URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Martie 2013, 12:23

E oficial: Iubita fugarului Lascău i-a luat locul în Consiliul Judeţean!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La trei săptămâni după ce fostul consilier judeţean PPDD Ioan Lascău a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie comise când se afla la şefia Finanţelor Publice, şi la o lună şi o zi după ce - anticipându-şi, probabil, sentinţa - şi-a dat demisia din CJ, locul său a fost luat de iubita şi colega sa de partid, Alina Popa, cea care i-a şi urmat anul trecut pe lista de candidaţi a PPDD la această demnitate.

Alina Popa a depus jurământul de consilier judeţean în debutul şedinţei de marţi, după ce plenul CJ a luat act formal de demisia lui Lascău, înregistrată în mod straniu pe 25 februarie, cu mai bine de o săptămână înainte ca fostul finanţist să-şi afle sentinţa penală stabilită de cea mai înaltă instanţă din ţară.

După validarea mandatului său, Alina Popa a jurat cu mâna pe Biblie să-şi folosească "întreaga energie şi pricepere" pentru "propăşirea şi dezvoltarea judeţului". În restul şedinţei de marţi, noua membră a CJ a evitat să ia cuvântul, indiferent de problemele supuse dezbaterilor, mulţumindu-se doar să voteze.

Chestionată, în urmă cu două săptămâni dacă va accepta această funcţie, Alina Popa lăsa să se înţeleagă, la fel ca şeful ei de partid, Ioan Hulea, că este posibil să nu ajungă în locul iubitului ei în CJ. "Da, eu îmi doresc, dar mai am timp la dispoziţie să mă gândesc, să mă întâlnesc cu colegii...", declara la acea vreme Alina Popa.

Întrebată, de asemenea, dacă ştie unde se află în prezent fostul şef al Finanţelor bihorene, dat în urmărire naţională după ce a dispărut în urma condamnării la închisoare, Popa a evitat să răspundă. "Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că am vorbit la Poliţie", a motivat prietena lui Lascău.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
ppdd a inebunit OFICIAL in BIhor
ppdd a inebunit OFICIAL in Bihor , nuci vorba de un vot ca sustinere iar ne lovim de FAMILIA gen SATRA intretinuta din banii publici, iar futaaaai pe bani publici ? mergeti pe apa sambetei cu toate partidele de kakiat aparute ca cipuercile ,Legea nu este buna si provoca dezastru, dezechilibru si atunci va mirati ca ne conduc hotii, nu si bine fac la o adica ca doar nu o sa ne conduca futaiul pe ban public !!
Postat 28 Martie 2013, 10:23 de barvoo
ne place/nu ne place !
Ioana Simona Dăncuş le-a povestit anchetatorilor că a făcut sex pe bani cu mai multe personalităţi autohtone, printre care Robert Negoiţă. Orădeanca a ajuns şi în patul lui Nicolae Bănicioiu, cu care a întreţinut relaţii sexuale în Delta Dunării la o conferinţă PSD, partid din care face parte şi ea. Dosarul DIICOT care a zguduit lumea mondenă şi politica românească se vorbeşte despre o reţea de prostituţie de lux mascată sub două agenţii de modeling. Zeci de manechine au ajuns dame de companie în bordeluri din Austria. Potrivit presei centrale, Simona Dăncuş a fost audiată de procurorii DIICOT în 15 august 2010 în dosarul „Prostituţie şi politicieni”. Orădeanca de 22 de ani, membră PSD, a povestit cum a ajuns facă sex cu Adrian Enache, Nicolae Bănicioiu şi Robert Negoiţă. Cu unul dintre ei chiar la şcoala de vară organizată de partidul din care face parte. „La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou”, a mărturist Simona Dăncuş. Un alt client de-al domnişoarei a fost Robert Negoiţă, cel care nu recunoaşte că ar fi plătit fete pentru a le avea în pat.
Postat 27 Martie 2013, 19:02 de uuuufffff
PUIU
e un domn. e Alina urmatoarea? ESTE !!!
Postat 27 Martie 2013, 17:22 de oradean
delok zambitoare poate a primit tartament special
la ce fata de speriata are si delok zambitoare poate a primit tartament special in politie sunt cativa psihopati pe acolo gata sa te rupa in gura :))))) merita Puiu asa ceva ?
Postat 27 Martie 2013, 14:56 de maybe , maybe
daca avem un GUVERN de copy paste ca cel trecut era de analfabeti !!
PARLAMENTUL ROMANIEI in 2013 !! Un prost găseşte totdeauna pe altul mai prost care să-l asculte cu gura căscată. citat din Mihail Sadoveanu
Postat 27 Martie 2013, 11:03 de RUSINEEEEEEE
Dulce-i microfonul
Mai oameni buni, ia uitati ce bine ii sta cu microfonul in mana!!!!Cum stie ea sa-l mangaie!!!! Prinsa cu ce stie ea cel mai bine sa faca Bun de tot fotograful asta de la bihoreanul! Si cu simtul umorului! HAHAHAHA
Postat 26 Martie 2013, 19:48 de microfonul mangaiat
lunar peste 2.500 lei !!!!
Care sunt salariile la Consiliul Judetean Bihor? Acestea sunt: între 500 şi 1.000 lei – 68 angajaţi, între 1.000 şi 1.500 lei – 40 angajaţi, între 1.500 şi 2.000 lei – 35 angajaţi, între 2.000 şi 2.500 lei – 5 angajaţi. Cei din conducerea Consiliul Judetean Bihor iau lunar peste 2.500 lei.
Postat 26 Martie 2013, 17:20 de ce facem ?
Cum ma reprezinta pe mine amanta lui Lascau ca cetetean incaseaza banii si atat ?
ce salarii se dau in Consiliul Judetean ca sa inteleaga bietul roman care munceste ce se intampla in realitate ? Cum distribuie Statul bani si de ce nu cere competenta si nu numiri in functie de sponsorizari ? Cum ma reprezinta pe mine amanta lui Lascau ca cetetean incaseaza banii si atat ? Traian basescu era nemutumit ca in Parlament ajung ciobani, soferi asta ce calitatea are ca sa fie in Consiliul Judetean ?
Postat 26 Martie 2013, 17:17 de babeste explicati ne
hmmm foarte trist daca s a ajuns aici !!
hmmmmmm naspa rau au ajuns cei din CJ :)))) nu le doresc aceasta umilinta , conteaza foarte mult cu cine stai la masa :))) SUCCES ! Bihorul are foarte mult ghinion in privinta celor ce reprezinta sexul feminin, pacat !
Postat 26 Martie 2013, 17:09 de hmmmmm
Libera
Daca ai bani, bineinteles ca e libera. Dar trebuie sa ai si peste 60 de ani
Postat 26 Martie 2013, 16:02 de port
stati
linistiti, oameni dragi, acesti consilieri judeteni, de multe ori nu se reprezinta nici pe ei, nici nu apuca sa intre in posesia ordinei de zi ... si apoi eu sunt cetatean austriac si nu mai am cetatenia romana, deci, Doamna e libera?
Postat 26 Martie 2013, 15:41 de ION ION
Pentru port si Ion Ion
Doamna nu e, domnisoara nu prea e , dar asa e: e libera si te va reprezenta in consiliul judetean si probabil ca da, e din piata bihoreana la rubrica masaj cu finalizare!
Postat 26 Martie 2013, 15:33 de masaj erotic
port
Alina asta e de la Piata Bihoreana?
Postat 26 Martie 2013, 15:20 de port
INTREBARE
deci, Doamna e libera?
Postat 26 Martie 2013, 15:09 de ION ION
sunt o gramada care suuuggg pulllllaaa pentru un amarat de loc de munca, prostitutie mascata !!!
nu intelegeti ca sefii calaresc ce e bun in partid si membri cotizeaza si ca sa va linisteasca ia luati si voi o bucatica si daca se poate mai aduceti voi alte oite care vor functii dar sa le platesca in natura , ce nu intelegeti sunt o gramada care suuuggg pulllllaaa pentru un amarat de loc de munca, prostitutie mascata !!! uite asa s a inventat piiizzzz gratis cand sunt paupsi gonflabile pentru masturbare :)) alea nu raspund penal !!!
Postat 26 Martie 2013, 14:59 de si uite asa s a inv
RUSINE
Cum ce a facut? S-a prostituat. iar cafeaua aia de la Carlos pe care ne-ati pus sa o platim e de tot rahatul. Pentru ce sa dam bani la partid ? Ca sa intre curvetul puscariasului in cj? Hotilor!
Postat 26 Martie 2013, 14:38 de membru pacalit
Hulea vrea doar bani
Domnule deputat pe banii lui Vizer si pe munca noastra, nu va e rusine sa faceti sedinta doar pentru a ne cere bani? Nici macar nu ne-ati intrebat daca suntem de acord sa ne reprezinte urata asta in Consiliu? Ce-a facut centurista asta pentru partid?
Postat 26 Martie 2013, 14:30 de pepededist
PPDD spala banii murdari,
PPDD spala banii murdari, aveti grija memnbri ce sustineti si cui ii permiteti sa fure !!!
Postat 26 Martie 2013, 14:12 de PPDD spala banii mur
Traseista printre babalici
Sugacea asta umbla pe vremuri cu tot felul de gainari care furau orice Apoi a trecut la libidinosi batrani cu ceva lovele prin buzunare Acum a avansat cu adevarat Sugace la ditamai puiu lascau Cine urmeaza?
Postat 26 Martie 2013, 14:11 de cornel
sunt maritate e adevart dar au o dualitate demna de fraieri
Lascau a urcat multe femei usoare in functii, il atrag cuuurvusinele care desfac usor picioarele :))) pecum si haita in care se invarte , le dau de la unii la altii :)) nu va mirati ca PPDD incurajeaza toate femeile care sa i seduca pe opozanti :))) ati vazut voi femeie serioasa in partide , ori sunt betive, ori fumatoare ori usoare , uitati va bine la lele, sunt maritate e adevart dar au o dualitate demna de fraieri , se practica prostitutia in politica foarte mult.
Postat 26 Martie 2013, 13:53 de aiurea
apropo de demisie verifica cineva semnatura lui Lascau ?
asta nu se lasa nu vede ca e doar un pion care va lua in barte multe fapte penale !!! apropo de demisie verifica cineva semnatura lui Lascau ? normal ca va dura anii de zile , banii lui Vizer vorbesc, evazionistul :)).Evazionistii conduc justitia in Romania, mai vorbiti de stat de drept !
Postat 26 Martie 2013, 12:50 de evazionisti
unde poate fii oare PUIUL in brate la cateva
unde poate fii oare PUIUL in brate la cateva si ea ca o sluga credincioasa ii da satisfactie :))) ce sa faci cu caprele de Romania le folosesti pana mor !!! romanii sa platesca banii multi sa fie prins asta e sitemul, furam romani continuat !!
Postat 26 Martie 2013, 12:38 de bravoo lui
de ce va bateti joc de romani in halul asta ?
si ce daca a jurat ca e la moda ca oricine sa faca orice in numele anumitor categorii sociale, ati inebunit poporul cu atatea ideologii politice , in final renuntam si la VOT prin neparticipare cum o sa va sustineti singuri pentru ca aduceti orice mizerie sociala pentru bani in partid , de ce va bateti joc de romani in halul asta ? trebuie sa l suportam pe Traian Basescu si satra lui, pe PONTA si tot neamul lui, U.E. ce suntem noi SCLAVI ? ati gresit cu privire la romani foarte mult., faceti greseli grave si inacceptabile politic, societatea civila va reactiona in final.
Postat 26 Martie 2013, 12:36 de greseli
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON