URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Octombrie 2014, 15:15

Cu Dumnezeu înainte: La Oradea, Ponta va vizita Universitatea Emanuel şi se va întâlni cu PS Sofronie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Premierul Victor Ponta vine vineri în vizită în Oradea, însoţit de patru miniştri. Potrivit programului prezentat de PSD Bihor, Ponta va ajunge la 10 dimineaţa, pe Aeroportul din Oradea, iar primul obiectiv pe care îl va vizita va fi Universitatea Emanuel, unde se va întâlni cu preşedintele Paul Negruţ, cu studenţii şi cadrele didactice.

O oră mai târziu, Ponta va face o vizită la fabrica Faist Mekatronic, iar apoi va merge la Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, unde se va întâlni cu episcopul Sofronie.

Premierul va lua masa de prânz în Oradea, iar la 13.30 va pleca spre Arad.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale nu vine singur la Oradea, ci însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea (ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice), Ioan Rus (ministrul transporturilor), Constantin Niţă (ministrul economiei) şi Florin-Nicolae Jianu (ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism).

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
33 Comentarii
tradatorul neamului nostru
Sunt un pesedit inrait de tot, insa n-am sa votez un spion si un tradator nici in ruptul capului. Mai bine il votam pe FUNAR sau oricare altul in locul acestei lichele a societatii.
Postat 17 Octombrie 2014, 11:10 de PESEDIST INRAIT
rusine comunistului acoperit
Hooooooo vinee securistul ala imputit la ORADEA ca sa inraiasca si sa-i invrajbeasca si pe oradeni. Sa-i dea D-zeu lui PONTA si lui tata socru SARBU sa ajunga langa varanul VOICULESCU, cu cat mai repede cu atat mai bine pentru tara asta.
Postat 17 Octombrie 2014, 11:04 de mariusssssss
Doamne
Ce bine ca vine si " prietenul " Dragnea .... o sa-i faca imagine si mai buna , alaturi de Sofronie .....vor fi alaturi trei oameni foarte " iubiti " in Bihor ....Deja am plecat spre intalnire ... nu vreau sa pierd momentul ....
Postat 17 Octombrie 2014, 10:12 de Matei
via arad timisoara
daca tot merge la Episcopia Oradiei, si mai apoi la Arad, sa-l ia si pe Sofronie de pe acum si sa-l indrepte spre... Timisoara
Postat 17 Octombrie 2014, 09:33 de unu
nea taticu limitat
Deacord cu Petcu, acest ,,nea taticu,, limitat, isi expune si el, saracu, universul cunoasterii proprii si totul se rezuma doar la aceste ,,3 cuvinte,,. Cred si eu ca este un mitic sudist ca, doar acolo am vazut oameni asa limitati si asistati, din care noi,restul tarii, suntem obligati sa ne alegem presedinte. Cred ca este vremea sa ne alegem un transilvanean caruia ii place lucrul bine facut.
Postat 17 Octombrie 2014, 08:57 de oradeanul de bine
@ Nea taticu
Obsesia lui Nea taticu pt cele 3 cuvinte si expresiile folosite (Te oftici ba ???), pana si ID-ul "nea taticu", sugereaza ca nu este ardelean, fiind cel mai probabil un mitic, un sudist, platit sa polueze mediul virtual cu cele 3 cuvinte. Eu personal sunt satul de mitici, au condus destul tara iar "rezultatele" se vad.
Postat 17 Octombrie 2014, 08:38 de Petcu
Abia astept
De abia astept intalnirea .... o sa se convinga si Ponta ce inseamna Bihorul ....un judet marginalizat constant de guvernarea PSD .....acum e momentul sa-i aratam recunostinta ....
Postat 17 Octombrie 2014, 07:56 de Marcel
Re: Alo..
Tine minte 3 cuvinte-VIVTOR PONTA PRESEDINTE!Te oftici baa??????
Postat 17 Octombrie 2014, 07:47 de Nea taticu
Ha Ha Ha
Ha Ha ha .... asta se crede in Moldova , la moaste ? ....la cata popularitate are Episcopul poate se molipseste si Ponta ....buni sfatuitori are ....o sa se convinga dupa amplitudinea huiduielilor .....
Postat 17 Octombrie 2014, 06:03 de Sandu
si ce daca?
Ponta poate sa mearga la toate bisericile de toate confesiunile. Bihorul voteaza Iohannis!!!! Nici cetatenii de la Rulikowki nu voteaza PSD!!!
Postat 17 Octombrie 2014, 05:24 de aa
Ponta
O vizita scurta, dar bine primită.
Postat 16 Octombrie 2014, 23:19 de Vasilica
Ponta Presedinte
Tine minte 3 cuvinte: Victor Ponta PRESEDINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 16 Octombrie 2014, 21:56 de alex
Pe urmele lui Geoana
Eu nu as merge pe traseul ăsta. Dacă îmi aduc aminte bine și Geoana a avut același itinerar în urma cu 5 ani. La câtă disperare e la PSD să câștige ar fi bbine să țină seama și de superstiții.
Postat 16 Octombrie 2014, 21:52 de vasile
vine seful la oradea
Maine vine seful mare la oradea. De abia astept sa ascult ce are de spus, dar si mai mult astept articolele din ebihoreanul prin care i se vor imputa si schimba cuvintele si ideile, astfel incat cele mai dure amenintati la adresa orasului vor fi formulate.
Postat 16 Octombrie 2014, 21:51 de pesedist
Vizita importanta la Oradea
Daca Bolojan e barbat, sa il vad maine la Emanuel, la o conversatie ca intre barbati intre el si greii PSD. Daca se considera furat de milioane de lei, sa vina maine, fata in fata, nu sa se ascunda in spatele presei ca o dama de moravuri usoare.
Postat 16 Octombrie 2014, 21:47 de diviu lragnea
Voi ajunge președinte
Stați liniștiți dragi ACeLiști, foști PeDeLiști și foști PeNeLiști, eu tot voi ajunge președinte. Orice ați face, tot voi ajunge președinte. Lumea nu uită tăierile de salarii, tăierile de pensii, majorarea TVA. Toate astea mi-au pavat drumul către SUCCES
Postat 16 Octombrie 2014, 21:37 de pictor vonta
Oradea
Rușine celor care comentați degeaba! Cine va pune?? BODEA ????
Postat 16 Octombrie 2014, 21:17 de adina
Oradea
În sfârșit ajung și în Oradea oameni de seama!
Postat 16 Octombrie 2014, 21:16 de alex
Bun venit
Bun venit în Oradea! Va așteptăm la Universitatea Emanuel!!!
Postat 16 Octombrie 2014, 21:15 de alegator
DN E Poanta
Sunt curios de ce merge spre ARAD? De nu merge spre Beius? :)
Postat 16 Octombrie 2014, 21:02 de daisycutter
Intrebare pt eBihorean
Bihoreanule, Ponta s-o dus la Emanuel ca o fost chiemat, sau ca o cerut el sau cineva din PSD voie sa marga acolo?
Postat 16 Octombrie 2014, 21:00 de daisycutter
"razbunarea"
dl. Mang a avut prilejul sa se "razbune" pe Universitatea din Oradea si l-a directionat pe dl. Ponta spre Universitatea Emanuel dupa ce primul nu avut loc in prezidiu la anuntata vizita a d-lui Costoiu. Sau poate in urma sondajelor efectuate de studenti la evenimentul noaptea cercetatorilor la universitatea Oradea cu privire printre altele si la orientarea de stanga sau de dreapta a participantilor s-au constat rezulate care nu l-ar fi avantajat pe dl. Ponta.
Postat 16 Octombrie 2014, 20:10 de Dan
@pnt
il urasc pe Ponta. Nu-l votez nici daca ajunge in turul II cu Vadim sau Funar (asa cum am facut in 2000 cand l-am votat pe Iliescu). Ideea e ca nu poti baga copii in treaba asta iar tu esti un bou/vaca. Iti doresc sa nu ti se mai scoale cat ii traii sau daca esti fata sa nu mai ai partye de p... niciodata. Asta ca sa nu cumva sa te reproduci ca specimene ca tine ar trebui expus intr-un muzeu al glumelor biologice. cenzurarea comentariului tau mi s-a parut absolut normala.
Postat 16 Octombrie 2014, 18:48 de vasile
plagiatorul acoperit
Sa speram ca acest nenorocit plagiator si tradator acoperit de PONTA sa nu infecteze orasul asta frumos. Apropo domnule TONTA securistu atunci cand plecati nu ati putea sa-i luati si pe MANG,FILIP, MURESAN...... si toata claca asta de hoti comunisti si nenorociti.
Postat 16 Octombrie 2014, 18:45 de CIPRIAN
poanta
CENZURAT
Postat 16 Octombrie 2014, 17:20 de pnt
un ordinar !
Un ordinar !
Postat 16 Octombrie 2014, 17:15 de ordinar
scandalos
Parca Biserica Ortodoxa propovaduieste ca nu se implica in politica si in campania electorala. Politicienii s-au prea obisnuit sa sarute sfintele moaste deci vin si la Oradea pentru... moaste ,insa mai putin sfinte !
Postat 16 Octombrie 2014, 16:45 de Sergiu Bara
niste ordinari...
adica tot guvernul e in campanie...trebuie sa iesim la vot sa votam si o maimuta in locul acestor impostori. despre sofronie si implicarea bisericii in campanie... dumnezeu sa-i ierte pe toti...
Postat 16 Octombrie 2014, 16:21 de oradean
Nu era nevoie
Nu cred ca Universitatea Emanuel avea nevoie de aceasta vizita acum...
Postat 16 Octombrie 2014, 16:16 de Ciprian
Vine poAnta !
poAnta pupa In kur pe orisicine acum si dupa aia ii beleste !!!
Postat 16 Octombrie 2014, 16:06 de scarbit de el !
LoL
Noroc ca n-avem si vreo moschee sau templu budist...
Postat 16 Octombrie 2014, 15:52 de mine
AEROPORTUL?
Ponta si restul mafiotilor vi in vizita la un alt mafiot, Cornel POPA, care declara saptamana trecuta, ca “17 octombrie va fi o zi istorică pentru aerogara orădeană. Vor demara lucrările de lărgire și lungire a pistei, investiție derulată prin Programul Operațional Sectorial”. Totusi, ce se intampla exact cu AEROPORTUL????????????????????????????????????????? Presa oradeana ar trebui sa fie permanent preocupata de acest subiect EXTREM de important pt Oradea si Bihor! MA MIR CA NU ATERIZEAZA DEFAPT IN ARAD, unde PDL a avut grija sa mai bage totusi ceva bani lu Falca!
Postat 16 Octombrie 2014, 15:41 de AEROPORT
niste ordinari cu aere de domni !
In ce capcana sunt atrasi romanii ca sa iasa UDREA si PONTA : VOTEAZA Funaru dar nu PONTA , mai ca nu ti spun direct voteaza UDREA :)) logic ca daca fiecare voteaza FUNAR, IOHANNIS, Macovei, etc. iese PONTA si UDREA majoritari (Y) !! EU va dau un sfat votati din cei TINERI sunt doar 2 restul doar ca sa DERUTEZE :) comunisti bugetari (Y) . PONTA are alianta lui, UDREA partidul PRESEDINTELUI ROMANIEI :) TRAIAN BASESCU (Y) , Iohannis-alianta , restul la LOTO (Y). MERGI la loto dai banul si primesti sau nu CEVA e EGAL (Y) PRESEDNTELE ROMANIEI are PARTID / FUNDATIE POLITICA (Y).
Postat 16 Octombrie 2014, 15:38 de VOTEZ PONTA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON