URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Iulie 2013, 12:50

Fostul PDL-ist Mircea Matei va construi Mişcarea Populară în Bihor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul PDL-ist Mircea Matei a fost desemnat să clădească fililala judeţeană a viitorului partid Mişcarea Populară. Fostul preşedinte al ANRSC a fost numit de Comitetul Naţional de Iniţiativă al partidului, alături de alţi 19 coordonatori de filiale municipale şi judeţene din ţară, potrivit unei informări postate pe site-ul oficial al organizaţiei în curs de formare.

Din noua postură, Matei este responsabil cu clădirea filialei Bihor a Mişcării Populare. "Construim un nou partid, un altfel de partid de la zero. Deocamdată nu am altceva să declar. Când lucrurile vor fi puse la punct voi face o conferinţă de presă", a declarat, luni, Mircea Matei contactat de BIHOREANUL.

Om de încredere al fostului lider PDL Bihor Petru Filip, Mircea Matei a fost consilier local din partea PDL şi, pentru o scurtă perioadă, în 2008, chiar şi senator din partea aceleiaşi formaţiuni, înlocuindu-l pe Radu Ţîrle, care părăsise partidul. De asemenea, el a fost şi preşedinte al PDL Oradea.

În 2011 şi în 2012, Mircea Matei a condus Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare şi Utilităţi Publice, perioadă în care instituţia a efectuat mai multe controale şi chiar retras licenţa de operare a Electrocentrale Oradea.

La sfârşitul anului trecut, Matei a candidat din partea PPDD, formaţiune în care a activat doar pe perioada alegerilor, pentru un post de deputat în Colegiul 8 Oradea. Eşecul a fost clar, Mircea Matei reuşind să obţină doar 1.713 voturi.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
Stimati \
Ce bine stiti sa improscati cu mizerie ! Ar fi interesant sa auzim si parerile celor care va cunosc , despre dvs ! Sigur ca acest lucru este imposibil intrucat v-ati pus \"integritatea morala \" la adapostul anonimatului ! Cred in Miscarea Populara si cred in Presedintele Basescu ! Am crezut de la inceput si nu m-a dezamagit nici o secunda ! Asta este . Iar la sloganele de genul \"Moarte oricarui jeg PDL-ist \" sper sa renuntati din momentul in care veti realiza ca nu mai suntem in Comuna primitiva ci in sec. XXI ( 21 !) . Sa va destepte Dumnezeu !
Postat 03 August 2013, 00:01 de Fosta PNL-ista
Vai de capul lui
Mircea Matei - un amarat, cu rautate nemarginita si nesimtire fara limite. Sarmanul de el, e doar un oportunist care isi bazeaza existenta pe gainarii si indecenta. Nu merita doi bani.
Postat 30 Iulie 2013, 23:32 de Vai de capul lui
Klara treaba
Clara treaba daca asta se apuca de treaba. Il cunosc personal, mai libidinos si om fara coloana vertebrala nu gasesti prin Oradea. Bleah. El merge unde ii este bine. Linge si suge tot ce prinde numai sa fie sus.
Postat 30 Iulie 2013, 22:19 de Mirciulica
Mai multa decenta
Pardon, Filip este acum apostolul USL-ului iar nu inteleg de ce aplicam masuri diferite in materie de viata personala: Matei e un ticalos si un * cand divorteaza, lui Bolojan sa-i respectam insa intimitatea si viata personala. Trebuie amandoi lasati in pace din acest punct de vedere.
Postat 30 Iulie 2013, 13:55 de talibanul portocaliu
jidvei
eu zic sa mai bem un jidvei...
Postat 30 Iulie 2013, 13:17 de unu
:)
Matei...va construi...:)))))))))
Postat 30 Iulie 2013, 00:28 de kaboom
Mircea Penibil
Dar ce cauta taranoiul asta de Mircea Matei iar prin Oradea? Vezi ca si taticul tau de Flip s-a dus dracului de aici, mars dupa el inapoi in Bucuresti, sclavule. Oradea nu are devoie de gunoaie.
Postat 29 Iulie 2013, 21:30 de Petrica
Mircea Penibil
Mircea Matei... Un nenorocit, in viata personala un animal, in cea publica un impostor de doi bani. Mişcarea Populară e din start dusa cu satfel de curve de "om".
Postat 29 Iulie 2013, 21:18 de df
ha ha ha
aproape aceeasi Marie cu juma'de palarie - :))) - penibil rau di tat
Postat 29 Iulie 2013, 20:11 de Mrtha
matei-pusta
sa treaca mai bine pe la fosta si actuala mama a copiilor sai si sa le plateasca zecile de mii de lei datorie de la intretinere
Postat 29 Iulie 2013, 18:39 de vecinii
partid
OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT
Postat 29 Iulie 2013, 18:16 de RADAR
Asa ceva!!!??
Doamne ce caraghios...mai rar asa ceva.....Dar asta are vreo meserie????Din ce mai traieste >???
Postat 29 Iulie 2013, 18:04 de eu
extraordinar , chiar trebuie sa murim sa scapam de MAFIA PDL ?
niste CRIMINALI, ne pregatesc iar o ambuscada de minim 10 ani, extraordinar , chiar trebuie sa murim sa scapam de MAFIA PDL ? MOARTE oricarui jeg PDL ist , MOARTE ! PREA multa toleranta ati uita ca au pus JANDARMNI sa bata tineri, GOLANI :))!!
Postat 29 Iulie 2013, 15:23 de MOARTE PDL !
mare om politic
daca aceasta Miscare are astfel de oameni ,toti ratatii PDL-lui,putem dormi linistiti,miscare nascuta si decedata la nastere,SUCCESURI
Postat 29 Iulie 2013, 14:21 de vio
asa oameni
Daca Miscarea Populara racoleaza astfel de oameni, nu vad sa aiba vreo sansa.
Postat 29 Iulie 2013, 13:23 de oradean
1713 voturi in 2012
Tot atatea voturi o sa aiba si Miscarea Populara Bihor in 2016, dar pentru toate colegiile din Bihor. Mic, rau si constant, precum liderul spiritual Basescu.
Postat 29 Iulie 2013, 13:11 de Juji
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON