URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Noiembrie 2014, 16:40

Mang: "În Bihor, PSD a câştigat", Ponta a ieşit pe locul doi din cauza ungurilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Rezultatele alegerilor prezidenţiale arată că în Bihor a câştigat candidatul Alianţei Creştin-Liberale, Klaus Iohannis, cu 37,31% din voturi, urmat de cel al PSD, Victor Ponta, cu 32,24% din sufragii.

În Oradea, victoria lui Iohannis este şi mai categorică: 40,15% dintre orădenii care s-au dus la vot au pus ştampila pe candidatul ACL, în timp ce Ponta a obţinut doar 27,05% din voturile orădenilor. Mai mult, Ponta a ieşit învingător în doar două secţii din Oradea: cele în care au votat puşcăriaşii.

Ungurii-s de vină!

În ciuda acestor cifre, liderul pesediştilor bihoreni Ioan Mang a declarat cu tărie, luni, într-o conferinţă de presă, că PSD Bihor este cea mai puternică formaţiune politică din judeţ. Asta pentru că, spune Mang, Iohannis, pe lângă că a fost susţinut de două partide, PNL şi PDL, a câştigat graţie voturilor maghiarilor.

"După calculele noastre, cel puţin 7% din scorul ACL se datorează voturilor obţinute de la populaţia maghiară din Bihor. Ca urmare, ne considerăm formaţiunea politică câştigătoare, atât la nivel municipal, cât şi la nivel de judeţ", a declarat preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Calculele pesediştilor se bazează pe scorurile obţinute în Bihor de candidatul UDMR Kelemen Hunor (11,8%) şi de cel al PPMT, Szilágyi Zsolt, (2,65%). Dat fiind că 25% din populaţia Bihorului este reprezentată de maghiari, PSD-iştii sunt convinşi că cei care n-au votat cu Hunor sau Szilagyi l-au preferat pe Iohannis, pe motiv că este tot un etnic minoritar.

Dovadă, spune Mang, este faptul că inclusiv în Paleu, comună cu populaţie majoritar maghiară, unde locuieşte chiar şi preşedintele UDMR Bihor, localnicii l-au votat pe Klaus Iohannis. "Declar cu mâna pe inimă: în Bihor, PSD a câştigat", a concluzionat Mang.

În acest context, preşedintele PSD a recunoscut că discută cu liderii UDMR Bihor o colaborare în cele două săptămâni de campanie, astfel încât membrii Uniunii să poarte o campanie din uşă în uşă, pentru a-i convinge pe bihorenii maghiari să voteze cu Ponta, nu cu Iohannis.

Pe trend crescător

Pesediştii au mai găsit şi alte motive să fie încrezători: la nivel de judeţ, şi-au depăşit target-ul de 30%, adunând exact 82.078 de voturi. "Am câştigat în toate unităţile administrativ teritoriale cu primari PSD şi în multe primării cu primari ACL", a spus Mang. Printre localităţile cu primari PNL sau PDL în care Ponta a ieşit victorios se numără Ştei, Ceica, Roşia, Răbăgani, Tulca ori Brusturi. În plus, a mai spus Mang, PSD Bihor este pe locul trei în Transilvania după numărul de voturi obţinute, clasmentul fiind condus de PSD Maramureş şi PSD Bistriţa.

Cât despre rezultatele din municipiul reşedinţă de judeţ, preşedintele PSD Oradea, Ovidiu Mureşan, a precizat, în aceeaşi conferinţă de presă, că "trendul crescător (n.r. al PSD) este evident", atât comparativ cu alegerile prezidenţiale din 2009, cât şi cele europarlamentare din mai, când PSD a obţinut un scor de 26%.

Mureşan a subliniat şi el importanţa voturilor maghiarilor în victoria lui Iohannis din Bihor: în 2009, acelaşi candidat UDMR la preşedinţie, Kelemen Hunor, obţinea în Oradea cu 5.000 de voturi mai mult decât a cules acum. "E clar că mai avem de muncă pe Oradea. (...) Vom contribui la victoria lui Victor Ponta. Mulţumesc orădenilor pentru modul în care au votat", a declarat viceprimarul Oradiei, adresându-le orădenilor şi rugămintea să iasă la vot şi în turul doi.

Atac la Bolojan

Şi Mang le-a mulţumit orădenilor şi bihorenilor care au votat pentru Victor Ponta "şi care au arătat că românii îşi doresc un alt fel de preşedinte". De asemenea, preşedintele PSD Bihor l-a ţinţit pe primarul Ilie Bolojan, vizavi de declaraţia edilului care i-a invitat la vot pro-Iohannis pe toţi cei care iubesc Oradea.

"Toţi iubim Oradea. Dar 60% din Oradea n-a votat cu Iohannis. Ar putea fi un semnal pentru domnul primar că cei care îl susţin sunt mult mai puţin decât cei care nu-l susţin", a declarat Mang.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
80 Comentarii
baronii
Familia lui Viktator : • V. V. Ponta - prim-ministru (PSD) * Daciana Sârbu-Ponta (sotie) - europarlamentar (PSD) * Ilie Sârbu (socru) - senator (PSD) * Rodica Cazanciuc (verisoara) - directoare la Tarom * Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) - ministrul Justitiei (PSD) * Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) - vicepremier (UNPR) * George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) - director SRI * Cornelia Naum (mama) - actionara a unor firme abonate la contractele cu statul * Alexandra Ponta-Hertanu (sora) - actionara a unor firme abonate la contractele cu statul * Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) - actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie. Votati Tonta ca mai are multe neamuri de hranit . Nu a ajuns cat au furat in perioada Iliescu,Nastase,cand au vandut Petromul,fabricile,padurile si multe alte bunuri romanesti.Au distrus toata industria romaneasca. Votati-i sa mai fure si restul si sa-i scoata si pe cei aflati in inchisoare sa poata fura mai bine . Banii dati pe pomeni electorale trebuie recuperati de undeva.Doar nu credeati ca faina si uleiul sunt pe gratis. Cum era zicala : iti da cu o mana si ia cu zece . RUSINE! JOS PSD! JOS HOTIA! JOS INCOMPETENTA!
Postat 05 Noiembrie 2014, 14:18 de adrian
ardelean
Sunt mandru ca toata Transilvania este albastra,asta dovedeste ca noi ardelenii nu ne amagim cu 1 kg de faina sau o galeata sau alte pomeni electorale,vrem o viata demna si decenta ca si in alte tari,de doi ani si ceva au fost la putere PSD si ne aratat ce e in stare.In afara de taxe nu stie nimic,investitii zero de unde ar putea veni multe locuri de munca.
Postat 05 Noiembrie 2014, 13:39 de ADI
NENOROCITILOR
A castigat *** in Bihor eventual in loccul P.S.D-ului. Jegosule cum poti sa minti asa pe fata oradenii, chiar te crezi in Teleorman sa ne manipulezi ca si pe niste animale.???!!
Postat 05 Noiembrie 2014, 13:35 de TIGU
REPLICA
Victor Ponta presedinte ? Oare? Recomand bihorenilor ca sa citeasca un articol din Comisar.ro asta daca nu a fost cenzurat un articol cu Ion Iliescu presedinte de onoare PSD cu afirmatiile de duminica noaptea din sediul PSd central din Kiselef.Ion Iliescu dixit ati creat un monstru , daca PSD pierde alegerile totu se drestrama si se distruge ` da CENZURA este mai puternica de cat libertatea presei si articolul a fost sters.Votezi? NU votezi? Vremea presedintelui P.... trece!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 04 Noiembrie 2014, 20:11 de Romanul Simplu
Oricum votez pe Klaus
Oricum ca etnic maghiar tot pe KLAUS votez. Poate sa zica oricine ce vrea.
Postat 04 Noiembrie 2014, 19:51 de klaus
tepes
Cun nu vii tu Tepes doamne , Ca punand mana pe ei , Sa-i imparti in doua cete, In smintiti si in misei......
Postat 04 Noiembrie 2014, 18:39 de tepes
alina
daca nu v-ati saturat de austeritate votati Iohanis
Postat 04 Noiembrie 2014, 18:34 de popa
Alegeri
Manifestul lui Bogdan Diaconu, de pe "Adevarul" are peste 65.000 de like-uri. Transilvania s-a saturat de ungaria. Transilvania voteaza constatnt anti-coruptie si anti-udmr, formatiune anti-romaneasca, sluga a budapestei revizioniste. Bogdan Diaconu/Blog: Ne-am satutat de ungaria! Transilvania are aceiasi constanta la vot! Daca in anul 2000 ar fi contat doar voturile romanilor din Ardeal, Vadim Tudor ar fi fost ales presedinte. Jos mafia si separatistii, slugile revizionismului unguresc! udmr, este aliatul lui Ponta tradatorul!
Postat 04 Noiembrie 2014, 17:50 de "Ne-am saturat de ungaria"!
lol 2
@costel @ Gina :) Nu se pot opri :) Hai sa bag si eu un comment din asta logic: NU voi vota cu Ponta pentru ca are ochelari. Ha! "Maghiarii au votat cu Iohanis, doar ca sa nu voteze un presedinte bun, ei niciodata nu au dorit binele acestei tari..." Crezi ca daca scrii fraza din astea o sa dertemini vreun maghiar sa voteze Ponta? (iar romanilor li se rupe, sincer). Esti la fel de inteligent ca cei doi din poza....
Postat 04 Noiembrie 2014, 16:53 de mine
Anti
Maghiarii au votat cu Iohanis, doar ca sa nu voteze un presedinte bun, ei niciodata nu au dorit binele acestei tari...
Postat 04 Noiembrie 2014, 16:40 de Costel
Etnic
Votând un preşedinte pe criterii etnice, ar duce l o si mai mare divizare a populatiei României..
Postat 04 Noiembrie 2014, 16:34 de Gina
LoL
Draga @adina, @andreea, @etc. Daca pui un ungur sa aleaga intre un roman si un neamt, nici mort nu o sa il aleaga pe roman. Nu mai aberati, ca e trist.
Postat 04 Noiembrie 2014, 16:15 de mine
Numai cretinii pot vota cu hotii !
Bihorul, Oradea voteaza : Iohanis !!
Postat 04 Noiembrie 2014, 15:56 de Bihorean, oradean,..... roman
Jos ciuma rosie!
Incredibil cat de multa josnicie zace in postacii astia rosii. Cu cata nerusinare mint si dezinformeaza pe site-uri, prin pliante sau chiar la televizor prin intermediul reprezentantilor lor cei mai bine cocotati in functii (vezi cazul Dragnea, Ponta, Mang si alti mincinosi patentati de genul astora). Sa ne fereasca D-zeu sa puna astia mana pe toata puterea inca 10 de aci incolo, ca ne duc la sapa de lemn. Treziti-va oameni buni! Deschideti ochii si votati-l pe Iohannis, altfel ne nenorocesc astia definitiv!
Postat 04 Noiembrie 2014, 15:00 de Oradean
ponta
Maghiarii vor vota Ponta, e clar. Cum sa votezi un om care nu are habar pe ce lume trăiește și care sunt da neamț? Really? Vedeti-va de treaba!
Postat 04 Noiembrie 2014, 14:43 de andreea
trecutul
Pe noi ne interesează viitorul, nu trecutul. Va rog luați în considerare acest secol nu ceea ce a fost în trecut. Cat despre Bolojan, din punctul meu se vedere cine îl susține, I se aseamănă. Ar trebui sa începeți sa va faceți bagajul împreună cu el :-)
Postat 04 Noiembrie 2014, 14:41 de adina
Black SEO, keyword spam
Draga persoana care te ocupi cu optimizarea acestui site de *. Ai castiga vizilitate mult mai buna daca articolele ar fi de calitate. in schimb tu te pretezi la metode de Black SEO si keyword spam. Stii ca la un simplu raport la google poti ramane fara indexare timp de doi ani! Va urmaresc de peste o jumatate de an si am observat ca folositi keyword spam si pe retelele de socializare prin diferite conturi false. Ati avut neplacuta surpriza ca, in decurs de 6 luni, sa aveti opt asemenea conturi blocate. Conturile astea renasc din propria cenusa, cu alte mailuri. Asta e semn ca sunteti dependenti de Black Seo. Cat profesionalism! Bravo voua, jurnalisti de *! PS: Degeaba o aveti scurta, nu compensati prin mobilitate! a voi nu se aplica.
Postat 04 Noiembrie 2014, 14:32 de Alex
Votez Ponta
Ungurii din Bihor si din toata tara vor vota Ponta in turul II!!!
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:59 de Ada
TRAGIC CE TRAIM
STAI LINISTIT CA E ANCHETA PENALA SI SE VA DOVEDI SCANDALUL DIN DIASPORA CU probe , O SA VEDEM ADEVARUL NU BARFA tv :))))) EU L AM AUZI PE Rares Bogdan LA REALITATEA TV CUM TRIMITEA ROMANII DIN ROMANIA SA VOTEZE IN LOCUL CELOR DIN DIASPORA :))))) POT EU SA VOTEZ IN LOCUL FRATILOR, MAMEI, BUNICILOR !!!!! IN CE HAL AM AJUNS SI SOOC NU INTELEG SCANDALUL DIN DIASPORA, AGITATIA CAND TOTUL SE FACE CALM !! N ARE LEGATURA CU ILIESCU CI CU BOLNAVII CARE AJUNG LA VOT :)))) NU TOTI AU DREPTUL LA VOT , HA, HA, HA, HA, HA
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:58 de PAUL
Trateaza-te Anonim!
ANONIM, nimeni nu are nimic cu ungurii, relaxeaza-te esti prea incordat, a fost doar o constatare din partea lui Mang.
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:57 de Igor
mang?????
Domnule plagiator, ungurii nu sunt tot cetateni ai tarii??? Ce daca voteaza cu ACL??? Sunt de vina pentru asta???? Rusine tuturor pesedistilor imbuibati, care nu au pic de demnitate sa se retraga la momentul; potrivit, ba chiar mai mult insista in posturi de lideri....Rusine!!!!!
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:26 de ANONIM
Bihorul voteaza Ponta!
Bihorul la alegerile din 2016, va fii rosu, este evident trendul ascendent pentru PSD, pe undeva si normal, lumea vede incompetenta lui Popa&CO
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:19 de Claudiu
DRAGNEA VREA PREMIER DIN PNL !!!!!! VEDETI CA NU E PSD UN DUSMAN PENTRU ROMANI, "NU E CORECT CA PREMIERUL SA FIE TOT DIN PSD " :)))))
DRAGNEA VREA PREMIER DIN PNL !!!!!! VEDETI CA NU E PSD UN DUSMAN PENTRU ROMANI, "NU E CORECT CA PREMIERUL SA FIE TOT DIN PSD " :)))))
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:15 de DRAGNEA VREA PREMIER DIN PNL !
10% inseamna 1.000.000 de voturi
10% distanta intre Ponta si Iohanis inseamna o distanta de la Pamant la Luna. Nici daca din diaspora mai vin 1.000.000 in plus pe langa cei 150.000, si presupunand ca toti voteaza Iohanis, nici atunci nu e sigur ca va castiga. Tot va pierde. Va imbatati cu apa rece. Pana si Bodea al vostru deja vede clar lumina de la capatul tunelului si vede ca nu ca asteapta nimeni cu lauri de invingatori.
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:05 de eugenia
vai de voi
mor de ras cand vad postacii ACL-isti, parca vad celebra scena Mihaela dragostea mea..ma uit la ei si ii vad cum se bucura de parca au castigat ceva. nu ati inteles nimic
Postat 04 Noiembrie 2014, 13:01 de Tudor
Unul contra doi
Daca e sa luam PSD+UNPR+PC in Oradea si Bihor, avem un singur partid care face tot, adica PSD. Daca e sa luam ACL care e compus din 2 partide importante, PDL si PNL atunci scorul inregistrat aici e unul foarte bun pentru PSD. Avand in vedere ca in 2012 la alegeri, USL a luat aproape 60%, ieri PSD a luat 27% pe municipiu, de aici rezulta ca PNL a luat 33%? Si PDL 7%. Frumoasa alianta.
Postat 04 Noiembrie 2014, 12:56 de pictor vonta
Salvati Oradea de Bolojan
Va rog din tot sufletul meu inghetat si nespalat (nu am caldura si nici apa) sa ne salvati de Bolovan si Marlan. Cu astia 2 ajungem sa primim totul cu portia. Si mai au si tupeul de a li se multumi pentru putinul dat.MARS
Postat 04 Noiembrie 2014, 12:49 de ebihorean
Prietenii ACListi
Prietenii ACListi, daca voi pe Oradea reusiti doar 40% cu UDMR cu tot, inseamna ca la localele din 2016 o s-o luati pe coaja rau de tot. Da rau de tot.
Postat 04 Noiembrie 2014, 12:47 de diviu lragnea
PSD va castiga in Bihor
Nu va faceti nici o grija. SD va castiga in judetul Bihor. Cum ungurii au fost indepartati de primarie, nu vad cum pot da voturile lu Johnyhanis.
Postat 04 Noiembrie 2014, 12:12 de pictor vonta
-
mang sa ne sugi *..si u si familia ta..
Postat 04 Noiembrie 2014, 11:46 de .
Psd
Psd-ul ia tot mai multe voturi in Bihor...
Postat 04 Noiembrie 2014, 11:24 de Andrei
Vai
Dupa cum se vede acest oras a inflorit cu unul de la ACL nicidecum cu PSD care nu face nimic pt Bihor. L-ati vazut pe Dragnea ce arogant a fost cu oradenii, poi cum sa votezi cu asemenea nimicuri? Trebuie sa votam cu Iohanis daca vrem ceva bun pt tara asta.
Postat 04 Noiembrie 2014, 11:15 de dana
Vot
În principiu maghiarii au votat cu Iohanis, probabil pe considerentul ca e neamţ. In ultimul timp multor produse li se fac reclama ca fiind "calitate germană", o prostie...
Postat 04 Noiembrie 2014, 11:09 de Vasile
sobolanii chitaie primii cand arde
mirositi a puscarie, potzocilor !!!!!!!!!l
Postat 04 Noiembrie 2014, 09:20 de satana
Mai mang
Numa'atat te intreb, calculele ale aiuristice le facusi tu sau le-ai copiat cum iti sta in obicei?
Postat 04 Noiembrie 2014, 08:23 de anticomunistul
Papitoi!
ACL-isti, de fapt PDL-isti mascati, ati fost batuti mar.Pe 16 nov, va fi "Werner, unde esti dragostea mea!" Fiti barbati si recunoasteti ca sunteti nimurici.
Postat 04 Noiembrie 2014, 06:19 de Radu
udemeristii ?
Aaaaahahahaha.... s-au pierdut pe drum. Doar 4 %... Atat au reusit sa mai adune. Foarte bine!
Postat 04 Noiembrie 2014, 05:05 de Normalitate
aloooo udemeristu'
Ai innebunit de disperare! Care 7 la suta, udmr ? Abia ati luat 4 la suta ! Atat a scos kelemenul hunor ! Dispareti vazand cu ochii! S-au lamurit si ungurii vostri cu cine au de-a face.
Postat 04 Noiembrie 2014, 01:05 de @/ana/
BEC
Conform BEC, in Bihor, Iohanis are 37.31 %, iar Ponta 32.24 %, deci articolul e putin gresit..
Postat 04 Noiembrie 2014, 00:56 de Gheorghe
romania
M... PONTA@
Postat 03 Noiembrie 2014, 23:02 de oradea
PSD!!!
Stimati PSD-isti votati cu Iohannis ca Ponta, Mang &Co nici pe voi nu va reprezinta!
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:59 de A
Sa dea Dumnezeu@
Sper ca dupa turul doi Mang sa ne explice cum Ponta a castigat cu 40 la suta alegerile deoarece din cele 55 de procente a lui Iohannis, 5 sunt ale lui Udrea, 7 sunt ale UDMR, si 10 ale monicai Macovei!!
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:57 de ana
REPLICA
Iarasi vorbeste fara el Ioan Mang PLAGIATORUL PSD Bihor, iarasi vorbeste prostii si timpenii minciuni PeSzeDiste!:))=))Spune adevarul si dreptatea tovarase Mang Ioan , oricat de crud ar fi , masina de vot fraudat a PeSZeDE nu a functionat , in schimb masina de vot curat ACL a functionat perfect nemtzeste intretinuta de neamtzul!:))=))De mentionat ultima conferinta de presa a tov Ioan Mang PLAGIATORUL PSD Bihor inainte de schimbare din functia de presedinte filiala PSD pt rezutlate dezatruoase a PSD Bihor, cu Petru Filip slobozeanul, da nici Mang nu-i bihorean este aradean!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:46 de Romanul Simplu
Daca doresti draga Unu :-)
Draga Unu! In ochii mei Klaus Werner Johannis inca este un om integru. Am fost la Sibiu , si am vazut cu ochii mei evolutia acestui oras. Daca acesta s-a datorat, sau nu,faptului ca Sibiul a devenit centru cultural European , nu stiu. Stiu insa de scandalurile legate de Victor Viorel Ponta, care a dovedit in ultima vreme de ce este in stare... Nu stiu daca Johannis este alegerea buna, dar sunt convins ca Ponta nu este!
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:15 de Cineva din Oradea
asta vb serios????
Acuma pe bune, asta vb serios??? Ahahahahahahahaha :)))
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:12 de vlad_oradea
Cineva din oradea
Daca asta iti doresti , ti le voi enumera daca si tu mi le vei enumera pe ale celuilalt candidat.
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:06 de Unu
Draga blueorange!
Draga blueorange! Dl Mang zice ca votul tau nu are valoare de votant Bihoraean!?
Postat 03 Noiembrie 2014, 22:05 de Cineva din Oradea
Ei matematica asta
In aceeasi ordine de idei putem spune si ca 73% n-au votat Ponta. Iar ca si ungur din Paleu ma intriga ideea ambiguu formulata ca votul meu n-ar avea valoare de vot de bihorean.
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:55 de blueorange
Ai cuvantul Unu :-)
Ai cuvantul Unu! :-) Te rog sa-mi enumeri reformele de pana acum al guvernului Ponta. Eventual daca ai dori sa vorbesti si despre planurile de viitor al acestuia?...
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:55 de Cineva din Oradea
Intra-adevar , i-mi da de gandit..
Intr-adevar @N@ , diferenta mica i-mi da de gandit.. Sa parasesc Romania , sau nu...
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:49 de Cineva din Oradea
Rusine
Vai de capul vostru daca ajunge neamtul ala presedinte. Atunci o sa vedeti voi ce viata "buna" veti traii cu totii. Dar cum romanul e prost , nu poti avea alte asteptari de la el. In loc sa va ganditi la viitor si la ceva mai bun , mai bine alegeti sa conduca tara altui ca Băsescu , sa isi bata joc de tara asta si de oameni. Cand o sa va treziti la realitate? Cand o sa realizati ca deciziile voastre pot costa mult? Sa va fie rusine ca va bateti joc de tara asta , din cauza voastra , a celor care votati asa, am trăit 10,ani cu totii sub regimul Băsescu. Eu îl sustin pe Ponta , mai bine el decât Klauss Johannes
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:49 de Unu
Turul II
In turul II, Victor Ponta sigur va iesi castigator si pe Bihor
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:43 de MAria
PSD este un partid puternic
Avand in vedere faptul ca faptul ca ACL reprezinta o alianta intre doua partide mari (zic eu), rezultatul obtinut pe Bihor nu este atat de rasunator ... diferenta nu este foarte mare ... acest lucru cam da de gandit
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:39 de @N@
ADEVAR!
Da, voi sunteti vinovati, tineti langa voi, sustineti, corupti,traseisti dupa ciolan, impostori, calai ai liderilor, din diferite zone...SUDRIGIU...STEI...REMETI...DOBRESTI....Rusine sa va fie, de perversi ce sunteti, tot timpul va ascundeti dupa oamenii curati, corecti, cu caracter si dupa aceea ai murdariti, s-au puneti mizerabili,excroci,interlopi si tot felul de categorii de persoane, de ce-a mai joasa speta sa-i murdareasca.RUSINE PERVERSILOR.
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:27 de JONI DE LA STEI !
world of PSD
Mang asta, ce fumeaza?
Postat 03 Noiembrie 2014, 21:14 de daisycutter
Analiza & Statistica
Voi sunteti vinovati! DEMISIA IMPOSTORILOR, IN FRUNTE CU PONTA! Pe langa faptul ca Ponta si PSD sunt perceputi si pe buna dreptate, ca protectori ai marilor corupti (declaratiile facute), mai este si alianta cu UDMR, formatiune anti romaneasca. Stim cu totii ca daca in anul 2000 ar fi contat doar voturile alegatorilor din Transilvania, Vadim Tudor ar fi iesit presedinte pt exact aceleasi considerente ca si azi.
Postat 03 Noiembrie 2014, 20:25 de Observator
pt @adina, @alina, etc.
Apogeul economic pe vremea lui mihai de hohenzolern ? Vorbesti prostii! mihai a fost un rege foarte slab care a sters-o "englezeste" cu vreo cateva vagoane de bunuri. dupa anul 1990 s-a intors inapoi pt alta "transa" de sute de milioane de euro. Acum ati vrea iar o transa, daca se poate pe viata ! FERDINAND si Regina Maria, au fost singurii oameni de stat intre toti reprezentatii monarhiei. Ceea, per ansamblu, pt monarhie, este extrem de putin. Restul au fost doar niste nulitati, insa, consumatoare de fonduri uriase.
Postat 03 Noiembrie 2014, 20:22 de haha
Monta
Dupa rationamentul Manglitorului 60% dintre votanti nu au votat cu Ponta,deci ar putea fi un semnal pentru PSD ca cei care il sustin sunt mult mai putini decat cei care nu il sustin
Postat 03 Noiembrie 2014, 20:21 de unul din cei 60%
Psd control deplin
In data de 02.11.2014 din ordinul suprem au fost scoase pe drumuri toate mijloacele de represiune. De la orele 07. au fost scoase pe E60 echipaje radar pentru inregistrarea vehiculelor. Controale amanuntite ale I____. In ultimile luni,deconcentratele, de tip ________ au lucrat pe voturi, fiecare persoana trebuia sa aduca voturi.Directori PSD au fost obligati sa scoata oameni la vot.Instititii fruntas
Postat 03 Noiembrie 2014, 20:09 de opinia
@anti psd...
bai PROSTAVANULE, unu' la mana, ala de care vorbesti "cu nationalismul nostru"... este udemerist. bai, RATATULE, regele tau a cerut si primit sute de milioane de euro, despagubiri in timp ce destui oameni s-au stins din lipsa de bani pt tratamente si medicamente. BANIIIIIIIII, asta-l anima si pe regele tau si clanul de priviligiati pe viata din spatele lui. Vreti functii publice, bani si averi ? LA MUNCA, NU LA INTINS MANA! Ati vrea iar sa huzuriti iar pe spatele "prostimii". Comentariul tau se potriveste de minune "ragelui" tau. Jos separatismului unguresc, rusesc,etc! Jos oricarei forma de dicatura !Monarhia este o dictatura a unui clan privilegiat "cocotzat" in spatele "prostimii".
Postat 03 Noiembrie 2014, 20:09 de Jos separatismul hunguresc
Cine sa conduca Oradea?
Draga Adina! (Si altii!) Raspunzand la intrebarea ta: "Doriți ca unul asemănător lui Bolojan sa ne conducă? ", trebuie sa spun ca NU, NU vreau sa ne conduca cineva asemanator lui Ilie Bolojan, Petru Filip, Ioan Mang,Kiss Alexandru, Kelemen Hunor,Victor Ponta, Traian Basescu, Elena Udrea, Ion Iliescu S.a.m.d.p! Inca nu stiu daca vreau sa ne conduca Klauss Johannis, dar de ceilalti stiu sigur ca nu vreau sa aud!!
Postat 03 Noiembrie 2014, 20:02 de Cineva din Oradea
@adina, @alina, etc.
Ma amuza cand va aud cu ,,nationalismul nostru" si fiind al vostru e ,,nationalism pesede"! Ma k*k pe el, daca a fi ,,nationalist pesede" inseamna sa furi si sa minti, dar nu numai. Si inca ceva, culturnicilor: bunastarea Romaniei nu a venit si nu vine de la Rasarit, nici de la sovietici/rusi si nici mai nou de la galbejitii pe care-i linge-n cur*te seful vostru, chinezoiul! Romania a atins apogeul teritorial, economic, etc cand a fost condusa de un rege de origine neamt dar mai roman decat toti politrucii vostri, in frunte dragnea, zvonea, sarbu, hrebenciuc, iliescu s.a.m.d. P.S. Mang_litorule, de ce nu-i impuscati pe unguri, comunistii au stiut mereu sa scape de tovarasii de drum ,,vremelnici"? Vezi cazul gh. tatarascu.
Postat 03 Noiembrie 2014, 19:34 de antipsd, adica roman
Acest BOU
Acest BOU copy-paste nu stie ca si ungurii sunt oradeni??? Jenat ca un hot copy-paste se mai afla la conducerea unui partid dar.... dar la partidul lui ponta0copypaste este bun si asa !!!
Postat 03 Noiembrie 2014, 19:32 de scortosul
turul II
orade anilor, treziti-va la realitata! Doriți ca unul asemănător lui Bolojan sa ne conducă? Sa fim serioșI! Se pare ca Sf. BOLOVAN si-a trimis toate neamurile care au primit job-uri la vot. Sa nu mai vorbim despre cine a fost președinte sau vicepreședinte în secția de vot (doar oamenii lui). Mă întreb dacă ar vrea orice persoana din oraș care s-ar încadra ar putea? ... sa fim serioși. Rușine! !!
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:34 de adina
Foarte bine
Se pare ca mulți dintre pușcăriași au copt-o mai bine decât unii Orădeni. Fraților, aceștia chiar duc viața grea și ar vrea sa fie mai bine.
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:31 de alexandru
diagnoze
Se pare ca Orădenii vor ști ce sa facă în turul II. Ar fi bine sa fim realiști și sa scoatem la iveala naționalismul nostru. Nu putem lasă să fie un președinte de alta nație. Nu e rațional de fel. Poate sa fie el neamț, rus, american sau de orice fel ca tot nu e deal nostru și se va lăsa influențat de blaga & basescu.
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:29 de alin
Usurel domnu' Mang... Usurel cu gargara.
Voi sunteti vinovati. DEMISIA ! Pe langa faptul ca Ponta si PSD sunt perceputi si pe buna dreptate, ca protectori ai marilor corupti (declaratiile facute), mai este si alianta cu UDMR, formatiune anti romaneasca. Stim cu totii ca daca in anul 2000 ar fi contat doar voturile alegatorilor din Transilvania, Vadim Tudor ar fi iesit presedinte pt exact aceleasi considerente ca si azi.
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:21 de Observator
In Bihor PSD a infrant
Si o sa revedem in 16 nov. episodul cu "...dragostea mea".
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:18 de Fuel
MANGalitza
Toarasu MANG te-ai dilit de tot?cum ADZIP MASII a iesit psd(pcr) pe locul unu in Bihor cand clar e pe locul doi,dute si te impusca PLAGIATORULE!
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:17 de BAU
Dupa mintea mang-ustei maghiarii au votat Ciolannis, nu pe cei doi ai lor !!!
Chiar daca ar fi cea mai mare forta politica din judet, dar se vede ca nu e, PSD a primit un semnal clar, castigand acolo unde se suna goarna la puscarie !!! Iar cauza pentru asta nu e nici ungurimea aliata de la guvernare si nici simpatia manifestata de electorat, pentru cresterea taxelor si impozitelor de catre incompetentul de Ponta cu haitele lui de pradatori, ci prostia crasa a electoratului care ii voteaza iar, pe de alta parte, impostura si amatorismul alesilor ACL, care sunt si ei la fel de mang-uste !!!
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:05 de WinDos
Ponta e un mincinos!
Ponta e un tradator! Jos tradatorii!
Postat 03 Noiembrie 2014, 18:00 de JOS CORUPTII ! JOS MAFIA !
Bla bla bla!
PNL-PDL=2 partide. PSD-UNPR-PC=3 partide. Mang ai probleme cu matematica.
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:58 de Franko.
Analiza
PSD a pierdut in Transilvania si datorita inhaitarii cu UDMR. Au fost taxati de alegatorii din Ardeal. In 2000, daca ar fi contat doar voturile din Transilvania, Vadim Tudor ar fi fost ales presedinte.
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:54 de Statistica
LOL
Au reaparut roboteii PSD care posteaza simple propozitii, fara noima, fara rost. Dragilor, a avut vreun efect in turul intai? Nu prea, asa ca nu va mai stresati. Eu l-am votat pe alalalt numai din cauza postacilor PSD, ca ma enerveaza comentariile lor de nivel prescolar. (Got it Andrei and Gigel?)
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:50 de mine
PSD considera ungurii din Bihor ca nefiind Bihoreni?!!
Mai usurel cu afirmatiile Dle Mang!! Nu veti castiga prea multi unguri Bihoreni de partea PSD cu asemenea declaratii, iar indemnul lui Kelemen Hunor nu valoreaza doi bani. UDMR este la fel de mare hot ca si PSD (PNL, PDL etc.), nu a reprezentat niciodata interesele ungurilor din Romania! In Bihor a castigat Johannis fiindca pare mai integru decat Ponta , Udrea, Tariceanu etc.., si Bihorenii (o parte dintre ei) au realizat acest lucru (chiar si o parte dintre unguri)! Sunt mai Bihorean Dle Mang (chiar daca sunt ungur),cu vreo6 generatii decat Petru Filip!
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:50 de Cineva din Oradea
Ioh
Să-l votezi pe Iohanis doar pentru ca e neamţ (de fapt e sas) e o mare prostie.
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:36 de Gigel
Psd
Psd-ul este pe un trend ascendent si in bihor, chiar daca acum Ponta nu l-a intrecut pe Iohannis.
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:35 de Andrei
Pier udemeristii ?
Stati sa-i vedeti la parlamentare ce "show separatist" vor trage. Acum au fost luati prin surprindere!
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:24 de Oradean
Posibil. Stie el mai multe.
Inseamna ca ungurii nu sunt bihoreni Probabil ii considera masa de manevra a ungariei separatiste... ungarie cea care contesta Trianonul.
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:19 de Observator
Oradea
La nivel de Oradea si BH, PSD = varza. Vrem sa fim respectati si ajutati ca si alte orase. Iar daca nu vor sa ajute Oradea si BH sa se dezvolte, atunci e ok, dar sa ne zica in fata si sa nu ne mai ia banii de taxe si sa nu mai mute insitutiile alandala!
Postat 03 Noiembrie 2014, 17:16 de Oradea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON