URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Ianuarie 2012, 13:05

Curtea de Apel a decis: Paprika e liber! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Curtea de Apel Oradea a judecat, miercuri, recursul formulat de apărătorul lui Iuliu Kiss, alias Paprika, împotriva unei decizii date săptămâna trecută prin care interlopului i s-a respins cererea de liberare provizorie pe cauţiune.

În urma dezbaterilor, un complet de trei judecători al Curţii de Apel Oradea a dispus admiterea recursului şi eliberarea din arest al lui Kiss în schimbul unei cauţiuni fixate la suma de 55.000 de lei. Este una dintre cele mai mari cauţiuni dispuse de o instanţă din Bihor.

"Cererea formulată de inculpatul Iuliu Kiss a fost admisă de instanţa de judecată şi s-a dispus liberarea pe cauţiune a acestuia, cauţiunea fiind fixată la suma de 55.000 lei", a confirmat BIHOREANULUI grefiera Cornelia Precup din cadrul Biroului de presă al Curţii de Apel Oradea. Decizia este definitivă.

"Nu consider o victorie această eliberare pe cauţiune a unei persoane care a stat arestată 7 luni pentru o infracţiune din culpă. Oricum, este o cauţiune foarte mare, care garantează că procesul se va desfăşura în bune condiţii", a comentat Răzvan Doseanu, avocatul lui Kiss.

Paprika (9).jpgLa ieşirea din Penitenciar, Paprika (foto) nu a vrut să facă declaraţii jurnaliştilor, spunându-le doar că abia aşteaptă să îşi vadă familia. Întrebat cum i-a fost în lunile în care a stat închis, el a spus doar că "foarte rău". "Îmi pare rău ce s-a întâmplat", a zis el, precizând, tot la întrebări, că familia victimelor nici nu a vrut să vorbească cu el, dar că el e dispus să ajute. "O să mă duc să muncesc, să câştig nişte venituri, să-i ajut şi pe ei", a spus Kiss. "Nu ştiu cum va fi de-acum în colo, mai am recursul, nu înseamnă nimic că am ieşit"...

După cum BIHOREANUL a mai scris, pe 16 decembrie, Judecătoria Oradea a dispus condamnarea lui Kiss la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare şi obligarea acestuia, în solidar cu firma de asigurare, la plata unor despăgubiri morale în valoare de 360.000 de euro către familiile victimelor. Atât interlopul, cât şi familiile victimelor au atacat soluţia Judecătoriei prin recurs, care se află în prezent pe rolul Tribunalului Bihor.

Iuliu Kiss a fost arestat pe 14 iulie 2011, după ce a provocat un accident mortal la intersecţia dintre străzile Meşteşugarilor şi Barcăului. Aflat la volanul unui Mercedes de lux, Paprika nu a acordat prioritate unui Tico, în care se aflau cele trei tinere (Adriana Jurcan, Anca Jurcan şi Mihaela Jurcan), şi a intrat din plin cu bolidul în cea de-a doua maşină.

Adriana Jurcan, 24 de ani, a murit pe loc, sora ei geamănă, Anca, a fost în comă, iar verişoara lor, Mihaela, a fost transportată la Cluj pentru operaţie. Între timp, victimele accidentului au fost externate, iar starea lor de sănătate s-a ameliorat.

Expertiza criminalistă dispusă de Judecătoria Oradea în timpul procesului deschis pe numele interlopului a stabilit că viteza acestuia în momentul premergător impactului a fost de 87 km/oră, iar două expertize medico-legale dispuse de instanţa de judecată a relevat că alcoolemia acestuia la momentul producerii accidentului era sub limita legală de 0,5 mg/l alcool în sânge.

Rezultatele expertizelor, care au eliminat circumstanţele agravante reţinute de anchetatori în cazul lui Kiss, dar şi faptul că acesta şi-a recunoscut faptele respectiv a rămas la dispoziţia organelor de cercetare înainte de a fi arestat, ar putea fi unele din motivele pentru care magistraţii Curţii de Apel au admis cererea acestuia de liberare pe cauţiune.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
76 Comentarii
ba, florinache
@Florin: dar nici tu nu stapanesti perfect limba romana! corect era "pensionarii si oamenii cinstiti", adica cele doua substantive trebuiau articulate!
Postat 15 Ianuarie 2012, 01:03 de dante
Dreptate..
Sunt de-a dreptul surprins sa vad cata incultura si semianalfabeti exista..prin comentarii. Va bateti joc de limba romana !!!!Sa va fie rusine.!! Iar despre interlopi si constiinta acestora nu se poate vorbi...eventual ii poti asocia cu maneaua , subcultura, mizeria , banii murdari...Parazitii astia ai societatii de fapt au bagat tara in gaura economica, pt care pensionari si oameni cinstiti ce se duc la munca 10-12 ore pe zi trebuie sa plateasca.Standardul lor intelectual , al acestor interlopi nu se poate schimba de aceea nici ei in veci nu se vor schimba .., sa nu credeti ca au vreo remuscare...familiile lor sau ei...sunt paduchi..!!!Iesiti l;a munca ratatilor!!
Postat 15 Ianuarie 2012, 00:20 de Florin
O minciuna/dezinformare repetata ajunge sa fie perceputa de oameni ca adevar
De cand au aparut articole legate de acest caz... sustinatorii acestui ardei vin cu tot felul de teori...ne indruma (in stilul lor analfabet) spre deductia ca fetele au fost de vina (ca nu erau atente, ca au fost proaste sa conduca Tico, etc). E de asteptat....eu doar vin sa va pun intr-un mod foarte simplu faptele in fata voastra: 1. Viteza peste limita legala. 2. Alcool. 3. Neacordare de prioritate. Toate astea duc la ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa!! (culpa soferului la punctele 1,2 si 3). Nici mai mult nici mai putin! Daca un muncitor pe santier nu respecta normele de protectie a muncii si cine moare din cauza asta el va face parnaie fiindca n-a respectat regulile. In acest caz regulile sunt legi! Orice alte idei sunt devieri de la subiect. Se incearca schimbarea opiniei oamenilor...spre a inlatura presiunea pusa pe magistrati ca Ardeiul asta faimos sa poata fi achitat!!
Postat 12 Ianuarie 2012, 19:36 de Dan
noua dreapta
E dureros atunci cand pierzi pe cineva drag, cu atat mai mult cu cat e vorba de cineva tanar.Cei care se gandesc la banii pe care familia i-ar vrea sunt scarbele de prieteni ai criminalului betiv.Pentru a-si plati pacatele nu vad decat solutia unei tepuse in care sa stea infipta capatina nenorocituluii, expusa in centru langa statuia lui Mihai Viteazu sa invete si altii....
Postat 07 Ianuarie 2012, 15:39 de urdu
Si-o sa-l arda puscaria, hai darara, rai ra !!!
Si vom comanda la maelisti o manea cu dedicatie sa ii cantam la geamul inchisorii. Si vom dansa si vom juca, si in [pauze vom da m-ui-e la cei care ii sugeau p-tur-ica la Paprika cand era liber.
Postat 06 Ianuarie 2012, 22:41 de Manea cu dedicatie
omor
OMOR = a pricinui moartea cuiva, a lua viața cuiva; a ucide, a asasina, ARDEIUL ESTE CERCETAT PENAT PENTRU OMOR, VEZI SINONIME, E UN ASASIN SI LOCUL LOR ESTE LA INCHISOARE !!!!!! SI VATAMARE CORPORALA = savarsirea unei lovituri sau a unor acte de violenta sau a oricarei alte fapte prin care s-a pricinuit unei persoane o vatamare ce a necesitat, pentru vindecare, ingrijiri medicale, precum si fapta prin care s-a pricinuit integritatii corporale sau sanatatii o vatamare. ASASINUL LA INCHISOARE !!!! Daca Doamne fereste mureau toate 3 ???? La inchisoare asta e pericol social, a fost amendat de zeci de ori pentru conducere sub influenta bauturilor alcoholice, cercetat si condamnat cu suspendare pentru violenta, vatamari corporale, pentru trafic de droguri !!! E UN REBUT NU SE VA INDREPTA NICIODATA !!!!
Postat 06 Ianuarie 2012, 15:35 de Omor
ia fa tu cerere si mergi la PUSCARIE
de ce cei de afara considera PUSCRIA ceva rau? de ce? Pentru unii e o casa, o masa, o scoala:))))) tot asa se fac banii si acolo este o lume exact ca si afara plina de hidoseni, de viermi, de ciuperci, voi care visati la raul altora treziti va sunteti DROGATI?
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:25 de @windows
ia fa tu cerere si mergi la PUSCARIE
de ce crezi tu ca acolo e iadul pentru ca mintea ta concepe RAIUL ca influenta doar MATERIALA, vedeti cum se dau de gol cei spirituali iubiti de D-zeu nu pun accent pe material pun accent pe viata daruita de D-zeu.ORICE MORT este luat de pe pamant de cine? Si de ce?
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:22 de @windows
LIPSA este un factor al pacatului.
in viata sunt doua drumuri iadul si raiul daca nu poti accede la viata materiala macar imbunatateste o pe cea spirituala dar nu poti sa fi in lipsuri si material si spiritual asta e DRAMA a vietii, Ghinion care ii va atrage si pe altii in acest cerc. orcine poate avea ghinionul sa fie o unealta in drama vietii cuiva , in lipsurile cuiva.CEL ce lucreaza spiritual nu va cunoaste iadul, in iad sunt permanente furtuni , materialul care se distruge, in viata un om distruge N masini dar viata sa NU. e asa de simlu tin de natura umana dar cei care nu au nimic decat nebunia se agata de Moartea cuiva, raul cuiva intentionat.
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:19 de PACATUL
LIPSA este un factor al pacatului.
in viata sunt doua drumuri iadul si raiul daca nu poti accede la viata materiala macar imbunatateste o pe cea spirituala dar nu poti sa fi in lipsuri si material si spiritual asta e DRAMA a vietii, Ghinion care ii va atrage si pe altii in acest cerc. orcine poate avea ghinionul sa fie o unealta in drama vietii cuiva , in lipsurile cuiva.CEL ce lucreaza spiritual nu va cunoaste iadul, in iad este permanent furtuni material care se distruge, in viata un om distruge N masini dar viata sa NU.
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:17 de PACATUL
Paprika si piz--le lui o sa o muste
Si se vor apuca de laba cand asta va traii urmatorii ani in puscarie. Si cand va iesii o sa vada ca cei care acum ii sug p.la la Paprika si injura familia victimei, vor fi boschetari si prin puscarii. Agitativa tare ca o sa va vina si voua randul.
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:12 de windows
GUNOAIELE LUI PAPRIKA
COCALARILOR PENTRU VOI NU EXISTA VIATA, EXISTA DOAR BANI, PENTRU VOI VIATA NU ARE VALOARE, SA PUTREZEASCA IN INCHISOARE CU TOTI AMICII LUI PE VECIE, BANUL NU CUMPARA VIATA, PENTRU ASTA TREBUIE SA PLATEASCA !!!!! LA INCHISOARE
Postat 06 Ianuarie 2012, 11:50 de nebun
MIZERII
Cum pot unii sa scrie asemenea mizerii sa considere un criminal un om bun ?? Voi sunteti scrantiti ??? Pentru incultii ardeiului iute din dex SCRÂNTÍT = Dezechilibrat mintal; nebun, țicnit.
Postat 06 Ianuarie 2012, 11:42 de oradean
e cel mai bun OM din UNIVERS
nu se compara Paprika cu toate puzderile de clase cu scoli, un INGER pe pamantul asta mizerbil plin de viermi sociali:)))care vor bani lui :)))era norammmmmmmmml ca sa l SUUGGGA si tanar anormal era sa l lase in viata lui :)) ce viata de cosmar traiti va lasa nervi nu agresati minori please! o sa ajungeti boschetari criminiali niciodata eventual mercenari :))
Postat 06 Ianuarie 2012, 10:17 de PAPRIKA
e cel mai bun OM din UNIVERS
nu se compara Paprika cu toate puzderile de clase cu scoli, un INGER pe pamantul asta mizerbil plin de viermi sociali:)))care vor bani lui :)))era noral ca sa l SUUGGGA si tanar
Postat 06 Ianuarie 2012, 10:14 de PAPRIKA
DREPTATE
Ma socheaza gandacii lui Paprika ce gandire au, care vrea sa moara sa moara ???/ voi sunteti idioti rau de tot. Toata lumea vrea sa traiasca si nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva, e dreptul suprem si nimeni nu-l poate lua.
Postat 06 Ianuarie 2012, 09:09 de oradean
DREPTATEA E IN CER
@ha,ha.ha,ha se vede de la o posta ce incult esti si anagramat. Dumnezeu va face dreptate si lumea se va curata de gunoaie ca si tine. Papprika e un criminal si nu va scapa de stigmatul asta toata viata si va plati pentru ceea ce a facut.
Postat 06 Ianuarie 2012, 09:04 de citor
dreptate e un FUM DE TIGARA
prostitutia este cea mai nobila meserie pentru o femeie dar daca toate ii prind gustul ramane stapanul neimplinit ca i ia banii :)) asa o face gratis :)) in concluzie fiecare cu viata lui care vrea sa moara nu are decat care vrea sa se bucure sa o traiasca.Moarta nu se mai bucura de nimic nici masa , probabil sora sa se va bucura dar sa scape de ghimpele familiei :))
Postat 05 Ianuarie 2012, 23:40 de ha, ha, ha, ha
dreptate e un FUM DE TIGARA
noi am impartit lumea in interlopi si fraieri si stiti de ce daca ar fi toti interlopi nu s ar mai naste MILIARDARI, nu ti trebuie scoala ca sa traiesti foarte bine iti trebuie sanasa de ati deminstra ca banii se fac foarte uosr, rapiid uneori nu conteaza cum asa cum omul munceste pe salar de nimi stapanilor si boierilor asa face banii si unul fara scoala dar cu o duferenta mare nu au stapani :)))))))) asta nu intelegeti voi daca ar cunoste chinezul gustul carnii nu ar mai manca OREZ :)) Paprica este o valoare sociala comparativ cu cei care exploateaza omul an de an si il imbolnaveste si lasa famili pe drumuri.
Postat 05 Ianuarie 2012, 23:37 de ha, ha, ha, ha
dreptate e un FUM DE TIGARA
astept urmatoarea miscare a viperei pentru banii :)) banii pe care nu o sa i vada niciodata :))
Postat 05 Ianuarie 2012, 23:33 de ha, ha, ha, ha
Justitie chioara.
Aceasta este justitia regimului Basescu. Sa va fie de bine la toti fraierii care l-ati adus si mentinut la putere!
Postat 05 Ianuarie 2012, 22:32 de SAFE
Judecatorii corupti
aveti aici numele judecatorilor murdari Mihaela Petru, Mircea Puşcaş şi Traian Munteanu, ultimul omul lumii interlope
Postat 05 Ianuarie 2012, 16:03 de Judecator
Viata bate filmul
De mai bine de 5 luni jumate vad si in comentarii aceiasi treaba ca si in intimidarile de la locul accidentului!! Aste din cate stiu eu si in romania se pot accepta ca probe in instante...mai ales ca nu-ifoarte dificil sa stabilesti de la care calculator/ telefon au fost postate! Pentr cei care se simt deranjati de comentariile mele de-a lungul timpului: nu va cer scuze si nici nu-mi pare rau!!
Postat 05 Ianuarie 2012, 15:27 de Dan
nu ai scoala
@PAPRIKA , nu stii ce inseamna valoare, valoare creeaza oamenii care produc ceva benefic pentru cei din jur, valoarea o pot crea numai muncind si avand ceva studii. Papprika e un rebut al societatii care nu stie nici vorbi corect, poate nici sa scrie si sa citeasca, el a facut bani din prostitutie, daca asta e un beneficiu pentru societate, atunci te rog chiar sa te bucuri de el. Valoare a avut fata ucisa, studenta eminenta cu Bursa la Sorbona, ea reprezinta valoare ce putea aduce numai beneficii societatii. Ce poate produce paprika inafara de crime ???? LA PUSCARIE CU GUNOAIELE SOCIETATII !!!! cum scria si Alin sper sa primeasca 5-7 ani daca nu 10, atunci se va face dreptate !!!
Postat 05 Ianuarie 2012, 13:34 de citor
Ascultati la mine
Gandacii lui Paprika (dintre cei care stiu sa scrie) acum sunt foarte viteji si probabil ca i se lauda lui Paprika ca il apara. Dar o sa aiba o mare surpriza cand la recurs o sa ii faca la Paprika cu mana pentru 5-7 ani. De ce cred asta? Pentru ca pana la urma nu cred ca vreun judecator va fi atat de \"curajos\" sa faca prostia sa i-a bani de la Paprika sau de la amici chiar daca sefa curtii de apel este un buton care poate fi actionat de Paprika (cine trebuie sa stie, stie sau va stii despre ce e vorba).+++++++++++ Familia sa nu dispere si sa fie tare, lupta pentru dreptate nu s-a terminat si mai au nevoie de forta si sustinere. Aici trebuie ca rudele si pritenii familiei sa se uneasca sa fac ca in asa fel ca acest caz sa nu fie uitat. Sa dea pe posturile nationale cometariile sustinatorilor lui Paprika ca judecatorii sa nu poata spune ca Paprika este un inocent care lucreaza la o pizzerie. ++++++++++++ Acest caz trebuie tinut in atentia presei centrale si locale (citati acele mesaje jegoase in care familia este batjocorita de amicii lui sau chiar de Paprika) +++Aceste mesaje sunt una dintre cheile pentru a mentine atenia presei.
Postat 05 Ianuarie 2012, 13:27 de Alin
este o valoare SOCIALA
cel ce produce banii are valoare in societate , treziti va si puneti mintea la lucru nu facem nimic cu cei cei si taras viata si dau boli, avemnevoie de minti care sa produca prosperitate nu alcoolici, dorogati si sugacii de banii, avem nevoie de natura nu boli, ii doresc sa faca cel putin 20 de copii cu femei diferite are gene care vor produce in viitor.sanatate, Paprika ai avut GHINION asa cum avem multi!
Postat 05 Ianuarie 2012, 12:16 de PAPRIKA
Acuma ma scuzati...
Acuma ma scuzati, dar mercedesul nu l-a facut muncind ca si bucatar in baile felix... acuma ca i s-a cerut de catre instanta sa "munceasca" cred ca si el a fost zapacit de ce ar trebui sa zica. Oricum , a primit o pedeapsa mult prea grea fata de alte cazuri din Romania. Daca nu aparea la stiri scapa probabil cu 40 000 - 45 000 lei daune morale si atata tot.
Postat 05 Ianuarie 2012, 10:21 de Bogdan
@cititor
esti un vai de capul tau, omul munceceste si cand minte :))) depune efort si ce ai tu cu viata lui vezi de jegul si familia ta mai bine ca poate iti negociezi si tu mortii un malpraxism ceva , cat de ridicoli sunt idiotii :)) dreptate este un fum pentru fraieri fum de tigara:))
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:54 de :))))))))))))
MAFIE !!!
MAFIA JUSTITIEI ARE PROPRILE EI REGULI !! Acest criminal credeti ca a muncit o zi in viata lui? Sunt curios cate o sa lucreze de acum incolo, o sa-l viziteze cineva la noul lui loc de munca ca ajutor de bucatar in Felix ?? Cineva cu o masina scumpa credeti ca se duce la cratita? :))) Traiasca Justitia Romana !!!! Asa sa aveti parte de copii vostri dragi magistrati cum a avut parte di familia indurerata dupa accident !
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:47 de cititor
:))))))))))) s a trezit Tandala c a l a pacalit Pacala!!
a nu face =desfintarea castelor, a face= intretinerea castelor :))) prosti v a lasat natura! din ce traiesc avocati, procurori, magistratii, medici si altii? sunteti idioti fara idioti am muri de foame! carpe sociale nici macar nu as visa sa iau bani din caiuza mortii unui membru de familie:)) eventual ii produc asa cum ii produce orice criminal , interlop si asa ajung producator in societate dar sa fiu jucat de justitie la loto si sa rad ca nebun demonstreaza cat de idiot m a facut mama.Vreti banii faceti ce fac corupti , criminali e foarte usor sa ai banii, faci un filaj si faci ce fac totii, rad de cat de idiot esti.
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:28 de :))))))))))))
BOMBA mileniului=MOARTEA
PAPRIKA va arde la urmatorul accident si el stie asta a doua sansa pentru viata nu exista pentru nimeni, le multumim avocatilor ca au ras de familia indiloata, iubiti va copii si nu uitati ucideti copilul criminaluili si viata va da roade"ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" de asta nu scapa nimeni, banul cumpara pe termen scurt ceva dar pe termen lung nu cumpara :))) a doua fata este o bogatie naturala il va avea pe Paprika in genunchi era probabil prea bleguta dar roata se invarte, mama fetei plateste ceva ce trebuia platit , in viata totul are un pret!
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:20 de alex BOMBA
bravoo lui, traieste asta este important
BANUL controleaza viata nu durerea, cine are orgoliu nu are nevoie de justitie niciodata, e stigmatizat de justitie ca un criminal, delicvent nici o problema o cumperi , faci altii banii dar viata nu .Interlopi sunt mult mai inteligenti decat cei ce nu fac, nu fac, nu fac asta inseamna prabusire sociala:))
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:14 de romica
sunteti biete DOBITOACE nici natura nu va iubeste :))
sa ti lasi familia in mana justitiei demonstreaza caracter de cersetori :)) o sa intelegeti foarte tarziuu ca TICO e de vina:)) JUSTITIA e teorie, practica e VIATA :)) cati medici nu ucid copii si oameni daca nu incaseaza SPAGA , viata se traieste cu banii nu cu JALE :))) cati profesori nu ti abuzeaza copilul daca nu le dai banii! ACUMA v ati trezit ca traiti cu NEBUNI si criminali in libertate si totul controlat de BAN\\"urmareste sa traiesti bine nu sa di copilul lui D-zeu\\" 98% din populatie gandeste asa.
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:10 de ANKA
sunteti biete DOBITOACE nici natura nu va iubeste :))
sa ti lasi familia in mana justitiei demonstreaza caracter de cersetori :)) o sa intelegeti foarte tarziuu ca MATIZUL e de vina:)) JUSTITIA e teorie, practica e VIATA :)) cati medici nu ucid copii si oameni daca nu incaseaza SPAGA , viata se traieste cu banii nu cu JALE :))) cati profesori nu ti abuzeaza copilul daca nu le dai banii! ACUMA v ati trezit ca traiti cu NEBUNI si criminali in libertate si totul controlat de BAN"urmareste sa traiesti bine nu sa di copilul lui D-zeu" 98% din populatie gandeste asa.
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:09 de ANKA
Nu mai semnati cu grecu
Pentru toti fraierii . Nu mai semnati cu Grecu .
Postat 05 Ianuarie 2012, 08:02 de Grecu
Fake Nick
bai numai scrieti comentari si va semnati in numele meu .....Alex Bombardieru cine esti cumetre tu de dai u commenturi si te semnezi in numele meu ?
Postat 05 Ianuarie 2012, 06:35 de Alex Bombardieru
Practica juridica diferita
Eu sunt de acord ca kiss sa stea 7 luni arestat preventiv si sa si execute pedeapsa de 3 ani si 4 luni inchisoare . Dar as vrea ca acelasi regim sa-l aiba si Huidu , sotia lui Paunescu si toti ceilalti . In fiecare zi e cel putin un accident ca cel al lui paprika si nimeni ne e arestat . Mare minune ca a stat arestat 7 luni si ca a primit cu privare de libertate .
Postat 05 Ianuarie 2012, 04:11 de Huidu
S-a teminat doliul ?
Am vazut-o si eu pe doamna Jurcan la TV . Nu parea deloc afectata si nici nu purta doliu . ii placea sa dea interviuri . Cat despre leziunile grave pe creier ale celei de-a doua fiice nu mai vorbesc . Ea poate fi vazuta fara probleme prin oras cat de afectata este .Tot repeta ca a primit 360 000 euro , dar inca nu ii are efectiv . Nu stiu daca se vor doar bani cat mai multi sau chiar dreptate . A uitat sa spuna ca paprika avea o alcoolemie sub limita legala si ca nimeni nu a mai stat 7 luni in arest preventiv pentru un caz similar .
Postat 05 Ianuarie 2012, 03:26 de bombardierul alex
Nu folositit numele altora
Citesc tot felul de comentarii semnate grecu , doseanu etc. E o vrajeala ieftina si toate comentariile sunt scrise la interval de cateva minute de aceeasi persoana .De altfel nuanta de manelist ieftin e evidenta , Doar un las . Scuze LAS .
Postat 05 Ianuarie 2012, 03:14 de LASUL
....
Paprika a fost liber,Parika a fost liber si la greu si va fi liber mereu !!!!!
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:23 de Razvan Doseanu
....
Paprika e liber !!!!!!!!!
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:23 de Razvan Doseanu
....
:)))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:22 de Razvan Doseanu
Grecu
Esti fratele meu Paprika te ador !!!!
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:18 de Grecu
Petrica
Razvan Doseanu ai frica de Bunul Dumnezeu ??? pentru tine doar banii au valoare ???? banii banii bine zice Guta !!!! lasa ca sus e Dumnezeu si iti primesti si tu odata si odata in viata palma de la viata orice mare avocat poti fi !!!! Cum ai scos un criminal de la parnaie adik pe Iepure il mai scoti si pe Paprika !!! Dumnezeu tie o sa iti deie in carca toate !!! nu uita lucrurile astea,acesti 2 criminali nu au fost in stare sa isi impuna gandurile si puncturile de vedere !!!! tu ai fost cel care leai formulat ideile !!!!! Ai impresia ca esti cel mai tare hai sa iti spun ceva asta e doar in capul tau !!!! Dumnezeu cand te condamna !!!! nu te mai scapa nici drepturile omului CEDO !!!!
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:18 de Petrica
Alex Bombardieru
Te poate ierta Judecatorul,te poate ierta Procurorul dar Dumnezeu e sus si va vede sufletul la toti in parte !!!! Durerea care il primesti din ceruri nu te poti feri frate !!!!! Condoleante familiei JURCAN !!
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:09 de Alex Bombardieru
Anonim
smechere cu hainele cu care teau inchis sa iti faci pedeapsa teai si eliberat ??? masina iti sta in curtea politiei(o masina de 100 000) d euro si ai puterea sa susti ca tu esti nevoit sa muncesti ???
Postat 05 Ianuarie 2012, 01:07 de Anonim
iiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu hhhhuuuu
OF OF .......MAI MAI....
Postat 05 Ianuarie 2012, 00:47 de iiiiiuuuu hhhhuuuuuu
Off, justitia mea!!
@telespectatoru: SUBSCRIU! stie cineva componenta completului? asa, din curiozitate! eu iubesc cateva judecatoare de la CAO pe civil/comercial dar as vrea sa completez acatistele si cu numele acestea! am urmarit-o in seara aceasta ep d-na JURCAN la RTV si mi s-a parut o femeie absolut echilibrata si cu o exprimare de toata lauda! fiti siguri ca ar fi interesat-o soarta fiicelor sale, nicidecum banii. cum insa pe adriana nu o poate aduce inapoi, atunci macar sa ia acele despagubiri care de fapt nu reprezinta nimic dar macar sa stie ca acel criminal a platit in acest mod pentru fapta(daca penal probabil va iesi in final bine!)
Postat 05 Ianuarie 2012, 00:25 de TDS
"Justitie"
Cautiune 55 000 lei si se considera a fi mult.... Sa fie inchisi toti pe viata, ca sa nu se mai poata face comparatii; gresesti, platesti... Unii considera ca acest criminal a stat prea mult dupa gratii sau ca familia victimelor a cerut nu stiu cati bani... sa se puna fiecare in locul lor sau sa fie pusi si ei intr-o astfel de situatie sa vedem daca mai gandesc la fel... Oricat de multi bani i-ar fi oferit, nu ar acoperi durerea cauzata de acest inconstient. Nu are nevoie nimeni de nici un ban de la el, sa o aduca inapoi pe Adi...
Postat 04 Ianuarie 2012, 23:11 de F.
banii jos
Era mare scandal daca nu-l lasau pe criminal afara. Fatalaul de dos eanu (cur-ilenko) era sa fie arestat a doua zi de Craciun. A luat banii si nu a rezolvat nimic. A scapat la mustata, la interventia organelor, care l-au creat ca "mare" avocat ... Niciun judecator nu se mai apropie de el, toti se tem ca de dracu de povestile pe care imbecilul le-a lansat, cum că el face și drege. Ultima bârfă: dă mâna cu Dos Eanu, și i-ați mirene ziua bună, de la soare, de la lună ....
Postat 04 Ianuarie 2012, 22:54 de bosku
criminali din justitie
Bunul Dumnezeu sa-le dea acelor judecatori ce au primit parinti celor doua fere.
Postat 04 Ianuarie 2012, 22:31 de vasi
criminalilor
justitia din romania e corupta pina in maduva oaselor, acum criminalul asta nennnorocitt se poate droga si omori iar niste oameni nevinovati........
Postat 04 Ianuarie 2012, 22:01 de a
Se pare ca presiunile prietenilor lui Paprika
au avut efectul scontat. Paprika plasa femei si politistilor si avocatilo si judecatorilor, asa ca avea butoane(sensibile) in justitia din Oradea, de aceea faci toate recursurile pana apare judecatorul sau procurorul pe care il are la mana, si daca nu apare in mod direct, acel buton (judecator sau procuror care sa ii judece cauza) banii pot circula de la un "buton" la un coleg-judecator care sa fie "indulgent". Si aici se vede rezultatul-PAPRIKA e liber sa faca acum ce vrea si sa santajeze sa scape si mai usor. Multumim DNA, noi toti dormim linistiti, (cateodata si somnul de veci)- DNA lucreaza pentru noi sau pentru ei?!
Postat 04 Ianuarie 2012, 20:35 de ..UIE lui Dana
mincioasa mama
Doamna Jurcan . Puneti mana pe biblie si spuneti ca paprika ar fi oferit 10 000 EURO initial si apoi doar 2 000 EURO pentru familii asa cum mintiti cu nerusinare pe la televiziuni . Ati refuzat medierea si ati spus ca nu aveti nevoie de banii lui paprika pt ca veti "stoarce" societatea de asigurari de despagubiri . Ati si obtinut 360 000 EURO si vreti mai mult , adica 3 milioane de EURO . A oferit sa achite spitalizarea celei de-a doua fiice la viena sau solnok si ati refuzat pentru ca starea de sanatate a fiicei s-a imbunatatit substantial ? Asa sa va ajute Dumnezeu dupa cum spuneti adevarul , iar daca eu mint asa sa imi ajute si mie .
Postat 04 Ianuarie 2012, 20:34 de televizor
toti sunt indiferenti cand e vorba de justitia romana?
fam victimei trebuia sa ceara despagubire banii pt inmormantare si recuperare pt fata ramasa in viata, in rest pedeapsa maxima pt betivul asta criminal si altii ca el, gen huidu!
Postat 04 Ianuarie 2012, 20:30 de zina
verificati presiunile
ce interesant ar fi sa verificati telefoanele si intalnirile familiei si prietenilor de dupa accident si pana azi . ia vedeti ce nume de politisti , procurori si judecatori apar acolo .
Postat 04 Ianuarie 2012, 20:13 de dana
@DANA
ce sa zic sigur la presiunea parintilor fetelor din tico a cedat instanta si-l tine pe bietul imaculat proxenet in arest, tuturor ne este frica de presiunea cruzimea proprietarilor de tico care pun presiune pe justitia din romania si astfel au de suferit bieti proxeneti nevinovati care dau o paine fetitelor tineri si le ajuta sa vada occidentu' si sa cunoasca nerezidenti care sa le ajute sa paseasca in viata.
Postat 04 Ianuarie 2012, 19:56 de cititor
@dana si@ bogatas
Sa ai si tu parte si copii tai, de acelesi evenimente ca si victimele !! Atat, nimic mai mult !!! Doamne ajuta-ti !
Postat 04 Ianuarie 2012, 19:39 de telespectatoru
SERVICIU
Este un asa zis serviciu prevenirea criminalitatii, am inteles ca sunt doar 2 politisti acolo si au treaba doar cu detinutii si cadrele de la penitenciar.
Postat 04 Ianuarie 2012, 19:05 de Pentru LIMBA
PT.DANA
de ce tot timpul faceti comparatie cu un alt caz,(la fel a facut si Manole pe perioada procesului) a omorit,a nenorocit alte doua vieti (de familiile acestora nu mai vorbim).......doar atit o intreb pe d-na sau d-ra DANA daca erau copii ei ......cum ar fi reactionat........In cazul HUIDU un alt personaj ,oare familiile celor trei cum se simt ? dar are si el familie .....oare dimineata se mai poate uita in oglinda .....oare se mai poate uita in ochii copilului sau? sunt sigura ca nu...peste ani cind va creste copilul si i-l va judeca nu stiu cum se va simti pentru ca DUMNEZEU NU DOARME!
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:46 de CARMEN
16 miliarde despagubiri
Tot circul asta mediatic are un singur scop . Obtinerea de daune cat mai mari . Despre ce corectitudine vorbeste familia victimei cand va baga in buzunar peste 16 miliarde de lei ? De fapt ei cer 160 de miliarde de lei . Pe ce lume traiti , cand un pensionar ia 3-4 milioane pe luna ? Trebuia sa cereti 0 euro si pedeapsa maxima pentru paprika . Nu o sa miroasa a sange miliardele astea ?! II rog pe cei de la bihoreanul sa publice de cate ori aceeasi persoana scrie mesaje sub diferite nume si o sa avem o mare surpriza . Le scriu doar 2 - 3 persoane .
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:40 de bogatas
solutie legala
Ce tot aberati ? Nelegal a fost sa-l tina arestat 7 luni . De ce nu verificati interventiile si presiunile facute asupra magistratilor de catre familia si prietenii victimelor ca sa-l tina arestat ? In Romania este un caz fara precedent sa stai 7 luni arestat preventiv pt asa ceva . Uitati-va la huidu cu 3 morti . A condus cu viteza excesiva , a intrat pe contrasens si are 3 morti . Nu a stat nici macar 24 ore .
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:28 de dana
Nimeni nu stie care sunt judecatorii astia "de treaba"
Aici nimeni nu stie numele judecatorilor care sunt asa de buni si primesc bani de la interlopi?
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:18 de Dor de Tepes
OARE?
E cumva vorba de fosta SIPA? Din cate ştiu exista ceva similar, dar nu stiu daca au competente profesionale pe magistrati. Stiu ca sunt pe undeva pe la penitenciar. Daca stie cineva de noul serviciu, de denumirea lui, rog sa comenteze. Multumesc.
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:09 de LIMBA
DEGEABA
Instantele din Bihor sunt recunoscute in tara pentru spaga, mai ales Curtea de Apel Oradea. Degeaba comentam, magistratii nu au frica de nimeni, iar pe ei nimeni nu-i controleaza, sunt stat in stat. Pe timpuri a existat un "serviciu" de care dînşii tremurau, dar a fost desfinţat de madam MACOVEI.
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:02 de JUSTITIARUL
O intrebare
D-na Cigan, sunt convins ca cei trei judecatori sunt acoperiti, legal, pana peste cap ! Daca, Doamne, fereste, paprika se urca maine la volan si mai ,,rade'' o masina sau mai multe ?! Cam cum fac violatorii, ucigasii....eliberati pt. ,,buna purtare''. Si daca in masina/masinile acelea s-ar afla un membru al familiei d-voastra, sau al unui judecator de la curtea ce o pastoriti ?! Nu doresc asta, dar nici nu m-ar deranja. Ma intreb si va intreb....
Postat 04 Ianuarie 2012, 17:22 de .
care expertiza?
la urmatorul termen de judecata victimele vor fi vinovate,adica ce cautau pe strazile orasului cind se stie ca acest oras e al interlopilor si al justitiei corupte unde banul si coruptia primeaza,trebuie lasat liber sa mai omoare din culpa citiva concetateni.In occident era de mult condamnat definitiv si i se spunea adevarata alcoolemie,nu se tergivesa atita ancheta si nici nu se gaseau atitea motive sa-l disculpe,fapta era luata ca atare indiferent cine era autorul,aici tare ma tem ca totul duce spre musamalizare
Postat 04 Ianuarie 2012, 16:54 de luky
Se intampla in Oradea
Aici in Oradea nu a ajuns reforma in justitie, pentru ca borfasii si judecatorii sunt in aceeasi parte a baricadei si noi ceilalti care platim taxe si respectam legea suntem de partea celalata a baricadei.
Postat 04 Ianuarie 2012, 16:43 de Boboteaza
a
"Curtea de Apel Oradea a judecat, miercuri, recursul formulat de apărătorul lui Iuliu Kiss împotriva unei decizii date săptămâna trecută de Tribunalul Bihor prin care interlopului i s-a respins cererea de liberare provizorie pe cauţiune". laura, ca de obicei, iar ai dat-o in bara: sentinta a fost data de catre judecatorie, iar sentintele date de catre judecatorie se ataca cu recurs care e solutionat de catre curte. tribunalul nu are ce decizii sa dea in acest caz.
Postat 04 Ianuarie 2012, 16:41 de a
??????
Nu mai suporta regimul penitenciar !!!! Dar victima mai suporta regimul de .............. coparseu???????? Cine o intreaba ???
Postat 04 Ianuarie 2012, 16:16 de telespectatorul
bravo
BRAVO ROMANIA.........................NE MERITAM SOARTA DE GINDACI DE BUCATARIE
Postat 04 Ianuarie 2012, 16:09 de mos
Tare subiect
Voi chiar nu mai aveti subiecte de presa ? Ce e asa senzational aici ? Paprika o sa intre inapoi in puscarie , iar familia victimelor ia 360 000 EURO .
Postat 04 Ianuarie 2012, 15:50 de petre
BLESTEM
SA-I BATA DUMNEZEU PE TOTI JUDECATORII PENTRU CA TOTI SUNT CORUPTI. SA-I BATA DUMNEZEU SI SA LE DEA ACEEASI FERICIRE CA SI FAMILIEI VICTIMELOR.
Postat 04 Ianuarie 2012, 15:04 de BLESTEM
dosar umflat
Evident ca trebuie sa raspunda pt ce a facut , dar s-a prea fortat nota cu acest dosar . Ori sa ia toti care sunt in situatia lui cu privare , ori toti cu suspendare . Ori sa fie toti arestati , ori niciunul .
Postat 04 Ianuarie 2012, 13:42 de gigi
normalitate
Mare branza . Din 100 de persoane care au facut accidente identice nici unul nu a fost arestat . Asta nu inseamna ca nu va executa pedeapsa .
Postat 04 Ianuarie 2012, 13:34 de oradean
ar trebui inchisoare pe viata
pentru accidentele care duc la moartea celor nevinovati, cei care le provoaca prin nerespectarea indicatoarelor si mai ales in urma consumului de alcool ar trebui sa fie inchisoare pe viata. judecatorii sunt niste imbecili daca il scot nevinovat. apropo: cum sta treaba cu toata chestia morala? eu imi cresc copilul, investesc in el, si vine un nenorocit si mi-l omoara pentru ca era baut nenorocitul. foarte frumos, e liber!
Postat 04 Ianuarie 2012, 13:22 de leaf
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON