URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Mai 2013, 14:06

Crimă şocantă în Derna: Şi-a lovit concubina cu un bolţar până când i-a zdrobit capul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tribunalul Bihor a dispus arestarea pentru 30 de zile a unui bărbat din comuna Vârciorog, anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru omor deosebit de grav.

Adrian Pop, 33 de ani, este acuzat că, marţi, 30 aprilie, şi-a ucis cu cruzime concubina, lovind-o de mai multe ori cu un bolţar de beton.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile Popa, a declarat BIHOREANULUI că victima a murit după prima lovitură încasată, însă bărbatul nu s-a oprit, agresând-o în continuare. "A lovit-o cu acel bolţar până când i-a zdrobit aproape în întregime capul, braţele şi picioarele. Este un tip de bolţar special, folosit în mină, care avea în jur de 35 de kilograme", a explicat prim-procurorul.

Crima a fost suprinsă de copilul şi de mama victimei, care au început să strige după ajutor, moment în care ucigaşul a plecat, fiind apoi prins de o patrulă de Poliţie la marginea localităţii.

Dus în faţa procurorilor, Adrian Pop a recunoscut crima, pe care, spunea el, a comis-o pe fondul geloziei. "Potrivit declaraţiilor date de inculpat, între el şi victimă au mai avut loc certuri, dar în seara zilei de 30 aprilie discuţiile au degenerat. Victima a încercat să fugă, moment în care inculpatul a lovit-o întâi cu pumnul, iar apoi, când ea a căzut, cu bolţarul pe care l-a găsit în apropiere", a relatat prim-procurorul Popa.

În urma audierilor, procurorii Parchetului Bihor au solicitat arestarea criminalului. Pe 1 mai, acesta a fost prezentat Tribunalului Bihor şi arestat pentru 30 de zile. "Dacă va fi condamnat, bărbatul riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare, ori chiar detenţia pe viaţă", a mai declarat şeful Parchetului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
mr
sa zicem ca nu a fost prima data scandal. nu cumva asta ar fi fost un motiv foarte bun pentru politisti sa intervina, mai drastic chiar decat prima data? ce logica e asta? adica stim ca nu e prima data, ii dam pace, el stie cum gandim, stie ca nu are cine sa-l deranjeze si isi vede nestingherit de treaba. am mai auzit de chestia asta, nu merg politistii la caz ca "nu e prima data"... asadar sa se omoare intre ei ca pe noi nu ne intereseaza. nici macar de ala micu, marcat pe viata... frumos.
Postat 15 Mai 2013, 09:35 de drf
lipsa de legii la noi in romania
Crimanlu asta ar trebui chinuit,si pe urma sa fie omarat ca,si cum a omorat el aceasta femeie nu tinut in puscarie sa picteze pe sticla si dupa 5 anii de zile sa ajunga inapoi in libertate,pt ca a lasat trei copii fara mama.si statul roman sta nepasator in nefericite cazuri,sa le fie rusine
Postat 10 Mai 2013, 19:00 de adrian
minciuna sau dezinformare
Nu s-a intamplat deloc asa...ori nu v-ati facut temele cum trebuie, ori ati fost dezinformati, total dezinformati....mainile si picioarele i-au fost rupte inainte sa moara...copilul a fost prezent acolo tot timpul si a sunat la politie, dar nu au venit pentru ca au spus ei ca oricum nu e prima data cand e scandal...asta pana au sunat si vecinii...politia NU A VENIT! tipetele ei s-au auzit mult si bine pana sa moara...a lovit-o in cap abia la sfarsit!
Postat 10 Mai 2013, 15:37 de tudor
YHJKH
criminal nenorocit si gunoi ordinar,. nu scapa el de chinuri fiti linistiti , ajunge el unde trebe , ar trebui taiat din el in fiecare zi cate putin si chinuit la maxim !!! RUSINE CELOR CARE SUSTINETI CRIMINALII ORICUM E UN OM TERMINAT ! PE VIATA SA-I DEA INCHISOARE PANA SA CREASCA BURUIENI DIN OCHII LUI !
Postat 10 Mai 2013, 03:36 de ASPRU PEDEPSIT
fiecare isi cere pretul mai devreme sau mai TARZIU
stai relaxat e foarte MANDRU de el, se considera INDREPTATUT sa si apere ONOAREA si DEMNITATEA: de OM nu de mascul :)) )) fiecare isi cere pretul mai devreme sau mai TARZIU, acum ia venit MINTEA cea din URMA, NEBUNIA :))))))) sunt multi care nu recunosc ca oa au, e ca si CANCERUL :)) , FELICITARI !! I a tras o mama ZDRAVANA de BATAIE !!! ea si mai nebuna ii cersea indurarea nu a mai urlat a pleaca de paraca nu putea sa plece cand el nu ERA, UN OM DE ONOARE, felicitari !! daca l a luat de FRAIER si a luat oo bine !!
Postat 09 Mai 2013, 19:37 de :)))
nu ne vine sa credem
Va anunt cu parere de rau in aceste circumstante ca eu sunt varul lui si nu mi-a venit sa cred ce am auzit, nu am fost f apropiati (de 2 ani nu am mai vb cu el) dar era un om simplu care lucra la fabrica de mobila din Tileagd, a fost parasit de alte 3 femei pana acum si se pare ca nu isi gasise linistea din acest punct de vedere. Era si muzicant de renume (acum 2 ani stiu ca era in trupa lui Dacian), canta la vioara, a aparut de multe ori la televizor la spectacolele folclorice, ii placea sa cante numai muzica populara, nu ii placeau manelele... E incredibil ce poate face gelozia si iubirea din om... eu unul nu incerd sa il disculp, sa isi ia pedeapsa pe care o merita, a fost mult prea grav pt a putea fi intelex in vreun fel...
Postat 09 Mai 2013, 14:42 de anonim
Boltari
Ba inteligentule ai lucrat cumva in mina de stii cat cantareste un boltar de beton, te anunt ca are aproape 40 kg
Postat 09 Mai 2013, 13:23 de ?????????
FILIP nu ne TALHARIT sa va fie CLAR.
o iubea prea mult astea sunt consecintele DROGULUI numit IUBIRE, oricine face gestul lui daca este dominat de OXITOCINA :))) Doamne fereste ne de IUBIRE !!! ORICINE face ce a facut el, OXITOCINA e un DROG foarte periculos. JUSTITIA spune "pe motivul geloziei" nu e adevarat pe motivul ATASAMENTULUI si gandul ca mine nu e dar ca e cu altul ca fantezie il TERMINA PSIHIC, inebuneste, nu mai are control si luciditate. Dar daca ai DOPAMINA spui lasa ca vi tu inapoi, de ce unii reactionaeza cu LUCIDITATE si altii nu parca au inebunit ?!!!! NU LUATI IUBIRE ca pe un DROG HORMONAL, e simplu.Nu va atasati carnal de o persoana, nu faceti din el un motiv de CRIMA, atentie !!! PENTRU DROGURI oricine te omoara asa este si OXITOCINA, fereasca d-zeu ca ceva sau cineva sa strice ATASAMENTUL !!
Postat 08 Mai 2013, 20:24 de RUSINE ordinarilor
???????
boltar de 35 de de kg??????????poate de3,5 kg da ce mai conteaza o virgula?
Postat 08 Mai 2013, 15:09 de cantaru
sa moara in chinuri
sa fie omarat la fel si el
Postat 08 Mai 2013, 14:28 de alin
MOARTE!!!
ADICĂ FEMEIA CĂZUSE ŞI CRIMINALUL ATUNCI A LOVIT-O CU BOLŢARUL! ĂLA DA, CRIMINAL ! MERITĂ PEDEPSA CU MOARTEA ŞI AR TREBUI REINTRODUSĂ, CE-I CU PROSTIILE ASTEA CU DREPTURILE OMULUI ???!!! PĂCAT CĂ NU SE POATE O PEDEAPSĂ MAI ASPRĂ! PE VIAŢĂ E PUŢIN !!!
Postat 08 Mai 2013, 14:21 de ADINA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON