URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 August 2014, 18:16

Cristian Bodea îl face pe premier "prostănacul UDMR": Dacă prostia lui Ponta ar durea "s-ar auzi până la Budapesta"!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tradiţia post-Iliescu e ca PSD să fie condus de "prostănaci", afirmă senatorul PNL Bihor Cristian Bodea într-un comunicat dat publicităţii miercuri, amintind de faptul că acest epitet i-a fost atribuit lui Mircea Geoană în 2009, când prezidenţiabilul social-democrat şi-a dat cu stângu-n dreptul mergând prin ţară să se laude că în al doilea tur de scrutin al confruntării cu Traian Băsescu avea sprijinul UDMR.

"Iată, însă, că prezidenţiabilul Ponta ţine morţiş să ne demonstreze că se ridică la "înaltele" standarde impuse de venerabilul său înaintaş comunist", afirmă Bodea, comentând prestaţia lui Ponta la un eveniment organizat de UDMR duminică în Secuime, unde "oltenul nostru (...) se lăsă călcat în picioare în calitate de prim-ministru al României, aducând astfel umilinţă ţării pe care, din păcate, o reprezintă".

"Mare lucru, vor spune mulţi, ce dacă a mers la comemorarea unui "Termopile al secuilor"? Bine a făcut, dar nu participarea e problema, ci faptul că toţi cei prezenţi acolo şi-au bătut joc de imnul României. Să fie clar: nu am o problemă cu intonarea imnului de stat al altei ţări pe teritoriul României. Atât doar că asta se face în anumite condiţii protocolare. Din partea mea, Kelemen Hunor poate să asculte imnul Ungariei pe replay toată ziua, când face grătare cu prietenii în curtea vilei sale. Poate chiar să îşi terorizeze vecinii asculându-l la maxim, de răsună valea. Dar, când ai prezent un oficial de rang înalt al României, trebuie să fii foarte atent ce mesaj transmiţi. Fie şi numai aşa, de obraz. Or, duminică, la Pasul Nyerges, Victor Ponta, prim-ministru al României, s-a lăsat siluit de către politicienii UDMR! Şi, i-a plăcut atât de mult, încât le-a şi mulţumit în limba lor preferată. Iar, pentru asta, eticheta de "prostănac" e prea blândă şi îngăduitoare", îl "mitraliază" Bodea pe Ponta.

Motivul? Fanfara mobilizată de UDMR la faţa locului a intonat imnul Ungariei, iar imnul României a fost "pus la un patefon de pe vremea Diktatului de la Viena".

"Mesajul pe care au vrut să îl transmită cei de la UDMR e clar: nici România, nici prim-ministrul ei nu merită astfel de eforturi din partea lor, Ungaria DA! Un patefon jigărit e măsura perfectă a respectului pe care îl au ei pentru ţara în care trăiesc şi pe care se înghesuie să o conducă, la fiecare guvernare. Şi a valorii pe care o are Victor Ponta în ochii lor. O adevărată insultă la adresa statului român. La care premierul României a asistat şi aplaudat cu mândrie prostească", scrie Bodea, concluzionând că premierul nu a apărat onoarea ţării pe care o reprezintă deoarece este "mult prea nătâng" ca să i se fi "aprins un beculeţ", şi că este "păcat că prostia nu doare" pentru că "s-ar auzi până la Budapesta".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
INTELEPCIUNE
ILIESCU este INTELEPT si stie bine ce SPUNE .Si despre Geoana si despre Ponta.
Postat 08 August 2014, 12:39 de goron
????????
Bodea?Ala cu cioc si ochelari?Care si-a lasat nevasta si copilul pentru o parasuta din Bucuresti?
Postat 08 August 2014, 08:02 de Nea taticu
Mai lasati gluma!
Ok, inteleg, toti trebuie sa mancam, avem familii, banul se castiga greu, dar cat trebuie sa fii de flamand (sau de tampit!) si cat trebuie sa-ti dea ca sa-l lauzi pe un dobitoc precum e ponta?!
Postat 07 August 2014, 21:46 de pinonel
Felicitari domnule Ponta
Felicitari domnule Ponta. A-ti dat dovada de diplomatie si ca stiti sa faceti o politica altfel. Bravo !
Postat 07 August 2014, 10:49 de cristi
S-a trezit cine sa judece
S-a trezit cine sa judece ce face premierul. Unul care nu stie decat sa injure si sa vorbeaca intr-un limbaj de mahala.
Postat 07 August 2014, 10:47 de Gabi
Atata poate Bodea
Atata poate Bodea. Sa injure fostii colegi de alianta ( aminte intalnirea cu tinerii psd-isti in piata la alesd) si sa foloseasca epitete de genul ,,prostanac".
Postat 07 August 2014, 10:45 de Crina
Domnul Ponta
Domnul Ponta este un diplomat si de aceea a participat, dar BODEA nu cunoaste semnificatia acestui cuvant.
Postat 07 August 2014, 10:42 de Gina
Frumos limbaj
Frumos limbaj......nu ca Domnul Bodea nu ar fifamiliarizat cu el :)
Postat 07 August 2014, 10:41 de Cosmin
Un cacacios
Va amintiri de Nicu Vlad prin 90-91 când după ce a câștigat medalia de aur la un concurs in Ungaria organizatorii au pus "trei culori" in loc de "Deșteaptă-te romane"? Va amintiri cum a coborât imediat de pe podium si si-a dat jos medalia? Ăla a fost bărbat. Ponta e un cacacios prin ceea ce a făcut sau nu a făcut. La o manifestare publica dacă se intoneaza un imn e obligatoriu sA se intoneze mai întâi imnul Romaniei. Exista prevederi legale in acest sens.
Postat 07 August 2014, 10:40 de Spectator
ungurii is uniti, cel putin, nu ca dreapta
patriotismul, politica externa si cea de securitate, geopolitica etc. sunt cateva dintre punctele slabe ale contracandidatului pnl-pdl, adica ponta. cum bodea cristi nu e prea deshtept, ca sa nu greseasca a inceput sa faca critici din opozitie pe ce era mai simplu, adica pe patriotism. mai bine isi anunta si el candidatura ca independent, din egoism si din prostie, ca sa farmiteze dreapta si mai bine.
Postat 07 August 2014, 07:45 de veghe
PNL
Bine ca e condus Pnl-ul de un neamţ ciubucar, că altfel s-ar fi dus de râpă totu..
Postat 06 August 2014, 21:39 de Ioan
Bodea
Bodea aruncă iar cu noroi... nu putem avea mari aşteptări de la el..
Postat 06 August 2014, 20:56 de Gigel
Dacă prostia lui Bodea ar durea, ar divorța
Dacă prostia lui Bodea ar durea, ar divorța. Moment ........................ Dar a și divorțat .............................. AHAHAHAHAHAHAHA
Postat 06 August 2014, 19:50 de silviu
Cine latra din nou
Bodea latra din nou. I s-a scos calusul de pe gura si incepe din nou sa latre. Bine ca e el destept. Doar ca oamenii destepti nu injura ca la usa cortului in piata din Alesd.
Postat 06 August 2014, 19:48 de Grivei
Prost e ala cu licenta la 31 ani
Prost a ala cu licenta luata la 31 de ani. Stie el care e. Sau daca nu stie, i se reaminteste. TU ESTI BODEO
Postat 06 August 2014, 19:45 de Licentiat
Ai dreptate, prostanac sadea ...
Pacat ca liberalii sunt cei mai incompetenti, fiind primii in clasament ...
Postat 06 August 2014, 19:16 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON