URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Martie 2012, 21:41

E oficial: Ilie Bolojan candidează din nou la Primărie, Cornel Popa - la Consiliul Judeţean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Uniunea Social Liberală a definitivat astăzi, 19 martie a.c., lista candidaturilor comune la alegerile locale care vor avea loc în data de 10 iunie 2012", arată un comunicat de presă transmis luni seară de biroul de presă al USL.

Potrivit informării, care prezintă lista candidaţilor comuni ai USL pentru funcţiile de preşedinţi de consilii judeţean şi cei pentru funcţiile de primari de reşedinţă de judeţ, primarul Ilie Bolojan a fost desemnat să candideze pentru un nou mandat în fruntea municipalităţii orădene.

La rândul său, preşedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, este candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor.

Rezultatele erau previzibile, de vreme ce, aşa cum BIHOREANUL a mai scris, cei doi se situau cel mai bine în sondajele comandate de partidele din Uniune.

Primul pas în anunţarea candidaţilor pentru alegerile locale din acest an l-a făcut vineri seară, preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, care a prezentat, pe contul personal de Facebook, "o parte din candidaţii PSD din judeţul Bihor".

De altfel, într-o declaraţie făcută BIHOREANULUI, Mang afirma că se speră ca în această săptămână să aibă loc lansarea tuturor candidaţilor USL pentru alegerile locale.

Cei care nu au făcut încă un anunţ oficial pe această temă sunt PDL-iştii bihoreni. Deşi preconizau că îşi vor anunţa omul lansat în cursă pentru Primăria Oradea săptămâna trecută, acest lucru nu s-a întâmplat.

În timp ce candidatul pentru Consiliul Judeţean Bihor se ştie că va fi Radu Ţîrle, actualul deţinător al acestei funcţii, câştigată ca liberal, pentru Primăria orădeană s-au vehiculat trei nume: Călin Mocan, şef la Garda de Mediu Bihor, Lucian Silaghi, şeful Direcţiei de Cultură Bihor, şi Mihai Groza, directorul Hidroelectrica.

Surse din interiorul partidului afirmă că în cursa pentru Primăria orădeană va fi lansat Mihai Groza, care, deşi nu şi-ar mai dori să se arunce în luptă, ar fi fost convins într-un final de colegi să accepte candidatura. Totuşi, ultimul cuvânt în ce priveşte candidatul îl va avea bihoreanul Vasile Blaga, care urmează să sosească în curând la Oradea pentru a participa la lansarea acestuia.

Află ce spuneau astă vară sondajele privind alegerile locale, în articolul "Bolojan... şi restul lumii"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
55 Comentarii
NU VOTA BOLOJAN
NU VOTA BOLOJAN [11.04.2012, 10:08] Realizările lui Bolojan : Bolojan a făcut la nivel de oraş cam ce a făcut PDL la nivel de ţarî 1.Preţul Gcal, apei şi utiităţilor cel mai mare din ţară, taxe şi amenzi parcare rezultînd bani pentru investiţii inutile şi umflate şi bani nejustificaţi pe care îi împart cu constructorii.Bolojan din categoria celor care fac politică doar de dragul comisionului. Dacă banii primăriei ar fi administraţi de un manager de profesie (city manager) niciunul nu ar mai ace politică. 2. Salariile cele mai mici din ţară rezultă cel mai scăzut nivel de trai din ţară, orădenii mai săraci decît cînd şi-a început mandatul Bolojan în urmă cu 4 ani. 3.Aliat şi total aservit UDMR-ului , dacă va cîştiga funcţia de primarva merge în guvern după ce USL va cîştiga alegerile parlamentare şi va ceda funcţia de primar tot UDMR-ului. 4. Investiţiile cu care se laudă, inutile şi riscane , care nu crează locuri de muncă şi nu duc la prosperitatea orădeanului nu duc la creşterea nivelului de trai a orădeanului ci la creşterea prosperităţii lor personale. 5. Preţul Gcal va creşte şi mai mult prin adoptarea unei strategii de termoficare greşită prin trecerea CET pe gaz. Investiţie riscantă pe spatele orădeanului. 6.
Postat 12 Aprilie 2012, 11:25 de NU VOTA BOLOJAN
petru???
si crezi ca daca ar fi fost alta situatia daca erau romani in conducere....?spunemi un exemplu concret sau o cauza pt care " Romania a ajuns in situatia in care este astazi din cauza ungurilor din Romania"...o zi faina!
Postat 26 Martie 2012, 18:41 de adi
pentru ADY
Eu i-ti dau dreptate, am ce-a mai mare stima si respect pentru ungurii din Ungaria, sunt exact asa cum i-ai descris tu, numai ca vezi tu nu acelasi lucru il poti spune despre ungurii din Romania, parca nu sunt nici pe departe neamuri, nici macar nu poti spune ca sunt ruda saraca a ungurilor din Ungaria, sa nu uiti ca Romania a ajuns in situatia in care este astazi din cauza ungurilor din Romania, UDMR-ul a fost la conducerea tarii in toate guvernarile, indiferent de culoarea politica, au dus tot timpul o politica a CURVEI, nu conteaza cu cine, conteaza sa faca bani. Mai gandeste-te.
Postat 21 Martie 2012, 12:54 de petru
ce aveti cu oamenii....
nu inteleg d c toti constipatii intra si comenteaza,ba ca unu ,ba ca altu,ba ca ii ungurime,ba ca ii romanime...u asta care tot dai in unguri..eu sunt casatorit cu o``unguroaica`` si nu mie jena...sunt oameni ca si noi ba chiar ca mai oameni.....mai intelectualule care te dai asa rotund...daca ai iesit vreodata din blocul jegos in care stai,treci frontiera o data sa vezi ce curatenie ii din toate punctele de vedere,ce nivel de trai au si multe altele......dar u citesti toata ziua internetul si nu vz faptele reale asa ca mai documenteaza te despre unguri si modul lor de viata si dupa comenteaza...o zi buna..!
Postat 21 Martie 2012, 12:31 de adi
vot
PDL istii sint foarte agresivi,nu au nici o sansa,ei joaca acum ultima lor carte.Cei din Iosia vor vota toti unul si unul pentru Bolojan ,pentru ca merita.Betivul de Vuscan care a accidentat si a omorit 2 oameni ar trebui sa stea pe curul lui ,este un gay atit el cit si prietenul sau Bogdan cu care se intilneste foarte des in ultimul timp,ma mir ca nu s-a sezizat sotia lui Horea De unde stiu?i-am vazut cu ochii mei se tineau de mina intr-un bar pe Republicii linga evidenta populatiei.VOTATI CU INCREDERE PE BOLOJAN
Postat 21 Martie 2012, 09:44 de mai multi din iosia
parerea mea
Stim ca Vuscan,Matei Ghilea si alti PDL isti sint dusmanii lui BOLOJAN si implicit dusmanii nostrii ai oradenilor.Din pacate PDL ul nu poate arata nimic,nu a facut nimic pt noi,s-au inbogatit si-au impartit functii importante cind au venit la putere.As vrea sa va intreb ce a facut Ghilea si Vuscan pt Oradea.Concret.Pentru ca Bolojan si echipa sa a accesat fonduri europene si nu a indatorat orasul asa ca muclessssssssssssss
Postat 21 Martie 2012, 09:33 de oradeanul
pentru pervers
Retardat esti tu.Primarul BOLOJAN este cel mai bun primar care l-a avut Oradea.In patru ani a facut mai mult ca Filip in 10, orasul a devenit cel mai curat oras din tara,a construit poduri, are ce-a mi buna echipa ,si ce daca este sustinut de Biro Rozalia sau de ungurii din Bihor,ce-i care il sustin ii cunosc valoarea.Este un om de onoare ,iar daca nu va convine, nu postati minciuni ca va bate cel de Sus.
Postat 21 Martie 2012, 09:23 de Trifa
@!!
Dureros de adevarat ! Si nu numai Oradea, ce toate localitatile in care s-au aciuat o mana de unguri ! Ungurii, manati de popi, de..., sunt foarte organizati si nu-si risipesc voturile precum facem noi, prostii de romani. Eu vad si judetul condus de unguri. Pana romanii nu vor invata ca puterea sta in unitate, vom fi calariti de tot felul de venetici !
Postat 21 Martie 2012, 06:45 de .
A INVENTAT HOTIA PERFECTA
DL. BOLOVAN DACA NU ESTI CORUPT DE CE NU CANDIDEZI CA INDEPENDENT PENTRU PRIMARIE DE CE TE INDENTIFICI CU UN ZERO BARAT CA CORNELUS , CEL MAI LIMBUT PARLAMENTAR CEL MAI SLAB SENATOR CEL MAI SCUMP SENATOR , A AI BAGAT MANA IN MIERE SI ASTIA TE-AU PRINS SI TE SANTAJAZA MAI BINE LASANE SI DUTE SI VEZI DE MICI UNGURI CARE TE SUSTIN ,ROJI TE TINE IN CORSET AI VANDUT ORADEA UNGURILOR ALATURI DE CIORDEL SI TARICEANU VOR VENI ALEGERILE SI ROMANI VOR VOTA UNGURIMEA ASA VA FURA NUMAI UN PARTID NU DOUA ASTEPTAM CAMPANIA ELECTORALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Postat 20 Martie 2012, 22:05 de UN ALT ORADEAN
surprize
daca ramanem la nivelul unei gandiri infantile si va fi o participare redusa la vot, Oradea are mari sanse sa fie condusa de un primar de la UDMR!!!!!!
Postat 20 Martie 2012, 21:01 de !!
Pt. Raducu 45
Asa cum a spus si el vom fi in datorii pana in git.Tot ceea ce a spus el este perfect adevarat . Mai mult decat atat oradenii nu vad un lucru foarte importatnt : Bolojan s-a apucat de expropieri masive si fara sens in tot orasul . Va intreb oamneni buni ,din banii cui se fac aceste expropieri? bineinteles din banii nostri. Oradea este singurul oras din tara in care se fac atitea expropieri care nu au nici un sens. Doar Ceausescu mai facea expropieri dar Bolojan l-a intrecut deja. Suntem fruntasii tarii la acest capitol.Deci Oradenii pregatiti-va buzunarele sa platiti din bani proprii ideile geniale ale mai marelui Bolojan.
Postat 20 Martie 2012, 19:00 de AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Succes
votez CLAR Bolojan. Nu este altul in masura sa conduca Oradea !
Postat 20 Martie 2012, 17:41 de David
@raducu, @oras,@boom Si prosti si multi !
Nu mai vorbiti prostii....Bolo stim cat rau a facut Oradiei ! Alalalt stim cat rau a facut nefacand nimic ! O tinea numai in chiolhanuri cu orban ala mic si nu a rezolvat un km de drum in Bihor si era vice la penali, vice la senat si vine acum sa ne pricopseasca cu mecla aia de reclama la posirca de rieni...Rusine, popa ciordel !
Postat 20 Martie 2012, 16:42 de aiurel
HALAL!
Doamne, cand te uiti la poza asta si il vezi pe Bolo, parca ar avea 5 ani, retardatu' naibii. Vai si amar, cei care il vor vota, le doresc sa aiba soarta celor tradati de el in 2008.
Postat 20 Martie 2012, 14:43 de PERVERS
constatare
cand ma gandesc contra cui va candida Cseke, ma apuca plansul...vai de noi. Dar oricum, ungurii ne conduc, pt ca "alesii" romanilor le fac toate mendrele si le accepta toate poftele...Cand te tradeaza un ungur, nu te miri, dar cand te tradeaza ai tai...e grav.
Postat 20 Martie 2012, 14:18 de ozana
Sinistra figura
Zapacitul asta daca nu era primar si ar fi facut in calitate de simplu cetatean lucrurile cu care se lauda, era arestat pentru vandalism!
Postat 20 Martie 2012, 13:27 de AB
datorii avem?
A facut bolojan sensuri, maluri, strazi ? dar pe banii cui? 90% luat de la guvern(atentie PDL-ist) si restul de la oradeni din impozite si ne-a si indatorat frumusel la banci. Veti vedea ca banii europeni pe care se lauda ca ii obtine vor trebui dati inapoi, ca lucrul care s-a facut din ei e de mantuiala(exemplu : localitatea din sudul tarii care se vinde pe bucati de catre directia de finante).SANATATE TUTUROR ROMANILOR!
Postat 20 Martie 2012, 13:13 de precup
@raducu45
raducu45 spune adevarul.
Postat 20 Martie 2012, 12:55 de oras
@boom
sa fim seriosi habar nu ai ...toate sunt in administrarea guvernului si centura prin cnadr si angiograful prin ms unde udmr a dat bani...traiesti pe alta planeta...popa a stiut sa bea si bolojan sa fure ...tot... inclusiv meritele altora
Postat 20 Martie 2012, 12:33 de raducu45
Reuseau si singuri
Nu era necesara alianta cu PSD.Mai bine o faceau dupa alegeri.Cei doi:Popa si Bolojan au sanse reale sa iasa, si o puteau face si fara sa fie aliati cu cineva. @raducu45...largirea la 4 benzi si introducerea iluminatului public pe centura s-a datorat celor doi, Popa si Bolojan care in timpul guvernarii PNL -iste au stiut sa aduca fonduri, desi la local era Groza din PDL.Ce sa mai vorbim de angiograful de la judetean si altele...Popa si Bolojan au stiut cum sa profite de fosta guvernare ca sa aduca fonduri, desi primar era un PDL-ist.
Postat 20 Martie 2012, 12:19 de Boom
Fara partide
Toti atacam persoanele in functii de primar, prefect, sefi, sefuti, etc. si ii legam de un partid aflat acum la putere sau care a fost la putere. Deci raul, hotia, furtul, spaga, cota se ia in si pentru partid (chiar daca o buna parte ramane la purtator), ascunsi in spatele unui partid toata lumea fura, cancerul in Romania este imprastiat de partide. Raul pleaca de la asa numitele partide de astazi. Ce ar fi daca functiile publice importante, primar, prefect, etc ar fi ocupate de persoane independente. Nu este in Oradea o persoana independenta politic pe care sa o votam. In Oradea nu mai sunt oameni cu coloana care sa ne reprezinte ?
Postat 20 Martie 2012, 11:26 de petru
Mandarie de mandarie
Crede ca 95% dintre commenturi sunt lasate de Horica Vuscan!Va rog sa imi scuzati ironia.Evident fiecare primar a facut cate ceva pentru Oradea , Filip a retrocedat aproape tot centru orasului pentru dansul,Bolojan a mai tomnit niste podulete,mai o straduta , mai niste parcari.Si atunci vin eu cu intrebarea, pe cine preferati ? Unu care fura tot sau unu care fura mai putin ?Se plangea cineva ca a facut bolojan parcari cu plata.Decat fara parcari , mai bine cu ele si cu plata,iar la urma urmei nu mi se pare nimic iesit din comun in faptu cu au pus plata pe ele.Iarasi paracarile de domiciliu au o suma modica , 100 RON/an .Sincer nu vad o alternativa la nea Bolo,in prezent e singuru care lasa ceva in urma lui . Numa bine la toata lumea!
Postat 20 Martie 2012, 10:43 de Sany
huo postaci nemernici!
Nu se lasa ordinarii de postaci pedisti! Haideti, improscati cu * ca doar nu va plateste degeaba partidul! Sper sa nu va mai aleaga nimeni in veci in tara asta! Sper din suflet ca romanii sa nu fie atat de prosti!
Postat 20 Martie 2012, 10:28 de jenna
Bolovan o are mica !
Eu si multi dintre cunoscuti nu-i vom vota pe acesti clovni ! Daca gibonul a facut cate ceva (in sensul ca el si gasca din jurul lui au furat de au rupt !), asa ca suntem datori vanduti in urmatoarele decenii, despre popa ciordel....despre asta si despre perechea lui, numita luciana varga, nu mereita sa vorbesti...n-ai ce ! Tot gibonul ne-a ,,cadorisit'' cu cet-ul pe gaz....Acum am platit la 2 cam. 550 de lei, cand se va trece pe gaz cred ca-l voi dona gibonului, lui bolos, lui gligor sau tiganului, oricum unui talhar, ca de vandut nu voi avea cui iar bani vor avea doar astia care ne-au furat ! Dar principalul motiv pt. care nu vom vota perechea penala este procesul de maghiarizare fortata si accelerata la care sunt supusi majoritarii romani in Bihor dar mai ales in Oradea ! Stiti foarte bine la ce ma refer, n-are rost sa ne facem ca nu vedem !
Postat 20 Martie 2012, 10:22 de .
nu am cum sa-l votez
nu am cum sa votez un om care tot timpul se lauda cu ce au facut altii: centura este facuta de guvern, malul crisului de asemenea, a promis ca face oamenilor parcari a facut ceva si le cere bani pt ele + ca multi au ramas fara locuri de parcare, oradea ramane fara apa calda din 3 in 3 zile, in mijlocul iernii a lasat toata oradea sa inghete( RUSINE), a facut un "sens turbo" care incurca circulatia(doar pt a da 2,5 mil euro firmei Selina), investeste o gramada de bani in CET (doar pt ca asa este in Alest si probabil ii este dor) alegand cea mai ineficienta solutie pt oameni sa nu mai spunem ca este cea mai scumpa, orasul a fost dezapezit in ultimul hal asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata ce mi s-a intamplat in iarna asta(si bineinteles am platit parcarea cu toate ca domnul primar bolojan nu s-a sinchisit sa ia zapada din parcare sa pot parca,PE LOCUL PLTIT !!!!!!) rusine BOLOJAN NU MERITA SA FIE FRIMARUL MEU!!!!
Postat 20 Martie 2012, 10:06 de raducu45
bolojan rules!
Eu unul nu cred ca intre postacii contra e vreun cetatean obisnuit. Sunt convins ca pedistii si-au pus slugile sa improaste pe toate forumurile cu noroi in faptele concrete pe care bolojan le-a facut. Un om normal n-are cum sa nu vada ca ceea ce a promis a facut, chiar lipsit de fonduri de la bucuresti si in pofida tuturor strambelor bagate de pedistii locali. Respect, domnule primar, la inca un mandat! Nu bagati in seama calomniile astora, nu merita!
Postat 20 Martie 2012, 10:02 de silviu
succes primarului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Succes domnule primar!!! E obligatoriu sa castigati, pentru binele nostru! Nu cumva sa se intoarca pedeii si sa distruga tot ce ati construit. Astia in nemernicia lor is in stare sa darame podurile si sa sparga drumurile pe care le-ati facut, asa de-al naibii, asa cum procedeaza acum licheaua de matei. Nu ne lasati lor, ca o sa ne intoarcem la haite, la gunoaie pe strazi, cladirile de patrimoniu se vor prabusi de tot, ne vor ingropa de vii pedistii. Stiu doar sa fure si sa minta. Ceva bun pentru orasul asta n-ar face nici sa-i omori.
Postat 20 Martie 2012, 09:56 de mircea
multumiri
Mai asteptam un mandat a lui bolojan.Speram ca va putea sa repare in 8 ani ce au stricat si furat altii in 16 ani.
Postat 20 Martie 2012, 09:50 de 201b
@gika
esti cam gika contra dute draq CU BOLOJAN CU TOT.
Postat 20 Martie 2012, 09:46 de pussi
alegeri
DACA mama unora nu i facea la betie n ar stii sa it vreun jigneasca totii acestia au sadit v run pom ORADENI anlizati si voi decideti sa avem capul limpede
Postat 20 Martie 2012, 07:30 de viorel
PSD ?
Unde este PSD ? Mie d-le Mang mi-ar fi rusine sa spun ca sunt reprezentantul unui partid care sustine ca are peste 30% din voturile romanilor . Unde sunt reprezentantii vostri la alegerile locale din Bihor ? Nu stiu ce rol aveti in USL dar este clar ca sunteti a 5-a roata la caruta . Mai ales ca reprezentantului dvs. dl. Ponta i se propune sa fie premier si el nici macar nu raspunde propunerii ci raspind pentru el Antonescu si Constantin . Halal partid ! Mai bine va desfiintati .......
Postat 20 Martie 2012, 07:22 de marian
replica la articol
Penibila fotografia postata de,BIHOREANUL unu se cauta de bani Popa Ciordel si altu se cauta la la p.. Bolojan Ilie sa vada daca o mai are dupa atita tavalit cu functionarele din Primaria Oradea !:))=)).Oradenii votatii ca astia va reprezinta unul sa mai faca bani pe care sa-i fure de la voi ca sa-si mai cumpere case in America in statul Atlanta ca nu are destule 4 case,asta-i primarul PeNaL Ilie Bolojan,iar pe celalalt votati-l sa de-a totul la verii lui Miculesti gemeni pe nimic ,incepind cu restaurant ,teatru ,corso ,padurile ,Rienii,Tara Beiusului ,si altele ,macar gemeni o sa-i de-a sa bea la Popa Ciordel senatorul sa se sature !:))=)) Alinata P UsL A si voturile ei se bazeaza pe aversitattea dusmania pe care o are poporul roman bihorenii pe cei din PDL in rest PSD Bihor pe nicaieri la fel si PC Bihor pe nicaieri ,numai si numni PeNaLi Bihor in frunte,macar sa fi pus oameni tinerii sa nu-i cunoasca lumea cine sunt dar au pus doi batrini hotii penali care le manca piine celor tineri!:))=))BAH postaci penali ati uitat sa laudati turbogiratiile lui Bolojan ,si taxe peste taxe,si penalelel lui Bolojan care le tavaleste in birou!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Martie 2012, 07:19 de Romanul Simplu
o curiozitate
Uitati va la el, PeNaLuL sugativa cornel popa a fost sau e vreodata TREAZ, nu neaparat pe parcursul unei zile ci doar intr un moment al ei? Pe asta l a nascut ma sa beat, e chitorfonisit rau de tot in orice moment. Ma intreb si minunez CUM de reuseste performanta asta?
Postat 20 Martie 2012, 00:49 de hahaha
relevant
Poza absolut relevanta reunirea taranilior... lipseste Seremi..
Postat 20 Martie 2012, 00:09 de soso
pt x
nu am zis ca toti sunt incompetenti ci doar cei pe care ia concediat nu mi se pare normal ca sa mergi la spital si sa vii mai bolnav decat ai mers acolo sau sa mearga copii la scoala si sa nu invete nimic ca profesorii intra in greva sau citesc ziarul in timpul orei etc etc ...
Postat 19 Martie 2012, 23:46 de florian
Nici eu nu votez cu el...
A promis marea cu sarea...realizari???...parcari de 2 ore cu abonament anual???...bani aruncati in cris pentru a distruge peisajul natural...politie comunitara de care nimeni nu e multumita dar ce mai conteaza???
Postat 19 Martie 2012, 23:43 de Alt Oradean
pentru florian
"Imi plac astia ca tine" care spun ca sunt incompetenti profesorii si medicii! din astia ca tine are tara nevoie, prosti dar multi! Voi sunteti viitorul,in voi sta puterea! Da-i incolo de profesori si medici,ca nu produc nimic! Cu Bolovan bai fratilor!
Postat 19 Martie 2012, 23:40 de y
pt x
1.nu stiu cu cine ai facut tu gramatica dar presupun ca a fost femeia de serviciu 2. nu cred ca te-am jignit si 3 cred ca erau niste comentarii nevinovate ,dar presupun ca esti cam dus cu pluta asa ca o seara placuta
Postat 19 Martie 2012, 23:38 de florian
x la ochi
se vede ca ai facut scoala ajutatoare si tu, nu stii nici sa scrii dar ai si tu dreptul sa votezi,si evident ai si cu cine! Asa se scrie DU_TE, bai retardatule!
Postat 19 Martie 2012, 23:33 de y pentru florian
pt x
iti spun eu de ce ca sunt incompetenti cum au fost si o gramada de persoane c are au fost concediate din primarie multumit de raspuns
Postat 19 Martie 2012, 23:29 de florian
x la ochi
Nu-l voteaza nimeni pe Vuscan,dar nici pe Bolovan asta nu merita! Tipul este un frustrat de cand a lucrat la scoala ajutatoare la Tileagd,el nu suporta profesorii si doctorii,adica elitele! Ghici ghicitoarea mea,de ce?
Postat 19 Martie 2012, 23:27 de y
pt x
auzi mai baiatule mai bine te-ai lua si te-ai duce tareee din oradea o fi el de la tara din nu stiu ce sat dar iti garantez ca e mai simtit de mii de ori decat unu care a stat o viata intreaga la oras asa ca X dute tata la munte si lasa-l pe bolojan
Postat 19 Martie 2012, 23:25 de florian
pt x
majoritatea decide, asa ca noi cei 65% (conform sondajului din vara trecuta) care il votam pe Bolojan putem sa ii facem pe restul de 35% printre care si tu sa plece daca nu le convine
Postat 19 Martie 2012, 23:20 de gika
salut
Doar cateva lucruri facute in era Bolojan: 2 poduri peste Peta, Podu Densusanu, Podul Sovata. Si podul din Dragos Voda, noi strazi in oras, extindere apa-canal, Centura Orasului, Spital Oncologic, Amenajare maluri Cris, Parcari in oras, demolarea garajuriloe lui xulescu, Intubare Adona, Politia Comunitara, Politia Ecologica, Serviciu de salubrizare care cat de cat misca ceva in oras,Ordine in primarie si multe altele pe care nu mi`le aduc aminte. Filip ce a facut? inafara de bazinul olimpic nu`mi aduc aminte nimic. aaaa ca unele sunt pe bani guvernului sau UE, asta nu conteaza ca doar tot oameni lui au facut documentatia ca sa atraga fondurile.
Postat 19 Martie 2012, 23:17 de gika
x la ochi
Bai baiatule tu esti x la ochi,adica concsi bai fraiere!de ce sa plecam noi din oradea? e mostenire de la masa lui bolojan orasul asta? sa plece el cu time cu tot acolo in satul lui,lasa ca oradenii pot sa-si aleaga unul de al lor,nu pe Bolovan al tau!
Postat 19 Martie 2012, 23:17 de y
PT. petru
DACA NU ESTI MULTUMIT DE PRIMAR AI TOT DREPTUL SA ITI SCHIMB DOMICILIU IN ALT ORAS,SAT,STAT AL UNIUNII EUROPENE IMPREUNA CU CRIMINALUL DE VUSCAN
Postat 19 Martie 2012, 22:57 de X
Bolojan ramane alternativa cea mai buna / Petru, atunci cu cine?
Eu votez cu Bolojan. Cred ca a facut multe pentru oras si este un manager bun. Nu sunt influentat sau incantat de niciun partid, dar chiar nu vad alternativa pentru el deocamdata. Desigur as vrea sa citesc de la voi (ex. PETRU) argumente pentru alti candidati si nu numai contra-argumente. Tu de exemplu, Petru, esti condus de razbunare, dar te rog, si chiar ma intereseaza, spune-mi cine ar fi mai bun primar si de ce? Asa, logic si cu argumente.
Postat 19 Martie 2012, 22:48 de Observer
hmm
tipic romanesc sincer bolojan a facut mai multe decat toti primarii care au fost si decat filip care a bagat in buzunar pana nu a mai putut voi ziceti ca bolo nu face nik da filip ce o facut o cumparat aproape tot corso-ul si e dat in chirie . nu zic toti completeaza da bolo e bun la primarie parerea mea
Postat 19 Martie 2012, 22:27 de florian
pentru IO
Tipic romanesc, dupa cum te si semnezi asa si gandesti. Acea declaratie subiectiva a bagat mana in buzunarul locuitorilor din mai multe cartiere din Oradea, marind pretul la incalzire le-a luat bani de mancare sau medicamente si ce se va alege cu ei, vor dispare cum dispar multi bani publici pe niste lucrari de altfel necesare orasului dar calculate la preturi triple avand un singur scop: pentru a-si umple buzunarele personale. Nu ma deranjeaza cine pe cine voteaza pe banii lui fiecare face ce vrea, ma intereseaza ce fac eu: NU IL VOTEZ PE BOLOJAN.
Postat 19 Martie 2012, 22:13 de petru
pentru petru
1. Petru, intai invata sa scrii corect gramatical romaneste - vezi "a-ti spus" si apoi ai dreptul la comentarii 2. Ceea ce s-a facut in Oradea intr-un singur mandat Bolojan, nu au facut inaintasii dumnealui in mai multe mandate 3. Ai lui Matei ? Pai stiti cat a copt Matei chestia cu Electrocentrale, abia asteptand sa-i dea lovitura de gratie lui Bolojan ? Este un diabolic, la fel cu toata gasca lui. Un om ca el vreti ? Urmati-l la Bucuresti, macar scapam de voi !!
Postat 19 Martie 2012, 22:08 de petru petru
figura
Doamne, omul acela in costum parca are boala copilului, seamana cu comandantul din Police Academy, dupa zimbet se vede ca are multa minte, numa ca nu toata ii buna.
Postat 19 Martie 2012, 22:00 de BB
il votez eu si asa ca am sa-ti anulez votul tau impotriva...
ce zici?
Postat 19 Martie 2012, 21:59 de oradean
pentru petru
Ai o gandire tare inteligenta daca iti alegi edilul in functie de acea declaretie subiectiva. sa-l votezi pe colegu lu mircea matei ca o sa iti dea caldura ieftina poate vei avea si posibiliatea sa te debransezi de la cet si sa iti faci foc de tabara in mijlocu apartamentului si sa avem cu totii blocuri negre de funingine traiasca bolo! mai trebuie sa iasa inca odata macar sa darame TOATE garajele adica depozitele de muraturi din oradea
Postat 19 Martie 2012, 21:59 de io
Bine Bolo
Eu il votez. Cel mai bun primar pe care l-a avut Oradea :).
Postat 19 Martie 2012, 21:59 de cip
Votez impotriva
Domnule Bolojan, locuiesc in Iosia si cum dumneavoastra a-ti spus atunci cand au fost discutiile legate de pretul la incalzire "NU AM NEVOIE DE VOTURILE CELOR DIN IOSIA", am sa votez pe oricine va candida impotriva dumneavoastra dar pe dumneavoastra NU VA VOTEZ. Nu va doresc succes.
Postat 19 Martie 2012, 21:50 de petru
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON