală şi punctează doar că, în vârstă de 40 de ani, milionarul are o relaţie stabilă, la Oradea, cu o femeie cu care are împreună un copil mic.

panea x.jpgScăpat la limită de faliment, Florin Panea (foto), patronul grupului de magazine Leonardo, cel mai mare retailer la nivel local de încălţăminte şi marochinărie, a avut o perioadă nefastă, dar s-a redresat, iar acum e din nou pe plus.

Intrat în insolvenţă în 2009, după ce a acumulat 100 de milioane de euro datorii, Leonardo a închis toate filialele din ţările vecine, care, în anii 2007-2008, îi aduceau 50% din venituri, respectiv 135 de milioane de euro. În 2009, Leonardo a înregistrat pierderi de 224.9 milioane lei, echivalentul a circa 52 milioane de euro, şi o cifră de afaceri de 410 milioane de lei, cam 95 milioane de euro.

Imediat, compania orădeană a trecut printr-un proces de restructurare dur, care s-a soldat cu închiderea a 50 de magazine şi cu sute de concedieri şi s-a reorientat de la segmentul medium-high la cel medium-low.

Anul trecut, veniturile companiei orădene au crescut însă din nou.

În octombrie 2010, retailerul de încălţăminte a obţinut de la creditori aprobarea planului de reorganizare judiciară. Specialiştii vorbesc despre o reuşită, în condiţiile în care mai puţin de 5% din companiile intrate în insolvenţă ating această performanţă. Practic, urmând nişte paşi bine stabiliţi, compania va scăpa de datoriile existente, care în august 2010 ajunseseră la 30 de milioane de euro, în următorii 4-5 ani.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
vai de ei
da el un curvar si fata cu care are copil o curva.asa stiu sa isi traiasca viata
Postat 16 Noiembrie 2011, 20:43 de sergiu
Carpe diem
Pas cu pas un traseu fara popas ( ,,Practic, urmând nişte paşi bine stabiliţi, compania va scăpa de datoriile existente..." ) finalmente...
Postat 15 Noiembrie 2011, 22:35 de turbanu
Bravo Chirila
Chirila sivem, dar in alt articol ne spunea-i explicit ca dedulcitul la tinerele e un act de curaj!!!!!!!!!!! Pai vezi ca umbli dupa lovele licheluta mica ce esti!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 15 Noiembrie 2011, 14:27 de soso
mama,mama
ce frumusete de barbat!
Postat 15 Noiembrie 2011, 13:16 de tudor
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON