URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Iulie 2016, 19:47

Moştenitorul: Şerban Sere a devenit preşedintele CSM Oradea şi reprezentantul oraşului în Distrigaz Vest

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Actualul manager al secţiei de baschet a CSM Oradea, Şerban Sere, a fost numit în funcţia de preşedinte al clubului sportiv al oraşului în locul viceprimarului Florin Birta, propunerea fiind aprobată cu unanimitate de voturi, marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Local.

De asemenea, potrivit hotărârii Consiliului Local Oradea, Şerban Sere a devenit preşedintele Comitetului Director al CSM Oradea, din care mai fac parte Ionel Bungău, Korodi Jozsef, Fejer Ivan, Nicolae Ile, respectiv patru reprezentanţi ai sponsorilor.

În şedinţa de Consiliu Local de marţi, Şerban Sere a fost desemnat, tot cu unanimitate de voturi, reprezentantul oraşului în Consiliul de Supraveghere al societăţii Distrigaz Vest SA Oradea, calitate pe care a deţinut-o, până de curând, fostul preşedinte al CSM Oradea, Florin Birta.

După cum BIHOREANUL a mai scris, reprezentantul Oradiei în societatea Distrigaz este remunerat lunar cu o indemnizaţie substanţială, de 10.000 de lei. În şedinţa deliberativului local, aleşii PSD au vrut să ştie ce-l recomandă pe Şerban Sere pentru a primi această delegare, însă au primit un răspuns destul de evaziv din partea primarului Ilie Bolojan.

"Domnul Sere este propus preşedintele Clubului Sportiv Municipal şi, ca şi până acum, preşedinţii CSM au fost reprezentanţii oraşului în Distrigaz. Dânsul are experienţă managerială, are capacitatea să ne reprezinte în acest consiliu", a spus edilul. Şerban Sere nu a fost prezent la şedinţa de marţi a Consiliului Local şi, deocamdată, nu a putut fi contactat telefonic pentru a vorbi în calitate de nou preşedinte al CSM Oradea.

În vârstă de 43 de ani, Sere a activat ca jucător de baschet în perioada 1988-2002, inclusiv la echipele Dinamo Oradea şi Club Atletic Oradea, al cărui manager a şi fost în perioada 2003-2005. Din 2009 şi până în prezent, el este manager al secţiei de baschet a CSM Oradea, a cărei echipă de seniori tocmai a câştigat primul titlu de campioană naţională a României. De asemenea, din 2001, Sere este şi administrator al firmei SC Sernov SRL, care deţine restaurantul Crinul Alb.

Citeşte şi: Campionii suntem noi! Evoluţia spectaculoasă a echipei de baschet a transformat acest sport în fenomen social

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
GAZZU
Pentru cine am facut distributia de gaze din Oradea si firma asta.Ce fraier am fost.
Postat 14 Iulie 2016, 16:47 de dgv
scorojitul
ce vina are omul ca i numit in Consiliul de Supraveghere al societăţii Distrigaz Vest SA Oradea, si aceasta il remunereaza cu 10000 lei, este un SA privat! in da putin, sincer, la ce profi realizeaza. poate in urmatoare sedinta AGA va creste indemnizatia!
Postat 14 Iulie 2016, 13:06 de User anonimizat
scandalos
Si e nevoie sa ia 10 000 de lei pe luna ca sa se afale in treaba la CSM? E o rusine, o insulta pe care si-o permite la adresa oradenilor numitul Bolojan! Bolojane, ia seama, si pentru tine exista DNA!
Postat 13 Iulie 2016, 13:49 de andreimagheru
agitatorii
Cum se agita imediat spiritele cand e vorba de PNL. La articolul despre "potlogariile" de la ABA nu comenteaza nimeni. Probabil pt ca acolo e fief PSD si ei au voie. Referitor la pregatirea lui Sere nu inteleg unde e problema? De ce pregatire ai nevoie cand e vorba doar de reprezentare? Se stie foarte clar ca remuneratiile primite de membrii din consiliile de administratie sunt sunt doar recompenasari pt alte activitati. Primaria nu-l poate plati mai mult pt functia de director al CSM si manager al sectiei de baschet asa ca a trebuit sa gaseasca solutii legale. Banii de la sponsori se duc pe salariile jucatorilor (si asa insuficienti). Apropo de pregatire stiti ce pregatire are presedintele consiliului de administratie al Eximbank ? Citez de pe wikipedia: "Vasile Secăreş este un politolog român, specialist în teoria relaţiilor internaţionale. În perioada regimului lui Nicolae Ceauşescu a fost cercetător ştiinţific la Centrul de Studii şi Cercetări de Istorie şi Teorie Militară din Bucureşti, ajungând până la gradul de căpitan; apoi, după demisia din armată, profesor la Academia "Ştefan Gheorghiu" din Bucureşti, precum şi secretar al Comitetului de partid (funcţie politică deţinută la 22 decembrie 1989).După cum afirmă Mircea Răceanu, Secăreş a fost înainte de 1989 ofiţer acoperit de securitate" Cine l-a pus acolo? PSD-ul. E clar ca e pregatiti bine in domeniul bancar.
Postat 13 Iulie 2016, 08:45 de andy
ioiii
as da orice sa-i vad fatau lu zgarca de sere cand o sa trebuiasca sa doneze aia 10000 de lei la pnl asa cum a facut birta pt postul de vice:)))))
Postat 13 Iulie 2016, 08:19 de tititeasca
3000 de euro pentru proful de fuga
Sa-i dai unui profesor de fuga 10000 de lei pe luna? Ce pregatire are Sere pentru Distrigaz? Bolojane, esti de o nerusinare maxima! Crezi ca nu poti fi obligat sa demisionezi? Greata de tine,Bolojane!
Postat 12 Iulie 2016, 20:46 de andreimagheru
NU pe deamoaca ci pe ...
Pe 3000 de euroi / luna . Politruc !
Postat 12 Iulie 2016, 20:16 de scortosul
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON