URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2011, 11:22

Fosta şefă a femeilor PDL-iste, Lidia Popa, e acum şefa femeilor liberale

Fosta şefă a femeilor PDL-iste, Lidia Popa, e acum şefa femeilor liberale Noua şefă a OFL Bihor, Lidia Popa (în foto, a doua de la dreapta spre stânga), a fost singura candidată la această funcţie
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce Lucia Varga a fost aleasă, în martie, preşedinta Femeilor Liberale din România, postul de conducere al Organizaţiei Femeilor Liberale Bihor a rămas vacant. Astfel că OFL Bihor şi-a ales noua şefă săptămâna trecută, la adunarea generală extraordinară.

Singura pretendentă pentru funcţia de preşedinte a OFL Bihor a fost Lidia Popa, cea care în 2008 a demisionat din PDL, unde era şefa organizaţiei de femei, şi s-a înscris în PNL. Popa a plecat atunci din PDL alături de celelalte două conducătoare ale organizaţiei de femei pedelist, după ce li s-a reproşat că nu au muncit destul în campania electorală din acel an.

Lidia Popa a fost aleasă cu 83 de voturi din maxim 93 posibile, şase voturi fiind nule.

"Doamna Lidia Popa a fost vicepreşedinte în Biroul Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale din Bihor şi secretar regional pe zona Nord-Vest în biroul Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale, în tot acest timp coordonând proiecte importante precum "PNL are grijă de sănătatea ta!", dezbaterea "Măsuri din programul USL pentru familii" şi "USL te informează"", se arată într-un comunicat al Organizaţiei Judeţene de Femei Liberale.

La alegerile femeilor liberale au participat, pe lângă delegate, senatorul Cornel Popa, deputatul Lucia Varga, secretarul de stat Claudia Vlas şi vicepreşedintele Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale Aurelia Vulciu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Creatie divina.
Femei, femei, femei! Ce ne-am face fara ele?
Postat 06 Decembrie 2011, 17:20 de safe
vai de cele doua
ma uit la poza si nu-mi vine s acred ochilor....doua madame de religii baptste, penticostale, sau ce or fi care vor sa faca legea in Oradea si Bihor. Nu pot sa cred ca in singurul partid pe care l-am simpatizat e numai loc pentru astfel de fruntase. Inexplicabil modul cum toti pierdutii trag la pnl.....Una venita de la PD alta nici nu se stie de unde a aterizat....stimata conducere a PNL sub aceasta forma de reprezentare s-ar putea sa pierdeti si din voturile care le-ati avut pana acum....cel putin pe al meu nu mai contati.PACAT:(
Postat 05 Decembrie 2011, 16:16 de din alt sistem
este fostul CAP
cum era C.A.P. ul l asa este politica in prezent.
Postat 05 Decembrie 2011, 14:16 de Politica
de femeile din POLITICA
POLITICa este o ruinare a personalitatii, o macabra viata condusa de principii politice bolnave am putea spune chiar si SECTA, este foarte periculoasa ca adoptie sociala.
Postat 05 Decembrie 2011, 13:23 de oooooo vai si amar
de femeile din POLITICA
scena de teatru este ceea ce in viata de zi cu zi nu ar trebui sa se intample pentru cei ingusti la minte , cand spui teatru nu spui viata reala.
Postat 05 Decembrie 2011, 13:21 de oooooo vai si amar
de femeile din POLITICA
numai fata e de ele in rest REBUTURI sociale, nimic pozitiv nu a adus politica in Roamnia eventual o scena de teatru gratuit, zici politica zici actrite care presteaza gratuit dar in scop personal o piesa de teatru.TOATE femeile numite in functie sunt pentru ca nu vor altele sa fie numite, nu exista competitie, bogatie intelectuala, nu exista frumusete nativa totul se rezuma la reclama si marketing politic .e ca si cand o femeie ar juca rolul MAONNEI dar nu va fi niciodata MADONNA :))))))
Postat 05 Decembrie 2011, 13:20 de oooooo vai si amar
Tremuricii la putere
Inca nu bapticostal cu functie! O * care o ras cam tot ce se putea prin PD. Cand nu mai avea ce si nu o primit functie o plecat la liberali, ca acolo era sange proaspat. Zero barat realizari in plan politic. Suta la suta realizari la pocnit masculi! Si-a pus pasarica la bataie si pentru functia asat, fiti siguri! Incet, incet, PNL este condus numai de bapticostali. Cool!
Postat 05 Decembrie 2011, 12:23 de CEO Romtelecom
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON