URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Iulie 2012, 21:12

Merţan cu geamuri sparte, într-o răfuială "fulger" în faţa Ştrandului Ioşia

Merţan cu geamuri sparte, într-o răfuială "fulger" în faţa Ştrandului Ioşia (foto: bihon.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Patru persoane au fost rănite uşor, într-o altercaţie petrecută fulgerător marţi după amiază în faţa Ştrandului Ioşia din Oradea. Din câte se pare, a fost vorba de o reglare de conturi între două grupări interlope.

Potrivit unei publicaţii locale, pasagerii unui Mercedes care tocmai parcase în faţa ştrandului au fost atacaţi, în jurul orei 16, de ocupanţii altor două maşini care l-au rănit pe şofer cu gaze lacrimogene, iar pe ceilalţi ocupanţi ai autoturismului i-au bătut cu cozi de topoare.

Agresorii au dispărut apoi subit, astfel că, în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, au găsit doar victimele. În rest, nici un martor care să povestească ce s-a întâmplat.

Existenţa incidentului a fost confirmată în parte de medicii SMURD solicitaţi să intervină, care au constatat că patru bărbaţi prezentau urmele unei bătăi, dar nici unul nu a avut răni serioase.

"Doi dintre pacienţi au refuzat iniţial să vină la spital, însă ulterior s-au prezentat şi au solicitat să fie consultaţi (aveau plăgi minore, zgârieturi), iar alţi doi au fost aduşi pentru investigaţii. Apoi, au fost lăsaţi să plece. Nu au rămas internaţi", a declarat BIHOREANULUI dr. Adriana Bălan, de la SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a precizat doar că poliţiştii cercetează împrejurările unui eveniment petrecut în zona ştrandului din Ioşia, fără să poată oferi însă detalii despre acesta. "Urmează ca poliţiştii care se ocupă de caz să stabilească exact ce s-a întâmplat", a declarat Dinu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
22 Comentarii
politia ii protejeaza
Luand in considerare ca zona cu pricina este impanzita de tigani, muzica toata noaptea si interlopi ziua in amiaza mare fac ce le tuna, credeti ca politia nu a fost anuntata de nenumarate ori? Va zic ca politia stie, uneori nici nu au binevointa sa vina sa vada ce se intampla, iar cand vin o fac doar sa aiba de unde pleca si atat. Din cate stiu unii proprietari au anuntat inclusiv primaria, si nu s-a intamplat nimic sa se rezolve problema.Deci siguranta si incredere...pe dracu:( Bine ca-i platim .
Postat 20 Iulie 2012, 13:50 de Dorina
bihon
Comentarii tari pe BIHON!!!!
Postat 12 Iulie 2012, 12:16 de bogdi
nu numai...
domnilor politisti de ce numai pe clanul negus ai opriti in trafic la control de portbagaj?opriti si pe banda lui cora sa vedeti numai ce lucruri interesante veti gasi acolo!!!!sau ei sunt scutiti ca sant slugile lui grecu consilier USL???
Postat 12 Iulie 2012, 12:04 de bogdi
De baza
Suna faimos...SIGURANTA SI INCREDERE...POLITIA CIOMUNITARA...SIGURANTA SI INCREDERR..POLITIA COMUNITARA....JANDARMERIA??? ...EI SINT BAZA , CU PROTESTATARII...V-am lamurit??? ...vise placute la strand.
Postat 11 Iulie 2012, 20:56 de Slogan
nu e vorba de o reglare de conturi
nici un MORT ? ce batie e asta ? ce GRUPARE ? teatru platit de ei :))))
Postat 11 Iulie 2012, 19:06 de daca nu sunt morti
lucrare curata
bravo ! felicitari cine ai fost ai facut treaba buna sa ai grija sa nu se afle mai multe despre tine ca este mai usor sa lucrezi ! te salut oriunde ai fi ! pt voi sugari fricosi cine stie ce au facut aia din mercan poate meritau mai mult ! pe vremea mea nu scapau asa cu zgarieturi !!!!
Postat 11 Iulie 2012, 17:04 de spoitorul
cacaceilor
ZDRENTZELOR ce gura mare aveti pe internet......haideti fatza in fatza si ziceti ce aveti de zis pisati cu ochelari ce sunteti:)))=))aveti curaj in anonimat da pe strada ocoliti gruparea lui cora ca niste sclavi ce sunteti.si ca sa stii si u zdreantza asta ce a scris ca sunt slugi sunt defapt trei nu doi cora asa ca date-n gatu m...ti nu vb ce auzi de la unu si altu.GRUPAREA LUI CORA SE PISA PE TOTI CU DEDICATII:)))=))PISATILOOR
Postat 11 Iulie 2012, 15:09 de muezdrentzelor
frati cora
fratii cora= doi slugi a lui grecu! Poate de aia nu face politia nimic cu ei ca sant praduitori ca mentorul lor marele grecu....
Postat 11 Iulie 2012, 14:51 de gabi
fratii Cora
Da cine's fratii Cora astia ca nu a auzit nimeni de ei, sau si astia is ceva baieti de cartier :))
Postat 11 Iulie 2012, 14:45 de Sole
ce va f*** pe voi grija cine a fost sau
nu dati atat din gura voi...atat
Postat 11 Iulie 2012, 14:30 de iosia
BAI FRAIERILOR
Bai smecherasilor, ma doare in cot daca a fost cora sau negus cum se spune aici, pe mine ca locuitor al orasului ma intereseaza ca politia si jandarmeria sa isi faca treaba. Jarca si Popa, ce facem cu mafiotii astia !?
Postat 11 Iulie 2012, 13:22 de Mircea
TZIGANI LUI NEGUS AU FO`
nu frati cora au fo` vorbiti ca prosti daca nu stiti nu vb numa sa va aflati in treaba si voi kakati la cur ce sunteti
Postat 11 Iulie 2012, 12:54 de eu
CORA LA PUSCARIE
Cora a fost deja se cred prea zmardoi pe toata lumea provoaca si pe liberty si pe tigani ,cine plm se cred la ZDUP cu ei
Postat 11 Iulie 2012, 11:28 de rad
Jegoase
Da pe Clanul lui negus cine ii protejeaza?! Astia ca de atatia ani buni scapa nepedepsiti iar politia romana si parchetul inchide ochii ca sunt cotizati bine... ? Asta nu se intreaba nimeni ?! Coruptilor! Da-ti frau liber Ciorilor! Da-var D-zo atata bine cat faceti si voi! Netrebnicilor! Jegosilor!
Postat 11 Iulie 2012, 10:57 de Ciori
CORA
NU STIU CINE PROTEJEAZA PE CORA DE LA POLITIE DAR CEI MULT II MULT!!!!
Postat 11 Iulie 2012, 09:18 de romi
Popa !?
Domnule Popa, seful politiei, ajungem si noi precum Craiova !? Jandarmeria legitimeaza \"grupurile suspecte\" din centru in timp ce altii se omoara la periferie. Domnu Jarca .... ce se intampla, unde sunt mascatii ?
Postat 11 Iulie 2012, 01:42 de Mircea Dumitru
fraieri
nai mai vedea in viatza ta cu ochii aia pe cum iai vazut tuh pe ei acolo....
Postat 10 Iulie 2012, 23:25 de anonim
CORA
CORA CU SLUGILE LUI AU FOST AM VAZUT!!!POOOLIIITIIIAAAA????????
Postat 10 Iulie 2012, 23:18 de ciobanu
nu a fost cora
nu a fost fratii cora nu vb prob fara sastii....ci tiganii iau rupt ...pe cativa asa ca....nu vb fara voi .......lingai care sunteti
Postat 10 Iulie 2012, 23:05 de eu
pt cititor
CAT MAI ASTEAPTA POLITIA SA-I BAGE IN PUSCARIE PE GUNOAIELE ALEA DIN IOSIA "BANDA LUI CORA CARE SE CREDE DEJA PESTE POLITIA!!!!
Postat 10 Iulie 2012, 22:20 de gabi
IPJ, faceti curatenie!
Cate arestari a facut politia?Cati interlopi se mai plimba liber pe strazi fara ca politia sa faca nimic!
Postat 10 Iulie 2012, 22:13 de Cetatean
Frati CORA
FRATI CORA AU FOST SE STIE!!!!!!!!!
Postat 10 Iulie 2012, 22:13 de grecu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON