URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Mai 2012, 14:14

Ghilea a intrat în campanie electorală, atacând proiectele lui Bolojan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Revenit în PDL după ce a fost eliberat din funcţie de Guvernul Ponta, fostul prefect Gavrilă Ghilea se concentrază pe campania electorală, luându-l în vizor, în prima întâlnire avută cu presa, de primarul Ilie Bolojan.

Idei respinse

„Constatăm că în ultima perioadă domnul primar în funcţie, Ilie Bolojan, are un mesaj care sună în felul următor: „Am făcut ceea ce trebuia, nu ceea ce dă bine". Ar fi foarte interesant şi corect de precizat cine a stabilit ceea ce trebuia făcut. M-aş referi în primul rând la podul Sovata, un proiect care aparţine fostei administraţii, înainte de a veni domnul primar la conducerea Primăriei, dar care nu s-a pus în operă pentru că s-a ţinut cont de opoziţia vehementă a riveranilor", a spus Ghilea, joi, într-o conferinţă de presă.

PDL-istul a atacat şi obiectivele pe următorul mandat al primarului Ilie Bolojan, amintind că el a fost cel care, în calitate de prefect, a denunţat proiectul municipalităţii de reabilitare a faţadelor, din considerente obiective. „După părerea mea, la modul în care era făcut acel proiect de hotărâre, a fost un atentat la bugetul şi aşa precar al orădenilor. Prefectura a fost nevoită să intervină, iar Primăria a fost obligată să retragă aceste hotărâri", a spus Ghilea, precizând că reabilitarea faţadelor din zona centrală „trebuie făcută cu discernământ".

Fostul prefect mai enumerat şi hotărârea privind taxele pentru copiii de la creşe, respectiv taxa de ordine publică, pe care le-a atacat - iar municipalitatea le-a retras - pe motiv că la creşe părinţii trebuiau să plătească mesele şi pentru zilele în care micuţii absentau, iar în cazul unităţilor de administraţie publică deschise după ora 22 pentru că „erau cuprinse toate unităţile de alimentaţie publică, şi nu se făcea o precizare mai clară".

Ajutor de la Guvern

La fel cum au făcut toţi colegii săi de partid, de la începutul campaniei electorale, şi fostul prefect a arătat că fără intervenţiile fostului Guvern PDL în Oradea nu s-ar fi putut realiza obiective precum extinderea grădinii zoologice, lărgirea şi modernizarea şoselei de centură, amenarea malurilor Crişului, reabilitarea Cetăţii orădene sau  amenajarea de spaţii verzi. „În judeţul Bihor, în anii 2010, 2011 şi 2012, Guvernul a finanţat lucrări de canalizare, alimentare cu apă şi parcuri în valoare de 82 milioane de lei, din care în Oradea au fost 3.723.000 lei pentru parcuri", a mai spus Ghilea.

Fostul prefect a mai ţinut să arate că investiţiile în reabilitarea spitalelor Municipal şi Judeţean „au fost finanţate exclusiv din fondurile Guvernului României, prin intervenţiile susţinute ale miniştrilor Cseke Attila şi Ritli Ladislau", în vreme ce, atât timp cât liberalii au fost la guvernare, oraşul s-a ales doar cu promisiuni.

„Pe vremea Guvernului Tăriceanu, ministrul de atunci al Sănătăţii, domnul Eugen Nicolaescu, a fost în Bihor de mai multe ori şi mare lucru pentru spitalele din judeţ nu a făcut. Chiar dacă ne-a promis că va aloca bani pentru un spital judeţean regional de urgenţă", a amintit Ghilea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
55 Comentarii
JOS PDL
PDL face din nou ce stie mai bine, circ nefondat.
Postat 31 Mai 2012, 12:33 de Mihai
demisia
Se baga si el in seama si se leaga de bolojan,dar de cand el e primar se vede ca sa facut ceva oras,si aceste diferente se observa de la cer la pamant de cand e el primar, iar voi ce ati facut? in afara de a fura?
Postat 27 Mai 2012, 12:25 de cristi
POATE NE SPUNE ........
Poate ne spune in viitoarea conferinta de ,,INTERES " FOSTUL SI NICIODATA VIITORUL PREFECT ,de ce in 2008 ,,A TERECUT DE LA PSD LA PD ) Nu a mai avut loc de BAR SI MANG !. Sau si-a dat seama (singura calitate de supravietuitor pe care trebuie sa o recunostem D-lui Ghilea ) ca PSD va intra in "somaj " vreo 4-5 ani. Pe cand D-le Ghilea inapoi la PSD !? Ca din punct de vedere al culorii intotdeauna acolo ai apartinut ,doar partidul l-ai schimbat si a gresit cand a te-a acceptat . Pe comunistii nu ii iarta decat D-zeu in clipa de apoi .Pentru toti dupa nevoi si mai putin dupa merite ,asta este problema domnilor. Multi dar cu nevoi ,putini dar cu merite .
Postat 26 Mai 2012, 14:55 de politicos
parvenit
un parazit care prin politica si a parvenit neamul, a castigat la ruleta fraierilor care l au sustinut :)))) PDL :)))) voi fraieri luati o punga d alimente si cateva firmituri furate de la altii :))) daca era ceva de capul lui nu avea nevoie de politica , se lasa FURAT ca majoritatea fara sa faca plangere PENALA.
Postat 26 Mai 2012, 11:26 de parazit si
Ne meritam soarta
Strungar la origine de la Infratirea , liceu prin corespondenta in 6 saptamani ,facultate la Vadu-Crisului in 10 sedinte de cursuri si examene de o ora . Asa CV sa tot ai , ca sa ajungi prefect . Si atunci ne mai miram oare de ceva . Ne meritam CONDUSA soarta de acesti Ghilea cu echipa de fotbal si asa CV. Ca din pacate nu e singurul !!
Postat 25 Mai 2012, 22:44 de ISTORIC
unde s-a ajuns
Bravo, cseke, ai bagat bani in reabilitarea spitaleleor, cei din cj recunosc ca spitalele noastrea arata mai bine ca ale lor, ritli iara bietul face ce poate si el, chiar daca e ungur sub guvernare PDL a facut ceva pt Oradea!
Postat 25 Mai 2012, 19:30 de Daria
COLEG DE FACULTATE CU GHILEA
Am "facut" si "absolvit" facultatea impreuna cu GHILEA la Vadu Crisului -Bihor . Cursurile aveau loc dupa ce sosea cu personalul de Cluj-Napoca ,profesorul (acceleratul nu opreste in Vadu-Crisului ).Ca sa facem economie de bani si mai ales de timp ,dupa prima ora de curs fara pauza ,dadeam si examenul care dura pana la fix o ora . Obositi dupa atata facultate serbam la terasa barului de vis a vis cu scoala . Detaliile sunt atat de picante si vor urma ........
Postat 25 Mai 2012, 18:24 de diplomat
pam pam
pacat ca nu se pot da like-uri sau thumbs up la comentarii......
Postat 25 Mai 2012, 16:36 de popadriana
mda
Ghilea se lauda cu 3 milioane investitii de la guvern de parca i-a facut el banii aia. Daca nu la comunitate atunci unde ar fi trebuit sa mearga banii aia? E intr-adevar ciudat pt niste PDL-isti sa mai aloce si bani pt noi si nu pt ei si firmele lor.
Postat 25 Mai 2012, 16:32 de pishti
pam pam
Of, vai cine realizeaza un proiect(ma refer la unul major) de unul singur si mai ales in 4 ani de zile...lasati-l pe bolojan in pace...pana la urma urmei care este scopul principal al alegerilor? nu bunastarea cetatenilor, promovarea orasului, dezvoltare etc?
Postat 25 Mai 2012, 16:06 de popadriana
mars javrelor PDL-iste
Nerusinarea voastra e depasita doar harnicia de care dati dovada in postarile de dejectii de pe forum. Cred ca mai degraba ar trebui sa va fi zis virusi decat javre. Invadati cu latraturile si varsaturile voastre netul de ne apuca greata.
Postat 25 Mai 2012, 15:57 de Oradean
Faptele fac diferenta
Ghilea doar vorbeste, Ilie faptuieste www. youtube. com/watch?v=S7WxsDvHYsE
Postat 25 Mai 2012, 15:28 de Florin Ardelean
GUT
Plin de PDL - isti pe aici , ma intreb oare a vazut cine a lucru bun facut de aceasta persoana in ORadea .
Postat 25 Mai 2012, 15:20 de D.A.A
MARE GOSPODAR ...
Mare gospodar Ghilea asta la facut bani pentru el .
Postat 25 Mai 2012, 14:58 de FAN
never ever
@bihorel: se va intoarce probabil peste vreo 50 de ani! cand generatiile de atunci vor fi uitat ce a reprezentat PDL-ul pentru Romania!
Postat 25 Mai 2012, 12:23 de TDS
-
Pacat ca a plecat de la Prefectura dar sigur se va intoarte :P
Postat 25 Mai 2012, 12:20 de bihorel
Bv Ghilea
Un adevarat gospodar Dl Ghilea care are habar de ceea ce face si zice .
Postat 25 Mai 2012, 12:18 de Agentul
Faptele fac diferenta
www. youtube. com/watch?v=S7WxsDvHYsE
Postat 25 Mai 2012, 11:51 de video
buna ziua
D-l ghilea ar trebui pus sa refaca toata artera pietonala a str Republicii sau macar partea lucrata de firma dansului,Constructii Bihor,lucrare l-a care a incasat de la bugetul local mai mult de un sac de euro,iar lucrarea e de cacao,deja bolovanii pe care i-a pus ies afara din pavaj. Asta ar trebui sa faca nu sa critice pe altii pentru faptul ca PDL nu mai poate FURA!
Postat 25 Mai 2012, 09:15 de quiltiman
Proiecte
1.Proiectul unui pod in zona Sovata dateaza din anii \'80, nu e o noutate.Filip a avut o tentativa, dar...2.Banii adusi de Borbely, Cseke, Rittli au fost in mare parte datorita intereselor UDMR.Cinste lor ca au stiut cum sa profite de oportunitatea functiei.Meritul le apartine in exclusivitate si nu are nici o legatura cu PDL-istii bihoreni care vin sa se laude cu munca altora...De la stadiul de proiect pana la realizarea lui efectiva e cale lunga, iar Bolojan a demonstrat ca stie sa duca un lucru pana la capat chiar si in vremuri de criza.Petru Filip a primit de la predecesorul sau Sturza un proiect de termoficare la cheie facut de nemti, pe care nu l-a realizat deoarece nu-i iesea nimic(tineti minte!).Tarle a primit de la predecesorul sau proiectul muzeului, pe care nu l-a facut pana in ziua de azi.Pentru ca nu e descurcaret ca Bolojan.Nu stie sa gaseasca solutii.Daca tot vorbim de proiecte facute sau nefacute...
Postat 25 Mai 2012, 01:28 de Boom
sa iesim la vot
presedinte consiliul judetean Bihor-RADU TIRLE primar munincipiul Oradea-ILIE BOLOJAN
Postat 25 Mai 2012, 00:44 de aaaaaa
atac la alianta
ATACATI ATACATI vorbele astea goale oferite in campanie de USL!!! numa poduri si giratorii care umbla la naivitatea oradenilor! de data asta sper sa ne unim fortele impotriva povestilor electorale oferite de USL!
Postat 24 Mai 2012, 23:57 de nazi
Reincalzeste ciorba !?
Ghilea reincalzeste o ciorba stricata deja . Noi am vrut dar altii au facut . Dar oare ce o mai vrea el sa faca . Pe Groza ,primar sau pe Tarle presedinte ! Ca pana a fost prefect nu a facut decat a tras sforile din umbra folosindu-se de PDL pentru interesul propriu si al prieteniilor sale pana la distrus (cel putin in Bihor ). Ca in tara au avut grija altii de teapa lui Ghilea sa o faca .
Postat 24 Mai 2012, 22:45 de FOSTPD
oradenii sunt oameni destepti
ehhheee, Bolojan greseste imens cand isi insuseste toate meritele, problema lui cea mai mare o sa fie cand o sa cada de sus :)) oradenii nu sunt oameni prosti si o sa isi dea seama pe cine trebuie sa voteze. e clar ca nu un reprezentant USL.
Postat 24 Mai 2012, 22:38 de Marius
@ana- miNcinos, nu micinos!!!
toata filiala baga materiale pe net. in afara de petru filip, din motive lesne de inteles. mai vedem dupa 10 iunie cati mai ramaneti. Târle o sa-si scoata sclavii cu basmaluțe la vot. sunt curios cine dracu va mai voteaza in afara de aia
Postat 24 Mai 2012, 22:33 de ministrul lazarescu
Cat a fost ......
Ghilea cat a fost prefect : 1. A fost maestrul traficului de influenta folosindu-se de directorii de deconcentrate sa-si mentina afacerile (S.C.CONSTRUCTII BIHOR S,A,....ETC )si sa-si serveasca prieteniile de o viata . 2. S-a folost de "puterea sa " in mod abuziv ca sa castige licitatii de lucrari pe care dupa castigarea lor "le sub antrepriza " la juma de pret . 3. A distrus un partid care din pacate oricum era pe duca , conducand din spate si manipuland pe "slabii ei conducatori " Deci in concluzie Ghilea ar fi bine sa taca !
Postat 24 Mai 2012, 22:28 de politicos
JOS BOLOJAN!!
misel, bolojan se lauda cu ce nu a facut el... de unde ai avut tot suportul financiar??? nu de la guvernarea PDL cumva? ba da pentru ca fara ei nu facea nimik. proiectele au fost demarate de fosta administratie. deci d le bolojani fiti serios si recunoasteti ca sunteti incapabil de primarie
Postat 24 Mai 2012, 21:53 de sss
caracte de carecter
dada.bolojan a facut totul de unu singur dupa ce a si adus bani de acasa si sa si bagat in datorii toate acestea pentru oradenii, uitand ca a fost sprijinit de guvernul pdl si pe plan local de groza si tarle doar ca oradenii nu stiu de discutiile din spatele usilor inchise, iar la final de mandat bolojan isi insuseste toate proiectele. urat caracter. urat urat
Postat 24 Mai 2012, 21:32 de anton
jos Bolojan
Bolojan n-are niciun proiect in afara de super turbo giratiile lui facute fara rost!!!!
Postat 24 Mai 2012, 21:30 de Anti usl
0 caracter
urat caracter sa i-ti insuseti toate proiectele cand mai bine de jumate erau propuse si finantate de guvernul pdl. urat..
Postat 24 Mai 2012, 21:28 de mihaela h
care proiecte?
dom ghilea! la ce dreaq iti pierzi timpu' cu bolovan? el n-a avut, n-are si nici ca va avea vreodata vreun proiect! asa ca n-are nici cum sa aiba vreo realizare! ce poseda el din belsug sunt pupincuristii! si-ii poseda la propriu! pe bani de la regii ca sa scrie fumos in fituiti sau sa posteze pareri pe net si functii la diferite institutii subordonate ca sa-i dea jos penele de pe spate! ce-a "realizat" el in 4 ani facea orice amarastean din alesd, ca atata pot ei...
Postat 24 Mai 2012, 21:04 de nea costica
Forta PDL
Noi PDL vam marit salariile cu 25%, Vam majorat pensiile, am facut parcurile in oras, parcarile si drumurile din oradea. In acest timp Bolojan a stat si sa uitat ce am facut noi cei din PDL. Nu ii bun de primar.. Bolojan are tupeu dupa ce noi timpde 8 ANI am facut proiectele el sa vina in 4 ani si sa le faca. Dar stiti ca are tupeu sa se laude cu munca noastra. Acu ce sa zic, Tirle poate sa se laude cu ce a facut, mai ales ca a trecut din nou la noi in partid., Deci Tirle a facut ..... si a mai facut........ si dupa aia a facut si ..... si vrea sa mai faca in urmatorii 4 ani inca ....... :) Fortza PDL
Postat 24 Mai 2012, 21:03 de alexis
Jos bolojan
Hai PDL. ne-am saturat de Bolojan poate sa plece de unde a venit.
Postat 24 Mai 2012, 20:39 de ana
normal
Normal ca a atacat proiectele lui Bolojan! Ca toate i-au fost puse pe tava de Guvernul condus de PDL prin lobby-ul facut de presedintele senatului Vasile Blaga! Si acum isi asuma toate meritele pentru multe proiecte care nu sunt ale lui. Asa e usor sa pornesti in campanie!!!
Postat 24 Mai 2012, 20:38 de Andrei
udrea si fatada
ete na, s-au opus riveranii! pai si lui bolojan i s-au opus si acum mai zice cineva ceva? asa ca semi-analfabetii ar trebui sa taca(apropos de aceasta specie, mai stie cineva ceva de ghita sarb? mai e pe la sanatate?)! faceti-va campanie, e firesc, dar nu la modul asta! dati si voi o trotineta, o bicicleta(inca mai astept!), un malai, un peste! eu as vrea sa ia toata lumea spaga electorala de la PDL! ca in cabina de vot SUNTEM SINGURI! PS "fir-ati ai d..ului cu melcii vostri"(Mircea Daneliuc-"Senatorul melcilor")
Postat 24 Mai 2012, 20:38 de TDS
Jos bolojan
Bolojan=micinos. Cand era dnul Filip primar Bolojan o fost cel care s-a opus de construirea unui pod pe Sovata si repede cum a devenit el primar a facut podul.
Postat 24 Mai 2012, 20:37 de ana
sanatate
Prin actiunea Domnilor Ministri Cseke Attila şi Ritli Ladislau s-a realizat modernizarea Spitatelor Municipal si Judetean in Oradea, un lucru dupa parerea mea esential pentru populatie tinand cont de probleme de sanate, in timp ce PNL au lasat oradeni sa moara din lipsa aparaturi si a personalului
Postat 24 Mai 2012, 20:24 de unguru
lauda
mahbolojan cum te poti lauda cu proiecte demarate de fosta administratie... mai faci si afise cu ele.. RUSINE
Postat 24 Mai 2012, 20:20 de brow
politica
locuitori orasului oradea ar trebui sa stie adevaru legat de proiectul ''podul sovata'' fosta administratie locala a realizat proiectu si acuma vine Bolojan sa culeaga munca altuia si imcplicit roadele munci laudandu-se printr-un afis cum arata vechiul pot de pontoane in 2008 si cum arata acuma 2012 podul sovata. Rusine Bolojan si felicitari Domnule Ghilea pentru tariea de caracter de care da-ti dovata
Postat 24 Mai 2012, 20:14 de mafiotu
roman
CHIAR ASA? cei-au facut ministriii pnl? au tot rpimis ca ne dau bani pt spitale si tot ne-au amagit. nimic na-u facut1 nimic!
Postat 24 Mai 2012, 19:58 de guvern
usl
jos bolojan! jos bolojan! jos bolojan!
Postat 24 Mai 2012, 19:57 de jos
din centru
asta asa e. daca nu il oprea ghilea pe bolojan, dracu ne lua pe toti
Postat 24 Mai 2012, 19:56 de cladirea
KLIP ELECTORAL
Dragi rumani, cupensii si salarii taiate, cu drepturi luate, cu biruri date , cu vietile scurtate ascultati ici ase; v-am facut :Ru CHIU THYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOI,...ati trait bine nu-i asa? Deci votati-ne sa va mai dam inca4 ani:THYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOITHYU PIPIRIPIPI CYRIPCYRYP,CIRIBOI CIRYBABOI
Postat 24 Mai 2012, 19:53 de PDL
hotu striga hotu
umflatu asta jegos ar face mai bine sa taca din gura....ce incredere sa am in vorbele acestui jegos cand cu ochii mei am vazut cand a adus bani cu care s-au platit muncitori in negru?!!!!
Postat 24 Mai 2012, 19:46 de duhu
realitatea
haideti sa fim realisti si sa ne dam seama ca bolojan nu a facut tot ce a promis... degeaba se bate el in piept acum ca a facut multe pentru oras si ca "faptele fac diferenta". Pe banii cui le-a facut si proiectele cui le-a continuat... sunteti liberi sa ii votati pe cei care v-au mintit 4 ani. poate dupa inca 4 ani cu Bolojan la primarie o sa vi se deschida ochii
Postat 24 Mai 2012, 19:21 de Marius
hop si Ghilea
no bine acuma si Ghilea..nu inteleg ce il doare pe el asa tare? Ba stiu...acum ca nu e PDL la putere nu a supt Constructii Bihor cat vroia nea Ghilea in ultima luna, desii nici rau nu a dus-o. Sa ineleg ca urmeaza inlocuirea selinei cu constructii bihor? Nu m-ar mira de loc... Are si Ghilea interese nu? Prietenii stiu...
Postat 24 Mai 2012, 18:03 de Crisana
articol pt. fraieri
sa nu uitam ca domnul prefect a luat o gramada de banii de la primarie doar a facut servicii nu a atacat hotarirea de consiliu local pt expropriere
Postat 24 Mai 2012, 17:51 de nelu
pro Ghilea
aici are dreptate Ghilea, orasul nostru nu a primit prea multe pe vremea lui Tariceanu. Iar acum Bolojan vine si se lauda ca a facut atatea pentru oras, de parca le-ar fi facut din buzunarul sau+ mai are si curajul sa spuna ca nu a fost sustinut de guvern. Atunci am si eu o intrebare, banii ce unde i-a primit? donatii de la biserica, probabil Sofronie avea prea multi si a zis ca ii mai da si lui si lui Popa. ar trebui sa le fie rusine... si oradea ar trebui sa se gandeasca de 2 3 ori inainte sa ii voteze pe ei!
Postat 24 Mai 2012, 17:51 de Maria
Ce magic!!!!!!
Ce magic si ce frumos...toate proiectele apartin pdl ului si totu se datoreaza numai lor. \"Ciudat\" este ca fix in mandatul lui Bolojan se vad rezultatele. Prost sa fi si sa crezi ce zice asta. Daca 20% din proiecte sunt ca rezultate a \"ideilor anterioare\" a PDL ului zi merci. Zici PDL si poti trage apa!
Postat 24 Mai 2012, 17:07 de Adi
SELINA = CONSTRUCTII BIHOR
Vrea si asta sa inlocuiasca selina cu firma sa..CONSTRUCTII BIHOR. Nimic nou aici...
Postat 24 Mai 2012, 17:00 de Oradea
doi
o fi ghilea cum o fi, dar a fost prefect care s-a luat de bolojan, in rest toti fac pe ei de frica
Postat 24 Mai 2012, 15:40 de unu
ggi
oradeni informativa inainte sa votati centura cine a facuto defapt? podurile in ce mandat de primar au fost proiectate?!?! daca nu era blaga nu ajungea pentru drumurile si turbogiratia facuta de bolojan
Postat 24 Mai 2012, 15:01 de dsgsf
sfhgds
bravo domnule ghilea dati inn comunistii astia.jos usl
Postat 24 Mai 2012, 14:54 de gsh
taran incompatibil, pleaca d-aici!
ghilea, esti plin de idei tu si pedistii tai! Toti incompatibili! Pacat ca nu le-ati pus in practica. Ne-ai tras-o in schimb cu fatadele cladirilor de patrimoniu, tarane! Ca tie asa-ti place orasul, sa fie tot o ruina. Asa aduce mai bine cu coliba natala, nu? Dispari, tarane!
Postat 24 Mai 2012, 14:50 de oradeanca
fatade
In curand corso va avea doar cladiri cu plasa in loc de fatada. Poate-i cade si la Ghilea vre-o cornisa in cap sa umble si el cu plasa pe mecla, in ton cu cladirile. Saracii oameni bogati care au dat 'jdemii de euroi pt. spatii si incaseaza tot atat pe chirii nu au bani sa-si refaca fatadele ? Sau poate alea sunt ale lui don Pedro ? Asteptam o conducere portocalie sa le fac primaria ?
Postat 24 Mai 2012, 14:43 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON