URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Mai 2012, 15:23

Încă un orădean în Guvern: Marcel Boloş, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şeful Direcţiei Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, Marcel Boloş, pleacă la Bucureşti, pe un post de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Susţinut de filiala locală a PNL, directorul a plecat la Bucureşti încă de luni, zi în care a susţinut un interviu în faţa ministrului Eduard Hellvig, şi, potrivit surselor BIHOREANULUI, urmează să răspundă de proiectele europene, fiind doar o chestiune de timp până când numirea va fi anunţată.

Marcel Boloş ocupa funcţia de şef al DMPFI din 2008 până în prezent, până atunci fiind director executiv al Administraţiei Imobiliare Oradea, sub administraţia PDL. La alegerile locale precedente el s-a înscris pe lista PDL pentru Consiliul Local, dar a renunţat la candidatură înainte de scrutin.

După alegeri, a fost unul din puţinii directori păstraţi în funcţie de noul primar, liberalul Ilie Bolojan. Sub conducerea lui Boloş, DMPFI a atras contracte cu finanţare europeană în valoare de 187 de milioane de euro, pentru municipalitatea orădeană.

Absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii orădene, Boloş are două doctorate obţinute la Cluj şi Timişoara, în Finanţe Publice şi Management Financiar. De altfel, el a fost hirotonisit diacon în noiembrie 2008 şi este preot misionar. Este totodată conferenţiar al Facultăţii de Ştiinţe Economice, iar din februarie 2012 membru în Senatul Universităţii din Oradea.

Din câte se pare, locul lui Boloş la conducerea DMPFI va fi luat de Marius Moş, şef Birou în cadrul acestei direcţii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
65 Comentarii
just
are dreptate sandu! asa ca, lucico, tu care vad ca citesti pe-aici transmite-i sa citeasca cu sarguinta Gazeta de Cluj(desi o privighetoare imi sopteste ca a facut-o deja!). Fonduri europene tot pentru IMPACT ca omul daca tot a inceput o frumoasa si trainica prietenie cu ei inca din 2004 la oradea si-a zis sa o continue si la Bucuresti, de pe pozitii si mai inalte! Doar suntem in Millenium III. N-ai priceput aluzia lucico? lasa ca aprintele a priceput-o sigur!
Postat 03 Octombrie 2012, 19:54 de TDS
Ingerasul POPO
Acest popa iresponsabil este implicat in accesarea ilegala a fondurilor europene.Va recomand articolele din Gazeta de Cluj -Urmariti penal ajutati din MDRTsi Romania la un pas de al treilea infringement
Postat 03 Octombrie 2012, 19:43 de sandu
He he he
@lucica: și eu care credeam că ești vreo pisică! nu de alta dar mâța blândă zgârie rău! nu pe mine, evident!
Postat 02 Octombrie 2012, 09:45 de TDS
!!!
Nu are importanta daca sunt fata sau baiat,important este ca sunt un OM care stie sa aprecieze ,sa respecte, munca, realizarile unui alt OM.
Postat 02 Octombrie 2012, 09:35 de lucica
spune-ne
@lucica: spune-ne si daca esti fata sau baiat! lucica merge pentru ambele sexe
Postat 01 Octombrie 2012, 20:32 de TDS
!!!
Este Lucica nu o initiala sau doua.
Postat 01 Octombrie 2012, 15:15 de lucica
lucica e un nume intreg?
@lucica: asta cu ascunsul dupa initiale e expresia lui favorita! desi stie perfect cine sunt! nu, nu ma simt deloc inferior lui, fie si pentru ca eu am intrat din prima la facultate pe vremea cand admiterea reprezenta ceva IAR EL NU!
Postat 27 Septembrie 2012, 13:19 de TDS
te simti inferior lui?
Este un model pentru cei care stiu sa aprecieze astfel de calitati(inteligenta unui om,moralitatea,.......si multe alte calitati) cei care la randul lor nu le au nu au cum sa le aprecieze la altii. Ar fi mai bine sa nu vanezi toate comentariile pozitive despre Marcel,ascunzandu-te in spatele unor initiale incercand sa arunci cu noroi in el.
Postat 27 Septembrie 2012, 10:38 de lucica
te-ai trezit?
@Lucica: o fi model pentru tine si pentru inca cativa! deci NU GENERALIZA! Marcel Ioan Bolos, MORAL? Taci tu!
Postat 27 Septembrie 2012, 08:45 de TDS
Felicitări
Felicitări ! Mă bucur foarte mult pentru Marcel.Nu-l denigraţi !Este un om capabil şi merită să fie secretar de stat. În sfărşit sunt promovaţi şi oameni inteligenţi , cu moralitate ,perseverenţi.........capabili! Mult succes Marcel!
Postat 27 Septembrie 2012, 08:39 de Lucica
unul
@popa: sa stii ca in viata mea am picat un singur examen pe care l-am luat apoi cu 9,cred! sau cu 10, nu-mi mai aduc bine aminte! asa ca d, stiu mai bine decat tine!
Postat 15 Mai 2012, 11:20 de TDS
popa bolos
@oradean TDS a picat examenul si la oral si acolo unde ii place lu\' popa bolos, pe fond sau pe fund, nu i asa TDS, ca tu stii mai bine...
Postat 15 Mai 2012, 11:12 de popa
Ce bine s-a ajuns si asta
Toate sunt bune si frumoase. cand politica schimba pe unii cu altii.
Postat 13 Mai 2012, 15:44 de Aiurel
bravo
Felicitari! Ma bucur foarte mult pentru Marcel. Nu mai fiti rautaciosi! Este un om capabil si merita sa fie secretar de stat.
Postat 10 Mai 2012, 20:00 de adriana
facebook
ieri celib-ul avea pe facebook 499 prieteni! azi, 09.05.2012 au ramas 477! cine o fi renuntat la cine? totusi mircea matei si tarabostes dacus(adica tot mircea matei)sunt inca in lista! matei nu e cumva PD-L-ist?
Postat 09 Mai 2012, 20:05 de TDS
excelent
Plecarea lui Boloș la București prevesteșe mai mulți bani pentru proiectele de dezvoltare regională. De multă vreme nu a mai stat Oradea așa de bine la capitolul oameni la centru :)
Postat 09 Mai 2012, 12:08 de 0mu
excelent
Plecarea lui Boloș la București prevesteșe mai mulți bani pentru proiectele de dezvoltare regională. De multă vreme nu a mai stat Oradea așa de bine la capitolul oameni la centru :)
Postat 09 Mai 2012, 12:08 de 0mu
DRUM BUN
SA-SI DUCA TOT NEAMUL
Postat 09 Mai 2012, 12:00 de PD-LIST dezamagit
BAFTA
Mult succes domnule Bolos!
Postat 09 Mai 2012, 11:06 de Simona
MDRT
@Oradean: 1. nu am cum sa fiu frustrat 2. da, am un fix pentru bolos! din cauza ilegalitatilor savarsite in general si in particular cea care m-a afectat direct si despre care tot am vorbit 3. in domeniul economic bolos NU MA POATE PICA NEVER EVER, eventual eu pot sa-l fac de ras 4. nu l-am acuzat de plagiat dar nu m-ar mira sa aiba probleme in acest domeniu pentru ca nu-l vad capabil sa scrie ceva original; certificarea despre care vorbesti este pur formala, chiar crezi ca aia pot verifica tot ce se scrie?
Postat 09 Mai 2012, 10:13 de TDS
Incredibil
@ TDS - Esti frustrat la maxim. Ai un fix pentru Bolos. Cred ca ar trebui sa consulti un medic. Ai ramas cumva cu sechele de pe la vre un examen unde d-l. Bolos te-a picat? Cu plagiatul vezi ca ii sunt lucrarile inregistrate la institutia aia care certifica autenticitatea operelor scrise - imi cer scuze nu stiu cum se numeste. @ restul care il atacati pe Bolos - cred ca nu e logic sa fie suspectat ca fura , etc, nu are familie are am tot ce ii trebuie si in plus de asta asa cum spunea cineva a atras pentru Oradea atatia bani cat nu pot fi cheltuiti in 2 mandate. De exemplu vedeti modernizarea CET-ului si tot ce prevede proiectul - atentie ce prevede proiectul in realitate nu ineptiile unor PENIBLI gen Vuscan. Numai bine, Stima
Postat 09 Mai 2012, 09:52 de Oradean
Oradea e in urma
cand vorbesti celor asemeni TIE este logic ca ai nevoie de o scara mai inalta altfel stagnezi , ma mir ca nu si a pierdut INTERESUL totla pentru in.... din Oradea, nu perseveriezi cu magari :))) Oradea e in urma si intelectual si economic.Partea grava este ca ajung si la BUCURESTI taratele :)))) dar vine un CUTREMUR nu degeaba sunt atrasi .
Postat 09 Mai 2012, 08:54 de porcari
Pacat ca pleaca.
Pacat ca pleaca! Un om tenace, perseverent, ... capabil !!! O pierdere pentru PMO. Mult succes domnule Bolos.
Postat 09 Mai 2012, 08:45 de scortosul
mai mai
Mai ,uratilor... de ce nu luati partea buna a problemei...poate se marita si scapam definitiv de el....au dat si astia o palma la cacat cu helvig si bolos, asta e ......
Postat 09 Mai 2012, 07:49 de soso
@ZOOM
Da-mi voie sa-ti spun ca gresesti ! Rolul acestor doi ,,specialisti'', helvig si bolos, nu este acela de a absorbi fonduri, ei trebuie sa refuleze/redirectioneze fonduri ! Crezi ca e usor in opozitie ?! Au uslasii o foameeee....
Postat 09 Mai 2012, 06:36 de .
@sandel
despre acest hellvig vorbim , daa ?! ia uite cate nesimtire, incompetentza si ........ da-o naibii !!!!!!!! http://bihoreanul.gandul.info/bihor/eduard-hellvig-este-somer-parlamentar-3712639 asta da liberalism, halai multzam !
Postat 09 Mai 2012, 05:20 de Crinuletz Pontescu
c
O alegere foarte inteligenta, dl Bolos e extraordinar de capabil, a dovedit`o la Oradea si sunt sigura ca va face traba si mai buna la Bucuresti. Adevaratele valori se remarca intotdeauna, veti vedea si voi, astia mai rautaciosi;)
Postat 09 Mai 2012, 00:03 de c
Hai cu rromii. Doar ei au mai ramas
Totu-i nou si totu-i vechi. Dupa ce ne-am lamurit cu PDL ul, mai ramane sa avem niste conducatori din Partida Rromilor, ca tot aia e!
Postat 08 Mai 2012, 23:21 de Dan
Comunisti
O pata de culoare in noul guvern si cam atat :)))))))
Postat 08 Mai 2012, 22:43 de Dreptu
hellvig, cati bani ne trimiti in bihor?
sunt cu ochii pe hellvig, ca totusi e mai important pt noi si in functie decat bolos cu celalalt. sunt curios sa vad cati bani aduce hellvig in bihor - felix, statiune oribila si de prost gust, 1 mai, necajita pe nemeritat, stana de vale, prietenii stiu de ce, chiar si chemical brozars! chiar asa, bihoru cat ia?
Postat 08 Mai 2012, 22:24 de sandel
Servus mUiE
La cite stie Helvig si Bolos despre politicile de acordare si de absorbtie a fondurilor europene, tare se vede ca in 6 luni se duc pe apa simbetei si banii care mai erau de atras. Vai voua USlasilor daca nu ati fost in stare sa duceti la ministerul acesta adevarati specialisti. Ca totusi mai sunt si din acestia prin ADRuri si pe la ministere.
Postat 08 Mai 2012, 21:47 de ZOOM
nici
bolos 12 in 1 si nimic bun.stai domnule parinte la locul tau lasa adevaratii oameni sa faca politica ce stiu una si buna nu 15 si proaste JOS COMUNISMU!!!
Postat 08 Mai 2012, 21:32 de nu
Of, Doamne!
Nu pot sa spun "felicitari" fiindca Bolos nu are niciun merit. Ca de fiecare data stie sa se invarta si sa profite de toata lumea. Cat priveste fodurile europene intr-adevar a avut alaturi persoane care au lucrat pt el. Nu numai in a scrie si gestiona proiecte, ci si in a traduce articole pt "lucrarile" de la facultate, a corecta etc etc. Oare isi duce echipa si la Bucuresti?! Biserica sigur va gasi acolo dar post la vreo universitate e mai greu... Si atunci daca chiar credeti ca le face el singur pe toate nu se va plictisi oare doar cu activitatea din minister?! Astept si eu ca si TDS sa faca lumina in CV -ul Bolos (nicio activitate cinstita nu-i o rusine) si in acelasi timp sa i se verifice si lucrarile "stiintifice" - e sau nu plagiatura?! (se pare ca Mang nu e departe) O alta nedumerire: daca este sprijinit de PNL (si se stie ca el iubeste pedeul) oare domnul Bolojan nu vrea sa scape de el? S-o fi saturat sa numere locurile in care ar trebui sa-l caute cand el trebuie sa fie la primarie.
Postat 08 Mai 2012, 21:10 de abab
Vorbe, vorbe
187 mioane euro este suma intreaga a contractelor semnate pe programul de dezvoltare regionala la nivelul municipiului Oradea, iar directia respectiva are tangente indirecte cu realizarea acelor proiecte. Una e sa participi la niste discutii pe tema fondurilor si alta e sa spui ca directia a atras sumele respective. Asta cu atat mai mult cu cat redactarea aplicatiilor de finantare nu a fost decat partial atributul de avizare din partea lui Bolos. Pe de alta parte, ADR a pacalit Oradea, impingand banii la Cluj in special si la Baia_mare in secundar, iar Bolos a fost paralel cu acest aspect.
Postat 08 Mai 2012, 21:00 de Nail
Iar e chef in primarie
Mama, mama, ce chef cu chiote a fost in primarie cand s-a aflat ca mutantul pleaca din cladire, macar pe 6 luni daca nu chiar mai mult !?! Nu o sa credeti dar 500 de functionari au plecat mai fericiti acasa decat in ziua precedenta. Restul de 200 erau prea ocupati sa intrebe de cine e vorba, in loc sa manifeste bucurii.
Postat 08 Mai 2012, 20:53 de Carp III
S-a urcat scroafa-n copac
Cârtiţa lui Filip din muşuroiul lui Bolojan, prieten de curuţ cu Edy care s-a ocupat în trecut de campania PD Bihor dar nu numai, şi a fost reorientat apoi de noul şef către PNL, a simţit oportunitatea ivită şi l-a rugat pe amantul fatal Petrică să-l lanseze şi pe calea agreării lui Ponta, dacă e aşa mare amiciţia dintre partide. Asta nu-i rău pentru gibon, care e obişnuit să măture coridoarele capitalei ministeriale, dar e de rău chiar pentru popa cel convertit la USLamism, pentru care pălăria este prea mare la aşa un cap vopsit doar cu viziuni gen Udrea, de tipul sălilor de sport nefolosite sau a gondolelor prăbuşite. Oricum, Oradea e clar că va avea funicular din centru spre dealul Ciuperca în loc de căldură şi apă la preţ de onorat. În rest nu contează caracterul ci faptul că eşti liber şi lipsit de sarcini curente.
Postat 08 Mai 2012, 20:48 de Dihoreanul
iar am gresit
@Daniela: tastatura, bat-o vina! te rog sa citesti " fondurile europene"
Postat 08 Mai 2012, 20:23 de TDS
of, of
@Daniela: pica o data, pica de doua ori dar tot intra! si prima data a intrat la inginerie la oradea, abia apoi la economice! brusc a devenit cel mai tare economist cu doua doctorate etc. las' ca-i vine si lui randul sa treaca testul plagiatului! desi nu stiu nimic in sensul asta si de aceea nici nu acuz propriu zis dar imi este greu sa cred ca in cativa ani a devenit stiutor in economie de talia unui....doctor! NU CRED! si nici timp nu avea! O teza de doctorat pe bune iti ia ceva timp! iar cu fundurile europene si tie ti-as spune cam cum cred ca le-a facut dar nu pot! pentru ca as putea fi acuzat! gandeste-te si ghiceste singura!
Postat 08 Mai 2012, 20:22 de TDS
si Einstein?
Dragilor, dupa voi si Einstein ar fi trebuit sa ramana un nimeni pentru ca a cazut bacalaureatul la fizica, iar Lincoln auncat la cos pentru ca a pierdut alegerile cateva legislaturi. Daca va ganditi un pic fara patima la esecurile voastre personale din care v-ati ridicat sau poate nu, atunci poate il priviti altfel pe Bolos. Asa cum il balacariti si-a facut o echipa profi si a adus bani in Oradea de mai trebuie doua mandate pentru a-i cheltui pe toti.
Postat 08 Mai 2012, 20:13 de Daniela
Felicitari!
Felicitari, domn profesor si succes! In sfarsit sunt promovati si oameni care stiu despre ce e vorba in propozitiile cu fonduri europene. Tot respectul pentru Hellvig!
Postat 08 Mai 2012, 20:09 de Dani
X
COMUNISTILOR LASATI TARA IN PACE
Postat 08 Mai 2012, 20:01 de URMEAZA
of, of
@Viorel: cum poti sa crezi ca e atat de capabil daca 6 ani la rand nu a fost capabil sa intre la facultate(ca nu era vorba despre facultatea de teatru unde poti sa dai de 10 ori si sa pici dupa care sa devii un actor fabulos)pe vremea cand admiterea era chiar admitere? zau ca ti-as scrie pe ce se bazeaza in obtinerea fondurilor europene dar nu pot pentru ca s-ar putea spune ca il denigrez! pentru tot ceea ce am scris detin probe(certe, scrise, neechivoce, nu ma poate ataca si stie asta demult)! daca as da drumul catorva mail-uri ar fi deliciul presei, parol, monser, vorba lui nenea Iancu!)
Postat 08 Mai 2012, 20:00 de TDS
huedin
si pana la urma nici macar nu e oradean!!! e din judetul cluj! cu state vechi pe la huedin si marisel! PS abab, scrie si tu ceva!
Postat 08 Mai 2012, 19:55 de TDS
surprize surprize
o ajuns si suvitatu la bucuresti !! nici tu nu mai stii ma comunistule de unde sa mai sugi de unde sa mai tragi !
Postat 08 Mai 2012, 19:07 de spartanu de bihor
.
@he\'s Iti inteleg si resect punctul de vedere. Poate o fi gresit acolo, vad ca esti in cauza si trebuie sa stii mai bine ca mine, dar asta e altceva acum. Pentru aia condamna-l, pentru asta mai da-i o sansa! Apartenenta de Filip era evidenta daca mergea la Mang in minister. Da important e ca faptele sa vorbeasca si omul e capabil! @Oradean Chiar daca nu sunt toti oradeni, important e ca o sa aduca bani pentru judetul Bihor. Toti ministrii de pana acum au facut-o intr-o mai mica sau mai mare masura indiferent de coloratura politica, iar la atragerea de fonduri europene manifestam cu adevarat o impotenta nationala @onix Pacalici, nepacalici, a ajuns acolo pentru ca Helvig crede in el. Nu are rost sa jignim. Dati-i timp si se va vedea daca are sau nu valoare baiatul!
Postat 08 Mai 2012, 19:06 de Viorel
Oare sunt bihoreni'
Ne tot bucuram ca sunt "bihoreni" in guvern. Dar oare sunt bihoreni, sau au facut doar cariera / avere etc. in Bihor?
Postat 08 Mai 2012, 18:48 de Oradean
lasa-neeee
Lasa-neeee lasa-neee !!! Ce sa caute un Pacalici ca asta acolo? cand avem o gramada de tineri capabili. Pacat ca se promeveaza altceva decat trebuie ...
Postat 08 Mai 2012, 18:42 de onix
Felicitări!
Felicitari Marcel! Câinii latra, caravana trece! Sau sa zic aia cu apa trece, pietrele rămân? Aaaaa... Nu, aia e de la PDL! :)))
Postat 08 Mai 2012, 18:09 de Moni
precizare
In eventualitatea ca cineva nu este foarte bine familiarizat cu limba engleza(desi nu cred) precizez ca traducerea titlului din comentariile anterioare : He's a Guy" este " E un tip(un baiat), in sens usor admirativ. Doamne fereste sa inteleaga cineva altceva!
Postat 08 Mai 2012, 18:02 de TDS
He's a guy 6
deocamdata cam atat! sa vedem, poate mai imi vine in minte ceva! sper sa scrie si altii despre ceea ce stiu ei, eu unul m-am referit la IMPACT pentru ca aceasta speta o cunosc foarte bine! Chiar daca se batea cu pumnii in piept ca nu are nici o legatura cu dezvoltatorul IMPACT si cu Cartierul EUROPA(iarasi am proba scrisa), MINTE! Daca esti director AIO, ti-ai pu semnatura pe Contractul de asociere in participatiune dintre CLO si IMPACT si tu spui ca nu ai nici o treaba cu asta, atunci cine este raspunzator de nerespectarea acelui contract? Bunica? Oricum proverbul este :" Sa faci ce zice popa, nu ce face popa". In cazul de fata se potriveste mai bine ca oricand
Postat 08 Mai 2012, 17:58 de TDS
He\'s a guy 5
@Viorel: nu l-a parasit niciodata pe Filip(tocmai am adus argumente)! El si-a dat seama ca echipa castigatoare la Oradea este echipa BOLOJAN! De aceea s-a retras(sau poate sa fi fost si un micut santaj? e plauzibil?). Nu inseamna ca daca nu are familie are chiar atat de mult timp, mai sta si omul pe net, se mai distreaza, chiar si preotii se pot distra(nu stiu exact cum dar au si ei metodele lor!)
Postat 08 Mai 2012, 17:54 de TDS
He's a guy 4
Paguba a fost insa pentru TOTI ORADENII(prin Bugetul local!). Si azi Primaria Oradea se mai judeca cu firma IMPACT pentru 1.500.000 EURO penalitati pentru nefinalizarea cartierului in timpul prescris de contractul de asociere in participatiune. Si asta pentru ca D-l BOLOS, in calitate de director AIO nu a catadicsit sa ia masurile necesare din timp pentru ca dezvoltatorul sa se achite de obligatii! Procesul in fapt nici nu ar fi avut loc daca subsemnatul nu sesiza Camera de Conturi a judetului Bihor in acest sens. Si surpriza: CAMERA DE CONTURI BIHOR chiar si-a facut datoria. Ramane de vazut ce va face Justitia(aici am MARI, MARI REZERVE)
Postat 08 Mai 2012, 17:51 de TDS
Ce ii reprosati?
Nu înțeleg de ce atâta rautate. Omul nu are familie, are timp sa facă de toate si e chiar bun in ceea ce face. In loc sa ne bucurăm ca merg bihoreni la București, noi dam cu pietre in ei. Mai bine sa meargă moldoveni acolo? Ce i se poate reprosa lui Bolos din punct de vedere profesional? Dacă era a lui Filip, de ce a părăsit PDL înainte de alegerile alea care erau clar castigatoare? Cred ca urla invidia pe aici, altfel chiar nu îmi pot explica atitudinea unora!
Postat 08 Mai 2012, 17:49 de Viorel
He\'s a guy 3
Asadar a ajuns secretar de stat persoana care impreuna cu Petru Filip a gestionat mega afacerea imobiliara IMPACT/CARTIER EUROPA prin care cetatenii de buna credinta au fost INSELATI CU COMPLICITATEA AUTORITATILOR DE STAT(recte Director Administratiei Imobiliare Marcel Ioan Bolos si Primarul de atunci Petru Filip). De ce spun asta? Pentru ca cei doi, semnatari ai contractului de asociere in participatiune dintre Consiliul Local Oradea si dezvoltatorul IMPACT au permis acestuia din urma sa vanda constructiile la un pret mult mai mare decat CEEA CE LICITASERA CHIAR EI! Dar, nu-i asa, de ce se organizeaza o LICITATIE? PUBLICA? CA SA FIE INCALCATA, DESIGUR!
Postat 08 Mai 2012, 17:47 de TDS
He's a guy 2
Atentie la CV, Domnule secretar de stat! Ca din cauza CV-ului multi au avut de patimit! Intr-un CV nu e voie sa ascunzi nimic, deci completeaza-ti CV-ul cu anii lipsa in acest moment din care sa-si dea seama intreaga tara ca 6 ani la rand n-ai fost capabil sa intri la facultate, reusita aparand abia dupa ce U.O. a luat avant! Scrie te rog in CV si pe unde ai facut armata(asta e, inainte de '90 baietii de baieti faceau armata!), si cu ce te-ai ocupat dupa lasarea la vatra! Atentie: nu uita de perioada cand ai fost si administrator pe la o firma de audit, atentie la SPINOFF(nu stiu exact care este situatia acum!). Atentie la expresiile juridice(nu se cade ca un secretar de stat sa faca greseli elementare, tip Igas). Sa recapitulam: " actionar" nu este echivalent cu o functie, deci din calitatea de actionar NU SE DEMISIONEAZA(cum cu candoare scriai intr-un mail pe care il posed!). La plagiat deocamdata nu ma bag, nu stiu, poate cine stie ce aflam cu ocazia asta!
Postat 08 Mai 2012, 17:43 de TDS
INSUVITATU' !!!
Inca un oradean :))) insuvitatu' la dezvoltare. Prevăd extinderea retelei SELINA SI TOATĂ TARA. DNA-ul sper sa nu doarma!
Postat 08 Mai 2012, 17:37 de Petre Ion
mintea in colturi
Davide, subsemnatule care esti, multa minte nu-ti voi cere, esti un bou, pedelist si in putere!
Postat 08 Mai 2012, 17:37 de @david
He's a guy 1
Am asteptat 4 ani de zile momentul din seara zilei de 7 mai 2012! M-am bucurat nebuneste, am zis ca in sfarsit se face dreptate! Si a trebuit sa vina ziua de 8 mai 2012 pentru ca de dimineata sa ma trezesc la realitate: zvonurile deja circulau iar eu inca mai speram sa nu fie adevarat! dar uite ca e...deocamdata ma abtin sa rostesc sloganul acela cu semnul egalitatii dar DEZAMAGIREA E PROFUNDA! Filip este in USL(cred ca trebuie sa-i multumim lui Bolojan ca nu a aterizat in PNL!). Pupilul, cel pe care l-a crescut de mic cand inca nici nu intrase in facultate, a ajuns la Bucuresti, secretar de stat! Urmeaza sa mai dea cu agheazma prin birourile de la MDRT sa dispara duhul rau al Elenei Udrea!
Postat 08 Mai 2012, 17:36 de TDS
Popa prostu
Acest om se pare ca se pricepe la toate:preot e,profesor e,director e,secretar de stat e....super om...RUSINE GUNOAIELOR...NU SUNTETI MAI BUNI CU NIMIC DECAT PDL-ISTII. IL ASTEPTAM PE DOMUL BOLOS CANDIDAT LA PRESEDINTIE IN LOC LA ANTENESCU,ORICUM NU MAI ARE MULTE FUNCTII PE CARE SA NU FI FOST
Postat 08 Mai 2012, 16:53 de david
52%
Creste alarmant numarul de ministri proveniti din Bihor! Nimeni nu se alarmeaza pe tema asta? Mai trebuie sa ajunga un bihorean prim-ministru si avem oameni sa infiintam un "guvern de Bihor". Nu mai zic daca o sa fie si un presedinte din Bihor, atunci ne putem astepta la "Republica de Bihor". Ei, ei, uite cum torentele de palinca plecata de la Orade' catre Bucale' dau roade pana la urma! Totul se cumpara cu palinca! Sa trecem la moneda unica: Palinca de Vascau!
Postat 08 Mai 2012, 16:52 de sandu boc
Felicitari
A avut curaj si a demonstrat de multe ori ca nu face politica! E băiat destept si merita sa ajungă acolo sus. Felicitări!
Postat 08 Mai 2012, 16:33 de Viorel
Felicitari
A avut curaj si a demonstrat de multe ori ca nu face politica! E băiat destept si merita sa ajungă acolo sus. Felicitări!
Postat 08 Mai 2012, 16:33 de Viorel
Felicitari
A avut curaj si a demonstrat de multe ori ca nu face politica! E băiat destept si merita sa ajungă acolo sus. Felicitări!
Postat 08 Mai 2012, 16:33 de Viorel
Asa da!
Acum cred ca se va putea lauda ministerul respectiv cu absortia de fonduri europene! Pe vremea PDL-ului se lauda cu rate de 10-11%, ceea ce era chiar rusinos...si isi mai spuneau campionii accesarii de fonduri europene! P.S. Sunt curios ce zic acum detractorii lui din Primarie, cei pe care i-a crescut si care ulterior il barfeau pe la colturi. :))
Postat 08 Mai 2012, 15:59 de ioan
simt miros de ana-fura
E clar ce face Helvig! A "simtit" ca seful sau Motanul Felix ingroapa Noul Guvern si s-a gandit sa cheme un popa ieftin sa oficieze slujba de inmormantare. De aia l-a chemat pe Bolos la Bucuresti! O sa fie paranghelie mare la Partid!
Postat 08 Mai 2012, 15:54 de v ciutacu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON