URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Noiembrie 2011, 12:34

Lovitură de teatru: Ritli jr. a renunţat la şefia Spitalului Judeţean din cauza "vârtejului mediatic"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ritli Csongor Ladislau a anunţat vineri dimineaţă că renunţă la funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea pe care a câştigat-o prin concurs. Ritli a notificat întâi Primăria Oradea, adresa fiind expediată ulterior, în jurul orei 11, şi la Spitalul Judeţean, prin fax.

De dragul tatălui şi al reformelor

Renunţarea este motivată pe cuprinsul a două pagini în care Ritli jr. subliniază că, provenind dintr-o familie de medici, domeniul sănătăţii este foarte important pentru el şi că, deşi a terminat o facultate cu specific juridic, a fost atras mereu de domeniul în care activau părinţii săi.

De asemenea, fiul ministrului Sănătăţii afirmă că în opinia sa, participând la concursul pentru şefia Spitalului Judeţean, nu a intrat în nicio incompatibilitate, iar concursul a fost corect, în pofida "vârtejului mediatic": "Consider că participarea mea la concurs (...) a respectat cadrul legislativ, deoarece managementul şi administrarea spitalului aparţin exclusiv Primăriei Oradea. Totuşi, vârtejul mediatic creat în jurul acestei candidaturi, pe de o parte, nu a permis o abordare obiectivă asupra managementului unei unităţi de o asemenea importanţă, pe de altă parte a cauzat grave prejudicii de imagine tatălui meu, ministrul Sănătăţii Ritli Ladislau".

Ritli jr. mai spune că a dorit să renunţe la funcţie deoarece consideră că reputaţia tatălui său şi măsurile de reformă propuse de acesta sunt mai importante decât numirea sa la şefia Spitalului Judeţean din Oradea. "Consider că activitatea ministerială a tatălui meu şi măsurile de reformă propuse pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar repezintă o prioritate faţă de eventuala mea numire în funcţia de manager la Spitalul Judeţean", arată Ritli jr. în scrisoarea de renunţare.

Acesta mai menţionează şi că are acceptul primarului Ilie Bolojan pentru a se retrage din funcţia câştigată prin concurs.

Contactat de BIHOREANUL, Ritli Ladislau Csongor a spus că nu doreşte să facă nici un comentariu suplimentar pe această temă.

Concurs cu scandal

După cum se ştie, primarul Ilie Bolojan semnase pentru numirea în funcţie a lui Ritli jr. începând cu data de 1 decembrie, dată până la care actualul manager interimar, inginerul Gavrilă Grebenişan, urma că conducă încă spitalul. Acum, însă, cel mai probabil concursul pentru şefia celui mai mare spital din judeţ se va relua.

Gestul lui Rilti jr. survine după ce săptămâna trecută, sub suspiciunea unui conflict de interese, ANI a cerut Primăriei şi conducerii Spitalului Judeţean informaţii cu privire la concursul câştigat de acesta, şi anume să-i fie comunicate numele persoanelor care au numit membrii comisiei de concurs, numele membrilor acestei comisii, precum şi desfăşurătorul concursului.

Concursul a fost programat între 24 şi 28 octombrie, dar s-a desfăşurat într-o singură zi, comisia motivând că după retragerea candidaturii managerului interimar Gavril Grebenişan - care lăsase să se înţeleagă că jocurile erua făcute pentru instalarea fiului ministrului - nu mai existau motive pentru ca el să se întindă pe durata a patru zile.

Comisia de concurs a fost prezidată de viceprimarul Oradiei, Gheorghe Carp, din ea făcând parte şi şeful Direcţiei Resurse Umane din Ministerul Sănătăţii, Adrian Cocoş, ca reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, şi conferenţiarul universitar Ciprian Brisc, ca reprezentant al Facultăţii de Medicină din Oradea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
46 Comentarii
BOLOCOM (COM) LA TARABA
Dupa ce inainte de cariera politica micul comunist Bolojan a capatat experienta la tarabele firmei (lor) Campus, a venit momentul sa nu mai vanda marfa din Ungaria la negru ci in mod oficial. Prima comercializata a fost Rozi care a picat in plasa la momentul potrivit. A urmat momeala cu tanarul Ritli, pe care prin oferta facuta si din pacate acceptata de acesta a reusit sa-l discredite cu totul scotandu-l din joc. Potul nu era tanarul ci taticul ministru care nu vrea sa-i dea lui Bolocom (unist) fonduri pentru aberatiile lui cu care sa se laude in campanie. Acum cu dorsalul satisfacut de facatura, Bolocom sta la taraba ganditor incercand sa mai jupoaie niste pene de pe oradeni, doar din cauza frigului, perioada de naparlire vine mai devreme.
Postat 16 Noiembrie 2011, 14:18 de Centaine Courtney
@dinel
Pacat ca s-au scos analizele anuale gratuite de pe vremea lui Nicolaescu. Acum puteai sa iti faci si tu analizele si aflai de ce suferi. Ma gandesc ca daca mergeai la medicul de familie isi dadea seama ce problema ai si te trimitea la un consult la mansarda.
Postat 13 Noiembrie 2011, 22:48 de Bilbao
disperat si sarac
banii sa veti si va da FUNCTIA:)) care aveti banii mergeti in PDL nu va trebuie studii, e sansa voastra la o functie publica :))) asa de disperati au ajuns
Postat 13 Noiembrie 2011, 18:05 de PDL
comisia
nu tanarul examinat este de vina ci examinatorii .ANi sa-si faca treaba cu toata seriozitatea.,de la vladica la opinca.
Postat 13 Noiembrie 2011, 17:01 de safe
alt stereotip
Mai judeca omul corect ? Nu, pentru ca ii este frica de vartej ... Zice probabil ca mai bine sta deoparte, ca nu merita efortul...
Postat 12 Noiembrie 2011, 23:58 de pixolomini
seriosss
sa inteleg ca Delia si-o trage cu Bolojan??? si despre care Laura e vorba?Barbici? ce misto,,, propun schimbarea activitatii din primarie, la cate curve sant acolo , toate se * ca ordinarele nu mai conteaza cine cu cine ......vai de noi....
Postat 12 Noiembrie 2011, 23:01 de seriosss
A Da sau A FURA...Cum e corect ?!
,,...daca Ritli a dat examenul si l-a luat ...'' Baiu-i ca hunul nu ,,a dat'', a furat examenul ! Precum stramosul lui, Attila, a luat cu japca...asiatic, nu european...ca tot din Asia vin si tiganii...or fi neam cu ungurii ?! Daca citesti fituica asta vezi ca ungurii au mai multe ,,fapte'' decat ciorile...fac orice...face-le-as mamele fericite !
Postat 12 Noiembrie 2011, 20:32 de ionelas
caracter
Asteptam sa expire mandatul lui Grebenisan, in 5 ian iar apoi el cu cat bun simt are se va da la o parte si alti candidati care nu vor mai fi propusi de primar de la vreun service sau mai stiu eu ci niste oameni capabili, vor concura ( primarul va face iar comisia) vor da examenul si Dumnezeu cu mila apoi.Totusi nu e corect :daca Ritli a dat examenul si l-a luat era dreptul lui sa ocupe postul.Media sa mai termine cu bagat nasul ca acolo unde ar fi cazul nu si-l baga ca nu are permisiune politica.
Postat 12 Noiembrie 2011, 20:06 de dusescu
@vai
Ce sa astepte? Parca este dupa el. Nu intelegi ca a fost vandut la randul lui ptr. Roziko. Jocurile le fac altii nu Jr. si Attilosau Grebenisan de care nici dracu nu a auzit pana acum. Daca dispar in 3 zile uitam de ei si de valoarea lor.
Postat 12 Noiembrie 2011, 17:32 de as
@vai te crezi mai buna ?
Tati UDMR-istii sunt niste cocote politruce invatate sa se decurce numai la santaj !! Asta fac de 20 de ani : santajeaza toate guvernarile , santajeaza toti hotii de la guvernari sa fure si ei ca altfel ii aduc pe altii la furaciune !!! Nu's mai buni ca cei din PSD,PNL,PDL,PRM sunt si ei crescuti si educati pe plaiurile mioritico-tiganesti cu acelesi obiceiuri !!! Cu nimic nu's mai buni ca altii !!! Si ei = o corcitura cu tiganii ca si noi !!!
Postat 12 Noiembrie 2011, 17:18 de s.
@safe
Daca ti se pare ca acest produs media, de fapt jeg de ziar zis Bihoreanul joaca corect atunci inseamna ca esti angajat de a lor, in rest toata lumea stie ca cei de aici nici macar nu-s jurnalisti in adevaratul sens al cuvantului. Sunt numai pentru santaj politic care din nou a functionat. Imi pare rau de R. Jr. ca a renuntat asa de repede, macar astepta decizia ANI. Nu inteleg ca unii mai cred ca demnitatea, corectitudinea si devotamentul, chiar si pentru tatal lor, mai impresioneaza. Multi am sperat, dar am ramas fara cuvinte. Ne astepam la o lupta mai barbateasca de la un urmas a lui Attila.
Postat 12 Noiembrie 2011, 16:05 de vai
iaca ta ca se face lumina :))
na ca va trezira ti "nu e normal ca tatal sa stea cu fiica" dar voi da si da :))
Postat 12 Noiembrie 2011, 13:09 de na!!!
vom vedea
Vor iesi la iveala porcariile facute de bolovan ,cat de curand..Daca ar fi imaculat as mai spune...Apropo am vazut o postare vis a vis de Delia Ungur si marele primar ..perfect adevarat ..fatuca stie meserie...... ,stiu mai multi directori si fosti directori din Primarie.Singura care a pus-o la locul ei a fost Laura...Cunoscatorii stiu......
Postat 12 Noiembrie 2011, 10:34 de dinel
Corect.
S-a dovedit inca o data, daca mai era cazul, ca presa, cand joaca corect, este o necesitate pentru asigurarea unui climat de normalitate si legalitate in societate.
Postat 12 Noiembrie 2011, 09:59 de safe
La toti de fata si nu numai
Nu va mai imbatati cu apa rece (multi sunteti beti de la țâță ) ! Nici chelului si nici ungurasului nu i-a pasat de ,,scandalul mediatic'' sau de gura lumii ! DNA-ul, ANI, astea sunt cosmarurile lor ! Le e frica sa nu aflam (unii stim !) de furaciunile lor, de porcariile pe care le fac trambitand ca ne vor binele !
Postat 12 Noiembrie 2011, 08:26 de .
Sa va fie rusine la toti
Pe Grebe la vandut Bolo pe voturi UDMR apoi cand a vazut ca ne suparam noi romanii (scandl mediatic) la rascumparat inapoi de la unguri cu Rozi. O scapa Bolo pe Rozi de la bulau, daca Ritli renunta la functie.Zis si facut santajul se pare ca a functionat de minune. Bravo Bolojan ai invatat repede prostiile politice. Adevarul este ca nu rezisti altfel. Jocurile cu oameni vor continua. TOTUL ESTE POLITIC. Asta este marea problema. Nici nu conteaza pentru noi muritorii care este mai bun si care mai prost. Oricum nici unul nu se va putea afirma la adevarata valoare din cauza jocurilor politice. Imi este sila ce se intampla in tara asta.
Postat 12 Noiembrie 2011, 07:55 de nici nu conteaza
traiasca tovarasu primar
Traiasca tovarasul Bolo, a demonstrat din nou ca nu exista alta lege in Oradea, numai legea Boului. Si pentru ce s-a zbatut atata, cu articole scandaloase despre cei din udmr, ca sa ramana prostu grebe la locul unde l-a pus. Prost-post, da-i prostu nostru, nu-i asa?
Postat 12 Noiembrie 2011, 06:34 de kill bill
Somer?
Si acum ramane baietelul fara loc de munca? Din ce va trai ? Uite ce victime face "vartejul mediatic" . A zapacit de tot copilul. Cine se ofera sa-i finanteze o consiliere psihologica ca are nevoie saracul dupa asemenea traume. Sper sa-si revina .
Postat 11 Noiembrie 2011, 23:35 de @maica tereza
SEMNAL DE ALARMA
Se pare ca UDMR nu mai are trecere la Bolojan, imi pare rau.
Postat 11 Noiembrie 2011, 22:30 de KALKAR
@ANKA
CITESTE-TI POSTARILE INAINTE SA DAI adauga, TE FACI DE RAS SI MAI RAU ALTFEL.
Postat 11 Noiembrie 2011, 22:28 de SFAT
daca si amele voatre sunt prostavance
ce mai e de spus :)) si consumatoare de etnobotanice e clar ce putei voi:_)_ in lungime ca minte ioc, pe RROMI fetelor lasati baliga la medici sa i trateze la caoul care trebuie: debili mintali:))
Postat 11 Noiembrie 2011, 21:54 de ANKA
@xxl
xxl Anka ( ProstovAnka) are 60 toamne e batrana si consuma etnobotanice !!!! Nu, nu e beata asa e ea ........ ProstovAnka
Postat 11 Noiembrie 2011, 21:38 de s.
@medic
Si totusi CINE E CLAUDIA ???
Postat 11 Noiembrie 2011, 21:36 de s.
@mm
da, da !! mare caracter !! asa de mare ca masluieste si concursurile si urma sa masluiasca si licitatiile !! da, da mare caracter !!!! Tata si fiu pe o mana !!!!! da, da mare caracter !!! Tot ce face tandemul tata-fiu este numai coruptie, manipulare ,dezinformare,deturnare , ....... Da, da mari caractere !!!
Postat 11 Noiembrie 2011, 21:35 de s.
MAI INFORMAŢI-VĂ
TOŢI CARE ARUNCAŢI CU NOROI ÎN ACEST OM DE MARE CARACTER ,D-NU RITLI JR.NU AŢI LUCRAT CU EL ŞI NU-L CUNOAŞTEŢI . HABAR NU AVEŢI CE VORBIŢI. ESTE UN FOARTE BUN MANAGER ŞI UN EXTRAORDINAR PROFESIONIST. ÎNTREBATI-I PE CEI CARE AU LUCRAT CU EL LA RECUPERARE FELIX SĂ VEDEŢI CE MULTE LUCRURI BUNE A FĂCUT PENTRU SPITAL ŞI PENTRU PERSONALUL DE ACOLO. ACEL SPITAL ERA VAI ŞI AMAR DE EL PÂNĂ SA -L CONDUCĂ EL. AŞA CA MAI INFORMAŢI-VĂ ÎNAINTE SĂ ARUNCAŢI CU NOROI ÎN CINEVA. PĂCAT CA CEI BUNI NU AU LOC DE INVIDIOŞI ŞI RĂUTĂCIOŞI.
Postat 11 Noiembrie 2011, 20:43 de mm
Caraghois
Doamne, cata lipsa de bun simt!! Si ce caraghios juniorul! Sa spuna ca a participat la concurs ...Ala afost concurs. Si ca mare jurist nu a putut gandi putintel mai inainte. Ar fi fost moral. Acum apuka va demonstra ca urmatorul manager nu e bun si nu va da bani. Si auzi gogomanie:Ministerul nu are nimic cu spitalul judetean. Da` cu cine are, ma??? Cu firmele care furnizoare ? Asa cred .
Postat 11 Noiembrie 2011, 19:33 de maria
Fugiti ma ca ANKA-i beata
Lasa fa postatu ca esti manga!
Postat 11 Noiembrie 2011, 19:30 de xxl
stim CLAUDIA mie cida de multe ori de ce nu m am nascut TIGANCA
fetelorrr pe rromi calare nu i lasati astia au sange bun, nu * care duc la MUSTE cu numele de MEDICI :))) azi sangele e important nu banul ca ramai calic la cata prostie duhneste in aer, pe TIGANI calare.
Postat 11 Noiembrie 2011, 18:30 de ANKA
stim CLAUDIA mie cida de multe ori de ce nu m am nascut TIGANCA
sa am sange bun care sa faca fata acestor canalii imputite care poarta titlul de medic :)) madicu salveaza vietii nu OMOARA constient vietii, dar nu le poti spune ca te fac nebun, dar D-zeu o sa i faca intradevar nebuni pe ei ca oameni for fugi de medici ca de DARC:)), fugiti cat va tin picioarele de ei: BANUL ochiul dracului il vor nu va sacrificati sanatatea ramasa cu ei, nu merita. Acum PDL ca cersetori umbla dupa maruntis vor si 10 lei dar sa i faca membri cum pot oare simplu ii declara bolnavi fictivi sau handicapati ilegal si baga in buzunar pe putin 200 lei de la unul, ca sa vedeti unde a ajuns TIRANIA lui TRAIAN BASESCU: BANUL:))) asa vor pati si copii ii duceti la medic si le lasati alocatia la ei:)) cu o mana va da cu 5 va ia! TIRANIEEEE.
Postat 11 Noiembrie 2011, 18:26 de ANKA
@claudia
ma intreb cum de nu iti este jena sa vorbesti tampenii, arunci cu noroi pentru a-ti salva "gasca" sau pe tine, medicii realizeaza actul medical daca nu ai stiut pana acum, si exista un director medical, menagerul are alte atributii, sa creeze cadrul disciplinar necesar respectarii pacientului, ceea ce este dificil de realizat cu indivizi ca tine.
Postat 11 Noiembrie 2011, 18:12 de medic
intrebare
AM INTELES CA GREBENISAN S-A RETRAS DEOARECE I S-A SPUS CA INTREAGA COMISIE II VA FI OSTILA.DE DATA ASTA I SE VA SUGERA ALTUI CONTRACANDIDAT SA SE RETRAGA SAU SA NICI NU INDRAZNEASCA SA IL CONCUREZE PE D-LG??? ASA UN CIRC AR MERITA INVESTIGAT CU ADEVARAT.SI REZULTATUL AR FI INTERESANT...ATENTIE ...JUSTITIA ISI FACE TOTUSI DATORIA....
Postat 11 Noiembrie 2011, 17:50 de donna
atentie udmr
Ghici cine e in spatele distractiei? Bolovanu!!!!!!! Bravo bai, dar cred ca se cere razbunare....Urez succes UDMR.. Tare bairamul care urmeaza..
Postat 11 Noiembrie 2011, 16:25 de dna
bataie de joc
Oare care va fi reactia UDMR la bataia asta de joc?
Postat 11 Noiembrie 2011, 16:13 de 112
claudia
Asa au vrut sa fie sa ramana corupti si criminali ,ca daca moare un copil in maternitate pentru Grebenisan si ai lui e o fala ca asta e politica lor sa scada natalitatea si sa creasca mortalitatea sa va fie rusine pentru cea ce faceti Jos cu dobitoci si criminali va trebuie numai bani dar nu faceti nimic lasati oameni si copii sa moara si spuneti ca daca a fost prea sensibil ce sa faceti ,in loc sa spalati jegul si putoarea din spitale va tineti mari destepti,ati dat jos un om care s-ar fi implicat in asta sa il puneti pe Grebenisan sa mai ucideti vreo 300 de persoane pana la sfarsitul anului
Postat 11 Noiembrie 2011, 16:05 de RUSINE SA VA FIE
intrebare
Aceasta afirmatie "Consider că activitatea ministerială a tatălui meu şi măsurile de reformă propuse pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar repezintă o prioritate faţă de eventuala mea numire în funcţia de manager la Spitalul Judeţean", este de ochii lumii?? de ce nu s-a analizat inainte acest aspect?, nu credem nimic din ceea ce afirmi, asteptam sa vedem cum va fi finantat acest spital in continuare, banii promisi erau conditionati sau nu??, vom vedea. finantarea de la CAS in urmatoarele luni si "controale cu rezultate tintite" in care unii din minister s-au specializat in cooperare cu autoritatile locale.Cel sau cei care au pus la cale intrgul scenariu crezandu-ne prosti, asteptam sa dea socoteala!!
Postat 11 Noiembrie 2011, 15:31 de emilia
Ai ,,castigat'' pe dreaqu!
,,Acesta [ungurul] mai menţionează şi că are acceptul primarului Ilie Bolojan pentru a se retrage din funcţia câştigată prin concurs.'' Stai linistit, ca n-ai castigat nimic prin niciun concurs ! Ce ai pus la cale cu chelul e o porcarie de care acum vreti sa uitati ! Astept sa va vad, pe tine, dar mai ales pe chel, cu bratarile la maini !
Postat 11 Noiembrie 2011, 14:53 de .
de-aia
Ritli Junior e SINGURUL care are demnitate si arata decenta in acest scandal abject. Daca macar o parte din noi ar face gesturi asemanatoare, atunci poate am avea si noi ceea ce lipseste aproape cu desavarsire multora din cei ce sunt in centrul acestui vartej: DECENTA. Iar asta domnilor au au DOAR cei integri. Cine are urechi de auzit...
Postat 11 Noiembrie 2011, 14:11 de Poate asa intelegeti
Ranchiunos
Domnul Ritli jr. a demonstrat inca o data ca este un tip ranchiunos. Iar despre ranchiunosi stiti ce se spune.
Postat 11 Noiembrie 2011, 14:01 de Daniel
de ce ?
ce face concret spitalul JUDETEAN? de ce ne luptam pentru muste? DE CE NU SE PRIVATIZEAZA 100% mai intretinem parazitii sociali cu taxele noastre? nu mai vrem SANATATE DE STAT , PUNCT. Oricum nu o avem suntem trimis la cabinetele private :))))) ce fraier e BASESCU~!!! un ordinar de fraier!
Postat 11 Noiembrie 2011, 13:38 de ionela
bravo
Nici nu trebuia sa candideze .,Ritli. Grebe este de departe cel mai bun manager din citi am vazut ,si am prins destui pe la spital. Ma bucur mult ca a ramas Grabe D-le Grebe va asteptam
Postat 11 Noiembrie 2011, 13:32 de 111
el
Un inganfat,unrebut al societatii,vechiul ministru stia ce afaceri facea 'PORCUSORUL" pe la spatele lui.Si d-nul MINISTRU CSEKE mult a pierdut ca a tinut rebutul asta al societatii pe langa el.D-UL MINISTRU CSEKE A FOST SI VA RAMANE CEL MAI BUN MINISTRU dar oricum a pierdut cu rebutul societatii care a facut de asa natura sa aiba el puterea.Cati bani a facut Rilti in functia de sef de cabinet,rusine sa ii fie si lui si.........................
Postat 11 Noiembrie 2011, 13:25 de eu
ESTI ciuruit BOULE :)))
TOT guvernul mai ales PDL este DEZAXAT de realitate inca mai lupta in disperarea lor nebunesca sa se considere importanti, PRIVATUL este important restul parazitii sociali care cersesc si FURA disperati din taxele unei tari deosebite, JOS CU DEZAXATI din FUNCTII! NU aduce anul ce aduce ceasul, hai ROMANIA!
Postat 11 Noiembrie 2011, 13:14 de ha, ha, ha, ha
ESTI ciuruit BOULE :)))
Nu te lua la întrecere cu alții, ci cu tine însuți. :)
Postat 11 Noiembrie 2011, 13:12 de ha, ha, ha, ha
ESTI ciuruit BOULE :)))
TRAIAN BASESCU nu stie in ce lume trăiește, este desprins de realitate:)))) la ce foloseste "i am ciuruit!:))" cand este CIURUIT continuat luat de FRAIER :))) cele mai mari JAFURI "legalizate" s au petrecut in perioada lui :)) "ESTI CIURUIT, BOULE:))))!!" ha, ha, ha, se ciuruiesc singuri ca BOIII :))
Postat 11 Noiembrie 2011, 13:10 de ha, ha, ha, ha
...
DE CE NU AI GÂNDIT ÎNAINTE DE A FACE PASUL ACESTA ???? ACU NUMAI CĂ ŢI-E FRICĂ CĂ PICĂ ŞI TATĂ-TU??? JOS CU VOI CU AMÂNDOI CĂ A-ŢI ÎNCEPUT NUMAI ILEGALITĂŢI SĂ FACEŢI hai GREBINIŞAN TE AŞTEPTĂM SĂ VII
Postat 11 Noiembrie 2011, 12:53 de medici
uraaa!
nu stiu daca este vorba efectiv de o demisie dintr-o functie in care practic nu ai fost(inca)numit, mai degraba o renuntare la faptul ca a fost declarat castigatorul concursului. dar e normal! nu inteleg insa de ce nu a analizat toate consecintele INAINTE DE A SE INSCRIE LA CONCURS?
Postat 11 Noiembrie 2011, 12:44 de dante
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON