URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Aprilie 2012, 16:49

La Sântandrei, se anunţă alegeri cu scântei: Liberalii merg la Primărie cu Grecu!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Campania electorală se anunţă cu scântei la Sântandrei, unde, aşa cum BIHOREANUL a anticipat, PNL Bihor îl are candidat pe nimeni altul decât Mihai Gabor, zis Grecu, personaj care s-a remarcat în ultimii ani cu o reputaţie nu tocmai strălucită, din cauza numeroaselor scandaluri şi bătăi în care a fost implicat.

În loc să anunţe că mizează pe Grecu, PNL a ţinut totul sub secret, deşi săptămâna trecută a avut loc deja o desfăşurare de forţe, candidatul organizând o primă întâlnire cu alegătorii, unde şi-a prezentat realizările din ultimii 4 ani, cât a activat ca şi consilier local ales pe listele PNG.

La eveniment a participat inclusiv şeful PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, al cărui fiu l-a şi cununat pe Grecu şi despre care se spune că l-a favorizat să intre în competiţie. Dar, sub tăcere.

Întrebat joi, într-o conferinţă de presă la partid, cum de merge PNL în campanie cu un candidat care are un trecut famat, fiind celebre bătăile sale de prin baruri şi chiar cu poliţiştii, cornel Popa i-a luat apărarea lui Grecu.

"Nu eu l-am ales să candideze, ci este decizia organizaţiei locale şi a celei zonale, care este condusă de domnul Dumitru Neag, eu nu fac decât să respect decizia colegilor. Pe de altă parte însă vreau să subliniez că eu nu ştiu ca el (Mihai Gabor - nr.) să aibă o problemă cu legea şi nu am auzit să fi dat măcar o palmă cuiva vreodată", a spus liderul PNL.

Popa a plusat, afirmând că cineva a avut interese să îl prezinte pe Grecu ca fiind implicat în bătăi şi scandaluri provocate de el. "Ce ştiu sigur este că au fost interese să fie prezentat pe invers", a spus Cornel Popa.

Cel puţin interesant este însă că această candidatură nu a fost făcută publică, aşa cum liberalii obişnuiesc să facă. Despre aceasta s-a vorbit pentru prima oară public joi, la o conferinţă a PDL Bihor, unde actualul primar al comunei, Ioan Mărcuş, acuza că "viitorul candidat al PNL la funcţia de primar în comună", adică Mihai Gabor, dezinformează cetăţenii şi îi pune minciuni în cârcă, spunând că în urmă cu 4 ani a făcut promisiuni false despre proiectul Aparegio şi afirmând că "Zona Metropolitană Oradea este a partidului PNL".

"Nu cred că este bine ca ZMO să fie asociată cu vreun partid, indiferent care ar fi el", a spus Mărcuş.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
43 Comentarii
nu mai mintiti atat
Vorbiti fara sa stiti. Cel care a fost pleznit tot de un om de-a lui grecu, a fost pleznit pentru ca este pleaba satului. Un betiv, care la 30 si de ani nu stie decat sa se ia de batrani si de lume. Totul s-a intamplat intr-un bar in care a inceput sa se ia de lume, iar din intamplare un alt om de-a lui grecu era prin zona si l-a altoit. Voi nu vedeti ca sunteti 3 care postati 5-6 mesaje unul dupa altu sa-l sustineti pe grecu. Vaii ce mari reusite are grecu, a reusit sa-si intemeieze o familie :)))) si atat. In casa lui grecu din santandrei, sta un interlop, titi moldoveanu, din moldova. Daca-l vezi te sperii. dati un search pe google si scrieti mihai gabor sa vedem daca e interlop sau nu grecu, cate scandaluri si in cate batai a fost implicat. Mai nou te saluta din capatu strazii si isi trage masina din fata ta ca sa ai tu loc, inainte nici nu vedea ca existi. Mai da si cate 50 de lei ca sa fie votat, lucru vazut cu ochii mei. Iar astia care spuneti ca nu e interlop sunteti dusi cu pluta, lingai care o sa mergeti sa-i ziceti la grecu ca ati postat sa-l sustineti, poate va arunca un os.
Postat 10 Iunie 2012, 09:36 de nenea
Ia te aici :)
Domnu' Ovidiu Cseh pleca de la PDL , daca era pus VICEPRIMAR ( asta urmarea ). Grecu primar ?:))) Nu are sanse ,... degeaba is ia slugi care sa isi faca tricouri cu el .. sa vorbeasca cu toti sa il voteze ... O SA PIARDA si de data asta ... ce consilieri are vai de capul lorr ... SPER SA NU MAI FI NICI CONSILIER !
Postat 08 Iunie 2012, 22:25 de Godfather
bani murdari pt campanie
Campania lui Popa Cornel este finantata de unul cu carduri false Radeanu amic a lui Grecu si a fiilor lui Popa. Dubios acesta prietenie,acolo se invirt bani murdari proveniti din carduri clonate, droguri, fete duse la produs in Ungaria,Italia,Franta etc.Nimeni nu a reusit sa distruga aceasta gasca ,nici un comandant de politie ,cum se poate asa ceva? Toti sint corupti?Asa ceva ,nu mai votez PNL ,mai bine ma abtin culmea ce se aude la cluburi sub pasaj.
Postat 02 Mai 2012, 12:17 de cucu
costica
marcus nu a intervenit pentru nimeni..grecu l a dus pe acel om var primar cu el la spital,la judetean el a vb cu medicul care l a operat si pe mana lui grecu s a dus...incultilor..ce va place sa manacati c.a.c.a.t...marcus a sunat persoana bolnava a treia zi,,dupa operatie..sa se bage si el in seama...sa nu zica ca nu sa interesat si primarul de soarta cetatenilor
Postat 30 Aprilie 2012, 11:31 de costica
ne-ai facut curiosi
spune-ne si noua cine_i omul care a fost bolnav si pentru care a intervenit marcus ? o fi fost grecu?
Postat 29 Aprilie 2012, 20:12 de pt Ioana
pt Ioana
oare simte Marcus ca pierde si-si asmute slugile impotriva opozitiei ?
Postat 29 Aprilie 2012, 20:09 de pt Ioana
pt Ioana
Asa sa-ti ajute bunul Dumnezeu tie si celui pe care-l sprijini ,cat adevar ai scris in cele 5 mesaje postate mai jos.Pacat ca asa intelegeti voi sa castigati numai prin minciuna si amenintari ,dar oamenii nu-s prosti si nu pleaca urechea la aberatiile tale.Daca aveai un stop de omenie si curaj,ai fi semnat cu numele tau,doar lasii posteaza mesaje cu numele altcuiva.Si acum se vede ca nu Grecu-i interlop, ci voi cei care amenintati cu focul ...
Postat 29 Aprilie 2012, 19:59 de pt Ioana
pt Ioana
Si tu sa fii rasplatita de Dumnezeu dupa adevarul pe care l-ai scris in aceste comentarii!
Postat 29 Aprilie 2012, 18:35 de dana
r
ce spuneti cei de la PSD ca susu si ai lui va dau jos din caruta si va lasa pe jos .halal membri are PSD la sintandrei
Postat 29 Aprilie 2012, 10:41 de IOANA
RUSINA
daca grecu ii asa influent om de ce nu a inter venit cind un om deal lui a fost la spital si daca nu intervenea dl marcus il lasa sa se chinue.grecu si ai lui baga ura si intr preotii ortodoxi din sintandrei nu uitatii ca DUMNEZEU A TOT PUTERNICUL NU DOARME si o sa va rasplateasca dupa cum meritati
Postat 29 Aprilie 2012, 10:36 de IOANA
RUSINA
ovi, peiter si alti afaceristi cu terenuri din sintandrei si palota nu sau saturat cit au falsificat cu actualul primar mai vor sa fure si cu grecu.cei din palota chiar nu vad cine era peyter in urma cu citiva ani si cine este azi toate terenurile cu valoare sint ale lui gindeste ca el e mostenitorul celui care a intemeiat palota.iar parinti lui susu sau socri nu au avut pamint unde construeste el case de doi bani
Postat 29 Aprilie 2012, 10:26 de IOANA
RUSINA
sa faceti o unitate de pompieri la sintandrei ca vor arde jeepurile prin sintandrei sau sa ceara ajutor de la pasca.atentie cei cu jeepuri negre stiti voi marca
Postat 29 Aprilie 2012, 10:13 de IOANA
RUSINA
daca ovi sa aliat cu ei este si el un om fara valoare ,un traseist ia mai ramas PSD IOANA
Postat 29 Aprilie 2012, 10:06 de IOANA
rusine!!
Multi spune-ti ca pnl=interlopi.. dar pdl=??.. si foarte multi vorbiti fara sa cunoasteti aceste 2 personaje (Mihai Gabor si Marcus Ioan). Acest reportaj este facut pt defaimarea lui Grecu, actualul primar este disperat.. ar face orice sa castige. Daca vroia doar binele catatenilor asa cum sustine realiza mult mai multe proiecte in acesti 20 de ani si nu facea lucruri pe la spatele consilierilor. El zice una si face cu totul alta..
Postat 28 Aprilie 2012, 00:16 de mara
@A.N.I
Ai probleme cu capu ?!
Postat 27 Aprilie 2012, 22:44 de nu conteaza
A.N.I
Nu ai furat, tepat,inselat, talharit destul Grecule vrei sa furi si de la consateni tai?Nu mai merg cu tepe in oras si vrei sa furi pe hartie gunoiule?ce consilier ma? ce primar ma?urgent sa verifice A.N.I averea lui Grecu ca totul a fost furat!! ca la altceva nu se pricepe ANALFABETUL!!!!!
Postat 27 Aprilie 2012, 21:58 de A.N.I
anti marcus
Marcus, nu ti-ai terminat de rezolvat luxu pe viitor din banii comunei ? Sau de ce vrei sa ramai in primarie? sa ne mai furi inca 4 ani ? Nu multumim ! In ce priveste reputatia lui Grecu , fiecare avem momente urate in viata , o fi fost el implicat in scandaluri, dar uitate/uitativa ce a reusit sa realizeze in ultimii anii , si-a intemeiat o familie, au aparut in santandrei proiecte realizate ce se puteau reliza si pana acuma daca nu ti-ai fi facut tu ( Marcus) luxul proriu . Pe Grecu nu trebuie sa.l jicnim , din contra trebuie sa.l respecta si sa-i spunem \" multumesc\" pentru tot ce a realizat pentru noi pana acum , cu toate ca era din partea USL . Marcus , iesi afara , esti o javra ordinara !
Postat 27 Aprilie 2012, 20:23 de God
etc
grecu nu are nevoie de faima ca faimos este bani are...nu v ati gandit ca poate el chiar vrea sa faca un bine oamenilor din santandrei???bani va face clar..dar nu va fi un nehalit ca altul care nu se mai opreste nici pe ultima suta de metri ..primar de 20 ani ii ajunge sa lase stafeta si pe mana altora care si ei pot..nimeni nu s a nascut invatat.nu l mai batjocoriti atata pe grecu ..dupa vb va puteti lua la infinit de la o persoana se transmit lucrurile rele la alta dar lucrurile bune de ce nu de scvrie despre el??? e ceva malefic si nu stim noi???sa fim seriosi.capu sus si du te inainte.
Postat 27 Aprilie 2012, 13:09 de destept
rusine
de ce comentati fara sa cunoasteti??in special as fi tare curios sa stiu care cetateni ai orasului cunosc problemele comunei santandrei.o avea el faima de om temut si interlop dar de la simple vb care se scot pana la fapte sunt multe.il acuzati pt faptele facute de acum multi ani nu recente.ce a mai facut grecu recent??de ce el nu este considerat un om cu aceleasi drepturi ca si altul?? pe el ziarele si lumea in necunostiinta de cauza il poate face cum doresc ..si de acolo s a ajuns la atata rautate asupra lui. as vrea sa vad eu care va mai comenta la adresa lui daca el va iesi primar...si va demonstra lumii ca poate mai mult decat ceea ce a facut pana acum.sa vedem cati vor merge milogind la el...atunci vreau sa va aud ce mai spuneti
Postat 27 Aprilie 2012, 13:04 de destept
pt un fost PeNaL
ai dreptate. daca astia ajung la cascaval, e nasol de tot. sunt la fel ca udemeristii. prapad..... parjol......
Postat 27 Aprilie 2012, 11:32 de ciordelpopasiinterlo
Poporul are intotdeauna dreptate !
Stia lumea ce stia atunci cand a ,,brenduit'' partidul lui arici pogonici cu apelativul PeNaL ! Ortacii grecului vor fi (si) ,,consilieri locali '' ?! Daca-l aleg primar, sa-i aleaga si ,,colaboratori'' dupa chip si asemanare (((=:
Postat 27 Aprilie 2012, 10:34 de un fost PeNaL
bkhi
RUSINEEEEEEEEEEEEE CELOR DE LA PNL PENTRU CA SUSTINE LA PRIMARIA SANTANDREI A UNUI INTERLOP CA SI GRECU
Postat 27 Aprilie 2012, 09:58 de bvjmhhjhjhgku
adevar
Nu-mi vine sa cred ca USL-ul sprijina un interlop,e strigator la cer.Nu-l cunosc personal pe actualul primar dar din cate am auzit am inteles s-a implicat foarte mult in prosperitatea comunei Santandrei si datorita acestui lucru indiferent din ce partid ar face parte rezultatele de la alegeri ii vor fi favorabile .Succes d-nului primar iar ce sa zic USL-ului decat ca a pierdut inca un vot.si s-o tina tot asa din greseli in greseli.
Postat 27 Aprilie 2012, 09:01 de realitate
hotie
Increngaturile sunt mari in PNL. Firmele de paza a familiei lui Grecu fac afaceri cu primariile PNL (Beius). Domocos stie de ce.
Postat 27 Aprilie 2012, 07:52 de claudiu
replica la articol
Ce tot va laudati cei din Sintandrei cu Gabor Mihai alias Grecu daca ajunge la Primarie Sintandrei ca si primar baga batausii lui pe strada si dictatura militara sudamericana face in comuna Sintandrei!:))=)) Traseist politic Grecu o trecut de la partidul lui Gigi Becali la PNL ca au fost PeNaLi la puterea politica ,nu tin partea primarului PDL Marcus Ioan dar nici partea lui Mihai Gabor numai adevarul si dreptatea spusa in fata,numai ca era bine daca din partea USL candidat altul din PSD de exemplu si Mihai Gabor alias Grecu al doilea pe lista avea sanse de viceprimar,dar a vrut toata puterea in Primaria Sintandrei ceea ce nu o va avea niciodata .,va cistiga clar si decis iarasi primarul PDL Ioan Marcus.:))=)) Primarul PDL Marcus ioan are in spate o multime de votantii inclusiv cei veniti in comuna Sintandrei am mai zis asta pe forum 20% din locuitori comunei Sintandrei au originile in comuna si restul sunt veniti cheretiti cu boomul imobiliar si siau construit case si vile!:))=)) Mihai Gabor aliasGrecu cind te ajuta un roman simplu din ROMANIA nu-i intoarce spatele pe urma ,pentru ca gestul tau se va intoarce impotriva ta !:))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Aprilie 2012, 07:12 de Romanul Simplu
pt toti oradeni
macar daca iese Grecu legalizeaza drogurile si numai trebuie sa mergem pana in Olanda dupa marfa!!!
Postat 26 Aprilie 2012, 23:45 de NEGUS
pt, GRECU
MARCUS ASCUNDE-TI LACRIMILE mai frumos ,astepti sa ti le stearga GRECU....
Postat 26 Aprilie 2012, 23:30 de vivina
pt, GRECU
MIHAI oare de ce te-a parasit unchiul primarului ( nichita ) oare s-au impacat ,bucura-te pentru ca ovi face cat 4 nichita la un loc
Postat 26 Aprilie 2012, 23:27 de vivina
pt.marcus
nu va fi lupta pe viata si pe moarte la santandrei PNL va castiga detasat fata de pudl, abia astept sa castige grecu conducerea primariei. ,apoi sa-i vad fata lui marcus
Postat 26 Aprilie 2012, 23:19 de vivina
pt.marcus
GRECULE fii tare suntem cata frunza cata iarba, tu il ai ca nas pe cornel popa oare marcus n-are NAS......
Postat 26 Aprilie 2012, 23:10 de vivina
pt.marcus
D-LE Marcus ai ajuns sa-ti fie frica de interlop, stai linistit ca urmeaza intrepolul! primaria nu este proprietate personala,este a com.Santandrei inclusiv Palota care te-a ajutat mult la alegerile anterioare datorita lui Peiter.,pe Grecu il faci bataus, tu esti afemeiat., defaimarea lui GRECU ti-a ramas ca ultima arma dupa ce ai pierdut un om cu capul pe umeri (ceh ovidiu)
Postat 26 Aprilie 2012, 23:05 de vivina
politica
daca si interlopi ajung primari si m-ai sunt si laudati halal politica sa fugim toti dracului si sa nu mai venin niciodata in tara asta de *
Postat 26 Aprilie 2012, 22:38 de politicianul
rusine
GRECU este amic cu copii lui Popa Cornel,dar nu cred ca Popa Cornel ar sustine un mafiot,ar fi o rusine pentru PNL,inseamna ca nu mai are finantare de la fratii Micula si Grecu o fi cotizat.Pacat de dl Bolojan care nu cunoaste trecutul lui Grecu,dar ii vom aduce la cunostiinta domnului Crin Antonescu aceste probleme,
Postat 26 Aprilie 2012, 22:01 de anonim
incredibil
incredibil....in ce tara traim???
Postat 26 Aprilie 2012, 21:37 de radu
JOS BOLOJAN !
ASTIA SUNT IN ECHIPA BOLOVANULUI. ASTIA VOR IMPARTI CASCAVALUL : BOLOVAN, CIORDEL POPA SI MANA LUI DREAPTA, GRECU ! este exact ca si cum ar fi sugativele udemeriste la putere ! nu sunt cu nimic mai presus ca si "tibetalii".
Postat 26 Aprilie 2012, 20:45 de safe
pt Loatzi
mah loatzi, de hotiile udmr s-a saturat pana si tokes, ca sa nu mai vorbim de restul. tu, mucles !
Postat 26 Aprilie 2012, 20:37 de lepre udemeriste
trupa pnl
grecu, bolojan si ciordel popa ! ATENTIE MARE LA VOT !
Postat 26 Aprilie 2012, 20:34 de zoom
Vai de noi !!
PNL = Interlopi !!!!! Vai de PNL, vai de USL vai de noi ca vin alti talhari !!!!
Postat 26 Aprilie 2012, 20:09 de s.
rau pt PNL
cu asa indivizi, pt mine PNL isi pierde valoarea, iar ce a facut PNL bun pt oras se duce de rapa in campanie cu astfel de personaje, pacat; trebuie gasita alta varianta pt Oradea
Postat 26 Aprilie 2012, 19:50 de jeg
VAI DE USL
credeti ca scapam de BASESCU si ai lui ,nici cand ,pentru ca se muta in alta barca ,si mai ia si Batausi cu iei ,ca sa poata fii siguri de ei . Sa-ti fie rusine D-omnule Popa cu asa oameni ,asa o sa castige tot PDL , dar cel mai bine romani votati UDMR ,pentru ca ei stiu ce vor.
Postat 26 Aprilie 2012, 19:23 de vasile
pt primar
bravo bolojane tragel pe popa dupa tine ca te va trage inapoi in mizeria lui
Postat 26 Aprilie 2012, 17:23 de gh
hai PDM !
vai de VOI USL si PDL , hai UDMR ca romani se manaca intre ei , nu i mai satura D-zeu de POLITICA :)) hai MIRON COZMA! nu mai satura pamantul pe cei care trag pe altii dupa ei :))) in INCHISOARE :)) sa i cerceteze ca pana atunci unii ii considera vinovati altii nevinovati.
Postat 26 Aprilie 2012, 17:21 de muncitorii la putere
Clanul cu dosare
Are un talent Popa de a alege candidatii USL, de parca lucreaza direct pentru PDL. Ce inseamna sa te roage germenii de la Cacaceni sa o ia PNL-ul mai usor, ca dosarele pot sa explodeze in orice clipa in crestetul lor (mai ales cele de evaziune fiscala). Iar ca la Sintandrei este si la Stei si la ... etc, etc.
Postat 26 Aprilie 2012, 16:55 de mama lui Tirle
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON