URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Septembrie 2014, 19:46

Din Oradea, la Bruxelles: Emilian Pavel va ocupa locul lăsat liber de Corina Creţu în Parlamentul European

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Nominalizată pentru funcţia de comisar european pentru Politici Regionale, dacă va trece bine de audieri, Corina Creţu va lăsa un loc liber în Parlamentul European, întrucât funcţia de comisar este incompatibilă cu cea de europarlamentar.

Astfel, în Parlament va ajunge tânărul orădean Emilian Pavel, următorul pe lista PSD-UNPR-PC.

Corina Creţu va fi audiată săptămâna viitoare în Parlamentul României, urmând ca între 14 şi 21 septembrie să aibă loc audierile de la Bruxelles. "Până la 1 octombrie se vor încheia aceste proceduri, aşa că cel mai probabil de la 1 noiembrie îmi voi prelua mandatul", a precizat Pavel, miercuri, pentru BIHOREANUL.

În vârstă de 31 de ani, Emilian Pavel este în prezent director în Ministerul Tineretului şi Sporturilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
79 Comentarii
Emilian
Felicitari, Emilian! La noi in tara sunt prea multi INVIDIOSI!
Postat 22 Septembrie 2014, 21:54 de Cotrau
pacat de noi
Un taran prost tip papitoi!! Nu fac politica dar mai stiu una alta...dar n-am crezut ce spunea lumea despre Mang!!! acu chiar m-am lamurit...
Postat 18 Septembrie 2014, 20:53 de ioncsi
oioo
Eu nu inteleg de cand e asta asa mare si tare in PSD?! bETIVANUL asta de Columbus... sub pasaj isi facea veacul... nici aliura si nici statura de europarlamentar nu are! Bine ca sunt promovati doar copiii unora cu functii. Oare cum se simte ca lumea il priveste ca baiatul directorului de acolo... si nu il vede ca fiind el... Pavel Emilian...? Oare va trai tot timpul in umbra tatalui!?!!>?!>!>
Postat 18 Septembrie 2014, 15:19 de io
REPLICA IV
HAIS SICTIR dava dreacu de poupincuristii lui Emilian Pavel ***!:))=)). Comentatorul cu nick name-ul @Rugea din Tarian intodeuauna am scris ADEVAR si DREPTATE care a suparat conducerea corupta a PSD Bihor si conducerea locala PSD Giris .@Romanul Simplu scrie de ani de zile din -2008-2009-2010-2011-2012 -2013-2014 de atunci de cand am fost nedreptatit cand unii au facut campanie electorala pentru PSD Bihor , au lipit afishe , au fost la adunari electorale , au fost in sate in orase , in piete, NU au fost recomaensati cu NIMIC si alti care NU au facut campanie electorala pt PSD Bihor au fost recompensati cu functii si locuri pe lista da eu @Romanul Simplu pe caldura pe soare , pe vant pe ploaie am lipit afise electorale PSD Bihor si am facut campanie electorala si m-am ales cu NIMIC!D roata se intoarce roata chiar daca este patrata , toate se platesc si nimic nu ramane neplatit si datorie!:))=))Comerntatorul@... scrie romaneste gramatical corect ca esti varza la exprimare! Bah @... scrii degeaba felicitari nu pleaca nicaieriEmilian Pavel xxx eventual la inchisoare pt fraudarea fonduruilor europene! :))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu!
Postat 15 Septembrie 2014, 21:37 de Romanul Simplu
INVIDIOSI SUNT SI VOR FI!!!
Felicitar Emilian si succes in continuare!!! Nu baga lumea rea si invidiosi in seama pt ca acestia au fost, sunt si vor fi tot timpil chear daca sunt penibili. Felicitari!!
Postat 15 Septembrie 2014, 08:53 de ....
asta nu e ala cu sala polivalenta de 5000 de locuri ?
eu parca asa imi amintesc ca asta e mincinosul care pormitea o sala polivalenta de 5000 locuri...ne poate spune unde se construieste si cand ?
Postat 14 Septembrie 2014, 11:42 de oradean
@Romanul Simplu
Consatene, deja depasesti limita bunului simt! De ani de zile ne faci de ras pentru simplul motiv ca nu mai schimbi placa. Nimeni nu te mai ia in seama, nu mai esti simplu, esti penibil.
Postat 14 Septembrie 2014, 10:03 de Rugea din Tarian
REPLICA III
HAIS SICTIR da-kl dreacu pe Emilian Pavel ! NU merita!:))=))NU are moralitatea , Nu are alura ,NU are ... si NU are .. si gata ! Este fiul tatalui Florian Pavel promovat pe banii nosttri di n proiecte europene masura 112 instalarea tineriolor fermieri , alti mai in masura sa acceseze fonduri europene NU au accesat pentru ca fiul Emilian Pavel al directorului Pavel Florian a accesat fonduri europene dar agricultura NU stie stiue doar IT si sa ordone la postaci de partid PSD Bihor sa scrie laude pe forumul Ebihoreanul! :))=)) @Mihai eu un roman simplu @Romanul Simplu sunt sarac si cinstit ca si Ion Iliescu presedintele de onoare PSD , dar asta si tatal sau si-au facut case si vile de vacante pe banii agricultorilor , pe bani din mita, spaga , atentii , pretentii pe care le-au luat de la agricultoriui bihoreni .` Viitorul este constructia pe care o face poporul pentru binele lui , NU pentru binele conducatorilor (corupti ) asemeni lui Emilian Pavel si Pavel Florian directorul APIA.EMILIANE Pavel mori cu speranta de europarlamentar! si traiesti cu gandul ca ne- ai inselat asteptarile si te-ai ales pe voturile noastre ,pac !:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 12 Septembrie 2014, 23:02 de Romanul Simplu
Felicitari Emilian!
Felicitari Emilian! Avem nevoie de un om capabil in Parlamentul European, iar tu esti unul dinte ei. Ma bucur ca ai ajuns acolo! Bulta bafta!
Postat 12 Septembrie 2014, 21:31 de Adriana
Cu parere de rau
Din pacate decizi nu sta in puterea UE, caci PSDul decide pe cine nominalizeaza ca Europarlamentar. Atata timp cat Emil va avea coloana vertebrala e ok speram sa demonstreze acest lucru. Un lucru e sigur vina nu e a UEului sau a PSDului ci vina acestei numiri e a romanilor care voteaza fara a se informa.. trebuia sa va ganditi la ce incompetenti vor ajunge pe scaunele din Brussels inainte sa votati PSD pe 22 Mai 2014.
Postat 12 Septembrie 2014, 19:17 de Cu parere de rau
Bravo d-le Emilian!
Daca e batran nu-i bine ca ar trebui sa se lase de politica si sa faca loc celor tineri; daca e tanar nu e bine, ca nu are experienta destula. Daca ii batran are destui bani si precis ca sunt majoritatea furati sau primiti ca spaga, asa ca-i ajunge sa ne lase si sa se pensioneze; daca-i tanar iar nu e bine ca mai iese omu in oras cu prietenii sau cu vreo fata si il vede lumea la restaurant sau la bar ca tot omul. Pai mai oameni buni, se mai poate incepe sau continua cariera politica de undeva? Voua nimic nu va convine, voi sunteti cei mai corecti si drepti, iar restul sunt numai niste neispraviti. Cu personaje ca romanul simplu se construieste o tara si un viitor european, ce sa zic... Bravo Emilian! arata-le in anii ce urmeaza ca s-au inselat cat te-au improscat cu noroi! Succes!
Postat 12 Septembrie 2014, 16:24 de mihai
bravo emi
Bravo emi, bravo tsd bihor, bravo psd bihor. E prima data de la revolutie cand judetul gh e de stânga. Doamne ajuta !
Postat 12 Septembrie 2014, 11:07 de io vladimir
PENIBIL
Vad ca au fost capacitati postacii de partid si tovarasii de bautura. Chiar sperati ca va pica si voua ceva?
Postat 12 Septembrie 2014, 10:28 de Pisti
REPLICA II
ADEVAR si DREPTATE inainte de toate ! NU M,ERITA ca sa fie europarlamentar! Am fost CENZURAT pe forumul Ebihoreanul pentru ca am scris ADEVAR si DREPTATE si am folosit termeni duri la adresa lui Emilian Pavel si ai poupincurisstilor lui care-i transmit felicitari , dar fiti siguri cxa NU se alege acest om negricios betivan incompetent incoerent ca si europarlamentar de Bihor , toate felicitarile au fost pe degeaba !:))=)) Scriu acum decent ca sa nu fiu CENZURAT iarasi ! La toate actiunile PSD Bihor si TSD Bihor fie nu a venit, fie a venit intr-o stare avansata de ebrietate sub influenta bauturilor alcoolice iar declaratiile de presa au fost incoerent fara nici un sens , si la realegerea lui ca si presedinte TSD Bihor s-a facut in teroare si forta pentru ca NIMENI nu-l voia inca odata presedinte TSD Bihor datorita incompetentei , betiilor si scandalurilor in care este implicat cand este in stare de ebrietate, functiile dobandite au fost ca si recompensa pt distractiile oferite lui Nicolae Banicioiu si altii din Bucale in cluburile de sub pasajul Vulturul Negru.Un mare NIMIC , un om mic negicios betivan incoimpetent , un xxx carew Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 12 Septembrie 2014, 09:43 de Romanul Simplu
E bine ca nu-i rau... e foarte rau!
Ma asteptam ca cei de la ue sa fie niste oameni cu scaun la cap! M-am inselat! Cum sa numesti intr-un post de o asemenea importanta pe * lui iliescu, a lui powell si nici Dumnezeu nu stie toata lista?! O individa a carei ,,expertiza" se rezuma la un an, doi, petrecuti intr-o fabricuta pe la Blaj! Gurile rele spun s-a luat in calcul ,,expertiza" obtinuta prin redactiile ziarelor de dupa '89 cand corinuta a ajuns experta in cautat pixul pe sub masa (citeste blowjob). Despre urmasul ei, nulitaea care raspunde la numele de emilian, este perfect, un adevarat psd-ist! Cum spunea cineva, are mari sanse si toate calitatile pt. a-i urma lui dottore. Mai bine stau acasa decat sa-mi dau votul unui neispravit ca asta!
Postat 12 Septembrie 2014, 08:52 de amarastean
Felicitari
Uite un exemplu de politician cu care Romania se poate mandri
Postat 12 Septembrie 2014, 07:45 de Emi
felicitari
Felicitari si mult succes in continuare!!!!
Postat 12 Septembrie 2014, 00:21 de zsolt
Felicitari
Felicitari si mult succes pe mai departe.
Postat 11 Septembrie 2014, 19:22 de Cosmin
Gainarilor de la alte partide.....
Gainarilor de la celelalte partide nu mai fiti invidiosi pe Pavel. Mult succes Emiliane!
Postat 11 Septembrie 2014, 19:19 de Maria
bravo
Felicitari Emilian! Esti un tanar de apreciat !!
Postat 11 Septembrie 2014, 18:46 de miti
Emilian
Abia astept sa vad ce ziceti cand iese Ponta presedinte!
Postat 11 Septembrie 2014, 17:34 de Dan
E.P
Sunt scarbit de unele comentarii. Mincinosi care se ascund in spatele unor monitoare. Niciodata nu veti putea iesi in fata cu asa ceva
Postat 11 Septembrie 2014, 17:32 de Tanase
Ecce homo!
Prost, mincinos, incult, nu conteaza, un cretin ca asta poarta in ranita bastonul de maresal, pardon, de presedinte al psd. El e viitorul inlocuitor al lui tonta. Doctorat are?!
Postat 11 Septembrie 2014, 16:57 de tinel
Emilian in fruntea PSD Bihor
Vrem sa il vedem apoi si in fruntea PSD Bihor, ca el merita si pentru ca el trebuie sa conduca PSD Bihor!! Cu o echipa noua si profesionista! Bravo Emilian, suntem mandrii de tine si te sustinem!
Postat 11 Septembrie 2014, 15:17 de Ama
Mandru ca sunt bihorean
Emilian esti un exemplu pentru tinerii de varsta ta si nu numai. Tine-o tot asa!
Postat 11 Septembrie 2014, 14:45 de Sergiu
bravo
Felicitari, suntem mandri de tine !!!
Postat 11 Septembrie 2014, 14:40 de vlad
Felecitari
Felicitari Emilian si succes pe mai departe !!!
Postat 11 Septembrie 2014, 14:31 de george29
Haters hate
Toate lucrurile bune se întâmpla oamenilor buni!!
Postat 11 Septembrie 2014, 14:24 de Ciobi
Sa lasam jignirile deoparte
Hai sa lasam vorbele dure si acuzele deoparte si sa ne concentram pe reusite. Ar trebui sa ne mandrim cu un asemenea succes. Emilian este un tanar cu potential si va face fata cu brio provocarilor. Felicitari Emilian!
Postat 11 Septembrie 2014, 13:54 de sav
bravo Emilian
In primul rand doresc sa il felicit pe Emilian! Rusine Bohorenilor care nu il incurajeaza. Felicitari! :-)
Postat 11 Septembrie 2014, 13:48 de stefania
Felicitari! Tine-o tot asa.
Se poate bucura Bihorul ca are un europarlamentar care este bine intentionat si capabil, si pe langa asta mai vorbeste si engleza si germana astfel incat ii va fi mult mai usor sa se adreseze interlocutorilor sai. Sper ca Emilian sa fie un model pentru cei din jur si sa dea un bun exemplu astfel incat sa fie promovati si mai multi tineri in functii importante.
Postat 11 Septembrie 2014, 13:19 de VS
Să vedeți campanie pe bune de acum înainte
Să vedeți campanie pe bune de acum înainte. Vă imaginați cum vin în Bihor, Comisar European, Europarlamentar, Premier, Miniștrii. Care guvernare de dreapta au mai adus în campanie așa ceva pe meleagurile miortitice? NIMENI. Nici PDL. Nici PNL, O să vă îngropăm!!!!
Postat 11 Septembrie 2014, 13:01 de Zorro
În doi ani PSD va domina în Bihor!
Încet încet, se acaparează totul. Printr-o politică sustenabilă, la firul ierbii, încep să se vadă rezultate. Promovarea tinerilor atrage după sine și rezultate din partea electoratului. În doi ani PSD va domina în Bihor!
Postat 11 Septembrie 2014, 12:56 de Viorel
Cine moare de invidie?
Cine moare de invidie? Cei din PDL+PNL=LOVE (ACL)? Ei nu au reușit să trimită în PE decât câțiva mitici, iar dacă cei din PSD reușesc să trimită un bihorean de-al nostru, deja încep mizeriile? Acuzele că nu e bun? că nu va face treabă? De unde știți voi chestia asta? Îl cunoașteți? Să îl întrebați pe Bodea PLM dacă a avut sprijin PSD în campanie? Dacă Emilian a fost și l-a ajutat. Capacitatea de muncă, caracterul, și munca colegilor l-au ajutat să ajungă acolo. Sunt ferm convins că Oradea va fi mândră de ce a trimis. Forta Emilian. Forta PSD!
Postat 11 Septembrie 2014, 12:53 de Sandu
Bravo Emilian!
Ma bucur ca un tanar bihorean ne va reprezenta la Bruxelles. Emilian este o persoana perseverenta si ambitioasa, iar eu am incredere ca se va descurca de minune in tot ceea ce va intreprinde. A muncit pentru ceea ce a obtinut. Felicitari Emilian!
Postat 11 Septembrie 2014, 12:50 de FVI
a
Bravo, si spor la treaba in PE.
Postat 11 Septembrie 2014, 12:48 de Marcel
Ok
Încă un tânăr în PE. Bravo!!
Postat 11 Septembrie 2014, 12:37 de Marian
FELICITARI
Felicitari Emilian! Ai muncit din greu pentru a ajunge aici! Succes in continuare!
Postat 11 Septembrie 2014, 12:31 de INA
Una famiglia de aristocrati - birocrati Pavel, ce mandrii ne-am facut noi bihorenii, tulai-Doamne
tovarasul Pavel jr., asteptam sa ne trimiti prin curierat rapid Sala Sporturilor cu 3 etaje direct de la Brouxxxeles, lasa astea cu mandatul tau, nu la euroii primiti ca salar de la noi romanii sa iti zboare capu`, ci la promisiunile din campanie, draga coptyle. Nu uita sa ii trimiti o scrisoare de Merci lui Culitza Taratza Powwel
Postat 11 Septembrie 2014, 12:26 de Crinuletz Pontescu
vai si amar
looseru asta ne va reprezenta tara?! vai de noi
Postat 11 Septembrie 2014, 12:10 de Rares
Romanul Simplu
Romanul simplu devine tot mai penibil :)) Tare-as vrea sa-i vad mutrita de viteaz din spatele tastelor :) Ce e si mai trist e ca sunt absolut convinsa de faptul ca sunt multe comentarii insipide lasate de persoane care ii zambesc atunci cand il intalnesc pe strada. Hiene ordinare :) In alta ordine de idei, felicitari Emi! Meriti :)
Postat 11 Septembrie 2014, 11:45 de Patricia
!!!!
Calomniile sunt puse la cale de oameni invidioşi.
Postat 11 Septembrie 2014, 11:43 de Doru
Alin
Sunt curios daca acest june avea parinti din clasa muncitoare ajungea? O sa planga colegi de pahar din pasaj dupa tine:-)
Postat 11 Septembrie 2014, 10:42 de Alin
invidia e mare si rautatea
Doar atunci vom evolua ca oameni si societate si vom fi o tara normala asa cum invoca unii pe aici, cand nu vom mai fi RAUTACIOSI, frustrati si invidiosi. eE o mandri si o bucurie pentru toti faptul ca Emilian va fi primul bihorean tanar care ajunge in PE si in loc sa comentati sub niste id-uri false, mai bine ati incerca sa va bucurati si poate sa dati niste sugestii pe care le poate face pentru judetul nostru de la Bruxelles. si Romanului Simplu ii spun ca este foarte prost informat si sa nu se mai arunce la rautati fara sa stie ca din start PSD a avut 16 europarlamentari!!!! Succes Emilian, noi toti suntem alaturi de tine
Postat 11 Septembrie 2014, 10:39 de blaCk
BRAVO EMILIAN!
Bravo Emi! Meriti sa ajungi acolo! Ma si uitam cum de nu posteaza nimic alianta aCL… dar acum ca ati ajus la cort dupa marea adunare de la teatru unde au fost vreo 10 oameni neplatiti au aparut :- ) mai putin romanul simplu care are fustrari… dar fara el era suspect articolul.
Postat 11 Septembrie 2014, 10:37 de Boris
Emilian
Psd-ul obtine in ultima perioada foarte multe victorii, si asta atrage dupa sine invidia nemarginita a membrilor celorlalte partide. Invidia nu schimba insa cu nimic adevarul. Pavel Emilian, un bihorean tanar si devotat, ne va reprezenta cu succes din toamna la Bruxelles. Eu sunt convins ca oradenii si bihorenii vor avea doar de castigat si ca sunt fericiti acum. Politica romaneasca are sansa sa se schimbe in bine cu ajutorul acestor tineri. E sansa lor, si momentul lor. Ceilalti au avut ani de zile la dispozitie, dar nu au facut nimic. Doar ne-au dezamagit. Asa ca toata increderea mea de cetatean al acestei tari se indreapta spre tinerii care poate nu au fost marcati de un anumit regim intr-o anumita perioada. Ei sunt suflul nou de care avem nevoie. Iar pentru cei care lasa comentarii rautacioase, pot sa zic atat: este vizibil cat de tare va roade faptul ca acest partid si-a castigat increderea poporului si ca are oameni valorosi care vor ocupa in curand cele mai importante functii in stat!
Postat 11 Septembrie 2014, 10:18 de Doru
Om remarcabil
Trebuia sa incepeti sa aruncati cu noroi in Emilian, doar facem politica nu? Hai sa fim seriosii, Emilian e un om remarcabil, care mereu s a zbatut sa faca bine si a ajuns sus pe meritele lui. Te sustinem si suntem alaturi de tine!!!
Postat 11 Septembrie 2014, 10:18 de Ligia
.
Mândru ca esti bihorean!
Postat 11 Septembrie 2014, 10:12 de Gherbera
"Invidia se hrăneşte din suferinţele invidiosului şi din meritele celuilalt."
spunea Nicolae Iorga. Ne bucuram Emilian pentru meritul tau! Nu pleca urechea la scorburile societatii, pleava vegetativa care-si critica si mama ca sa para inteligent. De-ar fi fost invidia o ciuma, de mult s-ar fi sfarsit lumea. Felicitari Emilian inca o data, e rodul muncii tale, pe care sper sa-l gestionezi la fel de bine ca pana acum.
Postat 11 Septembrie 2014, 10:04 de Radovan
Emilian
Tanaru asta, intr-o zi o sa ajunga PRESEDINTE !
Postat 11 Septembrie 2014, 09:46 de Maria Popa
PENIBIL
Vad ca tovarasii de poker si bautura au sarit cu felicitarile. PENIBIL
Postat 11 Septembrie 2014, 09:44 de Pisti
Bravooo
SUNT MANDRU SA MA REPREZINTE UN TANAR ORADEAN !!!
Postat 11 Septembrie 2014, 09:40 de Alex
Titlul e GRESIT
Titlul articolul este gresit! Nu va pleca din Oradea la Brusel, ci din Selects Sport Bar, unde isi are sediul! daca pleaca el, raman astia fara venituri :))))))))))) P.S.: Va dau o ponta! Sa ii verificati CV-ul!
Postat 11 Septembrie 2014, 09:22 de Pokeristu
he, he, he
A mancat kkt, nu gluma! Prost-prost, dar are noroc. Noroc n-avem noi, cei care ajungem sa fim ,,reprezentati" de un asemenea ipochimen.
Postat 11 Septembrie 2014, 08:46 de ionel
REPLICA
HAIS SICTIR da-l dreacu pe Pavel Emilian*** RUSINE PSD Bihor ca ai promovat un incompentent care NU a facut nici o actiune politica PSD Bihor , doar betii scandaluri la cluburuile din pasajul Vulturul Negru si f, baiatu lu tata este asta un nimeni nimic este !:))=)) .NU MERITA!acesta fuinctie dar nici nu o va primi , o pentru ca a fost pe locul 16 pe lista de europarlamentari iar PSD are 14 europarlamentari iar euro parlamentar intra locul 15 nu locu 16 Pepea homoXXX alias Emilian Pavel care si-a cumpoarat locul pe lista europarlamnterilor cu 40 000 de euro bani proveniti din masura 112 instalarea tinerilor fermieri el neavand nimic cu agricultura terminand IT, dar tatal sau Florian Pavel director APIA i-a facut proiectuyl si la inaintat la finantare, un abuz al functieiRUSINE! Vorbeam cu cineva din Israel care tot asa iimi spunea ca asta micu negriciosu betivan Emilian Pavel va inainta in functie si in baruri in Bruxelles, i-am zis ca poate dupa ce moare sau omoara ceva europarlamnetar PSD sau se pensioneaza din functie Ecaterina Andonescu Abramburica !poate atunci europarlamentar asta *** Aceasta este opinioa lui Romanul Simplu.
Postat 11 Septembrie 2014, 08:01 de Romanul Simplu
avem valoare
Felicitari, avem viitor.
Postat 11 Septembrie 2014, 07:47 de nae
exemplu
Este un exemplu de politician tanar. Felicitari.
Postat 11 Septembrie 2014, 07:43 de nae
Felicitari
Un tanar valoros si de perspectiva. Omul potrivit, la locul potrivit. Felicitari, Emilian ! Mult succes.
Postat 11 Septembrie 2014, 07:26 de Raluca
Felicitari
Felicitari Emi! Intr-adevar meriti tot ceea ce ti se intampla. Datorita muncii tale, caracterului tau si educatiei primita de acasa ai ajutat mereu, ai luptat mereu pentru binele oamenilor de rand si uite asa ai primit voturile noastre! Iti doresc tot binele din lume si sunt sigur ca judetul nostru va avea de castigat de pe urma acestui mandat al tau, mandat pe care, ma repet, il meriti!
Postat 11 Septembrie 2014, 07:08 de vasile
jiji
Uite cum lasa un tip de la TSD comment-uri cu felicitari de pe 20 de nume diferite :))
Postat 11 Septembrie 2014, 00:46 de Jijel
ba da
@titus iron: Ba va comenta! Pentru ca TDS e TDS nu TSD! Si sta in Oradea!
Postat 10 Septembrie 2014, 23:36 de TDS
.
Ma bucur foarte mult pentru tine, sunt sigura ca Bihorul va avea multe de castigat datorita locului tau in PE. Felicitari!
Postat 10 Septembrie 2014, 22:50 de Paula
merite deosebite
Felicitari Emilian! Ai adus merite deosebite judetului nostru si ai demonstrat ca fiind foarte tanar orice e posibil. Felicitari!
Postat 10 Septembrie 2014, 22:46 de alexalex
Sunt fericit sa cunosc un astfel de om
Sunt fericit sa cunosc un astfel de om. Mult succes pe mai departe.
Postat 10 Septembrie 2014, 22:39 de Florin
CUM LAUDE
Eforturile si munca depusa, in toti acesti ani (de activitate politica) sunt incunante prin acest mandat.Sunt convins ca o sa ai o prestatie de cel mai inalt nivel si ca o sa-ti reprezinti electori.Felicitari, Emilian!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 21:57 de Pro Europa
ta ta ta
@ CARTEL BETA e un tip care nu are ferrari, contracte cu statul si alte cele. e pe invers deci...politic ziceam.
Postat 10 Septembrie 2014, 21:55 de aurel
Inceputul sfarsitului UE !!!
Si, mai departe ??? Se pare ca acesta este ultimul ciclu european bugetar inainte de spargerea Uniunii, pe motive de coruptie a grupurilor de interese si asa zisilor lideri, de amatorism si incompetenta !!! Dupa 2020 scapa cine poate, adica cine stie sa faca ceva concret !!!
Postat 10 Septembrie 2014, 21:34 de WinDos
Super!!!!!!!!!!!!
Felicitari Milu!
Postat 10 Septembrie 2014, 21:32 de Adina
Schimbare
E de bine că vine schimbarea asta mult aşteptată. Băsescu mai are 70 de zile şi vine Ponta. Oare Mang cât mai are pâna să vină Emilian ?
Postat 10 Septembrie 2014, 21:32 de Anca
90-60-90
da, am inteles din sursele credibile citate ca este un tip valoros pentru ca nu are ferrari, vila sau contracte cu statul. intr-adevar, in optica psd este Mesia [iliescu]. dar concret, ce a facut tipul asta, de care cu prefacuta rusine recunosc ca nu am auzit pana acum? care este expertiza lui si prin ce este ea probata? pare tipul ideal pentru a fi pus in fata de papusarii cu experienta. dar cum speranta moare ultima si noi suntem caliti bine cu dezamagirile, fie, sa-l vedem in paine!
Postat 10 Septembrie 2014, 21:23 de Cartel beta
felicitari
Felicitari!!!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 21:11 de cristi
succesuri Emilian
Mandru ca sunt bihoran! FELICITARI Emilian!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 21:02 de tudor
Bravo
Bravo! Emilian este unul din putinii oameni care merita ceea ce i se intampla. Munca si valoarea lui a fost apreciata si rasplatita!Ii dorim succes si multa intelepciune! este un tanar de care organizatia PSD Bihor este mandra si cu siguranta este singurul care ne reprezinta!
Postat 10 Septembrie 2014, 20:50 de blaCk
in sfarsit
In sfarsit unu' care chiar merita , nu ca altii nu ar fi de pe lista PSD dar e singurul care ar putea ajuta Bihorul si pe care si ziaristii nationali il apreciaza http://adevarul.ro/news/politica/de-votez-alegerile-europarlamentare-Si-cine-1_5359e1df0d133766a812178b/index.html
Postat 10 Septembrie 2014, 20:42 de ZWO
Bihor
Primul europarlamentar bihorean.
Postat 10 Septembrie 2014, 20:41 de Marinel
Caz de bune practici
Emi, reprezinti un caz de bune practici pentru noi restul. Ma bucur pentru tine si iti doresc spor la munca si multe realizari in noua functie.
Postat 10 Septembrie 2014, 20:38 de Gia
Comm
Felicitări Emilian Pavel!!
Postat 10 Septembrie 2014, 20:38 de Felicitari
Felicitari
Felicitari!!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 20:32 de Denisa
comentacul
inseamna ca TSD nu va mai comenta aici la bihoreanul pe forum, ca va fi ocupat la briusel.
Postat 10 Septembrie 2014, 19:53 de titus iron
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON