URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Ianuarie 2011, 18:35

Interlopul Romi Neguş s-a reapucat de scandaluri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Romulus Markovics este din nou în atenţia poliţiştilor, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri, după ce, împreună cu cinci prieteni ai săi, a provocat un nou scandal pe strada Jean Jaures, în vecinătatea brutăriei Tomis, atacându-i pe fiii proprietarei brutăriei Popa şi pe un prieten care îi însoţea, Dan Chiş, naşul unui cunoscut recuperator orădean, Constantin Mărie.

Negocieri cu "spate"

Fraţii Popa trebuiau să se întâlnească cu un chiriaş de-al lor, care stă într-un imobil deţinut de familie pe strada Jean Jaurez, în imediata apropiere a brutăriei Tomis, la intersecţia cu bulevardul Dimitrie Cantemir. Bărbatul, Daniel Crăciun, datora cu chiria pe două luni, aproximativ 500 de euro, şi a fost ameninţat cu evacuarea, motiv pentru care a cerut o întrevedere ca să discute despre modalităţile de a rezolva problema.

În loc de asta, însă, Crăciun a venit la întâlnire cu Romulus Markovics şi cinci dintre oamenii acestuia, printre care şi unul dintre locotenenţii "băgaţi la înaintare" în cazul bătăilor, Răzvan Parfene. Toţi erau puşi pe scandal.

"Romi le-a cerut fraţilor Popa să nu mai facă atâta caz de datorie, că au un hotel în Parcul Ţăranilor pentru care vor trebui ca de-acum încolo să-i plătească taxă de protecţie. Când a văzut ce se întâmplă, Dan m-a sunat, dar pe când am ajuns eu scandalul se consumase deja", a povestit BIHOREANULUI Constantin Mărie.

"Prinţ" cu topor

Cum fraţii Popa au refuzat să mai stea la discuţii şi au dat să plece, Romi şi prietenii lor i-au bruscat, ameninţându-i - Romi cu un topor, iar Parfene cu un cuţit. "Fraţii Popa au reuşit să se retragă, dar Dan s-a împiedicat, iar ăştia l-au bătut cu pumnii şi picioarele, după care s-au urcat în maşini şi au plecat", spune Mărie.

În urma altercaţiei, Chiş s-a ales cu nasul spart, un deget fracturat la o mână şi mai multe vânătăi pe corp, potrivit raportului medico-legal leziunile având nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale. În aceeaşi seară, cei trei s-au prezentat la Poliţia municipiului şi au reclamat agresiunea. "Romi a început să-i sune, ca să se împace, dar nu se poate, nu vrea niciunul şi mi se pare normal", spune Mărie.

Contactaţi de BIHOREANUL, fraţii Popa au refuzat să comenteze incidentul, confirmând doar că au fost atacaţi şi că au depus plângere prin care cer tragerea la răspundere a agresorilor. Ancheta este la început, dar pe lângă declaraţiile celor implicaţi există deja şi alte probe împotriva bătăuşilor. Altercaţia a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale brutăriei Tomis şi a fost observată şi de mai mulţi martori, locuitori în zonă. Neguş şi oamenii săi nu au fost, încă, audiaţi.

Un an cu suspendare

Pe 6 decembrie anul trecut, Romulus Markovics a fost condamnat de Judecătoria Oradea la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a pedepsei, pentru ultraj contra liniştii şi ordinii publice în urma unui scandal pe care l-a provocat în clubul Atti's în noaptea de 22/23 octombrie. Neguş a intrat în local însoţit de un grup de circa 15-20 de persoane, a smuls microfonul din mâna solistei Claudia Ciobanu şi a început să strige "Toţi copiii să plece acasă!", cerându-le astfel clienţilor să iasă.

Aproximativ 50 de clienţi ai localului, care îl cunoşteau ca fiind deosebit de agresiv şi violent, s-au ridicat de la mese şi au părăsit incinta. În club au rămas patronul localului, Lasztoczi Attila Robert, personalul, formaţia şi cinci clienţi care au fost agresaţi de bătăuşi care au provocat, totodată şi distrugerea unor bunuri din local, pagube estimate la aproape 800 de lei.

Dacă în situaţii anterioare, chiar mai violente, Neguş a fost tratat cu indulgenţă, în acest caz Parchetul şi Poliţia, presate de opinia publică, au luat măsuri rapide şi ferme împotriva capului ţiganilor, pe 29 octombrie Markovics fiind arestat. Ulterior, pe 9 noiembrie, după trimiterea lui în judecată, magistraţii au dispus punerea lui în libertate, aplicându-i doar interdicţia de a părăsi ţara şi de a mai intra în localuri publice până la finalizarea procesului său.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
59 Comentarii
Romi Negus este printul
Asa printule ROmi Negus aratale cine esti si nu te da batut dale in bot la toti laabariii esti cel mai tare si o sa ramai cel mai tare.Degeaba vorbesc unii ca vor sa te doboara nu vor putea niici o data pentru ca esti mai tare de cat ei si vei ramane mai tare de cat ei tot timpul
Postat 12 Iulie 2012, 12:04 de Anonim
bagamashi ... in morti vostri de SCLAVI
Care mai scrietzi de noi .... va ia dracu pe toti tzarani inputiti ... care scrieti aiurea despre noi .. sclavilorrr
Postat 11 Decembrie 2011, 01:05 de MoarTzi Mik
sugi Malec
Auzi Malec(Moartzi).Si tie ciuda ca nu tea violat pe tine negus...Esti un jeg imputit...Mai spalate ca putzi de la un Km.
Postat 04 Decembrie 2011, 02:31 de punct.
...
aaa da chestia cu Moartzi e chear adevarat....sta in fata shop-ului si ameninta copii de 17-18 ani..sa le da marfa ei..si baga tutun nu marfa:))...e un pisat de om...wsm nare 20 lei pt un plic:))..si el si richi..wsm de * lor..
Postat 01 Decembrie 2011, 02:43 de cristina
aaaa
Auzi ma , Malec am impresia ca tu esti saracia aia de Moartzi tu vb ma de sifoane si alea alea? Cand tu esti ce-l mai mare sifon din Orash bagami-as *-n ma-ta de husen etno-botanist ce esti ... ca toata ziua stai ca milogu in fata la shop-uri sa iti arunce careva cate un joint ca la cainii baganeam * adanc in mortzi tai !
Postat 24 Octombrie 2011, 20:20 de Muie Malec
fraieri
poate de sange ee le dor la aia care nu am ce face sau vor sa ramana fara dintii..;))
Postat 09 Martie 2011, 21:14 de crina
fraiere
sa-mi sugi tu mie * bine? ce * mea postezi tu d-astea despre mine si despre pretenul meu? poate vrei sa ramai fara cap ;)
Postat 20 Februarie 2011, 14:24 de cristi
interlopi ascunsi
Este vorba de Cristi Silaghi si Szasz Attila amandoi avand varsta de 18 ani, ei conduc mafia din Balc sunt pe o mana cu politia. Politia pizdii
Postat 20 Februarie 2011, 14:19 de no name
Muie romani
Ma ia mai terminati voi cu vorbele urate daca nu vreti sa fiti luati de urechi de romi....si cicatrice ala e un bulangiu care mergea la grecu si sifona ce vorbea baieti..mankamiar pl si cicatrice si care vorbesc de romi..hai jet
Postat 07 Februarie 2011, 18:53 de junior
romi negus
ce faci romi negus te iubesc
Postat 03 Februarie 2011, 14:22 de gyurika
*
Scarbitule, lumea e scarbita de atatia scarbosi ca tine, sunteti prea mult, voi va-ncalziti cand puneti paie pe foc! Mai bine ai citi si tu mai bine comentariile din ziar sa vezi cata lume se plange de dezinformarea populatiei din BIHOREANUL. Scarbosule inca o data, ****!
Postat 02 Februarie 2011, 01:02 de muie scarbitule
IESITI AFARA JA.VRE ORDINARE !!
BUGETARII INCOMPETENTI !!! NU SUNT INSTARE SA LINISTEASCA UN TI.GAN BO.RAT !!!! DA PRETENTII LA SALAR SI SPORURI PT. FRECAT CU.RU AIUREA AU CAT LUMEA !!! PLINI DE FUMURI SI ABURELI IMPOTENTI IN M3ESERIA LOR !!!
Postat 01 Februarie 2011, 17:37 de SCARBITU
Singurul care are singe
DA SIGUR NU A VIOLAT ....NUMA IA DAT....... **** ..ADICA SEX ORAL LA CICATRICE!!!!!!!!!.....NORMAL CA AMERITAT .......**** CICATRICE!!!!!!!!!!!....nu uita de unde ai plecat ...erai sluga lui sanyi negus nu tovaras sau prieten sau vreo ruda ......meriti * pe cati ai antepat???? cu etno botanice ...la cati datorez!!!!!!!!!! cu bani .... fraere!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Postat 01 Februarie 2011, 15:51 de malec
LUATI MASURI
MAI TERMINATI CU TOT FELU DE COMENTARI DE ROMI NU A VIOLAT PE NIMENI VOI NU STITI CE VORBITI TERMINATI CU COMENTARIILE OMU NARE NICI O TREABA VOI IAR IL PURTATI CU VR SI BARFE SCOASE DIN BURTA. SA SE TERMINE ODATA REDACTIA CAND AVETI DE GAND SA TERMINATI NU VEDETI CA PROVOCATI SCANDALURI DAR E NORMAL FIINDCA NU MAI AVETI CE SCRIE NU?
Postat 31 Ianuarie 2011, 23:17 de REDACTIA
NEGUS
cand cineva se simte lezat de un anumit continut publicat pe un site, un cititor poate face o plangere catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Plangerea sau sesizarea se intocmeste in forma scrisa, cu aratarea motivelor pe care se intemeiaza, si va fi in mod obligatoriu datata si semnata. Contacteaza MCSI, fa o plangere CA CONTINUTUL ARTICOLELOR TE LEZEAZA PE TINE SI FAMILIA TA .TOATE AU O LIMITA
Postat 31 Ianuarie 2011, 23:12 de NEGUS
mare om !!!!!
SIFOANELOR DA CE AVETI CU ROMI NEGUS ...CE VA FACUT VRETI SA VA VIOLEZE CA PE \\\"\\\"\\\"\\\" CICATRICE \\\"\\\"\\\"\\\"\\\" ALA AI UN BULANGIU ...MAI OPRITI CU SIFONEALA !!!!!!!!!!!!!!!! SI FRATI POPA SANT NISTE ZDRENTE DE OAMENI NU CUMPARATI PAINE DE LA EI ...MERGETI LA EI LA BRUTERIE SI VEDETI CUM ARATA SI CUM LUCREAZA .... !!!!!!!
Postat 31 Ianuarie 2011, 22:47 de malec
RECLAMA MULTA
DA DOMNILOR E RECLAMA FOARTE MULTA..INTERLOP?CINE????DACA CINI SAU ZECE BAT PE UNUL SINGUR EI SINT INTERLOPI INTERLOPII NU SE MURDARESC CU ASA CEVA BAIETI DE CARTIER DA DA NU INTERLOPII.SA VA INTRE IN CAP ODATA.......
Postat 28 Ianuarie 2011, 20:03 de NUFARU
RECLAMA MULTA
DA DOMNILOR E RECLAMA FOARTE MULTA..INTERLOP?CINE????DACA CINI SAU ZECE BAT PE UNUL SINGUR EI SINT INTERLOPI INTERLOPII NU SE MURDARESC CU ASA CEVA BAIETI DE CARTIER DA DA NU INTERLOPII.SA VA INTRE IN CAP ODATA.......
Postat 28 Ianuarie 2011, 20:03 de NUFARU
Muie Romi
Sa-mi trag * in toata familia lu Romi de hornarii betivi , badogosi ordinarii manamia-ti * de saracii ce sunteti MUIEEEEEEEEEEE
Postat 27 Ianuarie 2011, 14:23 de Cornel
steroizi
de vina e crisan dani barfitorul si nesimtitul ala care vinde medicamente si steroizi prin tot orasul fara autorizatie(ilegal)care otraveste pe toti cu anabolizantele lui expirate. care are domiciliul in lotus...de praduitor si barfitorce e......
Postat 25 Ianuarie 2011, 19:42 de ochiul din um bra
va tai pe toti fraierii
ce * mea vb de mine fraierilor ca va tai pe toti romani fraieri
Postat 24 Ianuarie 2011, 11:30 de printul
gayy
cioara spurcata da vad ca numa cu 5 esty tare singur esty varza o sa iei tuh in * curand tzigan inputzyt apoi iara fuge totzy cioroii afara daca pleci de aicea ca data trecuta o sa te futem in gura si pe totzi cioroi ca nu va mai vede lumea in orashh jogosilor
Postat 24 Ianuarie 2011, 00:39 de anonim
smecher
ma "sokeres"nu vrei sa fi ftut in cur?u ce plm vb asa de el..mankamiai pl
Postat 23 Ianuarie 2011, 21:02 de sukar
sokeres
sa te mance canceru de tigan janghenos si drogat ce esti!nu mai faci tu multe smecherii pe aici ca te asteapta baietii la parnaie sa te frece in cur bulangiuleeeeee si sugaciuleeeeeeeeeeee!
Postat 23 Ianuarie 2011, 17:50 de ianis del rupes
parnaia sa te manance cioara!
cioara asta jegoasa a luat-o razna de la steroizii care-i baga in el.intrebati-l pe daniel crisan doar el e farmacistul lui personal.
Postat 23 Ianuarie 2011, 17:43 de el bandito
printul tiganilor?
ce dracu tot ii faceti reclama pe gratis la puscariasul si analfabetul de tigan jegos?presa e de vina ca-l tot ridica in slavi si asta pt el in anturajul lui e o reclama buna!
Postat 23 Ianuarie 2011, 17:37 de jany jany
BRAVO NEGUS
Iar isi face doseanu bani dupa voi sa aibe sa-si umple netu cu reclame ca deja era disperat ca nu mai faceti probleme iar el a intrat in criza.Ai avut si cu cine te pune,cu fratii popa care te baga in buzunar,ca oricum e mai binevazut in toata velenta ca tine asa ca iti doresc viitor stralucit
Postat 22 Ianuarie 2011, 03:37 de si eu
@sukar
jegule, sa ti-o manace sancaru si gozborii!
Postat 21 Ianuarie 2011, 23:32 de che
fraieru
Hopa a aparut un Cioroi:))) Nu numa Romani ci toate natiile sunt satuli... de voi! pt k majoritatea sunteti numa cu jegu si scandal dupa voi!! GREATA !! pacat de HITLER...era amai liniste si ordine in toata Europa!! saraci Vestici, abea mai gasesti Albi in tara lor... Noroc cu saracia noastra ca suntem numa Tara de tranzit....:)))))
Postat 21 Ianuarie 2011, 23:21 de ....
comentariu
tot nu inteleg daca instanta de judecata i-a interzis lui negus sa nu mai intre in localuri publice el de ce o face ????????????????
Postat 21 Ianuarie 2011, 22:42 de anonim
comentariu
tot nu inteleg daca instanta de judecata i-a interzis lui negus sa nu mai intre in localuri publice el de ce o face ????????????????
Postat 21 Ianuarie 2011, 22:42 de anonim
SSS
le doresc tiganilor ce leo dorit HITLER EVREILOR
Postat 21 Ianuarie 2011, 21:49 de SS
smecher
Asa le trebe la romani...care nu suporta tigani..sa ieie bataie daca nu stiu de respect.....mnkamiar pl.......rm
Postat 21 Ianuarie 2011, 21:44 de sukar
abureala mare
cica .. "printu`tiganilor"!!! Pai D-soara Gal Laura ...dumneata de unde ai scos numele asta? Trebuie sa primesti un premiu pt ...inventii ;) Mai lasa-ma cu negus si cu gunoaiele lui ca prea mult ne tot abureshti si il ridici`n slavi ....termina cu reclama asta mascata la adresa lor ....esti neam cu ei de ii tot lauzi???? Scrie si tu daca se poate cat mai real si nu mai tot ii lauda`pe astia ..ca ne-am saturat de ei ;) saru`mainile
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:44 de curios
lipsea tokes, din decor, cu trupa lui
tigganii umbla in gasca la scandal. asa a fost intodeauna.
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:31 de placuta bilingva
RUSINE BOLOJAN ! RUSINE BUCUR !
SE INTAMPLA, IAR SI IAR ! RUSINE SA VA FIE ! DE CE NU VA DATI DEMISIILE, INCAPABILILOR(CEL PUTIN) ?
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:27 de cetatean
saracie
nu inteleg ce legatura are faptul ca l-au sunat pe costii aia cand au fost terorizati de negus da pai ce sa faca saracia aia de sluga costi ala e ciumeg numa daca e langa lungu si liberty dar defapt si cand era cu lungu asa a fugit de romi zici ca era ceva gaina urmarita de un cocos s-o ciocaneasca a stat cateva zile si el in arest si plangea cu lacrimi de crocodil ca e doar o fetita cu tatuaje de baiat
Postat 21 Ianuarie 2011, 17:57 de bobi
interlop
Dar de ce il numiti interlop pentru ca da bani la oameni ? :(:(:(:(
Postat 21 Ianuarie 2011, 17:45 de marcel
haha
Si ce daca a mers marie ii batea Costi pe toti 5 , hai lasam , va prinde negus 1 cate 1 bine face
Postat 21 Ianuarie 2011, 15:32 de ..
2
DOMNULE PRIMAR CE ZICETI DE PROBLEMELE ACESTEA?
Postat 21 Ianuarie 2011, 15:25 de 2
lume rea
ce tot aveti oameni buni cu tigani de ce tot ii catalogati in tot felul....ce rau au facut astea inafara ca lau batut sau fugarit pe vreunu.....dar de cazul de la nunta din baile felix in care a fost injunghiat un tanar in fata a zeci de persoane nu se mai aude nimic de agresor tot in libertate e vazut asta justitie oarba asta colaborare cu politia nu ce fac tigani....cand sa auzit in presa ca tigani au injunghiat sau taiat pe cineva,cand sa auzit in presa ca tigani au batut lume in strada si au incendiat masini prin alte orase,cand sau batut ei vreodata cu mascati in plin centru....astea luatile la purificat si trageti organele de politie la raspundere nu asa zisele mici certuri....zilnic la cate o scoala sau la cate o gradinita se bat copii atunci ar trebui arestati si bagati la puscarie?
Postat 21 Ianuarie 2011, 14:16 de geo
vreau o victima colaterala
nu stiu daca e adevarata sau nu povestea. dar sper sa-l "nimeresca" negus in vreo altercatie pe judecatorul care a decis ca nu are motive sa-l inchida
Postat 21 Ianuarie 2011, 12:52 de goom
nu e adevarat
cum sa existe interlopi in oradea cand nea liviu popa a fost avansat in cel mai inalt grad al militiei tocmai pentru faptul ca a facut curatenie in oradea? :)))) si va rog nu il mai premiati pe cioroiul asta cu denumirea de interlop. el este un bataus drogat si atat...interlopii au si ei un pic de clasa. nu au rost nici nervii nici prea mare tam-tam pe tema asta pentru ca nu o sa se intample nimic. totul o sa se bage sub pres. cel mai bine evitati astfel de specimene si vedeti-va de viata voastra
Postat 21 Ianuarie 2011, 10:59 de doc
Jegoshii & comp
Frații Popa niste zdrente la fel ca si tiganii! Lăsa ți i sa se omoare intre ei. Supravietuitorii la beci, restu la 2 metri sub pamant
Postat 21 Ianuarie 2011, 09:29 de Pop de Popa
Jegoshii & comp
Frații Popa niste zdrente la fel ca si tiganii! Lăsa ți i sa se omoare intre ei. Supravietuitorii la beci, restu la parnaie!
Postat 21 Ianuarie 2011, 09:26 de Pop de Popa
LA OCNA CU EI !!
TOTI VAGABONZII AU CONDAMNARI CU SUSPENDARE !!! DE CE ??? DE CE SUSPENDARE ??? DE CE NU SE REINTRODUCE PEDEAPSA CU MUNCA SILNICA ??? ACESTI VAGABONZI SA ACHITE CHELTUIELILE HOTELIERE DIN PUSCARII !!! DE GURA EUROPEI ??? SI ASA NU NE IUBESC SI NU NE DORESC DIN CAUZA UNORA CA EI !! ASA CA CE NE PASA NOUA DE GURA LOR ?? SA NE PESE DE VIATA NOASTRA !!! PEDEAPSA CU MUNCA SILNICA AR FI O SOLUTIE BUNA !! LA OCNELE DE SARE , IN MINE IN LAGARE CA DE ACOLO NU POT FUGI SI CU IZOLARE TOTALA SA NU STIE NEM DE NEAMUL LOR UNDE SUNT "CAZATI " !!!
Postat 21 Ianuarie 2011, 09:10 de SCARBITUL
sa mearga la puscarie
sa ii bage la puscarie oamnei buni nu vedeti ca nu ii vrea nimeni afara pe jegosii astia care se dau la un om 6 fraeri si astia vor sa fie respectati.o sa se adune lumea si o sa ii macelareasca ca sa saturat deja toata lumea de ei.
Postat 21 Ianuarie 2011, 07:48 de ovi
noroc
NOROC cu BIHOREANUL ca mai scrieti despre problemele acestea altfel s-ar musamaliza si mai tare!oare Bolojan citeste presa?el de ce nu face nimic?doamna GAL DE CE NU INTREBATI PAREREA PRIMARULUI DESPRE TIGANIADA ASTA?SIGURANTA PUBLICA NU ESTE PROBLEMA PRMARULUI?
Postat 21 Ianuarie 2011, 07:07 de 1
kaput
nu se gaseste niciun politist cu singe in instalatie care sa-l impuste pe figurantu de negush si sa spuna ca a fost in legitima aparare ???
Postat 21 Ianuarie 2011, 06:59 de xfiles
kaput
nu se gaseste niciun politist cu singe in instalatie care sa-l impuste pe figurantu de negush si sa spuna ca a fost in legitima aparare ???
Postat 21 Ianuarie 2011, 06:59 de xfiles
pt costi
esti dobitoc rau costica:)cum adica isi pierde credibilitatea sistemul juridic?!:)))pai daca tu crezi ca mai are credibilitate esti dobitoc.... esti singurul dobitoc care mai crede ca in romania exista justitie!:)))
Postat 21 Ianuarie 2011, 02:41 de diablo
sapun
ar trebui beliti si facut sapun din ei. oamenii de genul asta ar trebui castrati si dupa inchisi in custi..
Postat 21 Ianuarie 2011, 00:27 de hikel
..
sper sa ia 5 ani de puscarie minim, altfel sistemul juridic isi pierde total credibilitatea. in politie nu avem deloc incredere deoarece sunt multi corupti printre ei. daca ramane bucur la conducere mult timp de acum, vom ajunge ca pe vremea haiducilor, ne va conduce legea junglei
Postat 21 Ianuarie 2011, 00:24 de costi
..
daca nici acum nu se iau masuri, cand se mai face ordine. partea vatamata a depus plangere se stie cine sunt agresorii, martori exista, caz mai simplu nu poate fi pt un procuror si un judecator.. doar ca intervine seful politiei dn bucur care trebuie sa apere tziganii, deoarece este dator vandut si santajat cu unele dezvaluiri daca face contrarul
Postat 21 Ianuarie 2011, 00:21 de costi
saracie
vai si amar ce oras si ce politie sa vina jegosii de tigani sa te santajeze politie de 2 lei stati pe strazi si muscati la mita de un caldabos si sefii aia imputiti care mai si ajung pe la bucuresti in functii mari chiar asa tara de cacat nu a mai vazut nimeni si va mai mirati ca iti dau tiganii in plina zi in cap asa meritam noi i-am votat pe aia care fac repartizari tara de tot cacatul
Postat 21 Ianuarie 2011, 00:05 de gogo
pisatzy
dai in cancer de tzatzani boratzy ca numa figurile is de ei is niste fraieri infectzy
Postat 20 Ianuarie 2011, 22:54 de anonim
......
dl Bolojan luati masuri URGENT! locuitori orasului sant in pericol non -stop din cauza acestor oameni!NEGUS,GRECU,CIOBANU,GAVRIS,MIHAI etc.................
Postat 20 Ianuarie 2011, 21:51 de .....
comisarul popa
CHIAR ESTI HANDICAPAT,SAU ESTI PE MANA CU EI DOMNULE POPA.SAU TRE SA SE INTAMPLE CRIME SAU SA ITI VIOLEZE NEGUS NEVASTA CA SA SCAPI ORASUL ASTA DE ANIMALELE ASTEA
Postat 20 Ianuarie 2011, 18:59 de comisarul popa
apa de ploaie
deja asta ii reclama la negusu pulii...aiurea
Postat 20 Ianuarie 2011, 18:52 de aaaa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON