URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Septembrie 2014, 15:44

Fratele şefului ABA Crişuri, săltat pentru trafic de influenţă: Promitea angajări şi permise de conducere!

Fratele şefului ABA Crişuri, săltat pentru trafic de influenţă: Promitea angajări şi permise de conducere! Dumitru Voloşeniuc (foto) susţine că habar nu avea că fratele său, Dragoş, promitea angajări la ABA în locul său. "Nu ştiu nimic, nu m-a anunţat nimeni", a declarat şeful ABA Crişuri
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fratele şefului Administraţiei Bazinale Ape Crişuri, liberalul Dumitru Voloşeniuc, a fost ridicat, miercuri, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ulterior reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru trafic de influenţă.

Surse din anchetă au declarat BIHOREANULUI că lui Dragoş Voloşeniuc i se impută că ar fi cerut şi primit 1.500 euro de la o persoană căreia i-a promis în schimb că va interveni să i se restituie permisul de conducere ridicat în cadrul unei anchete penale.

Totodată, bărbatul ar fi pretins şi primit de la o altă persoană 1.000 euro ca să intervină pentru angajarea soţiei sale la Spitalul Municipal Gavril Curteanu din Oradea. Şi, nu în ultimul rând, bărbatul ar fi pretins de la un alt orădean 2.000 lei ca să intervină pe lângă fratele său şi să-i obţină în schimbul banilor angajarea în cadrul ABA Crişuri.

De altfel, şi Dragoş Voloşeniuc lucrează tot în cadrul ABA Crişuri, fiind practic subalternul fratelui său.

Contactat de BIHOREANUL, directorul ABA Crişuri, fost vicepreşedinte al Consiliului judeţean Bihor în prezent consilier judeţean, susţine că nu ştia că fratele său promitea angajări la ABA în numele său, că nu are cunoştinţă despre ancheta demarată ori de acuzaţiile care i se aduc. "

Nu ştiu nimic, nu m-a anunţat nimeni. Eu sunt plecat în judeţ, dar mă voi informa, să văd ce s-a întâmplat", a declarat Dumitru Voloşeniuc.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
adresat inconstientilor
Adresat inconstientilor (EU) care vb fara a se fi documentat, salariile fiecarui angajat pot fi aflate printr-o simpla intrebare la personal, sau daca sunteti atat de curiosi puteti sa va adresati persoanei despre care comentati. Nu e nici un secret. Salariile corecte NU SUNT UN SECRET!!!! In schimb vorbele aruncate in vant si total neadevarate, sunt o dovada de nesimtire si inconstienta.
Postat 05 Noiembrie 2014, 12:35 de adevarul
un indignat
Colega ....esti varza..,,,, nu sti nimic, ..... Corina(secretara)de la CJB, are un salar de 7500 ,,,,,,,,,,,, , dar nu se lasa ea ana nu ajunge la salarul colegei ei Ioana .P.D. , aia are salar.de peste 10.000, , iar tu de dai mare ca le sti pe toate......indignare curata
Postat 22 Septembrie 2014, 23:41 de eu
@eu
Sa-l fi vazut pe voloseniuc, asta, fostul ,,vice", cum dadea din colt in colt azi dimineata, in cladirea baroului. Stateau avocatii roata dupa el, semn ca treaba era groasa. Se pare ca a dat cat/cui a rebuit si l-au ingaduit pe frate-su afara. Doi hoti si doi escroci, asa cum sunt marea majoritate a politicienilor, inclusiv cei bihoreni.
Postat 19 Septembrie 2014, 14:50 de tu
angajari pe ,,pile,,
Voloseniuc face ce vrea la ABA CRISURI si-i cumpara si pe judecatori.
Postat 19 Septembrie 2014, 08:55 de eu
indignat
E adevar, mai gut ii fi si tu dintr-a lui "Volo" de ii ti partea, Corinuta (amanta) are 5 000 la fel si bibilica de Craciun "Dumi" pentru cunoscuti cica consilierul grasului, angajat si asta fara acoperire si instruit la universitatea judeteana Vadu Crisului, plus multe niemosaguri, in detrimentul unora care ar merita promovati si remunerati corect, in acea institutie.
Postat 18 Septembrie 2014, 15:26 de un
asaa
c oaie e doar inceputul
Postat 18 Septembrie 2014, 13:24 de as
Si prin cine facea trafic de influenta moldoveanul emigrat in Bihor ???
Prin frate-su normal, ca Voloseniucul cel grasut a fost vice la judet si director la ABA ca sa multumeasca famlia de moldoveni expatriati prin vestul tarii, ca la Campulung erau muritori de foame !!!
Postat 18 Septembrie 2014, 10:54 de WinDos
Asa e
Dupa cum am declarat, nici usturoi nu am mancat nici gura nu- mi miroase. Lasa frate ca scapam noi si din asta. Cori, tu tine aproape de sefu, daca mai vrei o Marire ... de salariu.
Postat 18 Septembrie 2014, 07:04 de Voloseniuc
Fuckerilor
Când pentru numele lui Dumnezeu...ați pomenit angajări fără pile? Sincer...sinceeeerrrr! Of offff...
Postat 17 Septembrie 2014, 22:13 de Fuckerilor
incorect
Nu procedati corect .... daca scrieti un articol despre o persoana anume , de ce este necesar sa puneti fotografia unei alte persoane, chiar ruda fiind , politician sau persoana publica ... fiecare raspundem pentru faptele noastre ... de aceea este urat din partea unei publicatii ca a voastra sa va folositi de imaginea uei persoane publice ca sa va fie citit ziarul....uraaaaaaaaaaaaaaaatttt..
Postat 17 Septembrie 2014, 20:09 de ANA
Gigi criminalu'
Facea reparatii din banii ABA la stadionul din Alesd(echipa Crisul Alesd este finantat tocmai de el), mai mult ducea atat utilajele cat si angajatii apelor Romane sa lucre acolo. Oricum merita sa ajunga parvenitul asta de dom' director Voloseniuc in cosul de gunoi, acuma cativa ani a nenorocit un om cu barostu, acel om a ajuns leguma din cauza lui si dupa cateva luni a decedat. INCEPE SFARSITUL PENTRU GIGI !!!
Postat 17 Septembrie 2014, 20:05 de Popica
Ardei pe corupti!
Pe fratele sau a angajat fara concurs, chiar a pus sef...oare ce ar zice ANI, oricum nu stiu ce studii de specialitate avea, desi are o varsta spre pensionare pe scoala generala nu de mult a terminat-o, tot cu interventii in zona Alesdului. Pe Corina secretara (in particular amanta) lui a transferat-o de la Consiliul Judeţean şi a dat salar de peste 5000 de lei. Nu o sa fie normalitate in tara asta pana nu scapam de specia asta de politicieni.
Postat 17 Septembrie 2014, 20:01 de Domocos
aaaaa
Aoleuuuuuu
Postat 17 Septembrie 2014, 18:33 de ala
minciuni
Majoritatea sunt minciuni si vorbe spuse fara rost tre sa ai probe clare nu doar o inregistrare tlefonica aia e egal cu 0. Posbil ca omu sa fie sarit de pe fix sau putin nebun pentru asta nu ai cum sa-l retii in nici un fel atata timp cat nu ai o proba solita sau prins chiar in flagrant nu ai ce sa te atingi de el .
Postat 17 Septembrie 2014, 17:43 de gut
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON