URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Octombrie 2010, 14:52

Emilian Pavel, ales vicepreşedinte al Tineretului Social Democrat, la nivel naţional

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

22 de tineri social democraţi din judeţul Bihor, alături de 3 invitaţi, au participat sâmbătă la congresul Tineretului Social Democrat, de la Bucureşti, în cadrul căruia preşedintele TSD Bihor, Emilian Pavel, reconfirmat pe funcţie săptămâna trecută, a fost ales vicepreşedinte naţional.

Conform unui comunicat al PSD Bihor, în cadrul întâlnirii, Nicolae Bănicioiu, preşedintele reales al TSD, l-a prezentat pe Emilian Pavel drept "cel mai activ tânăr din conducerea TSD".

"Este de remarcat numărul mare de vicepreşedinţi ai TSD proveniţi din Ardeal, 4, faţă de PSD, unde Ardealul este reprezentat printr-o singură persoană. Dintr-un număr de 15 vicepreşedinţi, Transilvania şi Banatul au câştigat 4 locuri (Bihor, Braşov, Timiş şi Bistriţa Năsăud)", se menţionează într-un comunicat al PSD Bihor.

"Acest rezultat este rodul muncii tuturor tinerilor social democraţi din judeţul Bihor, care în perioada 2006-2010 s-au implicat în toate acţiunile organizaţiei judeţene a PSD, au iniţiat activităţi proprii, au reuşit să îşi impună membrii în structurile de conducere ale PSD Bihor şi, mai ales, au fost mereu prezenţi în mijlocul bihorenilor", a declarat Emilian Pavel.

Tot în urma congresului de sâmbătă, tinerii social democraţi din Bihor au 4 reprezentanţi în Consiliul Naţional al organizaţiei: Emilian Pavel, Liviu Sabău Popa, Roxana Balaj şi Lucian Ungur.

Totodată, bihorenii au participat şi la o acţiune de promovare a produselor româneşti, pentru a păstra locurile de muncă în ţară, pentru a menţine salariile angajaţilor şi pentru ieşirea din criza economică.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
replica la Marius Sticlaru
Marius Sticlaru sa-ti raspund la afirmatii si acuze .1)Este bine ca sa ne spalam rufele murdare in public pentru ca nu au fost spalate de multa vreme si trebuiesc spalate,sa vada si vecini si dusmani PSD ce fel de oameni avem ,sa se bucure si sa se distreze si ei si sa ne indeparteze rivalul din pozitia nemeritata de lider ,,ce nu te omoara te caleste te face mai puternic ``:))2)Eu @Romanul Simplu intodeanuna mi-am intarit cu responsabilitate opinia si am scris si semnat la urma, dar daca mergem intr-un cadru organizat facem canibalism politic vorba lui @Romanul Complex si gashca de pahar si de cluburi alui PEPEa homosexualul te-a intimidat si agresat.EU @Romanul Simplu care nici nu te cunos dar vezi ca o sa-ti scriu pe mess si o sa avem o discutie amicala despre PSD in general .TSD Bihor sa-si cunoasca locul adica in spatele factiuni talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiul 6 Salonta,si in rest pot sa mearga si la GAY fest din Bucurestii,dar serviciul electronic de comunicare al PSD Bihor este slabut cu toate jignirile care mi le-au facut ,astia nici macar nu au auzit de bloguerila digitala portocalie darmite cea rosie :))Acesta este opinia lui Romanul Simplu .
Postat 09 Octombrie 2010, 07:49 de Romanul Simplu
replica la articol
Domnule senator PSD Ioan Mang dar cum de ati intirziat la conferintza de presa a PSD Bihor ?Ce ati vrut sa anuntati?Delegatii de la Congresul PSD din 16 octombrie din Bucuresti care vor fi aceeasi adica matracucile care stau cracit in fata dumneavoastra ,homosexuali tineri PEPEa homosexualul alias Emilian Pavel Florian,Lucian Ungur portatorul de cuvind si de poutza alu homosexualul,Roxana Balaj sefa dv de cabinet ,dar cu noi simpli membri de PSD militanti social democrati ,romanii simpli cum ramine ?ca si noi vrem ca sa mergem la Congresul PSD,,Puterea unui partid reprezinta increderea pe care o are in acel partid si ultimul membru si simpatizant `` citat Ion Iliescu.Va-ti laudat cu 10 000 de membri in Bihor ,degeaba va-ti laudat cu ei nu stiti ca sa-i uniti in jurul social democratiei,doar dezbinati,o sa va bucurati ,o sa introduceti amendamentul cu excluderea in din partid al membrilor simpli militanti de seama din PSD ,talibani rebeli fanatici din PSD Bihor asemeni lui@ Romanul Simplu in statulul PSD ,si o sa ramineti in partid doar cu familia,copii,amantele,si cunoscutii lingusitori a dumneavoastra domnule senator PSD Ioan Mang .Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 09 Octombrie 2010, 07:21 de Romanul Simplu
Replica
Nu cred ca este bine sa continuam pe acest forum sa ne spalam rufele in public....propun tuturor celor care au ceva de spus sa o faca in cadru organizat la sedinte si sa terminam balciu asta. Referitor la parerile personale ale unora cred ca ar trebui sa le tina pt ei si daca au demnitate sa le spuna in fata sau cel putin sa aiba curajul la sfarsit sa-si treaca numele real. Pt @Psihopatul nu cred ca esti in masura sa analizezi tu activitatea mea, sau pe mine ca persoana.... in primul rand uitate in oglinda si fa-ti o analiza la rece si vezi de ce esti bun tu si ce ai realizat pana acuma in viata si abia apoi fa analiza altuia. Daca tot ai atatea lucruri sa-mi reprosezi, banuiesc ca ai si nr meu de telefon...poti sa ma suni linistit, iesim la o cafea si iti ascult ofurile. E normal sa avem puncte de vedere diferite,viziuni diferite in partid....dar trebuie sa intelegem un lucru toti, facem un mare deserviciu TSD daca continuam sa ne injuram pe forum. Legat de punctul de vedere al meu personal despre acea conferinta judeteana o sa aveti ocazia sa il auziti cu prima ocazie intr-un cadru organizat si niciodata pe forumuri publice.
Postat 08 Octombrie 2010, 15:06 de Marius S
replica la articol
Analizind serios adevarat si drept,,fapta de vitejie``a lui Emilian Florian Pavel junior alias PEPEa homosexualul (asta-i porecla):))=))Fapta acesta viteaza l-a pus intr-o situatie pe care o sa o regrete in viitor ,i-a distrus autoritatea si credibilitatea in rindurile tinerilor din PSD Bihor si consiliul judetean,cit despre tineri din filialele oradene acestia sunt gashca lui de pahar din cluburi care a dus-o la Congresul TSD si cu care isi bate joc de social democratie si de partidul PSD.,,Personajul Emilian presedinte `` DA ! dar a homosexualilor :)).Si cu eticheta aceasta nimeni nu-i va mai da votulde incredere ,vor avea grija talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor ca sa-i terfeleasca autoritatea si demnitatea lui de om si pozitia lui de asa zis ,,lider`` ,poate al homosexualilor?:))=))Decit fapta asta vitejeasca mai bine ar fi facut o munca de voluntariat si caritate ar fi dat un pahar de apa si o coaja de piine unui batrin dintr-un azil de batrini sau ar fi ingrijit un copli orfan intr-un orfelinat,dar fapta lui este de arogantza a unui baiat de banii gata care isi bate joc de valorile social democratie si partidul PSD.Acesta este opinia decenta lui Romanul Simplu.
Postat 07 Octombrie 2010, 06:49 de Romanul Simplu
E greu să-ţi asumi părerile
Atunci când cineva, ascuns în spatele unui nickname, a făcut pentru prima dată asocierea numelui meu cu Romanul Simplu am fost revoltat. Dincolo de părerile pe care le exprima mă deranja calitatea slabă a textelor atât în ceea ce priveşte compoziţia cât şi în ceea ce priveşte ortografia postărilor personajului în cază (modul în care face acordul, lipsa spaţiului după semnele de punctuaţie, lipsa caracterelor diacritice, etc). Într-un comentariu postat în urmă cu câteva zile ceream celor ce mai fac astfel de asocieri să aibă demnitatea să-şi scrie numele la final. În această zi văzând un nou comentariu în care numele meu este asociat cu nickname-ul Romanul Simplu nu am mai fost revoltat, ci m-a încercat un sentiment de milă pentru cel ce a postat acel comentariu fără a avea forţa necesară să-şi asume ideile dezvăluindu-şi identitatea. Mi-am dat seama din ce categorie de oameni face parte şi am să vă povestesc un lucru. La conferinţa TSD agitaţie mare înainte de a intra în sală, te oprea când unul, când altul să te întrebe cu cine mergi. Unii erau cu Pavel, alţii cu Sticlaru, fiecare cu argumentele lui. Cei mai acizi erau cei ce-l susţineau pe Sticlaru, majoritatea fiind mai mult anti Pavel decât pro Sticlaru, aruncând comentarii răutăcioase şi acuzatoare la adresa preşedintelui încă în exerciţiu. Până aici nimic deosebit, însă m-a surprins faptul că după conferinţă mare parte dintre susţinătorii fervenţi a lui Sticlaru s-au înghesuit să fie între primii care-l felicită pe Emilian, şi o făceau etalând o fericire debordandă. Am povestit acest lucru pentru a evidenţia caracterul duplicitar al unor colegi nu pentru a-l identifica pe „xyz” între acei tineri. Unii sunt duplicitari şi cred că toată lumea gândeşte aşa. Având în vedere că în comentariu se bate şaua să priceapă iapa iar ţinta nu sunt eu ci domnul deputat Roman, sugerându-se ideea că acest ar fi duplicitar, cred (opinie personală) că „xyz” nu mai e un tânăr a cărui aprecieri să fie scuzate de elanul specific celor sub 35 de ani. Compătimesc un om care având o oarecare experienţă politică nu are argumente solide ci doar loveşte pe la spate ascunzându-se în spatele unui nickname.
Postat 06 Octombrie 2010, 20:13 de Alin Avram
replica la redactia Bihoreanu
Redactia ,,BIHOREANU `` va-ti speriat va-ti kakat pe voi ca o sa va de-a in judecata si ati dat inapoi,va-ti umilit in fata PSD Bihor si fata lu Emilian Paverl Flortian juniorEU @ROMANUL SIMPLU nu m-am speriat dati-ma in judecata ca am scris miciunii si nu ADEVAR si DREPTATE.REDACTIA BIHOREANUL pentru mine @ROMANUL SIMPLU nu aveti decit sa da-ti adresa de email si ip la infractorul penal Emilain Pavel Forian junior ati facut culcat in fata lui :))=)) .REVOLUTIA TALIBANA DIN PSD BIHOR PINA LA VICTORIA FINALA INDIFERENT,SI DACA MOR EA CONTINUA MAI DEPARTE ,aceste este doar inceputu sfirsitul tragic o sa fie :))=)).ACESTA ESTE OPINIA LUI ROMANUL SIMPLU.P.S MULTUMESC REDACTIA BIHOREANUL PENTRU INTELEGERE ,NU CONTEAZA SA APERI UN ROMAN SIMPLU CU DREPATATE ,CONTEAZA SA APERI UN INFRACTOR CARE ISI BATE JOC DE POPORUL ROMAN SI DE ROMANIA TARA ACESTA ,MULTUMESC FRUMOS PENTR OPINIA SCRISA SI APOI CENZURATA A LUI @ROMANUL SIMPLU adevarat un simplu roman din ROMANIA:))=))MULTUMESC FRUMOS REDACTIA BIHOREANUL PENTRU PARTINIREA SI DREPATATEA ACORDATA INFRACTORULUI PENAL EMILIAN PAVEL FLORIAN JUNIORLA MAI MARE SI APARA SI ALTI INFRACTORI SI BATJOCORITORI AI ROMANIEI SI AI POPORULUI ROMAN
Postat 06 Octombrie 2010, 16:06 de Romanul Simplu
@ Redactia Bihoreanul
Multumim pt. aceasta initiativa. Ne putem certa si putem avea tot felul de opinii, dar se ajunsese mult prea jos cu acest limbaj. Ne bucuram ca macar o publicatie decide sa nu mai gazuiasca pe pagina sa astfel de cuvinte. Felicitari si uite ca si Romanul Simplu poate vorbi omeneste. Bravo!
Postat 05 Octombrie 2010, 21:20 de @ Redactia Bihoeanul
Psihopatul
Despre ce frica si agresiune vorbesti ? Ai fost la conferinta ? Cred ca nu daca afirmi asa ceva . Sticlaru s-a umilit singur in ultimul hal crezand ca sprijinul anumitor persoane cu influenta il vor face presedinte chiar daca nu il cunoaste nimeni. Desi asta probabil a reprezentat un avantaj pentru ca cei care il cunosc il simpatizeaza mult :)))) . A cersit si o functie de vicepresedinte desi parca tuturor le zicea cum el nu vrea nicio functie si nu ii suporta pe cei care alearga dupa functii . La 4 voturi (din care unul al lui :))))))))))) ) putea avea demnitatea sa refuze. Dar vorbind de el nu prea se potriveste cuvantul demnitate, decenta, coerenta, inteligenta, colegialitate etc etc etc . Luati-va de mana amandoi si lasati-ne !!!
Postat 05 Octombrie 2010, 20:42 de @ Romanul simplu
replica decenta a lui Romanul Simplu adevarat la comentarii si acuze
Am mai scris o data ca @Romanul Complex este@ Romanul Complex,Alin Avram este Alin Avram ,si Romanul Simplu este Romanul Simplu ,sunt 3 persoane distincte diferite una de cealalta.MULTUMESC FRUMOS redactia Bihoreanul `` pentru atitudine si partirea unui infractor PEPEa Redactia ,,Bihoreanul `` repet ce a fost cenzurat si sters Marius Sticlaru a venit cu un CV si voluntariat mai bun decit Emilian Pavel Florian ptiu care a venit cu o hirtiutza ,,continuam debandada prin cluburi in dispretz total fata de PSD ,eu si prieteni mei`` ,dar la conferintza s-a facut presiuni de catre prieteni lui Pavel de pahar de prin cluburile oradene care i-a dus la congresul TSD,s-a adresat doar cu apelativul ,,asta`` jignitor,in agresiune si dispret a influentzat tineretul PSD prin frica si agresiune ,acesta nu este o atitudine social democrata adevarata,nu s-a discutat proiecte de perspectiva a tineretului PSD a fost agresiune dispret si influentzare prin frica.Acesta este opiniadecenta alui Romanul Simplu.P.S Rafuiala este personala cu Emilian Pavel Florian ,nu scapa si daca are totii prieteni de pahar de prin cluburi linga el,pentru ofensa si jigniri aduse romanilor simpli votantzi PSD :))
Postat 05 Octombrie 2010, 20:25 de Romanul Simplu
O noua versiune.
Romanu Complex este o noua versiune a Romanului Simplu jucata de acelasi actor, Alin Avram. Aline, nici nu stii cat naiv poti sa fii! Daca deputatul iti cunoaste jocul, se poate spune un singur lucru,RUSINE!
Postat 05 Octombrie 2010, 16:53 de xyz
Corect.
Corecta masura luata de Redactia Bihoreanul.Romanul Simplu nu poate folosi acest forum pentru a plati polite personale. Iata o masura indispensabila promovarii unui limbaj decent si civilizat in exprimarea opiniiilor,chiar daca acestea sunt de o mare diversitate. Felicitari pentru Redactia Bihoreanul!
Postat 05 Octombrie 2010, 16:48 de Tanar.
@romanul simplu
ha ma romanule simplu....ce faci tu acuma ca nu mai poti posta? tu nu stii alt limbaj numai limbajul obscen. asta e cultura ta...romanule simplu hahahahahahahahahahahahaha
Postat 05 Octombrie 2010, 16:26 de pitic
In sfarsit!
Felicitari Redactiei pt.munca de fiecare zi si pt.aceasta initiativa!
Postat 05 Octombrie 2010, 16:11 de om
avertisment
@Romanul Simplu. Din cauza limbajului jignitor si necivilizat, mai multe mesaje ti-au fost cenzurate. In cazul in care vei continua sa folosesti acest tip de limbaj, accesul tau va fi restrictionat si nu vei mai putea posta comentarii. Este ultimul avertisment.
Postat 05 Octombrie 2010, 15:05 de Redactia Bihoreanul
rep[lica la comentatori@ungurUL si la @Anonim
CENZURAT
Postat 05 Octombrie 2010, 14:54 de Romanul Simplu
rep[lica la comentatori@ungurUL si la @Anonim
CENZURAT
Postat 05 Octombrie 2010, 14:46 de Romanul Simplu
PAcat
Daca nu iti cunosti colegii atunci mai bine taci . Oradea a avut 30% din reprezentanti , asa cum are si 30 % din total membri . Vezi ca prietenul tau Sticlaru nu ii stie nici pe cei din Oradea , despre cei din judet ce sa mai vorbim . Cele 4 voturi (cu a lui cu tot) spun tot despre anvergura sa politica .
Postat 05 Octombrie 2010, 14:03 de @Anonim
replici la comentatori sunt gay si care sunt contra lui @Romanul Simplu adevarat:))
CENZURAT
Postat 05 Octombrie 2010, 12:31 de Romanul Simplu
@romanul
Romanul, mai bine ti-ai vedea de dintii si maselele tale!
Postat 05 Octombrie 2010, 12:07 de ungurUL
@romanul simplu
cred ca nu faci diferenta intre cuvantul simplu si cuvantul complexat de unde si eroarea facuta in nick-name-ul tau. un avorton al perioadei comuniste nu poate si nu are voie sa se identifice cu un roman simplu care munceste nu da lectii de viata in suburbiile presei electronice, datorita frustrarilor adunate in timp, el crezand ca merita sa fie luat in considerare de o societate care ii marginalizeaza cei ca el. Sa revenim la frustrari... doar pentru ca el nu reuseste sa isi faca o viata, sa foota si el o femeie in afara de aia gonflabila si cea din palma, sa aiba si el 2-3 oameni care sa il considere prieten cu care sa iasa si el in oras, sa mearga la munte, la mare si este nevoit sa stea acasa sa se planga pe bloguri de neputintele lui si reusitele altuia, care trebuie denaturate petru a parea diavolesti, lucruri pe care nu le pot face oamenii normali, si nu intelege de ce altii pot sa lupte incearca si reusesc sa iasa din anonimat din aceste motive cred ca aceste 5 minute petrecute in redactarea acestui raspuns la perversitatile unui frustrato-complexat sunt cele irosite din viata mea. viata buna in continuare lahbarule
Postat 05 Octombrie 2010, 10:42 de yo
de unde au fost tinerii?
din judet pe naiba.din oradea sunt toti,trupa de chefuri a lui Emilian.restul judetului e bun cand aduce rezultate cu care sa se poata el lauda.ce nu intelege el e ca tinerii din judet muncesc pt ca le place nu pt el, pt restul tinerilor din judet emilian nu e presedinte,e mascota
Postat 05 Octombrie 2010, 10:28 de anonim
nu ma bagati in seama
Nu ma bagati in seama. Sunt beat crita.
Postat 05 Octombrie 2010, 10:21 de Romanul Simplu
Gay, Homosexual etc.
In special celui mai "simplu" dintre romani: Partidele Social Democrate din Europa sprijina comunitatea Gay, la fel cum social democratia sprijina orice minoritate in lupta ei pentru drepturile ce i se cuvin. A folosi homosexualitatea in sens peiorativ inseamna a nu cunoaste doctrina social democrata, a nu cunoaste idealurile pentru care luptam. Ce a facut Pavel Jr I a fost un gest militant care se inscrie perfect in doctrina pe care noi, cei de stanga, o sustinem si o promovam. Sa nu uite cei mai "simpli" ca asa cum trebuie ajutata acum comunitatea Gay, asa a fost cazul atunci cand noi, cei de stanga, luptam pentru drepturile muncitorilor, pentru drepturile femeilor, pentru drepturile tuturor celor oprimati. Pavel Jr I este unul dintre cei care inteleg acest adevar istoric, iar daca va continua, va avea un viitor in acest partid. Cei care nu inteleg ce inseamna PSD, PES si social democratia vor disparea foarte curand si vor ajunge in lada de gunoi a istoriei. Viitorul este al tinerilor! TSDuce lupta! semneaza - fortele NATO din Afganistan :))
Postat 05 Octombrie 2010, 09:58 de Gay, Homosexual etc.
sorry for the mistake...
*impusca-te
Postat 05 Octombrie 2010, 09:57 de cinevacuvalva
bla bla bla...
@romanul simplu...fugi si impuscate...ne-ai face tuturor un mare favor si in plus asa ar creste si IQ-ul general al populatiei..."domnule consilier judetean" Emilian Pavel...nu ramane decat sa va spun felicitari...unii pot (cum pot) iar altii pot doar sa stea sa injure pe diferite forumuri...
Postat 05 Octombrie 2010, 09:03 de cinevacuvalva
replica la postacii din Criciul de comunicare electronica al PSD Bihor:))
CENZURAT
Postat 05 Octombrie 2010, 07:40 de Romanul Simplu
Să depăşim momentul
Deşi e un stereotip de care uzează foarte des membri PD-L - Să adoptăm o poziţie constructuvă - consider că indiferent de simpatii şi antipatii ar fi bine să avem în vedere acest lucru. Fac această afirmaţie pornind de la spusele cuiva care-mi spunea: Dacă sunteţi lăsaţi în pace reuşiţi să vă mâncaţi între voi. Că ne place, că nu ne place, Pavel e preşedintele TSD Bihor, ce a făcut, ce n-a făcut nici nu mai contează, să-l tragem de mânecă să facă mai multe în continoare, nu ne dăm de pământ şi nu scoatem rahatul pe masă. Să ne amintim când Ion Iliescu a pierdut alegerile în faţa lui Geoană, nu şi-a luat jucăriile şi a plecat şi nici nu l-a săpat pe Geoană, la fel când Geoană a pierdut în faţa lui Ponta. Nu văd de ce dacă Pavel a fost reales în fruntea TSD Bihor să distrugem organizaţia. Chiar dacă are un limbaj mai puţin ortodox şi o exprimare ce lasă de dorit, am toată aprecierea pentru entuziasmul Romanului Simplu, însă trebuie să înţeleagă că e puţin depăşit. Dacă sunt chestiuni personale cred că trebuie lăsate deoparte şi să ne vedem de treburile noastre. Parafrazând un „clasic” în viaţă aş putea spune: ce-nseamnă asta, ori suntem pesedişti ori nu mai suntem?
Postat 05 Octombrie 2010, 06:46 de românul complex
rusine
rusine emi,te lauzi cu actiuni in zona Salonta organizate de dep.ROMAN
Postat 05 Octombrie 2010, 03:28 de nu conteaza
wtf????
u chiar esti nebun ma da rau
Postat 04 Octombrie 2010, 23:00 de @romanul simplu2
:))
Chiar ma intrebam in cat timp o sa scrii ceva psihopatule ! Tu chiar nu ai nimic de facut cu viata ta ? Te-a renegat mama ta la nastere , te-au batut bunicii , te-a violat cainele sau de ce esti atat de batut in cap si psihopat ????????
Postat 04 Octombrie 2010, 18:49 de @ Romanul simplu
replica la articol si la Emilian Pavel Florian alias ***
CENZURAT
Postat 04 Octombrie 2010, 15:27 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON