URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2012, 22:00

Ioan Mang renunţă la Parlament pentru Consiliul Judeţean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Membrii Biroului Judeţean al PSD Bihor l-au desemnat vineri, prin vot unanim, pe preşedintele organizaţiei, Ioan Mang, ca propunere pentru ocuparea în mandatul 2012-2016 a postului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor care revine social-democraţilor, conform înţelegerii din cadrul USL şi a protocolului încheiat cu UDMR în februarie 2011.

După ce liberalul Cornel Popa a fost ales preşedinte al CJ Bihor, iar în urmă cu trei zile a fost făcut public anunţul că una dintre cele două poziţii de vicepreşedinte al instituţiei va reveni, din raţiuni de „stabilitate", liderului UDMR Bihor Alexandru Kiss, vestea că Mang va fi cel de-al doilea vice contrazice o informaţie anterioară potrivit căreia acest post urma să-i revină unui alt reprezentant al PSD, Marius Rotar, fost şef al Vămii Borş.

Contactat de BIHOREANUL, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a confirmat dorinţa sa şi a colegilor de partid de a prelua o funcţie de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, afirmând că decizia este bazată pe cel puţin două argumente.

„Primarii noştri mi-au solicitat să echilibrăm masa discuţiilor la conducerea judeţului prin ocuparea de către mine a unui post de vicepreşedinte al Consiliului, pentru că atât preşedintele cât şi celălalt vicepreşedinte de CJ sunt lideri de partide", a spus Mang, referindu-se la faptul că în frunte instituţiei vor sta trei „egali" din punct de vedere politic.

De asemenea, a mai spus Mang, prin asumarea funcţiei de vicepreşedinte de către el va fi mai uşor ca împreună cu liderul liberal Cornel Popa să faciliteze alocarea pentru judeţ a unor fonduri din partea Guvernului condus de liderul PSD Victor Ponta. Pe care - spune Mang - l-a anunţat cu privire la intenţia sa încă de la începutul săptămânii: „L-am informat pe domnul preşedinte Ponta cu câteva zile în urmă, iar domnia sa mi-a spus că fac foarte bine dacă rămân în judeţ, pentru că în acest fel se va întări şi organizaţia".

Pe de altă parte, însă, opţiunea preşedintelui PSD Bihor este explicabilă şi prin prisma faptului că, la toamnă, când putea candida pentru un nou mandat de parlamentar, Mang nu ar fi fost deloc sigur de reuşită. Ajuns în 2008 senator în colegiul uninominal Oradea de pe locul al patrulea, prin redistribuire, politicianul social-democrat poartă de luna trecută un bagaj personal negativ, deoarece imediat ce a fost investit ca ministru al Educaţiei a şi trebuit să renunţe la funcţie din cauza unui imens scandal de plagiat, încă nelămurit.

De altfel, vineri era programată o audiere a lui Mang în Consiliul Naţional de Etică universitară, care cercetează corectitudinea titlurilor academice, însă aceasta a fost amânată.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
30 Comentarii
replica la @Cefan un mare tampit
BAH @Cefan du-te dreacului ca esti un mare tampit ,scrie cit articolul este on line si nu atunci cind a intrat la arhiva !:))=))@Cefane macar daca ai scrie adevarul dar tu scrii minciuni numai !:))=))|Alin Avram este Alin Avram si Romanul Simplu este Romanul Simplu sunt 2 persoane distincte diferite una de cealalta ,baga asta la tatatrcutza ,da-te dreacu de timpit ,HAi SICTIR!SANCHI timpitule !:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 25 Iunie 2012, 23:42 de Romanul Simplu
Dupa fapta si rasplata.
Alin Avram, alias Romanul Simplu, se considera condamnat la moarte dupa ce a balacarit sub protectia anonimatului oameni care l-au ajutat si tolerat de-alungul timpului.
Postat 25 Iunie 2012, 16:45 de Cefan
LICHEAUA
UN PORK! A "renuntat" cica, pe naiba , il vota draku pe hotu asta!A ramas pe capul nostru licheaua! JENANT JENANT RUSINE USL! NOI NU NER-AM DUS LA VOT PENTRU CA MANG SA OCUPE UN ASEMENEA POST!
Postat 25 Iunie 2012, 10:16 de PNL+PSD
este foarte grav, CONSTITUTIA este ZERO ca rol.
fenomenul acesta se intampla in orice profesie libera, in institutile de stat , deci nu suntem si nu vom fi NICIODATA respectati, atunci de ce munciti si va imbuibati cu MINCIUNA , nu exista prosperitate intr un sistem corupt decat pe termien SCURT, traim un COSMAR la nivel national.
Postat 25 Iunie 2012, 09:33 de mai grav
este foarte grav, CONSTITUTIA este ZERO ca rol.
din tot fenomenul asta politic am inteles ca cat timp ne au condus CORUPPPPP TI(HOT CALIFICAT a furat ceva ce apartinea de drept celor care meritau , aveau capacitate ) , ne au condus viermi care aveau un singur TEL personal nu ai cum sa te bucuri de LIBERTATE decat sa te bucuri de ce natura iti confera, studiati doar pentru voi ca in practica trebuie sa CORPI(sa devi si tu un hot calificat) asta inseamna te DEZBRACI de ONOARE , nu ai ce intra in POLITICA cu acesta HAINA, da banul toaletizeaza te invata un TEXT si zapaceste FRAIERI :))) ca noi trebuie sa CULEGEM.
Postat 25 Iunie 2012, 09:29 de mai grav
hotii si sinucigasi, CORUPTI!
USL - o grupare politica de lasi nicidecum de LUPTATORI care sa RESPECTE , PDL are sansa sa faca ce a GRESIT ca nici cu paduchi nu o sa TRAIM, deja apare expresi ca " cu PDL era mai bine :)))" era nu in halul asta de CORUPTI ca USL : plagiatori, sinucigasi. Inflatia urca pe Ponta il doare undeva se vrea la BRUXELLES si atat! ROMANIA descurca te noi ghifuim in banii tai, JOOOOOOOS USL!
Postat 25 Iunie 2012, 08:38 de hotii si sinucigasi,
replica la comentyatorul cu nick name-ul``i-au medicamente``
BAH comentatorul cu nick name-ul @,,I-au medicamente `` imi urmarestri comentariile pline de greseli de ortografie si greseli gramaticale ?Cei din PSD Bihor si conducerea corupta au pus bluguerilla digitala rosie pe @Romanul Simplu un roman simplu ca si toti ceilalti care scrie ADEVARUL si DREPTATEA faptelor din PSD Bihor si conducerea corupta alaturi de senatorul PSD Ioan Mang PLAGIATORUL!Este bine asa pentru ca ,,Omul nedusmanit este un nimeni `` si am ajuns si eu sa fiu cineva un roman simplu !:))=)).Comentatorul cu nick name-ul ``@i-au medicamente `` nu ma intereseaza nici cine esti?nici ce esti ? esti doar un pupincurist al senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL asta esti!:))=))BAH sa crepe inima in tine ,mintea sa ti-o aduni cu linguritza de pe jos ,,sintem `` corect este ,,suntem `` pricep ca sunteti disperati astia tinerii PSZDisti ITisti,pricep ca XANAXUL pe care-l luati nu-si mai face efectul ,si in curind vom asista la sinuciderii in rindulpupincuristilorlui PEPEa Homosexualul alias Emilian Pavel consilier judetean PSD presedintele tineretului PSZDist !:))=))Locul tinerilor din TSD Bihor este in spatele talibanilor din PSD Bihor!:)Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 25 Iunie 2012, 07:46 de Romanul Simplu
"i-au medicamente"
bai opinia lui Romanul Simplu, ne pare rau ca tu nu "i-au" medicamentele, ar trebui totusi sa le iei sa nu ti crape inima, ca minte n ai nici cit sa o aduni intr o lingurita.... Daca noi te facem prost - si pe buna dreptate, n am vazut un prost mai mare ca tine - asta nu inseamna ca sintem membri PSD, PDL sau PNL..... Poti sa pricepi lucrul asta? Sau e prea mult pt tartacuta ta aburita de alcool?
Postat 24 Iunie 2012, 22:21 de "i-au medicamente"
copy paste PSD
cel mai bine pt adversarii PSD ar fi ca Ponta sa l mentina pe manglitorul plagiator in functie pina la alegerile din toamna. NU vor obtine nici un vot manglitorii... va fi jale pt ei.
Postat 24 Iunie 2012, 22:10 de succesuri
Se misca
Asistam,dupa modelul circuitului apei in natura,la circuitul plagiatorilor prin institutii.Au ramas suficienti in Parlament,cu unu-n plus la Consiliul Judetean.Mare branza ! Zgarie-branza...
Postat 24 Iunie 2012, 20:13 de gyorgy tozser
@Romanul Simplu
Lui Romanul=Emilian P.
Postat 24 Iunie 2012, 17:27 de Pali
replica la comentatorul cu nick name-ul @lui romanul
BAH ratatul dreacului comentatorul de pe forumul Bihoreanul cu nick name-ul @lui romanul am sa-ti raspund decent la insulte si injurii ,in decenta o rezistenta pasiva asemeni lui Gandhi cu colonialismul englez din India !:))=))DA imi place sa bat cimpi si sa scriu ADEVAR si DREPTATE in afirmatiile mele ,imi place sa bat cimpii si sa lupt impotriva unui tiran dictator senator PSD Ioan Mang PLAGIATORUL la care voi pupincuristii lui scrieti osanale ode si laude faptelor lui plagiatoare !:))=))BAH pupincuristule cu nick name-ul @lui romanul sa pricepi ca nu i-au medicamente ,luati voi pupincuristii senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL ,toti luati XANAX contra depresiei ca va pierde conducerea filialei locale a PSD Bihor ,un neica nimeni va ajunge ,iar voi niste sinucigasi o sa ajungeti asa ca si Adrian Nastase (Arogantul Bombonel)!:))=))Comentatorul cu nick name-ul @lui romanul fie cum zici tu ,sa te citez ,, tu esti ...prost `` bagati-ai maciuca giumalaul in gat ,sa mori dreacu inecat cu el !:))=))Comentatorul cu nick name-ul @lui romanul sa treci pe la caseria PSD sa-ti iei retributia pentru comentariu ,ca mori ,si sa ai de flori !:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Iunie 2012, 16:12 de Romanul Simplu
medicammmmmmmeeeente
lui romanul simplu, iar bati cimpii? ai uitat sa ti iei medicammmmmmmmenteleeee, pricepi? o fi mang plagiator dar tu esti mai prost ca o maciuca, mediiiiiiiiiicameeeeeeeeeeeeeente......
Postat 24 Iunie 2012, 14:45 de lui romanul
avocatul poporului la lucru.AVETI DREPTATE NU E DOVEDIT PLAGIATUL atunci facem demersurile legale.
nu poate obliga statul sa platesc cu taxele mele plagiatori !!! la munca mea vreau oameni ca si mine : fideli tarii.
Postat 24 Iunie 2012, 12:07 de nici vorba
avocatul poporului la lucru.AVETI DREPTATE NU E DOVEDIT PLAGIATUL atunci facem demersurile legale.
refuz sa platesc un plagiator cu banul public sa i facem plangere penala ca nu se linistesc cei din sistem, in loc sa demisioneze cu onoare rade de noi!!! plangere penala si inchisoare conform legii, avocatul poporului la lucru.AVETI DREPTATE NU E DOVEDIT PLAGIATUL atunci facem demersurile legale.
Postat 24 Iunie 2012, 12:06 de nici vorba
replica redactiei saptamanalului Bihoreanul si replica la articol
Redactia saptamanalului Bihoreanul NU mai cenzura !NU mai sterge! comentariile comentatorilor care scriu pe acest forum ,dreptul la opiniei si exprimare a opiniilor individului cetatean al acestei tari roman simplu este scris in Constitutia acestei tarii ROMANIA,NU interzice si cenzura acest drept,este a n oara cind stergi comentariile mele ale lui @Romanul Simplu fara nici o justificare,fara nici o atentionare,RUSINE!RUSINE!RUSINE!cu aceste fapte redactia saptamanalului on line Bihoreanu dovedesti ca esti in slujba USL si ale USLasilor ,iar opinia publica si glasul opiniei publice de pe forum NU conteaza pentru redactie.DEMISIA!DEMISIA!DEMISIA!Senatorul PSD Ioan Mang(PLAGIATORUL) sa-si de-a demisia din toate functiile politice pe care le detine in partidul PSD,si in PSD Bihor pentyru ca ne-a facut de rusine in ROMANIA si in lume cu lucrarile lui plagiate si s-a vrut ministrul educatiei in mindria lui prosteasca pentru putere politica si faima.Viitorul politic in PSD al senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL NUexista pentru ca s-a compromis civic si moral cu faptele lui de plagiat si ne-a facut de RUSINE organizatia PSD Bihor .JOS MANG!Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Iunie 2012, 08:22 de Romanul Simplu
Adio crestere!
PSD Bihor vei ramane in continuare ultimul partid votat de bihoreni!
Postat 24 Iunie 2012, 08:07 de Om de stanga
mangleala
copy paste asta e presedintele PSD? sinteti de risul curcilor, cu manglitorul si plagiatorul asta la conducere o sa luati ZERO voturi la toamna.... ZERO barat
Postat 24 Iunie 2012, 01:00 de mang
@stefan
Mai @stefane, pe numele tau intreg stefan gheorghiu, stiu ca esti obisnuit cu ierarhia organizatiilor din blocul sovietic....asta e.... calul batran nu-l mai duci in galop, asa cum nici pe un politruc ca tine nu-l mai schimbi ! P.S. Vezi ca CE nu-i tot una cu Consiliul european, chiar daca blagoslovesti judetul in engleza, tot se vad epoletii si apucaturile de politruc, regretul dupa marele carmaci. Felicitari pcr-ului, uite ce a iesit dintr-o naparca securisto-ceausista, fost uascr-ist : un postac Uslinos care improasca cu bale !
Postat 23 Iunie 2012, 20:09 de ionel
"Epoca portocalie". Ep. Asa epoca, asa propagandiști! (II)
For: @”ionel”. I. ”Iti raspund eu, dar considera ca la fel iti pot raspunde mii de oradeni/bihoreni” 1. Fiecare propagandist să răspundă în nume propriu. Sau poate ”.” = ”ionel”+10,000 de orădeni/bihoreni? II. ”Am dat examen la poli Timisoara in anii '70, in perioada in care a dat si febletea ta. Am intrat cu 8,93” 1. La ce specializare? La Sudură, sau Mecanică, ori la Electronică, respectiv Automatizări şi Calculatoare? 2. Apropo, pe loc te-ai clasat la admitere? III. ”Am terminat facultatea si am avut repartitie guvernamentala, nu stii ce-i aia.... Nu-i nimic, nici manglitorul tau nu cred ca a vazut asa ceva.” 1. Nu ne mai ”aburi” tovărăşele. Şi tu nu (prea) ai avut concurenţă la repartiţia guvernamentală, ca şi mine, în întreg Vestul României, deşi media nu mi-a fost ”rotunjită” cu 0.50 pentru activitate UASCR, ca în cazul tov. Boc? 2. În 1983 nu erau repartiţii guvernamentale? IV. ”Pana la Kovesi si Nuti (?!), sa ne ocupam de capul hidrei bicefale, de copy-lot vorbesc !” 1. De nomenclaturiştii ”Epocii portocalii”, care au proliferat procedura copy-paste în învăţământul românesc, cine propui să se ocupe? V. ”Nu merge el [n.a.: Victor Ponta] la Consiliul european sa ne reprezinte?” 1. Evident că actulul premier, care reprezintă interesele reale ale României, trebuie să meargă la CE. Sau doreşti să ne reprezinte ”geniali” ca ...Lăzăroiu? VI. ”Ca asta suntem 90% : copiatori !” 1. Este unul dintre efectele toxice ale ”Epocii portocalii”. VII. În loc de concluzii: Good luck PSD/USL Bihor. God bless Bihor county!
Postat 23 Iunie 2012, 19:19 de stefan
Astia stiu sa se descurce
Si Tipter isi dedica toata viata primariei din Alesd , n-o va lasa pana la pensie , poate si dupa aia va ramane ! Si la Alesd se fac aceleasi miscari ca si la Oradea ,doar ca aici lucrurile merg pe acelasi fagas de peste 10 ani, aliante , prietenii , familii . Tipter ( PNL ) a ramas in continuare primar la Alesd fara sa se straduiasca sa faca ceva util pentru oamenii Alesdului .Parcul de la Tinaud este un bun exemplu de irosire a resurselor , e departe de Alesd , e tot timpul aproape gol aud ca se mai vrea si un aqua-parc si este prezentat ca un proiect ambitios !! Mai degraba iresponsabil si inutil , oamenii trebuie sa munceasca undeva , cati angajati poate avea un aqua-parc ? .Nu vi se pare ca seamana mult aceste actiuni cu construirea de sali de sport ( pentru cele 400 ale lui Nastase a primit un Mercedes de la Tiriac , zice ca in urma unui pariu , cine poate sa creada asa ceva ? ). Firma Melania ( singura cu ceva angajati in Alesd ) o sa plece probabil datorita crizei , dar de 12 ani ( nici nu mai stiu exact ) Tipter n-a adus nici un investitor in zona , n-a invatat mare lucru de la Bolojan ( jos palaria pt Bolojan ) .Pe Tipter nu-l intereseaza decat sa mai castige un mandat , in zona obor a ajutat tiganii cu cate un camion de balastru in poarta pentru a castiga voturi , a si castigat .O sa scapam de el cand se va pensiona , s-a infipt bine in Alesd impreuna cu Todoca caruia nu-i mai ajunge castigul de la firma sa de confectii metalice din fix centrul orasului unde deranjeaza pe toata lumea cu zgomotul utilajelor ( flex , ghilotine de taiat metal ce produc un zgomot asurzitor si se cutremura pamantul la propriu ) ca i-a trebuit si postul de director la spitalul orasenesc . Pe marele liberal Todoca , care e membru in conducerea PNL Bihor nu-l intereseaza ca deranjeaza vecinii si oamenii care muncesc in cladirile alaturate , isi vede de treaba in continuare .Daca-l cauti la spital il gasesti mai mult la firma gard igard cu spitalul , asa mai poti trai bine !!! Cine verifica din partea statului pe Todoca cat timp sta la serviciu ? Dupa baronii PSD-ului au venit baronii PNL-ului . Ce urmeaza oare in acest sarac oras neinteresant condus de un grup restrans ? Baronii USL-ului ?
Postat 23 Iunie 2012, 15:42 de Zero
Rusine
Cu ce "se va intari organizatia" ? Ce tupeu a putut sa aiba acest om, care a fost nevoit sa-si dea, rusinos, demisia din functia de ministru, sa mai apara in fata oamenilor si ... culmea tupeului, sa si candideze ... face organiyatia de ras, nicidecum n-o intareste !!!
Postat 23 Iunie 2012, 13:52 de Marius
Rusine!
asta numai pe liste si pe aranjamente a avansat si in universitate si in partid. A ajuns in parlament de pe locul 4 (rusine!) din Iosia si s-a vrut ministru. Acum a profitat de naivitatea celor care au votat cu usl si s-a varat in consiliu. Daca era pds singur si el pe lista psd-ului nici draqu nu-l vota. Tragea si mai jos psd. Rusine si usl ca a acceptat asemenea oameni pe lista sa -ca nu puteau spune ca nu au stiut ce lepra e! Aviz votantilor in toamna!
Postat 23 Iunie 2012, 10:17 de popa tanda
escrocul
saptamana trecuta se se agata cu ghiarele si cu dintii de functia de ministru. acuma sunt bune si firimiturile dar de ciolan asta nu se lasa pana cand vorba unui forumist, (primul com.), poate il plagiaza si pe a. nastase.
Postat 23 Iunie 2012, 10:09 de kiss.manglitoru'.huu
hoti la putere
MANG = hot intelectuala . Oameni ca Mang au discreditat invatamantul romanesc , iar pe cel oradean l-au desfiintat ca valoare. mizeria facuta de PSDei in invatamantul Oradean pute in toata Europa. Acest MANGeala nu are rusine si seful lui (care se afla in aceeasi barca cu doctoratul, acelasi plagiator )ii tine spatele. Suntem in mod evident condusi de hoti , demagogi, talhari, mincinosi, intriganti .....ti.ga.ni
Postat 23 Iunie 2012, 07:12 de hotul ponta mang
@stefan
Iti raspund eu, dar considera ca la fel iti pot raspunde mii de oradeni/bihoreni 1)Am dat examen la poli Timisoara in anii '70, in perioada in care a dat si febletea ta. Am intrat cu 8,93 2)Am terminat facultatea si am avut repartitie guvernamentala, nu stii ce-i aia.... Nu-i nimic, nici manglitorul tau nu cred ca a vazut asa ceva. 3) N-a trebuit sa copiez, in general ,,aveam habar'', si inca bine de tot ! 4) NU AM SUSTINUT UN DOCTORAT CA MANGlitorul ! 5) Pana la Kovesi si Nuti (?!), sa ne ocupam de capul hidrei bicefale, de copy-lot vorbesc ! Adica pui niste fufe inaintea premierului ?! Nu merge el la Consiliul european sa ne reprezinte ? Ca asta suntem 90% : copiatori !
Postat 23 Iunie 2012, 05:43 de ionel
"Epoca portocalie". Ep. Asa epoca, asa propagandiști!
for: "." 1. Tu ai dat o admitere la facultate ca dl. Mang? 2. Tu ai absolvit o facultate, asa cum a absolvit-o dl. Mang? Sau ai făcut-o ca genialul Igas? 3. Ne confirmi faptul ca la capitolul "Copy-paste" ești un îngeraș? 4. Tu ai pregătit și susținut un doctorat ca dl. Mang? 5. In loc de unele concluzii: Pana la clarificarea/demontarea acuzelor aduse dlui Mang, despre "operele științifice", plagiate în termeni reali, ale lui tanti Nuti și Kovesi, ce ne poți spune?
Postat 23 Iunie 2012, 00:26 de stefan
Un om terminat
„L-am informat pe domnul preşedinte Ponta cu câteva zile în urmă, iar domnia sa mi-a spus că fac foarte bine dacă rămân în judeţ, pentru că în acest fel se va întări şi organizaţia"...fii dom'le serios, ca la parlamentare nu aveai nici o sansa, iar in parlament te râde toata lumea.Un plagiator ordinar de care abia astepta Ponta sa se scape la centru.Pacat ca Bihorul va avea o imagine proasta cu un asemenea om de nimic.Un om fara coloana ca si partidul din care face parte.Nu s-a gasit nimeni acolo in PSD sa-l dea afara pe looser-ul asta? Vedeti voi la toamna ce valoare aveti, ca nu o sa mai aveti locomotiva PNL in fata(singurii care mai au acum o imagine in Bihor)
Postat 23 Iunie 2012, 00:22 de Boom
mang mangleala
atita timp cit plagiatorul asta e sef in PSD e vai de mama voastra, nu mai aveti nici o credibilitate, sinteti de risul curcilor, cum puteti tine un asemenea specimen in partind si pe o functie atit de inalta? Dar las ca vin alegerile din toamna si veti plinge de ciuda ca nu l ati dat afara mai repede.....
Postat 23 Iunie 2012, 00:18 de mangleala
Mai ducem in carca o lepra ....
A tunat (asa e cand au drept de vot toti boii !) si i-a adunat ! popa ciordel, kiss si manglitorul.... Asta da ,,conducere'' a judetului... Cred ca am sa ma rog mai des, cine stie.... poate il plagiaza pe nastase !
Postat 22 Iunie 2012, 23:02 de .
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON