URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Octombrie 2010, 18:30

Nuntă de interlopi cu scandal: doi locotenenţi ai lui Grecu au înjunghiat un tânăr şi au spart capul altuia

Nuntă de interlopi cu scandal: doi locotenenţi ai lui Grecu au înjunghiat un tânăr şi au spart capul altuia Mihai Carmen Pandel (foto), judecat într-un dosar pentru înşelăciuni imobiliare, a fost implicat în ultimii ani în numeroase scandaluri. Cel mai recent s-a petrecut duminică dimineaţă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Organizată în noaptea de sâmbătă spre duminică la restaurantul Castello din Băile Felix, nunta lui Ciprian Porumb, poreclit Porumbelu', un spărgător de locuinţe orădean apropiat lui Mihai Gabor, zis Grecu, s-a terminat cu scandal, duminică dimineaţă, după ce doi dintre nuntaşi au ajuns la spital, unul înjunghiat, iar cel de-al doilea cu capul spart.

Puşi pe scandal

Altercaţia a avut loc în jurul orei 4. Cele două victime, Dan Budău şi Marcel Todoran, se aflau la masă, când, susţine Budău, l-au văzut pe Marius Lazăr, zis Ciobanu, şi pe Mihai Carmen Pandel bruscând un nuntaş uşor ameţit.

"Le-am spus să-l lase în pace, pentru că e băut, şi atunci Ciobanu s-a luat de mine şi m-a înjurat. Eu i-am dat pace, dar la scurt timp după aceea, m-am dus la baie, iar când m-am întors, m-a lovit pe nepregătite. Am reuşit să-l opresc, l-am trântit la pământ apoi m-am ridicat, că au venit să ne despartă, şi atunci a scos un cuţit şi m-a înjunghiat în spate", a povestit BIHOREANULUI Dan Budău.

În timpul încăierării, care s-a soldat cu mese şi scaune sparte, Pandel şi Lazăr au mai rănit un nuntaş, Marcel Todoran, pe care l-au lovit cu o sticlă în cap, spărgându-i arcada.

Scandalul s-a terminat abia la sosirea poliţiştilor, care i-au ridicat pe bătăuşi şi au solicitat, pentru răniţi, un echipaj al SMURD.

"Pe noi ne-au dus la spital, nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe", spune Budău care, după emiterea certificatului medico-legal, urmează să depună plângere penală împotriva agresorilor. "Deocamdată medicul nu mi-a cusut rana pentru că este mare şi a spus să revin luni. Atunci mi se va întocmi şi certificatul medico-legal, în funcţie de ce spune el", zice tânărul.

Interlopi cu "greutate"

Deocamdată, bătăuşii au fost amendaţi cu 1.000 de lei, urmând ca săptămâna viitoare, în cazul în care victimele vor depune pângere împotriva lor, să fie chemaţi la audieri la sediul Poliţiei. "Deocamdată au fost sancţionaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. În cazul în care victimele vor depune plângere împotriva lor, se vor lua măsurile legale care se impun", a declarat duminică adjunctul şefului Poliţiei Oradea, comisarul şef Alin Haniş.

Marius Lazăr şi Mihai Carmen Pandel nu sunt la primul scandal. În urmă cu o lună, Lazăr a fost implicat într-o altercaţie în centrul oraşului cu sportivul Alexandru Lungu, pe care l-a atacat cu un spray lacrimogen.

La rândul său, Mihai Carmen Pandel, judecat într-un dosar pentru înşelăciuni imobiliare, a fost implicat în ultimii ani în numeroase scandaluri, fiind reţinut în 2008, după ce l-a atacat cu sabia pe Răzvan Parfene, membru al clanului Neguş, într-un magazin din bulevardul Decebal.

Pandel a mai fost suspectat, în ianuarie acest an, că a făcut parte din gruparea care a atacat maşina unui lider al ţiganilor orădeni, Ioan Gyongyosi, zis "Robi", iar acum este cercetat, împreună cu Grecu şi cu Romeo Markovics, zis Romi Neguş, pentru că l-au fugărit cu sabia, în faţa Bisericii cu Lună, pe Constantin Mărie, un apropiat al sportivului Sandu Lungu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
91 Comentarii
in vrere de bine
Fac aceasta biblie toata, nu din punct de vedere de a critica, foarte departe intentia asta si nici de a incerca sa fac pe profesoara, caci nici pe departe sa am aptitudinile necesare ci in dorinta de a vedea odata o shimbare de bine in orasul ala. Nici daca doar o persoana din 20 se va opri 2min doar ca sa se intrebe: oare o fi? oare cum o fi? ar fi un inceput,nu conteaza culoarea persoanei care va avea acel curaj, neagra, alba, precum nici limba, dar in numele lui Dzeu/Universului/Creatorului/Buda/ cine ii vrea....deschde-ti odata ochii, orizontul!!! mintea!! si incepe odata a da intr-adevar un exemplu.
Postat 28 Ianuarie 2013, 03:41 de Neutra
e timpul de schimbari drastice!!
Iar eu! doar in caracter de informatie exista si alte valori in veata doar ca mai constructive, pt toti in mod general, frati, prieteni, copii, ...Permiteti-ma sa intreb, de ce aceasta lipsa de incredere de sine? care dupa cate vad, lipseste la maioria si plus pare a fi contagioasa, altfel de ce aceasta continua\"lupta\" de cine ii cine?! si pe cine intereseaza, voi v-at oprit sa va intreba-ti? daca esti sigur de tine, de ce acest \"handicap\" de a-i forta pe ceilalti sa te observe? scuze, nu ii deloc admirabil si nici pic de logica are, daca se iveste momentul de a crapa capul cuiva intr-un moment dat si pt un motiv corect... da-i fara mila, si nu-ti face pr ca maine jum din oras deja stie si atunci da, lumea va sti de tine.
Postat 28 Ianuarie 2013, 03:16 de Neutra
sa plang sau sa rad?
Intr-un inceput sunt ferm convinsa ca modestul meu comentariu nimic nu va schimba sau influenta, rumul acestor repetate iar si iar scene tip \\\"masura puterile\\\" dar in fine, sa zicem ca as vrea sa-mi fac datoria de cetatean roman. Chestia e ca, inca nu am reusit sa ma conving care parte ma indigna mai tare, voi - Bihoreanul, caci proportionati sau incurajati cai de hârã intre acesti cetãteni sau voi, baieti si fete ca nu sunte-ti in stare sa depasiti acest nivel degradant. Alooo!! Tropa, cu tot respectul, dar treziti-va oameni buni, e veche aceasta fuga fuga, ani buni in urma erati tot in oala asta, fratilor! atata doar ca au iesit / intrat cativa jucatori. Desteptarea!! a iesit de mult din moda chestia asta sa dai cu pumnu! aratati-va si voi prin alte cãi: inteligenta, statut financiar / social, etc. Ce satisfactia va poate da sa va face-ti in toate felurile?! A trecut timpul figurilor, telefon, haine de marca si nu tu casa si masa si nici tu pic de cerebel. Nu pute-ti lasa de o parte toata vrajeala asta ca cine ii mai tare, cine comanda in oras, cine ii mai respectat, ca nevasta cutare ii asa si asa......mai, e chiar deplorant, inca cu vrere sa continuati tot aici, stationati!
Postat 28 Ianuarie 2013, 02:40 de Neutra
super
auzi draga sorele lui budau sant doamne ,nu vb de tine esti un nimeni nu a auzit de tine nici de sora ta , te cunoaste dupa lungu cum poti sa vb de curve tuuu care esti o c....va,iar ele nu se f..t ca tine cu oricine se respecta ,sora lor din italia e o doamna intereseazate mai bine!!!!! ele au respect pt fratii lor sa nu rada de ei orasu., cum au ras de lungu baietii ai grija nu te lua de ele sorele lui vio ca alea te bat ca pe un sac de fasole
Postat 04 Februarie 2011, 00:47 de scrofito
tare
nevasta lu aurel ii o femeie mai in varsta cu mult decat el si ii procuror... se intelege cum se rezolva toate
Postat 19 Noiembrie 2010, 15:40 de vanessa
tare
nevasta lu aurel ii procuror
Postat 19 Noiembrie 2010, 15:39 de vanessa
NEGUS
redactia cenzurati doar ce vreti voi?stai linistiti exizista lege si pt chestiilea care le faceti voi.
Postat 28 Octombrie 2010, 21:00 de negus
Muie "Printzului Pwli Mele"
ciori cordite va luati voi la * curand tuva`n gura de rasa imputita !
Postat 27 Octombrie 2010, 23:56 de stx
laura
CENZURAT
Postat 26 Octombrie 2010, 09:49 de grecu
clau
* esti tu si mata zdreanto ce esti nu sorele lui vio alea muncesc cinstit nu se * pt bani ca tine, iar nu vorbi in numele lui loredana gasca ce esti
Postat 25 Octombrie 2010, 21:11 de alooo
PT.FRAIERI!
PT. ROMI NEGUS ESTI TARE PROST VA BATETI INTRE VOI,RADE LUMEA DE VOI,TI-AI PUS TARANI IN CAP AIA NU STIU MULTE CA-S DE LA TARA,ACUM SA TE VAD CA ,MIHAI SPARTANUL NU SE MAI BAGA .
Postat 25 Octombrie 2010, 16:12 de MARKO
Sau certat intre ei
ati vazut noul numar bihoreanul tiparit , Negus sa certat cu Grecu , Si tot Negus la atacat pe Mihai Pandel :)) asta e nebun , incep razboailee pe alexandrii il cautau pe negus cred :)) zice ca la atacat pe pandel ca nu a vrut sa bata ceva gorila de a lui grecu
Postat 25 Octombrie 2010, 11:42 de rad
ceva tot a fost!!!!
CEVA TOT A FOST CA GRECU SI TRUPA [VREO 20]TARE CAUTAU PE CINEVA PE DOROBANTI DE ORADEA!!!!!
Postat 25 Octombrie 2010, 00:14 de ceva
@anonim
nu cred, pt ca astia, unii fara altii sunt pe nicaieri. in asta consta "puterea" gastilor : sa fie cat mai multi si atunci se cred tari.
Postat 24 Octombrie 2010, 23:20 de nope
este adevarat?
FRATILOR ESTE ADVARAT CA L-A FUGARIT GRECU PE NEGUS?????CA ASA SE VORBESTE PRIN ORAS!!!!!!!DACA STITI CEVA SCRIETI VA ROG
Postat 24 Octombrie 2010, 18:25 de anonim
intotdeauna
mereu s-au gasit * pt escroci.
Postat 24 Octombrie 2010, 16:59 de dadada
de cand
da de cand te cheama enache* ca inca nici divortata nu esti? sau tiai schimbat identitatea sa nu te mai cunoasca olanda ca si acolo rupi cariciurile .esti prostituata si tu si sorata .sorele enache.da radianu nu o sa te cheme sau te tine ala numa de paravan.nu vezi ca numa de ras te faci lebada ce esti.scimbati si capu iati de la abator un cap de capra *.slobozita ce esti.*.
Postat 24 Octombrie 2010, 12:59 de sergiu
porcilor
Nu ma mai cheama Lungu ci Enache Loredana si ma doare in c... ca vb despre mine si stiu cine vb..sorele lui Budau Viorel si Danut (victima)[pe voi va tine prostituata de sora a voastra care si-o trage cu italianului de la 17 ani,iar sora mea este o dama frumoasa * iar pe Sandu l-am iubit foarte mult ce stiti voi * de doi lei invidioaselor pe voi cine va f.. dracu..Cind se enerveaza Sandu Lungu vai de voi toti care ma vb de rau,
Postat 23 Octombrie 2010, 22:23 de anonim
vai samar de ei
iar radeanu a fost fetita in puscarie in planda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 23 Octombrie 2010, 15:40 de boss
Crima
Da despre crima aia ai vrut savorbesti ca vrei saiti deschizi gura .stai linistita ca deja stie jumate din oras ca gura tiai deschiso proasta cu silicoane.da si tu mergi la puscarie pentru tainuire fraera .se va ancheta cazu asta de un procuror neutru adus din alt oras special pentru omorul de care tia unblat gura la iubitu tau radianu care ai povestit cand ai fost drogata si iubitu tau a zis la toata gasca lor fraera.osa iti ajunga fata la casa de copii jegoasa proasta loredana lungu gura sparta.
Postat 23 Octombrie 2010, 13:55 de Cristea
ptr dana
da si eu o stiu pe lebada asta .
Postat 23 Octombrie 2010, 10:29 de radu
Lebada
Ha sa suparat LEBADA vedeti ce foc ia carpa?.vezi lebada ca imbatranesti si nu tea mai dori nimeni.apropo fa si tu un curs sau o scoala si angajeazate undeva ca trebuie sa dai un exemplu bun la fata ta nu iti plimba * prin cluburi si baruri.rusine vad ca nu ai .atata branza ai mancat de lalungu ala pentru banii lui si il mai vorbesti.si ala e un barbat frumos tare se sparge oglibda cand se uita in ea.te vinzi pentru un ochelar de soare fraero.
Postat 23 Octombrie 2010, 07:55 de Lungu
pentru sandu
sandu mai bine te/ai uita pe youtube ca apari cum * cezar in propriul dormitor.oricum ai mai avut antecedente si cu boti doar tot orasul stie asta.iar ttu ai tupeu sa scrii pe acest forum si vb de oamenii legii ca nu i/si fac treaba ca i tentativa de omor????nu ti/e rusine??!!!dar tu ca ar trebui sa fi condamnat pentru .....!!!!!!asa ca mai bine vezi/ti de dopajele ce le ai in tine ca intr/o zi o sa iti plesneasca ficatul .nu ma fa sa imi deschid gura saracie.te dai mare Sfant pe forum iar tu esti mai jos decat toti de aici.ai cel putin sase comentarii !!!!
Postat 23 Octombrie 2010, 03:26 de redactia
:)
Cred ca are dreptate cel de jos , imi pare rau de costi ca sta cu * ala de lungu , costi nu mai umbla cu el, o veste 100% adevarata este ca tatal lui Lungu a dat foc la casa lui negus, apropo nu uitati ca negus e mana in mana cu rohozneanu de la arad si toata gruparea care manca din lungu la orice ora numai ca sunt la parnaie si shony negus daca ies baieti sa zis cu lungu
Postat 23 Octombrie 2010, 01:34 de rac
Ce zdreanta
Ma da proasta mai esti Loredana ca te dai in spectacol.mai fatuca de cand tea luat sandu de nevasta ai ajuns sa te dai si tu femeie constita.AI UITAT Ce Prostituata ai fost la barul de noapte Bizare de pe strada Tudor Vladimirescu?vai de curu tau de betiva in locu lu radeanu nu imi lasam familia ptr o disperata de s* ce esti.dupa ce bei o sticla de vodka te * si cu portaru de la fabrica de zahar.nerusinato si ai despartit familia la altii si a ramas femeia ai cu un copil bolnav .BATATE DUMNEZEU DE LEBADA
Postat 22 Octombrie 2010, 21:08 de Cititor
redactia
Alo Bihoreanul,ai lasat (modelarul) atitea comentarii urite despre cetateni.De ce ? nu sint toti vinovati ca la acea nunta a iesit cu scandal si porumbelul nu a strins bani.De ce sintem obligati sa citim atitea injuraturi si sa improscati cu noroi pina si sportul romanesc.De ce lasati sa se formeze impresia ca Sandu Lungu face parte din aceste gasti.Lasati-l domnule in pace sa se pregateasca pentru un nou meci.Credeti ca sinteti destepti ?Cred ca Grecu sau Gavra au o firma de avocatura am crezut ca sint mai normali si nu se compara cu tiganimea Ce spui Emilia? Ai uitat ca si tu ai venit din Tinca ai administrat o firma cu 'bube".Terminati mai ca ride lumea si politia de voi.
Postat 22 Octombrie 2010, 13:38 de anonim
VIS URIT.PT.NOPTI NEGRE !
Ce ca Lungu ia dat foc la casa la negus acuma incepe distractia.au avut noroc cu pompieri ca altfel ardeau de vii. Sti cum e proverbul,voi va babateti si noi venim peste voi,ma bucur ca nu sunteti uniti.Avis romina negutoi putoi !
Postat 22 Octombrie 2010, 00:00 de FANTOMA
penntru adevar
ai uitat m/i costi ca esti o saracie????mergeai si mancai la cantina la soacra/ta...o asteptai la iesirea cantinei si/ti aducea mancare cu sufertisul si mancai la colt de strada!!!!!i/am dat * si la nevasta si la fata aia urata pe care o ai pentru o ciorba de burta....ha.ha.ha si mtc si/a luat masina pe banii lui tata/sau care i mort iar el sta in chirie!!!!!!!iar tie i/ti doresc in continuare s* in continuare de *ca de * esti praf.iti doresc pe viitor o moarte lenta si sigura asa cum o vei si avea....in curand
Postat 21 Octombrie 2010, 23:29 de pentru adevar
ptr.ADEVAR
Dupa felul in care povestesti ii clar ca esti o * ,ptr.ca baietii nu-si baga nevestele in discutii,da mai bine ai povesti cum a fost atunci cand ai fost *,te-am *t si * si toate astea ptr.un incarcator de tel
Postat 21 Octombrie 2010, 20:36 de cosmaru tau
Bucuresti-Oradea
situatie IDENTICA laBucuresti unde fiul lui Nutu Camataru l-a injunghiat pe unu TENTATIVA DE OMOR,la ORADEA PANDEL CARMEN MIHAI il injunghie pe BUDAU si primeste amenda.Chiar nu-i clar ca Mihai Pandel ii mituieste la greu pe politisti?D N A si DGA desteptarea
Postat 21 Octombrie 2010, 20:04 de pitbul
PENTRU COSTI
CINE I MA COSTI ALA?AAAA RAPITORUL DE FEMEI????MAI COSTI MAI NU TI/A SPUS SANDU CA LOREDANA A FACUT ATLETISM SI NU AI CUM SA O PRINZI???EI VEZI SANDU A STIUT ASTA DE TE/A PUS PE TINE CA ERA SIGUR CA NU ARE CUM SA O PRINDA.OK!!!!DAR DE CE AI VRUT SA O RAPESTI???PENTRU CA TI/A RUPT SARACIA DE NEVASTA DE IA SPART ARCADA CA SE * CU SANDU????LORE A SUNAT/O SI SA DAT DREPT DE LA ORANGE SI UPSS * AIA DE NEVASTA A MUSCAT LA UN NOKIA 6300!!!SI MAI STI CA A DOUA ZI A SUNATO PE LORE CA ARE CONVORBIREA INTRE SANDU SI EA????CAND O LUA SANDU LA ROST CUM DE A MUSCAT LA UN TEL ASA IEFTIN???CEVA NORMAL CA A MUSCAT CA AI O NEVASTA IEFTINA !!!!IAR DACA NU CREZI IA SUN/O PE LORE SA/TI DEA CD CU INREGISTRAREA!!!!SA VEZI CE NEVASTA AI. CAND O VEDE PE LORE SI ACUMA I TRAUMATIZATA!!!!IA DA FIRUL INAPOI SI GANDESTE CUM REACTIONA IEFTINITURA CAND O VEDEA PE LORE SI SA NU UITAM CA SANDU I/A INTERZIS LA LORE SA ITI SPUNSA.SAU STIA/I TOATE ASTEA SI DE AIA AI VRUT SA O RAPESTI SA TE RAZBUNI PERVERS ASA CUM ESTI TU CAND LA TIGANI CAND LA SANDU.AAAAA ERA SA UIT...INTREABA/TI CAMARADUL CA TRB SA STIE...DUPA INCIDENT IA TRM NISTE MES CUM AR FI/ TE ROG SA IL LASI PE COSTI NU IL DA LA GARDA IAU EU TOATA F
Postat 21 Octombrie 2010, 19:54 de ADEVAR
Bucuresti-Oradea
situatie IDENTICA laBucuresti unde fiul lui Nutu Camataru l-a injunghiat pe unu TENTATIVA DE OMOR,la ORADEA PANDEL CARMEN MIHAI il injunghie pe BUDAU si primeste amenda.Chiar nu-i clar ca Mihai Pandel ii mituieste la greu pe politisti?D N A si DGA desteptarea
Postat 21 Octombrie 2010, 19:32 de pitbul
pentru cacaciosul
vad ca sti cine esti de ti/ai dat si nume.......exact esti un cacacios care asteapta o coaja de paine de la ROABA DE C.A.C.A.T,vai de tine.dar de unde stii ca loredana era muritoare de foame daca nu era voma aia cu ea????.....femeia are pamanturi si case ma saracie care i * la boratu ala.!!!!!!te * in * SI/TI iti place?????YEAHHHH SI I/TI ARUNCA O SUTUTA DIN CAMATARIILE CE LE FACE??????IAR CU SILICOANELE????CU NISTE SILICOANE I FEMEIA FRUMOASA??DOAR HAINELE SARACIA AIA LE/A FACUT PRAF ASA SA DAT ROABA... CU PUMNUL IN PIEPT CA DOAR DE RAPIT NU A REUSIT SA O RAPEASCA SI DACA FEMEIA IESE PE STRADA SUNT SIGUR CA/TI CURG BALE/LE MAI C.A.C.AC.IOSULE!!!!!! MAI BINE CRAPA DE LA XANAXURILE PE CARE LE/A LUAT SA SE OMOARE!!!!!!!! DAR PRECIS PENTRU TINE NU SA OMORAT CA IL *SI IL *I ASA CUM I PLACE LUI SI/TI * PE FATA AIA DE C.A.C.A.T CA DE ACOLO STII ASA PERVERSIUNI!!!!!!ASA CA DUDE SI MAI IA O CLANTA DE LA ROABA DE C.A.C.A.T SI MAI PAPA PUTINN ZER URAT........YEAHHHH I/MI VINE SA VOMIT.
Postat 21 Octombrie 2010, 19:24 de CARACTER
ovidiu popescu
care ovidiu popescu?
Postat 20 Octombrie 2010, 23:46 de dejo
NU INTELEG
GRECU NICI MACAR NU MAI ERA LA NUNTA CAND SA INTAMPLAT BATAIA .DECI CE LEGATURA ARE EL DE FAPT?? A PLECAT CU NEVASTA SA INAINTE CU O ORA DE SCANDAL.DACA ASTIA SUNT CUNOSTIINTE DE AI LUI GRECU CE I?? E O INTAMPLARED.DE CE E BAGAT TOT EL IN FATA???
Postat 20 Octombrie 2010, 23:36 de ANONIM
gunoaie
GRECULE cacatule ai impresia ca esti cel mai bun ca iti sta in spate OVIDIU POPESCU
Postat 20 Octombrie 2010, 23:05 de stef
ptr as
ba asu phulii mele,MATA ii un munte de cacat si tu esti un cacat si ma pis pe toata familia ta
Postat 20 Octombrie 2010, 22:32 de stapinul
as
muntele de cacat
Postat 20 Octombrie 2010, 19:44 de da
bulane
Mai bulangiilor din Oradea,cu ce tupeu comentati despre MUNTELE BIHORULUI, nu va este rusine?Sandu este mindria Sportului romanesc de 30 de ani iar voi ce sinteti? aveti bani din infractiunile pe care le faceti , droguri etc, este gras? nu-i adevarat este numai muschi iar voi niste PUTORI, nu stiu ce legatura are bataia de la o nunta de borfasi cu acest sportiv Lasati ca politia isi face treaba ,justitia nu si-o face.Voi tiganimea din Oradea bucurati-va ca -l aveti pe Lungu,cind aveti treaba in alt judet cu batausii toti va stiti lauda ca sinteti prieteni cu Lungu.Trebuie sa merg pina in Oradea..deocamdata stau in felix in vacanta.
Postat 20 Octombrie 2010, 14:48 de ghiara
politia in alerta
cred ca ar trebui sa vina bucurestiu sa faca dreptate la noi.ca politia de aici da amenda ptr tentativa de omor.rusine ptr politia oradea ca ati ajuns si voi complicii lui aurel si grecu si scursurile care le baga ei la inaintare.o sa fie mai rau vreodata si o sa o puneti original politia.in oradea nu mai ai dreptu sa stai intr-un local ,dar ce sa mai zic pe strada ca e interzis.criminalii din cate stiu eu locul lor e la puscarie.politisti voi nu sunteti de acord cu mine?
Postat 20 Octombrie 2010, 14:20 de riri
PUT
Branza sunt si trebuie sa va dezvalui un adevar Prietenul meu Sandu de fapt a fost parasit de loredana pt. ca grasu rau mirositor nu mai pote sa dea randamente,in rest e sportiv bun stie sa se arunce peste tine daca te bati cu el.MTK sa oferit odata si tot nu a reusit.pacat bun sportiv sandu ala.
Postat 20 Octombrie 2010, 13:08 de MTK SI BRANZA STRICA
atentie
ptr.toti,,comentatorii''.Adevaratii jupani ai orasului Oradea voi nu-i cunoasteti...Ei mentin echilibrul...copilasii astia se mai ,,inteapa'intre ei,asa ptr.divertisment.Cei care sunt adevaratii grei ai orasului vor sti cand sa intervina...VOI NU-I CUNOASTETI.Treceti pe langa ei zilnic si par oameni obisnuiti,simpli si intotdeauna cu bun simt.Au in spate ani grei de antrenamente,competitii,mercenariat,legionari etc.EI SUNT ADEVARATII PROFESIONISTI...INTOTDEAUNA EI VOR RESTABILI ORDINEA.Va doresc numai bine si scuze daca am deranjat
Postat 20 Octombrie 2010, 08:33 de turda
GRECU haiducu ***
eu sun grecu si ma * *cu gavris si cu romina negus.asa imi place.nu fiti invidiosi pe mine va rog.recunosc sunt homosexualllllllllllllllllce interlop sa fiu.sunt o mireasa f* de toti.ma duc la santandrei in fiecare zi cu * gavris si il * pe bucur ca e sefu nostru.asta e.va pup GRECU HOMOSEXUALU
Postat 20 Octombrie 2010, 02:44 de grecu
cacaciosu
mai grecu ciobanu si aurel gavris sunt nicste homosexuali care si-au nume pe spate la liberty.bateau copii de clasa a-6-a si le furau mancarea.iar printu romina negus care arata ca si o t* nu mai zic.ii stergea mucii fratesau pana sa fie inchis.dar radeanu ala nici sa nu mai vina acasa cu femeie a lui loredana ca o sa merga cu smurdu inapoi in ungaria.sandu e om bun dar ea o * care si -a pus silicoane ca era prea nasoala.mureai de foame daca nu era sandu langa tine ZDREANTOOOOOOOOO si SLOBOZITILOR(GRECU GAVRIS SI CIOARA DE ROMINA NEGUS)
Postat 20 Octombrie 2010, 02:41 de grecu
niste amarati
grecu, aurel, sandu, bombardieru...etc.......niste amarati si nespalati...care * sangele orasului.....va prefaceti ca va certati ....pana acum ceva vreme ciordeati toti impreuna...si acuma nu va mai ajunge cascavalu..........din suflet va doresc sa va omorati toti intre voi (daca se poate undeva la marginea orasului ca sa nu fie asa mare mizeria)....fiindca cel mai mult ar avea de castigat cetatenii acestui oras....oamenii simpli...care muncesc....si poate in timpu liber vor sa se bucure linistiti de viata....fara sa interactioneze cu tot felu de panarame.....IAR pt POLITISTI.....BAAHH...VOI SUNTETI SUB ORICE CRITICA.....sunteti la fel de distrusi ca si incultii astia cu 4 clase.....doar ca voi aveti baston si chipiu......astept sa va inghita pamantu pe toti.....
Postat 20 Octombrie 2010, 00:26 de ...
rusine
Aberant!!!! daca i-a bagat cutitul in spate ,juridic vorbind e tentativa de omor,care se pedepseste cu inchisoarea,si cand colo surpriza........1000 de lei amenda pt tulburarea linistii publice?? rusine organelor abilitate. Ce plangere fratilor?pai aia daca vor fi amenintati credeti ca mai depun plangere?? pe naiba. in astfel de cazuri trebuie ca parchetul sa se sesizeze din oficiu. Vai si amar. daca aia nu se stiu comporta in societate sa stea unde le e locul :dupa gratii!!!!!!!!!!!!
Postat 19 Octombrie 2010, 23:18 de luci
Viorel Budau
tovarasu viorel budau este unu din cei mai buni spargatori de locuinte din oras(da nu-l depaseste pe porumbelu-mirele)care porumbel are o amicitie veche cu nora lu proprietaru lu castello.Apropos sa va zic una buna cu nora asta;pe vremea cand era ea mare prietena cu spargatorii(vezi Octa)a fost in stare sa dea pontu chiar asupra apartamentului parintilor ei de pe str.Progresului de unde hotii au furat niste arme de vanatoare,negasite nici pana azi
Postat 19 Octombrie 2010, 23:07 de @anca@
interlopi
au ajuns de ras sa se bata intre ei
Postat 19 Octombrie 2010, 22:19 de anonim
fifilica
ma da esti vreo femeie invidioasa sau stai ca miam dat seama ti ciuda pe lore ca dintre toate pe ea a aleso radeanu sa ii fie alaturi si sa o iubeasca.
Postat 19 Octombrie 2010, 22:08 de pt fifi
interlopi
ciobanu un taran da totusi budau ala cu care sa batut cine ii ca nu il stie nici dracu sau a aparut si ala ca ciuperca dupa ploaie si se da mare smecher.niste saraci care sta slugi la interlopi sa mai aibe si ei bani de o paine.
Postat 19 Octombrie 2010, 21:53 de trilulilu
15 ani de parnaie
pt tentativa de omor
Postat 19 Octombrie 2010, 19:58 de puscarie
PT FIFI
iar pana la urma unde dai si unde crapa.se vb un alt subiect aici mai M....
Postat 19 Octombrie 2010, 16:06 de EU
ciuda mare pe tine fifi
atunci inseamna ca acel ciobanu a *si pe fosta nevasta a lui radeanu ca doar si la ei in casa umbla.... LUI I PLAC FEMEILE MAI BINE FACUTE.oricum radeanu si loredana sunt cei mai castigati iar ei au ramas cu buzele in vant.ia batut DUMNEZEU PE CEI DOI UNFLATI AU CREZUT CA LUMEA LE APARTINE ..... PE FERICITI I DOARE IN * ISI VAD DE VIATA LOR.BINE SI FACETI VA DORESC NUMAI FERICIRESI MULTI COPII.
Postat 19 Octombrie 2010, 15:37 de CIUDA MARE PE FIFI
:)))
auzi la ei...interlopi...se bat prin wc-uri cu cutite si se numesc interlopi:))))
Postat 19 Octombrie 2010, 12:14 de doc
lasi
ce a rezolvat ca a dat foc?sa facut de cacao fiul lui la trimis ca pol nu ii face nimic.urat din partea lui.il credeam mai baiat
Postat 19 Octombrie 2010, 10:48 de luiza
no stai
ce ca lungu ia dat foc la casa la romi acuma incepe distractia.au avut noroc cu pompieri ca altfel ardeau de vii.
Postat 19 Octombrie 2010, 09:41 de sumi
INTERLOPI
La puscarie nu e frumos sa ajunga nimeni dar voi ce spuneti cand merge Ciobanu pe goana unde se va ascunde?la scumpul lui nash Radeanu si io va * pe scumpa LOredana minunata fardata,bine ca a scapat Sandu de ea.Stiti ca daca nu il * oe Ciobanu ori cum o * deci e de bine,o bate dumnezeu
Postat 19 Octombrie 2010, 09:39 de fifi
INTERLOPI
Stiti cum e:2se bat al 3-lea castiga!!!!! Sunt niste lasi toti impreuna cu Grecu si Aurel plus roaba de cacat Ivan. La nunta si-au trimis interventia impreuna cu Ciobanu si P.Carmen,dar cand interventia a vazut ca astia doi incaseaza au luato la fuga interventia,baietasii aia cu cap de gaina si-au lasat telefonu-l de interventie acolo,iar marii smecheri(Grecutzu si Aureluuu) nu avusera marele curaj sa vina la intalnire sa-si ia telefonul,dar in schimb cum a intrat in sectia de politie si sia scos zis locotenentii nici Bucur nu ii putea elibera asa repede,MMariii praduitoriiiiiiiiiii!!!!!!!!!!,cuvinte cheie: praduitori, mancatori de cacat, sluji,fraieri,pisati, si canceru sa-i manance
Postat 19 Octombrie 2010, 09:35 de sss
10 mil si bag cutitu
deci daca bag cutitul in unu primesc 10 mil amenda si atat.? Super, ma duc direct la politist si ii spun taie chitanta deja ca ma duc sa il tai pa unu. Foarte tare.
Postat 19 Octombrie 2010, 09:26 de Tropaila
Mey Mey
Romi !!! fara Grecu nu mai ai curaj sa iesi in localuri? va prinde Costi si Sandu va rupe capul.
Postat 19 Octombrie 2010, 09:25 de TITO
vai de ei
AS VREA EU SA VAD CAND IL BATE GRECU PE SANDU .CRED CA NICIODATA.IAR DE CIBANEL ALA CA A DAT CU UN SPRAY IN OCHI CRED CA SI UN COPIL FACEA ASTA.SA SE BATA E BUN?NU CRED
Postat 19 Octombrie 2010, 08:54 de dodo
hou hou
asa va vreau batetiva rupetiva capul ca dupaia vil rupem noi asta e pt. grecu si tiganul ala romi la care nu i sa uscat cerneala pe buletin.nu va uitat sandu va lasa el cat va lasa dar nu stiti voi ce va asteapta.1 la 1 cine face cu sandu ?bai sandu e de acord sa faca si el singur cu grecu si romi impreuna ce ziceti va tine?cititorilor anuntativa camarazi ca vine vremea lui Costi si Sandu.Costi Marie vrea capul lui romi si a lui grecu cu orce pret.fricosilor de ce nu mai iesiti prin oras.romi si grecu aveti curajul sa va bateti cu sandu voi doi si el singur femeilor.ha ha ha .stati in casa fricosilor nu mai iesiti.
Postat 19 Octombrie 2010, 08:31 de smenu
vai de ei
vai de capu lor.daca erau baieti nu intra in local direct sa dea perversa nici asa nu a cazut copilul jos ca nici de asta nu e bun ciobanita magazia de cacat si avortatu de paganel nu stia cu cine sa mai tina cu budau sau cu aurel si grecu asa pervers si periculos e.in orice caz politia tine cu ei ca la tentativa de omor nu se da o amenda nenorocita si apoi ii lasa liberi.nici unde nu se face asa .o sa se greseasca mai rau si ce o faceti voi POLITIA ORADEA vor veni altii ca voi nu sunteti competenti dormiti cu ochii deschisi.RUSINE
Postat 19 Octombrie 2010, 08:22 de dodo
nu mai vb prosti
Cand va aud ce prostii spuneti , ce aveti ma cu Aurel nici nul cunoasteti ,pmu e sportiv fost campion la judo si acuma are firma de paza si il doare undeva de toti care ii vreti rau si care il invidiati va zic eu , voi vb aiurea daca il vedeti in fatza voastra nu stiti pe unde sa o luati :)) cunosc deastia ca si voi ,iar ciobanu parca nu ati auzit , si esti cu supersecurity deaia ii ice locotenent de a lui grecu , ``specific interlopilor``
Postat 18 Octombrie 2010, 22:55 de ras
slugi
ma aflam la nunta cand ciobanita striga in gura mare nu ma omori batea copilu ala pe el k pe o * kand fuge cu banii.,vazand k nu il poate bate o scos cutitu si l-a injunghiat ,atunci copilu ia mai dat o tura de pumni.fraieru ala de pandel urla mai tare k ciobanita ,asa a fugit k si dak avea pantofi de femei in picioare nu putea sa il prinda 5atletisti.....pe astia ii faceti voi locotenenti la astia ar trebui taiate picioarele si mainile sa vada ce inseamna un adevarat scandal;
Postat 18 Octombrie 2010, 22:32 de mircea
FEMEI DE SERVICI
astia nu sunt locotenenti ca nu au fata sunt doar niste FEMEI DE SERVICI AUREL END COMPANY o sa mergeti toti la parnaie ca sunteti gunoie
Postat 18 Octombrie 2010, 21:17 de gigi
hehe
nu o sa le faca nimeni nimic la nebunii astea.comisaru sefu bucur merge la gratare impreuna cu tiganii.mai departe trageti voi concluzia de baza.
Postat 18 Octombrie 2010, 20:52 de icsulescu
politia e implicata
ar trebui luate masuri cat mai curand nu sa asteptam sa omoare rahatii pe cineva.DOMNU BEIUSAN cum lasati niste crininali si aurel sa isi trimita asa zisii locotenentii si angajatii de la firma lui peste oamenii din localul dumneavoastra.faceti ceva ca politia e pe mana cu criminalii sau le e frica
Postat 18 Octombrie 2010, 20:44 de gigi
info
dar de aia ce ziceti ca l-a bagat ROMI NEGUS& COMPANY pe saracul Mihai in spital? s-au tras focuri de arma,sabii etc Naaaa????oricum printul e print!hai tiganiii
Postat 18 Octombrie 2010, 20:41 de anonim
locotenentii
eram de fata cand a intrat in local pisulica aia de ciobanel de la oi si fetita de carmen mihaita si a vrut sa se bata si el dar cand incasa striga ca un porcusor ...nu ma omorati.... si fetita mihaita a demarat in tromba ca era sa ia si usa cu el.astia sunt niste sma de sma cu morcov in fund si mai frumos e ca a si plans ciobanita.ma ai vazut ca te bate copilul ala ca pe sacii de fasole ai luat cutit si ai injunghit sau ai venit cu cutitu la tine.ca va pisati pe voi de frica cand ati vazut ca nu faceti fata la un copil mai invatati sa va bateti sau mutativa din oras ca nici de locotenenti nu aveti fata.ratatilor
Postat 18 Octombrie 2010, 20:33 de dora
SOS
Dle procuror Sef al Oradiei unde este locul unui criminal?Inteleg ca participi la anumite festivitati ale tiganilor dar cu Grecu si Ciobanul in ce relatie esti? Procuratura nu se poate sa nu intervina in acest caz numai daca nu este si ea corupta ca politia din Baile Felix si Oradea,nu aveti dovezi asteptati ca criminalii sa fuga dupa ajutoare in alte judete si sa se amplifice lucrurile? INCOMPETENTILOR,si noi va platim luati salarii mari nu gluma,ce faceti?
Postat 18 Octombrie 2010, 20:23 de becali
locotenentii
mai aurel si grecule ce locotenenti mai aveti si voi....din aia care fac pe ei.si ce smecher se crede ciobanasu si mihaita ala ca da cu un spray sau cu un cutit ca alt ceva nu stiu decat sa mai violeze femei ca la bataie plang ca niste puicute.astia mai bine ar merge la parnaie sa scape lumea de niste cacaciosisi nenorociti ca ei ca nu sunt buni nici sa se bata.numai un las injunghie pe la spate.LASILOR si FRAIERILOR ce sunteti tusea si junghiu
Postat 18 Octombrie 2010, 20:06 de dora
sunt socata de practica proasta
nu conteaza cine de ce e acuzat, conteaza ca in public sa te porti ca un cetatean , in rest POLITIA nu va fi niciodata in spatele cetateanului sa l apere, ei constata fapta deci daca fapta nu se produce ce sa apere se vede ca nu aveti minte, sincer eu IGNOR aceste scursurii ale socieatatii, NU EXISTA, mergeti relaxati si alegeti unde sa fit, in rest nu va stresati nimeni nu va face DREPTATE, vrei sa iesi in evidenta vei plati SCUMP poate si cu viata, sau poti deveni un banal CRIMINAL cu justitia de azi esti ingropat de VIU :)))
Postat 18 Octombrie 2010, 19:38 de anca
ce pazeste politia?
Ma intreb ce pazeste politia?Pentru ce ii platim din banii statului pe sefii politiei care ar trebui sa ne scape de acesti ratardati mintal care misuna prin oras?
Postat 18 Octombrie 2010, 18:14 de MARC
Ce mai plang femeile....
Vai de mama lor....astia da smecheri. Cum se jelea Ciobanu cand era pe post de incasator...nu se jeleste lumea pe la inmormantari. Sa nu mai zicem de Carmen Pandel pe care il cauta Beiusan (patronul localului) sa-l execute silit pentru ca a sfartecat mocheta si 2 placi de marmura pe care le-a crapat la iesirea din local datorita vitezei si demarajului pe care il avea. Lumea ii face locotenentii lui Grecu si Aurel dar voi nu va dati seama ca cei doi capi de p... (G. si A.) nici soldati nu sunt....ca au mers la demolari prin Anglia.
Postat 18 Octombrie 2010, 17:52 de kkt
mihaipandel un gunoi
ma pish si ma chac pe fata lu boschetaru asta de la casa de copii ma-sa cand o fost beata o picat cu gaoaza intrun sloboz si asa lo facut pe fraieru asta cu privire bolnava
Postat 18 Octombrie 2010, 15:20 de camaz
eeextraoooordinar... sau numai ordinar?...
foaaaarte interesant......cine sunt astia de scrieti atata despre ei? ii faceti vedete? sau mi se pare mie?
Postat 18 Octombrie 2010, 11:24 de me
politistii
todoran si budau nu sant cumva politisti
Postat 18 Octombrie 2010, 11:06 de bok
cine mai sant si astea?
asa fenomene ar trebui eutanasiate sau castrate ca oricum o poarta degeaba....dereglatii cu bataia tiganilor....ca astea nu sant buni de nimic....auzi oameni lui grecu....mare smecher si baiatul asta de la orasul santandrei....a rupt coada la tarnacop prin londra...sia luat porecla de smecher si gata nu mai biruie lumea cu el as mai vrea sa aud ca lau fugarit tiganii ca sigur bate toate recordurile la fuga
Postat 18 Octombrie 2010, 04:38 de mari
?????
din ce comune al bihorului provin si capurile astea de biboli......asta din poza zici ca e avortat......oare cum de nu au pus poza si cu partenera lui ciobaneasa....nu e fotogenica sau e transpirata la gaoz de cand cu sandu si cu costi si nu se poate nimeni apropia de ea ca pute vai de voi mai baieti in locul tiganilor nu vas lasa sa iesiti in oras numai cu viza....de trecere nu de sedere...sau sa fiti rastingniti si toti cei la care leati facut numai rele sa va primeasca cu bolovani si pietre
Postat 18 Octombrie 2010, 04:32 de romeo
se doarme!!
de asa zisi interlopi ciobanu si pandel.....as vrea sa aud doar la radio parcu traian....ca doar acolo le e locul...ai iesit 10 km afara din oradea si nu mai stie nimeni de ei....si vezi doamne sant si ei mari smecheri....in locul petrecaretilor de la nunta ii zapaceam cu bataia sa simpta si eu puterea partidului ranga de aur
Postat 18 Octombrie 2010, 04:26 de pastoru
se doarme!!
ce smecheri mai sant si astea doi ciobanel si parpandel....doamne fereste am ajuns sa nu ne mai putem distra la nunti din cauza unor boschetari cu pedigree de smecheri
Postat 18 Octombrie 2010, 04:21 de xyz
continuare
si inspre dimineata gunoiu de pandelcarmenmihaela si-a luat o bataie de s-a pisat pe el si plangea ca o phizda
Postat 18 Octombrie 2010, 01:15 de vecinu
ding ding
ana papusa se pare ca n-ai inteles nimic din comentariul oradeanului asa ca iao-n gura ca esti tuta rau
Postat 17 Octombrie 2010, 23:47 de oraseanul
Oradeanu
Auzi oradene nu comenta tu ce a facut sau nu Druta in Arad, ce fac aceste specimene sunt fix poola, auzi tu lume interlopa, Arad Craiova acolo lume interlopa, aici niste piuzde cu apucaturi ....
Postat 17 Octombrie 2010, 22:48 de Ana
ptr.carmen
pe carmen asta mai bine l-ar duce Romi Negus in Olanda sa-l puna la treaba in vitrina,toata lumea ar fi fericita,da sa trimita bani in continuare unor politisti(se stiu ei care)
Postat 17 Octombrie 2010, 21:10 de cineva
ptr.un slugoi
cacatu asta din poza a fost sluga la mai multi baieti din oras si acuma ii sluga la ciobanu fraiereeeeeeeee
Postat 17 Octombrie 2010, 21:02 de stapinul
ptr.pishatucarmenmihai
ce fata de bulangiu are asta,daca merge la bulau o sa-i placa,oricum nume de fetita are deja..................Carmen (mi) hai sa ti-o bag la rozeta,zdreanto
Postat 17 Octombrie 2010, 20:55 de berila
alo
alo militia,daca nu stiti ce masuri sa luati ia vedeti ca Ionut Druta zis Popa ptr.aceleasi infractiuni a fost arestat la Arad si vorbim de loviri si alte violente,ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si a linistii publice,trimis in judecata si CONDAMNAT.In Oradea li se da amenda acestor interlopi periculosi.Multe semne de intrebare dar poate ne raspund cei de la D.G.A.
Postat 17 Octombrie 2010, 20:44 de oradeanul
batausi nenorociti
Dsra Laura un articol f.bun.Avaind in vedere ca Oradea este oras de granita agresorii nu vor plati nici amenda si nici nu vor fi audiati deoarece vor fugi peste granita.Nu stiam ca pentru tentativa de omor primesti numai o simpla amenda Politisti CORUPTI,nu va ajungesalariul? atunci lasati pe alti sa faca ordine,mergeti la munca in agricultura sau nici acolo nu faceti fata?Pina la urma nici pentru crima nu se vor aresta criminalii dle comandant ce se intimpla?
Postat 17 Octombrie 2010, 19:59 de vali
of of..
Vorba lui Basescu: Anticipez niste miscari \"SOCIALE\" prin suburbia Oradeana.
Postat 17 Octombrie 2010, 19:11 de Cristal
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON