URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Septembrie 2010, 14:03

Membrii PSD Bihor trebuie să completeze chestionare pentru viitoarea guvernare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cei aproximativ 10.000 de membri înscrişi în PSD Bihor (după afirmaţiile preşedintelui organizaţiei, Ioan Mang) trebuie să completeze şi să predea la sediul partidului o aşa-numită fişă personală care va cuprinde informaţii din cele mai diverse.

"Fişa de membru trebuie să arate de la ce competenţe profesionale au membrii noştri, până la ce ziare şi televiziuni urmăresc", a spus vineri liderul organizaţiei, Ioan Mang, precizând că informaţiile vor fi centralizate şi stocate "pe serverul partidului, la Bucureşti".

Mang a afirmat că liderii PSD vor ca în acest fel să ştie nu doar câţi membri are partidul, dar şi "pe cine ne putem baza când PSD va veni la guvernare, ca să ştim pe cine desemnăm candidaţi şi pe cine propunem în funcţii".

Un alt motiv, a adăugat Mang, este că, în funcţie de răspunsurile primite, PSD va acorda atenţie sporită acelor publicaţii şi posturi de televiziune care sunt mai urmărite de activiştii partidului, deoarece prin acestea vor fi transmise mesajele către aderenţi şi simpatizanţi.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
replica la postaci de sercivi Ariciul de comunicare elctronica aPSD Bihor
BAH astia din Cariciul de comunicare electronica a PSD Bihor nu acuzati pe un om ca este ceea ce nu este ,din vazute -l cunosc pe Alin Avram dar cunosc mai bine pe deputatul PSD Ioan Sorin Roman de cind era copil :))Noah numele meu este Gheorghe Dracul ,Giorgio Diavolo ,Gigi Satan dar semnez cu nick nameu-l @Romanul Simplu ca este mai simplu in limba romana :))Clona @Romanului Simplu asta care ma insulta cu carnea scrie ,Gheorghe `nu ,Gelule`,,decit sa insulti o femeie mai bine sa o lauzi ce mari si frumoase are defectele :))Nu am rusine,dar am curaj cinste omenie demnitate ,sunt sarac si cinstit ca si Ion Iliescu de la care o sa-i cer o invitatie la congresul PSD pe numele Romanul Simplu un taliban rebel fanatic din PSD Bihor:)).BAH @pitic dupa tine intru si eu@Romanul Simplu la pshihiatru :)),BAH @Adevar tatal lu PEPEa poulii Emilian Pavel Florian omul Piuzda ,Pavel Florian senior du-te si te imbata de bucurie si uita tot pe urma :))BAH @Apolitic asta micuPEPEa poulii in campanie umbla dupa fete nu sa faca campanie electorala PSD :))@Pity doar ,,DREPTATE si ADEVAR vreau atit si nimic mai mult :))@Alin Avram lumea este rea in PSD:)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 28 Septembrie 2010, 21:02 de Romanul Simplu
replica la comentatorul PEPEa poulii alias Emilian Pavel Florian si la @Alina
BAH@ ratatulekakathule care te semnezi cu nick name-ul@Romanul Simplu si care esti Pavel Emilian Florian@Ghenosu si @Avram si @Lup Negru daca crezi ca lui Romanul Simplu adevarat o sa-i fie frica de tine si de Serviciul Electronic PSD Bihor te inseli,NU imi este frica de tine si chestia cu semnatura ,,fortele NATO Afganistan`` alias Cariciul Electronic PSD Bihor la un taliban rebel fanatic ca si Romanul Simplu alaturi de alti talibanii nu tzine:))@Alina scuipa in fata pe cel care te-a urat cu SICTIR pe acest forum pe EmilianPavel Florian :)).Uitati-va si cititi pe blogul lui shmendeblog.wordpress.com cititi cum PEPEA poulii Emilian Pavel Floriansi bate joc de romani simpli in postarile de pe acest blog a lui ,,Uite Tedy niste timpiti,,,adica romani``, Mr Bean de Romania1,2,3 cu postarile aceste iti bati joc de romani simpli care sunt saraci si cinstiti si muncesc cinstit si voteaza PSD ,sunt poporul PSD .RUSINE ,RUSINE,RUSINE CA BATJOCORESTI POPORUL ROMAN SIMPLU CARE VOTEAZA PSD.Pavel Florian Emilian alias PEPEa poulii esti un mare piuzda de om cum ai scris pe ,,Disclaimer`` la blog si asa o sa-ti fie porecla sau poate PEPE apoulii :))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Septembrie 2010, 23:26 de Romanul Simplu
replica la comentatori @romanalia Pavel Florian junior si comentatorul TSD pe care l-a sictirit:)
BAH ratatul dreacului care semnezi cu nick name @roman si care esti@ Forian Emilian Pavel la ora asta esti ales de ,,presedinte TSD`` stiam imediat ce ai fost ales ce jocuri de culise ai facut,,bah PEPEa polii care esti Emilian Florian Paveljunior ,,FELICITARI`` si sa fii prudent ca nu scapi de bataia promisa de @Romanul Simplu pentru ca a devenit ceva personal, o sa-ti inghiti insultele la adresa romanilor simpli pe care-i jignesti:)).@TSD esti foarte fraiera ca ai crezut minciunile lui Emilian Pavel il scuipam intre ochi pentru,,SICTIR `` :)).Marius Sticlaru talibani rebeli fanatici din PSD Bihor sunt alaturi de tine ,da-ti demisia din toate functiile in partid in PSD Bihor si vino alaturi de noi ,impreuna o sa-l distrugem pe Florian Pavel Emilian junior PEPEa poulii,o sa regrete cei din PSD Bihor ca nu te-au ales.Cind Dumnezeu inchide o usa,deschide o fereastra,mai multa lumina si oxigen intra pe ferestra ,decit pe usa ``:)).Marius Sticlaru pentru noi talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor esti presedinte de onoare al tineretului taliban rebel fanatic din PSD Bihor.LUPTA SI REVOLUTIA TALIBANA DIN PSD BIHOR CONTINUA PINA LA VICTORIE.Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Septembrie 2010, 14:34 de Romanul Simplu
Realitate.
Emiliane! Tinerii sunt de partea ta.Nu lua in seama parerile unor frustati pe care nu-i baga nimeni in seama si incearca prin forum sa atraga atentia cu tot felul de prostii.Realitatea este aceea ca Emilian merita sa fie in continuare presedinte TSD Bihor. Succes,Emiliane!
Postat 26 Septembrie 2010, 08:44 de TSD
simplu
cHIAR CA ESTI OBSEDAT DE pAVEL MAI ROMINULESIMPLU,AM IMPRESIA CA ESTI TIMPIT,DE FAPT ASA E.hAI SICTIR,O SA IASA PAVEL EMILIAN SI NU FLORIAN CUM SPUI TU,NICI MACAR NU CUNOSTIT DATELE PROBLEMEI SI VORBESTI.HAI TIMPITULE,MAI LASA SCRISUL CA NU TE PRICEPI DE FEL.DU-TE IN PROSTIA TA
Postat 26 Septembrie 2010, 08:29 de roman
replica la articolul senatorului PSD Ioan Mang
Domnule senator PSD Ioan Mang este adevarat cea ce ati afirmat,,cind vine PSD la putere``ODATA si eu @Romanul Simplu va scriu ca aveti DREPTATE si ADEVAR in afirmatii, DAR pina atunci trebuie ca sa rezolvati problemele din filiala judeteana PSD Bihor pentru ca daca nu le rezolvati sunt vorbe in vint Vorbe goale :))Socializati cu simpli membri de partid din PSD si nu fit arogant ca si AROGANTULde AdrianNastase.2)schimbati pe Pavel Florian de la Tineretul PSD Bihor nu vaamestecati in alegeriletineretului PSD .Reversul este doar o lupta continua in PSd Bihor ,rezultatuleste diastriugerea PSD Bihor.Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.P.S.Pavel Florian junior indiferent ce o sa scrii si sa jignesti pe @Romanul Simplu soarta ta in PSDBihor este scrisa esti un pierdut un ratat asemenui lui tatal tau Pavel Florian senior un betivan ,un molau, un prostovan care nu face diferentzaintre un sindicat si o asociatie de agricultori.TINERI DIN PSD BIHOR ALEGETI PE MARIUS STICLARU PRESEDINTE TSD BIHOR pentru ca altfel PEPE poulii alias Florian Pavel junior o sa ingroape PSD Bihor pentru ca nu are personalitate de lider este ce este datorita tatalui sau,este unpiuzda de om :))=))
Postat 25 Septembrie 2010, 22:46 de Romanul Simplu
replica la@ghenosu si @Frustrari clonele poulii lui Pavel Florian senior :))
BAH astea 2 Clone @Ghenosu si @frustrarii care sunteti poulica frinaru de Pvellorian Junior care fdote pe mama sda si face incest ,iar tatal sau Pavel Florian denioer se uita catre ei nepoutincios :))=)).BAh poulica frinariu Pabel Florian junior da fereasca domnul; Dumnezeu da te intilnesc ca acvol,o iti taman oadele asta iti promite @Romanul Simplu .NU IMI ESTE FRICA DE TINE piticanie scunda si oportunista care urmaresti sefie TSD dar si daca cistrigi sau pierzi de bataia lui Romanul Simplu nu scapo ITI PROMITE TOMANUL SIMPLU o bataie pe care nu ai sa ouiti multa vreme ,aduna prieteni de pahar cu care vagabondezi mca nici acei nu o sate sdcape de bataia pe care o sa-ti de-a Romanul Simplu.PEPEA poulii care esti Pavel Florian junior ,daca esti mare ca ai pe tatal tau ala betiv in spate,nu mai fii mare vremea ta si a t lui tatal tau au trecut ,este vremea schimbarii,nici macar un lider cu personalitate nu esti esti un poulifrici un ghertzoi care se ascunde in spatele tatalui sau care a fost mare directoru polii la DADR pinba ce l-au dat afara pentr incompetentza. TINERI DIN PSD BIHOR VOTATI MARIUS STICLARU PRESEDINTE TSD .Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 25 Septembrie 2010, 16:09 de Romanul Simplu
COMUNISTI isi fac evidenta la ratie
deja se vad invingatorii si isi puopunm felia in functie de aportul IN NATURA, wooowww ce i mai batuie in cap BOSOROGULUI numai bosorogi avem unde sunt tinerii in cluburiii traiasca alcoolici si PANARAMELE!
Postat 25 Septembrie 2010, 15:07 de anca
Mesaj de partid
MAI BOULE , DEJA PROPUI PE FUNCTII? Ai mare foame de bani, RATAN PERVERS, DEMOLATORUL PSD-ului! Avem noi grija sa nu mai apuci! P O R K N E S I M T I T
Postat 25 Septembrie 2010, 15:04 de PSD
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON