URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Februarie 2012, 20:48

Dragobete marca PDL: Călin Mocan şi soţia sa au dat tonul căsătoriilor de-o zi (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tinerii din PDL s-au strâns vineri seară la Cafe Paris din pasajul Vulturul Negru pentru a oficia deja "tradiţionalele" căsătorii de o zi, cu ocazia sărbătorii de Dragobete. "Este cea de-a cincea ediţie", a spus "preotul" Manuel Seleş, oficiantul căsătoriilor. "Unii dintre cei care au fost anul trecut pe aici chiar s-au căsătorit", a susţinut tânărul, absolvent, "în viaţa reală", al unei Facultăţi de Teologie.

Dacă la ora 18, pe când s-a anunţat startul ceremoniilor, standul amenajat în faţa Cafe Paris era cam gol, atmosfera s-a mai dezmorţit după o jumătate de oră, când şeful Gărzii de Mediu, Călin Mocan, s-a căsătorit din nou cu soţia sa, Titiana, pentru o zi. "De bunăvoie şi nesilit de nimeni, da!", a spus Mocan, întrebat de "părintele" Seleş.

Deşi majoritatea trecătorilor nici nu au vrut să audă de căsătoriile de o zi, inedit a fost un cuplu căsătorit de 30 de ani. Opriţi de tinerii PDL-işti, Corneliu şi Ioana Ţărău, de 59, respectiv 57 de ani, au ieşit în evidenţă prin faptul că, spre deosebire de multe alte cupluri care au trecut prin zonă, se ţineau de mână. "Care e secretul căsniciei noastre? Încrederea, comunicarea...", "... şi dragostea", s-au completat cei doi soţi, vizibil cuprinşi de atmosferă. "Cât durează dragostea? Între 5 secunde şi o veşnicie", a spus bărbatul, adăugând că secretul longevivităţii în cuplu este ca cei doi soţi "să se armonizeze unul cu celălalt aşa cum se aşează cojocul pe om". "Fiecare trebuie să lase de la el un pic", a concluzionat el.

Ulterior, şi alte cupluri, mai tinere, le-au urmat exemplul, spunând "Da" pentru o zi. Puşi pe glume, nu au părut să le pese nici măcar de greşeala de ortografie de pe diplomele de căsătorie: "Se vor iubii pentru 24 de ore"...

Căsătoriile oficiate de tinerii PDL-işti continuă vineri seară până la ora 23, iar la final, în urma unei tombole, mai multe perechi vor câştiga bilete la teatru, la un concert caritabil sau la SPA.

Între cei care şi-au făcut apariţia la petrecere s-au numărat şi preşedintele PDL Oradea, Dorin Corcheş, şi prim-vicepreşeditnele Ciprian Caciora, ambii consilieri locali.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
FARA GALEATA GRATIS NU MA SIMT BARBAT !
ASTAI NU AU SIMT DE A SI RESPECTA INTIMITATEA SPECIPIS TARANISMULUI SA VADA TOTII LABANGII CE GALEATA AM !
Postat 27 Februarie 2012, 09:33 de GALETILE PDL ISTE :)
FARA GALEATA GRATIS NU MA SIMT BARBAT !
DESFRAUL POLITIC NU ESTE DE INCURAJA SPECIFIC SATELOR :)))))) HAI SA FACE SARBATOARE SA STIE ALTUL CUM ALUNECA LIMBA IN GURA CELUI CE IMI STA GALEATA, BRAVOOOOOOO!
Postat 27 Februarie 2012, 09:32 de GALETILE PDL ISTE :)
replica la articol
Bravos si felicitari celor din PiDiLi Bihor,nu ca ash tine cu ei cei din PDL Bihor ,numai ca astia din PSD Bihor cu tineretul cu TSD Bihor s-au dat in stamba si s-au facut de rusine cu tot PSD Bihore si TSD Bihor tot in fata acelul cafe bar pentru ca s-au casatorit homosexuali consilierul judetean PSD Emilian Pavel alias Pepea Homosexualul si presedinte al TSD Bihor si fotograful Sebi Tontz (zicese tineri cu viitor in PZD ,dar astia si-au semnat condamnarea la moarte politica in PZD ca nu-i mai alege nici dreacu!):))=))Noah frumoase poze ,dar homosexualii aia 2 din PSD cind s-au casatorit si-au pus si val de mireasa pe cap Sebi Tontz si joben pe cap Pepea homosexualul alias Pavel Emilian, de au ris bine de ei cei de acolo ,de atitudiunea lor homosexuala !:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Februarie 2012, 08:04 de Romanul Simplu
ce sa astepti de la EI
CENZURAT
Postat 26 Februarie 2012, 20:29 de PDL!
NU
@soroc: nu-l stiu decat din poze! asa mi s-a parut mie, poate din cauza sprancenelor pensate exagerat!
Postat 26 Februarie 2012, 00:52 de dante
@doc
lasa bre ca e buna buna titiana. io nu inteleg cum a pus mocanu laba pe o bucata ca asta :)
Postat 25 Februarie 2012, 20:37 de xfiles
Tzitziana
Pai da...tzitziana! masa cins i-a pus numele s-a gindit ca va fi un bou cu tzitze?ca doar ce se asemena se aduna!
Postat 25 Februarie 2012, 15:05 de doc
aha
ce sa faci la toti ni-i greu, toti traim din abc-u
Postat 25 Februarie 2012, 14:50 de muiu pista
casa de piatra
fiecare cu 'zburatoarea' lui.
Postat 25 Februarie 2012, 14:32 de lepre udemeriste
@raluca avram
ia zi, madam avram, cu cat te-au platit pedeleii sa le faci imagine ??? de valentine\'s day au satbautorit in club si de dragobete au scos capu la lumina, sa-i vada alegatorii. juniorii de azi, baronii de maine ... adunatura de pupinbasisti ... hai sictir!
Postat 25 Februarie 2012, 13:57 de xfiles
discont
MOCAN= OPORTUNIST mizerabil( cur ve virgine de la p d l)
Postat 25 Februarie 2012, 13:48 de soroc
discont
dante?! da` matale de unde il stii pe Mocan, asa bine, ca din foto prezenta nu se vede ce zic matale... Iari umbli cu fofarlica???
Postat 25 Februarie 2012, 13:45 de soroc
@unul
Daca tot te-ai gasit sa corectezi greseli gramaticale, inainte sa faci asemenea lucruri mai bine uita-te un ograda ta.
Postat 25 Februarie 2012, 13:35 de Altul
casatorit?
Mocan este casatorit? dupa aspectul exterior as fi jurat ca e gay!
Postat 25 Februarie 2012, 12:05 de dante
tinerii...
tineri,tineri,da fara scoala.N-ati gasit si voi pe unul care sa stie scrie in tot pdl -ul?.uitativa la 'cerficatul' lui Mocan sa vedeti ce si cum scrie ala...penibil
Postat 25 Februarie 2012, 09:06 de unul
adsad
PDL = CANCER
Postat 24 Februarie 2012, 22:33 de dasd
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON