URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Iunie 2010, 09:41

Ginerele lui Blaga renunţă la contractul cu Compania Naţională de Drumuri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Compania Axis Corporate Security SRL Deva a renunţat la contractul de prestări servicii de pază, protecţie şi securitate încheiat cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Miercuri, 9 iunie 2010, conducerea Axis Corporate Security SRL Deva a depus la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara notificarea de renunţare la contract. Vă informăm că notificarea a fost acceptată de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara", se arată într-un comunicat transmis joi de companie, semnat chiar de Ioan Andrei Rudeanu, soţul Agathei, fiica lui Blaga.

În calitate de administrator, Rudeanu a adăugat, în document, că, prin lege, reprezentanţii firmei sunt obligaţi să asigure în continuare paza "obiectivelor care au făcut obiectul contractului", până la găsirea unui nou prestator de servicii, dar nu mai mult de 15 zile.

"Vă mai precizăm că între Axis Corporate Security şi Compania Naţională a Huilei (CNH) nu este în vigoare nici un contract de prestări servicii de pază, protecţie şi securitate", se mai arată în comunicat.

Presa a relatat recent despre existenţa unui contract între Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara şi firma Axis Corporate Security, în baza căruia firma primea bani pentru paza unor poduri aflate în patrimoniul regiei.

Preluând afirmaţiile din presă, fostul ministru al Justiţiei şi actualul europarlamentar PDL Monica Macovei l-a criticat pe ministrul bihorean Vasile Blaga pe această temă, spunând că ar trebui să plece din Guvern. Macovei a mai declarat că nu crede că Blaga nu ştia despre afacerea ginerelui său. 

"Nu iau lecţii de la Monica Macovei", a răspuns Blaga.

Citeşte pe această temă şi articolul "Vasile Blaga, probleme în familie"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Ha, ha, ha ! Buna asta !
Buna de tot, asta! Dragutilor, nu fiti naivi! Axis se va retrage, licitatia se va reorganiza si va fi castigata de o alta firma - care va fi administrata de X-ulescu, un "paravan" pentru ginerica. Ma mir ca nu i-a si dat socrul o pereche de palme pentru prostia de a fi aparut in acte! Ha, ha, ha !!!!!!!!!!!!!!!!! P.S, Tara asta nu mai are nici o sansa! E bolnava cronic! Trebuie sa moara si sa se renasca!
Postat 20 Iunie 2010, 02:28 de mda...
Rusine.
Se strange lantul in jurul gatului de buldog al lui Blaga. In sfarsit,Basescu s-a convins de calitatile bihoreanului care se crede invincibil.Tarziu,mult prea tarziu,Blaga a reactionat la semnalele date de mass media.Fudulia si prostia se plateste chiar si la Petrileni de Bihor!
Postat 13 Iunie 2010, 18:16 de Apolitic
cele mai grele catuse
sunt cele pe care le porti in sicriu stimati tineri va recomand sa luptati pentru un singur lucru SANATATE vor mai trece inca 3 decade ca sa se curete samantele de comunism copii oricum nu i sustin ca opinie ci doar moral ca executie,,,,puneti pe primul loc sanatatea ce vom face cu un popor bolnav si stresat........lasa ti s se lupte intre ei dar nu va sacrificati..........ii tinem la cura de slabire ca i au ingrasat parintii nostri asa au fost educati de ceausescu......ha, ha, ha, sa stranga spaga si mita.
Postat 13 Iunie 2010, 09:27 de anca
roata
Cand îl vom vedea de Blaga dând cu subsemnatul pe la DNA şi apoi plimbat încătuşat, el dar şi alţii, vezi Filip&Co, atunci vom putea spera ca România are o şansă. Şansa de a scăpa de paraziţii transformaţi în, cică, politicieni. Bineînţeles urmaţi de pupincuriştii care formează acum alaiul portocaliu.
Postat 12 Iunie 2010, 20:38 de dacoromanul
tarziu
inand cont ca daca nu era public cine stie cati banii mai intrau in BUZUNARUL familiei blaga.....de ce toti urmaresc sa profite si judecam un interlop ca face proxenetism sau alte cele dar toti cei din guvern isi fac feliile......sa nu credti ca daca nu facti puscari oamenii nu va vad sufletul de HIENE...muscati din noi Romanii si fiecare muscatura ne doare al naibii de rau......... asta este aveti in sange si persoane mai putin DECENTE si cu simt moral.asa ati decis cand l ati acceptat.....apropo am vazut ca poarta amandoi ochelari si conduc......ar trebui verificati e dreptul lor sa conduca dar sa fim prudenti......evitam in viitor ceva nedorit...
Postat 11 Iunie 2010, 09:46 de anca
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON