URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Martie 2014, 15:29

Mang, "trădat" de şeful UDMR Bihor: "Nu mai sar în apă pentru Kiss, nu mai sunt aliat cu nimeni"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Dator" cu explicaţii

După ce marţea trecută vicepreşedintele CJ Alexandru Kiss l-a convins pe preşedintele Cornel Popa să facă o conferinţă de presă fulger în absenţa lui, pentru a anunţa prelungirea mariajului UDMR-PNL până în 2020, liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a prezentat explicaţii jurnaliştilor faţă de care a spus că se simţea "dator".

Precizând că nu numai că a citit (în BIHOREANUL), dar a auzit şi din alte surse, politice, că ieşirea lui Popa şi Kiss a fost determinată de UDMR-ist, care a lansat zvonul că el era plecat marţea trecută să discute la Bucureşti cu preşedintele PDL Vasile Blaga o altă majoritate pentru conducerea judeţului, Mang s-a declarat "denigrat" de această poveste. "Vă asigur că Ioan Mang nu şi-a trădat niciodată partenerii. Cine a spus aşa ceva a avut intenţia să mă denigreze", a spus şeful pesediştilor bihoreni, referindu-se la Kiss.

"Am sărit în apă pentru Kiss"

Mang a părut cu atât mai afectat de "trădare" cu cât în 2012 el a fost cel care a insistat pe lângă liberali, care nici nu voiau să audă de aşa ceva, pentru cooptarea UDMR-istului în conducerea CJ. "Eu consider gestul domnului Kiss şi un gest de masochism, pentru că UDMR a avut protocol cu PNL şi în 2012, şi a trebuit să mă arunc eu în apă ca să-l scot de acolo, că ceilalţi uitaseră de el. Dar a doua oară nu mă mai arunc, de asta vă asigur", a spus Mang.

De asemenea, şeful PSD a dezvăluit că vineri, la propunerea lui Cornel Popa (şi în absenţa primarului Ilie Bolojan, plecat din oraş), "forurile liberalilor au votat cu o majoritate zdrobitoare" prelungirea înţelegerii PNL-UDMR, arătând că din acest motiv liberalii ar putea să se confrunte cu nemulţumirea propriilor alegători şi ar putea păţi ca el, suferind o trădare din partea UDMR.

"Probabil nu au citit colegii mei din PNL reacţiile cetăţenilor atunci când eu am insistat pentru cooptarea UDMR în conducerea Consiliului Judeţean. Nu-mi pare rău de gestul pe care l-am făcut atunci, pentru că am vrut să asigur un echilibru în judeţ, dar nici nu mă aşteptam la gestul de săptămâna trecută, care mi-a produs o mare mâhnire", a adăugat şeful PSD Bihor.

"PSD nu are nevoie" de alianţa cu PNL şi UDMR

"Legat de alianţa celor doi, am constatat că PSD e pe de lături, dar PSD nu are nevoie de o invitaţie în această alianţă (n.r. - a lui Kiss cu Popa). Noi ne vom face treaba atâta timp cât PSD va fi la guvernare, şi cred că va fi mulţi ani de acum încolo. PSD, chiar dacă unii cred că poate fi o anexă a altor două partide, nu va fi o anexă", a mai spus Ioan Mang.

El a adăugat că PSD-ului i se datorează şi semnarea, de către vicepremierul Liviu Dragnea, a contractului pentru modernizarea drumului Marghita-Tăşnad (proiect promovat de Kiss), şi faptul că Bihorul este între cele două judeţe în care, în 30 de unităţi administrativ-teritoriale, se întocmeşte un Registru Agricol Electronic, şi faptul că Guvernul a alocat anul acesta 22 milioane lei pentru continuarea proiectelor de apă şi canalizare în mediul rural, prin Programul Naţional coordonat de acelaşi Dragnea.

"Nu cred că domnul Dragnea a fost la Oradea pentru alt motiv decât că PSD este reprezentat cu un vicepreşedinte în Consiliul Judeţean", a spus Mang, precizând chiar că este conştient, acum, că PSD Bihor deţine această funcţie doar pentru că UDMR şi PNL au nevoie de el, pentru ca în judeţ să ajungă bani de la Guvern.

"Trădătorul" e Kiss

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor care au vrut să afle dacă se simte trădat şi de cine anume, adică de Popa sau de Kiss, Mang a afirmat că pe liderul UDMR îl consideră "trădător", deoarece acesta l-a manipulat pe Popa spunându-i că marţea trecută ar fi plecat la Bucureşti, şi încă împreună cu primarul Ilie Bolojan, pentru a discuta cu Vasile Blaga o alianţă PNL-PSD-PDL în Bihor.

"Eu pe domnul Popa nu pot fi supărat, pentru că a fost o zi a manipulărilor. Sunt supărat în schimb pe domnul Kiss, pentru că domnul Kiss a ţinut să organizeze acea conferinţă de presă-fulger, fără mine. Singurul care ar trebui să dea explicaţii este domnul Kiss", a zis şeful PSD.

Mang schimbă foaia

Deşi liderul UDMR a dat dovadă de "lipsă de încredere" în el, Mang a spus că, "pe de altă parte, gestul prezintă şi avantaje, pentru că acum ne cunoaştem mai bine". Ca urmare, a precizat el, Mang îşi va schimba şi conduita în cadrul CJ, nemaiacceptând să fie în umbra UDMR şi PNL.

"Din punctul meu de vedere, nu mai sunt încorsetat de nicio alianţă. De acum îmi voi spune părerea, ceea ce până acum nu puteam face, când eram legat de USL şi aliat cu UDMR. Nu mai sunt aliat cu nimeni, sunt conştient că voi rămâne la Consiliul Judeţean atâta timp cât va fi nevoie de PSD, şi îmi voi spune liber proiectele pe care le avem şi părerea despre ce nu se face la Consiliul Judeţean", a explicat Mang, vorbind despre "eliberarea" lui, chiar dacă forţată de gestul lui Kiss, de sub tutela UDMR şi PNL.

Mai mult, Mang a spus că nu se va mulţumi doar cu atribuţiile împărţite de preşedintele CJ, ci va propune şi modificarea organigramei, care datează din 2008 "şi a fost făcută doar pentru a-l izola pe preşedintele de atunci, Radu Ţîrle", în mod concret el urmând să pledeze pentru crearea unei "agenţii" judeţene, formate din specialişti, care să aibă ca scop scrierea de proiecte europene, fiindcă fără fonduri UE Bihorul nu are şanse de dezvoltare.

Totodată, Mang a confirmat dezvăluirile BIHOREANULUI că în prezent CJ nu are bani nici măcar pentru a suporta cota sa de cheltuieli pentru demararea proiectelor europene deja demarate, astfel încât va fi nevoie ca judeţul să facă un credit de circa 30 milioane euro.

PSD ar putea vota pentru mutarea Muzeului

Întrebat, de asemenea, ce conduită va avea PSD faţă de proiectele de dezvoltare a Aeroportului şi de mutare a Muzeului Ţării Crişurilor în incinta Cetăţii, aşa cum a propus primarul Ilie Bolojan dar nu vrea UDMR, Mang a arătat că este cu totul de acord ca Primăria să suporte, aşa cum doreşte edilul Oradiei, o parte din subvenţiile ce vor fi acordate companiilor aeriene care vor deschide noi curse, externe, la Oradea, şi că speră că vor vota în acest sens reprezentanţii tuturor celor patru partide reprezentate în Consiliul Local şi în CJ.

"Nu am finalizată în prezent nicio opinie cu privire la mutarea Muzeului, dar va trebui studiată problema juridic şi tehnic. Trebuie să vedem dacă putem schimba destinaţia creditului pentru reabilitarea Garnizoanei (n.r. - luat de la BCR în mandatul lui Kiss). Şi eu aş vrea să avem un muzeu pe 18.000 metri pătraţi, dar numai factura la curent va fi de 2 miliarde de lei vechi pe lună", a atenţionat Mang.

El a spus că analizează costurile mutării, posibilitatea demontării instalaţiei de stingere a incendiilor deja pusă în clădirea fostei Garnizoane pentru a fi mutată în Cetate, dar şi ipoteza că în fosta Garnizoană ar putea funcţiona doar o parte din Muzeu, iar celelalte secţii în Cetate.

În orice caz, atunci când Guvernul a oferit fosta Garnizoană Consiliului Judeţean, HG-ul nu a condiţionat acest lucru de amenajarea în acest spaţiu a Muzeului, a subliniat Mang.

Citiţi pe această temă şi articolul "Marile manevre: Cum îi duce de nas liderul UDMR Bihor pe ceilalţi şefi de partide"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
Replica
`NU mai sar in apa pentru Kiss , Nu mai sunt aliat cu nimeni `CORECTA afirmatie domnule Ioan Mang PLAGIATORUL presedinte PSD Bihor, numai ca privind drept si analizand tot drept cu DREPTATE si ADEVAR , dumneavoastra v-ati vazut interesul personal , si nu interesul tuturor cei din PSD Bihor a simplilor membri , si analizand deciziile luate de catre KISS si presedintele CJ Cornel Popa PNL. care si-au zis `dupa ce sa-l mai primim pe PLAGIATORUL Mang , ca si asa nu are trecere la Bucale dupa scandalul plagiatului , si premierul Victor Ponta presedintele PSD nici la picioare nu-l vede , asa ca fonduri pentru Bihor tot nu vor venii , mai bine fara PLAGIATORUL Mang ca poate? vom primi fonduri si vom fi altfel vazuti, neamintindu-i premierului de PLAGIATORUL Mang.Putere PSD este increderea si ultimului membru in partid si lideri partidului, PSD e un partyid de militanti social democrati pt drepturile celor multi si saraci , nu-i un partid de sefi citat Ion Iliescu , dar aici in Bihor in cine sa ai incredere ?In PLAGIATORUL Mang care face totul doar in interes personal si beneficiul personal si uita de restul simplilor membrii de partid PSD .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 26 Martie 2014, 08:07 de Romanul Simplu
aliante
Draga Mang mai scrie un articol da vezi sa nu-l plagiezi cum stii tu si publica-l la sorbonica lui Lupau la Marghita.Daca nu ai idei despre ce sa scrii iti dau eu una Infintarea scolii maghiare la Marghita initiata de Lupau spus Guru sau Cum ati pus PSD Marghita candidat la primarie un cioban numai ca sa iasa Pocsaly de la UDMR
Postat 26 Martie 2014, 00:27 de misu
De unde primesc mai mult ..
Ala va fi partid care singur va castiga alegerile si nu va face nici o alianta cu atat mai mult cu ungurii .
Postat 25 Martie 2014, 22:58 de Zorba Grecul
De unde primesc mai mult ..
Mentalitate de ungur ,buna mentalitate . De unde primesc mai mult acolo ma duc. Restul gargara.
Postat 25 Martie 2014, 22:51 de Zorba Grecul
tismaneanu
La udemere-mprejur Pe de altă parte, Popa a dat şi semnalul că, de dragul lui Kiss, se dezice de propriul coleg liberal, primarul Ilie Bolojan (foto), alături de care, cu doar două săptămâni înainte, se afişase prima oară după alegerile din 2012, pentru susţinerea a două proiecte comune. Concret, pe 4 martie şefii CJ şi Primăriei anunţaseră că instituţiile pe care le conduc vor suporta împreună subvenţiile pentru companiile aeriene ce vor înfiinţa la Aeroportul Oradea curse externe (câte 500.000 euro pe an, timp de 5 ani), şi că vor mutarea Muzeului Ţării Crişurilor în Cetate, fiindcă aşa s-ar dubla atractivitatea turistică a fortificaţiei, urmând ca în fosta Garnizoană să funcţioneze un Palat Administrativ pentru CJ, Prefectură şi o mulţime de instituţii subordonate care în prezent au sedii împrăştiate în tot oraşul, multe închiriate. Numai că, după ce părea să fi făcut cu Bolojan un tandem firesc din punct de vedere politic şi administrativ, Popa s-a lepădat de primar, arătând că merge pe mâna UDMR. Nu e de mirare că în aceste condiţii Kiss l-a zeflemisit pe edilul liberal la scenă deschisă: "Dacă se consideră că trebuie muzeu în Cetate, domnul primar poate propune un Muzeu Ady (n.r. - Ady Endre, poet maghiar)", a spus şeful UDMR, adăugând că "specialiştii vor spune unde să fie Muzeul Ţării Crişurilor", adică cei care deja se opun mutării în Cetate. "Sincer, să moară calul meu dacă ştiu unde e mai bine să fie Muzeul, domnul primar n-a discutat cu mine", a punctat bădărăneşte Kiss în încheiere, lămurind că el decide, nu Popa.
Postat 25 Martie 2014, 12:55 de sharpanta
Kiss FM
Complicate sunt caile Domnului... Kiss! Oare ce o fi avut in cap cand a uitat de Mang si s-a pozat doar cu Popa?? raspunsul corect ne este dat de catre celebra trupa ABBA. Si nu e (doar) Administratia Bazinala Ape Crisuri... e vorba insa exclusiv de DIRTY CASH MONEY. And a lot of MONEY! procurorii stiu de ce!!!
Postat 25 Martie 2014, 11:11 de Bihorel
bn
In 2012 Mang l-a pus pe Kiss vice CJ, fara a fi nevoie de UDMR pentru a face majoritatea, USL avand majoritate in cj Bihor fara UDMR. Acum Mang voia sa faca alianta tot cu Kiss, dar cu PDL -ul condus de cuscrul sau avrigeanu, si nu cu PNL. Acum ca A.Kiss vrea sa ramana in alianta cu PNL, si culmea si cu PSDul lui Mang, acesta se simte tradat. Cine are un pic de minte intelege, cine nu .... nu ai cei face.
Postat 25 Martie 2014, 09:08 de vlady
psd-cei mai cinstiti dintre pamanteni
sa/teleg ca Mang isi da demisia din functia de vicepresedinte al CJ?
Postat 25 Martie 2014, 08:59 de bh
da mang asta ce a facut petru judet????
dl mang e plin de realizari....personale :))) vai de noi cu astia....toti...pe ce se mananca ei.macar de si-ar scoate ochii unu la altu,...da vb vine corb la corb in veci
Postat 24 Martie 2014, 22:04 de ionica
Ţiganiada UDMR-istă !?!
Nu a fost altfel niciodată, iar povestea că maghiarii îşi respectă cuvântul politic dat este cea mai mare vrăjeală de 24 de ani încoace !?! A "muşcat" Bar de câteva ori, apoi Filip în repetate rânduri, iar acum s-ai trezit cei de acum să constate că cerul e adeseori albastru în timp ce iarba este verde de regulă până şi la UDMR !?! Cuvântul dat a fost respectat doar când au primit cea mai mare parte a cererilor adeseori aberante !?! Dacă nu au primit destul şi-au călcat cuvântul invocând că celălalt nu a respectat înţelegerea !?! Din acest punct de vedere nu există nicio diferenţă între UDMR-işti şi ţiganii din Partida Romilor, că doar din acelaşi areal asiatic, istoric şi geografic, provin şi unii şi alţii !?! Rom-anizarea maghiarilor din Transilvania este un fapt ce depăşeşte câteva sute de ani, iar regii şi împăraţii ţiganilor sunt din aceeaşi foaită cu regii şi aşa zisanobilime maghiară !?! Ambelor naţii le place să epateze în atitudini pe care nu le-a recunoscut nimeni în realitate !?! Până şi mustaţa pe oală este factor comun la mare parte dintre ei !?!
Postat 24 Martie 2014, 20:15 de Carp III
Bravooo.
F bine, ai dorit prietenie cu Kiss, 1-0 pentru C Popa.
Postat 24 Martie 2014, 18:48 de Vlad
????bleakhhhh
Lasa povestile Mang,,,nu mai fa pe victima...acolo santeti toti trei....
Postat 24 Martie 2014, 18:24 de 2/15
Calm
D-le mang, nu puneti la suflet. Considerati ca vi s-a facut un bine, a fost o interventie divina. Se poate si singuri, lasti pe altcineva sa isi bata capul cu ei.
Postat 24 Martie 2014, 17:45 de laszlo
pupic
Kiss are nume predestinat heheheheh...el "kiss" pe toata lumea, sa iasa de o painica. PSD,PDL,PNL, ai grija la herpes!
Postat 24 Martie 2014, 17:43 de funar
sa iasa ceva
sa iasa ceva din proiectele cu Muzeul si Aeroportul. mai bine asa pentru PSD...cadeau in dizgratie prin alianta cu Kiss asta.
Postat 24 Martie 2014, 17:42 de oradea
Dreapta
Kiss, sa nu iei ceva boli de la atatea "relatii", cand cu stanga cand cu dreapta. Avem noroc ca ai fost ocupat cu uneltirile cu PNL-ul si nu ai fost atent cand au venit compatriotii tai din vest la casa de cultura, ca poate ne faceai o surpriza:)))
Postat 24 Martie 2014, 17:41 de Gheorghe
Perversitate
Kiss este un pervers! a pregatit terenul cu mult timp in urma! Nebun sa fii sa intri in hora cu el.
Postat 24 Martie 2014, 17:38 de Ionut
Opozitie
În 2012 trebuia lăsat în opoziţie, să facă un duş rece, apoi mai vedeam ce părere avea Kiss despre politică.
Postat 24 Martie 2014, 17:13 de Lili
Zero
Nu te puteai aştepta la mai mult de la Kiss. A urmărit tot timpul interesele personale, trăgând judeţul în spate.
Postat 24 Martie 2014, 17:03 de Hary
Freză
Mă refeream la Kiss în postul anterior.
Postat 24 Martie 2014, 16:56 de Vivi
Freză
Trist, faptul că acest pamflet este vice la CJ. Sper să rămână pe dinafară la următoarele alegeri.
Postat 24 Martie 2014, 16:55 de Vivi
Forta PSD
Forta PSD!!!!!Jos cu ungurii!!!!!
Postat 24 Martie 2014, 16:30 de Ionut
Mai bine fara
Mai bine singuri decat cu astia.Asa au facut ei tot timpu.Niste tradatori.
Postat 24 Martie 2014, 16:29 de Gina
Mult succes
Mult succes in continuare Domnule MANG!!! Felicitari pentru tot ce a-ti facut pentru judetul nostru.
Postat 24 Martie 2014, 16:27 de Crina
Mai lasane
Kiss mai lasane in pace.Asa a-ti fost voi tot timpu niste tradatori!
Postat 24 Martie 2014, 16:25 de Gabi
Rusine
Ce puteau ungurii sa faca......rusine
Postat 24 Martie 2014, 16:24 de Cosmin
Sentimente și Obiective
Există două tipuri de luare a deciziilor în momentul în care închei alianțe: unul bazat pe sentimente și altul pe obiective. Cel bazat pe sentimente are la bază felul de a te înțelege cu persoana respectivă. Dacă te înțelegi bine, lași de la tine doar pentru bunul mers al lucrurilor. cel bazat pe obiective trebuie să aibe la bază ani și cifre. În câți ani crec cu cât în sondaje ca și partid dacă mă aliez cu X sau cu Y. În câți ani îmi numesc câți membri în poziții de top management sau execuție în deconcentrate. Deciziile bazate pe sentimente, nu sunt deloc pragmatice ca și cele pe baza unor obiective. Sper ca cineva să înțeleagă acest mesaj.
Postat 24 Martie 2014, 16:20 de Andrei
Eu vrut.
Eu vrut sa f..t la Popa si am trezit cu Unguru la spate, nu place la mine asta sex in grup, Popa asta nu a ajuns Fetita bai mare asta cu unguru el f*t* la amandoi. Ioii dragam
Postat 24 Martie 2014, 16:19 de Romanu.
demagogie pina la capat
Astia suntem noi.La Bucuresti senatorul Bodea si Crin zbiara impotriva UDMR si la Oradea se fac frati!Cum e domnilor senatori,deputati ai PNL! Acum e bun UDMR-ul!! Cata demagogie pentru ciolan!Asa ca ciocu' mic sau executati-l pe POPA!
Postat 24 Martie 2014, 16:13 de zbiciu
Cand dispare Kiss din schema?
Cand dispare Kiss din schema? Acum ar fi tare sa se suceasca Popa, cum o face el de obicei, sa se impace cu Mang si sa ik execute pe Kiss. Ar fi tare. Ar vedea si banditul ungur ce inseamna doar afaceri si mai putin sentimente. Asa rapid se transforma alianta PNL UDMR din 2020 in 2014 vara :P
Postat 24 Martie 2014, 16:09 de eugen
patitul
Trebuia sa iti dai seama de cand a dat declaratia de dragostela alegerile PDListilor ca shony e in stare sa faca orice pentru oricine. Daca ai avut incredere in el, mare pacat. Oricum tine de procesul de formare si invatare la nivel politic. Macar data viitoare sa nu se mai repete scena.
Postat 24 Martie 2014, 16:03 de stan
Smeker
Mare smecher Kiss asta. Business is business.
Postat 24 Martie 2014, 15:57 de Valeriu
Urat
Urat din partea lor ca sa faca si desfaca aliante. Acum clar isi merita sintagma de ”domna de moravuri usoara” a politicii romanesti, ca sa nu ma exprim mai urat. In 2 saptamani au reusit sa fie cu PSD, PDL si PNL. Performanta de-a dreptul uimitorea nu altceva.
Postat 24 Martie 2014, 15:56 de Laura
Alianta cu Ungurii
De cand lumea si pamantul romanii cu ungurii nu au fost aliati niciodata. Poate impotriva turcilor, si pe la Stalingrad, dar si acolo pe flancuri diferite. In rest, never ever. Cum te-ai putut gandi ca o sa iti iasa o manevra cu niste hoti, tradatori, si Brutusi care te injunghie in spate?
Postat 24 Martie 2014, 15:54 de Sergiu
Invatatura de minte
Invatatura de minte. Data viitoare UDMR-ul trebuie lasat pe afara. Au bagat strambe la dezvoltarea judetului de prea mult timp. Cei din Debrecen si-au facut aeroport international, noi suntem in aer cu aeroportul nostru. Tin sa precizez ca cei din Debrecen nici macar nu miroseau asfaltul pe noul aeroport, pe cand noi avem unul existent. Si asta doar multumita maghiarilor din UDMR. Data viitoare sper ca acest personaj sa nu mai fie cooptat in nici o formula sau echipa, si nici tovarasii lui.
Postat 24 Martie 2014, 15:52 de george
Tradatorul
Hat nu vrut la noi sa tradeze. La noi vrut doar sa faca lume cum spune noi. Atat. Daca Domnul vrut, noi nu oprit la el. Doar ca noi avem agendele noastre de care domnul nu stie.
Postat 24 Martie 2014, 15:49 de Janos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON