URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Aprilie 2012, 20:54

Lovitură de teatru: Mang zice că Filip discuta cu PSD de o jumătate de an

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce în cursul zilei de luni a dat-o cotită şi, la solicitarea BIHOREANULUI, chiar a declarat că, din câte ştie, Petru Filip va merge la PNL, preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang vine cu o dezvăluire şocantă!

La câteva ore după ce fostul preşedinte al PDL Bihor Petru Filip a devenit "social-democrat", preşedintele PSD Bihor a dezvăluit că fostul primar al Oradiei a început negocierile pentru "transferul" său politic încă de anul trecut, cu mult înaintea altor dezertori din principala formaţiune de guvernământ.

"Discuţiile le-a început cu mine, iar negocierile le-a continuat cu domnul preşedinte Victor Ponta, în urma discuţiilor pe care le-am avut de-a lungul ultimelor şase luni", a declarat Mang pentru BIHOREANUL, luni seară.

Mang a mai spus că "domnul Filip nu-şi doreşte să preia conducerea PSD Bihor, ci să nu mai activeze în PDL şi să dăm jos această putere portocalie".

De asemenea, a continuat Mang, "primirea domnului Filip se face în organizaţia judeţeană Bihor, fiindcă aici are dânsul domiciliul, şi apoi vom vedea la ce nivel va activa. Nu s-a discutat încă la ce judeţ o să candideze la toamnă".

Întrebat ce anume a contat în decizia de primire în PSD a unui politician care a condus PD şi PDL Bihor mai bine de 12 ani, şi care 16 ani a condus Primăria Oradea ca reprezentant al PD-PDL, Mang a afirmat că este vorba de... valoare. "Pot spune că domnul Filip este un politician valoros, nu face parte din acea categorie de parlamentari care, dacă nu ar mai fi parlamentari, nu ar fi regretaţi".

Şi mai şocant, Mang a afirmat că Filip va ajuta PSD Bihor (şi implicit USL) să câştige alegerile locale. "Deocamdată, dânsul ne va ajuta să câştigăm alegerile locale", a spus liderul PSD Bihor. La solicitarea BIHOREANULUI de a descrie cum ar putea Filip să îndemne bihorenii să voteze USL, Mang a precizat că nu este vorba despre ieşiri în public, ci despre "a valorifica experienţa sa politică" pentru atingerea acestui obiectiv.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
49 Comentarii
Mang...voi cu nimic?
Ba PSD da de cand v-au cotropit PNL?nu mai aveti nici o felie de cas de nicaieri, v-au luat totul, iar voi lasilor nu spuneti nimic.............sunteti slabi rau, astia de la PNL rad de voi ca nici macar sa negociati nu stiti.....facetii oameni pe PNL, ca va lasa cu ochii in soare dupa alegeri......
Postat 25 Aprilie 2012, 17:11 de Jason
Mang....ca noaptea
Da domnule Mang ati pierdut multe voturi pe care nici nu le aveati........
Postat 25 Aprilie 2012, 17:08 de Jason
PSD vs PNL....alianta PA
Ba PNL-istilor nu mai acuzati ca voi nu l-ati primit pe Filip, si sunteti tari.....ati uitat de BOT, SEREMI......mari caractere......l-ati luat pe FRUNZAVERDE, si-l lingeti intr-un loc toata ziua......da ma voi PNL-istilor.....aveti coloana vertebrala, nu vrajeala......voi sunteti niste oportunisti, credeti ca l-ati apucat pe Dumnezeu de picioare cu evedatii astia.....
Postat 25 Aprilie 2012, 17:06 de Jason
Atenție !
Domnule Mang ai pierdut votul meu .
Postat 25 Aprilie 2012, 16:11 de Almășan
Dan
BRAVO DOMNULE MANG, va rog din suflet sa-l aduceti si pe BLAGA si pe SEREMI in PSD si daca se poate si pe eterna viceprimarita, numai asa ne ajuta Dumnezeu sa scapam de acest partid, va rog din sufelt ascultati-mi sfatul cat mai multi sa aduceti
Postat 25 Aprilie 2012, 15:24 de Dan
replica la @ciupalacu viitor pouscariash :))=))
BAH @ciupalacu esti un timpit si acuzi o persoana care nici nu are legatura cu @Romanul Simplu ,dar acuza in continuare ca poate te trezesti tras prin tribunale si procese !:))=))BAH @ciupalacu dar si daca ar fi ,ceea ce nu cred este, ca NU ai in sprijin dovezi care sa dovedeasca acest lucru bah prostule !:))=)) BAH prostule @ciupalacu mi-am scris adresa de email de multe ori pe acest forum i-a de aici ca o repet.,,ghe.barna2011@yahoo .com ``scrie-mi pe privat bah dar nu acuza pe cineva in lipsa de dovezi ,ca poti sfarsi rau bah!:))=))@Ciupalacu i-a aminte la acest sfat prietenesc pe care ti l-am dat ,nu de alta dar sa nu mori dreacului in puscarie!:))=))@ciupalacu degeaba iti ascunzi scrisul ca stiu cine esti? esti @romanul complex alias ,,AMO gdanea `` padureanul ,dupa accentul de la Binsh te-am recunoscut pacat de tine ti-am mai spus ca am 20 de ani de PSD in spate fata de tine numai 4ani amariti !:))=))@ciupalacu pacat mare bah ca ne luptam intre noi si astia din conducerea corupta PSD Bihor rid de noi pe urma si se bucura ca ne manipuleaza si le aducem voturile ,iar pe urma se debaraseaza de noi ,spunei asta deputatului!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 25 Aprilie 2012, 13:45 de Romanul Simplu
tata lumea stie cinei
tata lumea stie cini-i, e TABARA GHEORGHE a Visliului din Tarian, sta cum meri cata Giris nu ulita cu biserica, ceiielalta. Mai ii o ulita si iesi din sat.
Postat 25 Aprilie 2012, 09:06 de ciupalacu
@Romanul Simplu
Regret faptul ca am incercat sa port un dialog civilizat cu dumneavoastra. Sunteti un om plin de ura si inversunare, in cazul meu nejustificata, deoarece nu am cunostinta de procesul pe care sustineti ca l-ati pierdut din cauza mea. Stiti unde sa ma gasiti, sunt la acelasi loc de munca de 25 de ani, iar daca doriti sa lamurim neintelegerile si nemultumirile dumneavoastra o putem face in mod civilizat, desi ma indoiesc ca sunteti capabil de asemenea gesturi profund umane. In speranta ca veti realiza candva ca nu aveti dreptate, lasam ca lucrurile sa le analizeze si sa le judece cei care ne cunosc, pe mine mai mult, pe dumneavoastra mai putin, deoarece va place anonimatul. Cu acelasi respect normal si firesc de care trebuie sa beneficieze un om normal! Florian PAVEL
Postat 25 Aprilie 2012, 07:55 de Florian PAVEL
replica decenta la Florian Pavel ex director DADR II
3) Asa cum esti @Florian PAVEL esti un looser, un ratat ,ti-a luat inainte Petru Filip actualemente coleg de partid cu tine si cu mine @Romanul Simplu simplu membru PSD.4)legitimitatea votului tau@Florian PAVEL in PSD Bihor este un mare NIMIC de aceea a iesit ca si senator la alegerile din 2008 Petru Filip de la PDL !:))=)).5)Florian PAVEL am decenta de accepta o intilnire cu tine in redactia saptamanalului Bihoreanul ,pentru ca in filiala PSD Bihor stiu ca este un canibalism politic ,si care pe care,da crezi ca o sa ai avantajul terenului ,dar nu este asa si la o conferinta de presa PSD Bihor fac eu@Romanul Simplu si talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor scandal politic in filiala si ordine .Sa ramineti in PSDBihor senatorul PSD Ioan Mang cu nevasta amantele copii si poupincuristi (dumneavoastra @Florian PAVEL fiul tau homosexual consilier judetean PSD Emilian Pavel ,si excludeti pe restul simplii membri PSD Bihor si sa va alegeti intre voi intr-un incest continuu.EGALITATE ,ECHITATE,ECHILIBRU,DREPTATE SOCIALA ,aceste sunt idealurile social democratiei adevarat si nu nepotism si favoritisme spaga mita coruptie in PSD Bihor .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 25 Aprilie 2012, 07:15 de Romanul Simplu
replica decenta la Florian Pavel ex director DADR
@Florian PAVEL sa intri in polemica cu unuRomanul Simplu din ROMANIA.1)Acuma ai facut diferenta intre asociatie si sindicat atunci cind erai director NU!2NU ti-ai educat copii @ Florian PAVEL amindoi fac de rusine organizatia judeteana a PSD Bihor batjocorind romanii simpli bihoreni votanti ai PSD Bihor cu epitete de genul ,imbecicili ,netrebnici ,unul a facut de rusine PSD Bihor prin gesturi homosexuale sub pasajul Vulturul Negru casatorindu-se cu prietenul sau Seby Tontz fotograful si este presedinte de TSD Bihor ,RUSINE lui cu asemenea fapte ,mai bine era presedinte de TSD Bihor Marius Sticlaru ,decit fiul tau homosexual,si viitorul lui in PSD Bihor nu exista,degeaba te-ai laudat cu el ,celalalt fiu si pe tine tatal lui te-a batjocorit in campania electorala dar pe romanii simpli bihoreni ,dar a beneficiat de excursii gratuite din partea PSD Bihor,scoli de vara TSD in Delta Dunari,dar zicea ca nu este inregimentat politic in PSD.@Florian PAVEL datorita INCOMPENTENTEI tale am pierdut un proces cu toate ca aveam adevar si dreptate in afirmatii fapte si lege .NIMIC dar NIMIC personal numai adevarul si dreptatea spuse in fata. Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 25 Aprilie 2012, 05:47 de Romanul Simplu
RUSINE!!!
RUSINE PSD !!! primiti toti fugarii din alte partide.Am vrut sa va votez dar n-o mai fac.RUSUNE si pentru FILIP !!!
Postat 24 Aprilie 2012, 20:46 de Cipri
Tetrapiloctomie
Craparea firului in patru(inovatie lingvistica a lui Umberto Eco) pe marginea unui transfer jenant,marca Petru Filip.A devenit omul vedeta pentru cateva zile.Bot-imblanit ii zice-un hatru,citibil chiar si botz-imblanit...Se vor trezi si PSD-istii cu cine s-au pricopsit.Si daca nu,nu.Nu-i sigur ca trebuie sa ne pese.
Postat 24 Aprilie 2012, 18:43 de gyorgy tozser
@Romanul Simplu
Nu doresc a intra in polemica cu Romanul Simplu, dar cateva precizari se impun, si anume: 1. Intr-adevar exista o diferenta evidenta intre Sindicatul Agricultorilor si Asociatiile profesionale ale agricultorilor, iar ceea ce nu a inteles si nu intelege Romanul Simplu este faptul ca directorul Directiei Agricole nu poate dispune infiintarea sau desfiintarea respectivelor asocieri. 2. Nu stiu daca Romanul Simplu are copii, dar bunul simt ne oblica pe toti la folosirea unui limbaj decent, indiferent de disensiunile ce pot apare intre oameni. 3. Asa cum sunt, bun sau rau, am fost votat in 2008 de 13164 cetateni din Colegiul 3 Senat, reusind o performanta care, inca, nu a fost egalata de un alt coleg pesedist pe vot uninominal. 4. Place sau nu, Romanului Simplu, am legitimitatea votului in PSD Bihor si respectul agricultorilor si procesatorilor bihoreni in mijlocul carora traiesc si muncesc de 25 de ani. 5. Il rog pe Romanul Simplu sa aiba decenta de a accepta o intalnire barbateasca pentru a elimina ura nejustificata pe care mi-o poarta mie si familiei mele. Cu respect, Florian PAVEL
Postat 24 Aprilie 2012, 17:28 de Florian PAVEL
Sa fim corecti, daca se poate!
Filip este atat de curat cat poate fi un politician intr-o lume murdara. Cred ca va avea decenta de a nu candida intr-un Colegiu din Bihor la alegerile parlamentare din toamna. Pesedistii bihoreni nu au un politician de talia lui Filip, iar experienta lui ar putea fi exploatata in sens pozitiv.
Postat 24 Aprilie 2012, 17:10 de SAFE
replica la EMILIANpoponarul alias Pepea homosexualul alias Emilian Pavel
BAH poponare pederaste famenule@Emilian Pavel alias PEPEa homosexualul du-te bah si cu celalat zicese fotograf Sebi Tontz tot din TSD Bihor si faceti de rusine PSD Bihor si casatoritiva sub pasajul Vulturul Negru sa scrie iarasi toata presa locala ca presedintele TSd Bihor este homosexual cu prietenul sau Seby Tont zicese fotograf!:))=))BAh consilier judetean facut la apelul bocancilor prin plecarea.. ptiiu senatorului PSD Ioan Mang in senatul ROMANIEI senator degeaba te invirti iarasi dupa un post de consilier judetean PSD,nu o sa ajungi ,pentru ca o savem noi grija mem,bri simpli PSD pe care ne-ai batjocorit si insultat in cuvinte ,sa nu ajungi consilier ,iti garantam talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor !:))=)).Nimic dar chiar nimic personal numai ca pacatele parintilor Pavel Florian senior ex director DADR le platesc copiii lor Pavel Florian Emilian junior ,este diferenta intre ,,Sindicatul Agricultorilor`` si,, Asociatia Agricultorilor`` sunt 2 organizatii distincte ,spune astea lui tactui sa inteleaga ca nu ainteles cind atrebuit si era mare director de DADR,ne-a tratat cu dispret ,acuma-l dispretuim noi pe el ca merita !:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Aprilie 2012, 14:29 de Romanul Simplu
replica la articol
RUSINE! RUSINE!RUSINE!Senatorului PSD Ioan Mang ca la primit in PSD Bihor pe hotul banditul de Don Pedro Filip senator PiDiuLiu,si cine se aseamam se aduna ,cheretiti pripasiti prin Oradea si Bihor amindoi !:))=))Membrii simpli PSD suntem nemultumiti de aceasta turnura a lucrurilor hotarita de Prostalaul Ponta Victor presedinte PSD , a hotarit soarta noastra a membrilor simpli din PSD Bihor ca Prostalaul si gasca corupta din conducerea PSD sa ajunga mai repede la butoanele puteriiRUSINE!,,Un partid socialdemocrat PSD nu este un partid de sefi si patroni (Ioan Mang si Petru Filip )ci este un partid de militanti social democrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci,citat Ion Iliescu .Petru Filip si Mang Ioan se mai vreau inca o data in Senatul ROMANIEI sub alianta P UsL A!:))=))Afara cu tradatori de partide ,revolutie talibana in PSD Bihor ,jos cu tradatorii ,Piata Tahrir facem in fata sediului PSD Bihor.EGALITATE,ECHITATE,ECHILIBRU,DREPTATE SOCIALA aceste sunt idealurile social democratiei nu sa se aleaga din nou acestia coruptii din PSD si PDL sa fuga de lege sub protectia imunitatii parlamentare .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Aprilie 2012, 14:13 de Romanul Simplu
Hai!
Unde este Romanul Simplu cu opinia sa etno-folk?
Postat 24 Aprilie 2012, 13:56 de Emilian
ATENTIE PSD
Este foarte interesant, si ffff greu de crezut cum un PDL-ist de asa o valoare isi lasa partidul cate la propulsat in inalte functii si trece la un alt partid "rival" Acest act sa nu insemne cumva a "infiltrare in randurile inamicului", a intelege tactica lui de atac si de a-si insusi informatii pretioase, pe care apoi sa le transmita iar PDL-ului. DE CE ????????? in toti anii de guvernare nu s-a emis un act de a interzice acesta migratie de la un partid la altul, fiinca asta este dragi romani, INTERESUL PRIMEAZA, indiferent daca trebuie sa calci pe cadavre, sau sa distrugi familii si suflete. ACESTIA sunt asa zisii politicieni si membrii ai diferitelor partide( binenteles, care sunt la putere ), si care se lupta pentru prosperitatea Romaniei( care in viziunea lor este propriul buzunar). Dar ziua scadente va sosi si pentru ei cand Dumnezeu le va spune : AJUNGE , ATI MERS PREA DEPARTE, DREPTATEA VA TRIUMFA.
Postat 24 Aprilie 2012, 13:20 de cetatean
Dezastru
Asta e vina justiţiei din România , deoarece dacă am avea justiţie serioasa şi nu o glumă proastă , nu ne-am toci nervii cu acest infractor. Lipsa justiţiei este izvorul frustrărilor şi a depresiei voastre Dragi orădeni , deoarece în faţa ochilor voştrii a furat acest hoţ şi acum drept răsplată , în loc de o urmărire penală şi o condamnare cu executare , el primeşte laude şi este adulat . Totodată i se fac oferte pentru funcţii publice înalte , el doar trebuie să aleagă după bunul său plac .Asta e România de azi , cu cât eşti mai hoţ şi mai diabolic cu atât mai mult te bucuri de consideraţia tuturor , eşti numit valoros şi important şi eşti aşteptat cu braţele deschise chiar şi de adversarii politici. Merită oare să mai sperăm ?
Postat 24 Aprilie 2012, 12:37 de Dezastru
ha ha
pop,mang siacum filip.....ha,ha numai asa va pierde psd oradea din nou
Postat 24 Aprilie 2012, 12:00 de a
s-a.....slobozit!
@Romeo: bine zis! ultimul lucru la care ma gandeam era sa candideze pentru USL! singura mea satisfactie este ca macar nu a venit la PNL(sau n-o fi fost primit???!!!)
Postat 24 Aprilie 2012, 11:28 de TDS
Incredibil!
Domnule Mang, domnule Ponta cum puteti pune pe liste astfel de personaje care nu au nimic in comun cu binele orasului sau al tarii, care nu au facut nimic decat pentru ei si pentru acolitii lor!
Postat 24 Aprilie 2012, 11:23 de Romeo
mai raman
@CETATEANU': stai linistit ca mai raman si acolo: nutzi, milu,ridzi, popoviciu, igas, falca, ancutza, livache, spanu si lista poate continua!
Postat 24 Aprilie 2012, 09:17 de TDS
filip manga usl
Mang : ,, nu s-a hotarat inca unde va candida .." Deci va candida ?! Astia chiar ne cred tampiti !Dupa atatia ani de dezastru vor tot ei ! Solutia ? Revolutia de catifea ! Si asta repede pana mai avem o coaja de paine .
Postat 24 Aprilie 2012, 09:07 de suparatu
O SA MERG LA VOT SI O SA VOTEZ PDL!
... pentru ca PDL-u; va fi cel mai curat partid, in conditiile in care toate l.e.p.r.e.l.e merg la USL! VOTEZ PDL!
Postat 24 Aprilie 2012, 08:24 de CETATEANU'
e castig la psd !
Adevarul e ca PSD-ul in Bihor incearca sa se reconstruiasca de foarte multi ani, dar fara succes. Chiar daca pare o tampenie din partea lor, psd-istii au castigat un om foarte destept si cu multa experienta, iar daca mai trage dupa el si cateva primarii pdl-iste, castigul psd-ului va fi vizibil. La urma urmei, asta isi doresc toti politicienii : sa fie la putere !
Postat 24 Aprilie 2012, 07:57 de margit
clar
clara treaba,astia ne sunt politicieni,tot ei se mai mira ca nu mergem la vot,se balacesc la propriu ca porcii in fata noastra,dorinta mea ar fi sa voteze lumea ANONIMI pe cei mai slab cotati la alegeri,poate asa dispar acesti dinozaurii,alte solutii nu avem,pt. celelalte insistutii ale statului tot de acesti dinozauri au fost create pe semanarea lor asa ca mai greu sa fie prinsi cu ocaua mica.credeti ce vreti.
Postat 24 Aprilie 2012, 07:45 de eucumine
Zic şi eu
Văd că sunt câteva persoane ce felicită PNL-ul că nu l-a primit pe Filip în rândurile sale. Adevărul e că spre deosebire de Filip, Seremi şi Bot sunt oameni cu caracter, mare caracter... Fraţilor, să fim serioşi nu cred că a reuşit să ajungă la un numitor comun cu PNL-ul, iar negocierile cu PSD-ul au mers mai bine. Ce mi se pare mie total aiurea este atitudinea domnului Mang care dimineaţă avea o opinie, iar după prânz era mare comunicator care pregătise terenul petnru preşedintele Ponta ce a venit să negocieze. Chestia cu şase luni de discuţii nu ştiu cum să o iau. Poate însemna că au fost nevoie de şase luni de comunicare intensă cu don\' Felipe pentru a-l face să părăsească PD-L, o muncă titanică, bine gândită şi planificată. În acelaşi timp se poate interpreta total diferit, adică dacă ai nevoie de şase luni de comunicare cu un individ care vrea să fugă din locul în care e, înseamnă că sunt grave probleme de comunicare şi talentul de negociator nu e un punct forte. Mai grav e că Mang, se pare, habar nu avea ce se întâmplă şi dovedeşte din plin faptul că există momente în care e depăşit. Dacă avea dubii în prvinţa direcţiei lui Filip trebuia să paseze elegant jurnalistul, ceva de genul „Îmi cer scuze, nu pot vorbi acum dar revin eu in 15 minute cu un telefon”, să se intereseze de la mai marii lui care e situaţia (să nu fie el fazan la el acasă) şi în maximum 15 minute să-l sune şi să-i spună ceva de genul, domnule, noi am discutat cu el, urmează să vedem, urmează să ne decidem.... bla, bla. Degeaba eşti zmeu acasă dacă atunci când ai de-a face cu cei mai mari ca tine nu ai drept de apel. E ca şi cum Bute ar fi mare smardoi la el la Pechea, şi-ar încorda muşcii cu toţi cei de pe acolo, iar pe 26 mai ar sta în vestiar în loc să urce în ring cu Froch – în cazul ăsta ar fi un golan. Bute nu e smardoi la el acasă şi cred că va urca în ring cu Froch – asta înseamnă că e un artist în ceea ce face. Aşa e şi cu politica, poţi fi un golan sau poţi fi un artist. Dacă eşti meseriaş îţi arăţi muşchii atunci când trebuie şi-i faci pe cei mai slabi ca tine să înţeleagă că tu eşti cel mai tare însă fără a le da capace, fără a încerca să-i umileşti şi în mod sigur fără a-ţi face gaşcă pentru o astfel de treabă. Cine nu înţelege asta are un orizont limitat pentru că golanii, fie ei şi politici nu au cum să ajungă prea departe deoarece sunt foarte mulţi cei ce de frica găştii tac chitic dar îşi ascut săbiile pentru momentul în care golanul se întoarce cu spatele.
Postat 24 Aprilie 2012, 05:53 de românul complex
Hmm
Stimate D-le Mang , cine va pune acum in prag de alegeri sa comiteti o asemenea crima politica ? Mai exact , e un act de suicid politic ! N-aveti consilieri , nu aveti cu cine sa va sfatuiti ? Ce e cu Dvs ? D-le , dar treziti-va D-le , ca faceti o gafa enorma ! Acuma chiar va prostiti ? Vreti sa stingeti lumina la PSD s-au ce vreti ?
Postat 24 Aprilie 2012, 01:07 de Hmm
corect
@Incredibil, fost votant mang:: aveti perfecta dreptate, va sustin! sigur, eu ma bucur ca nu a venit la PNL(eu fiind simpatizant PNL). dar totusi am crezut ca USL-ul nu se va preta la asa ceva! daca filip e \"valoros\" atunci nu stiu ce sa mai zic. spalati-va cu valoarea lui pe cap! la furaciuni e priceput, e drept(plagiat, case, strazi, cartiere). SA VA FIE RUSINE! am crezut in USL, am considerat ca e bine sa fie adoptate politici liberale economice armonizate cu politici sociale! la locale v-ati gasit sa veniti cu alta panarama...continentala! asta e, vom fi alegatori captivi si va trebui sa votam USL. dar acum, cu mare strangere de inima!
Postat 24 Aprilie 2012, 00:43 de TDS
RUSINEEEEE
Domnule Mang va bateti joc de noi cei multi si tacuti! Cum veti putea da ochii cu oamenii carora le-au fost taiate salariile, cu cei care au fost dati afara pt ca nu faceau parte din mafia portocalie, cu pensionarii care au fost umiliti zi de zi de guvernul PDL, sustinut in parlament si de acest cancer care se numeste Filip Dupa tot raul facut de acest om in Oradea mai aveti tupeul sa ne spuneti ca e o mare valoare? Se pare ca modul in care va caracterizau o serie de oameni aici pe forum nu era deloc exagerat. Am crezut in dumneavoastra, acum mie rusine ca v-am sustinut si votat. Ce au patit cei din PDL cand au iesit in parc in Bucuresti e nimica pe langa ce veti primi dumneavoatra cand va veni campania electorala.
Postat 24 Aprilie 2012, 00:24 de fost votant mang
Incredibil
Domnule Mang , chiar v-aţi tâmpit la cap. Vă bateţi joc de aşteptarea unui întreg popor prin salvarea unor cadavre politice ? Domnule Mang , dar nu vă e ruşine să primiţi în PSD un infractor de drept comun care împreuna cu eterna viceprimăriţă au devastat Oradea şi şi-au bătut joc de oraşul acesta în ultimul hal. Ponta are scuze , deoarece nu cunoaşte Oradea cum nici Dan Diaconescu nu îl cunoaşte (de aceea a numit de la centru un infractor la carma partidului ) , dar Dvs. Domnule Mang sunteţi orădean , ar trebui să daţi dovadă de seriozitate şi să nu încercaţi să spălaţi cadavre , deoarece o să vă tragă şi pe dvs. în jos , în cavou lor . Cu ce drept vă bateţi joc de PSD ? Cu ce drept vă bateţi joc de principiile şi entuziasmul tinerilor din TSD ? Ne chinuim de 8 ani să dobândim o imagine cât de cât acceptabilă a PSD în faţa alegătorilor ( deoarece vechii partidului au făcut destule deservicii imaginii acestui partid ) iar Dumneavoastră veniţi acum cu acest strigoi politic să vă bateţi joc de noi ? Dacă vă vindeţi sufletul pentru banii lui , atunci să aveţi soarta lui !
Postat 23 Aprilie 2012, 23:59 de Incredibil
SABOTAJ
Esti ca un borcan umflat cu kakat....iar discutii cu tine o fi avut Lucifer cand ti-ai vandut sufletu, cine ma te baga in sama auzi la el deschizatorul de drumuri !Crezi ca Oradenii te mai sustin dupa ce te-ai imbuibat 4 ani din bani publici, trimis de ei ca sa faci ceva pentyru orasu asta, iar tu fix te-ai kakarezat pa tine de capabil ce esti.... Poate daca vei candida pe post de Talpa iadului vei lua voturi sa scapam de tine, da pentru Bucale, te-ai lins pe bot, zau asa! netotule! Si afla ca te-ar regreta Elena Ceausescu si alti morti \"valorosi\" asa ca tine!
Postat 23 Aprilie 2012, 23:50 de psd-istii infuriati
mare bou mang asta...
continua sa faci politica tot asa d=le mang si vei vedea unde vei ajunge ... da stiu noi toti astai de pe forum-uri suntem prosti care votam si care nu contam ca doar jocurile se fac altfel in politica vei spune... dar atentie ca se strange latul si cu miscari de acest gen vei vedea si tu unde vei ajunge, exact acolo unde iti dorim noi cei care votam.
Postat 23 Aprilie 2012, 23:50 de cititor
Preziceri....
Dansul o sa va ajute sa b e l i t i pe ulla , si or sa-l voteze toti cei care l-au regretat, adica fix D r a k u si cu puii lui. Mare Pygy esti Mangusta libidinoasa !
Postat 23 Aprilie 2012, 23:40 de URANIA
Canalia....
A fost o decizie ..."personala" ca toate deciziile sale, luate evident numai in interes personal.....Ponta a afirmat ca Filip e un om valoros pentru Oradea! Pana la aceasta afirmatie aveam o drama de respect pt.Pontulici, da se pare ca e rau oligofren daca afirma asa o porcarie!Blaga a pus punctul pe i spunand ca PDL-ul se mai curata....!Inteleapta vorba! Iar PSD-ul la cat e de murdar, ce mai conteaza un gunoi in plus! Bravo PNL ca nu ati ighitit gunoiul!
Postat 23 Aprilie 2012, 23:32 de PDL
Mizerabililor
Sunt un vechi membru PSD. Am asteptat cu multa rabdare sa scapam de mizerabilii de PDL-isti. Dar gunoaiele de Filip si Seremi au parasit PDL-ul si contamineaza PSD-ul. Mang de ce nu-i spui lui Ponta ca Filip a furat strazi intregi din centrul Oradiei cu toate cladirile (monument istoric) de pe acestea? Ca nu a facut absolut nimic pt. Oradea, ci numai pentru el? In acest caz eu parasesc PSD-ul contaminat de mizerii si ma inscriu in PDL-ul curatat de gunoaie. Sa va fie rusine pseudoPSD-istilor!!! Mang, te-am crezut om serios. Sa-ti fie rusine Mang!
Postat 23 Aprilie 2012, 23:32 de Membru PSD
SCARBA !
HOTII de azi vor fi si HOTII de maine !! Bucurate natie rromana de viitorul tau !! Sa mergem la vot sa-i votam pe HOTII de maine care sunt Hotii de azi !! Ce speranta sa mai avem in politrucii pe care suntem obligati sa-i votam ??? Nimic bun pentru amarastenii tarii !!! Tiganii, hotii, interlopii sunt la carma tarii si ne seaca zi de zi !!!
Postat 23 Aprilie 2012, 23:02 de scortosul
Nu va agitati!
Dupa cum s-a observat la ultimele alegeri din 2008, oamenii se uita mai mult la candidat si mai putin la partidul din care face parte. Ca dovada, Bolojan (PNL) a luat din prima primaria Oradea, desi PNL-ul de atunci era in cadere libera pe tara...Alegerile sunt uninominale, astfel ca in orice partid se vor afla politruci de teapa lui Filip sau Seremi nu vor fi alesi, decat daca vor candida in alt judet. Pentru mine este clar ca acesti indivizi urmaresc de fapt sa-si caute un loc caldut si nimic altceva...chiar ma intrebam ce vor face Seremi sau Filip, pt ca sunt foarte putini care vor vota PDL si adio politica, dar iata ca am aflat ce jigodii sunt.Tot ce trebuie sa facem acum este sa-i urmarim pe acesti indivizi in orice partid s-ar afla si sa nu-i votam.Votul este uninominal.
Postat 23 Aprilie 2012, 23:01 de Boom
si votul meu l-ati pierdut
RUSINE. Votul meu sigur l-ati pierdut ...
Postat 23 Aprilie 2012, 22:58 de Vasi
SCARBA !
Ce bine ca "valori" de astea ca filip se aduna in rahatul de PSD. Sunt curios cum se v-a pupa Filip-ciorditorul cu Bara-chioru ?? at cacat pot manca politrucii astia care in ce au scuipt ieri beau astazi ??? Cata greata !!! Cum spunea unu iaua cacatu de partea curata sa se steaga cu el la gura!! PDL a scapat de marii hoti si banditi !!! Votati PDL!!! Este acum un partid de nadejde !!!!
Postat 23 Aprilie 2012, 22:58 de scortosul
securistu
Na uite ca dupa ani si ani, s-au reunit colegii de UTC si PCR sub aceeasi umbrella ela ela ela....Ii si vad stand la gura sobi si depanand amintiri cu glasurili tremurandi de emotiiii....Duceti-va unde s-o dus cainele cand l-o dus baciu Petrila si-i arata padure!
Postat 23 Aprilie 2012, 22:46 de securistu
jonctiune npn
Musiu Mang papa c acat cu linguroiu si inca nu e la putere! Va dati seama ca poate manca si cu lopata gramezi de cacat, asta ne crede tampiti! Bai gasca de shmekeri, Mang, Pop si acum Filip, mai bine ma cac pe mana decat sa va votez pe voi! USL ai mai pierdut un vot! Sper ca PNL sa se lepede urgent de pesedeiii infractori!
Postat 23 Aprilie 2012, 22:14 de votator cu dioda pnp
mang
mang un prost politic vai de psd
Postat 23 Aprilie 2012, 22:07 de mang
fix egal cu minus
Domnule, astia sunt niste imbecili consacrati! Interesant...prostia lor ma bucura! Ma bucur sa vad cum se duc la fund. Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
Postat 23 Aprilie 2012, 21:47 de daisycutter
rusine mang
RUSINE MANG,RUSINE PSD!CHIAR NU AVETI SCRUPULE
Postat 23 Aprilie 2012, 21:27 de votant
ce gunoaie
USL=ANUS CONTRA NATURI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 23 Aprilie 2012, 21:27 de votant
chiar ca penibil
Domnule Mang , va stiam un om serios . Ce fel de jumatate de an ? de dimineata a fost program media cu Filip -PNL . Mai bine nu spuneati nimic ...ca e ridicol .
Postat 23 Aprilie 2012, 21:22 de gabi
penibil d-le mang
cred ca multi oradeni nu vor mai vota USL odata cu venirea lui FIlip cel putin un vot ati pierdut.
Postat 23 Aprilie 2012, 21:14 de oradean
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON