URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Mai 2012, 20:07

Doctorul Florian Bodog, numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Chirurgul orădean Florian Bodog este secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii. Premierul Victor Ponta a semnat luni numirea în funcţie a PSD-istului, potrivit unui comunicat trimis de Guvernul României.

Florian Bodog este înscris şi în cursa pentru postul de decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii din Oradea, care se va ocupa prin concurs, unde în prezent ocupă funcţia de prodecan.

"Încă nu ştiu de ce voi răspunde în continuare. Domnul ministru Cepoi va stabili domeniul pe care voi activa", a declarat doctorul pentru BIHOREANUL.

Întrebat ce se va întâmpla în situaţia în care va ajunge decan al FMF, Bodog a spus că nu va fi o problemă să le practice pe amândouă. "Din ce am studiat eu până în momentul de faţă pe problema incompatibilităţilor, voi putea ocupa cele două funcţii simultan", a mai spus chirurgul.

În ultima perioadă, Bodog a ocupat funcţia de şef la Direcţia Sănătate Publică şi Control în Sănătate Publică din cadrul Ministerului Sănătăţii, funcţie de pe care a plecat la finele verii trecute, când a devenit directorul de cabinet al ministrului Ritli Ladislau.

Bodog a fost manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă în perioada 2009-2010.

Potrivit CV-ului său, Florian Bodog, în vârstă de 40 de ani, a studiat medicina în perioada 1991-1997 la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, urmând chirurgia plastică în perioada 1997-2002 la Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara.

În 2001 a obţinut titlul de doctor în Medicină la Universitatea din Oradea, iar în 2008 cea de doctor în Management, la Universitatea de Vest din Timişoara.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
bodoc florita
Asta e,sunt incompetent,brancardier si mascariciul lui Ponta punct
Postat 08 Iunie 2012, 00:58 de chira marian
PSD-istii nehaliti
PSD-ul ne cam f u t e directia
Postat 23 Mai 2012, 07:53 de PNL
Banatu-i fruntea. Bihorul?
dupa ce am vazut ce specimene emana Oradea prin ministere va trebui sa mergem in tara numai cu trenul si avionul, sa nu ne fie vandalizate masinile cand vad numar de BH! Chiar numai atata putem? Telefoane pentru Mang am primt deja, mai multe decat pentru urari de ziua mea! Astept sa vad ce vraji mai face si Bodog asta.
Postat 22 Mai 2012, 22:20 de Costica
Oradea
Bine ca este un Oradean competent si e de-al nostru. Haide sa il lasam sa vadem ce poate. Sunt o multime de lucrari incepute si inca niciuna finalizata. Cu siguranta se vor gasi bani in sfarsit pentru spitate si ambulanta. In definitiv orice ajutor venit spre Oradea este spre folosul Bihorenilor. Succes domnule doctor!!
Postat 22 Mai 2012, 12:38 de VEST
Nu-i pt cine se pregateste
Parca alt CHIRURG oradean era dat ca potential ocupant al acestui post in urma cu 1 spt.,pe filiera PNL!Ce s-a intimplat?
Postat 22 Mai 2012, 11:35 de Riz
felicitari
Felicitari Dr. Bodog. Oradenii ar trebui sa fie multumiti ca totusi la nivel central cineva ii mai reprezinta. Dar se pare ca invidia si mediocritatea este inca o caracteristica oradeana. Sper ca nu pentru mult timp. Succes si sper sa aduceti beneficii orasului nostru prin pozitia d-voastra (chiar daca vor exista circotasi intotdeauna).
Postat 22 Mai 2012, 11:21 de c.
@Kermit
nu te-ai prins: romanii au ajuns mai departe cu studiul teleportarii decat chinezii... porcii astia de la cercetare tin totul secret fata de noi...
Postat 22 Mai 2012, 09:22 de shadow
fripturisti
prea se inghesuie universitarii astia in tot felul de funcii. Asta vrea sa fie si decan si secretar de stat? Poi ca decan nu trebuie sa fie in fiecare zi la serviciu in Oradea? Ca secretar de stat nu trebuie sa fie in fiecare zi la serviciu in Bucuresti? Sau se porneste de la inceput cu ideea de frauda si furaciune ca e el merge acolo sa „ne rezolve”, sa ne ajute, sa fie omul nostru. De aia merg lucrurile prost in tara asta. Ca sunt gasite niste marionete pe care adevaratii papusari le scot in fata: felceri,sindicalisti anafabeti, gestionari de aprozar, manglitori, paparude.
Postat 22 Mai 2012, 08:44 de Kermit
felicitari
Chiar nu inteleg ce legatura au comentariile astea despre Bodog-chirurgul..tocmai!! nu a fost promovat pe o functie medicala, nu opereaza mai mult ci dimpotriva, ocupa o functie ce se apropie mai mult de partea de management ( in care a demonstrat ca se pricepe in perioada in care a fost managerul spitalului judetean Oradea)
Postat 22 Mai 2012, 01:17 de cc
sa fim realisti
Lucrez in Spitalul Judetean Oradea.Dr. Bodog este in primul rand OM, respecta tot personalul iar ca manager a fost intransigent cu tot personalul dar corect Succes
Postat 21 Mai 2012, 22:57 de adi
decan la Sorbonica
Nu lasa ba javra asta functia de decan, ca stie ca de acolo poate sa suga ciolanu!! Il urmeaza si bufonu asta pe suvitatu ala de Bolos la Bucuresti! Ne-am saturat de alianta asta tovaraseasca si de combinatiile lor !!anit usl
Postat 21 Mai 2012, 22:47 de body guszti
MDA
INCREDIBIL !!!! MINISTRI!!! GUVERNE !!! USL !!!! LASATI`NEEE !!!!
Postat 21 Mai 2012, 22:34 de ROHANI
chirurg????
la asta nu ar trebui sa i se spuna chirurg ci operator...ca nu are nimic in comun cu chirurgia...incompetenti
Postat 21 Mai 2012, 22:33 de fish
SUPER
O mare diferenta intre ce ministri si secretari de stat a avut PDL-UDMR-UNPR si ce au acum USL :))
Postat 21 Mai 2012, 22:32 de dasda
Die hard
Bodog asta o fi ceva Highlander, nu il opreste decat sabia...
Postat 21 Mai 2012, 22:32 de Bruce Willis
hotiiiiii
hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, fomistii astia de la usl nu mai stiu cum sa faca sa fure totul repede....asa ca ii pun pe toti prostii pe functii
Postat 21 Mai 2012, 22:30 de bibanu
mor de ciuda
Sa fim seriosi ma...Bodog? Da eu is nimeni in partidu ala??? Las ca il face eu, ajung eu in locul lui, nu e el mai incompetent decaat mine!!!!!
Postat 21 Mai 2012, 22:30 de Mohan
wqew
hai bodogule la decanat la medicina in oradea lasa functiile astea pentru cine poate
Postat 21 Mai 2012, 22:29 de ggdd
jjfdfa
o sai prea tremure mana in operatie la ce functie are
Postat 21 Mai 2012, 22:28 de ssa
jje
operatie pe bugetu ministerului o sa faca asta
Postat 21 Mai 2012, 22:20 de hasd
land
rusine usl .rusine comunistilor
Postat 21 Mai 2012, 22:19 de prenume
familia adams
Brancardierul sef s-a trezit la Bucuresti...ce salturi marete a facut si Bodog asta...oare le merita? Oare e chiar atata de \"invatat\"?
Postat 21 Mai 2012, 22:03 de Andrei
fugitiiiiiii
si cainii fug cand il vad pe asta cu un bisturiu in mana....ce sa mai zic de oamnei...
Postat 21 Mai 2012, 21:56 de nicu
usl si cadrele de nadejde
NU IMI VINE SA CRED ....CUM SA IL PUI SECRETAR DE STAT PE ASTA???M-AM LAMURIT SI CU RESURSELE DE OAMENI ALE USL...
Postat 21 Mai 2012, 21:53 de mircea mihai
operatia a reusit pacientul a decedat!sloganul lui bodog
intrebati pacientii lui despre el...daca puteti...luati legatura cu ei pe strada toamnei
Postat 21 Mai 2012, 21:51 de doctor
varza
Ioi daca si asta a ajuns secretar de stat......e lux ghiveciu asta a lu` Ponta, pardon, Guvernul :))
Postat 21 Mai 2012, 21:31 de honorius
Chirurgu lu peste
de aia am plecat eu din tara - la timp - ce fatza de sofer de basculanta are - incredibil
Postat 21 Mai 2012, 21:28 de Plecat
USL NU VA MAI SUPORT!!!!!!!!!!!!!!!
PLECATI!!!!!!!!!!!!! NU VA MAI SUPORT USL-ISTILOR...PROMOVATI NUMAI NULITATI!!!!
Postat 21 Mai 2012, 21:23 de radet
vai ce oamnei promoveaza usl-ul
nu pot sa cred ce looseri promoveaza USL dupa bitea acum bodog asta...care s-a remarcat prin ce???????????????? sa mai spuna cineva din usl ca ei promoveaza oameni competenti...is ridicoli
Postat 21 Mai 2012, 21:17 de toamna2012
in loc de secretara angajm brancardier
in sfarsit un om din sistem ajunge in minister...probabil o sa se ingrijeasca de fostii lui colegi BRANCARDIERII
Postat 21 Mai 2012, 20:47 de fc biborteni
chirurg???
Chirurg??? un chirurg nu fuge dupa atatea functii odata, mai degraba macelar. o trasatura tipica USL eului.
Postat 21 Mai 2012, 20:45 de din
:)))
Inca un bisnitar a plecat la bucuresti se pare ca USL ul isi aduna oameni sa mai fure un pic din camara goala a statului.
Postat 21 Mai 2012, 20:42 de book
florian
bodog- prodecan, sef la judetean, acum secretar de stat. unde merge tara asta totusi? incotro ne indreptam? bine am ajuns, fratilor! votati tot dintr-astia si mergem direct la ...spital cu totii! acolo unde florian bodog va face legea. vai si amar
Postat 21 Mai 2012, 20:38 de bodog
departe
bodog, bine ai mai ajuns? chiar asa usl? mai mult nu puteti? dupa ce dezastru a facut la spital, asta chiar nu era omul care ajunga secretar de stat! rusine PNL! rusine PSD! rusine USL!
Postat 21 Mai 2012, 20:36 de undeva
bravo
cuvantul pe care trebuia sa-l bag in casuta de mai sus era BEAN. pai chiar asa, asta parca e mister bean? cum se compromite asa judetul asta cu asemenea oameni
Postat 21 Mai 2012, 20:33 de bravo
sss
......chirurg pe drak,poate brancardier sau un politruc avar.
Postat 21 Mai 2012, 20:32 de gogu.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON