URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Septembrie 2011, 12:08

Dramă de proporţii pentru o familie din Sântandrei: Tată şi fiu au murit într-un groaznic accident (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doi bihoreni, tată şi fiu, din Sântandrei, au murit marţi dimineaţă, în jurul orei 8.30, după ce maşina în care se aflau a pierdut controlul şi a intrat sub un TIR.

Cei doi, Mihai Pituţ, de 60 de ani, şi fiul său, Mihai - Marian, de 35 de ani, se îndreptau spre Bucureşti, pentru meciul România-Franţa din acestă seară, când maşina în care se aflau a derapat şi a intrat sub un TIR.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Alba, autoturismul în care se aflau bihorenii, un Pegeout, a derapat într-o înşiruire de curbe, în zona localităţii Dumbrava din judeţul Alba, moment în care a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR.

"Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Autoturismul ar fi intrat în derapaj", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

În urma impactului deosebit de violent, cei doi ocupanţi ai autoturismului au murit pe loc, pentru scoaterea lor din maşină fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

mihai pitut cu familia.jpgVictimele sunt tată şi fiu, sunt din localitatea Sântandrei şi provin dintr-o familie foarte cunoscută. Familia acestora a deţinut primul magazin de tip ABC de după Revoluţie din localitate, cei doi fiind acţionari şi la alte magazine în zonă.

Tatăl Pituţ era angajat al primăriei şi fost consilier local (în perioada 1992-1998) în Sântandrei, iar fiul său îi călcase pe urme, din 2008 fiind consilier local, din partea PDL.

Ca o ironie, nu de mult familia Pituţ câştigase la Bingo, 600 lei.

Mihai Jr. (foto) era căsătorit şi avea doi copii mici.

Din cauza acestui accident, circulaţia pe DN 1, în zona localităţii Dumbrava, a fost blocată pe ambele sensuri timp de peste o oră, după cum relatează presa locală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
condoleante
Sincere condoleante familiei! Mihai a fost un om de nota 10, familist, vesel si plin de viata! Ioana, sa fii tare de dragul copiilor tai dragi scumpi si fii sigura ca Mihai, de acolo de unde va fi, va iubeste si vegheaza asupra voastra! Odihneasca-se in pace!
Postat 21 Octombrie 2011, 19:17 de vaida marinela
FII TARE
CONDOLEANTE FAMILIEI! IOANA FII TARE SI MULTA PUTERE SA TRECI PESTE ACEASTA TRAGEDIE !
Postat 09 Septembrie 2011, 19:22 de cami
de ce au facut depasiri
a condus cu viteza a prins mazga si gata s a dus viata lor sunt sute de accidente dar ironie altii scapa si masina e facuta praf dar sacapa cu viata,D-zeu chiar iubeste? aaaaaaa!
Postat 09 Septembrie 2011, 09:43 de daca ploua
Condoleante!
Sincere condoleante familiei! Mihai a fost un om de nota 10, familist, vesel si plin de viata! Ioana, sa fii tare de dragul copiilor tai dragi scumpi si fii sigura ca Mihai, de acolo de unde va fi, va iubeste si vegheaza asupra voastra! Odihneasca-se in pace! Fam Hadade
Postat 08 Septembrie 2011, 22:11 de Laura
Condoleante
Condoleante familiei indurerate! Cu totii cei care l-am cunoscut pe Mihai, stim ce fel de om adevarat a fost. Va ramane in sufletele noastre, chiar daca fizic nu va mai fi. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Postat 07 Septembrie 2011, 23:01 de Dumitriu
Multumiri
Ca prieten de aproape 30 de ani al acestei familii, tin sa va multumesc tuturor pentru mesajele postate si pentru capacitatea de empatizare... Este o drama incredibila, neasteptata si nemeritata ! Cred cu tarie ca Cel De Sus va compensa in timp, aceasta tragedie cu un destin fericit pentru cei ramasi, carora sa le poata da forta de a birui incercarile vietilor lor, astfel incat tragismul acestor zile sa poata fi inceputul unor alte conditionari existentiale... Chiar daca pretul platit pentru asta e mult, mult prea mare ! Numai astfel veghea cereasca pentru cei dusi, va fi implinita ! Dumnezeu sa va ocroteasca Ioana, Mariana si Maria !
Postat 07 Septembrie 2011, 22:36 de asus59
condoleante
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! condoleante:(
Postat 07 Septembrie 2011, 21:59 de ana
DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE
Cuvintele sunt prea mici si prea putine atunci cand se intampla o astfel de drama. Inteleg durerea fara margini a familiei si, sincer le doresc multa putere sa poata trece peste aceasta grea incercare. Va fi nevoie de mult timp pentru a accepta ca cei dragi nu mai sunt. Realitatea este dura si foarte dureroasa dar, in mod sigur Dumnezeu nu ne da mai mult dacai putem duce. Cei care sunteti apropiati familiei, va rog sa le fiti alaturi.Au mare nevoie de sprijin, in mod deosebit moral. Credeti-ma, stiu despre ce vorbesc. Condoleante sincere familiei prea greu incercate. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, iar pe cei ramasi sa-i vegheze si sa le dea putere.
Postat 07 Septembrie 2011, 21:55 de MANOIU FELICIA
SINCERE CONDOLEANTE !
Dumnezeu sa-i odihneasca pe amndoi ! Fam. pitut fiti tari deoarece de ori unde sunt cei doi acum stiu ca va iubesc ! Tuturor ne pare rau de ce s-a intamlat !
Postat 07 Septembrie 2011, 14:48 de DACIN Ioana
CONDOLEANTE!
Regret profund dispariţia fulgerătoare a celui care mi-a fost coleg de liceu,MIHAI PITUŢ(jr.).Sincere condoleante familiei!!!D-zeu sa-l odihneasca in pace!
Postat 07 Septembrie 2011, 01:26 de Aron Rus
CONDOLEANTE!
Regret profund dispariţia fulgerătoare a celui care mi-a fost coleg de liceu,MIHAI PITUŢ(jr.).Sincere condoleante familiei!!!D-zeu sa-l odihneasca in pace!
Postat 07 Septembrie 2011, 01:26 de Aron Rus
SINCERE CONDOLEANTE!
Vestea fulgerătoare a încetării din viaţă a celui care a fost un om extraordinar, un coleg nemaipomenit ,MIHAI PITUŢ (jr.),ne-a intristat profund. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!Condoleante intregii familii!!
Postat 07 Septembrie 2011, 01:21 de Nadia Fartea(Stohor)
Sincere condoleante!
Azi dimineata am primit o stire cutremuratoare: "Mihai Pitut vecinul tau a murit " mi-a spus o prietena apropiata. Dupa douazeci de minute am aflat si de tatal sau. Primele persoane la care m-am gandit in acel moment au fost cei doi ingerasi ai lui Mihai, si apoi m-am gandit la tine Ioana cum vei reusi oare sa treci peste aceasta tragedie. Stiu ca e usor sa dai sfaturi cand nu esti tu in situatia respectiva, dar nu te lasa doborata pentru ca cei doi ingerasi ai tai au in aceste momente multa nevoie de tine, iar Mihai de acolo de sus va veghea intotdeauna asupra voastra si va avea grija de voi.
Postat 07 Septembrie 2011, 00:13 de Cristina Mudura
DURERE
VORBE IN MOMENTELE ACESTEA NU SUNT DECAT DURERE MARE NECAZ PE TOATA FAM PITUT SI PE TOT SANTANDREIUL CA AM PERDUT DOUA SUFLETE NOBILE,DUMNEZEU SA OCROTEASCA TOATA FAMILIA LOR SA INTAREASCA SI SA DE-IE PUTERE CA SA POATA TRECE PESTE ACESTE MOMENTE GRELE SA LE FIE TARANA USARA!!!-
Postat 07 Septembrie 2011, 00:10 de BITEA ELVIRA
Condoleante
Nu te voi uita niciodata Mihai. Ioana, ma rog lui D-zeu sa te intareasca, sa-ti dea putere sa treci peste aceste clipe, de dragul celor doua comori. Mihai o sa aiba grija de voi de acolo de sus, n-o sa va lase el... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Postat 06 Septembrie 2011, 23:32 de Cori Gal
Sincere condoleante!
Cu nespusa mahnire si stupoare am citit despre moartea fulgeratoare a fostului meu coleg de facultate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Postat 06 Septembrie 2011, 18:54 de Andreea Munteanu
Fara cuvinte
Nu stiu de ce Dumnezeu decide sa ia dintre noi pe cei mai buni in floarea varstei. O veste cutremuratoare care m-a lasat fara cuvinte... Ma rog ca Dumnezeu sa dea putere familiei greu incercate de a trece peste acest ingrozitor moment
Postat 06 Septembrie 2011, 16:00 de Diana Dumitriu
Claudiu
O stire cutremuratoare despre un OM de nota 10. Dumnezeul fotbalului sa te aiba in grija, Mihai jr. !!! Orice alte cuvinte sunt de prisos. Condoleante intregii familii.
Postat 06 Septembrie 2011, 15:29 de Sotoc
condoleante
Suntem profund indurerati de pierderea celui care ne-a fost coleg de serviciu ,colaborator ,dar si un priten de nadejde MIHAI PITUT jr .Sincere condoleante familiei indoliate.Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi.
Postat 06 Septembrie 2011, 15:17 de Silaghi Elena
Condoleante
Sincere condoleante! familiei greu incercate. Sunt socat de teribila veste ca Mihai nu mai este printre noi, un om deosebit , un prieten adevarat. Dumnezeu sa ii ierte! pe amandoi Tata si Fiu.
Postat 06 Septembrie 2011, 14:14 de Sav Adrian
Condoleante
Sunt profund indurerat. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment. Am pierdut azi un prieten drag Mihai Pitut decedat intr-un accident de masina. Tragedia este enorma. Sincere condoleante familiei indurerate care sufera o dubla tragedie Tata si Fiu decedati in acest accident.
Postat 06 Septembrie 2011, 13:39 de Culda Adrian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON