URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Februarie 2015, 15:34

Ex-viceprimarul Ovidiu Mureşan: "Sunt director comercial la Compania de Apă Oradea"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul viceprimar Ovidiu Mureşan a trecut cu arme şi bagaje în tabăra administraţiei Bolojan. "Începând de astăzi sunt angajat al Companiei de Apă Oradea. Astăzi fost prima mea zi de lucru în calitate de director comercial al CAO", a declarat PSD-istul vineri, în cadrul conferinţei de presă în care şi-a prezentat bilanţul celor aproape 3 ani de mandat.

Compania de Apă Oradea şi-a reînfiinţat postul de director comercial marţi, la cererea primarului Ilie Bolojan, care vede în Mureşan o victimă colaterală a războiului PSD – PNL. Postul călduţ din conducerea companiei a fost ocupat vreme de doi ani de un alt PSD-ist, Claudiu Pop, până la numirea în funcţia de prefect de Bihor, şi a fost desfiinţat la sfârşitul anului 2012. La acea dată măsura a fost legitimată ca o încercare a de opri implantarea politrucilor în funcţii de conducere ale regiilor locale.

Pentru a putea ocupa postul, Mureşan a renunţat, după două mandate consecutive, la poziţia de consilier local. "Având în vedere că începând de astăzi ocup funcţia de director comercial al unei companii subordonate municipalităţii, funcţie incompatibilă cu calitatea de consilier local, astăzi mi-am dat demisia din funcţia de consilier local", a spus fostul viceprimar.

La fel, pentru a nu cădea victimă, din nou, disputelor politice dintre PSD şi administraţia locală PNL-UDMR, Mureşan şi-a înaintat demisia, tot vineri, şi din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Oradea. Ex-viceprimarul spune că în ciuda acestui fapt va rămâne, în continuare, membru PSD.

"Am rămas în continuare în PSD. Sunt membru al acestui partid de 15 ani şi voi rămâne membru atâta timp cât voi fi respectat", a spus Mureşan.

Consiliul Local a hotărât în şedinţa din 13 februarie înlocuirea din funcţie a viceprimarului Ovidiu Mureşan şi reconfigurarea alianţei locale PNL-PSD. Postul pesedistului va fi ocupat de săptămâna viitoare de către udemeristul Huszar Istvan, care s-a şi prezentat vineri la noul loc de muncă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Replica III la @Grigore
Bah @Grigore intelectual rasat la found si cap vino bah la intalnire in sediul redactiei saptamanalului ~ Bihoreanul ` Orinde ,oricand si pentru oprice .Bah @Grigore iti donez biblioteca personala sa ti-o poun in cap pe toata , da-te dreacu SICTIR @Grigore o inceput ca postaci PeSzeDei sa scrie comentarii si sa apere conducerea corupta PSD Bihor de la schimbarea care se apropie !:))=))@Grigore fa pasi marunti si joc de glezna baga la cap sa nu scriu unde sa-ti mai bagi ...in origini ! Tine minte bah @Grigore ,daca Nu ai cap griji bah de picioare!BAH intelectual rasat la fund si cap @Grigore mangiaro mio catzo! capisci prostovano!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul_Simplu.
Postat 24 Februarie 2015, 10:46 de Romanul_Simplu
????????
Simpluleeeeeeeeeeeeee!Hai ca te astept acolo unde iti place....la fundul celor care ii critici!Donez abecedar Iti dau nr de cont ..sa vad daca te tine!Valea ,a inceput alfabetizarea postacilor pedelisti ,actualmente pedelisti!Noteaza Ba,ca n-ai tinere de minte!Ba...tzarane ai capisi???????
Postat 24 Februarie 2015, 06:54 de grigore
Replica II la @Grigore
BAH intelectual rasat la fund si la cap @GrigorePeSzeDistul vezi de treaba ta ti-am mai spus!:))=))Atata vreme cand Nu te injur si nu te insult NU iti insult si injur familia doar persoana politica am si de la tine aceleasi pretentii .Bah @Grigore intelectualul numai lichele politice asa ca si tine@Grigore cand NU mai au argumente si dovezi injura si insulta interlocutori lor ca sa para ca sunt mai superiori, dar Nu sunt ,sunt mai inferiori.@Grigore ai pe cine apara pe conducerea corupta a PSD Bihor ce o sa-ti arunce un oscior ca la un caine flamand!:))=)) Bah intelectuale rasat la fund si la cap @Grigore i-a SICTIR date dreacu ! Hai sanchi ! plimba intelectualuyl rasat la fund si cap @Grigore!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul _Simplu.
Postat 23 Februarie 2015, 18:07 de Romanul_Simplu
Re: Alo..Simplule cit de ..simplu..fara educatie sti!
@simplu..(...) Bah tzarane du-te la scoala,mai primesc la intensiv!Alfabetizarea continuaBa,tzarane!
Postat 23 Februarie 2015, 11:40 de grigore
raspuns
@grigore: si ce daca a fost director la Telekom? SILA despre care vorbesc vine pentru ca a acceptat ca premiu de consolare functia la Compania de Apa! Cat despre scoala eu am destula! Si facuta la vremea ei! Nu pe la Sorbonici!Sau pe la Arad sau mai stiu eu ce Herculane! Ca Bolos spre exemplu!
Postat 23 Februarie 2015, 00:18 de TDS
Replica la @Grigore
BAH @Grigore postacul de serviciu al PeSzeDE Bihor sa stii asta ca ADEVARUL si DREPTATEA spusa in fata omului supara tare!:))=))Bah @ Grigore vezi de `treaba ta ca asta-i treaba ce te legi de un roman simplu cu nick name-ul Romanul_Simplu?Eu recunosc ca sunt mic numai ca ...puterea politica se aduna de la toti cei mici impreuna , NU conteaza ca sa-ti zic ca esti MARE prost sa fi mare cu cel mic!:))=))Mai i-a si asta bah @Grigore ca sa stii nu de alta ` NU conteaza sa fii mare si tare (ca tine bah), conteaza sa fii mai mic , dar conteaza in special sa fii parsiv cu oameni asemeni tie!:))=))SICTIR da-te dreacu bah @Grigore!:))=)) .Aceasta este opinia lui Romanul_Simplu.
Postat 22 Februarie 2015, 18:12 de Romanul_Simplu
Auleu...
@dos+TDS..Mey baieti omul era DIRECTOR la Romtelecom inainte de primarie...Apropos ciocul mic..voi si inca altii nu aveti Scoala cita VACANTA are MURESAN...!! Usor cu pianina ,CIOCUL mic,mic...!Simplule nici nu stii cit de mic poti fi..mic,mic,mic!!!!!Felicitari domnule Muresan,avem incredere!!!!!
Postat 22 Februarie 2015, 15:16 de grigore
REPLICA
`Orice fapta buna sa nu ramana nepedepsita!asta-i ideologia lui Ioan Mang PLAGIATORUL PSD!:))=)) Sunt n si n directori de deconcentrate ai PSD Bihor ce daca sunt mai multi cu UNU mai mare si mai obez acuma?:))=))Revenim la articol tot asa o situatie similara la o comuna bihoreana din ZMO ,undeva , candva , la asa ceva , cand consilierul PSD pleaca si lasa scaunul de consilier local la cei din PNL Bihor, sa vedem cui lasa scaunul de consilier local oradean si Ioan Muresan Obezul?:))=)) Din cate imi amintesc eu un roman simplu @Romanul _Simplu stiu ca scaunul acesta de director adj de la CAO a fost a prefectului Claudiu Pop inainte de fi prefect!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul_Simplu.
Postat 22 Februarie 2015, 12:11 de Romanul_Simplu
SILA
L-am aparat! Acum imi este SILA! Rezulta clar ca si Ovidiu Muresan este plamadit din acelasi aluat daca a acceptat un post caldut! Sper ca s-a transmis in termen REVISAL-ul!
Postat 21 Februarie 2015, 08:15 de TDS
Un director ok!
mie-mi place si-l respect. este un om integru si foarte inteligent si sunt convins ca multi dintre noi suntem norocosi sa-l avem in preajma.
Postat 20 Februarie 2015, 22:43 de vg
Fără concurs ???
Director pe la CAO înseamnă că trebuie să fii afiliat politic ??? Pe bază de competenţă nu e cazul ??? Să vină atunci DNA-ul ca să termine şi în Bihor cu traficul de influenţă, că de zeci de ani toţi proştii şi nesimţiţii sug din banul public !!!
Postat 20 Februarie 2015, 19:27 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON