URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Februarie 2014, 13:09

Mang, despre viitorul USL Bihor: Noi vom păstra alianţele cu toată lumea, pentru binele cetăţenilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce, marţi seară, PNL a decis să iasă de la guvernare şi să rupă alianţa Uniunii Social-Liberale, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat că în plan local liberalii şi social-democraţii rămân aliaţi.

"Noi vom păstra alianţele cu toată lumea la nivel local, pentru binele cetăţeanului. Vom sprijini proiectele preşedintelui Consiliului Judeţean, vom sprijini proiectele primarului, dar nu la foc automat. Adică le vom negocia, poate mai mult decât până acum", a declarat Mang miercuri, într-o conferinţă de presă. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor a completat că este posibil ca USL Bihor să funcţioneze chiar mai bine de acum înainte, întrucât proiectele vor fi mai mult discutate.

Demisii aşteptate

Întrebat de jurnalişti ce se va întâmpla cu liberalii aflaţi la şefia unor instituţii deconcentrate din judeţ, social-democratul a lăsat să se înţeleagă că aşteaptă nişte demisii, pentru că schimbări vor fi în mod cert, chiar dacă nu peste noapte.

"Dacă dânşii (n.r. liberalii) au vrut să iasă de la guvernare pentru a fi liberi şi pentru a putea critica din toate poziţiile Guvernul, iar deconcentratele sunt în subordinea Guvernului, credeţi că cineva va admite ca un director de deconcentrate să înjure Guvernul după-masa şi dimineaţa să fie plătit de Guvern? Eu mă îndoiesc", a spus Mang.

În Bihor, printre cei vizaţi se numără liberalii Daniel Negrean (Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor), Dumitru Voloşeniuc (Administraţia Bazinală de Apă Crişuri), Daniel Coraş (Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare), Nicolae Varga (Hidroelectrica Oradea) ori Gheorghe Ionuţ (Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate).

UDMR, partener de încredere

Totodată, Mang a spus că, alături de colegii de partid, regretă decizia PNL de a ieşi din Guvern. "Nu ne-am dorit ruperea USL, o regretăm şi acum. Nu avem nicio vină în faptul că cei de la PNL au pus mai presus decât USL un singur interes: de a candida din Opoziţie. Domnul Antonescu a tras concluzia că e mai bine să candideze la prezidenţiale din Opoziţie şi orice am fi acceptat noi, mai erau mâine alte şi alte condiţii, până când s-ar fi rupt alianţa", a declarat Mang.

Preşedintele PSD Bihor a transmis bihorenilor care au votat USL în 2012 că celelalte trei formaţiuni din alianţă, adică PSD, UNPR şi PC, vor continua să guverneze ţara. Mang nu a spus clar dacă UDMR va fi sau nu cooptată la guvernare, dar a declarat că Uniunea este "un partener care a demonstrat că nu-şi trădează partenerii. "Cu UDMR la guvernare, poate că unii s-ar supăra, dar sigur am guverna până în 2016", a declarat Ioan Mang.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Aprecieri
Dl. Mang, va apreciez sinceritatea. Va sugerez doar ca in plan local sa mentineti alianta la nivel local.
Postat 27 Februarie 2014, 19:31 de eugen
mititeii
A grăit marele prof univ dr in copy Mang că vor schimba pe unii penelei, că acum le miroase. Trebuia să le miroase şi udemereii şi pedeleii pe care i-au păstrat in funcţii după alegerile din 2012, vezi zootehnistul Albert la Filarmonică, silvicultorul pedeleu Silaghi la Direcţia de patrimoniu şi cultură. Sau astea sunt posturi prea mici, se invârt sume mici de furat şi nu aveau candidaţi la furtişaguri??
Postat 27 Februarie 2014, 14:41 de tzuiop
SPAGARUBNM
afara cu spagarul si hotul de paduri CORAS de la ITRSV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 Februarie 2014, 23:39 de ITRSV
pace
Pana acum lucrurile au decurs ok in plan local, cred ca pot urma acelasi trend
Postat 26 Februarie 2014, 20:17 de Bendner
intelegere
Sper ca se vor intelege...cel putin la nivel local, spre binele nostru.
Postat 26 Februarie 2014, 20:14 de Ion
Orbu???
PSD s-a speriat??? Despre ce vorbim?? Crinul penelist e cel care a hotarat ca vrea sa iasa din USL..un om fara cuvant...nu spunea ca isi da demisia din politica daca pierde referendumul???
Postat 26 Februarie 2014, 20:13 de Indignat
Ganditorul de la cacaceni
Prima masura in interesul cetateanului, stimabile, ar fi sa pui mana pe pix, sau alta unealta si sa muncesti. Mai lasa-ne ca ne-am plictisit de clisee. Stiu, n-avem ce pune in loc, dar e un punct castigat sa scapam de tine, noi, cei care muncim la talpa tarii pentru ca nu am avut obraznicia sa pozam in finte superioare furand lucrarile altora. Si daca pleci, iti multumim!
Postat 26 Februarie 2014, 20:10 de Goddamn
tariceanu
Ce se intampla in PNL? personalitatile ce cearta intre ele...Tariceanu demisioneaza...
Postat 26 Februarie 2014, 20:10 de oradea
bula esti vizat?
Bai bula!!!! nu te kka pe tine ca pute in toata Oradea!
Postat 26 Februarie 2014, 20:08 de strula
PROTESTEZ !?!
Nu înţeleg de ce se strâmbă Băsescu la mine când îmi dă lecţii de integritate! Nu înţeleg de ce mă ia peste picior Ponta când îmi dă lecţii de economie socială! Nu pricep nici de ce râde Antonescu când îmi dă lecţii de ideologie! De ce mă ameninţă toţi că, dacă nu îi iau în serios, intră România în colaps? În ceea ce mă priveşte şi din ce cunosc, ţara mi se pare a se afla în colaps dintodeauna, încă de când m-am născut. Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu mai pridideau să ia oamenilor până şi porcul din coteţ ca să-l dea la export. Se erijau în stăpâni, în numele poporului, pe livada bunicilor, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură, ajungând să îngrămădească ţăranii pe câte 250 mp şi orăşenii cu aere burgheze pe câte 100 mp. Capitalismul l-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească. M-am pus pe treabă zicând că o să-l construiesc şi eu, laolaltă cu cei care sunt mai plini de iniţiativă. Trezirea din reverie m-a dus până la primul eşec post-decembrist, constatând că tot bolşevicii erau cei care construiau aşa zisa economie de piaţă. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare şi la marea privatizare şi înainte şi după alegeri. Mai ales după ce am scăpat de primul FMI, când duduia economia. Dar şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, negăsind-o. Va fi probabil lumânarea de la căpătâiul multora dintre noi. Aud de multă vreme că România se duce fix în faliment. Iar guvernanţii mă solicită să fiu solidar, nu ştiu cu cine, să dau ba 25% din leafă, ba 15% din pensia alor mei, ba încă 7% acciză la carburanţi, ba încă 5,5% din venituri la bugetul contribuţiilor sociale. Şi câte şi mai câte, de la faptul că circul pe drumuri desfundate până la faptul că am coş de fum la casă chiar dacă eu mă încălzesc modern, de la soare. Mă uit la Băsescu, la Ponta şi la Antonescu, la Constantin şi la Oprea, la Udrea, Boc sau Blaga, dar şi la cei ce se perindă pe la televizor. Niciunul nu arată a fi în criză, nici financiară şi nici de moralitate. Nici Preşedenţia, nici Guvernul, nici Parlamentul şi nici companiile sau instituţiile Statului nu sunt în criză, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Iar Aparatul de Stat este uriaş. Nu populaţia l-a făcut uriaş. Clasa politică l-a făcut aşa, transformându-l întru-un căpcăun. Voi, clasa politică, l-aţi făcut să iasă monstruos! Dacă există ceva, sau cineva care căpuşează ţara şi societatea, acela nu este profesorul sau doctorul, inginerul sau maistrul de pe şantier, patronul de la privat sau funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică! Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi cei de la PSD, PNL, PDL şi sateliţii PC, UNPR, UDMR, Partida Romilor ori partidele minuscule cu tentă de reprezentanţi ai minorităţilor, voi sunteţi graşii care i-au încălecat pe cei slabi şi voi sunteţi carnivorii care i-au hăcuit până şi pe vegetarieni! Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit dacă li se oferea posibilitatea. Apoi aţi călărit ţara şi aţi luat-o, punând-o sub ocupaţie. Nici nu se mai poate respira, de câtă clientelă politică i-aţi vârât-o pe gât. Aţi spart instituţiile Statului nu pentru că era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi şi funcţii renumerate peste măsură, pentru toată clientela de partid, pentru nevestele şi amantele voastre, pentru copii şi nepoţi, pentru veri şi alte rubedenii. Aţi creat instituţii noi, nu pentru era nevoie de ele, ci pentru că aţi avut pe lângă casă câte un zgubilitic căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director sau mare preşedinte de consiliu de administraţie, i-aţi fabricat câte o sinecură plătită similar cu şefia unor multinaţionale. Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat tot mai multe structuri; aţi adus directori noi, peste cei pe care i-aţi lăsaţi în sistem ca sursă de bani ori de eventuală restructurare cerută de FMI, Comisia Europeană sau Banca Mondială. Căpuşe lacome, corupte şi fără control, amatori în tot şi cunoscători în nimic, specialişti în statul degeaba sau experţi în lipsa de bun simţ. Nu contribuabilii obişnuiţi ocrotesc fărădelegea în ţara asta, ci voi politicienii, cu cercurile voastre de interese cu tot. Nu populaţia a votat pensii de 36.000 LEI pentru clienţii voştri politici sau indemnizaţii lunare de 36.000 USD la unele instituţii de stat. Şi nu noi, cei care plătim la timp taxele şi impozitele, am votat iertarea de datorii a marilor evazionişti care ne râd acum în nas. Voi, clasa politică, aţi făcut-o! În Guvernele formate de partidele voastre, Parlamentul format din partidele voastre şi, în instituţia aceea, paralelă cu guvernarea şi care este cea a Preşedintelui României. Nu bunica din capătul ţării, cu o pensie de 10 lei lunar, a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministerele conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, Consiliile judeţene şi Primăriile voastre, împreună cu instituţiile voastre subordonate. Nu cetăţenii obişnuţi au prăpădit banii statului - sute şi mii de miliarde de lei, munţi de LEI, EURO şi USD după caz - pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste ori inutile, pe şosele cu gropi sau autostrăzi care înghit banii cu basculanta. Primarii voştri i-au prăpădit, consilierii voştri, miniştrii şi directorii voştri de deconcentrate! Iar pe deasupra, v-aţi construit un aparat uriaş de represiune, cu agenţii şi autorităţi naţionale ori regionale, cu procurori şi miliţieni, cu jandarmi şi securişti la fiecare colţ de stradă, structuri având tot felul de denumiri, care mai de care mai nerelevante prin obiectul muncii lor. Totul pentru a vă servi pe voi şi clasa voastră politică. Prin ei controlaţi tot ce mişcă, terorizând efectiv contribuabilii de bună credinţă mai ceva decât poliţia politică stalinistă. Nu cetăţenii cu şcoală se află în AGA şi CA ale Companiilor de Stat, plătite regeşte din sărăcia celorlaţi, ci voi, clasa politică. Nu populaţia strică rânduelile din ţara asta tot la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică! Cum ajungeţi câte o tură la putere cum vă apucaţi să distrugeţi tot ce făcea, şi bine şi rău, guvernul dinainte, infestând pur şi simplu cu amatorismul şi lenea voastră, făcându-vă că trebuie neapărat să o luaţi de la zero, că altfel parcă am intra cu toţii în colaps. După care, văzând că lucrurile o iau razna, începeţi să aruncaţi vina unul pe altul, să vă scuipaţi şi să vă răstiţi ca apucaţii, pe unde vă apucă amocul, ca să vă faceţi notorietate, imagine şi publicitate, fugind de fapt de răspundere şi din faţa realităţii. Rostogoliţi vinovăţii între voi, partidele politice, jucându-vă de fapt între voi pe un teren ce se numeşte România, invocând că acest teren e proprietatea voastră sau va fost dată fără fără nicio obligaţie. V-aţi cocoţat acolo, la standarde de cinci stele şi credeţi, cu tupeu şi nesimţire, că e meritul vostru, iar noi trebuie să vă plătim din greu pentru asta. Nici nu vă trece prin cap să vă daţi singuri afară, pe voi şi clanurile voastre, ş-apoi să faceţi minimum de efort să vă întreţineţi singuri. Cerşetori obraznici ce sunteţi! Tâlhari cu legea în mână! Şi veniţi acum, să mă urechiaţi pe mine, că se duce România de râpă, că nu v-am plătit destul, după ce aţi furat cu neruşinare, m-aţi dezbrăcat şi descălcat, după care vreţi acum să-mi luaţi până şi pielea! Vreţi să scoateţi ţara, din veşnica ei criză, pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor care vă execută comenzile bune de pus la gunoi! Vreţi să vă ţinem în spate în continuare şi să nu comentăm nimic! Vreţi să tâlhăriţi fără să vă întrebe nimeni de ce şi de unde atâta nesimţire, lipsă de moralitate şi de caracter! Faceţi pe porumbeii, înconjuraţi de saci plini cu grăunţe pentru voi şi clica care vă înconjoară, dar sunteţi ulii hrăpăreţi şi flămânzi care mănâncă deodată cu două guri! Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, de medicul pe care îl chemaţi ca să vă salveze viaţa chiar, de funcţionarul care-şi face treaba cu conştiinciozitate pentru bunăstarea voastră ... până atunci, puneţi mâna şi restructuraţi-vă singuri! Daţi-vă afară şi mergeţi, tot pe banii noştri dar având acum acceptul nostru, în şomaj atât voi cât şi oamenii voştri. După aceea îndrăzniţi să scuipaţi spre noi ceilalţi. După aceea umblaţi la salariile şi pensiile oamenilor, la inflaţie şi devalorizare, la cursul de schimb şi la dobânzile de referinţă! După aceea îndrăzniţi să-l certaţi pe cel care are îndrăzneala să vrea să trăiască decent şi civilizat, pe cel care ziceţi că duce România-n faliment cu venitul lui de 700–800 LEI ca salar, sau cu pensia lui de 500–600 LEI după 20 de ani de muncă. V-aţi înconjurat de un imens sobor de preoţi, care să vă pună pe lista iertării păcatelor, obligându-i să pună până şi Biserica, în rând cu preaplinul şi nu cu nevoia ori credinţa! 1. Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile create de pomană, măcar reduceţi numărul de directori, şefi şi şefuleţi din toate instituţiile bugetare care nu fac nicio treabă. Aveţi o droaie din astea. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei să-i restructuraţi prima dată şi după aceea să ajungeţi, cu mâna voastră lungă, la pensii, salarii şi taxe. Pot fi şi oameni corecţi printre aceştia, pe care îi trataţi adeseori de sus, ca şi pe nişte iobagi favoriţi de pe tarla, dar cine mai crede în povestea cu primăvara făcută cu o floare? Poveştile de acum sunt cele din spaţiul online, nu cele din cărţi deja uitate! 2. Trei sferturi dintre directorii şi şefii creaţi de voi, instalaţi moţ la comanda instituţiilor bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Afară cu toţi aceştia! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firmele lor şi de la buget, iar alţii să rabde foamea! 3. Goliţi AGA şi CA din Companiile de Stat de clientela voastră politică, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Există oameni cu carte şi care au abilităţi în specializările lor, ce pot rezolva eficient lucrurile şi care au doar pretenţia stabilităţii în plan profesional, dar şi a libertăţii de a avea discernământul necesar alegerii opţiunilor! 4. Goliţi cabinetele şi birourile demnitarilor de pleiada de consilieri puşi acolo doar să-şi păzească şeful de cei care-l deranjează cu întrebările lor pertinente. De ce aţi crede că aceştia sunt mai puţin parazitari, pe buget, decât un dascăl de ţară spre exemplu? Nu v-aţi propus în mod real, o clipă măcar, să puneţi cultura şi educaţia pe primul loc, ca în două-trei decenii să fim recunocuţi ca un neam civilizat în adevăratul sens al cuvântului! Nu v-aţi propus o clipă, în mod firesc, să lăsaţi strategiile, planurile şi programele investiţionale făcute de oameni real abilitaţi, să lucreze pentru ţară! Nu v-aţi gândit un moment, în mod concret, să puneţi modernizarea aministraţiei şi legilor ca să lucreze pentru oameni şi nu împotriva lor! Aş cere prea mult să şi gândiţi altceva decât acumularea voastră de avere, de falsă imagine şi demnităţi publice! 5. Daţi-vă afară toţi miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, prefecţi, directori ai companiilor şi instituţiilor subordonate ... pe toţi cei care, se vede clar, nu au nicio legătură cu munca încredinţată lor de către angajator, adică de cel care-şi plăteşte corect taxele şi impozitele! Laşităţile şi minciunile voastre spurcă sistemul! 6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele, consiliile judeţene, primăriile, regiile şi firmele publice, cu clientela politică pe care o plătiţi, din banii noştri, cu miliarde de euro. Lăsaţi deoparte promsiunile de ai face oameni de succes pe toţi lipitorii de afişe de campanie electorală care învaţă foarte repede doar cum e cu traficul de influenţă! 7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru, mita, spăguiala şi incorectitudinea la toate nivelurile. Oamenii voştri, ai partidelor, protejează şi îndrumă întreţinerea confuziei generale. Ai voştri îi apără, cu implicarea directă a organelor şi instituţiilor Statului, pe cei ce încalcă legea din poziţia de favorit politic. Spăguiala nu are frontiere partinice. Se ia şi se împarte frăţeşte sau chiar aţi ajuns să vă furaţi între voi când nu mai aveţi de unde. Liantul încalcării legilor sunteţi voi, clasa politică, cu cercurile voastre de protejaţi pe care îi creşteţi ca să vă apere la rândul lor, în detrimentul oamenilor obişnuiţi să respecte legea şi aproapele! Pe jurnalişti i-aţi transformat în dependenţi de banii voştri, determinându-i să fie mercenari pe bani de nimic, iar pe preoţi să vă aducă voturi, pentru iluzia unei noi parohii în familie! 8. Sunteţi solidari nu cu românii şi cu ţara, ci doar între voi atunci când vreunul e prins cu mâna în sac de vreo instituţe sau organ care trebuie şi să-şi arate din când în când utilitatea, pe sărite evident că nu e rost de luat la rând, temeinic! Lăsaţi lucrurile cu legile care le guvernează în mod natural şi nu puneţi oprelişte atunci când vreunul dintre ai voştri riscă să meargă un timp la răcoare, pentru fapte reprobabile! Sunteţi varză, ca putere în Stat! Ca foile de varză, una pe alta, vă acoperiţi incompetenţa, neştiinţa, amatorismul şi lipsa de educaţie! 9. După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de cei corecţi, cinstiţi şi răbdători până peste poate. Pentru că ei fac România, cu tăcerea lor, nu clanurile voastre de jefuitori! Pe ei, cei care duc greul, lăsaţi-i în pace! 10. Treziţi-vă politicieni făcuţi pe la şcolile de vară, până nu e prea târziu, pentru că românii, în marea lor majoritate, văd bine cum trec social-democraţii lăsând în urmă locul contaminat, cum trec liberalii lăsând în urmă locul pustiu, cum trec democrat-liberalii lăsând locul bolnav, sau cum trec ceilalţi din lumea voastră, lăsând şi ei urme foarte greu de refăcut! Jos labele de pe România, pentru că voi, clasa politică, v-aţi pierdut până şi dreptul de a invoca scuza că fiecare popor îşi merită liderii !?!
Postat 26 Februarie 2014, 19:19 de Carp III
Un idiot de la PSD face cat doi de la PNL
.
Postat 26 Februarie 2014, 19:15 de Sand
consecventa
Vreau sa vad consecventa. Daca persoana din imagine se tine de cuvant, toata stima. Daca nu, pacat.
Postat 26 Februarie 2014, 19:04 de ionel
ok
Daca se continua e de bine. Pana acum s-au tinut de cuvant la nivel local. Sper sa se continue.
Postat 26 Februarie 2014, 19:02 de sebi
Replica
NU exista doctrine politice , exista doar interes personale ale politicienilor din partide, interse de grup si interese de partid si toate partidele sunt la fel indiferent care ar fi ele , si la fel si in Bihor` interesele personale primeaza , Nu s-a facut NIMIC exceptand drumul asfaltat si inaugurat spre mare defrisare din zona Vascaului ca fratii Micula sa aibe materie prima la fabrica de mobila , Aeroport NU!Autostrada NU!Muzeu NU! Infrastructura NU ! Si de acum inainte tot asa , ca doar PNL Bihor este in Opozitie, si PSd Bihor este la Putere da nu se vede pe nicaieri cu plagiatorul in frunte . O sa se continue ` realizarile ` asa ca si pana acum adica NIMIC pana in prag de alegeri din 2016 cand cu avant pompieristic se vor face unele si altele prin partile esentiale ca sa vada si bihoreanul roman simplu de rand ca au facut piliticienii locali bihoreni ceva pentru el NIMIC! Da sa paltit firme de consultanta cu 100 000 de euro pentru stategia Bihorului ))=)) Iarasi vorbeste Ioan Mang PLAGIATORUL PSD ?Elo sa o duca bine din contracte cu statul , tiparire de afise electorale , alte tiparituri , restul o sa o duca rau .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 26 Februarie 2014, 18:34 de Romanul Simplu
Manglitorul si ciolanul...
Manglitorul si corectitudinea, vaca si kilotii ! In traducere libera, "interesul cetateanului", inseamna umlfarea averilor politrucilor locali, indiferent de culoare politica. "La vremuri noi, tot noi !", "O mana spala pe alta !", "Corb la corb nu-si scoate ochii", etc. Intrebarea e: Cand ajunge DNA-ul si individul de fata ?
Postat 26 Februarie 2014, 18:31 de $$$$$$$$$$
Copy-paste
Dai copy pe Mang si cand colo la paste iese: Maria, Coco, Cristina, Gina, Cosmin,Dorel,Nelu.
Postat 26 Februarie 2014, 18:13 de Bula
contra
Greu de crezut că liberalii vor dori să păstreze alianţa la nivel local..
Postat 26 Februarie 2014, 16:34 de nelu
Colaborare
E bine dacă vor păstra alianţele locale, altfel ar fi nasol pentru bihoreni.
Postat 26 Februarie 2014, 16:30 de Dorel
BRAVO
Bravo domnule Mang pentru pozitia luata!!!!!!!!
Postat 26 Februarie 2014, 16:25 de Cosmin
In bihor
In bihor s-a facut treaba de cand cu alianta USL.Sa se procedeze tot asa si va fi super bine.
Postat 26 Februarie 2014, 16:24 de Gina
....
Liberali nu au facut nimik altceva pe tot parcursul guvernarii decat sa se ia de PSD.Mai bn ca au iesit de la guvernare.......
Postat 26 Februarie 2014, 16:22 de Cristina
Nu trebuie
Nu trebuie sa le plangem de mila liberalilor.Ei si-au ales drumul pe care vor sa mearga.Bravo domnule Mang.
Postat 26 Februarie 2014, 16:20 de COCO
Din greseala in greseala spre victoria finala
Va doare pe voi la basca de "binele cetatenilor", cine mai crede in promisiunile vastre ? V-ati speriat ca Iohanis si Antonescu nu va vor permite sa treceti legile voastre strambe si ati schimbat liberalii cu UDMR-isti dar ati scapat de dracu si ati dat de tacsu. UDMR nu va va permite sa treceti nici legile proaste nici cele bune fara a va santaja si a le da ceva in schimb. Abia acum urmeaza circul...Ha ha ha.
Postat 26 Februarie 2014, 15:33 de Politrucul
opc, apdrp, ....
Daniel Negrean, Dumitru Voloşeniuc , Daniel Coraş , Nicolae Varga, Gheorghe Ionuţ ....doar atatia? mia stiam si alti de la PNL. mia sunt OPC, APDRP, ARR sa inteleg ca ei tradeaza ...? oricum sunt niste nulitati
Postat 26 Februarie 2014, 14:37 de maria
qwerty
Pentru binele afacerilor personale !
Postat 26 Februarie 2014, 14:03 de Nicolas"TheCage"Cage
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON