URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Octombrie 2012, 18:36

Miri noncoformişti: În ziua nunţii, s-au plimbat cu TIR-urile (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
De regulă, însurăţeii îşi doresc ca în ziua nunţii să se plimbe în maşini luxoase sau, după moda ultimilor ani, în maşini de epocă ori într-o caleaşcă. Doi tineri miri orădeni au avut, însă, o altă dorinţă: să se plimbe fiecare într-un cap de TIR.

Mirele, Sebastian Scorţea (23 de ani), e şofer de camion de câţiva ani, aşa că Adriana Mariana (23 de ani), cea care sâmbătă i-a devenit soţie, a decis să iasă din obişnuit. "Mireasa a avut ideea să venim cu TIR-urile!", a povestit BIHOREANULUI, mândru, proaspătul ginerică.

Aşa că cei doi au vorbit cu câţiva colegi de firmă de-ai lui Sebi care au transformat 4 vehicule de mari dimensiuni într-unele festive. Curate lună, maşinile au fost împodobite cu fundiţe şi tul şi au fost înaintaşele alaiului de nuntaşi.

Atât mireasa, cât şi mirele au stat însă în dreapta volanului, fiecare având un şofer în speciala zi a nunţii lor.

Parcate lângă Cetatea Oradea, locul în care mirii s-au dus să-şi facă poze, TIR-urile au atras privirile tuturor celor care au trecut prin zonă, dar mai ales ale nuntaşilor care au mers în parcul Cetăţii, cu alte perechi de miri.

BIHOREANUL le urează "Casă de piatră" şi să fie fericiţi!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
multumim!
Buna tuturor. Noi suntem miri neconformisti si am dorit sa postam acest comentariu pentru a multumi din suflet tuturor celor care ne doresc binele si celorlalti care din rautate sau pur si simplu din plictiseala au dorit sa ne jigneasca sa ii anuntam ca nu ne deranjeaza rautatile venite din partea lor pentru ca ;umea fara ei ar fi perfecta iar perfectiunea nu exista. Despre articolul scris de " bihoreanul" nu avem ce comenta doar ca nu noi i-am chemat ca sa ne facem reclama si nu am mers cu tirul fiindca Seby este sofer ci pentru simplul motiv ca amandoi suntem PASIONATI de aceste masini si totul a fost pentru placerea noastra nu pentru a iesi in evidenta. Pentru autorizatiile despre care vorbea cineva intrunul din comentarii ...da am avut iar din Nufarul am avut chiar si un echipaj de la Politia Locala care ne-a insotit . In rest ne bucuram ca nunta a fost una speciala si pentru noi cea mai frumoasa .Suntem fericiti si ne iubim si speram ca asa vom fi mereu.
Postat 08 Octombrie 2012, 23:52 de sebi si adriana
gânduri
@Feli: Dar unde pisici ai văzut tu gânduri rele? am scris doar că a fost de prost gust şi am întrebat dacă la divorţ(un divorţ eventual, nu cert!)vor veni tot aşa!
Postat 08 Octombrie 2012, 14:07 de TDS
Pentru TDS
Du-te naibii de DOBITOC (A) cu greseli cu tot ( MARE CRTIC............TU TI-AI VAZUT GRESELILE TALE??? .....eu scriu cum vreau ( cu TZ ,ati sau a-ti ) ca sa te oftici tu , sa stii CA nu sunt ruda cu nici unul dintre miri , RUSINE SA-TI FIE , si da are dreptate GRASU sa ti se intample tie toate gandurile rele adresate acestei perechi .VETE A TOMAR POR CULO DE CABRON !!!
Postat 08 Octombrie 2012, 12:48 de Feli
Casa de piatra!
Odata de mult eram mandru ca sunt roman dar de ceva vreme imi este scarba de uni locuitori ai tari noastre. Tot stau si ma intreb de unde atata prostie si de unde atata rautate la oameni, nu stiu cum poti sa fii asa de dobitoc sa poti vorbi asa urat despre un eveniment asa de important din viata unui om, sa vorbesti de divort si sa iti dai cu parerea despre niste oameni pe care poate i-ai vazut o data in viata ta sau niciopdata si sa vorbesti asa urat la adresa lor. Pe cine au deranjat de v-ati turat toate jigodiile in halu asta. Rusine sa va fie. Sa dea bunu Dumnezeu sa vi se intample voua ce le doriti acestor tineri. Casa de piatra tinerilor si multa fericire sa le dea bunul Dumnezeu
Postat 08 Octombrie 2012, 10:16 de GRASU
casa de piatra
sa stiti si voi sa nu muriti prosti doar pt capul tractor nu trebuie autorizatie. felicitari pt tinerii casatoriti si pt ceilalti sa va fie rusine
Postat 08 Octombrie 2012, 00:26 de diana
casa de iatra
pentru toti prostii care isi dau cu parerile contra si sunt autostiitori legat de autorizatii sa stiti si voi sa nu muriti prosti doar pt capul tractor nu trebuie autorizatie. felicitari pt tinerii casatoriti si pt ceilalti sa va fie rusine
Postat 08 Octombrie 2012, 00:10 de diana
ma-ta are cratima, ati, NU
@Feli: ma Feli, ma gandesc ca esti ruda cu mirele sofer iar tu probabil esti femeie de serviciu la firma respectiva!(desi este o munca respectabila)! dar m-am gandit la asta vazand greselile ingrozitoare de gramatica pe care le-ai facut! daca era una, ziceam ca ti-a scapat!@ Dar "e" mai multe!
Postat 08 Octombrie 2012, 00:02 de TDS
CASA DE PIATRA TINERILOR INSURATZEI
Casa de Piatra si tot binele din lume sa va inconjoare ,a-ti avut o idee originala bravo ( NU VA LUATZI DUPA GURILE RELE , VOUA SA VA FIE BINE SI SA VA INTELEGETI) iar despre unele mesaje postate mai jos rusine SA LE FIE celor ce le-a scris dar ce sa facem INVIDIA DA PE DINAFARA IN ROMANIA nu e frumos sa aruncam cu noroi intr-o pereche care acum si-a indeplinit visul , sunt foarte sigura ca sunt si fffff fericiti sigur nu ai va afecta rautatzile altora !!!
Postat 07 Octombrie 2012, 23:12 de Feli
pentru invidiosi
Casa de piatra mirilor si multa fericire. sa va fie rusine pentru comentariile de prost gust, un om care are cei sapte ani de acasa nu face asa ceva. ........la tiruri nu letrebe autorizatie caci nu depaseste 7,5 t gol DESTEPTILOR
Postat 07 Octombrie 2012, 21:22 de anonim
PENTRU RAUTACIOSI
DACA ATI AVEA FIRMA DE TRANSPORT ATI PUTEA SA APRECIATI VALOARE UNUI CAMION
Postat 07 Octombrie 2012, 19:11 de anonim
:))
nu-ti fie frica, caci au avut autorizatie ca sa poata sa mearga prin oras cu TIR-urile...
Postat 07 Octombrie 2012, 18:12 de ioana
Alo ! Poliţia Locală ?
Au avut şi ei ocazia "memorabilă" să se scrie despre asta în Bihoreanul. Acum, că s-au promovat ca fraierii, urmează să-i caute Miliţia gibonului, ca să-i amendeze pentru că e interzisă circulaţia autovehicolelor grele şi foarte grele pe străzile municipiului, fără autorizaţie specială în acest sens.
Postat 07 Octombrie 2012, 17:32 de Carp III
nesimtiti
nu inteleg de ce faceti comentarii chiar asa de urate?sunteti invidiosi?eu am si fost la nunta ca varul meu a fost mirele si a fost o nunta minunata.......si big mama ce comentezi de altul ..........sa va fie rusine....asta a fost o nunta de neuitat
Postat 07 Octombrie 2012, 17:13 de ioana
si ce daca
si daca eu lucram pe o masina funerara trebuia sa o impodobesc de nunta ca sa ma dau cu ea prin oras la nunta? fiecare cu ce are, doar e democratie
Postat 07 Octombrie 2012, 15:30 de interesant
Lasa-ti rautatzile
Lasa ma ce va ofticatzi astia cu criticile va este ciuda k voi nu avetzi posibilitatea sa va plimbati nici cu o bicicleta ce sa zic de tir...hai sa fim seriosi nu?
Postat 07 Octombrie 2012, 14:44 de larisa
big mama
Normal ca merge cu TIR-ul la nunta, cei de la firma de inchirieri limuzine i-au refuzat, au spus ca NU TRANSPORTA BALENE!!!
Postat 07 Octombrie 2012, 11:58 de big mama
scuze
am vrut sa scriu dural nu durex! asta e, tastatura iti poate juca si feste!
Postat 07 Octombrie 2012, 11:34 de TDS
multumiri
@durex100: multumesc de aprecieri! practic nu as fi comentat daca nu as fi vazut cu ochii mei totul! nu soun ca se va termina cu divort! ideea era daca si la divortul(eventual)se vor duce cu acelasi alai!
Postat 07 Octombrie 2012, 11:33 de TDS
TDS dixit
Daca TDS zice ca un tir rosu cu o funda roz e de prost gust si ca totul se va sfarsi cu divort, inseamna ca asa va fi! Felicitari pentru noul critic monden al urbei!
Postat 07 Octombrie 2012, 11:09 de dural100
aiurea
unul l-am vazut parcat in fata Primariei si vreo trei cu fundite roz in fata bancii Transilvania! PROST GUST TOTAL! La divort tot cu TIR-urile vor defila?
Postat 07 Octombrie 2012, 00:27 de TDS
:)
Casa de piatra si felicitari pentru originalitate!
Postat 06 Octombrie 2012, 19:26 de lavinia
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON