URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iunie 2011, 02:28

Mascaţii au intervenit după o bătaie în buricul oraşului între rockerii de la Abyss şi un grup de studenţi (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dimineaţa de sâmbătă a început, pentru câţiva adolescenţi orădeni, la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, unde luptătorii Serviciul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă i-au dus cu duba, pentru a da declaraţii, după un conflict izbucnit în jurul orei 01.30 în centrul oraşului, pe strada Primăriei.

Potrivit martorilor oculari, clienţi ai restaurantului Queens, un grup de tineri, între care şi câţiva studenţi, aflaţi în trecere prin zonă, au fost agresaţi de clienţii barului Abyss, situat în apropiere şi frecventat exclusiv de rockeri adepţi ai curentului metal şi punk.

"Câţiva de la Abyss stăteau pe stradă, în faţa crâşmei, cu sticlele de bere în mână, şi la un moment dat prin zonă a trecut grupul de tineri. Nu am înţeles de ce, fiindcă vorbea ungureşte, unul dintre punkişti, cu o bărbuţă lungă de vreo 20 de centimetri şi cu părul ţepos, s-a luat de unul dintre tinerii din grup, vrând să-l lovească cu sticla în cap. Noroc că s-a ferit, aşa că nu l-a nimerit. După asta, grupul din stradă a vrut să intre în Abyss să-i înveţe minte pe punkeri, dar au venit rapid cei de la firma de pază şi mascaţii Poliţiei", au povestit persoane care au asistat la incident.

Pe de altă parte, unul din clienţii restaurantului Queens a declarat că nu este prima oară când, luaţi de alcool sau poate şi de droguri, clienţii de la Abyss "se dau" la cei ce trec pe stradă, supăraţi că li se încalcă "teritoriul". "Nu de puţine ori în faţa crâşmei zac băieţi şi fete ori beţi, ori drogaţi, şi se iau de oamenii care trec pe trotuar", a spus bărbatul.

Din fericire, lupta dintre punkeri şi "civili" a luat sfârşit înainte de a începe de-a binelea, iar principalii protagonişti au fost băgaţi de mascaţi în dubă şi duşi la sediul Poliţiei Municipale, pentru a li se lua declaraţii şi, aproape sigur, pentru a fi amendaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
34 Comentarii
Presa se duce de râpă
Când mi s-a zis să citesc articolul ăsta, am crezut că-i o glumă. Cum pot unii să uite aşa uşor ce înseamnă un articol obiectiv şi să mai aibă pretenţia să fie numiţi "jurnalişti"? Cu tot respectul, dar în locul dvs. mi-aş da demisia. P.S.: Căutaţi în DEX cuvântul "toleranţă".
Postat 20 Iunie 2011, 01:13 de Vecina de la 2
ANCA
Ma enerveaza la culme imbecila de anca asa ca m-am decis sa o fericesc si eu cumva. Adresa ei de e-mail este scabc[at]yahoo[dot]com - asta daca vreti sa-i trimiteti mesaje. In zilele urmatoare va dau si numele ei, in functie de cat de repede il aflu.
Postat 17 Iunie 2011, 17:38 de Hackeru\\\'
r.i.p
ma putza de om ce esti ca mata nu sa droga cu toti cocalarii cu tone de gel pe cap......sa iti fie rusine om incult ce esti ca numai dupa urechi nu te speli tu si mai vorbesti de rockeri...lasa ca te cauta moartea in somn....tu jurnalist....bun gluma...dar uite vorbind de glume ia uite ce banc iti scriu eu tzie!!!! "Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana... - Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?"....tzaranul drakului iadul sa te mance sa ajungi tu acolo intre noi ca pe acolo o sa iti mearga si mai bine....speriat de bombe ce esti...ba cum iti permiti asa ceva...dute ma fati o laba dak nu ai altceva mai bun de facut......tzaranul drakului....vezi pe unde manci ca stii tu cum ii ca roata se va intoarce in curand.....!!!!!!!
Postat 08 Iunie 2011, 02:29 de moartea te cauta
:))
si printre rockerii din Abyss nu se afla si studenti? =))))
Postat 07 Iunie 2011, 21:13 de cristos pa cruce
what....
deci nu inteleg de ce anumite persoane se cred mai presus de altele....si eu frecventez clubul abys si ascult orice tip de rock de la hard pana la punk si desi sunt roackera sau satanista (dupa unii) nu beau si nici nu ma drogez, iar speculatiile despre faptul ca toti rockerii sunt drogati, betivi si nespalati sunt niste aberatii.. daca nu poti scrie faptele concrete si nu ai ascultat ambele parti nu ai dreptul sa tragi concluzii....iar faptul ca acei studenti sunt numiti "civili" mi se pare o gluma buna....eu credeam ca toti suntem civili, dar poate m`am inselat. in fine important e ca domnul care a scris acest articol sa afle adevarul despre ceea ce s`a`ntamplat cu adevarat. btw i`ar trebui si o educatie a ceea ce inseamna a fi rocker. dintr`un scandal minor intre niste prieteni a trebuit sa se bage si cativa din "elita" de la Queen`s si sa cheme jandarmii. mi se pare aberant sa tragi concluzia ca erau drogati sau beti . Ce nu poate omul avea putina distractie? mi se pare interesant ca acest lucru este scris incriminand niste rockeri dar cand vine vorba ca cineva s`a legat de un rocker ori nu este dat publicitatii ori iarasi rockerul/ssatanistul/betivul/nespalatul este de vina..
Postat 07 Iunie 2011, 21:01 de hhhjj
ce face???
apropo...daca vin sa zic ca in Abyss oamenii beau galeti intregi de ambrozie si se scalda in nectar...si ca defapt Abyss-ul e un colt de EDEN ai sa scrii asta in ziar???
Postat 06 Iunie 2011, 23:15 de JJJJJJJJkJ
ce face???
Dl. Adrian Chis ce relevanta are ca in acel grup de tineri retardati erau si studenti??? Articolul scris de dvs. imi arata ca nu stiti nimic despre Abyss , despre Oradea sau despre viata in general. CRED CA AR FI DE CUVIINTA SA SCRI DE URGANTA UN ALT ARTICOL IN CARE SA ITI CERI SCUZE PT TUPEUL ORIBIL PE CARE IL AI.
Postat 06 Iunie 2011, 23:12 de JJJJJJJJkJ
Pt Ella
1.Nu i-am bagat pe toti jurnalistii in aceeasi oala; 2.daca nu ai simtit ironia in condamnatul manelistiilor citeste inca o data; 3.cu niciun fel de atitudine nu rezolvi nimic, daca tac si inghit inseamna ca-mi accept statutul expus de domnul Adrian Cris! 4.NOI SUNTEM MAI BUNI!!!!
Postat 06 Iunie 2011, 21:10 de Eddie
Post scriptum
Sunt de acord cu Maggot, nu am fost de faţă, dar am auzit din diverse surse, iar ceea ce a afirmat domnul Criş e complet eronat. În schimb, Eddie cu atitudinea ta nu rezolvi nimic. Scuze că ţi-o spun, aducând jigniri la adresa domnului "jurnalist" (calificat?) nu faci nimic altceva decât ceea ce au făcut şi alţii în comentariile de mai jos. Astfel, prin acel mesaj pe care l-ai dat, critici TOŢI jurnaliştii, faci o afirmaţie eronată băgându-i pe toţi în aceeaşi oală. Şi, să nu mi-o iei în nume de rău, deşi ai spus că nu îi condamni pe manelişti, tocmai ai făcut-o! Nici noi şi nici ei nu suntem mai buni. Toţi avem vina noastră şi toţi ne urâm reciproc. Metal on!
Postat 06 Iunie 2011, 20:39 de Ella Savage
Queer's=jeg
Btw, Queen's(mai degraba Queer's) este cel mai jegos restaurant din urbea noastra! Cea mai imputita pizza, cu produse stricate...la fel sunt si oamenii de acolo!
Postat 06 Iunie 2011, 19:47 de Tot Eddie
GRESIT
povestea e cu totul alta!!dimpotriva "studentii"(manelarii) s-au luat de persoane pe care dati voi vina!! o fost asaltat de 4 persoane!dc credeti ca o vrut sa ii de-a cu sticla in cap??
Postat 06 Iunie 2011, 19:33 de Maggot
Puroaie de jurnalisti
Incultul acesta de Adrian Cris,care dupa cum scrie mi se pare ca nu are mai mult de 4 clase, a scris o \"stire\" prin care ataca rockerii! Domnule Cris, va rog sa va dati inca o data licenta de jurnalist pentru ca sunteti cu totul pe langa! Asta nu e o stire, o stire presupune obiectivitate si impartialitate, ce ai facut tu aici se numeste atac, discriminare si calomnie, ai putea fi dat in judecata si sa te astepti la asta, pe parcursul acestei saptamani! Nu condamn jegurile alea de manelisti care umbla in maieuri si le curge transpiratia si ranza pe gatu ala gros, pe care mai atarna si un lant de vaca vopsit in galben, si le mai si pute gura la cacat, ci dau vina pe ordinaru asta de om, pe nume Adrian Cris, un jurnalist fara vocatie. Sa nu uitam ca Jandarmeria si mascatii, weekend de weekend sunt campati la intrare in pasaj deoarece ies cocalarii la baute, despre asta nu ati scris nimic domnul Adrian Cris, insa la un scandal minor intamplat in apropierea Abyssului, rockeri sunt scuipati si denigrati fara nicio problema! Respect domnule Adrian Cris, sunteti o tumoare a jurnalismului oradean, remediul=ghilotina! Nu condamna ceea ce nu cunosti!
Postat 06 Iunie 2011, 18:20 de Eddie
Puroaie de jurnalisti
Incultul acesta de Adrian Cris,care dupa cum scrie mi se pare ca nu are mai mult de 4 clase, a scris o "stire" prin care ataca rockerii! Domnule Cris, va rog sa va dati inca o data licenta de jurnalist pentru ca sunteti cu totul pe langa! Asta nu e o stire, o stire presupune obiectivitate si impartialitate, ce ai facut tu aici se numeste atac, discriminare si calomnie, ai putea fi dat in judecata si sa te astepti la asta, pe parcursul acestei saptamani! Nu condamn jegurile alea de manelisti care umbla in maieuri si le curge transpiratia si ranza pe gatu ala gros, pe care mai atarna si un lant de vaca vopsit in galben, si le mai si pute gura la cacat, ci dau vina pe ordinaru asta de om, pe nume Adrian Cris, un jurnalist fara vocatie. Sa nu uitam ca Jandarmeria si mascatii, weekend de weekend sunt campati la intrare in pasaj deoarece ies cocalarii la baute, despre asta nu ati scris nimic domnul Adrian Cris, insa la un scandal minor intamplat in apropierea Abyssului, rockeri sunt scuipati si denigrati fara nicio problema! Respect domnule Adrian Cris, sunteti o tumoare a jurnalismului oradean, remediul=ghilotina! Nu condamna ceea ce nu cunosti!
Postat 06 Iunie 2011, 18:16 de Eddie
sunt rocker si ma mandresc cu asta
deci asta nu e adevarat dar infine nu sa legat nimeni de nimeni aveau o disputa rockerii intre ei si unul dintre clientii queens sa legat de ei.......si nu sunt drogati nici unul dintre clientii abyss`ului dar ce sa facem e romania si toata lumea se leaga de rockeri.......dar de ce anume?suntem si noi "CIVILI" cum va numiti voi da ce noi nu avem drepturi nu avem buletine nu avem viata noastra? sa stiti ca multi rockeri sunt inteligenti frecventeaza scoli si faculte nu suntem niste animale cum credeti voi "CIVILII"
Postat 06 Iunie 2011, 17:36 de Pusztai Nandor
Cât de patetic!
Domnule Adrian Criş, ca una dintre aceşti „rockeri de la Abyss” şi viitoare jurnalistă, am dreptul să ştiu pe ce argumente aţi construit acest „articol”? Ce am văzut în textul respectiv sunt nişte afirmaţii aduse inculpatului (se pare că un punker) care s-a părut a fi în locul potrivit la momentul nepotrivit, când, dintr-o dată, au apărut nişte studenţi eminenţi, elita-cremă a societăţii orădeneşti care, pare-mi-se, l-au insultat, ceea ce dumneavoastră aţi omis (voit). Pe lângă toate acestea, aţi interogat doar o parte, ci nu şi cealaltă, ceea ce un jurnalist la valoarea d-voastră nu ar trebui să facă. De fapt, ştiţi ce aţi făcut? Discriminare! Faptul că noi suntem minoritari, implicit nu înseamnă că nu avem aceleaşi drepturi ca şi ceilalţi! Suntem priviţi cu ochi răi, ca nişte oi negre ale societăţii, tocmai datorită oamenilor ca dumneata care ne acuză pe nedrept şi fără nişte argumente sau contra-argumente (văzând comentariile de mai jos) plauzibile! Vi se pare puţin? Cine se leagă de cine când noi suntem singuri, pe stradă, şi nu ripostăm înapoi? Câţi tac şi înghit din cauza acestor fapte? Tot vi se pare o nimica toată? Da, suntem minoritari, şi nu, nu vom pleca capul unor oameni asemenea dumitale. Şi vreau să vă întreb, cum e să dormiţi cu gândul neîmpăcat că aţi acuzat nişte oameni nevinovaţi, luându-vă leafa şi pupându-i în cur pe şefi? Toate cele bune. Poate ne vom auzi în viitor! Aaa, şi încă un lucru pe care ţin să-l menţionez aici şi acum: am terminat la un colegiu de elită „Emanuil Gojdu” şi nu am fost influenţată de acei oameni cu bani şi cu fiţe de „vai-cine-mi-s-eu”. Sunt mândră că-s metalistă, că merg săptămânal la bibliotecă şi citesc (vă miră? N-ar trebui!) şi că printre prietenii mei se numără toţi cei acuzaţi de voi pe nedrept! Să aveţi o viaţă pe atât de frumoasă pe cât nu dovediţi! Metal on, brothers of metal!
Postat 06 Iunie 2011, 15:17 de Ella Savage
Stereotipuri
De ce toată lumea acuză rockerii? Rockeri sunt persoane inteligente și cu o igienă de miiii de ori mai bună decât a altor specimene antropoide, care tind să facă acuzații aiurea. Mic exemplu: Oare acei indivizi se gândesc cât efort trebuie depus pentru întreținerea unui păr așa lung, efort care toți ,,pletoșii” îl depun...Mă rog...nu vă mai bazați pe stereotipurile greșite din zilele noastre și lăsați la o parte acuzațiile false și neadevărurile. Iar despre Abyss, tot respectul; întotdeauna e o atmosferă super acolo, muzică foarte bună (pentru ascultătorii genului, bineînțeles) și tot ce vreți...Rock on!
Postat 06 Iunie 2011, 12:27 de M
Cris, ai fost acolo?
inca un articol care dezinformeaza... eu, spre deosebire de Cris, am fost acolo... si lucrurile stau cu totul altfel: 1. afara nu erau "cativa'.. era unul singur... 2. nu unul dintre.."punkisti" s-a luat de "studenti".. ci cocalarii aia + o pitzi au comentat despre tipul ala... 3. clientul Abyss a aruncat cu o sticla in directia ... cetatenilor model ai orasului Oradea =)) ... 4. cocalarii au sarit la scandal si cand au iesit alti clienti Abyss sa vada spectacolul si sa calmeze spiritele, cocalarii s-au cam cacat pe ei (de notat ca singurul care a avut de suferit dpdv fizic a fost "punkerul", pentru ca "jegosii" au incercat sa linisteasca apele... 5. "studentul linistit si deosebit de inteligent" si-a chemat tribul (cum arata si pozele... is doi "'jegosi" si vreo 15 "cetateni de vaza ai Oradei" ... 6. baietii cu ciorapi pe fata au fost chemati de patronul clubului Abyss, nicidecum de COCALARII care venisera acolo cu toata satra ... 7. de unde mama dracu' ai scos-o p'aia cu cei care zac in fata barului drogati? ii total fals ... 8. imi cam miroase a articol platit pentru antireclama ... Uite 8 motive sa te lasi de pseudojurnalism. ESTI DE CACAT IDIOTULE!!!
Postat 06 Iunie 2011, 08:49 de hahaha
strung (jegosii)
tu o "strungaresti" pe ma-ta nespalatule ! ioi te kurva anyad !
Postat 06 Iunie 2011, 02:25 de ioiiiii te
studenti
mult student umbla si la Abyss si distreaza foarte bine,eo cred ca la discoteca sau la club de manele 5 ori mare consumatia drogurilor numa acolo nu mere politia la razia ptr. acoloi banii.WALL tu o sa bagi * in mata la * aia nespalata,oribil
Postat 05 Iunie 2011, 21:01 de strung
nota 10
foarte bun articol ! nota 10 !
Postat 05 Iunie 2011, 19:26 de anca
ok
nespalatii trebuiau oricum pusi la punct. jegosi, par soios, haine murdare. oribil.
Postat 05 Iunie 2011, 19:23 de wall
bar
buna ziua, domnule cris..... nu stiu cum puteti scrie un articol intr-un ziar orasenesc fara a fi interesat in a afla ce s-a intamplat cu exactitate in seara cu pricina.... cum puteti sa faceti afirmatii de genul" rockeri beti si drogati"? ati fost vreodata in abyss sa vedeti ce se intampla acolo? ati fost in vreo seara de weekend sa vedeti cum sta problema cu alcoolul si cu drogurile??????????? bineinteles ca nu........ in al doilea rand, indiferent daca ceea ce ati citat in articol ca fiind o parere a unui client al restaurantului Queens, mi se pare ca de fapt clientul respectiv nici nu exista, managerul barului abyss a chemat interventia si politia deoarece acei "studenti" care au iesit fara vina si-au chemat intaririle....adica aprox 10 oameni pusi pe scandal si gata sa dea navala jos in bar, netinand cont de faptul ca prietenii lor au inceput scandalul agresand clientul din abyss.....tocmai pe motivul ca e "rocker pletos"!!!!! dar, bineinteles, dvs care nu ati fost acolo, si v-ati nu interesat care a fost situatia reala....puteti scrie lejer ca abyss-ul este plin de drogati care creeaza probleme oricui, oriunde, oricand. multumim pentru prestanta jurnalistica.....
Postat 05 Iunie 2011, 17:49 de abyss
Nu mi se pare corect !
Deci nu mi se pare corect faza asta cu alcoolul si cu drogul, de unde stiti ca au luat Rockeri droguri ? hmmm ? Deci precum spunem asta e o prostie ... Si "Tineri" respectivi au fost trezi toti hmmm ? Mna asta nu cred chiar de loc si la restauranul respectiv se serveste alcoohol :) Ganditi va un pic oamni prosti !
Postat 05 Iunie 2011, 13:37 de Akos
bravo
adrian,tu iest jurnalist?tu esti un ultimu nationalist,faci aicia discriminatie intre romani si unguri,dute la mata n * si linge curu la tudor si la restu handicapati,retardati din partidul romania mare(cine nu fura nu are) sa deie dumnezeu tie o casa cu 10 etaja da sa nu ai scara in ia dracu sa te duca de jos in sus,sa le rupe dumnezeu * in gitul tau
Postat 05 Iunie 2011, 13:23 de strung
@"parlungjegos=animal"
@ala de mai jos: tu realizezi ca tu, cu parul tau frumos aranjat si ingrijit, nu poti lega doua cuvinte coerent in propria ta limba materna? Estri arhetipul cocalarului agramat: incult, subiectiv, ipocrit, cu impresii de primadona. Decat cei ca tine, mai bine rockerii din Abyss. Aia macar au cultura muzicala si bun simt cand vine vorba de societate. Mori in cacat.
Postat 05 Iunie 2011, 08:50 de Count Grischnach
animalele au scapat de la zoo
1.te cate ori am fost in queens nu am auzit o manea 2.daca ai parul aranjat si tuns, inseamna ca esti ingrijit, nu ca altii cu parul nespalat de 5 luni ca sa fie punker 3.in clubul respectiv ABYS" sunt animalele de la zoo care au scapat 4.nici un " cocalar" din queens nu a luat bataie, pacat de baietii care au fost luati, oare se pot bronza cu ochii deschisi in ziua de maine? ? :)) PS : excludem ipoteza ca le-a intrat parul in ochi. Oamenii de acol sunt jalnici, si stau intinsi pe strada, PE STRADA PRIMARIEI!!! ca si cum ar fi in padure.
Postat 05 Iunie 2011, 02:06 de parlungjegos=animal
ADRIAN CRIS e renumit in PROSTIE jurnalistica:))
dupa el noi suntem la gradina zooo :)) lovit in cap, ce sa mai spui au venit MASCATII wwoooooww realizati mascatii au intervenit mai interlopi FICTIVI, cum va permiteti!!!
Postat 04 Iunie 2011, 21:38 de anca
Lol
@bulanbator: cine seamana vant e prost de bubuie. Cam asa si cu cocalarii. Bine au facut. Sa le dea la mecla la cocalarii din Queens.
Postat 04 Iunie 2011, 17:04 de Count Grischnach
mizerabilii si-au cautat-o cu lumanarea
foarte bine ca le-au dat in freza, jegosilor. cine seamana vant, culege furtuna.
Postat 04 Iunie 2011, 15:30 de bulanbator
@ioan
bai ianoszi ce daca e ungur si e si soios trebuie sa faca orice si sa nu fie luat la intrebari, pt ca e minoritar ???? esti tampit de-a binelea !!!!!! este foarte bine ca scandalagii, unguri, soiosi sau cum or fi, sunt pusi la punct !!!!!
Postat 04 Iunie 2011, 15:25 de corso
jurnalist fara cultura
adica ungurii si rockerii sunt rai, sau ce vrei sa spui domnule jurnalist? e un local de rockeri, da, nu au treaba cu nimeni, incidentele sunt chiar rarisime si pe langa ei a trecut un grup de STUDENTI MANELISTI ORDINARI LA SORBONICA care au comentat cum ca rockerii sunt nespalati si de acolo a pornit treaba. scenariul meu...erau imbracati in alb, aveau perciunii ascutiti, erau dati cu gel si murdari sub unghii aia:-) si nu au stiut sa completeze procesul verbal :-).
Postat 04 Iunie 2011, 12:39 de ioan
Rockstar vs. anti-rockstar
@gaozarilor: Nu, pentru că centuristele dau comision :) Se întâmplă şi în ţări "civilizate" ca rockerii şi ne-rockerii să se ia la trântă. Mai ales când e vorba de tineri cu nişte alcool la bord. Noroc că nu s-a lăsat cu capuri sparte :D
Postat 04 Iunie 2011, 10:56 de ro.thefan@gmail.com
si care e problema politia
politia sa si faca treaba vor norma de masa dar sa nu muncesca? ce aveti betivi, nebetivi omul are dreptul sa traisca de ce platim oamenii sa ne jucam de a hotii si banditii, acesti betiv platesc TVA , acesti betiv harnesc mai multe guri.
Postat 04 Iunie 2011, 10:34 de dan oradeanul
gaozarilor
da curvele de pe centura nu leo luat?
Postat 04 Iunie 2011, 09:13 de ggg
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON