URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Iunie 2013, 16:39

Orădeanul care şi-a incendiat maistrul fusese mustrat pentru că a întârziat la serviciu. Bărbatul a fost arestat (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a început urmărirea penală împotriva orădeanului care, vineri dimineaţă, şi-a incendiat şeful într-o fabrică de canapele şi saltele de pe Şoseaua Borşului din Oradea, bărbatul fiind pus sub învinuire pentru tentativă la omor deosebit de grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Cristian Ardelean, un echipaj complex, format din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, respectiv poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - IPJ Bihor, s-au deplasat la fabrică, pentru a lămuri circumstanţele în care s-a produs evenimentul, iar din primele verificări, între agresor şi victima sa a avut loc un conflict.

"Din declaraţiile date de muncitorii care au asistat la incident, agresorul, Ioan Dragoş, 43 ani, a întârziat la serviciu, ajungând în jurul orei 9.35 şi a avut o discuţie în contradictoriu cu şeful său. Ulterior, Dragoş a luat un flacon de benzină, şi-a imobilizat şeful, strângându-l cu mâna de gât, din spate, l-a stropit cu benzină pe corp şi i-a dat foc cu o brichetă", a explicat Ardelean.

În urma incidentului, atât victima, un maistru în vârstă de 52 de ani, cât şi agresorul său, au suferit arsuri multiple, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Victima prezintă arsuri de gradul II şi III pe 27% din suprafaţa corpului - faţă, gât, torace, membre superioare - în timp ce învinuitul prezintă arsuri de gradul II", a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Imediat după producerea incidentului, martorii spuneau că bărbatul ar fi urmat chiar să fie disponibilizat, incendierea având legătură cu acest subiect.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, cei doi bărbaţi au fost duşi la spital în urma episodului, maistrul în stare gravă, fiind în comă.

Deşi agresorul este încă internat, la solicitarea procurorilor, Tribunalul Bihor a decis, vineri după amiază, arestarea acestuia pentru 10 zile. În tot acest timp, acesta este supravegheat de poliţişti.

Citeşte mai mult pe această temă în articolul: Şi-a incendiat şeful! Un muncitor a aruncat benzină peste maistrul său şi i-a dat foc!

Citeşte ce recomandări le face Bihorel şefilor, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
ce inseamana o tara doar cu maistrii, FAMLIMENT !!!
nici o TARA SANATOASA Nu va pune banul pe primul LOC, OMUL este singura lui avutie , comorile sunt ceea ce ei PRODUC , cine PRODUCE maistrul sau MUNCITORUL (forta de munca ) :)))? ce inseamana o tara doar cu maistri (indrumator OBLIGATORIU ) , FALIMENT !!! deci mai incet cu NESIMTIREA voastra de CRIMINALI< implicati va si salvati avutia ROMANIEI !! an de an privim cu mor cei care ne sunt BAZA, temelia si altii paraziteaza pe carne si oasele lor, DE CE ? NU ESTE NORMAL sa consideram OMUL animal !!!!
Postat 17 Iunie 2013, 11:51 de salvati avutia ROMAN
Au nevoie de indrumatori !!
simtiti BATAIA DE JOC sociala, EU SUNT OM si consider ca toti avem dreptul sa fim OAMENI< nu slugi cum vor niste NESIMTITI< nu mai munciti ca SALARIATI ca MURITI batjocoriti , mai ales cei fara CARTE la nivel SUPERIOR. Au nevoie de indrumatori !! ei nu vor putea evolua social daca salariul nu este stabilit prin legea la minim 4000 lei in CONSTRUCTII, inclusiv muncitor NECALIFICAT, cea mai PERICULOASA MUNCA .
Postat 17 Iunie 2013, 11:30 de Au nevoie de indruma
salariatul trebuie sa i faca plangere penala
acum si salariatul trebuie sa i faca plangere penala maistrului sa vedem are SALARIATUL BANI de avocat, NUUUU, el e FRAIRUL care munceste pentru NIMIC !!! CODUL penal interzice umilinta si degradarea psihica=TORTURA , in loc sa l incurajezi sa munceasca il instigi la ERORI profesionale !!
Postat 17 Iunie 2013, 11:21 de vsm de noi !!
sa ne feresca D-zeu de PROSTI !!
in prezent exista o relatie raport salariat patron demna de analfabetism nativ , relizati ce se intampla unde nu exist lege !!! DAR CARTE !!! NOi cheltuim foarte multi bani cu analfabetii vezi cate dosare penale sunt GRATIS !!Cata forta de munca platim ca sa nu stie altii cum sa procedeze in societate, mai bine am asigura scoala GRATIS inclusif facultatea de DREPT tuturor cetatenilor, OBLIGATORIU. Pe unul il doare undeva de LEGE si SUPERIOR si altul se descurca cum stie el dupa SCOALA LUI, nu i rau deloc , banii se duc !!! este INTERZISA munca fortata chair daca ai semnat un act, este interzisa BATJOCORIREA celui SARAC , este interzisa UMILIREA cetateanului dar a salariatului al locul de munca .NU exista intelegere nu UMILESTI si razi de altul !
Postat 17 Iunie 2013, 11:17 de banii se duc
MUNCA nu este FORTATA !!!!
un contract de munca incheiat nu obliga pe nimeni nici pe sef nici pe salariat, seful daca vrea te trimite acasa(iti da concediu fara blata su te trimite la medic consta ca nu esti apt de munca, nu te primeste , nu raspunde pentru tine dar nu te umileste si batjocoreste in prezenta altora (te provoaca ) , fa o tu pe CIVIL asa si eu iti garantez ca iau daune, am intarziat MUCLES, sunt la LUCRU ma lasi sa mi fac jobul ok , nu m lasi ITI ARAT EU TIE si raspund, care e problema ? TU crezi ca daca ai SEF ai si STAPAN ? MUNCA NU ESTE OBLIGATORIE mai ales daca nu exista INTELEGERE, ati auzit voi de munca FORTATA !!! ce daca am intarziat, daca sunt BOLNAV maistrul poate sa mi faca ce vrea el, unde traiti ? Si adca ai FIRMA nu ti comanda CLIENTUL cum sa sa ti faci TREABA !!!NU te instiga clientul la INFRACTIUNI, ca da cu subsemnata unde trebuie :)))), INSTIGAREA la dare de mita, munca fortata se pedepseste, FRAIERILOR , depui o plangere si te ard la FAMILE de fraieri !! SI daca nu ti place pe civil la daune confor CONTRACTULUI semnat si bani al avocati .
Postat 17 Iunie 2013, 10:59 de marsssssss
DE CE ? - continuare
cam multe pretentii ; sa nu bei , sa lucrezi calitativ si la termen, sa fii punctual, sa ..... atatea conditii si sa nu incepi ziua de lucru cu o votca ca sa prinzi curaj sa te apuci de lucru, si asa devreme cand mai pot sta un pic sa meditez cu hoverii la o bere cu rom ????? Da mai simplu e sa-i dau foc la sefi si dupa aia stau la mititica sa ma hraneasca fraierii care muncesc ca si acolo se bea palinca de pufoaica asa ca acolo'i trai !!!
Postat 16 Iunie 2013, 17:49 de s.
DE CE ?
Da de cergeti si munciti la patron? Puteti munci pentru voi ! Da puteti munci pentru voi !!! De ce nu o faceti? Sa munciti pentru voi !!! E simplu !!! Dai 200 lei sa iti faci o fitma si pregatesti un purcoi de bani pentru tat felu de taxe si impozite la stat, TV,Radio,,....... si dupa aia te apuci de lucru sa ai cu ce plati taxele si luna viitoare. Dupa ce recuperazi taxele incepi sa muncesti numai pentru tine.... si GATA !!!! NIMANI nu lucreaza pentru NIMENI. Fiecare lucreaza pentru EL. Atat cat il duce capu si fizicu. Cand crezi ca te duce capu sau fizicu sau amandoua la un loc mai mult decat castigi acum te muti la alt job unde sigur vei fi retribuit mai bine, vei fi apreciat la justa ta valoare!!!! De ce sa asteptam tot de la altii si noi sa nu facem nimic pentru noi? Sau tot ce stim sa facem pentru noi este sa dam foc la sefi? De ce sa acceptam sa avem sefi si nu punem mana si capu sa fim sefii nostri NOI !!! Adica fiecare sa fie seful lui !!! Pentru asta trebuie sa renunti la BAUTURA sa fii PUNCTUAL la intalnirile de afaceri(servici), sa iti respecti PROMISIUNILE si ANGAJAMENTELE inclusiv TERMENELE de executie, lucrul TAU sa coespunda calitativ cererilor clientilor,.........
Postat 16 Iunie 2013, 17:43 de s.
mare ii gradinata si multi ... in ea !
extraordinar cand te prinde unul pe starad si iti da un pumn in cap cum este ? nu e la locul de munca e LIBER sa te loveasca si sa platesca ce tot dramnatizezi asa , tu crezi ca am nevoie de un CONTRACT DE MUNCA sa ti dau FOC, esti PRxxx rau atunci :))))) ! de ce ti e frica nu scapi sa nu uiti :)))) , e soarta si atragi asta , nu mai tremur ca un fraier :)) focul are mai multe intelesuri. DAR tu de ce instingi ca maistrul are voie sa te umilesca ca e supeior ierahic, unmde te crezi , nu cumva are voie sa l si loveasca daca nu a si facut o :))) ?
Postat 16 Iunie 2013, 14:13 de nu ti fie frica !
plina tata de prosti!
Aici comenteaza oi gramada de tampiti care vor sa ne dam foc uni la altii !!! Incita la violenta fizica impotriva celor ce in ierarhia socio-profesionala sunt cu un deget mai sus! O gandire idioata care vrea sa traga in jos pe cel ce incearca sa se ridice mai sus. Si eu as vrea salarii mai mari si eu vreau venit mai mare !! Sa dau foc la cineva ca nu gasesc si nu pot sau......... sau nu vreau sa fac nimic in plus pentru asta? Fara fort atat fizic cat si intelectual nu obtii nimic. Cat despre punctualitate si serviciul este un contract si eu ca muncitor am obligatii sa ma incadrez in timpi si termene ca si cei care au contractat lucrari la care eu particip cu ce pot , cu munca. Aici este o problema!! Cat de prezenti suntem la locul de munca cu trupul, mintea ???? Nu imi place contractul, locul de munca? Pot sa plec dar ce sens are sa-i dau foc la mester??? Un betiv idiot prostit de filmele de la TV unde toti americanii au vile, masini de masini si ei sunt angajati la maturat strada. Nu e asa !
Postat 16 Iunie 2013, 07:31 de s.
LEGEA
LEGEA iti stabileste DREPTURILE nu sclavia impusa si nesimtirea celor ce vor sa se IMBOGATEASCA RAPID ? trimitem REPREZENTANTI in PARLAMENT care NE UCID fara sa faca NIMIC !! LEGEA nu te protejeaza ce vreti sa MURIM ca asa aveti voi CHEF ?
Postat 15 Iunie 2013, 10:13 de LEGEA
de ce platim taxe si IMPOZITE ca sa ghifuiasca COMUNISMUL PARAZITAR in INSTITUTILE DE STAT ?
sa faca constructii in strainatate acolo se dau salari de la 1000 de euro in sus dar sa respecte VENITUL care il ajuta sa si recupereze din UZURA si boli inevitabile , nu se compara munca in constructii cu munca de BIROU, nu vedeti ce salarii isi dau cei din varf !! trebuie sa iesim si sa facem proteste si proteste si sa ne atingem DREPTURILE, de ce platim taxe si IMPOZITE ca sa ghifuiasca COMUNISMUL PARAZITAR in INSTITUTILE DE STAT ? PROTESTATI astea nu sunt salarii , mori !!
Postat 15 Iunie 2013, 10:01 de PROTESTATI astea nu
noi nu avem sclavi, avem cetateni.
in constructii trebuie votata o lege care sa nu permita un salar mai mic NET de 4.000 lei in sus, OBLIGATORIU , este cea mai grea munca, si viata este scurta (boli de plamani, rinichi, etc.) , noi nu avem sclavi, avem cetateni.
Postat 15 Iunie 2013, 09:54 de schimbati legea
in Romania munca inseamna umilinta nu respect
ce se intampla in Romania este cutremurator , nu merita sa ti dai viata cu asemenea gunoaie sociale care nu stiu decat sa si bata joc de semeni ca ei sa ghifuiasca precum porcii , numai un prost se sinucide !! De averile altora nu mai putem noi, sa le manace cutremurul si inundatiiile dar nu te lasi omorat de niste nesimtiti ! PATRON sef de sclavi , plateste daca muncesc , respecta i in rest inchide firma.
Postat 15 Iunie 2013, 09:51 de ca el vor mai fi
mergeti practic pe santiere sa vedeti in ce conditii muncesc ce efort fizic depun si altii fac SALA
tu stii ce vorbesti crima poate fi si provocata, asa de usor e sa scrii e un criminal, munceste tu cat a muncit el in vioata si MUCLES , munciti si dupa dati SFATURI , nu este corect ce fac anumiti NESIMTITI , de ce nu munceste PATRONUL in locul lui daca e DESTEPT si ATOT ? ca e un mizerabil care paraziteaza pe carnea altuia, simplu ca buna ziua, nu mai lucrati ca salariati, lasati sa lucreze ei cu neamul lor, au pamant, au vile sa le intretina singuri nu cu SLUGI .TRAIM in DEMOCRATIE , atunci respectati democratia si punct.LEGEA permite salariatului sa se opresac, MUNCA NU ESTE OBLIGATORIE chiar daca ai contract de munca , TE OPRESTI si STOP, nu ca iti face MORALA ca el e SEF ca faci ceva pe morala lui si umilinta la care te supune zi de zi.ALTI fac sala(trag la fiare) , alti MUNCESC sunteti NEBUNI !! unde e raportul si eficienta in munca, unii mor muncid , altii se consuma cu fleacuri ca nu sunt in stare sa faca case si se imbogatesc ?
Postat 15 Iunie 2013, 09:46 de nebuni !!
comentarii degeaba
Stimati comentatori care habar nu aveti despre ce comentati. Ba mai mult incurajati un criminal. In primul rand tin sa va aduc la cunostinta ca agresorul era muncitor angajat care intarzaie o ora si jumatate fara motiv; vine beat la serviciu intr-o fabrica de mobila si maistrul care era colgul lui nicidecum patron, doar ca raspundea de acea sectie si de siguranta celorlalti muncitori il trimite acasa sa nu comita vreo nenorocire sau sa se autoaccidenteze. Clar ca unii dintre luzarii care se simt solidar cu clasa muncitoare dar ei nu stiu ce-i ala job sau program de lucru nici n-au habar de norme de securitatea muncii. Mai mult de atat aplauda gestul prin care un om este nenorocit definitiv chiar inziua in care implinea 52 de ani si credeti-ma ca am vazut ranitul. Deci n-am cuvinte pentru unii dintre cei care ati comentat articolul precedent pentru ca retardati si handicapati ar fi o jignire adusa celor care sufera cu adevarat fara voia lor de aceste afectiuni.
Postat 15 Iunie 2013, 01:36 de cip
Patron sau Maistru????
Patron sau maistru???? In cancan scrie patron ; in fine. Daca era patron ... nici o paguba; acesti "oameni de afaceri" de cacat de prin Oradea merita niste picioare in cap. Nu stiu sa citeasca repede daca le pui un text in fata, au o exprimare de tzarani imputiti dar ei sunt seeefi . ***** Asta i pentru unu care e in fiecare duminica la biserica si se roaga sa poata tzepui cat mai multi. stie el cine e; dar pun pariu ca nu citeste textu asta :)))))))))))))) nu de alta da e analfabet
Postat 14 Iunie 2013, 20:01 de pista
oare CE BINE E sa fii LAS
de ce NENOROCIT de unde atata lasitate din partea ta , DE UNDE ? NENOROCIT este un termen care nu ti l recomand pe BUZE , s ar putea sa ti sugi LIMBA si nu i FRUMOS cand rostesti . VREAU SA SCRIU CU MAJUSCULE, vreau si VREAU :)))) ii face pe altii lasi si SUDUIE :)) incep si sa URASCA, isi pied ficatul baga un wiscaht :)) de PORUMB FERMENTAT :)) si uite asa scapam de LASI in ROMANIA, natural :))). ATAT il tine ADN ul , ce sai faci multi fac si PREINXXX de destepti ce sunt dar degeaba :) ca inima nu i mai vrea :)))il resping ca gazda , oare CE BINE E sa fii LAS
Postat 14 Iunie 2013, 18:57 de @snow
titlu
mai nenorocitule! lasa majusculele in pace.
Postat 14 Iunie 2013, 18:36 de snow
saraci sunt cu BUN SIMT ca puteau demult sa si bata joc de cei care ii UMILESC CONTINUAT,
in caz de distrugere mai luati voi ce de la cei ce NU au,VIATA !! saraci sunt cu BUN SIMT ca puteau demult sa si bata joc de cei care ii UMILESC CONTINUAT, oricum MOR de foame, frig, abuzati, torturati .NU ca furi o gina si faci inchisoare , distrugi TOTUL , natural !! HABAR aveti cat costa rabdarea saracului , pana nu mai poate ! VOI n aveti frica de D-zeu, de NIMIKA !! ce o sa faceti cu NEBUNII in LIBERTATE ? aia nu dau SPAGA si MITA :)))), vai de capul vostru de BOLNAVI sadici !
Postat 14 Iunie 2013, 17:58 de habar aveti cat cost
avem STAT DE DREPT, are obligatii nu sa l intretinem pe ei cu salarii ENORME,
exact ce scrieti DVS, negociati va responsabilkittea si OBLIGATI va la PRETURI de piata nu SALARIUL MINIM pe ECONOMIE asa se nasc BOGATI si SARACI :))) unul MUNCESTE pentru NIMIC si altul ISI baga piciorul in viata familiei lui, este CORECT acesta PRAPASTIE plina de cadavre . an de an mor oamenii EPUIZATI de munca si nimeni nu face NIMIC, lasati ne cu salariul MINIM pe econpomie, sa ni l ASIGURE STATUL statul ca de aceea avem STAT DE DREPT, are obligatii nu sa l intretinem pe ei cu salarii ENROME, lupati pentu o tara CIVILIZATA nu o tara care inca practica COMUNISMUL si a imprumutat si nazismul in DEMOCRATIE !! vOI nu vedeti ca taxe;le noastre ajung in VILE si cati INFRACTORI intretinem si nu avem hrana si LOCUINTE !!
Postat 14 Iunie 2013, 17:30 de nu se schimba nimic
fara salariati , suntem cetateani EUROPENI, dupa 2 ani de vechime ca PFA muncesti oriunde in U.E.
da de unde EXAGERATI, patronul poate sa permita CETATEANULUI sa fie EUROPEAN nu o SLUGA, de ce nu colaboreaza cu PFA sau o FIRMA ca devin mai inteligenti ca PATRONUL, oare !!! DE ce sunt pe piata juristi si manageri nu ca sa i EDUCE sa intreaca un PATRON, de ce avem LICENTIATI ca sa chinuim SALARIATI, sa fim SERIOSI, nu exista PATRON destept fara LICENTIATI, ati uitat de FURTUL INTELECTUAL conform legilor speciale ? NU se compara negocierea ca salariat - SEF , sau TERTE persoane (firma, pfa, prosfeie libera) , acolo castiga amnadoi sau PIERD :))) amandoi .
Postat 14 Iunie 2013, 17:23 de nu se schimba nimic
corect/incorect 2
PATRONUL, pur si simplu, are sau nu are nevoie de muncitori. cand nu are nevoie, ii disponibilizeaza. Nu-mi imaginez cum pot debita unii oameni prostiile acesea uriase ca in comentariile articolului precedent pe aceasta tema. cu o mentalitate \\"sa ni se dea\\" (de unde? nici noi nu stim, doar s ani se dea, altminteri va dam foc\\") nu ajungem nicaieri. puneti osu\\', incercati sa va construiti o mica afacere, agricola, caomerciala, orice, doar sa va apartina si veti vedea atunci cum e cu RESPONSABILITATEA - va veti da seama ca e doar a voastra si nu a altcuiva. in functie de cat de bine va veti descurca si cat de bine veti lucra, presta, or sa vina si banii. lasati-l pe marx, ca au apus acele vremuri.
Postat 14 Iunie 2013, 17:00 de ioan si nu ion
corect/incorect
citesc si ma minunez de comentariile la primul articol. foarte multi cititori devin intelegatori cu ucigasul prin prisma faptului ca acesta a reactionat astfel datorita presiunii pe care o pun \"patronii\" (cei rai...se subintelege - sic!) asupra oamenilor care au rate si familii. in rpimul rand, patronul nu are nici o obligatie fata de salariat, decat cea contractuala stipulata in contractul de munca. daca nu mai are nevoie de munictor deoarece fabrica nu mai produce, de unde sa-l plateasca? PATRONUL dispune de o afacere pe care a realizat-o pentru ca e DESTEPT (o zic la modul cel mai serios, nu luam in seama bijnitarii). El CUMPARA \"serviciile\" muncitorilor, la fel cum voi cumparati o paine pentru cina, deoarece va este foame. PATRONUL nu mai \"cumpara\" servicii (adica nu angajeaza oameni sau nu-i tine pe statul de functii) cand nu are la ce-i folosi, asa cum voi nu cumparati paine daca veti lua cina in oras. Va convine voua sa treceti prin fata brutariei, cand va intoarceti de la restaurant si sa va dea foc brutarul deoarece nu cumparati chifle si paine? Asa ca, va rog. Nu cred ca exista vreun patron care sa aiba ceva personal cu vreun angajat.
Postat 14 Iunie 2013, 16:55 de ioan si nu ion
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON