URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Martie 2016, 15:44

Noi demisii în PSD Bihor: Şeful organizaţiei Ioşia şi alţi şapte social-democraţi au plecat din partid

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Social-democraţii orădeni par că se reorientează. După ce miercuri directorul ITM Bihor, Marius Rotar, şi-a dat demisia din PSD şi a anunţat că vrea să devină membru PNL, alţi pesedişti fac acelaşi pas.

Preşedintele organizaţiei PSD Ioşia, Călin Barabaş, şi-a dat demisia, joi seară, din partid, renunţând implicit şi la această funcţie. "Cred mai mult în USL decât în ce a rămas acum în PSD", a declarat Barabaş, vineri, pentru, BIHOREANUL, fără să vrea să spună mai multe despre nemulţumirile care l-au determinat să facă acest gest.

Barabaş a mai spus că, deodată cu el, şi-au înaintat demisia alţi şapte colegi din organizaţie.

Barabaş, care este şi directorul de îngrijiri al Spitalului Municipal Gavril Curteanu, n-a ascuns că vrea să intre în PNL. "Nu ştiu colegii ce vor face, s-ar putea să vină după mine în ce a mai rămas din USL", a spus acesta.

Călin Barabaş a fost membru PSD Bihor din 2001, preşedinte de organizaţie din 2010, vicepreşedinte al filialei din 2012 şi candidat la Consiliul Local Oradea în 2012.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
dati lucrurile pe fata!
daca tot se afirma ca au fost "racolati" de PNL ,ar recunoaste acesti membri plecati,in presa,discutiile purtate cu dl Bolojan?ei si altii care au plecat dintr-o parte in alta?
Postat 27 Martie 2016, 11:07 de onuta
OARE DE CE???
nu vrem sa recunoastem ca exista si dictatori.... nu vrem sa ne intrebam? nu vrem sa analizam? ---galgaiti cat doriti voi----
Postat 26 Martie 2016, 12:11 de CURAT
Ce fata de prost are
Ca si Rotar, e si asta un ratat care se tine de o functie!
Postat 26 Martie 2016, 09:49 de jefavram
MANG e cauza
din cauza dumnealui se intampla aceste plecari....promovati tinerii!si oamenii curati...
Postat 25 Martie 2016, 22:50 de onuta
Lovitură pentru PNL
De frică să nu-şi piardă singurul post în care ar mai putea linge îngheţată pe băţ, roata s-a învârtit şi rotarul s-a răzgândit. Demisionează din PNL şi pleacă la ITM.
Postat 25 Martie 2016, 21:13 de eutanasiu
Erata
...Ce-ar fi....
Postat 25 Martie 2016, 19:35 de TDS
HAI SA DIVORTAM...
Azi TATAL meu m-s intrebat : Ce e cu Marius Rotar ? Bietul de el , se uitase prin Monografia vamilor ! - Zice : il stiu de la Episcopia Bihor dar repede a trecut la ....Bors ! Zic : Lasa -ma , nu mai sunt la moda vamile ! Acum e ITM -ul! Ma gandesc ca daca au plecat aceste mari ca_caractere e timpul sa ne bagam ! Ce-ar sa ma inscriu in PSD ? Analizez..
Postat 25 Martie 2016, 19:33 de TDS
AZI CUCU NU A CANTAT PETRU PSD-BIHOR
Azi cucul nu a cantat pentru PSD-Bihor ,a cantat insa in continuare CUCUVEAUA pentru cei 2 mari sefi ,MANG XEROX COPY si TIRON ANAMARIA .Chiar trebuie stat pana ramaneti ultimii in PSD BIHOR .Nu va scrie nimeni (sa credeti voi asta )o scrisoare la Dragnea sa povesteasca ce se intimpla in PSD-Bihor .Plecati fara adresa ,numar de telefon spre binele PSD-ului si poate si al vostru .
Postat 25 Martie 2016, 18:06 de PETREI
scarbiti
Suntem absolut scarbiti de corcitura politca numita astazi PNL. Dupa ce ani la rand au luptat impotriva PDL-ului si a hotilor care au pradat aceasta tara si acest oras, acum se tin de mana. Ca sa fie lista completa mai atrag tot felul de ratati de genul care au dat gres prin alte locuri si care nu vor decat sa isi pastreze scaunul caldut.
Postat 25 Martie 2016, 17:12 de voodoo69
A castigat PNL 7 oameni de caracter
Ok, merg acesti insi la PNL. Pe principiul nu dau cioara din mana pentru cea de pe gard banuiesc ca or fi avut o discutie in prealabil cu Bolojan/Malan & co. De ce ar sta totusi la negocieri cei din PNL cu plangaciosii astia daca ar detin scorul pe care il prezinta la nivel local (peste 60%)? 1. Pentru ca nu detin acel scor iar unghiile incep sa se roada pana-n carne de stres. 2. Ca sa-si bata joc de ei. De retinut aceste nume si de verificat pe unde inoata anul viitor. Membru PSD din 2011 si Presedinte de organizatie din 2010? Cineva a vut emotii cand si-a prezentat "CV-ul".
Postat 25 Martie 2016, 17:01 de Radovan
Autointitulat preşedinte
Poate candida cu succes la funcţia de primar al cartierului Ioşia din partea PNL. Este echivalentul funcţiei din PSD.
Postat 25 Martie 2016, 16:57 de eutanasiu
Bolovan
Bolojan s-ar putea sa nu stea chiar asa de bine in sondaje daca racoleaza cu disperare oameni din alte partide(care de cele mai multe ori se adeveresc a fi "uscaturi").
Postat 25 Martie 2016, 16:55 de anghel
La ciolan!
Scopul USL era sa ne scape de pdl, diferenta dintre psd si pnl e ca pnl s-a insurat cu satana de pdl si de acolo probabil atractia asta mare. Probabil Ilie Bolojan le-a promis ceva bun. Sa le stea in gat!
Postat 25 Martie 2016, 16:53 de boris
traseisti
Ii mai voteaza naiba pe astia, niste traseisti care schimba partidu pentru interese personale.
Postat 25 Martie 2016, 16:48 de anghel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON