URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Septembrie 2013, 22:07

Doi orădeni, spulberaţi pe trecerea de pietoni, de o şoferiţă de BMW prea grăbită. Un bărbat a murit!

Doi orădeni, spulberaţi pe trecerea de pietoni, de o şoferiţă de BMW prea grăbită. Un bărbat a murit! (foto: arhivă)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Accident teribil joi seară, pe bulevardul Dacia, înainte de pod, spre Borş. Un orădean de 71 de ani a decedat, iar soţia lui de 62 de ani este în stare foarte gravă, după ce au fost izbiţi în plin de un BMW, condus de o tânără de 27 de ani.

"Un autoturism BMW 318, condus de o doamnă sau domnişoară care circula înspre Calea Borşului, la ultima trecere de pietoni, în dreptul străzii Podului, nu a acordat prioritate şi a accidentat două persoane care traversau din partea stângă, regulamentar, pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, cu indicatoare. Din păcate, unul dintre pietoni, un bărbat, a decedat, iar celălalt, o femeie, este la Spitalul Judeţean în stare gravă", a explicat BIHOREANULUI comisarul şef Viorel Danciu, de la Poliţia Rutieră.

Potrivit acestuia, testarea cu aparatul etilotest a arătat că şoferiţa nu a consumat alcool înainte de a urca la volan. Totuşi, ea va fi dusă la Serviciul de Medicină Legală, pentru recoltarea de probe biologice.

Femeia lovită pe trecere are multiple traumatisme şi este investigată de medici la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
34 Comentarii
stf
Spera sa o clauzeasca dumnezeu pe doamna ca are si ea un copil
Postat 30 Septembrie 2013, 21:13 de sft
gica
astia cocalarii cu bmw ar trebui sa li se faca un examen psihiatric inainte de asi cumpara masina, sunt asa d eagresivi si idiotzi in trafic daca au mintea cat pedala de acceleratie, ca trebuie sa te feresti sa nu le freci masinile lor scumpe cu harburile noastre de ciumetzi
Postat 29 Septembrie 2013, 10:13 de gica
asta cu BMW
Cunosc 3 fost posesori de BMW : 2 sunt la puscarie pentru trafic de persoane , unul pentru trafic de stupefiante . Din ziare am citit in acest an ca alti posesori de BMW au produs grave accidente . Este marca de masina care este aleasa de persoane si cu profilul de infractor .
Postat 28 Septembrie 2013, 19:01 de din nou BMW
Incultilor
Mata se grabea la produs!!!!!voi expertilor.....hAbarnisti draqului nici macar nu aveti idee de nimic.....nu stiti ce s-o intamplat doar presupuneti ca jegosi!!!! D unde plm stiti ce viteza avea??? Sau ce importanta are ce masina avea???buni sunteti de gura.....dak tot o deschideti deschideti-o pt altceva!!!da-ti din gura ca niste curve si nu aveti habar de nimic!!!wsm de voi!!!
Postat 28 Septembrie 2013, 18:29 de Me
STF
STF nu e de la sa te f*t, idiotilor...nu comentati daca nu stiti`!!!! acel numar e preferential, vine de la numele sau de familie :) iar despre acest accident, nu stiu ce sa zic....atat pentru oprire la STOP cat si pentru treceri de pietoni ar trebui facut ceva... a mai fost un accident pe Goga intersectie cu Abatorului tot pt oprire la STOP . Ori lenea e prea mare sa puna picioru pe frana(la consum), ori soferii is orbi si nu ma vad semnu sau trecerea, ori nu stiu....DAR TREBUIE FACUT CEVA....din cauza unor idioti incapabili de a conduce,pe deasupra si chiori, se petrec astfel de accidente.! Condoleante familiei:(
Postat 28 Septembrie 2013, 13:33 de .
Cine e tanti?
Dar numele "doamnei sau domnisoarei"? Care e numele? Sa stim si noi a cui pila e si cam in cat timp se musamalizeaza toata treaba... Curios ca nici aici si nici la altii nu apare numele individei. Silenzio stampa, monser.. De la cine ati primit telefoane sa faceti ciocu; mic, fursecarilor?
Postat 28 Septembrie 2013, 12:13 de STF
cine o apara de imputita asta?
vad ca cineva care si-a luat mai multe porecle o tot apara pe infractoarea asta (...).a murit un om si nu * e de vina ci trecerea de pietoni.bleah.oare cine din procuratura o apara?speram ca nu leuca,care acum e mare procuror piticot.pardonel,dicot
Postat 28 Septembrie 2013, 09:43 de bazuka
Pacat, da asta-i viata...
Sunt multe treceri de kkao in Oradea. Din pacate si asta e una. A fost un accident, probabil nici victimele nu s-au asigurat cum trebe. E un virus in Romanica, multi pietoni se \"arunca\" pe zebra nestiind ca ca tre sa se asigure si uita, asa ca si-o iau in freza. Legea e f clara : chiar si cand traversezi pe zebra esti obligat sa te asiguri, altfel risti si o faci pe pielea ta ! Nimeni n-a vrut accident, asta e , multa atentie ! Asa cum sunt multi inconstienti la volan, sa nu uitam corespondentii din pietoni. !
Postat 28 Septembrie 2013, 05:56 de Sharl
Titlul urmator
Buna seara. Is curios ca de data asta cum se va derula procedura acestui accident in media, va aparea la atatea posturi si atatea ziare tiparite cu titlul "EXCLUSIV" si sa ne tina la curent cu procedura procesului si rezultatul care va fi ca si in cazul lui zisul PAPRIKA. Daca nu mai apar articole legat de accidentul intamplat cu rezultatul unui mort pe trecerea de pieton, e clar ca a fost un INTERES MAJOR din parte bihoreanului, altfel nu se explica nenumeratele aberatii scrise. Va rugam sa nu ne duceti in eroare si sa fiti promti si cat se poate de promti fara MINCIUNI. Va multumesc.
Postat 27 Septembrie 2013, 22:07 de Real
x
eu pentru crima, i as pedepsi cu inchisoare pe viata!!!!sau... crima!!!!pentru toti sa fie legea la fel, asa v-a scapa si domnisoara ca si POPRIKA????CU BANII CHIAR POT CUMPARA ASTIA PE ORICINE???CHIAR DACA ACEL OM ERA IN VIRSTA ERA TOTUSI O FIINTA UMANA???JUSTITIA ESTE CORUPTA DAR OARE PANA CAND????TOTI SUNT MITUITI SI MULTI PROCURORI SI JUDECATORI SI AVOCATI LA FERL CHIAR NU LE AJUNG ONORARIILE????
Postat 27 Septembrie 2013, 21:35 de xanonim
toate....
TOATE tarfele si cocalarii cu bmw-uri ar trebui eutanasiati !
Postat 27 Septembrie 2013, 20:45 de Vasile
pt ala care posteaza cu "eu"
bai imbecil imputit. daca esti obsedat de mine, trateaza-te. prost te-a facut mata. jalnici oameni exista pe planeta asta. v-as eutanasia pe toti. meriti sa fii gazat:))
Postat 27 Septembrie 2013, 17:25 de eu
Pentru Danu
Sinr profesor de limba romana in continuare,
Postat 27 Septembrie 2013, 16:35 de Eu
danule......nu sunt prof
Danule, lasa, nu te stresa. Stiu ca e grea limba romana. si mie imi era greu in clasele primare :) iar cel care a postat in numele meu, ca "sint prof de limba romana si tigana", e ceva imbecil cu 4 clase. nu trebuie sa fii profesor ca sa stii scrie. Nu te mai obosi sa scrii, sa nu faci cumva un atac cerebral. Limba romana nu e pentru toti. Axeaza-te pe engleza, franceza.....rusa. Apropo...zilele insorite, 90% din ele, sunt in vacanta, asa ca nu le iroseai cu scoala. dar avand in vedere ca nu ai frecventat scoala prea mult, nu stii cum sta treaba cu vacanta.
Postat 27 Septembrie 2013, 15:41 de eu
Mata
Mata s-a dus la produs......jegosule nu ti rusine puteai fi u in locul ei.......pacat ca nu li se intampla la astia cu gura mare......jegos analfabet ce esti!!!!!u esti o tarfa de om.....ar trebui sa iti fie frica de dzeu ca nush cand te loveste necazul......nimeni nu vrea sa ia viata cuiva!!!poate iesi u la produs si te loveste careva ar face un bine ca de oameni ca tine ii plin pamantul din pacate!!!!roaga-te sa nu te loveasca pe u un asemenea necaz!!!
Postat 27 Septembrie 2013, 13:25 de Me
pentru profesoru de lb romana
carturarule ce scriu io se intzelege dar ce scrie doctori ii INDESCIFRABIL si eu am abandonat saracia aia de scoala generala in a5a ca nu puteam fi atat de prost incat sami petrec zilele insorite din tinerete citind carti si ascultand ce zice un amarat de profesor (detest cartile si carturari)
Postat 27 Septembrie 2013, 12:44 de danu
Eu
Sint profesor de limba romana si tigana.
Postat 27 Septembrie 2013, 12:23 de Eu
Rai mai sunt oamenii!!!
Cum puteți fi atât de răi și negri la suflet? Credeți că cineva ar face așa ceva intenționat? Chiar inainte cu o oră am trecut pe acolo și mă întrebam: oare ce trebuie să se întâmple aici, pentru ca autoritățile să ilumineze cum se cuvine trecerea asta de pietoni? Abia când eram la mai putin de 10 metri de trecere am observat un pieton care se angajase în traversare Nu puteți da vina exclusiv pe șofer! Cu siguranță, principala vină o are șoferița, dar iluminarea precară și neatenția pietonilor nu pot fi scăpate din vedere. Nu vă doresc niciunuia dintre cei care ați arătat „atât de multă înțelegere” pentru șoferiță, să ajungeți în situația ei, deși poate ați merita!
Postat 27 Septembrie 2013, 11:23 de Cata
personalitatea soferului
mai bine la tzara decat taran urbanizat cu BMW prin orasu asta mic va trebe masina la toti ratati ca sa fiti in rand cu lumea nu pentru ca ati avea nevoie de masina, mergeti 2 km distanta si mergeti cu masina, materialisti borati
Postat 27 Septembrie 2013, 10:55 de danu
pt danu
Danuleeee, a inceput scoala. Educa-te baiatule. Ca vad ca stai cam prost cu gramatica "iera inmatriculat''??? "mie miar fi si rusine"???? Vai de tine. rusine tie ca scrii in halul asta
Postat 27 Septembrie 2013, 10:43 de eu
Buni sunteti de gura
Buni santeti de gura!!!!!!sa va pazeasca d-zeu sa treceti prin asa ceva......sa ajungeti sa faceti o greseala...iar dak STF vine de la satefut atunci satefut de analfabet si taran ce esti vad ca mult te dduce capul daca la asa ceva gandesti si ce te freaca grija ce masina avea putea fi orice fel de masina putea fi si a ta!!!!!!La oricine i se poate intampla si voua astia care comentati......sa ajute dzeu familia victimei si familia ei pt va nimeni nu isi doreste sa ia viata cuiva!!!!
Postat 27 Septembrie 2013, 10:25 de Me
personalitatea soferului se potriveste cu puscaria
BMW-ul iera inmatriculat STF (scurtatura de la satefut) si aspect tuning, deci zice multe despre personalitatea posesorului... merita sa stea la puscarie... mie miar fi si rusine sa umblu pe strada cu masina aia
Postat 27 Septembrie 2013, 10:08 de danu
Fara cuvinte
Sa-i dea si ei 5 ani ca la Paprika. Treaza si a lovit pe zebra cred ca e si mai vinovavata. Singura diferența ca Paprika e "interlop"si avea Mercedes
Postat 27 Septembrie 2013, 09:53 de Anton
alta pitipoanca
Inca o producatoare care nu mai poate de bine , a ajuns sa omoare oameni ; pe-asta nu o aresteaza justitia?
Postat 27 Septembrie 2013, 09:11 de MALICE
De vina sunt pol.de la circulatie
Nu soferita trebuia tastata cu epilotestul ci militianul care i-a dat permisul.
Postat 27 Septembrie 2013, 08:36 de Oradean
Cu totii suntem de vina!
Da... e usor sa dam vina pe ceva masini parcate aiurea! Adevarul e insa cu totul altceva! In Romania nu exista educatie rutiera, suntem niste tarani neciopliti ajunsi la volanul unor masini performante si puternice! Si ne comportam ca atare, ca idiotii! Zilnic sunt obligat sa gonesccu 70 -80 la ora prin oras, ca daca nu tin pasul cu ritmul circulatiei ma ia la bataie pruncul lui nu stiu care, cu mertanul, pentru ca isi permite sa faca chiar ce vor muschii lui, pt. are relatii, cunostinte si bani. Nu este nici un bai, ca avem 5000 de biserici sa ne spalam de pacate! Halal tara Europeana! SA NE FIE RUSINE!
Postat 27 Septembrie 2013, 07:52 de Stefan
vizibilitate
pana nu vor ridica masinilie din apropoierea trecerilor de pietoni minim 10 metri pe o strada ca si asta accidentele nu vor inceta sa apara,pe langa ca uni soferi sunt atat de dobitoci ca parcheaza pe trecere mai au si duba sa fie mai intensa treaba , ar trebui sa li se dea foc la masina si dupa aceea sa vedem daca mai parcheaza ei asa. Cu amenzi nu se rezolva nimic, majoritatea au pile sau is dintr-un neam de dobitoci care nu pot raspunde in fata legii si omul de rand ramane de fraier;)....
Postat 27 Septembrie 2013, 07:34 de Cristi
aceeasi parere!
Nu numai ca nu sunt ridicate masinile care parcheaza in dreptul trecerii, dar mai sta si Garcea sa-i vaneze pe soferi la trecerea aia... eu era sa o patesc iarna pe zapada... pur si simplu mi-a sarit o mama cu copil in fata, si de-abia am reusit sa opresc, noroc ca nu aveam viteza
Postat 27 Septembrie 2013, 03:01 de Sebi
vizibilitate!!!
E plina Oradea de treceri de pietoni de care Bolojan a "lipit" locuri de parcare, furand astfel vizibilitatea soferilor. Sa faca bine sa se puna 5 metri intre orice zebra si parcarile de pe marginea carosabilului!
Postat 27 Septembrie 2013, 01:26 de AdaMilea
Subscriu
Subscriu la ce au scris predecesorii. Stau pe Bld. Dacia , aproape de trecerea de pietoni, iar cei care parcheaza acolo, obstructioneaza vizibilitatea foarte mult. ( mai ales duba alba care e mereu parcata acolo ). E totusi un drum european, si prin "putinele" mele cunostinte, nu ai voie sa opresti la mai putin de 50 de m de o trecere de pietoni. Iar trecerile de pietoni , sun foarte, foarte prost iluminate ! Cat despre soferita, daca nu avea viteza, putea sa opreasca in siguranta. Masina ei MBW-ul gri, era oprit aproape de pod. Distanta intre pod si trecerea de pietoni e de 50 de metrii minim ! Condoleante familiilor , si speram ca cineva sa faca ceva si pentru pietoni !
Postat 27 Septembrie 2013, 00:11 de OradeaN
Dl.
Am trecut pe langa batranel la cateva minute dupa accident, dar nici acum nu mi-am revenit din soc... sa-l vezi intins pe asfalt, inconjurat de 6-7 medici incercand sa il readuca la viata... si sa vezi cu ochii tai toate urmele unei asemenea tragedii :( Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Sincer, nici nu vreau sa ma gandesc, ce e in sufletul fetei care i-a luat viata :(((
Postat 26 Septembrie 2013, 23:53 de Anonim
iluminare
Nu vreau sa ii iau apararea conducatoarei auto, dar trecerea aia de pietoni este foarte prost luminata, chiar deloc Daca vin si din contrasens masini care sa te orbeasca, tinzi sa nu vezi pietonii care pe langa faptul ca sunt imbracati inchise la culoare ce se aseamana cu mediul inconjurator, trec pe zebra fara sa se asigure, crezand ca daca sunt pe zebra, nu pot pati nimic Sunt multe circumstante care trebuie analizate, pacat ca s-a intamplat Sper sa treaca peste cu bine toti cei implicati!
Postat 26 Septembrie 2013, 23:48 de Alex
Cumplit !
Oare politia de ce nu-i amendeaza pe soferii care stationeaza non-stop pe partea dreapta, chiar inainte de trecerea aia de pietoni ? Acolo e vesnic o duba de care nu ai cum sa vezi daca sunt pietoni. Normal e sa reduci viteza, evident, dar proprietarii masinilor au si ei partea lor de vina. Sau amendam numai masinile de pe liniile date cu var de Bolojan, ca sa mai scoata niste multi bani ? Intamplator am trecut pe acolo dupa producerea accidentului, am putut doar sa banuiesc ce s-a intamplat, era lume ca la circ si plin de masini de interventie. Hai sa-i ridicam pe aia care parcheaza neregulamentar pe carosabil. Se poate ?
Postat 26 Septembrie 2013, 22:38 de O circareasa
****
Proasta dracului!!!
Postat 26 Septembrie 2013, 22:27 de ****
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON