URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Noiembrie 2012, 15:52

Dat în urmărire generală de două luni, scandalagiul care şi-a băgat maşina într-o pizzerie din Beiuş s-a predat

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Scandalagiul Vlad Todedici, din comuna Bunteşti, dat în urmărire generală la începutul lunii noiembrie după ce s-a sustras de la executarea unei pedepse de 2 ani şi 2 luni de închisoare încasată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, s-a predat la sediul Poliţiei Bihor.

Toderici a dispărut imediat după pronunţarea sentinţei finale în dosarul său şi a stat ascuns până când Curtea de Apel Oradea a luat o decizie în cazul contestaţiei în anulare pe care a formulat-o împotriva soluţiei. Marţi, instanţa a respins contestaţia, motiv pentru care, miercuri, Toderici s-a predat.

Vlad Toderici, 36 ani, agent de pază, a fost trimis în judecată anul trecut, pe 5 august, după ce, în vara lui 2010, băut fiind, a urinat pe maşinile parcate în faţa unui local din Pietroasa şi a intrat cu maşina într-o pizzerie din municipiul Beiuş, iar în primăvara anului trecut a distrus un local din Chişcău.

La sfârşitul lunii octombrie, Curtea de Apel Oradea a dispus condamnarea lui la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu executare, pedeapsa aspră fiind motivată prin faptul că bărbatul este recidivist, având o condamnare la 1 an de închisoare cu suspendare condiţionată a executării pedepsei, încasată în primăvara anului trecut, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vlad Toderici a provocat mai multe scandaluri publice în ultimii ani. În vara lui 2010, împreună cu un amic de-al său, a chefuit o noapte într-un local din municipiul Beiuş, iar dimineaţa au plecat spre Pietroasa, unde, pentru că angajaţii unui bar au refuzat să-i servească, au urinat pe maşinile din faţă, au distrus un coş de gunoi din faţa localului şi în final l-au sunat pe administratorul barului, Gheorghe Ioan Nastor, ameninţându-l cu moartea pentru lipsă de "respect" faţă de ei.

Două ore mai târziu, cei doi au revenit la Beiuş, la pizzeria Tornado, intrând în local cu maşina, după care au pornit casetofonul din autoturism la maxim şi s-au aşezat la o masă pentru a chefui, până la venirea poliţiştilor care i-au reţinut, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, ameninţări şi distrugere.

Toderici a fost eliberat, atunci, însă câteva luni mai târziu, a provocat un nou scandal, de astă dată în localul "Club Cris" din Chişcău. După ce a băut mai multe pahare cu vodcă, le-a cerut muzicanţilor să-i cânte, apoi s-a urcat printre ei, i-a oprit şi a luat microfonul. Când i s-a cerut să se oprească, a rupt mai multe fotolii, mese, scrumiere, sticle, dar şi geamuri şi a atacat-o pe chelneriţă care s-a refugiat în bucătărie pentru a scăpa de furia lui.

Angajaţii clubului au scăpat doar după venirea poliţiştilor, care l-au ridicat pe bărbat şi l-au reţinut în Arestul Poliţiei Bihor. O zi mai târziu, Toderici a primit interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile, măsură înlocuită ulterior cu interdicţia de a părăsi ţara, menţinută şi pe parcursul procesului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
la remat cu el !
epava asta rablagita e bine acolo unde e acuma si acolo sa ramana !E una cu Rizo nu il mai plangeti , o zdreanta care executa ce ii spunea rizo ca altii nu il baga in seama .
Postat 24 Noiembrie 2012, 01:58 de pele
deschide ochii!
pacat de vlad , pacat ca a bagat un mare gunoi in anturajul lui si ca a crezut in acest kkt pe nume RIZO ! poate asta o sa-l trezeasca , oricum daca vor avea ocazia Rizo si kkciosul de Flaviu or sa il arda din nou ....si din nou ....si din nou ....
Postat 22 Noiembrie 2012, 23:10 de leco
la fraieri cu dedicatie
mereti ma si va-mpuscati toti sorecarii lu Vlad asta; cand ii afara il pupati in cur pe fata, face din voi ce vrea, ca umblati ca pielea pe pix sa nu va luat cate o castana dupa ceafa. amu ca ii jos, aruncati cu caviarul vostru peste tot, poate poate o sa va mai bage in seama cand o iesi. din partea mea, lingailor, atatia sa traiti, cati v-am botezat io. restu... sa-mpartiti aceeasi celula... craciun fericit
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:52 de binsan
y
Din fiecare greseala vei invata lectii importante.Nu dispera! Ai incredere! Acolo sus cineva te iubeste…
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:38 de x
@yyy
bai gasca frustrata, era beat ori drogat de a picat pe doua mese.Ca-i cam placeau botanicele, ca oricarui fraier. Apoi si sticlele din mana lui or zburat, te pomenesti, din cauza gravitatiei?!! Esti varza...
Postat 22 Noiembrie 2012, 10:22 de fraierilor
a
Beius = tara nimanui...faradelegile sunt la ordinea zilei in zona de ani de zile ,dar cine sa le opreasca?
Postat 22 Noiembrie 2012, 08:22 de a
SUGACIU SALA
sala tu daca vrei sa-tzi bei cafeaua cu amicul tau in linishte du-te la restaurant sau la un hotel poate va si futetzi in gaT unu pe celalalt asha in linishte , fara sa va deranjeze un "oarecare" SAU MAI BINE DU-TE DRECU!!!!!
Postat 22 Noiembrie 2012, 00:32 de yyy
zdrente
vedeti asa ies toate la iveala!!!deci sa stie toata tara : ziarele scriu CACAT sa il manance...!!!si D-na Gal vezi in plm de viata ta de gasca pupincurista!!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 23:48 de fra3r3
zdrente
vedeti asa ies toate la iveala!!!deci sa stie toata planeta si pamantul: ziarele scriu CACAT sa il manance...!!!si D-na Gal vezi in plm de viata ta de gasca pupincurista!!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 23:47 de fra3r3
yyy
ba Laurico asha ne mintzi de nu mai intzelegem nimic.. in primul rand ashi vrea sa te informez ca Vlad locuieste in satul Buntesti comuna Buntesti nu cum ne mintzi tu ca locuieste in Pietroasa.. in al doilea rand stai cam prost cu notziunea timpului te contrazici singura cica a fost dat in urmarie la inceputul lui octombrie dupa ce s-a sustras de la pedeapsa de 2 anu si 2 luni care tot tu ne spui ca pe 2 noiembrie Curtea de Apel Oradea a dispus condamnarea lui la 2 ani si 2 luni deci????? fa-ne sa intzelegem!!!! e cumva octombrie este inaintea lui noiembrie in calendarul tau ??? sau cum??? s-a dat in urmarire generala si dupa aia a fost condamnat??? chiar nu intzelegem!! aceste minciuni se pot vedea si fiind in necunoshtintza de cauza a celor intamplate.. cei care citesc minciunile care le-ai scris tu nu au de unde sa stie ca Vlad a mers la pushcarie pt ca beat fiind a caz cazut pe doua mese si le-a rupt, pe care, binentzeles ca le-a platit a doua zi si ca a avut un mare papagal montat in spatele lui care a avut grija sa nu il lase sa isi ia avocat pt aparare pe motivul ca rezolva el tot,,RIZO se numea papagalul deci mai lasa-ne cu fabulele tale!!!!! Deci papagal si mincinos ca tine doar unul singur mai e pe planeta si din cate am intzeles va si cunoashtetzi.... e vorba despre tractoristul RIZO Din care s-a mai nascut un shoarec care va face concurentza la minciuna (Flavius).. la fel ca si faraonu va doresc sa impartzitzi aceashi camera de ”hotel” cu Vlad de Craciun ...sunt sigur ca atzi avea un craciun de neuitat
Postat 21 Noiembrie 2012, 23:35 de yyy
asa
deci pt prostia care o poarta baiatul ala in cap ar trebui sa fie impuscat k nu este pedeapsa sa stea in puscarie nici macar nu are habar de ce e vb dar hop si TARANU pizdii sare in aer...!!!!dute draga draq-lui!!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 22:26 de fra3r3
asa
da ai dreptate!!!vb este de dansul care a zis mai jos k e infractor si blah blah blah......
Postat 21 Noiembrie 2012, 22:23 de fra3r3
todere
Daca eu vreau sa stau la o cafea cu un amic ,de ce sa ma deranjeze un oarecare ,pe care eu nu-l deranjez ????? De aceea trebuie sa luati pozitie, toti cei care vreti cu adevarat sa fi-ti respectati.Cred ca si Vlad v-a gandi la fel in viitor.
Postat 21 Noiembrie 2012, 22:09 de sala
boilor
esti un cretin frate popa nu ajungi inveci!!!!dk ai lua u pedeapsa pt ce a luat el ai fii multumit de sistemul din Romania???? si invata draq sa scrii romaneste;)
Postat 21 Noiembrie 2012, 22:03 de faraonu
informare
De unde stia d-na Gal ca respectiva persoană s-a "predat"?
Postat 21 Noiembrie 2012, 20:17 de oarecare
e baiat de baiat,omu!
Daca nici asta nu e infractor,atunci eu sunt popa! sS asta ca si aia care fura sute de mii ge euro sa faca 100 de ani puscarie si asta ar trbui sa fie minimum de pedeapsa pentru prosti!:)
Postat 21 Noiembrie 2012, 18:22 de quiltiman
gunoaielor
D-na Laura Gal nu aveti chiar nimic de facut in rest???cautati-va activitate ce draq dati ce face un simplu om?!sa va fie rusine!!!dak cumva vreti sa faceti ceva cu adevarat mergeti si cautati unde se fac manevre de sute de mii de euro si alte lucruri necurate!!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 18:03 de faraonu
gunoaielor
sunteti niste pisati in cur,mergeti in plm si cautati infractori nu va legati de oameni care nu au nici o treaba cu infractiunile!!!! de ce plm sunteti asa pupincuristi nu va e rusine???Doamne da sa va faceti sarbatorile alaturi de el!!!!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 17:56 de faraonu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON