URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2013, 18:15

La înmormântarea interlopului Mişi, preotul i-a îndemnat prietenii să-l ierte pe criminal (FOTO)

La înmormântarea interlopului Mişi, preotul i-a îndemnat prietenii să-l ierte pe criminal (FOTO) (foto: Digi 24 Oradea)
La înmormântarea interlopului Mişi, preotul i-a îndemnat prietenii să-l ierte pe criminal (FOTO) (foto: Digi 24 Oradea)
La înmormântarea interlopului Mişi, preotul i-a îndemnat prietenii să-l ierte pe criminal (FOTO) (foto: Digi 24 Oradea)
La înmormântarea interlopului Mişi, preotul i-a îndemnat prietenii să-l ierte pe criminal (FOTO) (foto: Digi 24 Oradea)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aproximativ 120 de persoane, rude şi prieteni, au înconjurat, joi după-amiază, sicriul lui Mihai Dumbrovan, la slujba de înmormântare oficiată de un preot catolic la la Capela orăşenească din Cimitirul Municipal.

Slujba a început la ora 3, însă înainte de asta, prietenii interlopului au mărşăluit cu maşinile în centrul oraşului, într-un gest de respect faţă de victimă dar şi de protest faţă de decizia procurorilor de a-l cerceta în libertate pe ucigaşul acestuia, Raul Zetocha.

Îmbarcaţi în 35 de maşini, toate având fotografia lui Dumbrovan lipită pe parbriz, protestatarii au pornit din spatele hotelului Nevis din Ioşia, acolo unde s-a ţinut priveghiul, au înconjurat centrul oraşului, pe lângă Teatrul de Stat şi s-au oprit în Piaţa Independenţei de unde, apoi, au pornit în şir spre cimitir.

Slujba de înmormântare s-a ţinut atât în limba maghiară cât şi română, pentru a fi înţeleasă de toţi ce prezenţi, iar prin discursul său, preotul a încercat şi să-i determine pe apropiaţii interlopului să renunţe la eventualele idei de răzbunare. "Vine Crăciunul, trebuie să ne gândim la iertare", a spus părintele.

Sicriul a fost aşezat, apoi, într-o maşină funerară, care l-a dus pe Mihai la mormânt. Coloana de oameni s-a întins pe câteva zeci de metri, oamenii comentând aprins despre crimă dar mai ales despre faptul că ucigaşul interlopului este în libertate.

"Noi am ţinut la acest om, pentru noi a fost un şoc ce s-a întâmplat. Atât modul în care a murit dar mai ales faptul că ucigaşul lui e liber. Asta în timp ce pentru orice scandal, oricât de mic ar fi, se dă mandat de arestare", a explicat BIHOREANULUI Constantin Mărie, unul dintre prietenii interlopului.

Deşi Raul Zetocha a cerut protecţie din partea poliţiştilor, susţinând că îi e teamă de faptul că prietenii lui Dumbrovan se vor răzbuna, Mărie spune că nu are motive. "Nu i-am făcut nimic, nu l-am ameninţat, nimic. Este treaba justiţiei să-l pedepsească", a mai spus Mărie.

Mişi, aşa cum îl strigau amicii, a fost ucis în noaptea de luni spre marţi, înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit, după ce a spart geamul maşinii în care se afla Raul Zetocha împreună cu prietena sa. Criminalul său a fost învinuit pentru omor şi este anchetat în stare de libertate, procurorii motivând decizia prin faptul că probele strânse conduc spre ideea că tânărul ar fi fost în legitimă apărare.

Citiţi pe această temă şi articolele

Crimă pe Transilvaniei: un interlop a murit înjunghiat cu 15 lovituri de cuţit, ucigaşul îşi cere scuze pe Facebook!

Criminal în libertate: Deşi s-a cerut în arest, procurorii îl anchetează în libertate pe ucigaşul interlopului Dumbrovan

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
47 Comentarii
prafuitule
duca-se pe pustii!!!!
Postat 18 Decembrie 2013, 16:25 de geo
COSTI PRADUITORUL
COSTI MARIE PRADUITORUL POZEAZA IN INTERLOP DAR EL ESTE DE FAPT O SLUGA O POLITIEI SI AL UNOR PROCURORI
Postat 17 Decembrie 2013, 20:07 de avocat
Domn.Părinte ce face ??
-Domnul părinte ce face ?? Trafic de influenţă ??? Oare cele 10.porunci din BIBLIE nu mai sunt valabile ?? Şi nu mai trebuiesc respectate dl.Părinte ?? Dar legea "TALIONULUI " ??? Nu mai este valabilă ???
Postat 15 Decembrie 2013, 18:40 de Cotrău.
la inchisoare cu criminalul
la puscarie cu acel zetocha raul! nu conteaza cine a fost interlopul ala! e vorba de o CRIMA!!!! ce e asa greu de inteles? ca erau doi sfinti sau doi gainari ca in cazul asta trebuie INCHIS CRIMINALUL!!! E CRIMA OAMENI BUNI! CE TOT DEBITATI AICI!!!!
Postat 09 Decembrie 2013, 13:38 de Copil
BRAVO
Tot asa sa scapam de lumea interlopa, ca altfel nu se poate. Justitia are brate scurte, solutia e doar cutitul. Cine mai vrea sa faca acte de caritate, rog sa treaca pe la SALA DE "FITNESS" de pe Barsei, unde ii plin de interlopi unu si unu, care se prezinta la tras fiare cu masini de lux, in timpul saptamanii la ore de lucru. Oamenii astia nu lucreaza? De unde au asa masini? Vai de capul meu ce-i acolo ...
Postat 09 Decembrie 2013, 10:22 de andrei
haha
CE PLANGEA VACUTZA DE MASA DA CAND LA OMORAT PE PAZNIC A PLANS???? CE SPORTIV E LUNGU ALA?????????? COSTICA MAI BINE AI AVEA GRIA DE FICATA SA NU DEVINA VREO CURVA CA MASA, MATECAS E PRECUM FULARU IN VANT. BINE CA A SCAPAT POPULATIA DE UN JEGOS
Postat 09 Decembrie 2013, 01:01 de sex
Oare de ce ?
Doamne de ce l-ai luat la tine asa de tanar ??? Mai avea de furat, de omorat... prietenii lui vor trebui sa-i completeze norma acuma. Mama ce incurcatura.
Postat 08 Decembrie 2013, 19:36 de Pfoai
justitia
La acest eveniment nu au participat nici interlopi, nici tigani,aici domnilor s-a produs o crima si problema tuturor este ca criminalul n u a fost arestat,se plimba printre noi linistit, ce fel de justitie este asta?cita spaga s-a dat ca criminalul sa fie lasat liber?Poate mai ucide pe cineva apoi pleaca din tara...aici este problema.iar cel care se semneaza costy praduitorul este un fost puscarias,un JEG., un analfabet.
Postat 08 Decembrie 2013, 11:50 de unul
nu el a a omorat paznicul
mai fraiere el a tras in paznic sau altul ? daca tragea el nu mai era liber , el era un baiat mai usor de fraierit dar ca om era painea lui D-zeu, avea nevoie de afectiune si credea in orice jeg de pe strada, voi cei ai strazii sunteti vai de capul vostru , ucideti pe oricine pentru combinatii si pe urma upleti terasele si mancati ca porcii si iar o luati de la capat
Postat 07 Decembrie 2013, 17:10 de minciuni !!
Ce idioti
Can moare un medic care a salvat vieti, nu se face tam-tam in ziar cu inmormantarea lui. Cand moare un criminal ce a luat vieti, oamenii il jelesc pe forumuri la Bihoreanul. Ce idioti! Daca viitoare cand va fura unul asa ca "Misu" telefonul in tranvai, nu uitati sa-i intindeti si banii. Prostilor! Ridicati la VIP jegurile sociale. Chiar meritati sa traiti in Romania!
Postat 07 Decembrie 2013, 13:40 de anca
viata pt viata
Ce V.I.P. a fost Dumbrovan ca sa fim martorii inmormantari lui? Cu siguranta va spun ca in 1999 impreuna cu alt nenorocit a impuscat un om.Acel OM era paznic si a avut o singura vina ca a fost in aceea seara la serviciu. Au ramas copii orfani de tata, de ce nu mediatizati acest lucru???????? ......Legea compensatiei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 07 Decembrie 2013, 00:41 de cunoscator
raul ucigasu
dumnezeun sal ierte pe misi acolo unde este,nunteleg de ce raul nu este anchis an momentul asta a omoraat un om.misi sea facut pedeabsa care a meritato iar asta dece nu as face pedeabsa ce lok ar avea decautat ante oameni normali un ucigas ca asta sal anchida odata as fi an loku politailor iasi da25 de ani si o zi dar ziua aia sa nu vina niciodata .a fost un gest foarte frumos din partea liberty ca la anmormantat ca pe un om normal nu ca pe un caine si ca au fost alaturi ade familia lui an suferita asta tragica,doamne da ca si raul sa ajunga acolo unde a ajuns misi da el sa ajunga ai iad sa arda ca foku ucigasu asta batal dumnezeu sal bata ,numa mort sa iasa din puscarie
Postat 06 Decembrie 2013, 21:16 de dani
lungu praduitoru
normal ca ai tinut la el costy daca lai bagat cu lungu pe om sageata . mergeti la munca tu si trupa ta de cacat ..sau pe Europa sa faceti pl mare intre arabi,albaneji .Ati nenorocit destul oameni amarati si ati batut copii nevinovati.Care mandate de arestari? tu ,lungu si ala cu bmwu in leasing si taranii tai sunteti arestati? care traiti numai pe spatele oamenilor amarati .Nu e nici vina la copilu ala nici ala ce era pierdut in spatiu iesit dupa 16 ani , e vina ta costy si lungu ..sa platiti ! daca mai scapati si de data asta , de Dzeu nu scapati .asa sfarsiti si voi
Postat 06 Decembrie 2013, 18:11 de costy praduitoru
cratima si exprimare
Dezastru gramatical !!! INCREDIBIL cata incultura !
Postat 06 Decembrie 2013, 17:34 de cratima si exprimare
adevar
BUZ FRAERE TU ASA SOARTA NASOALA O SA AI CA TI-AI PUS LUMEA IN CAP CU JOCURILE TALE COPILARESTI CARE LE FAC COPII DE LA SCOALA.O SA FII ASA BATUT CA NICI MATA NU O SA TE MAI RECUNOASCA.
Postat 06 Decembrie 2013, 14:07 de marius
prost imputit
Costica ala o sa iti dea * si tie si la fraerii tai care ii pui sa scrie .
Postat 06 Decembrie 2013, 14:04 de doru
gunoi Costi
da cine-i Costica asta dei luati interviu? Costica , de ce l-ai trimis pe baiatu ala la talharie? de cand ti-ai luat-o de la Mihai ala nu mai ai tupeu sa iesi cu toporu? l-ai trimis pe baiatu ala ..tu cu roaba de de cacat Lungu ...sportivu de tot cacatu ..pe facebook prosteste copii si fetele cu valoarea lui .Lungu, la 20 de ani ai luat medalii pline de steroizi care ti s-au anulat ,acuma iti da tot felu de adversari din carciumi ,cu Thompson ala nu-ti apare meciu,dc? te-a incarcat? lasa-ne cu sportivu .NU ESTI .dute la impins vagoane ,acolo e locu tau ,sau duo pe vaca aia ta Costi la pascut ,are o fata de maltrofil .sper sa se faca drepate sa platiti voi crima pe care ati facut-o ..nu soarecu ala ce s-a aparat in disperare , daca nu .sper ca sa iti iei tu Costica ,balena si Motucasi ala cate 15 cutite in voi
Postat 06 Decembrie 2013, 13:53 de badr hari
pardon
Piata emanuil gojdu.nu piata independentei.
Postat 06 Decembrie 2013, 12:44 de eu
:)
• Opinia mea este, ca toti interlopii ar merita aceasta soarta! Mie i-mi pare bine!...cu un talhar mai putin. De fatp, daca cocalaru' cutitar merge la puscarie, avem cu doi infractori mai putini.
Postat 06 Decembrie 2013, 11:30 de meh
adio Misi draga
Dzeu sa-l ierte ca era un vecin foarte bun, cu respect pentru batrini, pentru saraci .pacat ca a fost ucis era tinar.Condoleante familiei indoliate.Justitia sa-si faca datoria
Postat 06 Decembrie 2013, 09:38 de vecinul
dumnezeu sa il ierte
DUMNEZEU SA IL IERTE ......
Postat 06 Decembrie 2013, 08:59 de daniel
buzz vinde droguri
comentariile astea urate vin din partea lui un nenorocit Buz Andrei care vrea sa denigreze firma care l-a adus de la coada vacii din Salonta sa vada si el orasul Oradea. sa stiti ca sant de la un singur om scrise ca se vad si greselile de ortografie si comentarie sant cu acelasi subiect instigare si amenintare .
Postat 06 Decembrie 2013, 08:32 de horica
vei plati
trebuie batut cu palmele pana plange k o * ce este Raul ala !!!!!!
Postat 06 Decembrie 2013, 01:51 de revenge
........
Costy marie sal visezi pe misi toată viața....ca lai băgat an MORMANT ...jegos fără caracter ce ești ,tradator ,si praduitor ai jegmanit lumea ,cu camata si taxele de protecție ,tilharilor ce sunteți ...cu tot cu paravanul vostru firma intersec........Laura Gal scrie de dosarele lor nu le tine spatele si du opinia publica an eroare pentru 2lei cit ați arunca ..ca la câini ...
Postat 06 Decembrie 2013, 01:00 de Raul
nui drept
ce o facut baieti azi pt misi ,o fost un gest frumos,ca omu nu merita ce ii so intamplat,de aia avem puscarii
Postat 06 Decembrie 2013, 00:18 de george
..
ce o facut azi baieti pt mihai ,o fost un gest frumos,inloc sa apreciati ,vorbiti prosti si comentati degeaba
Postat 06 Decembrie 2013, 00:04 de george
Moarte tuturor
COSTI MARIE CU MATECAS LAU BĂGAT AN MORMANT PE MISI!!!!!EiLAU BĂGAT LA PONTUL ASTA .DUMNEZEU SA LE DEA SI LOR ASA SOARTA! TILHARILOR,așa GUNOAIE A SOCIETĂȚII NU MERITA SA TRĂIASCĂ.........PE PĂMÂNTUL ASTA....sau IN PUȘCĂRIE PE VIAȚA CU EI........
Postat 06 Decembrie 2013, 00:04 de Berty
De doi bani
Oare poliția chiar așa naiva este sau chiar este corupta ?......tot orașul știe ce fel de oameni sunt acești interlopi ......mă refer la Sandu lungu,costy marie ,Petre pușcas ,matecas ,orsos ,si toți astia de la liberty .....care au facut si fac numai faradelegi in orașul asta si bate oameni nevinovati dau bani cu camata si le iau casele,cer taxe De protecție .uni vând droguri ,fura tilharesc,totul sub paravanul firmei de paza intersec fosta liberty......si poliția nu face nimic,stau dosarele an birouri si se lăsa prafu pe ele ce dracu an ce tara trăim oameni buni?la pușcărie este locul lor.....Rusine .
Postat 05 Decembrie 2013, 23:56 de Rochi
Tilharilor
Așa sa plătească toată firma liberty....hu tilharilor......gunoaielor costy marie ,lungu (..) cati nenorocit lumea iati jegmanit cu camata si taxele de protecție ....la pușcărie sau an mormântul ai locul vostru.....
Postat 05 Decembrie 2013, 23:44 de Boos
Buz andrei
Traficantule buz andrei sper sa fii si tu implicat in povestea asta sa ajungi fetita in puscarie!!!
Postat 05 Decembrie 2013, 23:26 de Eu
pt mihai
sa ii fie tarana usoara !! orice ar fi facut nu merita asta, de aia avem puscarii
Postat 05 Decembrie 2013, 22:49 de ion
a murit un gunoi !!!
" prietenii interlopului au mărşăluit cu maşinile în centrul oraşului, într-un gest de respect faţă de victimă " Despre care si cui respect? Despre golanul ala ?? Vai de noi daca am ajuns sa dam respect unui vagabond , golan de noapte , !!!! A spat parbrizu unia pe starda si noi tat orasu trebuie sa-i plangem de mila la mizerabil!!! Bulanele jandarmilor pe spatele lor !!! Nu ncred ca se va odihni in pace !! In locul unde a mers sigur ii cam cald, mult prea cald !! Iadul este locuinta lui air "amici" propitarii iadului !!!
Postat 05 Decembrie 2013, 22:48 de aiurit
normal
am mers in coloana,din respect pt prietenu nostru si ca asa se cuviine cu oricine, oameni care comenteaza aicea si fac acuzati ,is niste *,ca se bucura de necazul altuia
Postat 05 Decembrie 2013, 22:33 de george
.................
nu mai tot comentati ca idiotii,mai bine taceti din gura ,si lasa-ti omul sa se odihneasca in pace, ca el pt ce o facut in urma 15 ai o platit, nu va mai agatati de trecut
Postat 05 Decembrie 2013, 22:30 de DD
DA ....
Zeto vindea telefoanele furate de talhari lui Grecu.Si vindea droguri pt Grecu si Buz!!!
Postat 05 Decembrie 2013, 22:26 de zeto
La iubit dumnezeu
Se spune ca persoanele care mor in postul craciunului dumnezeu le-a iubit mult si le vrea langa el in lumea vesnica. Dumnezeu sa il ierte.
Postat 05 Decembrie 2013, 22:22 de Carmen
Dumnezeu sa il odihneasca
dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca pe baiat si sa ii dea putere mamei lui sa treaca peste acest necaz mare care dupa cum observ aici este subiect de batjocura pentru unii oameni . rusine sa le fie celor care vorbesc urat despre acest necaz .
Postat 05 Decembrie 2013, 22:08 de Anca
lasa...
lasa Buz ca Dumnezeu nu bate cu bota....poti sa faci 1000 de cruci pe zi ca pentru faptele tale tot vei raspunde!!!!!camatar,evazionist,recuperator,santajist si tot odata SLUGA la GRECU!!!!papagal care sta gratis la intrare la Bali numai sa bage lumea in seama ca altfel nu are sanse SOBOLANUL IUDA!!!!!
Postat 05 Decembrie 2013, 21:52 de 1
Necunoscut
Costi Amarie Geamanu Coco Rus Sandu Lungu Eu zic ca aceasta persoana Dumnezeu sa il odihneasca , era o persoana tare respectata si iubita Trageti voi consecintele
Postat 05 Decembrie 2013, 21:43 de Necunoscut
Boule
Ba BOULE care scrii despre baietii care au fost la mormantare .au fost minim 150 de persoNe de baieti cu suflet mare care au facut alaturi de prietenul lor care a avut o mormantare adevarata . tu esti un frustrat care nu stii ce inseamna prietenie ptr ca sigur esti fals ca lucrurile contrafacute adica sa te fac sa intelegi , esti un adevarat STIFT care scrii aici fara sa ai cunostinta de cauza . Se vede ca esti tot acelasi prost care scrii intruna DNA . Bai BOU DRACULUI tu stii cu ce se ocupa DNAul? nu stii . mai punetesi citeste si mai fa cateva clase primare ca sigur stai prost si cu gramatica .
Postat 05 Decembrie 2013, 20:37 de RADU
Ptr Buz jegu din Salonta
CENZURAT
Postat 05 Decembrie 2013, 20:26 de FLORIN
Vaisamar
Undes cei 120de oameni ca an poze nu se vad .....iara ai luat dreptu Laura Gal de la lungu si costi marie sa scri aiurea minciuni si sa duceti opinia publica an eroare ......nu se vad numai tilhari de la firma liberty ...care al foloseau ca sageata pe misi ca săracilor abia ieșirea din pușcărie si nu avea nici un ban si astia profitat de el ....si costi marie ce masca are an pozele astea ....bătălia dzeu....ca el ai de vina pentru moartea lui misi......poliția si DNA pe ei .....si Laura Gal fii corecta ca sar putea sa te ia DNA...ul?
Postat 05 Decembrie 2013, 19:55 de Zeto
asa
Asa sa pateasca toti jmecherii din oras/tara ..!!
Postat 05 Decembrie 2013, 19:46 de nunt
pedepsiti criminalul domnilor procurori
Domnilor procurori santem in postul Craciunului ganditiva ca acest CRIMINAL nu se poate sa stea in libertate . este strigator la cer ce se intampla cu aceasta fapta sa nu fie pedepsita . Dumnezeu u doarme chiar daca voi dormiti si sant sigur ca blestem mare se va alege de familia CRIMINALULUI.
Postat 05 Decembrie 2013, 19:46 de lucian
Gunoaielor,tilharilor
Vaca de costi marie mai are tupeul sa dea interviuri cind el la trimis la moarte pe misi...poliția sa verifice telefoanele lui costi marie si matecas ca lau sunat pe zetoka anainte sa meargă misi la tâlhărie .....sa antrebe de telefoane sa fie siguri ca zetoka are marfa la el si banii .......si el face pe moralistu cind ei sunt cei mai mari escroci si tilhari....e timpul sa meargă la pușcărie ca prea multe nenorociri au facut anpreuna cu firma liberty.......bătava dzeu......instigatoriii morali....domnule procuror!
Postat 05 Decembrie 2013, 19:42 de Tuni
RESPECT
STIMA SI RESPECT PENTRU BAIETII CARE AU FOST ALATURI DE PRIETENUL LOR.
Postat 05 Decembrie 2013, 19:15 de DUMITRU
bravo baietii
BRAVO BAIETI ATI DAT DOVADA DE UNITATE SI DE ADEVARAT RESPECT PENTRU PRIETENUL VOSTRU.AM VAZUT CONVOIUL IN ORAS SI M-A IMPRESIONAT EMOTIONAL SI SANT SIGUR CA NU NUMAI PE MINE.ORICE AR FI FACUT ACEASTA PERSOANA CRIMINALUL TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU FAPTA LUI.
Postat 05 Decembrie 2013, 19:11 de liviu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON