URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Septembrie 2014, 17:00

Liviu Dragnea, explicând de ce nu dă bani pentru Oradea: "Bolojan nu e primarul mondial, nu stau eu în genunchi la primarul Bolojan"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce a înmânat personal primarilor din 70 de comune contracte de finanţare fie pentru continuarea unor proiecte vechi, fie pentru deschiderea altora noi în cadrul PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală), vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri special în acest scop la Prefectura Bihor, l-a făcut "mincinos" pe primarul Ilie Bolojan, şi a spus că Oradea nu primeşte bani de la Guvern pentru că nu cere.

Culmea, Dragnea a recunoscut că Guvernul are datorii faţă de Oradea şi a spus că acestea pot fi plătite într-o oră, dar cu condiţia "să vină solicitarea".

Poate face Bolojan pauză

După ce cu o zi înainte primarul Oradiei a făcut public faptul că Ministerul Dezvoltării regionale şi Administraţiei Publice, condus de vicepremierul Liviu Dragnea, şi Ministerul Mediului, au faţă de Primăria Oradea o datorie de 3,1 milioane lei, reprezentând cota de cofinanţare din partea Guvernului pentru lucrările deja executate în cadrul programului pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă derulat de Compania de Apă Oradea, nr. 2 din executiv a afirmat că primarul este, pur şi simplu, un politician mincinos, pentru că nu a cerut banii prin intermediul Consiliului Judeţean.

"În ce priveşte datoria pe care Ministerul Dezvoltării o are către Primăria Oradea, da, e corectă această datorie. Dar eu nu ştiu cum era Primăria Oradea, sper că nu este cum era înainte un CAP (n.r. - Cooperativă Agricolă de Producţie înainte de 1989), pentru că eu nu pot trimite la Primăria Oradea pe cineva cu o sacoşă de bani să bată în uşa unui primar. Există o procedură prin care se acordă aceşti bani, dar nu am primit nicio solicitare de la Consiliul Judeţean Bihor decât anul trecut, pentru suma de 480.000 lei, care a fost onorată, iar pentru anul acesta nu am primit nici de la Consiliul Judeţean, nici de la Primăria Oradea", a spus Dragnea.

El a afirmat că ar putea plăti cei 3,1 milioane lei într-o oră, cu condiţia ca Primăria să-i "solicite": "Noi ştim de această datorie, avem toate documentele făcute, în momentul când primim solicitarea cred că mai mult de o oră nu durează până se semnează contractul de finanţare pentru achitarea sumei".

"Noi îl aşteptăm în continuare pe domnul primar să trimită solicitarea, dacă face o pauză între două conferinţe de presă, şi nu trebuie neapărat să vină dumnealui, o mare personalitate, poate să trimită (n.r. - la Bucureşti) pe altcineva. Dacă nu trimite, nu îi vom trimite banii. Şi îl rog în continuare să nu mintă, dacă vrea să nu se joace cu vorbele", a adăugat Dragnea.

"Vorbeşte prostii"

De asemenea, în ce priveşte o diferenţă de până la 10 milioane de euro, suma totală a datoriei, pe care Ministerul Mediului trebuia s-o suporte pentru cofinanţarea unor lucrări derulate în Bihor, Liviu Dragnea a afirmat că "încă este în analiză", sugerând că Bolojan ar fi nemulţumit de faptul că finanţarea a fost transferată Ministerului Mediului deoarece "regulile sunt mult mai stricte". În plus, Dragnea a sugerat că această sumă ar putea fi micşorată.

"În ce priveşte diferenţa de bani, am convins conducerea Ministerului Mediului anul trecut să fie transferat acest proiect mare la POS Mediu (n.r. - Programul Operaţional Sectorial, cu fonduri europene), încă este în analiză acolo, şi îl anunţ (n.r. - pe Bolojan) că s-ar putea ca acest proiect să suporte o corecţie financiară, din cauze pe care deocamdată nu le ştiu. Eu am înţeles de cel n-a vrut să fie transferat, că acolo regulile sunt mai stricte. Dar, ca să închid subiectul, când solicită aceşti bani îi primeşte. Dacă preferă să nu solicite şi să ţină constructorii neachitaţi şi să meargă la televizor şi să spună prostii, este treaba dumnealui", a spus vicepremierul.

"Vă plătesc eu deplasarea la Bucureşti!"

Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă în momentul când reporterul BIHOREANULUI, de faţă cu primarii de comune prezenţi la conferinţa de presă, l-a informat că este în posesia unor documente care îl contrazic şi care demonstrează că, dimpotrivă, datoria de 3,1 milioane lei pe care MDRAP şi MM o au către Compania de Apă a fost revendicată, în acest an, de nu mai puţin de trei ori, direct de către CAO.

Concret, vicepremierul l-a invitat pe jurnalist să ia el "hârtia", adică solicitarea de achitare a datoriei, de la Primărie, fiind dispus să-i achite cheltuielile de deplasare în Capitală. "Dacă sunteţi foarte interesat de acest subiect, faceţi un efort, vă plătesc eu deplasarea la Bucureşti, luaţi dumneavoastră hârtia de la Primărie, şi aduceţi-o dumneavoastră la Bucureşti", a spus Dragnea.

Ulterior, acesta s-a arătat dispus să facă o concesie, afirmând - însă pe un ton ironic - că poate trimite la Oradea un secretar de stat: "Dacă săptămâna viitoare nu vine hârtia, trimit eu un secretar de stat săptămâna următoare, în audienţă la primar, cu contractul de finanţare în braţe, poate îl semnează domnul primar..."

Dragnea a mai explicat că de anul trecut ministerele nu mai plătesc cotele lor de contribuţie pentru proiectele europene decât prin "contracte de finanţare" prin care îşi asumă anual sumele pe care le plătesc, iar "apoi banii vin la primării, care plătesc firmele care execută lucrările".

"Omul de serviciu" da, viceprimarul PSD ba!

Întrebat, de asemenea, de ce niciun ministru nu a mai venit în Oradea şi de ce Oradea nu beneficiază de onorarea promisiunilor făcute astă-primăvară atât de premierul Victor Ponta, cât şi de el însuşi, cum că aici se va construi o "arenă sportivă cu 5.000 de locuri", Dragnea a afirmat că acest lucru se întâmplă tot din cauza primarului. El l-a ironizat pe Bolojan, afirmând că nu este "primarul Mondial", şi a sugerat că favorurile se cer de la Guvern în genunchi, chiar dacă la nivel verbal exprimarea a fost pe dos.

"Aştept solicitarea oficială, cu drag, de la Primăria Oradea, avem la Compania Naţională de Investiţii mai multe proiecte-tip pentru săli de sport şi complexuri sportive, numai că nu putem începe noi dacă Primăria nu ne solicită. Întâi trebuie să ne pună la dispoziţie un teren", a spus vicepremierul.

În momentul când reporterul l-a informat că municipalitatea a emis chiar şi o Hotărâre de Consiliu Local prin care a pus la dispoziţie un teren de 18.000 metri pătraţi în acest scop (în zona cartierului Europa, pe marginea şoselei de centură), Dragnea a afirmat că acest lucru este inutil dacă însuşi primarul nu l-a căutat la Bucureşti. "Ştiţi care e problema? Eu nu stau în genunchi la primarul Bolojan", a spus Dragnea, adăugând apoi, ca să nu iasă scandal, că "nu aştept nici să stea primarul Bolojan în genunchi la uşa mea". "Dacă credeţi că primarul Bolojan e primarul Mondial, vă înşelaţi. Eu, să merg să stau la uşa primarului Bolojan? Niciodată!", a spus vicepremierul.

De asemenea, când tot BIHOREANUL a arătat că PSD are viceprimar în Oradea, pe Ovidiu Mureşan, iar acesta a fost la Bucureşti pentru sala de sport de 5.000 locuri, Dragnea s-a enervat de-a dreptul, iar de data asta a afirmat că e suficient să meargă în Capitală un "om de serviciu" pentru ca în Oradea să fie făcută arena sportivă promisă de liderii PSD.

"Domne, Primăria e condusă de primar, viceprimarul primeşte atribuţii pe care i le delegă primarul. Nu trebuie (n.r. - primarul) să trimită niciun viceprimar, poate să trimită şi un om de serviciu!".

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul Bolojan îi cere lui Dragnea 3,1 milioane de lei: "Înainte de a începe orice fel de lucrări noi, trebuie să îţi achiţi datoriile!"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
61 Comentarii
tara arde, babele se piaptana
Am urmarit de ceva timp ce se intampla in Oradea si de ce nu ajung bani acolo: de ani buni de zile primarul ales din Oradea face parte din opozitie, prin urmare, Oradea nu va primi bani degraba. Din pacate, din lipsa de scrupule atat a vicepremierului cat si a primarului are de suferit Oradea si oradeanul de rand. Schimbul de replici si comentariile denota pe de o parte, din pacate, lipsa de maturitate a celor doi masculi, si pe de alta parte indiferenta, nesimtirea si lipsa de responsabilitate fata de alegatori in special, si de oameni in general. Din pacate atata timp cat primarul face legea in Oradea si Dragnea in tara are de suferit omul de rand. Oradenii pot inclina balanta votului, chiar si la nivel national, dar din pacate acestia sunt delasatori si indraznesc sa spun nepasatori. Am fost in vara in Oradea (unul dintre cele mai frumoase orase din Romania), in concediu, iar impresia care mi-a lasat-o, e de oras mort, ca sa nu mai vorbim ca in Oradea sunt cele mai mici salarii din tara. Cine e de vina? Raspunsul il stie fiecare. Ce pot face eu ca oradean? e intrebarea pe care o lansez atat cetateanului de rand cat si celor care tin fraiele acestei localitati.
Postat 18 Septembrie 2014, 14:46 de fosta oradeanca
vot pierdut
Daca continua cu arogantele astea tampite , cred ca o iau pe drumul lui Traian si astia doi ... ( Ponta si Dragnea )... din lac in put se pare ca vom merge...
Postat 17 Septembrie 2014, 15:16 de antimitic
Dezvoltare
Nu e Bolojan primarul perfect. Vorba altor comentatori nu exista primar perfect nicaieri in lume dar Bolojan e cel mai bun din ce avem aici. Pesedistii sunt dupa chipul si asemanarea lui mang, copy-paste iar despre udemeristi, am vazut cu totii cat au incercat sa saboteze dezv orasului si ce mega-tunuri imobiliare,bineinteles in complicitate cu "fratii" lor din "tara mama" au incercat sa ne dea.
Postat 15 Septembrie 2014, 08:08 de Book
raspuns
@Oradean: nu ma cred, chiar sunt! si cu toate acestea nu trebuie sa ma bage toata lumea in seama! Chiar nu inteleg de ce cineva care nu ma suporta citeste comentariile mele! Doar vede nick-ul?! Mi-ai mai spus ca sunt ranchiunos si rautacios! Si eu ti-am raspuns ca da, sunt! Daca tot am dat-o pe DEX, RANCHIUNOS= Care poartă ranchiună, care ține dușmănie; răzbunător, dușmănos! Pai sa stii ca port ranchiuna, sa stii ca sunt dusmanos, sa stii ca sunt razbuunator! DAR NU DIN SENIN! Daca tin dusmanie, daca port ranchiuna, daca sunt razbunator cu cineva, apoi sa fii absolut sigur ca acel cineva MI-A FACUT UN RAU! Principiul meu in viata(nebiblic)este: DACA CINEVA ARUNCA IN MINE CU PIETRE EU II RASPUND CU BOLOVANI SAU CHIAR STANCI! Cel putin incerc! In rest, terchea-berchea, barfitor, atins la mansarda(un pic inteleg), cu terenuri sau fara etc. POTI SA ZICI CE VREI TU! NU MA INTERESEAZA, NU MA AFECTEAZA! BAGA SI ALTCEVA! Comentarii voi scrie in continuare! Cine vrea sa le citeasca, bine, cine nu, NU!
Postat 15 Septembrie 2014, 00:54 de TDS
DEX
@pinonel: DESĂVÂRȘÍ, desăvârșesc, vb. IV. 1. Tranz. și refl. A deveni sau a face să devină desăvârșit, perfect; a (se) perfecționa. 2. Tranz. A face ca o acțiune să capete formă definitivă. ♦ (Rar) A duce la îndeplinire; a realiza, a săvârși, a termina. – De la desăvârșit. Alaturarea cuvantului definitiv poate fi pusa fie la "a perfectiona", fie la forma mai(rara)indicata in DEX! Intentia mea a fost de a face o paralela cu sentintele judecatoresti! Cele civile pot fi definitive si irevocabile, cele PENALE sunt definitive!
Postat 15 Septembrie 2014, 00:17 de TDS
@TDS
Imi place meciul dintre tine si pi(z)nonel, vesnicul aruncator cu r..t! Era nevoie sa-ti mai dea cineva peste nas, ca prea ti-o luasesi in cap cu comentariile tale care frizau patologicul. Cred ca in prostia-ti deliranta, deja te crezi destept si important, ca cineva te baga sau te va baga in seama. Inafara de faptul ca ai mostenit niste terenuri, nu ai fost in stare de nimic in toata viata ta; stii doar sa barfesti pe unul si altul su savanta autosufienta, incercard sa induci ideea ca "stii tu multe", ca un om important si cultivat ce esti. In realitate nu esti decat un terchea-berchea de doi bani, ranchiunos si rautacios, un pic atins la mansarda si cred ca ar fi cazul sa nu mai contaminezi spatiul virtual cu porcariile tale de comentarii.
Postat 14 Septembrie 2014, 13:45 de Oradean
vasile sarca, zis @tsd
Stiam ca esti prost, dar nici chiar asa! In fine... te ajut! Mars la dictionar si vezi sensul cuvintelor ,,desavarsit" si ,,definitiv"! Daca tot nu te lamuresti, du-te la scoala unde ai facut clasele primare si roaga-i ca de maine sa te inscrie intr-a doua, hai, a treia (vezi ce milostiv sunt!).
Postat 14 Septembrie 2014, 12:53 de pinonel
???????????
@pinonel: de data asta chiar n-am priceput nimic! Deci e clar, sunt un prost!
Postat 14 Septembrie 2014, 10:17 de TDS
vasile sarca, zis @tsd Ramane cum am zis
Te stiam prost, dar acum vii si-(mi) confirmi! Uite, te ajut eu, te citez: ,,Bolojan doar le-a desavarsit definitiv". Te-ai prins?! P.S. Nu-i vorba despre tine, de ce raspunzi? Vezi, daca taceai....
Postat 14 Septembrie 2014, 09:09 de pinonel
Pontadragnea
Un om cu mai mult de 8 clase, care inca crede ce spun personaje gen Dragnea sau Ponta, e demn de mila. Desi de un om prost nu poate sa iti fie mila.
Postat 14 Septembrie 2014, 01:12 de daisycutter
precizari pentru pinonel
@pinonel: oricum, ce reactie virulenta in urma unui comentariu pe care l-am adresat altcuiva?! Acum ori sunteti unul si acelasi, ori nu stiu ce sa zic! Precizare: 1. Chestia cu via si prunul NU MA ATINGE DELOC! Poti sa continui cat vrei in aceasta nota! Ba poti sa inventezi si alte lucruri, sunt insensibil la orice2. Porcariile mi le-au facut FILIP si parintele 7 in 1(formula 3 in1 e depasita)! Bolojan doar le-a desavarsit definitiv
Postat 14 Septembrie 2014, 01:03 de TDS
raspunsuri
@Un oarecare: 1. Vad ca nici tu nu mi-ai scris corect nick-ul(asta ma face sa cred ca una si aceeasi persoana posteaza sub diferite nick-uri). 2. Cel mai mare rau intamplat Romaniei vine de la apa cea mare 3. Tot n-ai pricepu: Ponta a vorbit despre efecte asemanatoare! Efecte asemanatoare poti obtine pornind de la lucruri diferite! 4. Anuleaza ce vrei tu! 5. Chiar daca ma uit la Antena 3 te asigur ca pot discerne 6. Daca locuiesti in Cluj ai putea fi parintele? 7. Daca nu esti parintele inteleg ca faci vizite dese la Oradea! Din punctul meu de vedere Clujul este un oras frumos pur si simplu! Restul intreaba-l pe Boc! Oricum Bolojan si Boc fac parte din aceeasi familie politica acum! 8. Eu am crezut in Bolojan(si el stie asta)dar in 2013 mi-am dat seama ca de fapt nu are nici o moralitate! Pa!
Postat 14 Septembrie 2014, 00:58 de TDS
!!!!!!!!!!
@pinonel: nici numele, nici nick-ul nu sunt cele scrise de tine! Mai studiaza!
Postat 14 Septembrie 2014, 00:50 de TDS
Pentru TSD
Si inca o chestie pentru cei care il blameaza pe Bolojan: omul asta nu-i deloc perfect si cateodata incompetent, dar credeti-ma ca Oradea nu a nimerit cel mai slab primar.Eu locuies de 4 ani in Cluj si facand o comparatie cu Oradea, Clujul este extrem de mizerabil si muuult mai corupt! Asta e pentru postacii tampiti care n-au altceva de facut decat sa critice orice decizie a actualei administrati!!! sunteti penibili!!! Oradea chiar s-a modernizat mulst sub primarul asta, asa cu defecte cum e el! !!
Postat 13 Septembrie 2014, 23:41 de Un oarecare
Pentru TSD
Vrei sa-ti povestesc ceva, TSD-istule? In primul rand, spui ca Ponata nu a facut comparatie cu nazismul, ci a spus doar "asemanator". Daca folosesti cuvantul asemanator, asta inseamna ca ai o referinta, prin urmare faci o comparate, postac tampit! In al doilea rand, dupa ce te uiti 5 ore pe zi la antena3 si dupa ce te spala aia bine pe creier, vii si imbacsesti lucrurile cu niste penibilitati, adica ati invatat sa postati ca prostii, fara sa mai ganditi: Iohannis- trafic de copii, Ungureanu - vita kobe, Udrea-curva lu' Basescu, Macovei-procuror comunist. nimeni cu zice ca ca averea lui Iohanis e curata, nimeni nu zice ca Udrrea e cmpententa sau ca Macovei e cea mai buna, doar voi, niste tampiti, pretindeti ca Ponata e imaculat. Sunteti atat de prosti si pur si simplu stai si va uitati cum un plagiator nesimtit (si asta n-ar fi o problema asa de mare daca n-ar fi si incompetent!!!!) va minte in fata si ne minte in fata!!! Concluzia e ca iar trebuie sa alegem raul mai mic, oricum, in niciun caz pe Ponta!!! In plus, e pacat de voi ca va irositi timpul si tineretea in cel mai mare rau care s-a putut intampla Romaniei si anume PSD!! PS: merg la vot doar sa mi-l anulez!!!
Postat 13 Septembrie 2014, 23:37 de Un oarecare
@Tudor
Mai musiu, n-auzisi ca o trimisara, ba chiar de mai multe ori. Citez :"Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă în momentul când reporterul BIHOREANULUI, de faţă cu primarii de comune prezenţi la conferinţa de presă, l-a informat că este în posesia unor documente care îl contrazic şi care demonstrează că, dimpotrivă, datoria de 3,1 milioane lei pe care MDRAP şi MM o au către Compania de Apă a fost revendicată, în acest an, de nu mai puţin de trei ori, direct de către CAO." Da' la ' pesedei daca nu te ploconesti si nu pui botu' la mizeriile lor n-ai sansa de reusita. Astia au reflexul slugii, de la mosii lor care erau argati pe la mosii si acum le refuleaza.
Postat 13 Septembrie 2014, 21:07 de anticomunistul
Incompetenta
bolojane, mai taie dracu din aroganta si pune mana si trimite soliciatrea aia.
Postat 13 Septembrie 2014, 17:13 de Tudor
vasile sarca, zis @TSD
Termina, lasa-ne, tu nu poti fi impartial din simplul motiv ca esti fructul viei si prunului, adica esti facut la betie! Peste tarele genetice s-au suprapus (si) porcariile pe care ti le-a facut bolovan si raspopitul, ala 3 in 1. Sigur, e de inteles ca un ins ca tine sa tot spere! Acum daca crezi ca prestand la tonta, la dragnea, la tot psd-ul iti va fi mai bine, e problema ta! Oricum, ai masa asigurata, e ceva !
Postat 13 Septembrie 2014, 15:11 de pinonel
Bolojan
Bolojan e primarul parcagiu :)
Postat 13 Septembrie 2014, 13:50 de Andreas
Vai de noi !!!
"Dragnea speranta Romaniei" Ba da tampit tre sa fii sa iti pui speranta, nadejdea in jegul asta, in jegfurile din PSD !!! Oameni tampiti de antene si de propaganda mincinoasa !!!! Am o lehamite totala !!! Nu ma mir ca maghiarii vor sa se rupa cu pamant cu tot de ceea ce este azi rRomania !!!! Nu avem nici o speranta cu acest, aceste partide mafihoate !!! Vai de natia asta de aburiti !!!
Postat 13 Septembrie 2014, 12:19 de Scarbit
poate imi)ne) explici?!
@Anti comunist: OK, am inteles ca nu doresti sa castige Ponta alegerile! Perfect! Dar inteleg ca nu doresti asta pentru ca esti anti comunist! Per a contrario inseamna ca Ponta ar fi comunist! Poti sa-mi(sa ne) explici prin ce ar fi Ponta comunist? Ca eu zic ca nu e! OK, daca a fi capitalist inseamna sa participi la intermedierea traficului de copii, DA, AI DREPTATE! Daca a fi capitalist inseamna sa detii 6 case obtinute prin mijloace cel putin curioase(atentie, nu numarul conteaza, modul de obtinere), DA, AI DREPTATE! Daca sa fii capitalist inseamna sa ai zeci de posete si rochii scumpe, case(ce sa vezi, Elena Udrea a cumparat o casa si de la dezvoltatorul meu favorit, IMPACT!), terenuri, obtinute pe cai cel putin ciudate(ca daca facea afaceri extraordinare in domeniul industrial sa zicem, nu spuneam nimic), DA, AI DREPTATE! Pe cale de consecinta poate incerci o explicatie! Si poate faci o referire si la Corpul Etnic German al carui succesor s-a declarat F.D.G.R.-ul lui Klaus Werner! Asta ca sa combat ideea ca Ponta ar fi comparat epoca Basescu cu epoca nazista! FALS! FALS! Ponta a spus ca EFECTELE DUPA EPOCA BASESCU SUNT A S E M A N A T O A R E(asemanatoare!!!!!!!!!!)! Atat!
Postat 13 Septembrie 2014, 11:10 de TDS
Bravo, dragnea, tu macar esti consecvent!
Se gasi si bolovan sa fie tare-n clanta, '*u-i clanta mamii lui de pocait! Cand a marit tonta taxele locale si impozitele, unde erai, umblai sa te insori, jegule! Erai ghiocel pe vremea usl-amului, doar ca dragnea si atunci si acum iti dadea paula!
Postat 13 Septembrie 2014, 10:48 de ionel
Vai si amar
Doamne fereste sa castige ponta alegerile... Si nu am scris ponta cu litera mica din greseala...
Postat 13 Septembrie 2014, 01:17 de Anti comunist
un oaie
Tov. Dragnea, are aerul unui mafiot sicilian. Sunt convins ca are mai mult de atat. Daca vroia sa stie parerea romanilor despre el, avea curaj sa candideze si el la ceva. Dar l-a trimis la inaintare pe Bula Viorel...
Postat 13 Septembrie 2014, 01:12 de kaboom
Vai si amar
Alo, postacii de serviciu! Sunteti penibili. Va semnati cu un simplu prenume, jalnicilor! Nici sa simulati nu stiti.
Postat 13 Septembrie 2014, 00:59 de Pulea Spatarul
Cum sa-i dea pe mana, lui Bolojan, bani ???
Ar insemna sa-i arunce ca intr-o groapa comuna de unde nu se stie cine ia si unde ajung !!!
Postat 13 Septembrie 2014, 00:58 de WinDos
voluntari
Dragnea: "...pentru că eu nu pot trimite la Primăria Oradea pe cineva cu o sacoşă de bani să bată în uşa unui primar." Oh, ba da, ba da, E POSIBIL! OK, nu de la Guvern! Dar daca ar veni din Voluntari?
Postat 12 Septembrie 2014, 23:55 de TDS
@Gina
tu esti proasta sau te faci? dragnea asta e un gunoi care fura toata tara. Are cu 10 clase mai putin decat Bolojan
Postat 12 Septembrie 2014, 23:48 de David
Fura udemeristii pe rupte
Uitati-va mai jos la comentarii ca sa vedeti cine va instiga sa nu mergeti la vot ! Udemeristii, ciuma orasului, abia asteapta sa va dea iar lovitura. Au facut-o si in trecut. Incearca si acum. Stiim cu totii cazurile asa ziselor retrocedari frauduloase din oras si imprejurimi.
Postat 12 Septembrie 2014, 23:01 de Time
Felicitari domnule Dragnea
Felicitari domnule Dragnea pentru ca a-ti clarificat lucrurile pentru ca asa nu mai exista loc de interpretari.
Postat 12 Septembrie 2014, 22:56 de Gina
Domnule BOLOJAN
Domnule Bolojan mai tine si tu cont de reguli si nu face totul dupa capul tau.
Postat 12 Septembrie 2014, 22:54 de Gabi
Asa-i la noi
Asa-i la noi....nu suntem in stare nici macar sa respectam niste proceduri.
Postat 12 Septembrie 2014, 22:51 de Cristi
po
Il asteptam cu drag si pe viitor pe tovarasul Dragnea in vizita de lucru pe la noi!! SPER DIN TOT SUFLETUL CA SA AIBA NEVOIE DE PASAPORT, SAU MACAR UN BULETIN, CAND VA TRECE GRANITA IN TRANSILVANIA.
Postat 12 Septembrie 2014, 22:28 de Cri
the color of love
un taranoi arogant si ipocrit. a uitat ca este slujbas, platit de multime. sper sa-i vina mintea la cap dupa inca niste interviuri la DNA. eu inteleg ca astia de la PSD sunt anti-basescu, dar in afara de aceasta caracteristica temporara, au ceva special? bolojan daca era inspirat, trecea si el la PSD ca venea dragnea cu flori la el si macar ne faceam si noi cu niste bani. cine mai da azi 2 bani pe doctrine? sunt doar conjuncturi temporare, in care smecherii castiga, prostii o iau in bot.
Postat 12 Septembrie 2014, 22:14 de Sf. Petru Philips
nesimtire.....
cat de idioti ne considera partidul asta?????sa conduci ani de zile cel mai sarac judet din tara si sa ai acum pe mana toate fondurile de investitii ........si vine sa dea lectii la unul din cei mai performanti primari din tara......si cand vad ca mai are si sustinatori aici pe forum.....doamne ce spalati pe creier suntem......
Postat 12 Septembrie 2014, 22:08 de sorana
ci ceilalti postati de partid...
ce merite are acest politruc idiot ca da niste microbuze din impozitele platite de noi toti ?
Postat 12 Septembrie 2014, 21:49 de @adina
Latraul de serviciu
al PSD...adicaEmilia/adina/George/emil...bai lache flausat, ti-ai luat ratia de 50 de lei pentru postarile de azi? Sclav prost....astia isi bat joc de o tara intreaga si tu stai capra pe doi lei...limax balos...
Postat 12 Septembrie 2014, 21:41 de TSD
mr
Puie Monta
Postat 12 Septembrie 2014, 20:49 de cristi
mda
Aroganta sudista la superlativ.E modul cum ne privesc cei mai de pe la Bucuresti.
Postat 12 Septembrie 2014, 20:32 de unu de pe aici
Lipsă de profesionalism
Se vede lipsa de profesionalism crasă din cadrul primăriei. Pe lângă asta, și nesimțirea este la aea acasă în primărie. Să ieși ieri cu articol cum că ministerul e dator, când tu nici nu ai formulat corect cererea de rambursare, trecând un organism subordonat și nu instituția care a cerut lucrările, mi se pare de-a dreptul ieșit din comun. Bine a făcut ministrul în această zi. Mai trebuia să ajungă lumea cu picioarele pe pămând că prea să credeau zmei.
Postat 12 Septembrie 2014, 20:25 de Emilia
Ce handicapați lucrează în Primăria Oradea?
Ce handicapați lucrează în Primăria Oradea? Habar nu au cum merg demersurile pentru rambursarea unor sume de bani. Mâine i-aș da pe toți afară. Să vină ministrul să îi învețe cum se face? MARȘ!!!!!!!!!
Postat 12 Septembrie 2014, 20:22 de George
Titlu
Titlul articolului este puţin disproporţionat faţă de conţinutul acestuia.
Postat 12 Septembrie 2014, 20:20 de Alexandru
Bolovanul e prost rău
Prostalăul de Bolovan habar nu are că trebuie mai întâi să trimită o scrisoare în numele PRIMĂRIEI și nu printr-o companie din subordine. Nasol prietene. Trebuie să vină de la București să te pună la punct fix ministrul? Bun început
Postat 12 Septembrie 2014, 20:19 de emil
comentati degeaba
Desteptilor, Dragnea a dat microbuze copiilor si nu celor din PSD. V-ati strans o adunatura de destepti sa comentati degeaba...
Postat 12 Septembrie 2014, 20:18 de stefania
felicitari
Felicitari domnule Dragnea, datorita sprijinui acordat copii din mediul rural vor avea acces mult mai rapid la invatamant si la viata sociala! Bravo, asa da :-)
Postat 12 Septembrie 2014, 20:16 de adina
Bolojan e un incult
Primarul nostru drag, Bolojan, e un incult.. nu e in stare sa completeze o amarata de cerere. Nu ii pasa deloc de Oradea, el si-a umplut traista
Postat 12 Septembrie 2014, 20:13 de alex
Gafa
Ce gafa a individul asta ! Sa vina la Oradea si sa se ia de Bolojan ! Ha Ha Ha .....sa-si ia adio de la voturi ...... a crezut ca in Sud !
Postat 12 Septembrie 2014, 19:53 de Sandu
nesimtitul
Omul asta e fudul si...prost destul ! El crede ca vorbeste cu vlasca si teleormanu ma-si cand e la Oradea ? De ce sa cerem in genunchi? Pesedistilor de Bihor nu le crapa pielea obrazului vazand cum ne trateaza acest "fanariot" nesimtit ? Le place?
Postat 12 Septembrie 2014, 19:43 de titel
dl-lui dragnea
un om cu asa pretentii ministeriale vine la noi in oras si nici habar nu are ce a facut primarul nostru pt cetatenii sai.Ce primarie pusa la punt,cate fonduri a absorbit pentru ca sa faca investitii pt binele nostru indiferent de domeniu.asa ca mai bine ne aduceati abecedare in autobuze goale si fara sofer,ca primariile comunale nu au bani de sofer.SA nu mai pui picioorul de oltean pe la noi.Noi suntem fruntea primariilor din tara.Bravo domnului bolojan va iubim
Postat 12 Septembrie 2014, 19:34 de pancu
vizita de lucru cu multe daruri catre poporul adcultator
in cursul zilei de astazi, tovarasul Dragnescu a efectuat o vizita de lucru la tzaranii din bihor, unde cei care au stiut cum sa pupe manutza conducatorului iubit au primit in dar dube galbene. Tovarasul a precizat ca pentru cei care sunt elemente perturbatoare ale fauririi neamului, le-ar trimite dube negre. Totodata, pentru readucerea la spiritul de tovaras adevarat, le recomanda celor iesiti de pe calea cea dreapta sa mai reciteasca cartea Lupta Proletarului Infocat si, dupa ce stie 3 strofe la foc automat, sa-l viziteze pi plaiurile dambovitzene.
Postat 12 Septembrie 2014, 19:19 de Crinuletz Pontescu
@copypaste
Din pacate sunt si in Oradea! Ce-i drept, tot in partidul acestui nemernic:Dragnea. Numele lui este Mang si a reusit sa se faca cunoscut pe intreg mapamondul cu prostia lui de a copia un text incorect. In rest, ai dreptate. Cine ii voteaza pe prostanaci isi merita soarta.
Postat 12 Septembrie 2014, 18:23 de Dr Haus
DRAGNEA este o speranta in ROMANIA
Nu citesc articolul pentru ca ahabar aveti de jurnalism profesional, dar DRAGNEA este o speranta in ROMANIA, daca nu ar fi ei ar iesi poporul in strada .
Postat 12 Septembrie 2014, 18:21 de anda
JOS politruciii mafihoti !!!!
Acu ca sa inteleaga tot alegatorul Dragnea-mafihotul nu da ca nu vrea muschiul lui !! Nu da taxele si impozitele tale ca a pus el ghiara cu Mang-elatul pe ele si da cuio vrea tiganu Dragnea !!! Ca-i ca si Mang-elatul neam de tigan. Asa se impart taxele si impozitele de politrucii damboviteni , pretenarii pui poAnta . Asa sa iti ajute Dumnezeu tie si copiilor tai mai politrucilor borati !!!! Sa te vad la puscarie primind chiftelute cu prastia de la Base !!!!! O solutie ar fi ca sa platim cu totii taxele si impozitele prin zile munca si nu cu ches. Atunci nu ar mai fi atata miselie !!!
Postat 12 Septembrie 2014, 18:14 de JOS politrucii !!!!
aveti votul meu , stiti ce vrea Romania
(Y) CORECT (Y) SCHIMBARE pana la CAPAT, adio TRECUT mafiot de DREAPTA. VOTATI un PRIMAR nu o sluga POLITICA (Y) . Da-ti o sansa la viata si saracilor , o ROMANIE de AUR (Y) . In loc de o lada de bere cumparati paine (Y) .
Postat 12 Septembrie 2014, 18:11 de dancapitan
maka kaka
No, lasati ca Bihoru' o avut pe Blaga si restu...si tăt nam avut monetar, ida?!...
Postat 12 Septembrie 2014, 18:07 de kaka maka
Preafericitul Dragnea
Domnule Dragnea, doriti sa va pupam si mana pentru darurile aduse?
Postat 12 Septembrie 2014, 17:48 de preafericitul dragne
TOVARASUL OFITER DRAGNEA !! DREPTI, PENTRU CA EU TE PLATESC PE TINE, CLAR???
Auzi mai, s-a enervat Papagalul de Teleorman! Vezi sa iti cada pana aia colorata bai sensibilule! TU ESTI PLATIT DIN BANII MEI BAI, NU EU DIN AI TAI ! AI INTELES??? TU SA PLECI CAPUL IN FATA MEA, NU SA FACI PE NERVOSUL CU MINE !!!
Postat 12 Septembrie 2014, 17:43 de ofiter
DRAGNEA Frate, TU ESTI NUMIT ACOLO DE BOLOJAN nu ALES DE POPULATIECA BOLOJAN !
DRAGNEA Frate, TU ESTI NUMIT ACOLO DE BOLOJAN nu ALES DE POPULATIECA BOLOJAN ! asa ca lasa tu aerele tale de sudist fara scoala si pleaca-ti capul in fata celui care ti-a adus voturile cu care ai fost numit in functie! Adica Ilie Bolojan! NU TI-E RUSINE SA TE IEI DE PRIMARUL NOSTRU LA NOI IN CASA???
Postat 12 Septembrie 2014, 17:39 de mergedes
IN BOHOR NU MERGE CU MINCIUNA DOMNULE DRAGNEA!
IN BIHOR NU SUNT COPY-PASTE CUM SUNT COLEGII DUMNEAVOASTRA CU CARE STATI LA MASA SI BETI CAFELELE! NR. DL MANG SI DL PONTA. CE SE ASEAMANA SE ADUNA!
Postat 12 Septembrie 2014, 17:36 de copypaste
nu dai banii la bolojan pentru ca nu ii cere mang si e de vina bolojan???
nu e mang la consiliul judetean?? adica nu dai banii la bolojan pentru ca nu ii cere mang si e de vina bolojan??? excrocule!
Postat 12 Septembrie 2014, 17:30 de Manglitorul
Nerusinat de Teleorman!
Bai Tembelule! Bine ca e Teleorman judet Mondial! Judetul tau de someri si asistati sociali ! Iar la Bihor UNDE LUMEA LUCREAZA NU ASTEAPTA POMENE CA LA TINE IN JUDET AI TUPUL SA FACI PE SMECHERUL??? Bai Catzel! Vezi ca au mai venit multi in Bihor si acum 100 si acum 200 si 300 de ani sa ne ceara bani si sa ne subjuge! Si stii ce am facut noi cu asupritori?? I-am invitat seara la masa si am ars Hanul cu ei inauntru! HOT ORDINAR CE ESTI !
Postat 12 Septembrie 2014, 17:27 de Ursu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON